Xiaomi Redmi Σημείωση 11 Δοκιμή: Σε αυτήν την τιμή, δύσκολο να γίνει καλύτερα!, Redmi Note 11 Test: Το smartphone του οικονομικού

Redmi Note 11 Test: Το smartphone του οικονομικού

Contents

Και πάλι, όπως μπορούσαμε να αποδείξουμε κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, το Redmi Note 11 είναι μάλλον άνετο να χειριστεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στο ένα χέρι με την άκρη του στο σκάφος 6.43 “. Βρίσκεται επίσης στο επίπεδο της οθόνης που βρίσκουμε τον πρώτο δείκτη που προδίδει την τοποθέτηση τιμολόγησης: η παρουσία ενός παχύ “πηγούνι” στο κάτω μέρος της οθόνης είναι αναγκαστικά λιγότερο πριμοδότηση. Αλλά βρισκόμαστε επειδή εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική οθόνη για αυτήν την τιμή και σε χρήση, ξεχνάμε αυτή την ελαφριά ανάπτυξη.

Xiaomi Redmi Σημείωση 11 Δοκιμή: Σε αυτήν την τιμή, δύσκολο να γίνει καλύτερα !

Samsung Galaxy S22

Η κινεζική είσοδος μάρκας -το τερματικό επίπεδο κοστίζει λιγότερο από 200 ευρώ. Μια τιμή στο πάτωμα… για ένα smartphone το οποίο, ωστόσο, δεν αξίζει.

Η γνώμη του 01NET.com

Xiaomi Redmi Σημείωση 11

 • + Μια οθόνη 90 Hz
 • + Εξαιρετική αυτονομία
 • + Πολύ ειλικρινής απόδοση δεδομένης της τιμής
 • – Έλλειψη μνήμης
 • – Σταθμός στη διαφήμιση στο MIUI

Σημείωμα γραφής

Σημείωση που δημοσιεύθηκε στις 03/17/2022

Τεχνικό δελτίο

Xiaomi Redmi Σημείωση 11

Σύστημα Android 11
Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 680
Μέγεθος (διαγώνιος) 6.43 “
Ανάλυση της οθόνης 409 PPI

Δείτε το πλήρες αρχείο

Αυτό είναι το “αστέρι” των smartphones Xiaomi ! Πωλείται κάθε χρόνο από ολόκληρες παλέτες και επιτρέπει στον κινεζικό κατασκευαστή να γίνει, σε λίγα χρόνια, ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στη Γαλλία. Η συνταγή για το σημείωμα Redmi είναι απλή: μια εκρηκτική αξία για τα χρήματα και η ενσωμάτωση των τεχνολογιών που βρίσκουμε συνήθως σε πολύ πιο ακριβά smartphones.

Αυτή η σημείωση 11 δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Από την άποψη του σχεδιασμού, δεν αποτελεί έκπληξη: καταλαμβάνει τη μορφή και τις γραμμές του προκάτοχού του. Η οθόνη είναι πάντα 6,43 ίντσες, η πλάτη εξακολουθεί να είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, η κάμερα selfie πάντα ενσωματωμένη με τη μορφή μιας διάτρησης … απλά σημειώστε, στο πίσω μέρος, ένα μπλοκ φωτογραφιών ελαφρώς τροποποιημένο σε σύγκριση με εκείνη της προηγούμενης γενιάς.

Εργονομία: Ένα εκπληκτικά πλήρες smartphone

Καλά νέα, η Xiaomi δεν έκοψε τον εξοπλισμό του smartphone, μάλλον σταθερό για ένα τερματικό σε αυτήν την τιμή. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την παρουσία δύο χώρων SIM και μιας θύρας microSD, ιδανικά για την επέκταση της ελαφρώς αδύναμης μνήμης (64 GB στο μοντέλο δοκιμής μας). Ο Jack, ο οποίος δυστυχώς εξαφανίστηκε από τα περισσότερα τερματικά, είναι επίσης ευπρόσδεκτος. Έχουμε επίσης το δικαίωμα σε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στην άκρη, στο κουμπί κλειδώματος, το οποίο λειτουργεί τέλεια. Καταλήγουμε ακόμη και με μερικά gadgets των οποίων η μάρκα έχει το μυστικό, όπως ένας πομπός υπέρυθρων που σχετίζεται με μια εφαρμογή τηλεχειρισμού. Από την άλλη πλευρά, θα κάνουμε χωρίς ασύρματη φόρτιση και φυσικά … 5G. Το Snapdragon 680 που οδηγεί αυτή τη συσκευή είναι μόνο ένα τσιπ 4G.

Το σύνολο είναι σε κάθε περίπτωση επιτυχία από την άποψη του σχεδιασμού και του σχεδιασμού: Παρά την τιμή του, το smartphone είναι καλό, καλά τελειωμένο και μπορεί εύκολα να περάσει για ένα πολύ πιο ακριβό τερματικό !

Η οθόνη: Οι αντιπαραβαλλόμενες χαρές του 90 Hz AMOLED

Η Xiaomi είχε ήδη φέρει την οθόνη AMOLED και την άπειρη αντίθεση με την προηγούμενη γενιά. Αυτή τη φορά, είναι ένα άλλο techno που κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε ένα τόσο φθηνό κινητό: ένα ταχείας ανανέωσης πάνελ.
Βεβαίως, δεν φτάνουμε στα 120 Hz των smartphones υψηλής ποιότητας, αλλά τα 90 Hz της οθόνης Redmi Note 11 είναι ήδη πολύ αξιοσημείωτες. Η επιλογή δεν ενεργοποιείται από προεπιλογή -καταναλώνει σαφώς περισσότερη μπαταρία -, αλλά παρέχει αναμφισβήτητη οπτική άνεση μόλις ξεκινήσει. Παραμένει να δούμε αν προτιμάτε να επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή βελτίωση ή να επωφεληθείτε από την καλύτερη δυνατή αυτονομία. Από την πλευρά μας, ευνοούσαμε σαφώς τη δεύτερη επιλογή.

Για τα υπόλοιπα, η πλάκα είναι αρκετά σωστή. Η άπειρη αντίθεση που έφερε η τεχνολογία OLED είναι αναγκαστικά αξιοσημείωτη, ειδικά για τη διαβούλευση των βίντεο. Σημειώσαμε ένα δέλτα E – το οποίο μετρά την πιστότητα των χρωμάτων – στο 5.55, η οποία απέχει πολύ από εξαιρετικά, αλλά όχι συγκλονιστική στη χρήση. Η φωτεινότητα, που μετράται από το εργαστήριό μας στο 695 CD/M 2, είναι τα μέσου όρου εισόδου -επιπέδου τηλέφωνα: Είμαστε πολύ μακριά από τα smartphones, φυσικά, αλλά είναι περισσότερο από αρκετό για να δούμε σωστά την οθόνη, ακόμη και σε πλήρη ήλιο , υπό την προϋπόθεση ότι πιέζετε τον οπίσθιο φωτισμό.

Παραστάσεις: Chick, αλλά συνηθίζουμε σε αυτό

Καλός. Αρκεί να πούμε από την αρχή, το Redmi Note 11 δεν είναι ένα τέρας εξουσίας. Τα αποτελέσματα των διαφορετικών μας παγκάκι Αποδείξτε το, όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα, ο οποίος το συγκρίνει με πολύ πιο ισχυρά (και πιο ακριβά) smartphones.

Ο ένοχος βρίσκεται όλα: είναι το Snapdragon 680, το τσιπ που τον οδηγεί. Πρόσφατα και χαραγμένα σε 6 nm, αυτή η είσοδος -επίπεδη SoC είναι πιο σύγχρονη και ελαφρώς καλύτερα ρολόι από το Snapdragon 678 που εξοπλίζει το Redmi Note 10 (2,4 GHz έναντι 2,2 GHz). Από την άλλη πλευρά, η αρχιτεκτονική της είναι κάπως διαφορετική και η GPU (Adreno 610) είναι παράξενα λιγότερο αποτελεσματική από αυτή του μοντέλου του περασμένου έτους (Adreno 612). Αυτό αναμφισβήτητα εξηγεί την ελαφρώς χαμηλότερη απόδοση που βλέπουμε σε ορισμένες βαθμολογίες.

Αλλά δεν βασιζόμαστε στα στοιχεία εδώ θα ήταν ένα λάθος εδώ. Επειδή σε καθημερινή βάση, το Redmi Note 11 προσφέρει ένα εντελώς ειλικρινές αντίγραφο. Η πλοήγηση στη διεπαφή Android είναι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου υγρού, ακόμα κι αν αισθάνεστε σαφώς άγκιστρα, ειδικά όταν θέλετε να απολαύσετε την προβολή πολλαπλών εργασιών ή να μεταβείτε γρήγορα από το ένα πρόγραμμα στο άλλο. Η έναρξη των εφαρμογών είναι επίσης λίγο μακρύ, αλλά είναι τόσο σοβαρό που περιμένει ένα δευτερόλεπτο περισσότερο για να δει τη διεπαφή του Twitter ή Google Maps ανοιχτά ? Στην πραγματικότητα, όχι πραγματικά.

Αυτό που είναι πιο ενοχλητικό, και που βλέπουμε μετά από λίγα λεπτά χρήσης, είναι η έλλειψη RAM και η δρακόντεια διαχείριση των προγραμμάτων στη μνήμη. Το Redmi Note 11 που δοκιμάσαμε μόνο 4 GB. Δεν είναι πολύ στον κόσμο του Android και το λειτουργικό σύστημα, πιθανώς να ευνοούν (την εξαιρετική, βλέπε χαμηλότερη) αυτονομία του smartphone, τείνει να “σκοτώσει” τις εφαρμογές στο παρασκήνιο πολύ γρήγορα.
Αποτέλεσμα: Τα μακρά φορτία που αναφέραμε παραπάνω είναι πολύ, πολύ συχνά στο παιχνίδι όταν αλλάζετε από μια εφαρμογή στην άλλη. Και πάλι, δεν είναι απαράδεκτο, συνηθίζουμε σε αυτό, αλλά είμαστε σαφώς μακριά από την απόδοση ενός καλύτερου προικισμένου smartphone.

MIUI και το πρόβλημα bloatware

Ας σταματήσουμε για λίγα λεπτά στο οστό και το miui της Xiaomi. Το Redmi Note 11 τρέχει στο Android 11 και Miui 13, η πιο πρόσφατη έκδοση της επικάλυψης του. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε μετά τη διαμόρφωση του smartphone είναι να το ενημερώσετε (το δοκιμάζουμε στην έκδοση 13.0.5) Για να εξαλειφθεί ένας καλός αριθμός σφαλμάτων και να εξορθολογίσετε την πλοήγηση.
Το MIUI είναι σε κάθε περίπτωση μια καθαρή και καλά βελτιστοποιημένη επικάλυψη. Δεν αλλάζει πάρα πολύ όταν είστε συνηθισμένοι σε ένα “καθαρό” Android και μοιάζει πολύ λιγότερο σαν αντίγραφο του iOS από πριν. Τόσο το καλύτερο.

καπηλειό

Αυτό που μας αρέσει λιγότερο είναι η σειρά του ολοκληρωμένου λογισμικού που σας ζητούν να υποβάλετε σε μια κοινή χρήση δεδομένων με Xiaomi ή Partners για να μπορέσετε να το εκμεταλλευτείτε. Αυτό είναι για παράδειγμα η περίπτωση των καιρικών συνθηκών, Xiaomi Videos, η εφαρμογή για τη λήψη σημείων … και περνούμε. Χειρότερα, ορισμένες εφαρμογές, όπως καλείται Ασφάλεια, Για παράδειγμα, ενσωματώστε τις διαφημίσεις ότι δεν είναι δυνατόν να κόψετε το a priori.

Κατά τη διαμόρφωση του smartphone, σας συμβουλεύουμε να δώσετε προσοχή σε αυτό που δέχεστε και, στις περισσότερες περιπτώσεις, να αρνηθείτε τις υπηρεσίες που, σε κάθε περίπτωση, θα χρησιμοποιηθούν για τίποτα ή ακόμα και μολύνετε την εμπειρία σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με την εκπληκτική λειτουργία Καραμέλα, Ποιος χρησιμοποιεί υπηρεσίες taboola για να σας προσφέρει μια φωτογραφία (συχνά γάτα) και έναν σύνδεσμο για το περιεχόμενο (γενικά) της κακής ποιότητας. Κατά τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη διέλευση. μπλιαχ. Αυτό είναι αναμφισβήτητα το λύτρα ενός καλού τηλεφώνου στα 200 ευρώ ..

Χωρίς θαύμα στη φωτογραφία, αλλά ένα σωστό διαμέρισμα στο ευρύ φως της ημέρας

Στο πίσω μέρος του smartphone, υπάρχουν τέσσερις μονάδες φωτογραφιών, αλλά δύο από αυτά είναι ανέκδοτα. Πρώτα υπάρχει ένας αισθητήρας βάθους (2 MPIX) ο οποίος ουσιαστικά χρησιμεύει για τη βελτίωση των πορτρέτων, και έναν αισθητήρα μακροεντολών, επίσης 2 MPIX, το οποίο δεν παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον σε καθημερινή βάση.

Ας είμαστε σαφείς: η φωτογραφία δεν είναι το ισχυρό σημείο της σημείωσης Redmi, ακόμα κι αν μπορείτε να πάρετε ειλικρινείς λήψεις σε καλές συνθήκες φωτισμού.

Η κύρια ενότητα έχει έναν πολύ μικρό αισθητήρα (1/2.76 ίντσες) 50 MPIX (F/1.8, 26 mm) που δίνει πολύ σωστά αποτελέσματα σε πλήρη φως, μάλλον καλά εκτεθειμένα, εκπληκτικά λεπτομερή πλάνα, με επιτυχημένη χρωματομετρία … παρά τις ορισμένες εκτροπές που συνδέονται με μια βίαιη ψηφιακή θεραπεία.

Η λέμβη του αισθητήρα σημαίνει ότι τα πράγματα είναι από την άλλη πλευρά σοβαρά τη νύχτα: τα κλισέ και στη συνέχεια γίνονται πολύ καμένα, χάνουν πολλά λεπτομερώς: το smartphone αγωνίζεται να κάνει την ευκρίνεια.

Όσο για την εξαιρετικά ευρεία γωνία, δεν είναι διάσημο, ημέρα και νύχτα, με σημαντικές παραμορφώσεις της εικόνας στις γωνίες, έναν πολύ παρόν θόρυβο, συμπεριλαμβανομένου ενός τέλειου φωτός. Σε χαμηλό φωτισμό, τα κλισέ είναι απολύτως δύσκολο να εκμεταλλευτούν.

Στο βίντεο, το αντίγραφο απέχει πολύ από το τέλειο. Είναι ακόμη λίγο γάτα. Το smartphone είναι ικανοποιημένο με εγγραφή 1080p σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Δύσκολο να ζητήσουμε καλύτερα σε αυτήν την τιμή και είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό. Από την άλλη πλευρά, παρατηρήσαμε πολλές ανησυχίες κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών μας, ιδιαίτερα επαναλαμβανόμενες χτυπήματα μόλις θέλουμε να πάρουμε ένα πανόραμα, για παράδειγμα.

Εξαιρετική αυτονομία !

Τελειώνουμε με αυτό που είναι κατά τη γνώμη μας το μεγάλο, ακόμη και το τεράστιο ισχυρό σημείο αυτού του smartphone: η αυτονομία του. Σύμφωνα με τις μετρήσεις μας, το Redmi Note 11, οπλισμένο με τη μεγάλη μπαταρία των 5.000 mAh, κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων smartphones από αυτή την άποψη, με 6:59 μ.μ.

Οι δύο εβδομάδες μας με το τηλέφωνο στην τσέπη επιβεβαίωσαν αυτή την εξαιρετική παρατήρηση. Εάν είμαστε ικανοποιημένοι με λογική χρήση (surfing, διαβούλευση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πλοήγηση, κοινωνικά δίκτυα, μερικές φωτογραφίες), το Redmi Note 11 σας επιτρέπει να κρατάτε εύκολα περισσότερο από δύο ημέρες χωρίς να περάσετε από το κουτί επαναφόρτισης. Αυτό είναι πραγματικά αξιοσημείωτο, ειδικά επειδή η Xiaomi δεν έχει ξεχάσει το γρήγορο φορτίο, με πλήρες φορτίο σε 1h07 και φορτίο στο 50 % σε 25 λεπτά. μπλουζα !

Τεχνικό δελτίο

Xiaomi Redmi Σημείωση 11

Σύστημα Android 11
Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 680
Μέγεθος (διαγώνιος) 6.43 “
Ανάλυση της οθόνης 409 PPI

Δείτε το πλήρες αρχείο

 • + Μια οθόνη 90 Hz
 • + Εξαιρετική αυτονομία
 • + Πολύ ειλικρινής απόδοση δεδομένης της τιμής
 • – Έλλειψη μνήμης
 • – Σταθμός στη διαφήμιση στο MIUI

Η ετυμηγορία της δοκιμής

Xiaomi Redmi Σημείωση 11

Βεβαίως, το Redmi Note 11 δεν είναι αστραπή πολέμου. Σίγουρα, το διαμέρισμα φωτογραφιών/βίντεο αφήνει κάτι που είναι επιθυμητό. Αλλά δύσκολο να τον κατηγορήσει όταν γνωρίζετε την τιμή του. Για 200 ευρώ, έχουμε το δικαίωμα σε ένα smartphone με πολύ πλήρη εξοπλισμό, με μια ευχάριστη οθόνη και πάνω απ ‘όλα, πάνω απ’ όλα, υπέροχη αυτονομία.
Δύσκολο, κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις να μην σας το συστήσετε αν έχετε έναν σφιχτό προϋπολογισμό: θα είναι ικανοποιημένος μαζί σας. Προσέξτε, ωστόσο, ορισμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές, οι οποίες θα μπορούσαν να εμφανίσουν ανωτέρω διαφημίσεις για εσάς.

Σημείωση
Γραφή

Redmi Note 11 Test: Το smartphone του οικονομικού

Δοκιμάσαμε το Redmi Note 11, το smartphone με την καλύτερη αξία για τα χρήματα στο Xiaomi, το οποίο ενσωματώνει αυτήν την υπόσχεση. Και αν ένα smartphone μόνο σε € 200 ήταν αρκετή για να καλύψει τη συντριπτική πλειοψηφία των καθημερινών σας αναγκών ? Ετυμηγορία !

Xiaomi Redmi Σημείωση 11

Από την άφιξή του στη Γαλλία, η Xiaomi έχει καθιερωθεί με το σπάσιμο των τιμών σε πολλά ηλεκτρονικά προϊόντα για το ευρύ κοινό: ρολόγια, κάμερες, ηλεκτρικά σκούτερ, δισκία και φυσικά, smartphones.

Σε αυτόν τον τομέα, είναι το εύρος Redmi Note που ξεχωρίζει, αφού είναι αυτό που ενσωματώνει την πρόταση του smartphone στην καλύτερη αξία για τα χρήματα που υπογράφηκε Xiaomi. Στη λογική των πραγμάτων, η μάρκα έχει ανακοινώσει Redmi σημείωση 11 Στην αρχή του έτους, ένας από τους τελευταίους τυποποιημένους φορείς σε αυτό το εύρος, το οποίο θα πρέπει να συνεχίσει να καθιερώνεται ως ένα από τα πιο ανταγωνιστικά smartphones του 2023.

Παρακάτω θα ανακαλύψετε Η δοκιμή μας Redmi Note 11 από το Xiaomi. Είναι σαφές ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στο επίπεδο εισόδου πρόσφατα. Το βίντεο του YouTube είναι παρακάτω και η δοκιμή που γράφτηκε παρακάτω.

Ποια τιμή κοστίζει το Redmi Σημείωση 11 ?

Το Redmi Note 11 προσφέρθηκε κατά την εκτόξευση στην έκδοση 4+64 GB και 4+128 GB σε αντίστοιχες τιμές € 199,90 και € 249,90. Διατίθεται σε τρία χρώματα: λυκόφως μπλε, γκρι γραφίτη και ουράνιο Azure. Αλλά στις αρχές του 2023, είναι δυνατόν να το βρούμε ακόμη και φθηνότερο σε ορισμένους πωλητές. Η ευκαιρία να επωφεληθείτε από τα χαρακτηριστικά του smartphone που παραμένουν ενδιαφέρουσες και “στο χτύπημα”.

Redmi Σημείωση 11 64 GB στην καλύτερη τιμή Βασική τιμή: € 199

Πώς μοιάζει η σημείωση redmi 11 ?

Είναι πολύ απλό και ελέγχεται στη δοκιμή μας: Το Redmi Note 11 δεν είναι τιμή. Μόνο για € 200, έχουμε ένα smartphone που σαφώς δεν χρειάζεται να ντρέπεται από την πλευρά του σχεδιασμού. Βεβαίως, έχουμε το δικαίωμα σε ένα πλαστικό σασί-αυτό είναι καλής ποιότητας, δεν σπάει και το πίσω.

Xiaomi Redmi Σημείωση 11

Το φινίρισμα smartphone όπως φαίνεται στη δοκιμή Redmi Note 11 είναι άψογη. Οι σχεδόν ευθείες άκρες του δίνουν μια αναμφισβήτητη κάμπια εμπνευσμένη από τα πιο δημοφιλή smartphones της στιγμής, και αυτό βελτιώνει το χειρισμό της. Επιπλέον, είναι ελαφρύ με μόνο 179 g και επομένως θα ξεχαστεί γρήγορα σε μια τσέπη παντελόνι. Έχουμε ακόμη και το δικαίωμα σε υποδοχή 3,5 mm και βιομετρική πλευρά ασφαλείας, βρίσκουμε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί αναμονής.

Xiaomi Redmi Σημείωση 11 Xiaomi Redmi Σημείωση 11

Και πάλι, όπως μπορούσαμε να αποδείξουμε κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, το Redmi Note 11 είναι μάλλον άνετο να χειριστεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στο ένα χέρι με την άκρη του στο σκάφος 6.43 “. Βρίσκεται επίσης στο επίπεδο της οθόνης που βρίσκουμε τον πρώτο δείκτη που προδίδει την τοποθέτηση τιμολόγησης: η παρουσία ενός παχύ “πηγούνι” στο κάτω μέρος της οθόνης είναι αναγκαστικά λιγότερο πριμοδότηση. Αλλά βρισκόμαστε επειδή εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική οθόνη για αυτήν την τιμή και σε χρήση, ξεχνάμε αυτή την ελαφριά ανάπτυξη.

Η πλάκα AMOLED είναι πολύ φωτεινή (μέχρι 1000 NITs), έχει τον ορισμό Full HD+, τα χρώματα είναι λαμπερά και το σύνολο προσφέρει με συχνότητα ανανέωσης 90 Hz για πιο ρευστά γραφικά. Και για ένα smartphone στα 200 €, είναι ανήκουστο.

Xiaomi Redmi Σημείωση 11

Ποια είναι η αυτονομία του Redmi Note 11 ?

Με το Android 11 (στις αρχές του 2023, δικαιούται μια ενημέρωση που τον προέκυψε με το Android 13) που ξεπέρασε την επικάλυψη Maiu 13 και τα κινούμενα σχέδια του σε ένα χάος, σε συνδυασμό με το ρυθμό αναζωογόνησης στα 90 Hz της οθόνης του, συναντάμε με ένα Smartphone που σύμφωνα με τη δοκιμή Redmi Note 11 είναι εξαιρετικά ευχάριστο στη χρήση, γρήγορη, ρευστό και δεν έχει τίποτα να ζηλεύσει σε μια πολύ υψηλότερη συσκευή. Και αν αυτός ο υψηλός ρυθμός ψύξης δίνει αυξημένη αίσθηση ρευστότητας, υπάρχει επίσης ένας μάλλον αποτελεσματικός επεξεργαστής μέσα (Snapdragon 680).

Βεβαίως, αυτό δεν είναι το πιο ισχυρό soc της στιγμής, μακριά από αυτό, αλλά στη χρήση το κάνει αρκετά καλά. Είτε να πλοηγηθείτε στις εφαρμογές, να μετακινηθείτε σε κοινωνικά δίκτυα, ή ακόμα και να παίξετε μερικά βιντεοπαιχνίδια, το smartphone είναι το μόνο που χρειάζεστε. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής Redmi Note 11, διαπιστώσαμε ότι πολύ λίγες επιβραδύνειες ή καθόλου. Για 200 €, και πάλι, είναι ένα μικρό κατόρθωμα.

Xiaomi Redmi Σημείωση 11

Ωστόσο, θα είναι ακόμα απαραίτητο να θέσουμε το ζήτημα της βιωσιμότητας, διότι, αν σήμερα το smartphone είναι πολύ ικανό, το Snapdragon 680 κλείνει τις πόρτες του 5G (είναι μόνο συμβατό με το 4G). Από την πλευρά της απόδοσης, θα μπορούσε επίσης να μην διαθέτει αποθεματικό τα επόμενα χρόνια. Αλλά το 2023, ήταν περισσότερο από αρκετό για μια συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών.

Το πλεονέκτημα είναι ότι με τη μέτρια δύναμη και την απουσία του 5G, το Redmi Note 11 προσφέρει εξαιρετική αυτονομία. Με τη μπαταρία των 5.000 mAh, μπορούμε να τελειώσουμε σε μεγάλο βαθμό τη μέρα χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε από το κουτί επαναφόρτισης, ακόμη και με εντατικές χρήσεις, και μπορούμε να το κάνουμε μέχρι και 2 ημέρες με πιο μετριοπαθείς χρήσεις.

Και στην κορυφή όλων, έχουμε επίσης ένα γρήγορο φορτίο στα 33 W, το οποίο καθιστά δυνατή την πλήρη εκπλήρωση της μπαταρίας του Redmi Note 11 σε λίγο περισσότερο από μία ώρα. Περίως, τα smartphones που πωλούνται για € 1.000 πιο ακριβά δεν προσφέρουν καν ένα μπλοκ φορτιστή στο κουτί, ενώ το Redmi Note 11 δικαιούται φορτιστή 33 W για να επωφεληθεί από το γρήγορο φορτίο.

Xiaomi Redmi Σημείωση 11

Πώς είναι το Redmi Note 11 στη φωτογραφία ?

Γενικά, αυτό είναι το σημείο που ψαρεύει σε smartphones εισόδου. Εκτός από αυτό, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, αυτή η σημείωση Redmi 11 κάνει επίσης καλά στη φωτογραφία της φωτογραφίας. Το smartphone έχει τέσσερις αισθητήρες στο πίσω.

Σημειώστε ότι στην πραγματικότητα, το smartphone μπορεί να προσφέρει τέσσερις αισθητήρες, θα χρησιμοποιήσετε μόνο δύο. Το κύριο, μια υψηλή γωνία 50 MP, δίνει μάλλον πειστικά αποτελέσματα με όμορφα χρώματα και καλή κατάδυση. Η εξαιρετικά υψηλή γωνία 8 MP είναι πολύ σωστή στο φως της ημέρας, αλλά θα αρχίσει να δείχνει τα όριά του μόλις το φως θα χάσει.

Xiaomi Redmi Σημείωση 11

Όσο για τους άλλους δύο αισθητήρες, είναι σχεδόν εκεί για τη διακόσμηση. Ο αισθητήρας μακροεντολών MP δεν είναι κακός από μόνο του, αλλά θα χρησιμοποιηθεί πολύ σπάνια και ο τελευταίος αισθητήρας, ο οποίος χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του βάθους του πεδίου (και ο οποίος αυξάνεται επίσης σε 2 MP), θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για να βελτιώσουν ορισμένα αποτελέσματα Όπως το θέμα του θέματος σε λειτουργία πορτρέτου, για παράδειγμα. Τέλος, στο μέτωπο, μπορούμε να υπολογίσουμε σε έναν αισθητήρα Selfie 13 MP που δίνει πολύ κατάλληλα αποτελέσματα.

Xiaomi Redmi Σημείωση 11

Σε αυτή τη δοκιμή Redmi Note 11, διαπιστώσαμε ότι η συσκευή προσέφερε ειλικρινά ικανοποιητικά αποτελέσματα από την άποψη της φωτογραφίας. Μην μπερδεύετε: Είμαστε μακριά από το επίπεδο ενός smartphone υψηλού επιπέδου, αλλά για την τιμή, το έχουμε σαφώς για τα χρήματά μας και τα φωτογραφικά σκεύη του Redmi Note 11 θα είναι περισσότερο από αρκετό για να αποθανατίσουν τις καλύτερες στιγμές σας. Και το χειρότερο σου. Όχι ζηλότυπος.

Redmi Σημείωση 11 Δοκιμή: Μια εξαιρετική καταχώρηση -Smartphone από το Xiaomi

Το Redmi Note 11 προσφέρει εξαιρετική αξία για τα χρήματα. © Xiaomi

Νωρίτερα φέτος, η Xiaomi ενημέρωσε το φάσμα των smartphones entry -level, συμπεριλαμβανομένης της σημείωσης Redmi 11. Πωλείται κάτω από 200 ευρώ, αυτό το smartphone υπόσχεται όλα όσα βρίσκονται στο High -End: Υψηλό ποσοστό ψύξης, γρήγορο φορτίο, κάμερα 50 megapixel. Για να μάθετε αν διατηρεί τις υποσχέσεις του, δοκιμάσαμε αυτό το smartphone σε καθημερινή βάση για αρκετές εβδομάδες.

Θα σας ενδιαφέρει επίσης

[Στο βίντεο] είναι τα smartphones μας που σκοτώνουν έντομα ? Τα έντομα απειλούνται σοβαρά από φυτοφάρμακα, αστικοποίηση και εντατική γεωργία. Αλλά τα κύματα.

Για αυτή τη δοκιμή, λάβαμε την έκδοση 64 gigactet του Redmi Note 11 Color “Graphite Graphite”. Η Xiaomi εξακολουθεί να περιλαμβάνει τον φορτιστή στο κουτί, το οποίο είναι αξιοσημείωτο, ειδικά με αυτό το ρυθμό. Ειδικά επειδή είναι φορτιστής Watts 33 Watts . Δεν υπάρχουν ακουστικά, αλλά ένα USB USB A έως USB C και ένα διαφανές εύκαμπτο διαφανές πλαστικό κέλυφος . Η ποιότητα είναι αρκετά σωστή και το κέλυφος είναι περισσότερο από αρκετό αν δεν θέλετε να αγοράσετε τίποτα άλλο. Ωστόσο, είμαστε αρκετά απογοητευμένοι από μια μικρή λεπτομέρεια που κάποιοι θα ήθελαν ή μίσος: ένα μικρό προστατευτικό καπάκι για την υποδοχή USB είναι ενσωματωμένη, αλλά δεν πέφτει πίσω εύκολα. Αδύνατο για εμάς να συνδέσουμε τη συσκευή χωρίς να χρησιμοποιούμε και τα δύο χέρια.

Καλό σχέδιο Amazon

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το Redmi Σημείωση 11

Αν το κάνουμε χωρίς το κέλυφος, το πίσω μέρος του τηλεφώνου είναι πλαστικό. Δεν αποτελεί έκπληξη σε αυτήν την τιμή. Ωστόσο, είναι ματ και ως εκ τούτου αποφεύγει τα δακτυλικά αποτυπώματα. Δεν τείνει να γλιστρήσει αν το βάζετε σε ένα τραπέζι wobbly.

Το κουτί περιέχει έναν γρήγορο φορτιστή και ένα διαφανές κέλυφος. © Futura

Το κουτί περιέχει έναν γρήγορο φορτιστή και ένα διαφανές κέλυφος. © Futura

Μια υπέροχη οθόνη για την είσοδο

Η οθόνη είναι AMOLED, η οποία δεν συμβαίνει πάντοτε τα προϊόντα εισόδου -συχνά εξοπλισμένα με LCD LCD φθηνότερα. Από προεπιλογή, το χρωματικό σχήμα έχει ρυθμιστεί σε έντονο, το οποίο τείνει να κορεστεί τα πάντα. Καλύτερα να το αλλάξετε για την τυπική επιλογή.

Η τρύπα γροθιά είναι ένα ζήτημα προσωπικής γεύσης. Δεν παρεμβαίνει για τα βίντεο, αφού σε οθόνη 20: 9, βίντεο σε 16: 9 ος θα έχει μπαρ ούτως ή άλλως σε κάθε πλευρά. Η τρύπα τοποθετείται στη μέση, η οποία διαταράσσει λιγότερο στη γραμμή ειδοποιήσεων και επιτρέπει στην Xiaomi να προσφέρει δύο πρόσβαση. Ανοίξτε τη μπάρα στα αριστερά της μπροστινής κάμερας για να εμφανίσετε τις ειδοποιήσεις, ανοίξτε τη γραμμή στα δεξιά και το smartphone εμφανίζει τις γρήγορες συντομεύσεις. Είναι αρκετά πρακτικό !

Απόδοση υγρού και στερεοφωνικό ήχο

Από την πλευρά της απόδοσης, το Snapdragon Snapdragon 680 δεν είναι το πιο ισχυρό επεξεργαστές επεξεργαστών, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει καλή απόδοση σε αυτό το φάσμα συσκευών. Το Redmi Note 11 λαμβάνει βαθμολογία 7.534 με το σημείο αναφοράς αναφοράς PCMark Work 3.0, το οποίο προσομοιώνει κοινές εργασίες. Αυτό το τοποθετεί στο επίπεδο ενός OPPO A54 5G 5G ή ενός βόρειου OnePlus 2, και ως εκ τούτου σημαίνει καλή ανταπόκριση για καθημερινή χρήση. Τα τρισδιάστατα καθήκοντα, όπως τα παιχνίδια, δεν είναι το ισχυρό σημείο αυτού του επεξεργαστή. Ωστόσο, αυτό το smartphone σάς επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια όπως το Mobile PUBG με το πακέτο Low Definition Wextures.

Για τον ήχο, το Redmi Note 11 είναι εξοπλισμένο με στερεοφωνικά ηχεία, κάτι που είναι αξιοσημείωτο. Η συσκευή προσφέρει σε μεγάλο βαθμό έντονο όγκο. Από την άλλη πλευρά, για ποιότητα, είναι ένα smartphone, οπότε, ακόμα κι αν παραμένει σωστό, δεν θα αξίζει ποτέ ένα εξωτερικό ηχείο. Επομένως, η Xiaomi είχε την καλή ιδέα να κρατήσει το jack, επομένως, δεν θα είναι απαραίτητο να αγοράσετε ένα κράνος Bluetooth.

Το Redmi Note 11 σας επιτρέπει να εκτελέσετε 3D παιχνίδια στα 90 Hz. © Futura

Το Redmi Note 11 σας επιτρέπει να εκτελέσετε 3D παιχνίδια στα 90 Hz. © Futura

Λίγες θαμπό φωτογραφίες αλλά μια μεγάλη αυτονομία

Για την κάμερα, δεν πρέπει να περιμένετε θαύματα. Η Xiaomi ανακοινώνει 50 megapixel, αλλά η συσκευή δεν τις χρησιμοποιεί από προεπιλογή. Αντίθετα, χρησιμοποιεί το Εικονοστοιχείο, Για να συνδυάσετε τα εικονοστοιχεία τέσσερα ανά τέσσερα. Επομένως, λαμβάνουμε φωτογραφίες 12 megapixels. Με τη ζουμ 100 %, έχουμε ένα καλό επίπεδο λεπτομερειών για τα κοντινά αντικείμενα. Για αντικείμενα περισσότερο από λίγα μέτρα, η ποιότητα γίνεται γρήγορα αρκετά κακή. Σε αντίθεση με πολλές συσκευές, το Redmi Note 11 δεν κορεσεί τα χρώματα. Αντίθετα, είναι ακόμη και λίγο θαμπό και οι φωτογραφίες φαίνονται ξεπλυμένες. Είναι ντροπή. Αλλά, σε αυτήν την τιμή, η ποιότητα παραμένει εντελώς σωστή. Ίδια παρατήρηση για τους εαυτούς, αλλά η κάμερα διαχειρίζεται την αντίθετη μέρα πολύ καλά.

Λίγο θαμπό χρώματα και έλλειψη λεπτομερειών, ειδικά σε μακρινά αντικείμενα. © Futura

Λίγα θαμπό χρώματα και έλλειψη λεπτομερειών, ειδικά σε μακρινά αντικείμενα. © Futura

Το Redmi διαθέτει μεγάλη αυτονομία με μπαταρία 5.000 mah, και η υπόσχεση πραγματοποιείται. Η Xiaomi ανακοινώνει 22 ώρες ανάγνωσης βίντεο ή 43 ώρες κλήσης. Στην πραγματικότητα, διαρκεί δύο ημέρες μεταξύ δύο χρεώσεων με συχνή αλλά λογική χρήση. Δοκιμάσαμε επίσης τη συσκευή με την εφαρμογή Application PCMARK WORK 3.0, προσομοιώνει διαφορετικές εργασίες, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο, διαχείριση εγγράφων. Με την οθόνη που έχει οριστεί σε ποσοστό αναψυχής 90 Hz Hz, το οποίο μειώνει την αυτονομία, εξακολουθούμε να αποκτήσαμε 16 ώρες και 16 λεπτά, που είναι εξαιρετική βαθμολογία.

Για επαναφόρτιση, το μπλοκ που παρέχεται από 33 watts επιτρέπει μια πλήρη επαναφόρτιση σε μόλις μία ώρα και επτά λεπτά. Χρειάζονται μόνο 26 λεπτά για μισή χρέωση.

Η γνώμη της Futura

Σε λιγότερο από 200 ευρώ, το Redmi Note 11 δεν είναι πιθανό να ανταγωνιστεί ναυαρχίδα Άλλες μάρκες. Ωστόσο, για αυτό το τμήμα της αγοράς, έχει πολλά περιουσιακά στοιχεία. Παρά τις ελαφρώς βαρετές φωτογραφίες, η ποιότητα είναι περισσότερο από αρκετή για κοινωνικά δίκτυα κοινωνικά δίκτυα . Η άφιξη των οθονών AMOLED με υψηλό ρυθμό ανανέωσης στο επίπεδο εισόδου είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα. Ως σκοπός, η αξία για τα χρήματα είναι εξαιρετική.

Αγαπάμε

 • Η οθόνη AMOLED
 • Το ποσοστό αναψυχής 90 Hz
 • Ο ήχος στο στερεοφωνικό
 • Γρήγορη χρέωση
 • Ένας φυσικός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων

Δεν μας αρέσει

 • Η απουσία 5G
 • Τα χρώματα των πλυσμένων φωτογραφιών

Το σημείωμα της Futura

Redmi Σημείωση 11 φύλλο

 • Οθόνη: 6,43 ιντσών AMOLED (1.080 x 2.400 εικονοστοιχεία) στα 90 Hz
 • Κάμερα: Τέσσερις αισθητήρες αισθητήρων στο πίσω μέρος: Κύρια 50 megapixel, εξαιρετικά ευρεία γωνία 8 megapixel, μακροεντολή και βάθος 2 megapixel και μετωπική συσκευή 13 megapixels
 • Επεξεργαστής: Snapdragon 680 (2 πυρήνες στα 2,4 GHz και 6 πυρήνες στα 1,8 GHz)
 • Μνήμη: 4 GB μνήμης RAM, 64 έως 128 GB αποθήκευσης
 • Αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων: στο κουμπί λειτουργίας
 • Μπαταρία: 5.000 mAh, γρήγορη χρέωση 33 W;
 • Τιμή: 199,90 ευρώ.

Καλό σχέδιο Amazon

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το Redmi Σημείωση 11