Κουμπί WPS Box: Πώς να επωφεληθείτε από τη λειτουργία WPS Bouygues?, Κουμπί WPS BBOX: Πώς να χρησιμοποιήσετε το WPS Bouygues? | Actus bbox

Κουμπί WPS BBOX: Πώς να χρησιμοποιήσετε το WPS Bouygues

Για το μόντεμ Wi-Fi 6, το Κουμπί WPS Box Fiber Fiber βρίσκεται στην μπροστινή πρόσοψη της συσκευής στα αριστερά του κεντρικού τροχού (το σύμβολο αποτελείται από δύο βέλη που σχηματίζουν έναν κύκλο). Για να συνδέσετε συσκευές σε αυτό το μόντεμ, απλά Διατηρήστε το πλήκτρο WPS που πιέζεται για 5 δευτερόλεπτα.

Κουμπί WPS Box: Πώς να επωφεληθείτε από τη λειτουργία WPS Bouygues ?

Η λειτουργικότητα του WPS καθιστά δυνατή την απλούστευση της σύνδεσης με τα bouygues σας wifi. Μια απλή πίεση του κουμπιού WPS Bbox είναι αρκετή για τις συσκευές σας να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο Διαδικτύου στη διαμονή σας. Ανακαλύψτε στο άρθρο μας πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία WPS BBOX, για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο πιο εύκολα !

 • Το ουσιώδες
 • Σφίξιμο Το κουμπί WPS BBOX Σας επιτρέπει να συνδεθείτε με WiFi γρηγορότερα από ό, τι εισάγετε το κλειδί ασφαλείας.
 • Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WPS, πρέπει πρώτα ενεργοποιήστε το Στη διασύνδεση Bbox.
 • Σε κάποιο bbox, το κλειδί WPS Bouygues είναι Αντικαταστάθηκε από το κουμπί WiFi.
 • Όλες οι συσκευές δεν είναι συμβατά Με την τεχνολογία WPS Box Bouygues.

Τι είναι η λειτουργικότητα του WPS BBOX ?

Το WPS (WiFi Protected Setup) είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει Συνδεθείτε σε ένα δίκτυο WiFi χάρη στο απλό πάτημα ενός κουμπιού, Σχεδόν πάντα βρίσκεται στο πλαίσιο Internet. Το πρωτόκολλο WPS προορίζεται κυρίως για άτομα που δεν είναι συνηθισμένα σε νέες τεχνολογίες, διευκολύνοντας σε μεγάλο βαθμό την πρόσβαση στο δίκτυο WiFi.

Η αρχή της σύνδεσης WPS είναι πολύ απλή: ο χρήστης που επιθυμεί να συνδεθεί στο δίκτυο WiFi της διαμονής του έχει μόνο να πιέσει ένα κουμπί έτσι ώστε το bbox να εξουσιοδοτεί αυτόματα όλες τις συνδέσεις για αρκετά λεπτά : Όλες οι κοντινές συσκευές θα εξουσιοδοτηθούν στο δίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να εισέλθουν στο κλειδί ασφαλείας.

Όλα τα bboxes είναι εξοπλισμένα με μια συνάρτηση WPS: μπορείτε επομένως να επωφεληθείτε από αυτό και να συνδεθείτε εύκολα στο Bouygues WiFi εάν αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε αυτό το πρωτόκολλο.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το WPS Bouygues ?

WPS που υπάρχει σε χαρτί πολλά πλεονεκτήματα Σε σύγκριση με μια παραδοσιακή σύνδεση WiFi:

 • Η σύνδεση είναι ταχύτερη : Μια απλή πίεση κουμπιού είναι, δεν είναι πλέον απαραίτητο να βρείτε το δίκτυό σας και να σας ταυτοποιήσετε.
 • Γίνεται επίσης ευκολότερο να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο : Δεν χρειάζεται πλέον να θυμάστε το SSID BBOX (όνομα του δικτύου Διαδικτύου της διαμονής σας) και το κλειδί ασφαλείας WiFi, το οποίο μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ μεγάλο.
 • Η ασφάλεια ενισχύεται : Μόνο κάποιος στο σπίτι σας είναι σε θέση να ενεργοποιήσει το WPS, ένας γείτονας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο φυσικό κουμπί WPS και να συνδεθεί στο δίκτυό σας.

Ωστόσο, μια σύνδεση WPS περιλαμβάνει στην πραγματικότητα πολλά προβλήματα, ειδικά όσον αφορά την ασφάλεια. Έχουν πράγματι εντοπιστεί διάφορα σφάλματα, το τελευταίο που μπορεί να διευκολύνει την πειρατεία του δικτύου. Όποιος επισκέπτεται το κατάλυμα σας θα μπορούσε επίσης να συνδεθεί στο δίκτυο Box, χωρίς να χρειάζεται να σας ρωτήσω τον κωδικό πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί κατασκευαστές, ειδικότερα η Apple, αποφάσισαν να μην κάνουν τις συσκευές τους συμβατές με το πρωτόκολλο WPS.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε εν συντομία τον χρόνο WPS για να προσθέσετε τις συσκευές σας στο δίκτυο Box, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τη λειτουργικότητα μόλις ολοκληρωθεί ο συνδυασμός του εξοπλισμού σας για να αποφύγετε οποιοδήποτε κίνδυνο.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία WPS στο BBOX ?

Θέλετε να ανακαλύψετε τις καλές συμφωνίες Bouygues ?

Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από την τεχνολογία WPS στο κουτί Bouygues, πρέπει πρώτα Ενεργοποιήστε τη λειτουργία. Για αυτό, πρέπει να πάτε Η διεπαφή διαχείρισης Box.

 1. Χρησιμοποιήστε μια συσκευή συνδεδεμένη στο bbox, από το WiFi ή από το Ethernet.
 2. Ανοίξτε το https: // url mabbox.Μοσχάρι.Fr/ on internet browser.
 3. Μεταβείτε στην καρτέλα “WiFi”.
 4. Ανοίξτε το “Διαμόρφωση WiFi” και πατήστε το βέλος στα δεξιά της οθόνης για να ανοίξετε τις “Προχωρημένες ρυθμίσεις”.
 5. Σε αυτό το μενού, ελέγξτε το πλαίσιο “Activate WPS”.
 6. Αποθηκεύστε τις αλλαγές που έγιναν.

Ανάλογα με το μοντέλο σας Bbox, τα μενού διεπαφής διαχείρισης Bouygues μπορεί να διαφέρουν: Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο “Activate WPS”, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο που παραδίδεται με το Bbox ή επικοινωνήστε με το Bouygues Service Bouygues για περισσότερες πληροφορίες.

Συνδεθείτε με WiFi χάρη στο κουμπί WPS BBOX

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά Bouygues ?

Μόλις ενεργοποιηθεί το WPS στο χώρο διαμόρφωσης Box, πρέπει Πατήστε το κουμπί WPS στο BBOX Για να ενεργοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό για λίγα λεπτά. Το κουμπί WPS είναι συχνά στο πίσω μέρος του bbox και το λογότυπό του αποτελείται από δύο βέλη που σχηματίζουν έναν κύκλο. Σε μερικά bboxes, συμπεριλαμβανομένου του Box Miami, Το κουμπί WiFi παίζει το ρόλο του κουμπιού WPS : Πρέπει να διατηρείται για μερικά δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσει τον Σύνδεσμο WPS. Στη συνέχεια, θα αναβοσβήνει το φως του Διαδικτύου, θα υποδείξει εάν η σύνδεση από το WPS είναι εξουσιοδοτημένη.

Ταιριάζει με το bbox

Μπορείτε να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του bbox σας ή να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues εάν δεν μπορείτε να βρείτε το κουμπί WPS στο bbox σας.

Αφού πατήσαμε το κουμπί WPS Bouygues, η διαδικασία σύνδεσης στο Διαδίκτυο είναι διαφορετική ανάλογα με τη συσκευή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Συνδέστε τον υπολογιστή σας στο Διαδίκτυο μέσω του WPS Bouygues

Ο Υπολογιστές Windows έχετε τεχνολογία WPS. Στα Windows 10, πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο WiFi, στο κάτω δεξιά της γραμμής εργασιών. Επιλέξτε το δίκτυο Box: Ένα πεδίο θα ανοίξει, στο οποίο πρέπει να εισαγάγετε το κλειδί ασφαλείας WiFi. Μείνετε σε αυτό το παράθυρο και πατήστε το κουμπί Bbox WPS: Ο υπολογιστής σας θα συνδεθεί αυτόματα στο δίκτυο Internet, χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε το πλήκτρο WiFi.

Οι υπολογιστές της Apple που χρησιμοποιούν macOs δεν είναι συμβατά με το WPS: η Apple κρίνει την ασφάλεια αυτής της ανεπαρκούς λειτουργίας σύνδεσης.

Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο WPS BBOX με το smartphone σας

Το WPS έχει αφαιρεθεί από συσκευές Android από την έκδοση 9.0.

Εάν έχετεΈνα smartphone Android 8.0 ή πρόσθια, Μπορείτε να συνδεθείτε με το WPS στο bbox σας:

 1. Ανοίξτε το μενού “WiFi” στο τηλέφωνό σας.
 2. Επιλέξτε το δίκτυο WiFi Bouygues από τη λίστα των γειτονικών δικτύων.
 3. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις δικτύου και επιλέξτε το λογότυπο WPS (δύο βέλη που σχηματίζουν έναν κύκλο).
 4. Το τηλέφωνό σας θα συνδεθεί με WIPS από WPS.

Ανάλογα με τη μάρκα smartphone, η μέθοδος σύνδεσης μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική: δείτε το εγχειρίδιο της συσκευής σας εάν δεν μπορείτε να βρείτε το λογότυπο WPS.

Όπως οι υπολογιστές της Apple, τα smartphones iOS δεν έχουν τη λειτουργία WPS.

Εναλλακτικές λύσεις στο πρωτόκολλο WPS BBOX

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά Box Ultym ?

Το WPS δεν είναι συμβατό με όλες τις συσκευές και αυτή η μέθοδος σύνδεσης έχει πολλά προβλήματα ασφάλειας. Υπάρχουν άλλοι ασφαλέστεροι τρόποι διευκόλυνσης της σύνδεσης με το δίκτυο WiFi Bouygues.

Μπορείτε πρώτα Τροποποιήστε το SSID σας Προκειμένου να προσδιορίσετε πιο εύκολα το δίκτυο Box: δώστε ένα εξατομικευμένο όνομα στο δίκτυο Διαδικτύου σας θα το διακρίνει από αυτό των γειτόνων σας. Δείτε πώς να κάνετε:

 1. Ανοίξτε τη διεπαφή bbox που διατίθεται στη διεύθυνση URL https: // mabbox.Μοσχάρι.fr/ και προσδιορίστε τον εαυτό σας.
 2. Επιλέξτε την καρτέλα “WiFi” και επιλέξτε “Δίκτυο WiFi”.
 3. Χάρη στο βέλος στα δεξιά της οθόνης, ανοίξτε το μενού “Διαμόρφωση WiFi”.
 4. Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του δικτύου σας στο πεδίο “SSID”.
 5. Εφαρμόστε τις τροποποιήσεις και στη συνέχεια επανεκκινήστε το bbox σας.

Εάν κρίνετε το κλειδί ασφαλείας WiFi πολύ δύσκολο να θυμάστε ή πολύ καιρό για να εισέλθετε, έχετε επίσης τη δυνατότητα να το τροποποιήσετε: πάντα στη διεπαφή διαχείρισης Bbox, μεταβείτε στο μενού “WiFi” τότε “WiFi”. Αποκτήστε πρόσβαση στην καρτέλα “Διαμόρφωση WiFi” πατώντας το βέλος στα δεξιά: Επιλέξτε τη λειτουργία ασφαλείας “WPA/WPA2” και κρυπτογράφηση “AES” “AES”. Εισαγάγετε το κλειδί ασφαλείας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε Στη συνέχεια, αποθηκεύστε τις αλλαγές σας για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε επανεκκίνηση του bbox σας: Ο νέος σας κωδικός πρόσβασης θα είναι αποτελεσματικός και θα πρέπει να επανασυνδέσετε όλες τις συσκευές σας στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το.

Αυτές οι τεχνικές μπορούν να απλοποιήσουν τις συνδέσεις σας στο δίκτυο Bbox ενώ διατηρώντας κατά τη διατήρηση υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας παρά με το WPS.

Ενημερώθηκε στις 03/23/2023

Ο Armand φροντίζει κυρίως τη σύνταξη άρθρων και οδηγών στους χειριστές SFR και Bouygues. Απόφοιτος ενός πλοιάρχου στην ανάλυση ψηφιακού μάρκετινγκ και δεδομένων, εντάχθηκε στο Selectra τον Δεκέμβριο του 2020.

Κουμπί WPS BBOX: Πώς να χρησιμοποιήσετε το WPS Bouygues ?

Το κουμπί WPS Bouygues σας επιτρέπει να συνδέσετε εύκολα τις συσκευές σας στο Διαδίκτυο μέσω του πλαισίου σας. Πράγματι, η λειτουργικότητα του WPS Bbox σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από το πλήκτρο ασφαλείας, πατώντας απλά ένα κουμπί κουτί. Ανακαλύψτε σε αυτόν τον οδηγό πώς να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο σύνδεσης Wi-Fi Bouygues Wi-Fi.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά bbox ?

 • Το ουσιώδες
 • Η λειτουργία Bbox WPS σάς επιτρέπει να συνδεθείτε στο Wi-Fi Χωρίς την ανάγκη για κωδικό πρόσβασης, Απλά πατώντας το αφοσιωμένο κουμπί στο bbox του.
 • Όλα τα μόντεμ του χειριστή Έχετε το κουμπί WPS BBOX είτε με Box Fit, Must ή Ultym προσφορές. Το μόντεμ Bbox Wi-Fi 6 έχει ακόμη αφιερωμένο κλειδί Στο μπροστινό μέρος της συσκευής.
 • Για να ενεργοποιήσετε το WPS Bouygues, είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε τη λειτουργικότητα Από τη διεπαφή διαχείρισης του bbox της. Παραμένει μόνο για να πατήσετε το πλήκτρο WPS BBOX για 5-10 δευτερόλεπτα για να συνδέσετε νέες συσκευές στο δίκτυο Wi-Fi.
 • Οι συσκευές Apple (iPhone, iPad, iMac) δεν το κάνουν Μην επιτρέπετε τη σύνδεση Στο WPS στο Bbox.

Τι είναι το wps bbox ?

Ζημιά

Η συνάρτηση WPS (English WiFi Proteced) είναι μια Αυτόματο σύστημα ζεύγους μέσω Wi-Fi. Ο Κουμπί Box WPS Έτσι, σας επιτρέπει να μην χρειάζεται πλέον να πληκτρολογείτε το κλειδί ασφαλείας επέκτασης, συνήθως προκαθορισμένο για τη σύνδεση συσκευών στο Wi-Fi. Ο όρος WPS μπορεί μερικές φορές να αντικατασταθεί από το “push ‘n’ connect” ή “wi-fi simple config” σύμφωνα με τις μάρκες μόντεμ.

Λειτουργικότητα WPS Box Σας επιτρέπει να συνδέσετε απλώς όλους τους τύπους συσκευών στο Wi-Fi. Απλά πρέπει να εντοπίσετε το Πλήκτρο WPS Box στο πλαίσιο του Διαδικτύου και κρατήστε το κουμπί πατημένο για Επιτρέψτε όλες τις εισερχόμενες συνδέσεις Για smartphones, tablet και υπολογιστές.

Τα καλά νέα είναι ότι το Κουμπί Bouygues WPS Box υπάρχει σε όλες τις προσφορές Διαδικτύου που προσφέρει ο χειριστής. Επομένως, βρίσκεται στο λευκό μόντεμ Bbox με το Box Fit, το Box Must και το Ultym στο ADSL αλλά και με το μόντεμ Bbox Fiber 6 που συνοδεύει το Bbox Ultym στην προσφορά ινών.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργικότητα του Bbox WPS ?

Πριν μπορέσετε να επωφεληθείτε από τη λειτουργικότητα του Bbox WPS, είναι απαραίτητο να μεταβείτε στη διεπαφή διαχείρισης Box για να το θέσετε σύμφωνα με. Για όσους θα έχουν πρόσβαση για πρώτη φορά, είναι απαραίτητο να συνδεθείτε στο δίκτυο Box μέσω καλωδίου Ethernet.

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε Ενεργοποιήστε το WPS BBOX ::

 1. Μόλις συνδεθεί στη διεπαφή διαχείρισης Box.Μοσχάρι.FR ή 192.168.1.254, πρέπει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας (προεπιλογή ο κωδικός πρόσβασης και το όνομα χρήστη είναι “admin”).
 2. Στη συνέχεια, πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα “Wi-Fi” και να επιλέξετε “Wi-Fi Network”.
 3. Παραμένει μόνο να μεταβείτε στη “διαμόρφωση Wi-Fi”, στη συνέχεια, “Advanced Parameters” πριν από την πλοήγηση για να βρείτε και να ελέγξετε το πλαίσιο “Activate WPS”. Θα χρειαστεί να θυμόμαστε να καταγράψουμε τις τροποποιήσεις για την επικύρωση της ενεργοποίησης του WPS.

Εάν το δίκτυο Wi-Fi είναι ενεργοποιημένο για τις δύο ζώνες συχνοτήτων 2,4GHz και 5GHz, είναι απαραίτητο Ενεργοποιήστε το WPS Bouygues και για τους δύο.

Θυμηθείτε να αλλάξετε τη λειτουργία διέλευσης της διεπαφής διαχείρισης Box ! Από την πρώτη σας σύνδεση με τη διεπαφή διαχείρισης Box, συνιστάται έντονα να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην ενότητα “Προηγμένη διαμόρφωση” και κάντε κλικ στην “Τροποποίηση του κωδικού πρόσβασης”.

Πού είναι το κουμπί WPS bbox ?

Η θέση του κουμπιού WPS Bbox εξαρτάται από τον τύπο του μόντεμ Box. Οι περισσότεροι πελάτες της Bouygues έχουν το λευκό μόντεμ Bbox που συνοδεύει το Bbox Fit και πρέπει να προσφέρει σε ίνες και ADSL, αλλά και πελάτες Bbox Ultym στο ADSL. Από την άλλη πλευρά, οι συνδρομητές Bbox Ultym Fiber επωφελούνται από το μαύρο και κατακόρυφο μόντεμ Bbox Wi-Fi 6.

Όσον αφορά το λευκό μόντεμ Bbox, το Το πλήκτρο WPS Bbox αντιστοιχεί στο πλήκτρο Wi-Fi Βρίσκεται στην μπροστινή πρόσοψη της συσκευής. Για να ενεργοποιήσετε το WPS BBOX, απλά πατήστε αυτό το κουμπί Wi-Fi για περίπου 10 δευτερόλεπτα, Έως ότου αναβοσβήνει το κουμπί.

Για το μόντεμ Wi-Fi 6, το Κουμπί WPS Box Fiber Fiber βρίσκεται στην μπροστινή πρόσοψη της συσκευής στα αριστερά του κεντρικού τροχού (το σύμβολο αποτελείται από δύο βέλη που σχηματίζουν έναν κύκλο). Για να συνδέσετε συσκευές σε αυτό το μόντεμ, απλά Διατηρήστε το πλήκτρο WPS που πιέζεται για 5 δευτερόλεπτα.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά bbox promo ?

WPS Bouygues: Πώς να συνδέσετε τις συσκευές σας ?

Μετά την ενεργοποίηση του WPS Bouygues και κατάλαβε τη λειτουργία του, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τις συσκευές του. Η προσέγγιση για τη σύνδεση μιας συσκευής μέσω του WPS στο Bbox λειτουργεί παρόμοια με τις περισσότερες από τις διαφορετικές συσκευές:

 • Υπάρχει λειτουργικότητα WPS Για υπολογιστές PC (αλλά όχι για Mac), για να συνδεθείτε μέσω του Bbox WPS, απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο Wi-Fi και επιλέξτε το δίκτυο Box. Στη συνέχεια, απλά κρατήστε το κουμπί WPS που πιέζεται στο bbox αντί να εισέλθει στο πλήκτρο ασφαλείας, η σύνδεση είναι αυτόματη.
 • Για smartphones, μόνο τηλέφωνα Android που έχουν το Έκδοση 8 ή πρόσθια Μπορεί ακόμα να απολαύσει τα bouygues wps. Για να συνδεθείτε πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις δικτύου Wi-Fi Bouygues και κάντε κλικ στο λογότυπο WPS για να συνδεθείτε μέσω αυτής της τεχνολογίας.

Οι συσκευές της Apple είτε το iPhone, το iMac ή το iPad δεν μπορούν να συνδεθούν μέσω WPS του οποίου Η ασφάλεια θεωρείται ανεπαρκής από τη μάρκα της Apple.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του WPS στο Bbox

Συμβουλευτείτε τη γυναίκα του Διαδικτύου

Ο Κουμπί WPS στο bbox Παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα (απλότητα και ταχύτητα χρήσης) ακόμη και αν έχουν εντοπιστεί ορισμένα σφάλματα ασφαλείας. Γι ‘αυτό η Apple αποφάσισε να μην το χρησιμοποιήσει στις συσκευές της. Ωστόσο, τα κύρια σφάλματα αφορούν τοΕνεργοποίηση WPS με απλοποιημένο κωδικό. Όσον αφορά το κουμπί WPS, ο κύριος κίνδυνος είναι ότι οποιοσδήποτε παρόν στο σπίτι μπορεί να συνδεθεί χωρίς κωδικό πρόσβασης.

Για εκείνους που προτιμούν ωστόσο μια εναλλακτική λύση στο κουμπί WPS στο bbox, είναι επίσης δυνατόν Απλοποιήστε τη λειτουργία σύνδεσης Wi-Fi Αλλάζοντας τον κωδικό πρόσβασης Box για παράδειγμα. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην ενότητα “Wi-Fi Network”, στη συνέχεια, “Διαμόρφωση WiFi” από τη διεπαφή διαχείρισης Bbox. Στη συνέχεια, απλώς επιλέξτε “WPA/WPA2” και “AES” και τροποποιήστε τον κωδικό πρόσβασης πριν επικυρώσετε κάνοντας κλικ στο “Εφαρμογή”.