Πιλοτική διαδικασία εγκατάστασης από την NVIDIA, πώς να ενημερώσετε τους πιλότους της κάρτας γραφικών Nvidia? Βοήθεια Bethesda

Ενημέρωση NVIDIA

Εάν είστε συνδεδεμένοι ως επισκέπτης ή τυπικός χρήστης, τα Windows δεν θα σας επιτρέψουν να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης. Ορισμένες εταιρείες δεν επιτρέπουν στους χρήστες να ρυθμίζουν τις εγκαταστάσεις τους και πώς μπορούν να χειριστούν παραμέτρους συστήματος και εφαρμογών. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του συστήματός σας για να σας βοηθήσουμε να εγκαταστήσετε τον πιλότο.

Διαδικασία πιλοτικής εγκατάστασης από NVIDIA

Εάν είστε συνδεδεμένοι ως επισκέπτης ή τυπικός χρήστης, τα Windows δεν θα σας επιτρέψουν να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης. Ορισμένες εταιρείες δεν επιτρέπουν στους χρήστες να ρυθμίζουν τις εγκαταστάσεις τους και πώς μπορούν να χειριστούν παραμέτρους συστήματος και εφαρμογών. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του συστήματός σας για να σας βοηθήσουμε να εγκαταστήσετε τον πιλότο.

Πριν ξεκινήσεις

 1. Δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας του τόμου σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Διαδικασία για τη δημιουργία εικόνας συστήματος στα Windows 10.
 2. Προσδιορίστε το εμπορικό σήμα και το μοντέλο της NVIDIA GPU πριν από τη λήψη του κατάλληλου προγράμματος οδήγησης για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατάλληλους οδηγούς.

Εγκατάσταση οδηγών NVIDIA

Αφήστε όλες τις εφαρμογές Adobe που εκτελούνται στην επιφάνεια εργασίας σας.

Επιβεβαιώστε τον τύπο του πιλότου που έχετε. Έχετε δύο δυνατότητες: Standard και DCH. Για να προσδιορίσετε τον τύπο του πιλοτικού σας, ανοίξτε τον πίνακα διαμόρφωσης NVIDIA και κάντε κλικ στην επιλογή Πληροφορίες συστήματος στην κάτω αριστερή γωνία του πίνακα διαμόρφωσης. Στο παράθυρο διαλόγου Πληροφοριών συστήματος, αναζητήστε τον τύπο του πιλότου δίπλα στον τύπο του πιλοτικού πεδίου . Εάν δεν βλέπετε αυτό το πεδίο, πιθανότατα χρησιμοποιείτε ένα τυπικό πρόγραμμα οδήγησης.

Τα προγράμματα οδήγησης οθόνης NVIDIA DCH υποστηρίζονται από την ενημερωμένη έκδοση του Απριλίου 2018 του Windows 10 X64 (έκδοση 1803, έκδοση του λειτουργικού συστήματος 17134) και επόμενες εκδόσεις. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους πιλότων, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

Ενημέρωση NVIDIA

Ο ιστότοπος Pilots Nvidia Graphic μπορεί να βρεθεί κάνοντας κλικ εδώ.

Από εκεί, υπάρχουν τρεις επιλογές για το πώς μπορείτε να βρείτε και να ενημερώσετε τους οδηγούς της κάρτας γραφικών σας.

 1. Χρησιμοποιώντας το παρακάτω μενού, επιλέξτε τις πληροφορίες και κάντε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση .
  • Εικόνα
 2. Μόλις τελειώσετε, θα πρέπει να δείτε το Geforce Game Ready Driver, πατήστε Download .
  • Εικόνα
 3. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι είναι εντελώς κλειστό και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.
 4. Οι πιλότοι σας είναι πλέον επίσημα ενημερωμένοι.

Εικόνα

 1. Παρακάτω “λήψεις προγράμματος οδήγησης NVIDIA” είναι η επιλογή που αναζητά αυτόματα την τρέχουσα πιλοτική έκδοση στον υπολογιστή σας.
 2. Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί που υποδεικνύει “Πιλότοι γραφικών” .
 3. Μόλις τελειώσει, θα υπάρξει μια επιλογή για λήψη των πιλότων. Εάν η αυτόματη αναζήτηση απέτυχε, δοκιμάστε να αναζητήσετε τον οδηγό με μη αυτόματο τρόπο μέσω της επιλογής 1. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι είναι εντελώς κλειστό και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Οι πιλότοι σας είναι πλέον επίσημα ενημερωμένοι.

Ενημέρωση χρησιμοποιώντας την εμπειρία Nvidia Geforce (μόνο στα αγγλικά):

 1. Στο κάτω μέρος της γραμμής εργασιών, μπορείτε γρήγορα να αποκτήσετε πρόσβαση στην εμπειρία NVIDIA GEFORCE εάν το σύστημά σας απαιτεί ενημέρωση. Εάν το εικονίδιο λείπει, μπορείτε να το αναζητήσετε πληκτρολογώντας “Geforce”.
  • Εικόνα
 2. Στην κορυφή του παραθύρου της εμπειρίας Geforce, επιλέξτε Οδηγοί .
  • Εικόνα
 3. Μόλις ανοίξετε, θα μπορείτε να δείτε αν χάσετε τους πιλότους. Επιλέξτε το κουμπί Download Green για να ξεκινήσετε την ενημέρωση των οδηγών σας .
 4. Θα πρέπει τώρα να δείτε τον πιλότο να κατεβάζεται.
  • Εικόνα
 5. Μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία, θα έχετε δύο επιλογές, Express ή Custom . Επιλέξτε Express για να συνεχίσετε.
  • Εικόνα
 6. Αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο “Προετοιμασία για εγκατάσταση”, ενώ οι διαφημίσεις συνθέτουν τους κύκλους τους κατά τη φόρτωση.
  • Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του νέου προγράμματος οδήγησης, είναι πολύ κοινό για την οθόνη να πάει μαύρη και να επανεμφανίζεται. Αυτό μπορεί να αλλάξει το μέγεθος των παραθύρων που έχετε ανοίξει, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
 7. Μόλις τελειώσει, ένα παράθυρο θα φαίνεται να επιβεβαιώνει την εγκατάσταση.
  • Εικόνα
 8. Παράθυρο. Πάνω από την επιγραφή του Geforce Experience (όπου ήταν η ειδοποίηση της πιλοτικής ενημέρωσης), θα πρέπει τώρα να υπάρχει ένα μήνυμα που να δείχνει “έχετε το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης GeForce” που σημαίνει ότι έχετε την τελευταία έκδοση του The Pilot.
  • Εικόνα
 9. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι είναι εντελώς κλειστό και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.
 10. Οι πιλότοι σας είναι τώρα ενημερωμένοι.