Xiaomi: Αυτή η συνάρτηση του Miui 14 είναι πολύ πρακτική για βιντεοκλήσεις στο σκοτάδι | NextPit, MIUI 14: Εδώ είναι ο κατάλογος των επόμενων smartphones Redmi και Poco για να επωφεληθείτε από την επικάλυψη

MIUI 14

Τι πιστεύετε για αυτό το χαρακτηριστικό MIUI 14? Μόλις ανακάλυψα ζεστό νερό ή εσείς, δεν γνωρίζατε την ύπαρξη αυτής της λειτουργικότητας?

MIUI 14

Χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή ένα πρόγραμμα περιήγησης απαρχαιωμένος. Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να βελτιώσετε την εμπειρία σας.

Xiaomi Miui Film Light

Μόλις ανακάλυψα μια λειτουργικότητα του MIUI 14 στο Xiaomi 13 Pro (Test). Αυτή είναι η λειτουργία φωτός πλήρωσης που σας επιτρέπει να τροφοδοτείτε το γλυκό σας πρόσωπο πίσω όταν κάνετε μια τηλεοπτική κλήση και δεν υπάρχει αρκετό φως.

Αυτή η λειτουργία, που μεταφράζεται άριστα στα γαλλικά με την “πλήρωση του φωτός του φωτός” είναι μέρος του βοηθού της μπροστινής κάμερας. Βασικά, αυτό είναι ένα πλωτό κουμπί που εμφανίζεται στην οθόνη σας όταν χρησιμοποιείτε την κάμερα Selfie του Xiaomi Smartphone σας.

 • Βρείτε 20 κρυφές λειτουργίες του MIUI 14 για να δοκιμάσετε το smartphone σας Xiaomi

Αυτός ο βοηθός δεν εμφανίζεται πάντα και όχι σε όλες τις εφαρμογές. Παραδόξως, δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή φωτογραφίας, για παράδειγμα. Μερικές φορές πραγματικά δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να καταλάβετε με Xiaomi.

Αλλά ας επιστρέψουμε στη λειτουργία του φωτός πλήρωσης. Το ανακάλυψα όταν έκανα μια τηλεοπτική κλήση με την αδερφή μου στο Whatsapp. Συχνά καλούμε ο ένας τον άλλον αργά και συχνά περιστρέφεται στο κρεβάτι μου στο σκοτάδι.

Βλέπω λοιπόν αυτό το μικρό πλωτό κουμπί στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης μου. Πατήστε το, εμφανίζεται ένα μεγαλύτερο κουμπί με το κείμενο “Fill Light”. Πολλά smartphones, συμπεριλαμβανομένων των Xiaomi, προσφέρουν παρόμοιες λειτουργίες για να φωτίσουν τους εαυτούς σας.

Xiaomi Miui 14

Αλλά εδώ είναι ένας τρόπος συμφραζομένων που δεν μπορεί πάντα να ενεργοποιηθεί. Εκτός από το WhatsApp, αυτό το κουμπί εμφανίστηκε επίσης στο Meta Messenger και στις ομάδες της Microsoft. Δεν εμφανίστηκε στο Skype.

Όπως εξήγησα παραπάνω, αυτή η λειτουργία “Fill Light” είναι μέρος της λειτουργίας “Front Camera Assistant”, ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του MIUI 14 (Test). Για να το ενεργοποιήσετε:

Xiaomi Miui 14

 1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις στη συνέχεια σε πρόσθετες ρυθμίσεις
 2. Μετακινηθείτε στην ενότητα Ειδικών χαρακτηριστικών και πατήστε τον βοηθό της μπροστινής κάμερας
 3. Ενεργοποιήστε τον διακόπτη με τίτλο Assistant Camera πριν

Στη συνέχεια, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός που διαχέεται από τη λειτουργία “Fill Light” σαν να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα της οθόνης σας, με μια απλή μπάρα.

Τι πιστεύετε για αυτό το χαρακτηριστικό MIUI 14? Μόλις ανακάλυψα ζεστό νερό ή εσείς, δεν γνωρίζατε την ύπαρξη αυτής της λειτουργικότητας?

MIUI 14: Εδώ είναι ο κατάλογος των επόμενων smartphones Redmi και Poco για να επωφεληθείτε από την επικάλυψη

Η ανάπτυξη της επικάλυψης MIUI 14 με βάση το Android 13 λαμβάνει την πορεία του. Σήμερα, επηρεάζονται τουλάχιστον επτά smartphones από το Redmi και το POCO. Αυτές οι κυρίως συσκευές εισόδου και μέσου όγκου θα δικαιούνται επομένως τις τελευταίες βελτιώσεις της διεπαφής του κινεζικού κατασκευαστή.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της πύλης MIUI, η Xiaomi θα προετοιμαστεί για την ανάπτυξη της επικάλυψης λογισμικού με βάση το Android 13, MIUI 14, προς επτά νέες συσκευές. Όπως γνωρίζουμε, το Android 14 θα πρέπει να διατίθεται στο ευρύ κοινό τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο του 2023. Από την απελευθέρωσή του τον Δεκέμβριο του 2022, το MIUI 14 έχει ήδη προσφερθεί στα high -end smartphones της Xiaomi όπως το Xiaomi 13, για παράδειγμα. Τον τελευταίο καιρό, η κινεζική εταιρεία έχει ξεκινήσει να θέσει την επικάλυψη λογισμικού που είναι διαθέσιμη στις συσκευές τουΕίσοδος και μέση βάση του Redmi και του Poco.

Επτά νέα smartphones θα μπορούν να επωφεληθούν από τη νέα διεπαφή που προτάθηκε από το MIUI 14. Εδώ είναι η λίστα:

 • Redmi Note 11 Pro 5G/Redmi Σημείωση 11E Pro
 • POCO M5S
 • Redmi σημείωση 11
 • Redmi Σημείωση 11 NFC
 • Redmi σημείωση 11 s 5g
 • Redmi σημείωση 11 s
 • Redmi 10

Επομένως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι συσκευές όπως το Redmi Note 11, η οποία προσφέρει πλήρη εμπειρία σε χαμηλή τιμή, θα είναι οι πρώτοι δικαιούχοι αυτής της ενημέρωσης.

Το Xiaomi προσφέρει τώρα MIUI 14 σε επτά poco και redmi smartphones

Αν και το MIUI 14 είναι πάνω απ ‘όλα Βελτιστοποιημένη για τις πιο αποτελεσματικές συσκευές Powered by Qualcomm SoC, Snapdragon 8 Gen 1, 8 Gen 1+ και Snapdragon 8 Gen 2, η Xiaomi εξετάζει τώρα την είσοδο -Smartphones Redmi και Poco. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ο τελευταίος θα είναι έτσι σε θέση να επωφεληθεί από τον κινητήρα Photon, έναν κινητήρα που σύμφωνα με το Xiaomi επιτρέπειΕπιταχύνετε την απόδοση των εφαρμογών τρίτου μέρους 88 % και να μειώσει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας.

Από την άποψη της διεπαφής χρήστη, μπορούν επίσης να προσαρμόσουν το smartphone τους χάρη στα “σούπερ εικονίδια”, τα οποία σας επιτρέπουν να εμφανίζετε εικονίδια διαφορετικών μεγεθών και να τροποποιήσετε πιο ελεύθερα τη διάθεσή τους.

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο

MIUI 14

MIUI 14

Το MIUI είναι ένα από τα πιο εκτιμημένα εξατομικευμένα roms για το Android. Η λαμπρή διεπαφή χρήστη, οι διάφορες επιλογές εξατομίκευσης και τα χρήσιμα χαρακτηριστικά του καθιστούν το MIUI διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη.

Πιο εξατομικευμένος, πιο αποτελεσματικός σχεδιασμός

MIUI 14

Επανασχεδιασμένη αρχική οθόνη οργανώστε την αρχική σας σελίδα όπως θεωρείτε κατάλληλο. Χάρη σε εικονίδια πίνακα, μεγάλα αρχεία, widgets και ταπετσαρίες, μπορείτε όχι μόνο να διατηρήσετε τη δική σας αρχική οθόνη, αλλά και να το καταστήσετε σαφέστερο και πιο εύκολο στη χρήση σε καθημερινή βάση

MIUI 14

Ευελιξία και διαισθητικότητα Η οθόνη με τη μορφή καρτών στην οθόνη σας επιτρέπει να παρουσιάσετε τις πληροφορίες πιο αποτελεσματικά, ως post-it, αλλά με πιο οργανωμένο τρόπο

MIUI 14

Ευελιξία και διαισθητικότητα Η οθόνη με τη μορφή καρτών στην οθόνη σας επιτρέπει να παρουσιάσετε τις πληροφορίες πιο αποτελεσματικά, ως post-it, αλλά με πιο οργανωμένο τρόπο

MIUI 14

Βελτιστοποίηση back-end Αυτή η έκδοση του MIUI είναι ελαφρύτερη από ποτέ
Καλύτερη απόδοση κατά την εξοικονόμηση χώρου
Έχουμε βελτιστοποιήσει τους πόρους του συστήματος για τη μείωση της αποθήκευσης

MIUI 14

Έχουμε βελτιστοποιήσει τη χρήση όλων των μνήμης του συστήματος για να απελευθερώσουμε περισσότερο χώρο
Πάντα ως αποτελεσματική μακροπρόθεσμα
Λίγες χρησιμοποιημένες εφαρμογές συμπιέζονται αυτόματα από το MIUI 14

MIUI 14

3 μήνες χρήσης έως και 3 GB αποθηκευμένης αποθήκευσης

Οι ειδοποιήσεις δεν είναι πλέον μόνιμες. Εάν δεν το χρειάζεστε πλέον, απλά κλείστε τους*.

MIUI 14

Εμπιστευτικότητα των δεδομένων σχετικά με τη συσκευή Τα δεδομένα σας ανήκουν σε εσάς και στον εαυτό σας, επειδή είναι πλήρως επεξεργασμένο στη συσκευή σας

Τα ευαίσθητα δεδομένα δεν αφήνουν τη συσκευή σας υπάρχει πάντα κίνδυνος διαρροών κατά τη μετάδοση δεδομένων. Το MIUI 14 ελαχιστοποιεί αυτούς τους κινδύνους εφαρμόζοντας μηχανισμούς προστασίας εμπιστευτικότητας στη συσκευή προκειμένου να επεξεργαστείτε ευαίσθητα δεδομένα απευθείας στη συσκευή σας.

MIUI 14

Αναγνώριση κειμένου στη συσκευή Αντιμετωπίστε τις εικόνες απευθείας στη συσκευή σας

Οι μηχανισμοί προστασίας εμπιστευτικότητας στη συσκευή επιτρέπουν στο MIUI 14 να αναγνωρίσει γρήγορα και με ακρίβεια το κείμενο στις εικόνες χάρη στις δυνατότητες της συσκευής σας.

MIUI 14

MIUI 14

Η εμπιστευτικότητα των δεδομένων στη συσκευή είναι διαθέσιμη για περισσότερες από 10 υπηρεσίες συστήματος

MIUI 14

MIUI 14

MIUI 14

MIUI 14

MIUI 14

MIUI 14

MIUI 14

MIUI 14

MIUI 14

MIUI 14

MIUI 14

MIUI 14

MIUI 14

Οι μηχανισμοί προστασίας από την εμπιστευτικότητα μας δοκιμάζονται και πιστοποιούνται από τους μεγαλύτερους εμπειρογνώμονες στον τομέα

MIUI 14

MIUI 14

MIUI 14

MIUI 14

Οι συνδεδεμένες συσκευές συνδέουν τις συσκευές σας υγρά και μεταβείτε από τη μια συσκευή στην άλλη με την αναλαμπή ενός ματιού

Με ένα μόνο κλικ από τη γραμμή εργασιών, συγχρονίστε την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε μεταξύ του smartphone και του tablet σας

MIUI 14

Χάρη στη μεταφορά και την πτώση, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο από τη μεταφορά αρχείων μεταξύ συσκευών

MIUI 14

Σημείωση: * Η διεπαφή που εμφανίζεται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχεται μόνο ως αναφορά. Οι πραγματικές σελίδες μπορεί να είναι διαφορετικές από αυτές που εμφανίζονται παραπάνω. Θα ενημερώσουμε και θα βελτιστοποιήσουμε τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες μας, όπως απαιτείται, χωρίς προειδοποίηση. * Τα επιλεγμένα εικονίδια θα είναι διαθέσιμα μέσω μιας ενημέρωσης OTA. * Επιλεγμένα εικονίδια είναι διαθέσιμα μόνο μετά τη λήψη της αντίστοιχης εφαρμογής. * Ορισμένες λειτουργίες και ορισμένες υπηρεσίες που περιγράφονται σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το σύστημα του συστήματος και του μοντέλου συσκευής. * Τα αποτελέσματα των δοκιμών παρέχονται από τα εσωτερικά εργαστήρια Xiaomi ως μόνο αναφορά. Τα αποτελέσματα των δοκιμών ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον δοκιμής, το μοντέλο της συσκευής και την έκδοση λογισμικού. * Η αποθήκευση συστήματος και η μνήμη συστήματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις συσκευές. Ορισμένες μέθοδοι βελτιστοποίησης θα υποστηριχθούν μετά από OTA. Οι προηγούμενες εκδόσεις μπορούν να εμφανίσουν ένα επάγγελμα του συστήματος. Ορισμένες μέθοδοι είναι διαθέσιμες μόνο για νέες συσκευές. * Η λειτουργικότητα της διαγραφής μόνιμων ειδοποιήσεων είναι διαθέσιμη μόνο για εφαρμογές τρίτου μέρους. * Η αναγνώριση του περιεχομένου κειμένου στις εικόνες είναι διαθέσιμη στα γερμανικά, τα αγγλικά, τα κινεζικά, τα ισπανικά, τα γαλλικά, την ινδονησιακή, την ιταλική και την πορτογαλική. ** συνδεδεμένες συσκευές συμβατές με Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro και Xiaomi Pad 5. Αυτή η λειτουργία εξαρτάται από το περιβάλλον του δικτύου σας. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε 5 GHz Wi-Fi για καλύτερα αποτελέσματα. * Επιλεγμένα εικονίδια και widgets θα είναι διαθέσιμα μέσω μιας ενημέρωσης OTA. * Επιλεγμένα εικονίδια και widgets είναι διαθέσιμα μόνο μετά τη λήψη της αντίστοιχης εφαρμογής. Facebook | Twitter | YouTube | Αγγλικά Copyright © 2010 – 2022 Xiaomi. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται | Ρυθμίσεις μπισκότων