Xbox Series X vs Xbox Series S: Ποια κονσόλα θα επιλέξει ? | Xbox One – Xboxygen, Xbox Series S: Specs, 4K, φορτία. Η τελική μας ετυμηγορία.

Xbox Series S: Specs, 4K, φορτία. Η τελική μας ετυμηγορία

Η διαφορά των € 200 μεταξύ των δύο επόμενων γραμμών του Xbox είναι σημαντική (€ 150 αν μετράμε τη σειρά Xbox S 1to) και θα είναι σε όλους να ζυγίζουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών των δύο μηχανών για να μάθουμε αν αυτή η διαφορά δικαιολογείται να περάσει το καπάκι από την αγορά.

Xbox Series X vs Xbox Series S: Ποια κονσόλα θα επιλέξει ?

Δύο νέες κονσόλες Xbox ήταν διαθέσιμες από το τέλος του 2020: Series Xbox Series X και Xbox Series Sries. Το ένα προσφέρεται σε πολύ προσιτή τιμή και το άλλο δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τους παίκτες που αναζητούν την καλύτερη απόδοση. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της σειράς X και του Xbox Series S ? Ποια κονσόλα θα επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας ? Είχαμε χρόνο να απολαύσουμε τα δύο Xboxes εδώ και δύο χρόνια και σας βοηθάμε να κάνετε την επιλογή σας με αυτόν τον πλήρη οδηγό !

Περίληψη

 • Xbox Series X vs Xbox Series S: Δύο διαφορετικοί στόχοι
 • Xbox Series S: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
 • Xbox Series X: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
 • Ποιο είναι το καλύτερο xbox που επέλεξε στο τέλος ?

Xbox Series X vs Xbox Series S: Δύο διαφορετικοί στόχοι

Το Xbox Series X είναι το πιο ισχυρό Xbox. Έχει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση όσο το δυνατόν περισσότερων παιχνιδιών σε ιθαγενή ανάλυση 4K σε 60 εικόνες ανά δευτερόλεπτο (ή ακόμα και 120) με πολλές πρόσθετες τεχνολογίες για να κάνουν τα παιχνίδια όλο και πιο όμορφα και εντυπωσιακά.

Το Xbox Series S είναι επίσης ένα Xbox Next-Gen αλλά λιγότερο ισχυρό, κομμένο για να τρέξει τα παιχνίδια σε ανάλυση 1440p. Το τελευταίο δεν περιλαμβάνει παίκτη δίσκου και είναι απολύτως αφιερωμένο στο αποθηκευμένο περιεχόμενο.

Και οι δύο κονσόλες έχουν αποθήκευση SSD επιτρέποντας πολύ γρήγορη φόρτωση. Το Xbox Series X διαθέτει χώρο αποθήκευσης 1to ενώ το Xbox Series S προσφέρει μισό λιγότερο, 512 GB. Μόνο η σειρά Xbox S, που πωλείται πιο ακριβό, προσφέρει αποθήκευση 1TB.

Xbox Series Xbox Series S: Ο πίνακας τεχνικών προδιαγραφών

Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά των δύο κονσόλων Xbox και των διαφορών τους. Σημειώνουμε ότι είναι πάνω απ ‘όλα η ισχύς που τους διακρίνει και ότι η κύρια οπτική διαφορά βρίσκεται στο επίπεδο της απουσίας του αναγνώστη δίσκων στη σειρά Xbox Series.

Xbox Series X Σειρά Xbox S
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ 8 πυρήνες AMD Zen 2 @ 3,8 GHz 8 πυρήνες AMD Zen 2 @ 3,8 GHz
GPU Amd rdna 2 52 cus @ 1.825 GHz Amd rdna 2 20 cus @ 1.565 GHz
Δύναμη GPU 12.15 Tflops 4 Tflops
Κάλτσα Προσαρμοσμένο SoC χαραγμένο σε 7nm Προσαρμοσμένο SoC χαραγμένο σε 7nm
Εμβολο 16GB – 10GB στα 560GB/s και 6GB στα 336 GB/s 10GB 8GB στα 224GB/s και 2GB στα 56GB/s
Στόχος 4K σε 60fps, μέχρι 120 fps 1440p σε 60fps, έως 120 fps
Ήχος Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby TrueHD με Atmos, L-PCM, έως 7.1 Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby TrueHD με Atmos, L-PCM, έως 7.1
Αποθήκευση SSD PCIE GEN 4 του 1TO SSD PCIE GEN 4 από 512 GB ή 1TO
Επέκταση Κάρτα μνήμης 512GB/1TO/2TO Κάρτα μνήμης 512GB/1TO/2TO
Μπορεί να διαβάσει παιχνίδια σε μορφή δίσκου Ναί Οχι
Μπορεί να διαβάσει ταινίες Blu Ray Ναί Οχι
Ροή και καταγραφή 4K 60 fps Ναί Οχι
Έξοδος HDMI HDMI 2.1 HDMI 2.1
Δυνατότητες HDMI 2.1 Auto Low Latency Mode, Variable Remresh RAIS, AMD Freesync Auto Low Latency Mode, Variable Remresh RAIS, AMD Freesync
Εσωτερικό φαγητό Ναί Ναί
Συμβατό με το Xbox Game Pass Ναί Ναί
Υλικό εντοπισμού ακτίνων Ναί Ναί
Λειτουργία αυτόματης καθυστέρησης Ναί Ναί
Ρυθμός ανανέωσης Ναί Ναί
Μεταβλητή σκίαση ρυθμού Ναί Ναί
Retrocmpatibility του Xbox One Ναί Ναί
Retrocompatibility Xbox 360 Ναί Ναί
Αρχική αναμεταδορότητα Xbox Ναί Ναί
Αξεσουάρ retrocmpatibility Ναί Ναί
Λειτουργία γρήγορου βιογραφικού στο παιχνίδι Ναί Ναί
Υποστήριξη έξυπνης παράδοσης Ναί Ναί
Συμβατό με Dolby Vision Ναί Ναί
Dolby True HD Συμβατό με Atmos Ναί Ναί
Αντίγραφα ασφαλείας σύννεφων Ναί Ναί
Stream 4K Netflix, Amazon, Disney, κ.λπ Ναί Ναί
Ο χώρος του Ναί Ναί
8K βίντεο HDR Ναί Ναί
Επιλέξιμο για το Xbox All Access Ναί Ναί
Λιμάνι 3x USB 3.1 Gen 1, 1x HDMI 2.1, Ethernet. 802.3 10/100/1000 3x USB 3.1 Gen 1, 1x HDMI 2.1, Ethernet. 802.3 10/100/1000
Ασύρματος Wi-Fi 5 802.11AC DUAL BAND Wi-Fi 5 802.11AC DUAL BAND
Μέγεθος 301mm x151mm x 151mm 275mm x151mm x 63,5 mm
Περιεχόμενο συσκευασίας Console + Controller + HDMI Cable + Cable Power Console + Controller + HDMI Cable + Cable Power
Βάρος 4.44 kg 1,92 kg
Εξοδος 10 Νοεμβρίου 2020 10 Νοεμβρίου 2020
Τιμή με το Xbox Όλη η πρόσβαση 32,99 €/μήνα για 2 χρόνια 24,99 €/μήνα για 2 χρόνια
Τιμή 499,99 € 299,99 €

Διαφορετικές εξουσίες για διαφορετικά γραφικά

Σε χαρτί, η σειρά Xbox κατάφερε να εκτελέσει παιχνίδια επόμενης γενιάς με τεχνολογίες όπως η ανίχνευση ακτίνων ή οι μεταβλητές τιμές ανανέωσης έως και 120 Hz, αφού έχει σχεδιαστεί στην ίδια αρχιτεκτονική με το Xbox Series X, που ονομάζεται Architecture Velocity Xbox.

Όπως δείχνει η ζωγραφική, είναι πάνω απ ‘όλα το ψήφισμα που υποστηρίζεται στο παιχνίδι που είναι διαφορετικό μεταξύ των δύο Xboxes. Αυτό σημαίνει ότι το ίδιο παιχνίδι επωφελείται από περισσότερα “ωραία” γραφικά στο Xbox Series X σε σύγκριση με το ίδιο παιχνίδι στο Xbox Series S, καθώς το Xbox Series X είναι σε θέση να διαχειρίζεται πιο λεπτομερείς υφές. Αυτό μπορούσαμε να επιβεβαιώσουμε στις δοκιμές μας. Σύμφωνα με τη Microsoft, η σειρά Xbox Series X είναι ακόμη σε θέση να διαχειριστεί ανάλυση 8K, ακόμη και αν δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί κανένα παιχνίδι που να υποστηρίζει αυτό το ψήφισμα αυτή τη στιγμή.

Το γεγονός παραμένει ότι η σειρά Xbox θα παρέχει οπουδήποτε ένα σήμα βίντεο στην έξοδο σε ορισμό 1440p, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνει μια κλίμακα (upscal) στην τηλεόραση από μια εικόνα χαμηλότερης ανάλυσης. Το Upscal της σειράς Xbox Series μας φαινόταν αποτελεσματική στις δοκιμές μας.

Επομένως, η σειρά XBox είναι τοποθετημένη με ισχύ χαμηλότερη από τη σειρά XBox X, αλλά μεγαλύτερη από ένα Xbox One X χάρη στην αρχιτεκτονική RDNA 2, επιτρέποντάς του μια πολύ καλύτερη απόδοση αυτών των εξαρτημάτων από ό, τι κάτω από την παλιά αρχιτεκτονική του Xbox One. Οι δύο κονσόλες έχουν επίσης ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα που το Xbox One X δεν έχει: SSD Storage σε άμεση επικοινωνία με την GPU και τα πρωτοφανή ποσοστά μεταφοράς στην κονσόλα.

Architecture Vault της Xbox Vault, αυτό το SSD επιτρέπει σε σειρά X και Xbox Series S για να υποστηρίξει όλα τα αποκλειστικά παιχνίδια στη νέα γενιά που εκμεταλλεύονται αυτήν την τεχνολογία, εκτός από τη μείωση σημαντικά τους χρόνους φόρτωσης των παιχνιδιών. Ενώ φτάνουμε στο τέλος της γενιάς Xbox One, είναι απαραίτητο σήμερα να αλλάξουμε την κονσόλα μας για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα νέα παιχνίδια στο Xbox, Game in the Cloud.

Xbox Series S: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Εδώ διαβάζουμε τα περιουσιακά στοιχεία και τις αδυναμίες της σειράς Xbox S, αφού ξοδεύουμε σχεδόν δύο χρόνια με το μικρότερο Xbox δεν σχεδιάστηκε ποτέ. Για περισσότερες λεπτομέρειες και συγκρίσεις στην κονσόλα, μην διστάσετε να διαβάσετε τις δοκιμές Series S Series, που κυκλοφόρησε κατά την κυκλοφορία του μηχανήματος, το οποίο παραμένει πολύ πιο ολοκληρωμένο.

Πλεονεκτήματα της σειράς Xbox S

Η τιμή

Πρώτο πολύ ορατό πλεονέκτημα της σειράς Xbox S: η τιμή του. Η κονσόλα πωλείται επίσημα σε δημόσια τιμή € 299,99 στην έκδοση 512 GB, ή € 200 μικρότερη από τη σειρά Xbox X. Εάν δεν χρειάζεστε περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, αυτή η τιμή είναι πραγματικά ελκυστική από καθαρά οικονομική άποψη, ειδικά επειδή είναι πλέον δυνατό να βρείτε την κονσόλα με ρυθμό ακόμη χαμηλότερο με τρόπο πολύ τακτικό. Η έκδοση 1TO πωλείται € 349,99.

Αποθήκευση τύπου SSD

Ο τύπος αποθήκευσης της σειράς XBox S είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν της σειράς X. Είτε για την έναρξη της κονσόλας, την πλοήγηση στη διεπαφή της ή τον χρόνο φόρτωσης των παιχνιδιών, η απόδοση θα είναι πανομοιότυπη από το ένα μηχάνημα στο άλλο.

Ο σχεδιασμός του πηγαίνει παντού

Στο τέλος του χαρτονιού, η σειρά Xbox εντυπωσίασε από τη συμπαγής του και μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για μερικούς, επειδή γίνεται de facto ευκολότερο να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε έπιπλο, είτε σε κάθετη ή οριζόντια θέση.

Παρατηρήσαμε επίσης ότι η λευκή κονσόλα είναι επίσης πολύ λιγότερο ευαίσθητη στα δακτυλικά αποτυπώματα εάν συγκρίνεται με το Xbox Series Xbox. Το μηχάνημα είναι επίσης πολύ σιωπηλό και μοιάζει περισσότερο με ένα κουτί πολυμέσων νηφάλιο από ένα προϊόν αφιερωμένο στο παιχνίδι.

VRR, 120 fps και άλλα τεχνικά πλεονεκτήματα

Η σειρά Xbox S είναι λιγότερο ισχυρή από τη σειρά XBox X, αλλά με τον επεξεργαστή του, το SSD και την παρόμοια αρχιτεκτονική του, εξακολουθεί να καταφέρνει να διαχειριστεί τις τεχνικές καινοτομίες όπως το 120 FPS, το VRR ή το Tracing Ray, τουλάχιστον σε χαρτί , επειδή όλα τα παιχνίδια δεν το υποστηρίζουν.

Μειονεκτήματα της σειράς Xbox S

Ray Tracing και 60 fps συχνά απρόσιτο σε Xbox Series S

Εάν η Microsoft υποσχέθηκε μια ίδια εμπειρία τυχερών παιχνιδιών στη σειρά Xbox S, αλλά μόνο σε χαμηλότερη ανάλυση, είναι σαφές ότι περισσότερο από δύο χρόνια αργότερα, η βασική υπόσχεση δεν κρατιέται. Όπως είδαμε στο αφοσιωμένο άρθρο μας, η σειρά Xbox έχει συχνά στερηθεί χαρακτηριστικά όπως η ανίχνευση ακτίνων, 60 fps ή 120 fps στα τελευταία παιχνίδια που κυκλοφόρησαν.

Το Deathloop, το GTA V επόμενο γενικό, οι Saints Row, οι Gotham Knights, το πρωτόκολλο Callisto, η κληρονομιά του Hogwarts, το Witcher 3 ή το Elden Ring, είναι μεταξύ των τίτλων που απελευθερώθηκαν τους τελευταίους μήνες που δεν επιτρέπουν την ανίχνευση ακτίνων σε σειρά Xbox S, ενώ σημαίνει ότι σημαίνει στη σειρά Xbox X.

Όσον αφορά τις διαθέσιμες λειτουργίες 60 ή 120 fps σε πολλά παιχνίδια, η παρατήρηση είναι γενικά η ίδια. Τα περισσότερα από τα τελευταία παιχνίδια δεν προσφέρουν τρόπους απόδοσης σε σειρά Xbox S. Μεταξύ των τελευταίων παραδειγμάτων, βρίσκουμε το Star Wars Jedi: Survivor ή ακόμα και την αφομοίωση: Requiem.

Χωρίς παίκτη δίσκου

Παρόλο που αυτό καθιστά δυνατή τη μείωση της τιμής του, η απουσία αναγνώστη δίσκων της σειράς Xbox SS SS δεν πρέπει να παραβλέπεται εάν θέλετε να επαναχρησιμοποιήσετε τα φυσικά παιχνίδια που έχετε σήμερα, αλλά και τα παιχνίδια σε μορφή δίσκου που δεν θα είστε σε θέση Για να αγοράσετε αύριο.

Θα χρειαστεί να αγοράσετε παιχνίδια σε ψηφιακή ηλεκτρονική μορφή και επομένως θα είναι αδύνατο να επωφεληθείτε από τις προσφορές που για παράδειγμα μεγάλες περιοχές στα παιχνίδια όταν κυκλοφορούν.

Ένα ψηφιακό παιχνίδι που πωλείται στο κατάστημα Xbox όταν βγαίνει εμφανίζεται γενικά σε € 69,99 όταν βρίσκεται εύκολα σε € 10 ή 15 € φθηνότερα σε άλλους εμπόρους σε φυσική μορφή. Πολλά παιχνίδια πωλούνται επίσης τώρα € 79,99, όπως αποκλειστικά Xbox όπως το Redfall, το οποίο αντιπροσωπεύει μια κόλαση της διαφοράς στον προϋπολογισμό μόνο για την αγορά 5 παιχνιδιών.

Φυσικά, είναι επίσης αδύνατο να χρησιμοποιήσετε ένα χρησιμοποιημένο παιχνίδι στο Xbox Series S.

Ένας μικρός αποθηκευτικός χώρος

Ο χώρος αποθήκευσης της κλασικής σειράς Xbox είναι εξίσου σημαντικός με αυτόν της σειράς XBox X, αφού είναι 512 GB αντί για 1 έως. Με την αφαίρεση του τμήματος που προορίζεται για το λειτουργικό σύστημα της κονσόλας, μόνο 364 GB ελεύθερων παραμέτρων για την εγκατάσταση παιχνιδιών και εφαρμογών, κάτι που δεν είναι τεράστιο. Μπορείτε να εγκαταστήσετε 7 50 GB παιχνίδια το καθένα. Για να επωφεληθείτε από την αποθήκευση του 1TB, πρέπει να αγοράσετε το Black της σειράς Xbox S σε 349,99 €.

Ορισμένα παιχνίδια είναι προφανώς λιγότερο μεγάλα, αλλά άλλα είναι πολύ περισσότερο, καθώς προχωρούμε στη γενιά. Για παράδειγμα, το Forza Horizon 5 ζυγίζει περισσότερα από 100 GB σε σειρά Xbox S, ή σχεδόν το ένα τρίτο του χώρου αποθήκευσης της κονσόλας.

Για να αυξήσετε την αποθήκευση SSD του μηχανήματος, θα πρέπει να αγοράσετε μια πολύ ακριβή κάρτα μνήμης SSD Xbox, ακόμη και αν η άφιξη ανταγωνιστικών καρτών έχει μειώσει ελαφρώς τις τιμές. Σήμερα, χρειάζονται τουλάχιστον 165 € για να προσθέσετε 1TB αποθήκευσης στο Xbox. Το τιμολόγιο αυξάνεται αμέσως αμέσως, ειδικά αν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε πολλά παιχνίδια με συνδρομή Xbox Game Pass.

Retrocompatible xbox παιχνίδια λιγότερο όμορφα από ό, τι στο προηγούμενο xbox

Τα παιχνίδια Retrocompatible βελτιστοποιημένα για το Xbox Series X | S είναι πιο όμορφα από το Xbox One. Παρ ‘όλα αυτά, για όλους εκείνους που δεν έχουν αφοσιωμένη βελτιστοποίηση, είναι η έκδοση του πρώτου Xbox One που μπορεί να αναπαραχθεί στο Xbox Series S, και όχι στην έκδοση Xbox One X.

Αυτό σημαίνει ελάχιστες λεπτομερείς υφές και λιγότερα αποτελέσματα στην οθόνη. Εάν παίζετε παιχνίδια βελτιστοποιημένα για το Xbox One X σήμερα και τα οποία δεν είναι συγκεκριμένα βελτιστοποιημένα για τις σειρές S, θα είναι λιγότερο όμορφα στο τελευταίο από ό, τι στην τρέχουσα κονσόλα σας.

Xbox Series X: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Εδώ διαβάζουμε τα περιουσιακά στοιχεία και τις αδυναμίες της σειράς XBox X μετά από περισσότερα από δύο χρόνια με το πιο ισχυρό από το διαθέσιμο Xbox ! Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι είναι ικανή η κονσόλα, μην διστάσετε να διαβάσετε τη δοκιμή Xbox Series X, η οποία παραμένει πολύ πληρέστερη και που έχει συγκριτικές εικόνες.

Πλεονεκτήματα της σειράς XBOX X

Μια ισχυρή κονσόλα

Αν ψάχνετε για την καλύτερη κονσόλα Xbox, είναι απλά στο Xbox Series X που πρέπει να γυρίσετε. Αυτή είναι η πιο ισχυρή κονσόλες επόμενης γενιάς. Έχει 12 Tflops της εξουσίας για να τρέξει τα παιχνίδια σε εγγενή ανάλυση 4K μέχρι 120 Hz, σε HDR και με την ανίχνευση ακτίνων και άλλα τεχνολογικά νέα χαρακτηριστικά για να κάνουν τα παιχνίδια όλο και πιο όμορφα και ρευστά.

Σε συνδυασμό με τηλεόραση 4K HDMI 2.1, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως όλες τις τεχνικές καινοτομίες που προσφέρει η κονσόλα.

Μια σιωπηλή κονσόλα

Η σειρά Xbox X μπορεί να είναι πολύ ισχυρή, είναι παρόλα αυτά μια σιωπηλή κονσόλα. Η κονσόλα δεν κάνει θόρυβο και είναι εντελώς ακουστικό όταν βρίσκεστε στον καναπέ. Μπορεί να ακουστεί ελαφρώς μόνο όταν διαβάζει έναν δίσκο, αφού είναι μια μηχανική δράση, αλλά δεν υπάρχει αισθητός θόρυβος, ακόμη και δύο χρόνια μετά την έξοδο του μηχανήματος.

Το δίσκο

Σε αντίθεση με το Xbox Series S, μπορείτε να διαβάσετε τις ταινίες σας σε μορφή Blu-ray 4K στο Xbox Series X, να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα ψηφιακά και φυσικά σας παιχνίδια και να απολαύσετε τις συχνά πιο ενδιαφέρουσες προσφορές όταν κυκλοφορούν τα νέα φυσικά παιχνίδια.

Όπως είδαμε παραπάνω, με αυτές τις προσφορές, μπορείτε να εξοικονομήσετε μεταξύ € 10 και 15 € σε κάθε μεγάλη νέα έκδοση και μεταπωλήστε το παιχνίδι σας παρακαλώ.

Αποθήκευση τύπου SSD

Ο τύπος αποθήκευσης της σειράς XBox X είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν της σειράς S. Επιτρέπει εξίσου γρήγορα φορτία, είτε πρόκειται για την έναρξη της κονσόλας,.

Μειονεκτήματα της σειράς Xbox X

Τα παιχνίδια λείπουν για να επιδείξουν τη δύναμή του

Δύσκολο να βρεθεί ένα μειονέκτημα σήμερα στο Xbox Series X ως κονσόλα. Αν υπάρχει, ωστόσο, ένα σημείο που θρηνήσει προς το παρόν, είναι σαφώς η έλλειψη παιχνιδιού που μας στέλνει ένα γραφικό χαστούκι στο πρόσωπο. Η Microsoft εξακολουθεί να αγωνίζεται να διατηρήσει έναν ικανοποιητικό ρυθμό εκδρομής των παιχνιδιών του AAA και μερικές φορές αισθανόμαστε μια ορισμένη απογοήτευση ότι έχουμε επενδύσει σε μια κονσόλα “next-gen” χωρίς να παίζει το πρώτο μέρος που λειτουργεί η χωρητικότητα της.

Τα παιχνίδια τρίτου μέρους είναι λιγότερο βελτιστοποιημένα από ό, τι στο PS5

Εάν η έλλειψη αποκλειστικότητας γίνεται αισθητή με την πάροδο των ετών, παρατηρούμε συχνά ότι τα παιχνίδια των τρίτων εκδοτών είναι λιγότερο βελτιστοποιημένα στη σειρά XBox S σε σύγκριση με το PS5, τον άμεσο ανταγωνιστή του.

Όπως μπορούμε να δούμε στις τεχνικές αναλύσεις του Digital Foundry, το Hogwarts Legacy, το Atomic Heart ή το Resident Evil 4 τρέχουν ιδιαίτερα καλύτερα στο PS5 από ό, τι στη σειρά Xbox X.

Είναι το ίδιο για το Ghostwire: Tokyo που κυκλοφόρησε παρ ‘όλα αυτά στο Xbox Series X μετά την απόκτηση του στούντιο από τη Microsoft.

Xbox Series X VS Xbox Series S: Ποιο είναι το καλύτερο Xbox για να επιλέξετε ?

Εάν έχετε διαβάσει ολόκληρο αυτό το άρθρο, τώρα ελπίζουμε να είστε σε θέση να φτιάξετε το δικό σας μυαλό για την καλύτερη επιλογή του Xbox σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις συνήθειες παιχνιδιού.

Αγοράστε τη σειρά Xbox X Εάν παίζετε χρησιμοποιημένα παιχνίδια ή εάν σκοπεύετε να συνεχίσετε να παίζετε και να αγοράζετε παιχνίδια σε φυσική μορφή. Επιλέξτε το Xbox Series X εάν θέλετε επίσης να έχετε μέγιστη ισχύ για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα μελλοντικά βιντεοπαιχνίδια και να πάρετε πλήρη θέα με τα καλύτερα γραφικά, χωρίς συμβιβασμό.

Αγοράστε τις σειρές Xbox S Αν θέλετε πάνω απ ‘όλα να επωφεληθείτε από τα παιχνίδια Pass Pass Xbox, τα οποία δεν έχετε φυσικά παιχνίδια και δεν σχεδιάζετε να αγοράσετε πολλά παιχνίδια σε πλήρη τιμή στο κατάστημα της Microsoft.

Εάν η ποιότητα της αναμετάδοσης δεν έχει σημασία για εσάς και τα γραφικά δεν είναι η προτεραιότητά σας, αυτό το Xbox Series S θα μπορούσε να σας αποπλανήσει, επειδή εξακολουθεί να βελτιώνει τα παιχνίδια που είναι βελτιστοποιημένα, σας επιτρέπει να εκτελέσετε όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια στην αγορά και Έχετε μια κονσόλα νέας γενιάς σε χαμηλές τιμές.

Η διαφορά των € 200 μεταξύ των δύο επόμενων γραμμών του Xbox είναι σημαντική (€ 150 αν μετράμε τη σειρά Xbox S 1to) και θα είναι σε όλους να ζυγίζουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών των δύο μηχανών για να μάθουμε αν αυτή η διαφορά δικαιολογείται να περάσει το καπάκι από την αγορά.

Επίσης, θυμηθείτε ότι η σειρά X και το Xbox Series S μπορούν να αγοραστούν μέσω του Xbox All Access, η οποία σας επιτρέπει να προσφέρετε μια σειρά Xbox X | S μέσω μηνιαίας πληρωμής που εξαπλώθηκε σε διάστημα 24 μηνών. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης το Xbox Game Pass Ultimate Συνδρομή.

Μη διστάσετε να μοιραστείτε το σχόλιο για τον λόγο για τον οποίο προτιμήσατε το ένα ή το άλλο από αυτά τα δύο επόμενα γενλήματα του Xbox και ποιος είναι ο ισολογισμός σας περισσότερα δύο χρόνια μετά την κονσόλα, προκειμένου να αναφερθείτε στους καλύτερους άλλους αναγνώστες !

λογότυπο

Series Xboxygen Xbox S

Xbox Serie S 4K

Αφού διάτρησε τα μυστήρια της σειράς XBox X για πολλά θεματικά άρθρα, μπορούμε τελικά να σηκώσουμε το πέπλο στις μυστηριώδεις σειρές S. Ικανή να κρατήσει σε οποιοδήποτε σακίδιο, η κονσόλα επόμενης γενιάς που πωλείται στα 299,99 ευρώ έχει την υπόσχεση να παραδώσει εμπειρίες στράφηκε προς το μέλλον χωρίς να τα εμφανίζει σε εξαιρετικά υψηλό ορισμό. Μια τοποθέτηση που μπορεί να αμφισβητήσει τους βασικούς παίκτες όσο έχει την ευκαιρία να αποπλανήσει το ευρύ κοινό. Είναι ακόμα απαραίτητο το σύστημα να καταφέρνει να διατηρήσει την αρχική του δέσμευση: να δώσει τη συγκίνηση της νέας γενιάς αγνοώντας μόνο το 4K.

Xbox Series S: Specs, 4K, φορτία. Η τελική μας ετυμηγορία

Η τελική μας ετυμηγορία της σειράς Xbox S

Για την επίσημη κυκλοφορία του Xbox Series S, ενημερώνουμε τη γνώμη μας που κυκλοφόρησε αρχικά στις 5 Νοεμβρίου 2020. Θυμηθούμε ότι ορισμένα στοιχεία της κονσόλας μπορούν ακόμα να αλλάξουν με μελλοντικές ενημερώσεις.

Xbox Series S: Η γνώμη μας για το μικρό επόμενο γενικό της Microsoft πριν από την εκτόξευσή της.

Σε κατακτημένο έδαφος

Xbox Series S: Specs, 4K, φορτία. Η τελική μας ετυμηγορία

Κατά τη διάρκεια των λεπτών που ακολούθησαν την πρώτη ανάφλεξη της μικρής κονσόλας, τίποτα δεν φαίνεται να διακρίνει στην οθόνη το Xbox Series S της σειράς Xbox Series Xbox. Η αρχική διαμόρφωση απαιτεί τα ίδια βήματα, η διεπαφή είναι πανομοιότυπη και οι επιλογές δεν κινούνται. Τα δύο συστήματα είναι ωστόσο πολύ διαφορετικά, ξεκινώντας από τα δικά τους Σχηματισμός. Όπως το Xbox One S, η νέα είσοδος της Microsoft -η μηχάνημα του Level έχει ένα λευκό φόρεμα που απορροφά αποτελεσματικά τα δακτυλικά αποτυπώματα. Η πρόσοψή του αποκαλύπτει ένα στρογγυλεμένο μαύρο πλέγμα που καλύπτει τον ανεμιστήρα. Αυτός ο σχεδιασμός, ο οποίος θα πρέπει να ενσωματωθεί στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους χάρη στη διακριτική του ευχέρεια, υπενθυμίζει αυτό του προσαρμοστικού ελεγκτή. 60 % πιο συμπαγές από τη σειρά x, Η σειρά απολαμβάνει με διαστάσεις Passe-Partout (27,5 cm x 15,1 cm x 6,5 cm) για ένα βάρος που διευκολύνει τη μεταφορά (1,9 kg, έναντι 4,45 kg για το μοντέλο premium). Εάν οι ελεγκτές του Xbox One λειτουργούν καλά στο μηχάνημα, το Kinect δεν αναγνωρίζεται. Επομένως, οι Softs που χρησιμοποιούν το αξεσουάρ δεν μπορούν να ξεκινήσουν, εκτός αν έχουν λειτουργία playable χωρίς τον αισθητήρα, όπως το D4 .

Xbox Series S: Specs, 4K, φορτία. Η τελική μας ετυμηγορία

Στεγάζεται από οπτικούς αναγνώστες, το σύστημα είναι πάνω απ ‘όλα σχεδιασμένο για όσους δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη λήψη παιχνιδιών. Με άλλα λόγια, ένα κοινό έτοιμο να επιδοθεί στις χαρές του παιχνιδιού Pass και του Xcloud (που θα μπορούσε σύντομα να συμβεί στο σύστημα). Χάρη στην έξοδο HDMI 2.1, οι τρεις θύρες USB 3.1, η θύρα του Ethernet καθώς και η θύρα επέκτασής του για εξωτερική αποθήκευση SSD NVME, το μηχάνημα έχει την ίδια σύνδεση (μπροστά όπως στο πίσω μέρος) ως η σειρά X. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, το καλώδιο HDMI που παρέχεται στο πλαίσιο είναι σε 2.0, σε αντίθεση με το 2.1 παραδόθηκε στο πλαίσιο της σειράς X. Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τη μεταβλητή ανανέωσης χάσετε στην συμβατή τηλεόρασή σας, θα πρέπει να σκεφτείτε να βρείτε ένα άλλο καλώδιο. Το καλώδιο τροφοδοσίας είναι αυστηρά πανομοιότυπο με αυτό της σειράς Χ (μήκος 150 cm). Τέλος, ο ελεγκτής σειράς Xbox που προσφέρεται στο χαρτόνι έχει ένα ωραίο εποχιακό λευκό. Σε αντίθεση με αυτό που γνωρίζαμε με αυτό το 2013, δεν περιλαμβάνεται στο κουτί χωρίς μικρο-καρί. Ως υπενθύμιση, Η σειρά Xbox σκέφτηκε να επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματα της μεγάλης αδελφής της με μαύρη.

Σειρά Xbox S Xbox Series X
Χρόνος εκκίνησης (μετά την ανάδευση) 21S 19s
Forza Horizon 4 Χρόνος εκτόξευσης (μέχρι την αρχική οθόνη) 18S 20ος
GEARS TACTICS TIME TIME (μέχρι την αρχική οθόνη) 15ος 16S
Gears 5 Χρόνος εκτόξευσης (μέχρι την αρχική οθόνη) 42S 40s
Ο χρόνος εκτόξευσης του Falconeer (μέχρι την αρχική οθόνη) 14ος 12S
Dirt 5 Χρόνος εκτόξευσης (μέχρι την αρχική οθόνη) 16S 20ος
Η θάλασσα των κλεφτών εκκίνησης (μέχρι την αρχική οθόνη) 19s 21S
Ώρα γρήγορης βιογραφίας της τακτικής Falconeer> Gears 14ος 14.5s
Ώρα γρήγορης επανάληψης εργαλείων> ταχύτητες 5 7.5s 9s

Οι χρόνοι που υπολογίζονται στον παραπάνω πίνακα περιλαμβάνουν τη στιγμή που πιέζουμε το εικονίδιο του παιχνιδιού μέχρι να φτάσουμε στην αρχική οθόνη (περνώντας τις εισαγωγικές οθόνες όταν αυτό είναι δυνατό).

Λίγο αλλά δυνατό ?

Xbox Series S: Specs, 4K, φορτία. Η τελική μας ετυμηγορία

Πωλείται κάτω από 300 ευρώ, το Xbox Series S δεν ξεκινά τα εντόσθιά της την ίδια τεχνολογία με μια σειρά X που πωλεί 200 ευρώ πιο ακριβό. Σε αντίθεση με μια ψηφιακή έκδοση του PlayStation 5 που βλέπει μόνο τον οπτικό αναγνώστη του να εξαφανίζεται υπέρ μιας πιο ήπιης τιμής, το μικρό επόμενο γενικό της Microsoft μειώνει επίσης τη δύναμη της GPU και με την ιδιότητα του SSD Disc Internal NVME. Το τελευταίο έχει μόνο 364 GB χρησιμοποιήσιμο, έναντι χρήσιμου 802 GB για εκείνη της σειράς X. Με άλλα λόγια, μπορείτε να εγκαταστήσετε μεταξύ 7 και 11 “ΑΑΑ“Στην κονσόλα σας (ή 2 Call of Duty: Black Ops Ψυχρός Πόλεμος), αν δεν πέσετε για την ακριβή εξωτερική κάρτα SSD 1to που πωλείται στα 270 ευρώ. Οι εκδόσεις της σειράς Xbox S των περισσότερων παιχνιδιών εκτόξευσης ωστόσο επωφελούνται από ένα ελαφρύ βάρος σε σύγκριση με τις εκδόσεις σειράς Xbox.

Σειρά Xbox S Xbox Series X
Το Creed Valhalla του δολοφόνου 46.8 GB 48.7 GB
Βρωμιά 5 44.2 GB 72,5 GB
Forza Horizon 4 72 GB 82,5 GB
Ταχύτητα 5 55,7 GB 72,4 GB
Gears Tactics 28.1 GB 28.1 GB
Θάλασσα των κλέφτες 17 GB 46.6 GB
Ο Falconeer 1,6 GB 1,6 GB
Παρακολουθήστε τη λεγεώνα σκύλων 42,7 GB 42,7 GB
Yakuza: σαν δράκος 37.2 GB 74,3 GB

Η υπόσχεση του Xbox Series S ήταν να φέρει “Την ίδια εμπειρία επόμενης γενιάς και τα ίδια χαρακτηριστικά που επιτρέπονται από το Xbox Series X, με μόνο χαμηλότερη ανάλυση“Σύμφωνα με τον Jason Ronald, ένα από τα κεφάλια σκέψης του έργου. Το μηχάνημα της Microsoft θα στοχεύει πράγματι να εμφανίσει 1440p (στο μέγιστο των 120fps) απουσία φυσικού 4K (2160p). Η επιλογή οθόνης 4K παραμένει επιλέξιμη στις ρυθμίσεις: Η αναβαθμισμένη είναι η ικανοποιητική για να τεντώσει την εικόνα για να εμφανιστεί το περιεχόμενο σε πλήρη οθόνη. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι οπτικοποιήσιμα σε UHD. Ένα παιχνίδι όπως το Ori και η βούληση του Wisps εξακολουθούν να δίνουν την ευκαιρία να σκεφτούμε 4K σε Sries Series Xbox.

Xbox Series S: Specs, 4K, φορτία. Η τελική μας ετυμηγορία

Εξοπλισμένο με ένα Zen CPU 2 8 πυρήνες (στροφή στα 3,6 GHz και 3,4 GHz) πολύ κοντά σε εκείνη της σειράς X, η σειρά S προτιμά να βάλει κατά μέρος την ακαθάριστη γραφική δύναμη. Η GPU της σειράς S παρέχει μόνο 4 Teraflops, έναντι 6 Teraflops για το ένα x και 12.15 teraflops για τη σειρά x. Σε χαρτί, η διαμόρφωση είναι σε θέση να υποστηρίξει τα χαρακτηριστικά RDNA 2 όπως η ανίχνευση ακτίνων. Το δείγμα fedback streaming, η τεχνολογία που σας επιτρέπει να υπολογίσετε μόνο αυτό που είναι χρήσιμο στην οθόνη, είναι επίσης λειτουργική. Το μόνο λογισμικό αυτής της εκτόξευσης που ενσωματώνει την ανίχνευση ακτίνων δεν είναι άλλο από το ρολόι Λεγεώνα σκύλων. Στους δρόμους του Λονδίνου, τα αντικείμενα και οι χαρακτήρες αντικατοπτρίζονται στις λακκούβες του νερού, στο αμάξωμα, στα παράθυρα. Επομένως, η πρόκληση κερδίζεται: η σειρά S και μάλιστα ικανή να παράγει ακριβά αποτελέσματα επόμενης γενιάς.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Σειρά Xbox S Xbox Series X
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ 8 πυρήνες AMD Zen 2 CPU @ 3.6GHz 3.4GHz με ενεργοποιημένη SMT 8 AMD ZEN 2 CPU @ 3.8GHz 3.6GHz με ενεργοποιημένη SMT
GPU AMD rdna 2 GPU – 20 CUS @ 1.565GHz AMD rdna 2 GPU – 52 CUS @ 1.825GHz
Δύναμη GPU 4 Tflops (σταθερή συχνότητα) 12.15 TFLOPS (σταθερή συχνότητα)
Κάλτσα 7nm (προσαρμοσμένο) 7nm (προσαρμοσμένο)
Εμβολο 10GB GDDR6 RAM – 8GB @ 224GB/s – 2GB @ 56GB/s 16GB GDDR6 RAM – 10GB @ 560 GB/S – 6GB @ 336 GB/S
Αποθήκευση 512GB PCIE GEN 4 NVME SSD, 364 GB χρησιμοποιήσιμη – 2,4GB/sec UNT -συμπιεσμένο – 4,8GB/sec συμπιεσμένο 1TB PCIE GEN 4 NVME SSD, 802 GB χρησιμοποιήσιμη – 2,4GB/sec UNT -συμπιεσμένο – 4,8GB/sec συμπιεσμένο
Εξωτερική αποθήκευση Κάρτα Seagate 1TB. Σκληρός δίσκος USB Κάρτα Seagate 1TB. Σκληρός δίσκος USB
Έξοδος HDMI HDMI 2.1 (καλώδιο HDMI 2.0 στο κουτί) HDMI 2.1 (καλώδιο HDMI 2.1 στο κουτί)
Οπτικός αναγνώστης Κανένας 4K UHD Συμβατό Blu-ray
Wi-Fi, USB Wi-Fi 5, USB 3.1 Γένεση 1 Wi-Fi 5, USB 3.1 Γένεση 1

Παρά τις καθησυχαστικές παρατηρήσεις του Jason Ronald σχετικά με τις δυνατότητες του μηχανήματος, οι δοκιμές μας δείχνουν διαφορές που δεν επηρεάζουν μόνο την ανάλυση. Στο Gears 5 Πρώτα απ ‘όλα, οι κινηματικές σκηνές βρίσκονται σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (έναντι 60 στη σειρά Χ), οι σκιές είναι λιγότερο ακριβείς, ενώ το επίπεδο λεπτομέρειας (LOD) είναι πιο αντιληπτό. Όσον αφορά το Forza Horizon 4, η βελτιστοποίηση της σειράς Xbox S καθιστά δυνατή την επίτευξη του Sacrosanct 60fps. Εκτός από το ότι εδώ, οι προβλεπόμενες σκιές έχουν αφαιρεθεί όταν πέσει η νύχτα. Η έκδοση της σειράς Xbox S της εργασίας του Playground μοιάζει πραγματικά με την έκδοση του Xbox One σε πολύ πιο ρευστό. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η εταιρεία Redmond επιβεβαίωσε ότι τα retrocompatibles ένα στρέφοντας τα παιχνίδια της σειράς S στην πραγματικότητα με βάση τις εκδόσεις One S των Αγώνων, απολαμβάνοντας διαφορετικές βελτιώσεις (βελτιωμένη υφή φιλτραρίσματος, καλύτερα κατ ‘αποκοπή, μειωμένα φορτία, HDR). Η θάλασσα των κλεφτών λειτουργεί πολύ καλά προβάλλοντας ναυτικές μάχες σε 60fps, ενώ ο Falconeer λάμπει με χίλια φώτα σε 120fps/1080p (ή 60fps/1800p).

Τα παιχνίδια εκτόξευσης του Xbox Series S

 • Assassins Creed Valhalla (έξυπνη παράδοση)
 • Borderlands 3 (έξυπνη παράδοση)
 • Φωτεινή μνήμη 1.0
 • Βασιλική κουζίνα (έξυπνη παράδοση)
 • Νεκρός από το φως της ημέρας (Xbox Game Pass + έξυπνη παράδοση)
 • Devil May Cry 5: Ειδική έκδοση
 • Βρωμιά 5 (έξυπνη παράδοση)
 • Στρατολογημένος
 • Εφιάγκτα
 • Το Falconeer (έξυπνη παράδοση)
 • Τετραγωνικός
 • Forza Horizon 4 (Xbox Game Pass + έξυπνη παράδοση)
 • Gears 5 (Xbox Game Pass + έξυπνη παράδοση)
 • TACTICS GEARS (Xbox Game Pass + Smart Delivery)
 • Γειωμένη (Xbox Game Pass + έξυπνη παράδοση)
 • King Oddball (έξυπνη παράδοση)
 • Maneater (έξυπνη παράδοση)
 • Manpold Garden (έξυπνη παράδοση)
 • NBA 2K21
 • Παρατηρήστε: Σύστημα Redux
 • Ori και η βούληση των Wisps (Xbox Game Pass + Smart Delivery)
 • Planet Coaster (έξυπνη παράδοση)
 • Sea of ​​Thieves (Xbox Game Pass + έξυπνη παράδοση)
 • Effect Tetris: Connected (Xbox Game Pass + Smart Delivery)
 • Το Touryst (Xbox Game Pass + έξυπνη παράδοση)
 • War Thunder (έξυπνη παράδοση)
 • Warhammer: Edition Chaosbane Slayer
 • Παρακολουθήστε σκύλους: Λεγεώνα (έξυπνη παράδοση)
 • WRC 9 FIA World Rally Championship (έξυπνη παράδοση)
 • Yakuza: Όπως ένας δράκος (έξυπνη παράδοση)
 • Ναι, η χάρη σας (έξυπνη παράδοση)

Xbox Series S Vs Xbox Series X: Η σύγκρισή μας στα παιχνίδια.

Αν και επιμείναμε σε γραφικά και ρευστότητα, οι μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης βελτιώνουν σημαντικά τη γενική εμπειρία. Έχοντας να περιμένετε μέχρι 19 δευτερόλεπτα αντί για περισσότερο από ένα λεπτό για να πάτε στη θάλασσα στη θάλασσα των κλέφτες είναι πολύ αξιόλογο. Θα θέλαμε να έχουμε πρόσβαση σε περισσότερα παιχνίδια σχεδιασμένα για τη σειρά Xbox S, όπως το Assassin’s Creed Valhalla και το Watch Dogs Legion, παρά τους retrocompatible τίτλους με απλή βελτιστοποίηση. Ήμασταν ακόμα σε θέση να κάνουμε κάποιες αποστολές στις τακτικές Gears, ο μόνος τίτλος πρώτου μέρους αυτής της εκτόξευσης που δεν έχει ήδη κυκλοφορήσει στο Xbox. Πρέπει να αναγνωριστεί ότι το έργο που επιτελεί ο συνασπισμός είναι αξιοσημείωτο: δεν είναι εύκολο να βρεθούν διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων. Φυσικά, το είδος του τίτλου τείνει να μειώνει τις ανισότητες με την κάμερά του μακριά από τη δράση. Έχουμε επίσης αντιληφθεί τις διαφορές στο Framerate, κάτι που είναι πιο ενοχλητικό. https: // www.βιντεοπαιχνίδια.COM/Games/Xbox-Series/Game-1219074/Assassin’s Creed Valhalla] Για παράδειγμα από 4K/60fps στη σειρά XBox X σε χαμηλότερο ορισμό σε 30 εικόνες ανά δευτερόλεπτο σε σειρά Xbox Series. Όσον αφορά την αναμεταδορότητα, η Blair Witch της ομάδας Blooder τρέχει σε 60 εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Ένα κατόρθωμα που δεν μπορούσαμε να πετύχουμε ούτε το ένα ούτε το x. Η παρατήρηση δεν είναι η ίδια για το Sekiro Shadows να πεθαίνουν δύο φορές και η retroompatible της σειράς Xbox Series S Series Series.

Xbox Series S: Specs, 4K, φορτία. Η τελική μας ετυμηγορία

Παρά τον εξοπλισμό στο σκάφος λιγότερο αποδοτικό από αυτόν της σειράς XBox X, η σειρά Xbox παραιτείται από μια σχεδόν ισοδύναμη θερμότητα από την άποψη του πλέγματος εξαερισμού του. Μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιού, καταγράψαμε μια θέρμανση μέχρι 61 ° C, το οποίο είναι σωστό. Η υπόλοιπη κονσόλα είναι εκπληκτικά κρύο (27 ° C κατά μέσο όρο), με εξαίρεση το τμήμα που κρύβει την GPU (45 ° C). Όσον αφορά το θόρυβο, η κονσόλα είναι τόσο σιωπηλή όσο η σειρά Xbox.

Xbox Series S: Specs, 4K, φορτία. Η τελική μας ετυμηγορία

Μια κονσόλα για ποιον, για το τι ?

Xbox Series S: Specs, 4K, φορτία. Η τελική μας ετυμηγορία

Σχετικά με τα πρώτα παιχνίδια που δοκιμάστηκαν από την εκτόξευση, έχουμε πράγματι σημειώσει αξιοσημείωτες διαφορές με αυτό που προσφέρει η σειρά Xbox Series X. Είναι σαφές ότι ένα εγγενές παιχνίδι 4K που συνδέεται με μια καλή οθόνη αλλάζει την εκτίμηση που έχουμε “Επόμενης γενιάς». Ναι, η ευκρίνεια του Ultra High Definition φέρνει την οπτική άνεση που είναι δύσκολο να ελαχιστοποιηθεί όταν δύο οθόνες που συνδέονται με μια διαφορετική σειρά Xbox εκθέτουν το ίδιο παιχνίδι, δίπλα -δίπλα. Το upscale δεν θαύμα: το περιεχόμενο που δεν είναι UHD, αλλά το οποίο μεταδίδεται σε μια τηλεόραση 4K εμφανίζει λογικά πιο θολή υφές και άκρα alliases. Ωστόσο, σε ορισμένες softs όπως το Gears 5 και το Gears Tactics, η ψευδαίσθηση του παιχνιδιού στη σειρά X είναι εκεί. Θα το καταλάβατε, Εάν δεν έχετε κατάσταση -την οθόνη -art, αν δεν θέλετε να πάρετε ένα μεσοπρόθεσμα ή εάν είστε ένας από τους παίκτες που ευνοούν τη ρευστότητα και όχι τον ορισμό, αυτό το Xbox Series S μπορεί να είναι ένα πιθανό σημείο εισόδου στη νέα γενιά. Το μικρό του μέγεθος το καθιστά ένα μηχάνημα που μπορεί εύκολα να μεταφερθεί στο γραφείο, για να συνδεθεί με μια οθόνη 1440p.

Xbox Series S: Specs, 4K, φορτία. Η τελική μας ετυμηγορία

Ωστόσο, παρά τη συνολική υποστήριξη για την αρχιτεκτονική RDNA 2 που μαστίζεται από τον Jason Ronald και τις ομάδες του, οι αμφιβολίες δεν διαλύονται όλες τις. Αρκετοί προγραμματιστές έχουν ήδη ακούσει τις ερωτήσεις τους σχετικά με αυτήν την μηχανή καταχώρησης με τεχνικά χαρακτηριστικά χαμηλότερα από αυτά της σειράς Xbox X – PlayStation 5 Duo – PlayStation 5. Κατά την αυγή της εκτόξευσης νέων κονσόλων, γνωρίζουμε ότι ο Devil May Cry 5: Η Special Edition δεν θα προσφέρει την ανίχνευση ακτίνων στη σειρά S, σε αντίθεση με τις εκδόσεις X/PS5 Seria. Όσον αφορά το Fortnite, θα είναι μόνο 1080p/60fps παρά την αρκετά βασική τεχνική της. Τι είναι επιφυλακτικό των πραγματικών δυνατοτήτων του συστήματος για να τρέξει φανταστικούς τίτλους για μια ολόκληρη νέα γενιά χωρίς να αγνοεί τις πολύπλοκες τεχνικές υπολογισμού ή στη ρευστότητα.

Xbox Series S: Specs, 4K, φορτία. Η τελική μας ετυμηγορία

Μετά από αρκετές ώρες που δαπανάται στην εταιρεία της σειράς S, μάλλον κερδίσαμε από την πρόταση Full HD της Microsoft, από τη στιγμή που συμφωνούμε να δούμε λιγότερο καθαρά και/ή λιγότερα παιχνίδια ρευστού. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να περιμένουμε την άφιξη του μέσου, αποκλειστικής σειράς Xbox X |. Θα πρέπει επίσης να παρατηρήσουμε πώς οι τρίτοι εκδότες θα βελτιστοποιήσουν τα έργα τους σε αυτό το υλικό καταχώρησης. Προς το παρόν, παρατηρούμε το καλό (βρωμιά 5) ως το λιγότερο καλό (Assassin’s Creed Valhalla σε 30fps).

Xbox Series S: Το τρέιλερ παρουσίασης.