Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Δοκιμή: ένα ηλεκτρικό σκούτερ που ξεχωρίζει στην αγορά (2023) – Electricada, Xiaomi Mi Scooter Test: Η πλήρης ανασκόπηση μας – Fundroid Electric Scooter

Xiaomi Mi Scooter 1S Δοκιμή: Η μελλοντική βασίλισσα των προωθήσεων

Σε αυτήν την περιοχή, το MI Electric Scooter Pro 2 Βγαίνει με τιμητικές διακρίσεις. Και ακόμη περισσότερο. Το σύστημα φρένων του είναι αρκετά πλήρες για να αισθάνεστε καθησυχασμένοι μία φορά στο πλοίο. Μπορούμε να υπολογίσουμε σε ένα πίσω δίσκο και ένα αναγεννητικό φρένο που είναι δυνατόν να διαμορφώσουμε τη δύναμη.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Test: Ένα ηλεκτρικό σκούτερ που κέρδισε την αγορά (2023)

Ηλεκτρικό

Αγόρασα το πρώτο μου ηλεκτρικό σκούτερ το 2017 και αμέσως ερωτεύτηκα. Βλέποντας αυτά τα μικρά πετράδια που επανάσταση στις αστικές μεταφορές, είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να κάνω ένα blog για να μιλήσω γι ‘αυτό. Έτσι γεννήθηκε η Electricada.

Εκεί Xiaomi Mi Eletric Scooter Pro 2 είναι ένα μοντέλο που πιθανότατα έχετε ακούσει. Είναι ένα από τα πιο γνωστά στην αγορά το 2022. Μεταξύ των ισχυρότερων επιχειρημάτων της, μπορείτε να αναφέρετε τη μεγάλη αυτονομία, την πολύ αξιέπαινη εξουσία ή το τρομερό σύστημα πέδησης. Μπορείτε απλά να μετανιώσετε το βάρος σας ελαφρώς πάνω από το μέσο όρο και ένας χρόνος χρέωσης που θα ήμασταν χαμηλότεροι.

 • Ένα σύνολο, τα πάντα, πολύ χαμηλή τιμή, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα.
 • Μια σωστή ισχύ για ένα τόσο φθηνό μοντέλο.
 • Εύκολο στην οδήγηση συνολικά.
 • Η Xiaomi δεν έχει ξεχάσει να προσφέρει μια ασφαλή εμπειρία.
 • Μέση αυτονομία
 • Όχι το πιο άνετο

Ουσιαστική Xiaomi

Τώρα που έχουν τοποθετηθεί αυτές οι λίγες βάσεις, σας προτείνω να παρατηρήσετε το μοντέλο πιο στενά. Έχω προετοιμαστεί για μια πλήρη δοκιμή, η οποία θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε καλύτερα το μηχάνημα. Για να είμαι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός, αμφισβήτησα διάφορες πηγές.

Η γνώμη των καταναλωτών, η ανάλυση εμπειρογνωμόνων, η προσωπική ευαισθησία … έβαλα όλα αυτά τα κοινά δεδομένα για να σας καθοδηγήσουν. Φυσικά, αναφέρομαι τα συνήθη κριτήρια: αυτονομία, ασφάλεια, μεταφορά, απόδοση σε λιγότερο τακτική γη ..

Και εδώ είμαι έτοιμος να σας πω για το θηρίο ! Έτσι, έτοιμος να αρπάξει το τιμόνι … ουσιαστικά, για να ξεκινήσετε ?

Πίνακας περιεχομένων

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Θα ήθελα να ξεκινήσω σχεδιάζοντας μια λίστα με τα κύρια χαρακτηριστικά ότι αυτό Xiaomi Mi Eletric Scooter Pro 2. Έτσι έχετε ήδη μια επισκόπηση του τι έχει στο στομάχι της … μια ηλεκτρική κοιλιά, στην περίπτωση αυτή ��.

 • Builder: Xiaomi
 • Αυτονομία: 45 χιλιόμετρα που καλύπτονται κατά την έναρξη της χρήσης
 • Ισχύς κινητήρα: 300W, που φοριέται από μπαταρία 12800 mAh
 • Βάρος: 14 κιλά
 • Πίσω δίσκο φρένο, φρένο με μπροστινό σύστημα αναγέννησης
 • Πολύ ανθεκτικοί τροχοί 8,5 ιντσών
 • Συνδεσιμότητα που παρέχεται από την εφαρμογή του κατασκευαστή
 • οθόνη LCD
 • Διαστάσεις όταν δεν είναι διπλωμένο: 113 x 118 x 43cm

Όλα αυτά φαίνονται αρκετά σωστά, όχι ? Τούτου λεχθέντος, τίποτα δεν χτυπά μερικές επιπλέον εξηγήσεις για να δημιουργήσει μια σταθερή και πλήρη γνώμη.

Ως συνήθως, σας δίνω κάποιες πληροφορίες για το σχέδιο αυτού του μοντέλου. Έτσι … μας κάνει αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ ?

Σχέδιο

Που με σημάδεψε την πρώτη φορά που έβαλα τα μάτια μου σε αυτό Xiaomi Mi Eletric Pro 2, Αυτή είναι η ομοιότητά του με την προηγούμενη έκδοση. Προφανώς, η μάρκα θέλει να δώσει μια οπτική ταυτότητα σε αυτό το εύρος.

Δεδομένου ότι το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητική αισθητική, δεν υπάρχει λόγος να διαμαρτυρηθούν για αυτό. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πολύ κομψή ηλεκτρική στιφάδο, σιλουέτα και γραμμές του Ειρηνικού. Μόλις στο τιμόνι, εκτιμούμε τον τρόπο με τον οποίο η οθόνη LCD είναι ενσωματωμένη: μπερδεύει “φυσικά με την υπόλοιπη συσκευή.

Από αυτή την πλευρά, επομένως, τίποτα δεν λέει συγκεκριμένα. Ή μάλλον, είναι θετικό ! Τώρα κατευθυνόμαστε για ένα πιο τεχνικό σημείο: αυτονομία.

Αυτονομία

Όταν αγοράζουμε αυτό το νέο μοντέλο, ο κατασκευαστής υπόσχεται 45 χιλιόμετρα αυτονομίας. Μερικοί πελάτες σημειώνουν ότι στην πραγματικότητα, ο αριθμός είναι Λίγο ακαθάριστο, και ότι σπάνια φτάνουμε σε τέτοια απόσταση χωρίς να περάσουμε από το κουτί “επαναφόρτιση”. Ωστόσο, είναι ήδη μια καλή βάση. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα όχημα μεσαίας όψης, η βαθμολογία παραμένει αξιέπαινη.

Πιθανότατα δεν θα μπορείτε να ζήσετε μια επική περιπέτεια στο τιμόνι αυτής της κατασκευής Xiaomi, Εντάξει. Αλλά για καθημερινά ταξίδια και μερικές βόλτες, θα πρέπει να βρείτε τον λογαριασμό σας.

Σας συμβουλεύω απλώς να διαχειριστείτε με σύνεση την ταχύτητα του θηρίου: όταν δεν είναι απαραίτητο, τόσο για να αφιερώσετε την μπαταρία.

Σχετικά με την «βιωσιμότητα» του Xiaomi Mi Scooter Pro 2 Σε μια μέρα, για έναν κύκλο, επομένως, ο ισολογισμός είναι γενικά καλός. Πρέπει ακόμα να αυξήσω ένα μειονέκτημα: ο χρόνος επαναφόρτισης ! Περίπου 8 ώρες, έτσι ώστε ο σύντροφός μας να επαναφέρει την ενέργειά του … είναι παράξενα ψηλά.

Λοιπόν, προς το παρόν, έχουμε πάρει μόνο το τιμόνι με έναν πολύ θεωρητικό τρόπο. Και αν αναρωτηθήκαμε λίγο για την άνεση ? Η οδήγηση ?

Άνεση χρήσης και εργονομίας

Xiaomi οφείλεται στη φήμη του. Οι δημιουργίες αυτής της επιχείρησης είναι γνωστό ότι παρέχουν ποιοτική εμπειρία τροχιές. Και αυτή η έκδοση δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η λαβή είναι ευχάριστη. Συνολικά, το τιμόνι και οι γύρω συσκευές είναι εύκολο να χειριστούν. Κάποιοι εξαπλώνουν την έλλειψη εργονομίας που συνδέεται με τη θέση του συστήματος προειδοποίησης ήχου, είναι αλήθεια. Αλλά από την άποψη του κύριου ενδιαφέροντος (διαχείριση και συμπεριφορά, απλά), υπάρχει κάτι που πρέπει να ικανοποιηθεί.

Κατά τη διάρκεια των αναγνώσεων μου, ήμουν σε θέση να παρατηρήσω την ικανοποίηση των χρηστών όσον αφορά Ταχύτητα, ειδικά σε σχέση με τη ρευστότητα των αλλαγών. Είναι δυνατόν να φτάσετε στο ρυθμιστικό 25km/h και να ταλαντεύεστε μεταξύ των άλλων βαθμών θα πρέπει να φαίνεται πολύ διαισθητικό σε εσάς.

Το μηχάνημα υπάρχει επίσης στην έκδοση “AMG”, μια συνεργασία με τη Mercedes

Όσο για τον κινητήρα 300W, θα είναι πολύ χρήσιμο για εσάς όταν οι πλαγιές είναι λίγο πολύ δύσκαμπτες. Αυτή είναι μια από τις κύριες ιδιότητες που ζητούνται για ηλεκτρικά σκούτερ, όχι ?

Για όσους αγαπούν μεγάλες αποδράσεις σε λιγότερο νοσοκομειακή γη, αυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Πράγματι, η απουσία αναστολών μπορεί να κάνει ορισμένες φάσεις … οδυνηρή. Ωστόσο, το τροχοί 8.5 Οι πραγματικά ανθεκτικές ίντσες θα αποφύγουν πρόωρα.

Αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο μοντέλο για να κατευθύνετε συνολικά. Είναι ένα εξαιρετικό σημείο. Τι γίνεται με τις στιγμές που πρέπει να το φορέσετε ? Στις σκάλες, συνήθως ?

Μετακομιστό

Δεν έχω κάνει ποτέ ηλεκτρικό σκούτερ στις σκάλες, γιατί κρατάω πολλά στην ανατομία μου. Ξαφνικά, σε αυτές τις στιγμές, περνάω τον σύντροφό μου πάνω από τον ώμο.

Θα είναι αυτό το διάλειμμα στην οδήγηση να είναι ευχάριστο με το Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 ? ναι και ΟΧΙ.

Ναι, γιατί είναι πτυσσόμενος, Και σύμφωνα με ένα πολύ καλά σχεδιασμένο σύστημα, επιπλέον. Δεν πρέπει να ζήσετε οποιαδήποτε απογοήτευση όταν του δίνετε πιο λογικές διαστάσεις.

… Αλλά λίγο όχι, Επειδή το βάρος παραμένει πάνω από το μέσο όρο για τα αστικά μοντέλα, με τα 14 κιλά του. Φυσικά, εξαρτάται επίσης από την ευαισθησία του οδηγού ή του οδηγού. Απλά δεν πρέπει να περιμένετε μια εναέρια άλεση.

Σύντομος. Θα ήταν αδύνατο για μένα να ολοκληρώσω αυτό το τεστ χωρίς να προσεγγίσω μια θεμελιώδη κατηγορία: ασφάλεια.

Ασφάλεια

Σε αυτήν την περιοχή, το MI Electric Scooter Pro 2 Βγαίνει με τιμητικές διακρίσεις. Και ακόμη περισσότερο. Το σύστημα φρένων του είναι αρκετά πλήρες για να αισθάνεστε καθησυχασμένοι μία φορά στο πλοίο. Μπορούμε να υπολογίσουμε σε ένα πίσω δίσκο και ένα αναγεννητικό φρένο που είναι δυνατόν να διαμορφώσουμε τη δύναμη.

Όσον αφορά το Park Lighting, τίποτα δεν πρέπει να εκδιώξει: ο προβολέας εγκατεστημένος μπροστά από ακόμη και μια μέση ισχύ, με τα 2 watt να καλωσορίσουν να αυξήσουν τη νυχτερινή ορατότητα.

Εάν γνωρίζετε ήδη Xiaomi, Πιθανότατα γνωρίζετε ότι αυτή η κινεζική μάρκα αποδίδει κάποια σημασία στη συνδεσιμότητα. Αυτό πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ !

Συνδεσιμότης

Απέχει πολύ από το να είσαι σταθερός, ακόμη και σήμερα: το Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Σας επιτρέπει να ακολουθήσετε τους αγώνες σας μέσω Μια αίτια που έχει αφιερωθεί.

Δεν πρέπει να φανταστείτε λογισμικό άνοιας, γεμάτο χαρακτηριστικά και εκπλήξεις ..

… αλλά αναμφίβολα θα εκτιμήσετε ότι έχετε τα ταξίδια των χιλιομέτρων, την υπόλοιπη αυτονομία και άλλα δεδομένα. Το σύνολο μεταφέρεται από την τεχνολογία Blueetooth και επομένως βάζει αυτό το σκούτερ στην οικογένεια των σύγχρονων εναλλακτικών λύσεων.

Σχεδόν ερχόμαστε στον ισολογισμό μας ! Πριν από αυτό, σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στις πληροφορίες που δεν έχω δώσει σε αυτό το στάδιο, αλλά που παραμένουν ενδιαφέρουσες.

Πρόσθετες πληροφορίες και ενδείξεις

 • Αυτό το μοντέλο έχει μη λαβές.
 • Το μέγιστο υποστηριζόμενο βάρος είναι 100 κιλά
 • Η οθόνη εμφανίζει ορισμένες συνοπτικές πληροφορίες, το υπόλοιπο ρυθμό μπαταρίας. Επικράζονται οι ακριβέστερες πληροφορίες μέσω η εφαρμογή. Η τοποθέτησή του τον κάνει πραγματικά ευχάριστο να συμβουλευτεί – συμπεριλαμβανομένης της νύχτας.

Πώς να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Αλλά παρεμπιπτόντως, τι να βασιστείτε στον εαυτό σας για να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ? Πριν ολοκληρώσουμε, ας θυμηθούμε το Κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη Κατά την αγορά Ένα οικολογικό μέσο μεταφοράς όπως αυτό:

 • Εκεί ασφάλεια είναι απαραίτητη. Αυτή είναι μια παράμετρος που όλοι πρέπει να λάβουν υπόψη.
 • Αυτονομία μπορεί να έχει αντίκτυπο στην απόφασή σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας Ποιες αποστάσεις θέλετε να ταξιδέψετε, Και, είναι συνδεδεμένο, Τι χρήση θα κάνετε.
 • Ανεση είναι απαγορευτικό για μερικούς. Εάν έχετε εύθραυστη μηχανική υγεία, ευνοήστε τη μεταποίηση αρμονικός, Ποιος δεν θα κακομεταχειρίζεται το σώμα σας. Σύμφωνα με τα ταξίδια, η διαφορά είναι μερικές φορές επώδυνη.
 • Η εξουσία, Ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους στη δημιουργία αυτού του οδηγού έχει επιρροή στην οδηγική εμπειρία, ειδικά όσον αφορά Ταχύτητα. Ρωτήστε σας πόσο θέλετε συντομεύστε τη διάρκεια των ταξιδιών σας.
 • Η ευκολία χειρισμού, ειδικότερα λαμβάνοντας υπόψη ταμπλό, είναι πραγματικά ένα πλεονέκτημα για τους χρήστες που αγαπούν Μάθετε τι κάνουν.
 • Η τιμή έχει επιρροή.

Πριν αγοράσετε, γι ‘αυτό ρωτήστε τον εαυτό σας συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με το δικό σας Προφίλ.

✅ Το Xiaomi Mi Scooter Pro 2: Ένα σκούτερ που αξίζει την καλή του φήμη

Σίγουρα, υπάρχουν ακόμα σημεία βελτίωσης. Μπορούμε να μετανιώσουμε το υπερβολικό βάρος (λίγο) για ένα σκούτερ σε αυτό το εύρος. Σε αυτό το σημείο, δεν καταλαβαίνω γιατί ο χρόνος επαναφόρτισης δεν έχει βελτιστοποιηθεί. Θα ανακάμψω, υπόσχομαι. Αλλά το βρίσκω ντροπή !

Ωστόσο, η αξιολόγηση είναι μάλλον θετική. Ακόμα και πολύ θετικό. Αυτό Xiaomi Mi Scooter Pro 2 παραμένει ένα αξιόπιστο μοντέλο, αρκετά για να παρακολουθήσετε, να ολοκληρώσετε και να συνδεθείτε. Σήμερα, θα πρέπει να μπορείτε να το βρείτε σε εύρος τιμών μεταξύ 500 και 700 €, ανάλογα με τις προσφορές και τη διαθεσιμότητα.

Μπορούμε λοιπόν να μιλήσουμε για μια πολύ καλή αξία για τα χρήματα. Τα ελαττώματα υπάρχουν, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι αρκετά σοβαρά για να το αποκλείσουμε Xiaomi.

Πολλοί χρήστες και πολλοί χρήστες δεν έχουν μπερδευτεί. Αυτό το μοντέλο παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή από το εμπορικό σήμα στις αρχές της δεκαετίας του 2020.

Έτσι, αν θέλετε κι εσείς να του δώσετε μια ευκαιρία ..

Εάν θέλετε να διευκολύνετε τα καθημερινά σας ταξίδια με ένα άγγιγμα συνδεσιμότητας ..

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στους αστικούς ταξιδιώτες που έχουν ήδη πάρει το τιμόνι του Xiaomi Mi Scooter Pro 2

Διακινδυνεύω ! Θα απολαύσετε ένα αυτόνομο μοντέλο, του οποίου η οδήγηση θα είναι σε θέση να σας ικανοποιήσει. Ας προσθέσουμε, αυτό είναι το μικρό μπόνους του τέλους, ότι η ποιότητα του υλικού είναι εκεί και ότι μπορείτε επομένως να υπολογίζετε σε αυτόν τον σύντροφο που ταξιδεύει !

Xiaomi Mi Scooter 1S Δοκιμή: Η μελλοντική βασίλισσα των προωθήσεων

Δοκιμάσαμε το Xiaomi Mi Scooter 1s από αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα. Εδώ είναι η πλήρης γνώμη μας για το νέο ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S // Πηγή: Frandroid

Πού να αγοράσετε το
Xiaomi Mi Scooter 1s στην καλύτερη τιμή ?
712 € Ανακαλύψτε την προσφορά
937 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Εν συντομία
Xiaomi Mi Scooter 1s

 • Ελαφρύ και βολικό
 • Αποτελεσματικά φρένα
 • Ευχάριστο για οδήγηση
 • Μια μικρή δίκαιη αυτονομία
 • Η ελαφρώς τραχιά εφαρμογή
 • Τιμή εκκίνησης

Αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στις 15 Αυγούστου 2020 και η αγορά μπορεί να έχει εξελιχθεί από τότε. Συμβουλευτείτε τη σύγκρισή μας για να ανακαλύψετε πιο πρόσφατα προϊόντα ενδεχομένως πιο συναφή με εσάς.

Η πλήρης γνώμη μας
Xiaomi Mi Scooter 1s

15 Αυγούστου 2020 08/15/2020 • 20:00

Η Xiaomi ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2020 τρία νέα σκούτερ. Μεταξύ αυτών, το Xiaomi Mi Scooter 1s ενεργεί ως “mid -range”, μεταξύ του μοντέλου “ουσιαστικού” και του μοντέλου “pro”. Σε χαρτί, είναι ένα απλό M365 που επανασυνδέεται καθώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τα ίδια, αλλά αυτό είναι πραγματικά η περίπτωση ? Το δοκιμάσαμε να ελέγξουμε.

Αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με ένα ηλεκτρικό σκούτερ Mi Scooter 1S που δανείστηκε από την Xiaomi.

Τεχνικό φύλλο Xiaomi Mi Scooter

Μοντέλο Xiaomi Mi Scooter 1s
Ανακοινωθείσα αυτονομία 30 χλμ
μέγιστη ταχύτητα 25 km/h
Ισχύς 250 Watts
Μέγιστο υποστηριζόμενο βάρος 100 κιλά
Τιμή 712 €
Φύλλο προϊόντων

Ένα σχέδιο… από σκούτερ Xiaomi

Αν έπρεπε να περιγράψουμε το σχεδιασμό του ηλεκτρικού σκούτερ Xiaomi Mi, το πιο προφανές θα ήταν να πούμε ότι είναι … ένα σκούτερ Xiaomi. Από το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε το 2017, ο κατασκευαστής έχει αλλάξει μόνο τα μοντέλα του σε μικρές πινελιές. Με την πρώτη ματιά, έχουμε λοιπόν ένα M365 μπροστά μας με μερικές λεπτές βελτιώσεις.

Η ρύθμιση υποχρεώνει, το 1S Scooter MI είναι εξοπλισμένο με αρκετούς ανακλαστήρες, τόσο στον τροχό πριν όσο και στον πίσω τροχό, αλλά και στο μπροστινό μέρος της κλίσης, επιτρέποντας την καλύτερη εμφάνιση σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Στο πίσω μέρος, στο λάσπη, υπάρχει επίσης μια μεγαλύτερη πυρκαγιά, επομένως πιο ορατή, καθώς και ένα μικρό τετράγωνο για να φιλοξενήσει μια μικρή πινακίδα κυκλοφορίας, αν έπρεπε να γίνει υποχρεωτική.

Xiaomi-Mi-Electric-Scooter-1S-2

Xiaomi-Mi-Electric-Scooter-1S-3

Πέρα από αυτό, υπάρχει ένα ηλεκτρικό σκούτερ με τις ίδιες διαστάσεις, με ένα κατάστρωμα μάλλον σφιχτά (14,4 cm) στο οποίο είναι μάλλον δύσκολο να τοποθετήσετε τον εαυτό σας με τα συνημμένα πόδια. Αναγκάζει να βάλει τα πόδια σας σε ένα τετράγωνο, το οποίο δεν είναι χειρότερο, αλλά θα επιστρέψουμε αργότερα. Δύσκολο επίσης να ανεβείτε σε δύο παραπάνω, αυτό είναι καλό: απαγορεύεται !

Το μικρό κατάστρωμα του ηλεκτρικού σκούτερ Xiaomi Mi

Σημειώστε ότι με το μικρό του μέγεθος μόλις διπλωθεί και 12,5 κιλά, είναι μάλλον ελαφρύ και μπορεί να αντιμετωπιστεί χωρίς υπερβολική δυσκολία σε τρελά μέρη. Εάν έχετε ένα ανελκυστήρα για να πάρετε, αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς και να ανεβείτε σε πολλούς ορόφους μεταφέροντας το από το πιρούνι. Σημειώστε ότι είναι σταθερό και δεν μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος. Το τιμόνι βρίσκονται 1,10 μ. Από το έδαφος (ή 95 cm από το κατάστρωμα περίπου), που επιτρέπει τη χρήση, σύμφωνα με την Xiaomi, από οδηγούς από 1,20 m έως 2 μέτρα. Από την κορυφή του μετρητή μου 75, δεν παρατήρησα καμία ταλαιπωρία.

Το mi 1s n

Μόλις εγκατασταθεί στο σκούτερ, βρίσκουμε τον ελεγκτή επιτάχυνσης, ένα κουδούνι και το πίσω φρένο. Πρέπει να παραδεχτώ, ωστόσο, ότι το σύνολο είναι αρκετά μακρινό και θα μπορούσε να είναι καλύτερα διατεταγμένο, ώστε να μην πρέπει να φτάσει στην τενοντίτιδα για να δώσει ένα κουδούνι διατηρώντας παράλληλα το χέρι στο φρένο για παράδειγμα. Ωστόσο, οι λαβές παραμένουν άνετες, ακόμη και σε μεγάλες διαδρομές.

Το κουδούνι του 1S Scooter Mi είναι λίγο μακριά

Η οθόνη ελέγχου, από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνει τις διαθέσιμες πληροφορίες στο M365 Pro, με τον μετρητή ταχύτητας, τη λειτουργία οδήγησης και το επίπεδο της μπαταρίας. Αυτά δεν είναι πλέον τα απλά LED του M365 και η οθόνη παραμένει πολύ ευανάγνωστη ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως. Όλα είναι επίσης δοκιμασμένα με ένα μοναδικό κουμπί, το οποίο είναι εξίσου πρακτικό όσο είναι απογοητευτικό όταν η λάμπα ανάβει όταν θέλετε να αλλάξετε τη λειτουργία οδήγησης. Σημειώστε ότι πέρασαν ότι το τελευταίο βελτιώθηκε και φωτίζεται πολύ καλά κατά τη διάρκεια νυχτερινών εκδρομών.

Από την πλευρά του τερματισμού, παραμένουμε σε αυτό που η Xiaomi μας έχει συνηθίσει, δηλαδή ένα πλαίσιο αλουμινίου ικανό να υποστηρίξει ένα μέγιστο φορτίο 100 kg, με ορατά καλώδια. Τίποτα δεν είναι πολύ εξαιρετικό, αλλά είναι μάλλον σταθερό και βολικό, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου της πτυχής. Το τελευταίο είναι επίσης πολύ απλό στην κατανόηση, με ασφάλεια για να εμποδίσει το τιμόνι να παίζει τα σπαγγέτι στη μέση του αγώνα. Αναδιπλώνουμε ή ξεδιπλώνουμε το Mi Scooter 1s σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και προσκολλάται σε μια χειρονομία. Είναι επίσης πιστοποιημένο IP54, εξασφαλίζοντας αντίσταση στην εκτόξευση. Αποφύγετε όλα τα ίδια για να οδηγήσετε οικειοθελώς στις λακκούβες.

Τα καλώδια είναι πάντα ορατά γύρω από το νέο ανακλαστήρα

Τέλος, η Xiaomi δείχνει ότι έχει βελτιώσει την ποιότητα των ελαστικών του σκούτερ της, ενός μαύρου σημείου προηγούμενων γενεών που τείνουν να πεθαίνουν τακτικά. Αυτά δεν είναι ακόμα πλήρη ελαστικά (αντι-παρενοχλήσεις), οπότε θα πρέπει να δούμε τι δίνει μακροπρόθεσμα. Όπως και στα περισσότερα σκούτερ, ο κινητήρας είναι ενσωματωμένος στον μπροστινό τροχό, ο οποίος απαιτεί ασφαλή μόνο τον πίσω τροχό όταν θέλετε να κρεμάσετε μια αντι -κλοπή. Ένας βρόχος στο πλαίσιο θα ήταν καθησυχαστικό.

Πολύ πιο καθησυχαστική οδήγηση

Όσον αφορά την ισχύ, το 1S Scooter MI αναλαμβάνει και πάλι τα χαρακτηριστικά του πρώτου M365 του ονόματος – και του βασικού μοντέλου – με ιδιαίτερα μια ονομαστική ισχύ ισχύος 250 W και μέγιστη ισχύ 500 W. Σε όλες τις περιπτώσεις, η τελική ταχύτητα παραμένει απαλά συγκρατημένη 25 km/h για να αντιστοιχεί στα γαλλικά πρότυπα, αλλά η ισχύς του κινητήρα θα παίξει σε επιταχύνσεις και τελική ταχύτητα στην ακτή.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1s

Στην ιδέα, η οδήγηση είναι ευχάριστη, φτάνουμε στη μέγιστη ταχύτητα σε περίπου 5s στο πιάτο και το μικρό της πρότυπο δίνει υποδειγματική ευελιξία. Αλλά αυτό που είναι ένα πλεονέκτημα είναι επίσης μια ταλαιπωρία: αυτή η ελαφρότητα καθιστά λίγο πιο δύσκολο να διατηρηθεί εντελώς σταθερό και έπρεπε να συνηθίσω λίγο πριν αφαιρέσω ένα χέρι του τιμόνι σε κάθε γαλήνη για να χαράξω τη μύτη μου στη μέση. Το συνηθίσαμε, αλλά μετά από να δοκιμάσουμε το ενισχυμένο rev (που δεν παίζει καθόλου στην ίδια κατηγορία), είναι παράξενο.

Το πιο αξιοσημείωτο σημείο οδήγησης σε σύγκριση με το M365 είναι η πέδηση. Βρίσκουμε όπως πριν από ένα ρυθμιζόμενο αναγεννητικό φρένο (θα επιστρέψω σε αυτό) και ένα ισχυρό πίσω δίσκο φρένων. Πολύ δυνατός. Είναι καθησυχαστικό να πούμε ότι είναι δυνατόν να κάνουμε μια πραγματική στάση έκτακτης ανάγκης όταν ένας πεζός ή ένα σκούτερ διασχίζει το μονοπάτι του κύκλου χωρίς να δίνει προσοχή ή ότι ένα αυτοκίνητο πέφτει με πλήρη ταχύτητα.

Η ισχύς αυτού του φρένου γίνεται σε μια κατάσταση παρόλα αυτά: το πίσω σκούτερ κυνηγετικό σκούτερ αυτή τη στιγμή. Είναι σίγουρα καλύτερο από το να προβάλλεται πίσω ή προς τα εμπρός, αλλά η πρώτη φορά εκπλήσσει λίγο (και αυτό αν και όλα τα ηλεκτρικά σκούτερ έχουν περισσότερο ή λιγότερο αυτό το ελάττωμα). Αυτό είναι όπου η τοποθέτηση των ποδιών σας στην πλατφόρμα είναι σημαντική: με τη διανομή του βάρους του στο πόδι κάθετα κατάστρωμα Όταν φρενάρετε, μπορείτε να ελέγξετε πιο εύκολα αυτήν την ολίσθηση και να ανακτήσετε γρήγορα τον έλεγχο του μηχανήματος. Ήταν η συμβουλή της ημέρας, τίποτα.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1s N Deck

Τέλος, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η σειρά Xiaomi δεν ξεκινά απορροφητές σοκ. Ο δανεισμός ενός πλακόστρωτου δρόμου είναι η διαβεβαίωση της αίσθησης κάθε δόνησης μέσα από τα χέρια σας στο κρανίο σας. Τουλάχιστον θα έχει την αξία να σας επιβραδύνει.

Τρεις τρόποι οδήγησης

Το 1S Scooter MI έχει τρεις λειτουργίες ταχύτητας: Λειτουργία πεζών, που περιορίζεται σε 5 km/h, τυπική λειτουργία, που περιορίζεται σε 20 km/h και η λειτουργία αθλητισμού, που περιορίζεται σε 25 km/h. Ας το παραδεχτούμε, έχουμε την τάση να μείνουμε σε λειτουργία αθλητισμού, αλλά η λειτουργία πεζών μπορεί να έχει το ενδιαφέρον της όταν διασχίζετε ένα μέρος για παράδειγμα.

Ήμουν πολύ έκπληκτος που βλέπω ότι αρκεί να δώσουμε μια μικρή ορμή στο σκούτερ με το πόδι για να του δώσουμε μια πραγματική ώθηση, η οποία δεν αποδυναμώνει από τη στιγμή που διατηρούμε τον έλεγχο του κολλημένου αερίου και τι είναι το επιλεγμένο τρόπος. Κατανοήστε με αυτό ότι σε λίγα λάκτισμα, μπορείτε εύκολα να αυξήσετε το 1S Scooter MI σε 16 km/h σε λειτουργία πεζών και να διατηρήσετε αυτή την ταχύτητα χωρίς καν να χρειαστεί να αλλάξετε τη μόδα.

Η Xiaomi υπόσχεται επίσης να κρατήσει 25 km/h σε νεύρα με κλίση μέχρι 14 %. Γι ‘αυτό, σπάνια περπατάω με τον εισηγητή μου για να ελέγξω την κλίση των νευρώσεων, αλλά σε κάθε περίπτωση αισθανόμαστε τη διαφορά στην εξουσία με το scooter pro mi και μου συνέβη αρκετές φορές, σε μικρές αναρτήσεις, για να δούμε την ταχύτητα του Το ηλεκτρικό σκούτερ μου ταλαντεύεται μεταξύ 20 και 23 χλμ./ώρα σε πλήρες αέριο. Ακόμη χειρότερα, με βίαιο άνεμο, βρήκα τον εαυτό μου περιορισμένο σε 18 χλμ./.

Xiaomi Home: Πάντα το κύριο ελάττωμα

Όπως όλες οι συσκευές Xiaomi, το Mi Electric Scooter 1s συνδέεται με ένα smartphone Bluetooth χάρη στην εφαρμογή Xiaomi Home Application. Αυτό παρουσιάζει όμως μερικά σημαντικά ελαττώματα.

Πρώτα απ ‘όλα, κατά την πρώτη ανάφλεξη του σκούτερ, μπερδεύει επανειλημμένα, χωρίς να υποδεικνύει γιατί, εμποδίζοντας την ταχύτητά του λίγα χλμ./. Έπρεπε να το συνδυάσω στο τηλέφωνό μου πριν μπορέσω να ξεκλειδώσω την πραγματική του δύναμη. Στην ιδέα, είναι μάλλον καλό να γνωρίζουμε ότι η εφαρμογή παίζει κατά την πρώτη εκκίνηση ενός βίντεο που υπενθυμίζει τα στοιχειώδη πρότυπα ασφαλείας, αλλά μια εξήγηση θα ήταν αξιοσημείωτη.

Στη συνέχεια, κάθε προϊόν Xiaomi συνδέεται με ένα “δωμάτιο” της διαμονής που συνδέεται με το MI Home. Λοιπόν, αυτό δεν είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, αλλά παραδέχομαι ότι πήρα λίγο χρόνο πριν αποφασίσω να αναχωρήσω αυτό το σκούτερ στο “υπόγειο μου”.

Η διαβούλευση πληροφοριών γίνεται επίσης μόνο όταν οι δύο συσκευές είναι ζευγαρωμένες και φωτισμένες. Εάν δεν είστε δίπλα στο σκούτερ σας, δεν θα μπορείτε να συμβουλευτείτε το τελευταίο επίπεδο μπαταρίας που καταγράφεται για παράδειγμα.

Xiaomi-Mi-Home-Electric-Scooter-1S- (2)

Xiaomi-Mi-Home-Electric-Scooter-1S- (1)

Συμβαίνει επίσης ότι η εφαρμογή έχει μερικές φορές πρόβλημα να βρει το ηλεκτρικό σκούτερ στο Bluetooth. Είναι σπάνιο και η επανεκκίνηση της εφαρμογής και του σκούτερ είναι γενικά αρκετή για την επίλυση του προβλήματος, αλλά εξακολουθεί να υπογραμμίζει.

Ένα καλό σημείο το ίδιο: είναι δυνατόν να κλειδώσετε το ηλεκτρικό σκούτερ σας από την εφαρμογή και να την εξασφαλίσετε με κωδικό πρόσβασης. Κωδικός πρόσβασης που δεν είναι κρυμμένος στην οθόνη όταν το παίρνετε ..

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή σας επιτρέπει να ενημερώσετε το υλικολογισμικό Από τον πιστό καταστροφέα μας, να γνωρίζουμε τη θερμοκρασία ή την κατάσταση της μπαταρίας του, να γνωρίζουμε το επίπεδο της μπαταρίας του ή τη συνολική απόσταση που διανύεται από το αγωνιστικό αυτοκίνητο, τα υπόλοιπα χιλιόμετρα (μην ξεγελιέστε) ή το ” Μοναδικό χιλιόμετρα “Και το” μέση ταχύτητα »…. που μείνει παράξενα 0 καθ ‘όλη τη διάρκεια της δοκιμής μας.

Xiaomi-Mi-Home-Electric-Scooter-1S- (2)

Xiaomi-Mi-Home-Electric-Scooter-1S- (3)

Xiaomi-Mi-Home-Electric-Scooter-1S- (4)

Xiaomi-Mi-Home-Electric-Scooter-1S- (1)

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το Cruise Control – το οποίο εμποδίζει την ταχύτητα του Mi Scooter 1s μετά από 5 δευτερόλεπτα χωρίς αλλαγή – αναγκάζοντας τη συνεχή ανάφλεξη του πίσω φωτός ή τη διαχείριση της δύναμης ανάκτησης ενέργειας. Υπάρχουν τρεις επιλογές: ” αδύναμος “,” μέση τιμή ” Ή ” ισχυρός »». Ανάλογα με αυτή την επιλογή, το σκούτερ θα επιβραδυνθεί περισσότερο ή λιγότερο έντονα με την απόρριψη του επιταχυντή, επιστρέφοντας περισσότερο ή λιγότερη ενέργεια στην μπαταρία. Εγκαταστάθηκε ” αδύναμος “Από προεπιλογή, αυτή η παράμετρος προσαρμόστηκε στη χρήση μου” μέση τιμή »». Εναπόκειται σε εσάς να δοκιμάσετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ οδήγησης και τις ανάγκες σας αυτονομίας.

Εν ολίγοις, ανάμεσα στα λίγα σφάλματα και την ανακρίβεια ορισμένων δεδομένων, θα κάνουμε γρήγορα χωρίς την εφαρμογή να εγκατασταθεί στην οθόνη LCD στο τιμόνι.

Μια μπαταρία λίγο περιορισμένη

Με την μπαταρία των 7650 mAh και 275 WH, το Mi Electric Scooter 1S υποσχέθηκε, σύμφωνα με την Xiaomi, μια σειρά 30 χλμ. Ωστόσο, ένας μικρός αστερίσκος ορίζει ότι αυτή η αυτονομία ελήφθη με φορτίο 75 kg, στους 25 ° C, χωρίς άνεμο σε επίπεδο δρόμο σε λειτουργία πεζών με σταθερή ταχύτητα 15 km/h (η οποία συνήθως περιορίζεται σε 5 km/h , αλλά έχουμε ήδη πει ότι θα μπορούσαμε να υπερβούμε αυτήν την ταχύτητα …).

Στην πραγματικότητα, αυτές οι συνθήκες είναι σπάνιες. Το ταξίδι εργασίας/στο σπίτι μου είναι 5 χλμ. Και υποδεικνύεται ως ” κυρίως επίπεδης »Σύμφωνα με τους Χάρτες Google. Στην πραγματικότητα, κάνω κάποιες παρακάμψεις για να αποφύγω τα πιο επικίνδυνα μέρη και να πάρω μερικές μικρές αναρτήσεις-οι οποίες μετατρέπονται σε απελπισία στην επιστροφή-και μπορώ να κάνω ένα πλήρες ταξίδι μετ ‘επιστροφής πριν πέσει εντελώς έξω από την μπαταρία. Θυμηθείτε ότι ζυγίζω 75 kg (στα οποία πρέπει να προσθέσετε 1 ή 2 κιλά για το βάρος του σακιδίου μου) και ότι αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι, με θερμοκρασίες που μερικές φορές υπερβαίνουν τους 30 ° C.

Έτσι, μετράτε 20 χλμ. Αυτονομία με οδήγηση ουσιαστικά στα 25 km/h, με ένα δύσκολο τέλος του μαθήματος. Όταν η μπαταρία φτάσει στο “αποθεματικό” της, το Mi Scooter 1s αρχίζει να επιβραδύνει σιγά -σιγά και το τελευταίο μου ταξίδι γενικά τελειώνει στα 15 km/h (ακόμη και σε λειτουργία αθλητισμού). Η διατήρηση του φορτιστή σας στον εαυτό σας μπορεί επομένως να είναι χρήσιμη σε περίπτωση μεγάλων διαδρομών.

Πού να αγοράσετε το ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi MI ?

Το Xiaomi Mi Electric Scooter 1s είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια του Αυγούστου 2020 σε τιμή 449 ευρώ. Μια εκπληκτική τοποθέτηση τιμών γνωρίζοντας ότι το M365 Pro είναι μερικές φορές διαθέσιμο σε σε μεγάλο βαθμό χαμηλότερες τιμές.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα είναι τακτικά στην προώθηση, καθιστώντας την πολύ πιο ελκυστική.