Όροι και προϋποθέσεις του Xbox All Access Προσφορά Xbox, Xbox All Access: Κονσόλα Xbox και περισσότερα από 100 παιχνίδια Xbox

Xbox Όλη η πρόσβαση

Εάν έχετε ενεργοποιήσει το 24 -month -Old Xbox Game Pass Ultimate συνδρομή πριν ακυρώσετε την αγορά του Xbox All Access, θα διαγραφεί από το λογαριασμό σας κατά τη στιγμή της ακύρωσης. Σημειώστε ότι μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή των συνδρομών σας στο Xbox Live Gold ή/και του παιχνιδιού στο Xbox Game Pass Ultimate, δεν μπορεί να ακυρωθεί. Για να μάθετε περισσότερα, δείτε τη σελίδα https: // xbox.Com/gamepass.

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς Access All Access Xbox

Μεταξύ των συμμετεχόντων λιανοπωλητών. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με την κονσόλα. Οι φόροι μπορούν να υποβάλουν αίτηση. Xbox Game Pass Ultimate: 24 -Μνθάρια συνδρομή. Ο κατάλογος παιχνιδιών ποικίλλει ανάλογα με το χρόνο, ανά περιοχή και ανά συσκευή. Παιχνίδια σύννεφων (βήτα): ισχύουν τα όρια συνεχούς διάχυσης. Ορισμένες συσκευές και περιοχές. Άπειρο φωτοστέφανο: προγραμματισμένο το 2021. Εγγύηση: Η κονσόλα καλύπτεται από περιορισμένη υλική εγγύηση ενός έτους (90 ημέρες για τον ελεγκτή/αξεσουάρ) ανεξάρτητα από τη διάρκεια της χρηματοδότησης. Συμβουλευτείτε τους γενικούς όρους του προϊόντος με την επίσκεψη στο Xbox.com/xboxallaccessterms.

Series S Financial:

Διαθέσιμη χρηματοδότηση για την αγορά σας Xbox All Access – Xbox Series S με PayPlan από RBC για $ 29,99 το μήνα για 24 μήνες έως 0 % Taeg με $ 0 Λήξη σήμερα. Αυτή η μηνιαία πληρωμή βασίζεται σε συνολική τιμή αγοράς 719,76 $ για μια σειρά Xbox SS και ένα παιχνίδι Xbox Pass Ultimate Subscription 24 μηνών.

Επιπλέον, οι φόροι ισχύουν επιπλέον, σε 24 μήνες για 24 μήνες με 0 $ due (μηνιαία πληρωμή βάσει συνολικής τιμής αγοράς 719,76 $ , για μια κονσόλα S Series S και το Xbox Game Pass Ultimate 24 μηνών). Τα προϊόντα δανείου παρέχονται από την Royal Bank of Canada και υπόκεινται στα τυπικά κριτήρια δανείου της. Οι φόροι, τα έξοδα αποστολής και άλλα έξοδα είναι επιπλέον και μπορεί να ποικίλουν.

Σειρά x Οικονομικά:

Διαθέσιμη χρηματοδότηση για την αγορά σας Xbox All Access – Xbox Series X με Payplan από RBC για 39,99 $ το μήνα για 24 μήνες έως 0 % Taeg με $ 0. Αυτή η μηνιαία πληρωμή βασίζεται σε συνολική τιμή αγοράς 959,76 $ για μια κονσόλα Xbox Series X και μια συνδρομή Pass Game Pass 24 -Month -Old Xbox.

Πληρούν τις προϋποθέσεις για τη χρηματοδότηση του Payplan TM από την RBC και επωφελούνται από χαμηλές μηνιαίες πληρωμές για 39,99 δολάρια το μήνα, ισχύοντες φόρους, στο 0 % Taeg^ για 24 μήνες με 0 $ due (μηνιαία πληρωμή που βασίζεται σε συνολική τιμή αγοράς 959,76 $, για Μια κονσόλα Xbox X και το παιχνίδι Xbox Pass Ultimate 24 -Month -old συνδρομή). Τα προϊόντα δανείου παρέχονται από την Royal Bank of Canada και υπόκεινται στα τυπικά κριτήρια δανείου της. Οι φόροι, τα έξοδα αποστολής και άλλα έξοδα είναι επιπλέον και μπορεί να ποικίλουν.

Pass Game Xbox

Το 24 -mmonth -old Xbox Pass Pass Ultimate συνδρομής παρέχεται απευθείας στην κονσόλα σας κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και είναι διαθέσιμη στις ρυθμίσεις. Δεν απαιτείται κωδικός. Χρησιμοποιήστε την ενεργή συνδρομή σας στο Xbox Game Pass Ultimate για να παίξετε παιχνίδια στο Xbox One και στο Windows 10 PC. Το Xbox Game Pass Ultimate περιλαμβάνει το Xbox Game Pass για την κονσόλα, το Xbox Game Pass για το PC, το Xbox Live Gold και τα πρόσθετα πλεονεκτήματα.

Η συνδρομή στο Xbox Game Pass Ultimate υπογραμμίζει αυτόματα το πέρασμα παιχνιδιού Xbox Live Gold ή Xbox για το Ultimate σε μια αναλογία μετατροπής με βάση τις υπόλοιπες ημέρες της τρέχουσας συνδρομής σας.

Μάθετε πώς λειτουργεί στο www.Xbox.Com/gamepass.

Οι μελλοντικές επαναγοράς κώδικα υπόκεινται επίσης στο ποσοστό μετατροπής. Ο ρυθμός μετατροπής υπόκειται σε αλλαγές.

Όλες οι μετατροπές στο Xbox Game Pass Ultimate είναι οριστικές: Μόλις μετατραπεί, δεν μπορείτε να μετατρέψετε το παιχνίδι Xbox Pass Ultimate Croscription σε προηγούμενη συνδρομή.

Μέγιστο 36 μήνες του παιχνιδιού Xbox Pass Ultimate ανά λογαριασμό ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που μετατράπηκε από Xbox Live Gold ή/και Xbox Game Pass (για υπολογιστή ή κονσόλα). Εάν ο ρυθμός μετατροπής είναι μεγαλύτερος από 36 μήνες, η Microsoft θα σας επιστρέψει την αξία της πρόσθετης διάρκειας.

Οι τίτλοι και ο αριθμός των παιχνιδιών ποικίλλουν με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα με τη χώρα.

Εάν η συνδρομή σας τελειώσει ή ένα παιχνίδι διαγράφεται από τον κατάλογο, θα πρέπει να επανενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας ή να αγοράσετε το παιχνίδι ξεχωριστά για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτά τα αντικείμενα.

Οι περιορισμοί ηλικίας ισχύουν για μερικά παιχνίδια. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο HTTPS: // www.Xbox.com/fr-ca/xbox-game-pass/games.

Η απαιτούμενη διαμόρφωση ποικίλλει ανάλογα με το παιχνίδι. Η απόδοση αλλάζει τα συστήματα είναι η αιχμή.

Τα τέλη παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου ενδέχεται να ισχύουν.

Xbox Όλη η πρόσβαση

Series Xbox S με μια απεικόνιση των δολοφονικών παιχνιδιών Creed Valhalla, Halo Infinite και Cyberpunk 2077

Xbox Series S με αρκετούς χαρακτήρες παιχνιδιού Xbox

Επιλέξτε μια κονσόλα Series S Series για να ανακαλύψετε την ταχύτητα και την απόδοση της νέας γενιάς, τον προχωρημένο τρισδιάστατο ήχο χώρου και χιλιάδες παιχνίδια σε τέσσερις γενιές.

Μωσαϊκό του Starfield, Forza Motorsport, Minecraft Legends, Halo Infinite και Hi-Fi Rush

24 μήνες του παιχνιδιού Xbox Pass Ultimate

  • Παίξτε τα τελευταία νέα από την ημέρα της κυκλοφορίας τους. Επιπλέον, απολαύστε εκατοντάδες εξαιρετικά παιχνίδια με τους φίλους σας σε κονσόλα, υπολογιστή και σύννεφο. *
  • Ανακαλύψτε τους νέους τίτλους του Xbox Game Studios από την ημέρα της κυκλοφορίας τους.
  • Περιλαμβάνει το EA Play, το οποίο σας επιτρέπει να πάρετε ανταμοιβές στο παιχνίδι, να έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη των καλύτερων ηλεκτρονικών τίτλων τέχνης και πολλά άλλα.
  • Παίξτε παιχνίδια κονσόλας απευθείας από το σύννεφο στο Xbox Series X | S, PC και κινητό τηλέφωνο ή συμβατό tablet.

Επιλέξτε την κονσόλα σας με το Xbox All Access

Πλαίσιο μιας σειράς Xbox S με Pass Game Pass Xbox

Νέα γενιά, απλά.

24,99 €/μήνα για 24 μήνες
Ετήσιο επιτόκιο 0 % ^

  • Κονσόλα Series S Series Xbox
  • 24 μήνες του παιχνιδιού Xbox Pass Ultimate

Εγγραφείτε εύκολα στο Xbox All Access:

1. Εγγραφείτε με ευκολία

Εγγραφείτε και απολαύστε προσιτές μηνιαίες πληρωμές. ^

2. Ξεκινήστε αμέσως

Το παιχνίδι σας στο Xbox Pass Ultimate θα σας περιμένει στη νέα σας κονσόλα.

Συμμετέχοντες μεταπωλητές

Μεταβείτε σε ένα online ή αποθηκεύστε μεταπωλητή για να προσεγγίσετε το Xbox Access σήμερα. Επιστρέψτε τακτικά, γιατί συνεχίζουμε να προσθέτουμε νέους μεταπωλητές συνεργάτη.

Πορτοκαλί εικονίδιο

Συχνές ερωτήσεις

Είμαι ιδιοκτήτης της κονσόλας Xbox που αγοράστηκε με το Xbox All Access ?

Ναι, έχετε την κατοχή της κονσόλας Xbox που αγοράστηκε με το Xbox All Access.

Μπορώ να εγγραφώ στο Xbox All Access εάν είμαι ήδη μέλος του παιχνιδιού Xbox μελών ?

Ναί. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο να περιμένετε τη λήξη της τρέχουσας συνδρομής σας.

Εάν είστε ήδη μέλη του παιχνιδιού Xbox Pass Ultimate με προπληρωμένη ισορροπία μικρότερη από 12 μήνες, ο υπόλοιπος χρόνος της τελικής συνδρομής σας θα προστεθεί στους 24 μήνες της τελικής συνδρομής που περιλαμβάνεται στο Xbox All Access. Εάν το προπληρωμένο υπόλοιπο σας είναι μεγαλύτερο από 12 μήνες, περιμένετε να είναι η ισορροπία της υπάρχουσας συνδρομής σας μικρότερη από 12 μήνες πριν ενεργοποιήσετε την τελική συνδρομή σας 24 -μηνών μέσω της Access All Access Xbox. Εάν το παιχνίδι Xbox Pass Ultimate Prepaid Balance είναι μεγαλύτερο από 12 μήνες, η ενεργοποίηση είναι αδύνατη, επειδή ένας λογαριασμός δεν μπορεί να συνδυάσει περισσότερους από 36 μήνες.

Εάν είστε ήδη μέλη Xbox Live Gold, EA Play ή Xbox Game Pass (κονσόλα ή υπολογιστή), οι υπόλοιπες ημέρες των συνδρομών σας θα μετατραπούν σε Xbox Game Pass Ultimate σύμφωνα με ένα σταθερό ποσοστό μετατροπής όταν ενεργοποιείτε το παιχνίδι Xbox Pass Ultimate συνδρομή 24 μήνες. Στη συνέχεια προστίθεται ο αριθμός των μετατραπείων ημερών στο παιχνίδι Xbox Pass Ultimate, μέχρι και 36 μήνες μέγιστης. Το Xbox Game Pass Ultimate Crosscriptions περιορίζεται σε 36 μήνες.

Για να συμβουλευτείτε το προπληρωμένο σας υπόλοιπο, μεταβείτε στη διεύθυνση https: //.Microsoft.com/services/. Σημειώστε ότι μόλις πραγματοποιηθεί η μετατροπή χρυσού Xbox Live και άλλες συνδρομές παιχνιδιών στο Xbox Game Pass Ultimate, δεν μπορεί να ακυρωθεί. Για να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στη σελίδα https: // www.Xbox.Com/xbox-game-pass.

Θα ανατεθεί η πίστωσή μου εάν ζητήσω χρηματοδότηση για την αγορά του Xbox All Access ?

Επικοινωνήστε με έναν συμμετέχοντα συνεργάτη για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση του Xbox All Access.

Xbox Game Pass Ultimate

Ποιο είναι το παιχνίδι Xbox Pass Ultimate Subscription και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του ?

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το παιχνίδι Xbox Pass Ultimate, ανατρέξτε στη σελίδα https: // xbox.Com/gamepass.

Τι συμβαίνει με το παιχνίδι μου στο Xbox Pass Ultimate Subscription εάν ακυρώσω την αγορά του Xbox All Access ?

Εάν έχετε ενεργοποιήσει το 24 -month -Old Xbox Game Pass Ultimate συνδρομή πριν ακυρώσετε την αγορά του Xbox All Access, θα διαγραφεί από το λογαριασμό σας κατά τη στιγμή της ακύρωσης. Σημειώστε ότι μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή των συνδρομών σας στο Xbox Live Gold ή/και του παιχνιδιού στο Xbox Game Pass Ultimate, δεν μπορεί να ακυρωθεί. Για να μάθετε περισσότερα, δείτε τη σελίδα https: // xbox.Com/gamepass.

Άμεση ψηφιακή – ενεργοποίηση περιεχομένου

Αγόρασα το Xbox All Access. Πώς να ενεργοποιήσω το παιχνίδι μου Xbox Pass Ultimate Συνδρομή ?

Το 24 -mmonth -old Xbox Game Pass Ultimate είναι άμεσα διαθέσιμη στην κονσόλα σας. Ενεργοποιήστε το κατά τη διάρκεια της αρχικής διαμόρφωσης της κονσόλας ή αργότερα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Για να το ενεργοποιήσετε κατά τη διάρκεια της αρχικής διαμόρφωσης:

  • Κατά τη διάρκεια της διαμόρφωσης της νέας σας κονσόλας, θα σας προσκληθείτε να ενεργοποιήσετε τις άμεσες άμεσες προσφορές που το συνοδεύουν. Εάν αποφασίσετε να μην τα ενεργοποιήσετε, οι προσφορές παραμένουν στην κονσόλα μέχρι την ενεργοποίησή τους.

Για να την ενεργοποιήσετε μετά τη διαμόρφωση στην εφαρμογή Ρυθμίσεις ::

  • Επιλέγω Ρυθμίσεις> Λογαριασμός> Περιλαμβάνεται σε αυτό το xbox Για να αποκτήσετε μια επισκόπηση και να συμβουλευτείτε την κατάσταση ενεργοποίησης όλων των άμεσων ψηφιακών προσφορών που περιλαμβάνονται στην κονσόλα σας.
  • Πάτα το κουμπί Xbox  Για να ανοίξετε τον οδηγό. Επιλέγω Τα παιχνίδια και τις εφαρμογές μου> Εμφάνιση όλων> Πλήρης βιβλιοθήκη, Στη συνέχεια, συμβουλευτείτε τις προσφορές σας κάτω Διαθέσιμες προσφορές.

Τι να κάνω αν αγόρασα το Xbox All Access, αλλά δεν εμφανίζεται καμία επιλογή για να ενεργοποιήσω το Pass Game Pass Ultimate στην κονσόλα μου ?

Εάν δεν εμφανίζεται καμία επιλογή για να ενεργοποιήσετε το παιχνίδι Xbox Pass Ultimate Croscription κατά τη διάρκεια της αρχικής διαμόρφωσης και/ή μέσω της εφαρμογής ρυθμίσεων, επαναφέρετε την κονσόλα σας για να προσκληθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες σας. Όταν επαναφέρετε την κονσόλα σας, ξεκινήστε με επιλέξτε Επαναφορά και διατηρήστε τα παιχνίδια και τις εφαρμογές μου. Εάν το πρόβλημα επιμένει, επικοινωνήστε με τον συνεργάτη από τον οποίο αγοράσατε το Xbox All Access. Πρέπει να ελέγξει τον λογαριασμό σας στο Xbox All Access και τον σειριακό αριθμό της κονσόλας πριν καθορίσει τη διαδικασία που θα ακολουθήσει. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια πλήρη επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να μην κατεβάσετε παιχνίδια πριν ελέγξετε τον λογαριασμό σας.

Η συνδρομή του παιχνιδιού 24 μηνών Xbox Pass Ultimate πρέπει να αποδοθεί στο άτομο που αγόρασε το Xbox All Access ?

Όχι, κάποιος μπορεί να ενεργοποιήσει τη συνδρομή της κονσόλας που αγοράστηκε με το Xbox All Access.

Μπορώ να επιστρέψω ή να ακυρώσω την αγορά μου για μια κονσόλα ή μια ομαδοποιημένη προσφορά Xbox που αγοράστηκε με το Xbox All Access ?

Με το Xbox All Access, αγοράζετε την κονσόλα και ολόκληρο το Xbox Game Pass Ultimate Croscription από 24 μήνες από τον συνεργάτη κατά τη στιγμή της αγοράς. Αυτή η αγορά υπόκειται στην πολιτική επιστροφής του εταίρου. Επικοινωνήστε με το Xbox All Access Partner για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές.

Μπορώ να ακυρώσω το παιχνίδι μου στο Xbox Pass Ultimate Subscription και έτσι να μειώσω το ποσό των πληρωμών ?

Οχι. Η συνδρομή του παιχνιδιού Xbox Pass Ultimate περιλαμβάνεται στην αγορά του Xbox All Access. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή και να μειώσετε τις μηνιαίες πληρωμές σας.

Προβλήματα επισκευών/εγγύησης/επίλυσης υλικών

Τι συμβαίνει εάν η κονσόλα μου καταρρεύσει ?

Η κονσόλα σας, ο ελεγκτής σας και τα αξεσουάρ σας υπόκεινται στην περιορισμένη υλική εγγύηση της Microsoft (https: // υποστήριξη.Microsoft.com/εγγύηση). Η διάρκεια αυτής της εγγύησης παραμένει η ίδια ανεξάρτητα από τη διάρκεια της χρηματοδότησης. Τα νόμιμα δικαιώματα σας για την κάλυψη της εγγύησης του εταίρου, η οποία πώλησε το Xbox Access που παρέχεται στους νόμους περί κατανάλωσης που ισχύει δεν επηρεάζονται από την περιορισμένη υλική εγγύηση της Microsoft. Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

^ Xbox Όλη η πρόσβαση μέσω ενός λιανοπωλητή απαιτεί πίστωση με ετήσιο επιτόκιο 0 % σε διάστημα 24 μηνών. Η πίστωση υπόκειται στην έγκριση του πιστωτή. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι επιστροφές είναι οικονομικά ανεκτές πριν από τη δέσμευση. Προειδοποίηση, δανεισμός χρημάτων κοστίζει επίσης χρήματα. Οι αμέτρητες πληρωμές ενδέχεται να έχουν σοβαρές συνέπειες και μπορεί να καταστήσουν πιο δύσκολο ή πιο ακριβό να αποκτήσουν πίστωση αργότερα. Η εταιρική σχέση, η ναυτιλία και άλλοι μπορεί να οφείλονται. Ανατρέξτε στους γενικούς όρους του πιστωτή ή/και του συνεργάτη για περισσότερες λεπτομέρειες.