Συναλλαγματική ισοτιμία – Αποστολή διεθνών κεφαλαίων | XE, XE Εργαλεία νομίσματος

Νομίσματα XE

Υπολογίστε τις αμοιβές της εταιρείας πιστωτικών καρτών για συναλλαγές συναλλάγματος. Ένας μεγάλος σύντροφος στον αριθμομηχανή Travel Expensures.

Το πιο δημοφιλές νομισματικό εργαλείο στον κόσμο

Χρησιμοποιούμε το μέσο επιτόκιο αγοράς για τον μετατροπέα μας. Το ποσοστό δίνεται μόνο για πληροφορίες. Δεν θα επωφεληθείτε από αυτό το επιτόκιο κατά την αποστολή χρημάτων. Ελέγξτε τις τιμές αποστολής.

Πώς να στείλετε χρήματα με το XE

1. Δημιουργία λογαριασμού

Αυτό θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση email.

2. Εισαγάγετε πληροφορίες

Προσθέστε έναν παραλήπτη (θα χρειαστεί να δώσετε τη διεύθυνσή σας, τον αριθμό λογαριασμού/IBAN και τον κωδικό SWIFT/BIC) και τα στοιχεία πληρωμής) και τα στοιχεία πληρωμής.

3. Επιβεβαιώστε τη μεταφορά σας

Ελέγξτε το ποσό και τα επιλεγμένα νομίσματα, αποδεχτείτε την προγραμματισμένη ημερομηνία έκπτωσης και, στη συνέχεια, στείλτε τη μεταφορά σας !

Ζωντανή συναλλαγματική ισοτιμία xx

Το πιο δημοφιλές νομισματικό εργαλείο στον κόσμο

Διεθνείς μεταφορές χρημάτων με XE

Στείλτε χρήματα στο διαδίκτυο με ασφαλή και γρήγορο τρόπο. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη μεταφορά, να λάβετε ζωντανές ειδοποιήσεις και να επωφεληθείτε από πολλές επιλογές πληρωμής και έκπτωσης.

X -αλλαγή γραφικών

Με τη δημιουργία γραφικών, μπορείτε να συμβουλευτείτε την ιστορία της συναλλαγματικής ισοτιμίας μεταξύ δύο νομισμάτων της επιλογής σας. Αυτά τα γραφικά, τα οποία βασίζονται στο μέσο επιτόκιο της αγοράς, είναι εύκολο στη χρήση και εξαιρετικά αξιόπιστα.

Ειδοποιήσεις τιμών XE

Θέλετε να μάθετε πότε ένα νόμισμα φτάνει σε μια συγκεκριμένη συναλλαγματική ισοτιμία ? Ορίστε ειδοποιήσεις ρυθμού XX.

Εργαλεία

Είτε πρόκειται για επιχειρήσεις, για ψώνια είτε για ταξίδια, τα νομισματικά εργαλεία της XE είναι δωρεάν και εύχρηστα στη χρήση. Δοκιμάστε τον πιο χρησιμοποιημένο υπολογισμό νομίσματος του ιστού- ο μετατροπέας νομίσματος XE. Με την υπηρεσία ενημέρωσης νομισμάτων, μπορείτε να ενημερώνεστε με το Forex News και να μάθετε για κάθε παγκόσμιο νόμισμα στην εγκυκλοπαίδεια μας. Περισσότερα, μπορείτε να πάρετε τους ίδιους αξιόπιστους αρουραίους on-the-go με τις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας XE νομισμάτων.

Μετατροπείς και αριθμομηχανές

Μετατροπέας νομισμάτων XE

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο νομίσματος στον κόσμο! Σας επιτρέπει να υπολογίσετε την ανταλλαγή νομισμάτων για τα κορυφαία 170 νομίσματα.

Υπολογιστής Iban

Αυτή η δωρεάν υπηρεσία σας επιτρέπει να δείτε την πλήρη κατανομή και το νόημα των στοιχείων δεδομένων που αποτελούν τους διεθνείς αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών (IBANS).

Ειδοποιήσεις σπλήνας

Πρέπει να γνωρίζετε πότε ένα νόμισμα χτυπά ένα συγκεκριμένο επιτόκιο? Οι ειδοποιήσεις τιμών XE θα σας ενημερώσουν πότε ενεργοποιείται ο ρυθμός που χρειάζεστε στους επιλεγμένους συναδέλφους νομισμάτων σας.

Υπολογιστής εξόδων ταξιδιού

Υπολογίστε τις ταξιδιωτικές σας δαπάνες χρησιμοποιώντας σωστές ιστορικές συναλλαγματικές ισοτιμίες και λογιστικές για κρυμμένη ξένη χρέωση.

Υπολογιστής χρεώσεων συναλλάγματος

Υπολογίστε τις κρυφές χρεώσεις που πληρώνετε για ξένα μετρητά ή επιταγές ταξιδιωτών.

Υπολογιστής πιστωτικής κάρτας

Υπολογίστε τις αμοιβές της εταιρείας πιστωτικών καρτών για συναλλαγές συναλλάγματος. Ένας μεγάλος σύντροφος στον αριθμομηχανή Travel Expensures.

Μετατροπέας νόμισμα

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο νομίσματος στον κόσμο! Σας επιτρέπει να υπολογίσετε την ανταλλαγή νομισμάτων για τα κορυφαία 170 νομίσματα. Αποκτήστε ακριβείς και αξιόπιστες συναλλαγματικές ισοτιμίες για εκατοντάδες παγκόσμια νομίσματα.