Διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του iPhone, iPad ή iPod Touch – Apple Assistance (CA), 6 κλεμμένες συμβουλές iPhone: Τι να κάνετε? Αντιγράφων

Κλεμμένο iPhone: Τι να κάνετε

Contents

Σημειώστε ότι εάν δεν έχετε πλέον πρόσβαση σε οποιαδήποτε συσκευή iOS που σχετίζεται με το αναγνωριστικό της Apple, μεταβείτε στη σελίδα λογαριασμού Apple για να διαγράψετε το χαμένο iPhone από τη λίστα των αξιόπιστων συσκευών σας. Έτσι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο iCloud σας χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης.

Διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του iPhone, iPad ή iPod touch

Εάν χάσετε το iPhone, το iPad ή το iPod touch ή νομίζετε ότι έχει κλαπεί, χρησιμοποιήστε το εντοπίστε και προστατεύετε τα δεδομένα σας.

Εντοπίστε τη συσκευή σας σε μια κάρτα

Για να βρείτε τη συσκευή σας, συνδεθείτε στο iCloud.Com/ind. Ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή εντοπίστε σε μια άλλη συσκευή Apple που ανήκει σε εσάς.

Εάν το iPhone, το iPad ή το iPod Touch δεν εμφανίζεται στη λίστα συσκευών, είναι ότι η λειτουργικότητα της θέσης δεν είναι ενεργοποιημένη. Αλλά μπορείτε ακόμα να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας εάν η λειτουργικότητα της τοποθεσίας δεν είναι ενεργοποιημένη.

Αναφέρετε τη συσκευή σας ως χαμένη

Όταν αναφέρετε τη συσκευή σας ως χαμένη, το κλειδώνετε εξ αποστάσεως με έναν κωδικό πρόσβασης, ο οποίος προστατεύει τις πληροφορίες σας. Αυτό επίσης απενεργοποιεί την Apple Pay στη συσκευή που λείπει. Και μπορείτε να εμφανίσετε ένα εξατομικευμένο μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας σχετικά με τη συσκευή που λείπει.

Αναφέρετε τη συσκευή σας στην τοπική αστυνομία

Μπορεί να χρειαστεί να τους παρέχετε τον σειριακό αριθμό της συσκευής.

Υποβάλετε καταγγελία για κλοπή και ζημία

Εάν το iPhone που λείπει καλύπτεται από το AppleCare+ σε περίπτωση απώλειας ή πτήσης, υποβάλετε μια καταγγελία για να αντικαταστήσετε το iPhone σας.

Διαγράψτε τη συσκευή σας από απόσταση

Εάν διαγράψετε μια συσκευή στην οποία έχει εγκατασταθεί iOS 15, iPados 15 ή μια μεταγενέστερη έκδοση, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε την τοποθεσία για να εντοπίσετε τη συσκευή ή να παίξετε έναν ήχο σε αυτό. Διαφορετικά, δεν θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τη συσκευή ή να βάλετε έναν ήχο μετά από να το διαγράψετε.

Εάν έχετε εγγραφεί στο AppleCare+ με κάλυμμα σε περίπτωση απώλειας ή πτήσης, μην αφαιρέσετε τη συσκευή από τον εντοπισμό και μην την αποσυνδέετε από το αναγνωριστικό μήλου σας.

Επικοινωνήστε με τον χειριστή του κυψελοειδούς δικτύου

Εάν η συσκευή που λείπει είναι iPhone ή iPad με κυτταρική συνδεσιμότητα, σηματοδοτήστε την απώλεια στον χειριστή του κινητού σας. Ζητήστε από τον χειριστή να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας για να αποφευχθεί η λήψη κλήσεων, να σταλούν κείμενα και τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται. Επιπλέον, εάν η συσκευή σας καλύπτεται από ένα σχέδιο του διαχειριστή κυψελοειδούς δικτύου σας, υποβάλετε μια καταγγελία.

Αφαιρέστε τη συσκευή που λείπει από τον λογαριασμό σας

Εάν έχετε εγγραφεί στο AppleCare+ με κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ή πτήσης, μην αφαιρέσετε το χαμένο iPhone σας για να εντοπίσετε και μην το αποσυνδέσετε από το αναγνωριστικό μήλου σας, εφόσον το αίτημά σας δεν έχει εγκριθεί.

Πρόσβαση στη σελίδα AppleID.μήλο.com για να καταργήσετε τη συσκευή που λείπει από τη λίστα των συσκευών εμπιστοσύνης.

AppleCare+ με κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής δεν προσφέρεται σε όλες τις χώρες ή σε όλες τις περιοχές.

Πληροφορίες σχετικά με προϊόντα που δεν κατασκευάζονται από την Apple ή σε ανεξάρτητους ιστότοπους που δεν διαχειρίζονται ή επαληθεύονται από την Apple παρέχονται χωρίς σύσταση ή έγκριση από την Apple. Η Apple προκύπτει από οποιαδήποτε ευθύνη για την επιλογή, τη σωστή λειτουργία ή τη χρήση ιστότοπων ή προϊόντων τρίτου μέρους. Η Apple δεν κάνει δήλωση και δεν προσφέρει καμία εγγύηση ως προς την ακρίβεια ή την αξιοπιστία αυτών των τρίτων ιστοσελίδων. Επικοινωνήστε με τον πωλητή για περισσότερες πληροφορίες.

Κλεμμένο iPhone: Τι να κάνετε ?

Πανικός

Όλοι έρχονται να χάσουν τα smartphones σας, αλλά τι να κάνουν ακριβώς όταν καταλάβαμε ότι το iPhone δεν είναι πλέον εκεί ?

Ας προσπαθήσουμε πρώτα να τον βρούμε ! Στη συνέχεια, στο υπόλοιπο αυτού του άρθρου, μάθετε πώς να βρείτε τα δεδομένα σας εάν το iPhone είναι ανεπιτυχές. Είτε χάνεται ή κλαπεί, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα ίδια και θα εξαρτηθεί ιδιαίτερα από το γεγονός ότι η λειτουργία Εντοπίστε το iPhone μου είτε ενεργοποιημένο είτε όχι. Από προεπιλογή, ενεργοποιείται σε όλες τις συσκευές της Apple. Εάν δεν έχετε απενεργοποιήσει το χειροκίνητα, έχετε μια καλή πιθανότητα να βρείτε το iPhone σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εντοπίσετε το χαμένο ή κλεμμένο iPhone.

Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε αν είναι απενεργοποιημένο για έναν ή άλλο λόγο ? Σας εξηγούμε παρακάτω.

 1. Προσπαθήστε να βρείτε το χαμένο iPhone:
  • Εάν η λειτουργία “εντοπισμός του iPhone” είναι απενεργοποιημένη
  • Εάν ενεργοποιηθεί η λειτουργία “εντοπισμός του iPhone μου”
 2. Τότε, ⚡ Ανάκτηση δεδομένων από ένα χαμένο iPhone !

�� Δεν έχετε πλέον το iPhone σας, αλλά πρέπει να έχετε πρόσβαση στις επαφές, τα μηνύματα ή τις φωτογραφίες σας ?

Εάν νομίζετε ότι έχετε αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας στον υπολογιστή ή στο iCloud, μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα που περιέχει απευθείας στον υπολογιστή σας. Ανακαλύψτε το λογισμικό μας Αντίγραφο αντιγράφων ασφαλείας Για να βρείτε το αντίγραφο ασφαλείας στον υπολογιστή ή στο iCloud, προβάλετε και ανακτήστε το περιεχόμενό του.

Τι πρέπει να κάνετε εάν η λειτουργία “εντοπισμός του iPhone μου” είναι απενεργοποιημένη ?

 1. Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης του αναγνωριστικού Apple από μια άλλη συσκευή iOS ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. Εάν δεν έχετε πλέον iPhone ή iPad στο χέρι, προσπαθήστε να περάσετε από την υπηρεσία IFORGOT.
 2. Θυμηθείτε να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασης των λογαριασμών σας στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το χαμένο iPhone σας εάν δεν θέλετε να μοιραστείτε το Facebook σας με έναν ξένο.
 3. Στη συνέχεια, αν νομίζετε ότι το iPhone σας έχει κλαπεί, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό παρέχοντας τον σειριακό αριθμό του (μπορείτε να το βρείτε στην αρχική συσκευασία ή στις προτιμήσεις του iTunes ICOP).
 4. Θυμηθείτε να διαγράψετε το χαμένο iPhone από τη λίστα των αξιόπιστων συσκευών σας από τον λογαριασμό σας Apple.
 5. Τέλος, αναφέρετε την απώλεια στον χειριστή του κινητού σας για να εμποδίσετε την κάρτα SIM. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε σύμφωνα με τον χειριστή του κινητού σας:
 • Ελεύθερος
 • Πορτοκάλι
 • SFR
 • Bouygues Telecom

Πώς να εντοπίσετε ένα χαμένο iPhone ?

Εάν ενεργοποιηθεί η λειτουργία “εντοπισμού”, εδώ είναι Πώς να εντοπίσετε ένα iPhone ::

Εντοπίστε το χαμένο iPhone

  Πρώτα απ ‘όλα, προσπαθήστε να δείτε πού είναι η χαμένη συσκευή: πρόσβαση για να εντοπίσετε το iPhone μου από ένα πρόγραμμα περιήγησης ή στην εφαρμογή Εγκατάσταση Από μια άλλη συσκευή iOS. Θα δείτε ένα πράσινο σημείο στο χάρτη που αντιστοιχεί στη θέση της συσκευής σας:

Μικρό μπόνους: Έχετε τη δυνατότητα εντοπισμού του iPhone σας ακόμα και αν είναι εκτός σύνδεσης ή σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (από το iOS 13).

Παρακαλώ σημειώστε: Αυτή η επιλογή δεν ενεργοποιείται από προεπιλογή, πρέπει να το σκεφτείτε πριν χάσετε τη συσκευή σας ��. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο “Ρυθμίσεις”> το αναγνωριστικό Apple σας (στην κορυφή)> “εντοπίστε”> “Εντοπίστε το iPhone μου” και ενεργοποιήστε το δίκτυο “εντοπισμού” (κάτω από iOS 14 και 15):

Εντοπίστε ένα iPhone εκτός σύνδεσης

Lost Fashion iPhone

Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη λειτουργία Lost για να εμφανίσετε ένα μήνυμα που θα εμφανιστεί στην οθόνη του τηλεφώνου – μπορείτε να υποδείξετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και να ελπίζετε ότι το άτομο που βρήκε το iPhone σας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να το πάρει:

Lost iPhone: Δαχτυλίδι, διαγραφή ή μπλοκ

 • Εάν βρίσκεται κοντά, είναι δυνατόν να το δακτυλογραφήσετε:
 • Τέλος, μπορείτε επίσης να διαγράψετε όλα τα δεδομένα σας εάν νομίζετε ότι είναι ανεπανόρθωτη. ��
  Παρακαλώ σημειώστε: Μόλις διαγραφεί η συσκευή σας, δεν μπορείτε πλέον να ακολουθήσετε τη γεωγραφική της θέση.
 • Ανάκτηση δεδομένων από ένα χαμένο iPhone

  Μπορείς Ανάκτηση δεδομένων από ένα χαμένο ή κλεμμένο iPhone Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία μας, το copytrans backup extractor και το copytrans shelbee.

  Εδώ είναι αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να αποκαταστήσουμε τα δεδομένα σύμφωνα με αυτό που θέλετε να κάνετε:

  Εάν δεν έχετε πλέον τη συσκευή σας, μπορείτε να αναζητήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone στον υπολογιστή ή στο iCloud και να ανακτήσετε τα δεδομένα τους:

  Εάν είστε σίγουροι.e Για να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας iPhone στον υπολογιστή, μπορείτε να το επαναφέρετε απευθείας στη νέα συσκευή:

  Ανάκτηση δεδομένων από ένα iPhone που χάθηκε από ένα αντίγραφο ασφαλείας

  Εάν έχετε σκεφτεί να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με λογισμικό iCloud, iTunes ή τρίτου μέρους, Bingo ! Θα μπορέσουμε να βρούμε τα βασικά: Επαφές, φωτογραφίες και βίντεο ταινιών, σημειώσεων, ημερολογίων και ακόμη και μηνυμάτων: SMS, iMessages, WhatsApp και συζητήσεις γραμμών. Εδώ είναι πώς να προχωρήσετε:

  1. Κατεβάστε το αντίγραφο ασφαλείας CopyTrans κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω και εγκαταστήστε το λογισμικό. Κατεβάστε το αντίγραφο ασφαλείας CopyTrans
  2. Ανοίξτε το λογισμικό και κάντε κλικ στο κουμπί “Αναζήτηση για τα αντίγραφα ασφαλείας μου” για να αρχίσετε να ψάχνετε αντίγραφα ασφαλείας iOS στον υπολογιστή σας ή Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Apple Εάν το αντίγραφο ασφαλείας σας είναι στο iCloud. Αναζήτηση αντιγράφων ασφαλείας iPhone στο iCloud
  3. Στη συνέχεια, μόλις ανιχνεύσετε τη λίστα όλων των αντιγράφων ασφαλείας, επιλέξτε αυτό που περιέχει τα αρχεία σας για ανάκτηση. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Επιλογή” για να ανοίξετε τη λίστα δεδομένων που βρίσκεται μέσα.Επιλέξτε το iPhone Backup με το αντίγραφο ασφαλείας CopyTrans

  �� Εάν το επιλεγμένο αντίγραφο ασφαλείας είναι κρυπτογραφημένο, θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για πρόσβαση σε αυτό. Ως μέτρο ασφαλείας, δεν θα είναι δυνατό να ξεκλειδώσετε το αντίγραφο ασφαλείας εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης. ��

 • Στη συνέχεια, επιλέξτε αυτό που θέλετε να εξαγάγετε και πατήστε το κουμπί “Ανάκτηση”. Ανακτήστε φωτογραφίες από ένα αντίγραφο ασφαλείας iPhone
 • Τέλος, επιλέξτε το φάκελο όπου θα αποκατασταθούν αυτά τα αρχεία: στον υπολογιστή ή ένα πλήκτρο USB. Είναι δυνατόν να ανοίξετε το αρχείο προορισμού αμέσως μετά την αποκατάσταση ! Φωτογραφίες που ανακτήθηκαν από ένα αντίγραφο ασφαλείας iPhone
 • Μπορούμε στη συνέχεια να μεταφέρουμε αυτά τα αρχεία σε μια συσκευή Android. Μπορείτε να ακολουθήσετε τους λεπτομερείς οδηγούς για να εξαγάγετε τις επαφές, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

  �� Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αντίγραφο ασφαλείας CopyTrans, ανατρέξτε στον Οδηγό Χρήσης.

  Επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας ενός iPhone που χάθηκε σε μια άλλη συσκευή iOS

  Για να ανακτήσετε τα δεδομένα σας από ένα iOS backup σε iPhone ή iPad, προσφέρουμε copytrans shelbee. Το κύριο πλεονέκτημά του σε σύγκριση με το iTunes είναι τη δυνατότητα επιλογής του τι θέλετε να επαναφέρετε, Ενώ το iTunes θα αντικαταστήσει όλα τα περιεχόμενα της συσκευής σας με αυτό του αντιγράφου ασφαλείας. Δείτε πώς μπορείτε να διατηρήσετε τα δεδομένα που έχετε ήδη στη συσκευή iOS:

   Πρώτον, κατεβάστε το CopyTrans Shelbee:

 • Εγκαταστήστε το λογισμικό. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον Οδηγό εγκατάστασης εάν χρειάζεστε βοήθεια.
 • Στη συνέχεια, ξεκινήστε το λογισμικό και συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή.
 • Στο κύριο μενού του CopyTrans Shelbee, επιλέξτε Εξατομικευμένη τροφοδοσία :: Εξατομικευμένη αποκατάσταση Shelbee
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας για επαναφορά στο iPhone. Επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας για επαναφορά

  Δεν ξέρετε πού είναι το αντίγραφο ασφαλείας σας ? Το αντίγραφο ασφαλείας CopyTrans θα σας βοηθήσει να το αποσύρετε ! Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να το κάνετε.

  Επαναφορά φωτογραφιών iPhone

  Μετά, κάντε κλικ στα δεδομένα που θέλετε να επαναφέρετε:

  �� Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εξατομικευμένη τροφοδοσία, συμβουλευτείτε το Copytrans Shelbee.

  Ανακτήστε τα δεδομένα σας από το iCloud: στον υπολογιστή ή στο smartphone Android

  Εάν ενεργοποιηθεί το αντίγραφο ασφαλείας στο iCloud, μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας από τον υπολογιστή ή στο εστιατόριο απλά σε μια συσκευή iOS. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω:

  Κατεβάστε δεδομένα iCloud στον υπολογιστή

  Δεδομένα ICLoud.com

  Εάν θυμάστε ότι το iPhone σας αποθηκεύτηκε στο iCloud, μπορούμε να το αποκτήσουμε πρόσβαση από το iCloud.com:

  Σημειώστε ότι εάν δεν έχετε πλέον πρόσβαση σε οποιαδήποτε συσκευή iOS που σχετίζεται με το αναγνωριστικό της Apple, μεταβείτε στη σελίδα λογαριασμού Apple για να διαγράψετε το χαμένο iPhone από τη λίστα των αξιόπιστων συσκευών σας. Έτσι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο iCloud σας χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης.

  Επιλέξτε όλες τις επαφές iCloud

  Εάν οι επαφές σας αποθηκεύονται στο iCloud, μπορείτε να τις ανακτήσετε ένα προς ένα ή το ένα ταυτόχρονα επιλέγοντας τα πάντα: .

  ✅ Εδώ είναι ένας πλήρης οδηγός που προσφέρει 6 διαφορετικούς τρόπους για την αποκατάσταση των χαμένων επαφών !

  Στη συνέχεια, εάν οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας αποθηκεύονται επίσης στο iCloud, προσφέρουμε 3 διαφορετικούς τρόπους για να τις κατεβάσετε στον υπολογιστή σε αυτόν τον οδηγό: Πώς να κατεβάσετε όλες τις φωτογραφίες iCloud ?

  Προσφέρουμε ένα αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση εργαλείου για να ανακτήσετε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχετε διαγράψει – copytrans cloudly. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω:

   Πρώτον, κατεβάστε το copytrans cloudly και εγκαταστήστε το.

 • Στη συνέχεια, ξεκινήστε το λογισμικό και εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple και τον κωδικό πρόσβασης Corersondant.
 • Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που έχετε λάβει στη συσκευή συνδεδεμένη με αυτό το αναγνωριστικό για να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud: Κωδικός επαλήθευσης μήλων
 • Στο κύριο μενού, επιλέξτε τι θέλετε να κάνετε: Κατεβάστε τα αρχεία σας ή ανακτήστε τις φωτογραφίες “οριστικά” διαγραμμένα. Στην πραγματικότητα, οι φωτογραφίες iCloud που έχετε διαγράψει διατηρούνται σε διακομιστές μήλων-αλλά πέρα ​​από εσάς, μπορούν να διαγραφούν για πάντα ανά πάσα στιγμή ! Αρχική οθόνη Copytrans Cloudly
 • Επιλέξτε το φάκελο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στον υπολογιστή σας ή σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο: Επιλέξτε Φάκελο αντιγράφων ασφαλείας
 • Περιμένετε ενώ η λήψη βρίσκεται σε εξέλιξη. Η λήψη μπορεί να διαρκέσει πολύ, ανάλογα με τον αριθμό των φωτογραφιών και των βίντεό σας, τότε το δίκτυο Διαδικτύου που χρησιμοποιείται. Εάν η λειτουργία διακόπτεται, μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά αργότερα: Το CopyTrans Cloudly θα ανακτήσει μόνο αρχεία που δεν έχουν ακόμη μεταφορτωθεί.
  Τέλος, θα βρείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας στο αρχείο που υποδεικνύεται. Κατεβάστε φωτογραφίες iCloud στον υπολογιστή
 • Επαναφορά δεδομένων από το iCloud σε ένα iPhone

  Είναι δυνατόν να ανακτήσετε όλα τα δεδομένα iCloud από μια συσκευή iOS, επαναφέροντας τα. Προσοχή : Όλο το περιεχόμενό του θα αντικατασταθεί από αυτό του iCloud.

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή περιεχομένου και ρυθμίσεις: Επαναφορά iPhone
  2. Αυτό θα επαναφέρει το iPhone στο μηδέν, σαν να το έχετε αγοράσει μόλις το. Κατά τη διάρκεια της διαμόρφωσής του, θα έχετε την επιλογή πηγών τροφοδοσίας: Επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας iCloud
  3. Επιλέξτε Επαναφορά από το iCloud για να ανακτήσετε τα δεδομένα σας.

  Παραμένει μόνο να περιμένετε λίγο κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης.

  Εδώ είναι όλες οι συμβουλές που πρέπει να σας προσφέρουμε σε περίπτωση που το iPhone σας χαθεί. Ας ελπίσουμε ότι το καλύτερο, ίσως μπορείτε να το βρείτε ! Το λογισμικό CopyTrans είναι ακόμα εκεί για να σας βοηθήσει ��