Sony Shop – Προϊόντα και καλύτερες πωλήσεις Sony στο LDLC, Sony Center, Αγοράστε όλες τις Sony στις καλύτερες τιμές στο Λουξεμβούργο και τη Γαλλία.

Ο ειδικός της Sony σε χαμηλές τιμές

Αξεσουάρ για κάμερες και κάμερες

Σόνι

Ήταν το 1946 αυτή η ιστορία Σόνι αρχίζουν. Μικρές επιχειρήσεις περίπου είκοσι ανθρώπων, η εταιρεία επισκευάζει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Μόλις το 1954 η ιαπωνική εταιρεία άρχισε να αναπτύσσεται με την εμπορία των δικών της προϊόντων. Εάν η κονσόλα παιχνιδιών PlayStation, η Bravia TV ή το Xperia smartphone είναι βασικές αναφορές της μάρκας, είναι επίσης πίσω από πολλά άλλα σημαντικά προϊόντα και καινοτομίες από τη δημιουργία του. Κασέτα χρώματος βίντεο, Walkman, CD, Πρώτη γενική δημόσια βιντεοκάμερα, δίσκος Blu-ray… Σόνι ήταν πάντα σε θέση να δημιουργήσει νέες μορφές ψυχαγωγίας. Από τα βασικά οπτικοακουστικά ηλεκτρονικά, η προσφορά του Προϊόντα Sony Επεκτείνεται σήμερα από τηλεοράσεις, κράνη και ηχεία με camiscopes, κάμερες και smartphones. Γιγαντιαία βιντεοπαιχνίδια με το PlayStation, η ομάδα έγινε επίσης ο ηγέτης της αγοράς VR σε λίγους μήνες.
Εμπιστευθείτε τον ηγέτη οπτικοακουστικού, ανανεώστε τον εξοπλισμό σας τώρα ! Επισκεφθείτε το δικό μας Κατάστημα Sony.

 • Best Sellers
 • Νεωτερισμοί
 • Η καλύτερη βαθμολογία

Κατάστημα Sony

Bravia XR TV

Bravia XR TV

Ανακαλύψτε τον ήχο και την εικόνα του αύριο.Εξοπλισμένο με τον γνωστικό επεξεργαστή XR, οι νέες τηλεοράσεις Bravia XR αναλύουν το περιεχόμενο που παρακολουθείτε και αποκαθιστά το με εξαιρετικά ρεαλιστικό τρόπο. Ανιχνεύουν όταν η προσοχή σας επικεντρώνεται στον κύριο χαρακτήρα και βελτιώνει την ευκρίνεια του, όπως κάνουν τα μάτια σας. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτα εντυπωσιακό, πλησιέστερο στην πραγματικότητα.

Ilce-1

Το Sony Alpha 1 σηματοδοτεί μια νέα εποχή στις επαγγελματικές εικόνες.Η πιο τεχνολογικά και πιο καινοτόμος προηγμένη κάμερα που κυκλοφόρησε ποτέ από τη Sony, το Alpha 1 συνδυάζει υψηλής ανάλυσης και υψηλής ταχύτητας σε επίπεδο που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ στον κόσμο των ψηφιακών κάμερων.Με έναν εντελώς νέο αισθητήρα εικόνας Exmor RS στοιβαγμένο από 50,1 megapixel, μέχρι 120 υπολογισμούς AF / AE ανά δευτερόλεπτο, ένα βίντεο 8K 30p 10 bits 4: 2: 0 και πολλά άλλα μπόρεσα να κάνω πριν.

Ilce-1

Προβολέας 4K

Κάντε το σαλόνι σας έναν κινηματογράφο 4K χάρη στους νέους προβολείς Sony SXRD. Όποια και αν είναι το μέγεθος της οθόνης σας, υπάρχει αναγκαστικά ένας προβολέας της Sony για εσάς. Οι ταινίες, ο αθλητισμός, η αγαπημένη σας σειρά, με την οικογένεια, τους φίλους, το 4K ή ακόμα και στο 3D, οι νέοι προβολείς της Sony Cinema εγγυώνται μια μαγευτική, διασκεδαστική και εντυπωσιακή εμπειρία για όλα τα περιεχόμενά σας.

Σειρά LSPX

Είτε διαβάζετε, μαγειρεύετε, εργάζεστε ή συνομιλείτε με τους φίλους σας, τα ηχεία για τους γιους με τον εντυπωσιακό περιβάλλον ήχο είναι ο ιδανικός σύντροφος. Ακριβώς όπως η μουσική υπόκρουση στο αγαπημένο σας καφενείο, είναι ήρεμη και διακριτική και διαχέει τον ήχο τόσο οριζόντια όσο και κάθετα για να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα, όπου κι αν βρίσκεστε στο σπίτι σας ή έξω από αυτό θα σας ακολουθήσει παντού. Επιλέξτε τη δική σας !

Για το vlog

Δημιουργήστε ένα πανέμορφο vlog εκμεταλλευόμενοι τον μεγάλο αισθητήρα APS-C, από το κατευθυντικό μικρόφωνο έως τις τρεις κάψουλες και τα ειδικά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για vlogging, για να δημιουργήσετε εύκολα ένα VLOG επαγγελματικής ποιότητας. Χάρη στους εναλλάξιμους στόχους άλφα και το ZV-E10, κάντε VLOGs επαγγελματικής ποιότητας και συλλάβετε τον κόσμο όπως το βλέπετε. Νέες δημιουργικές δυνατότητες που έχετε στη διάθεσή σας.

Τεχνολογία Sony

 • – Σύγκριση Sony TV
 • – Πώς να καθαρίσετε τους στόχους της φωτογραφίας σας
 • – Motionflow XR, καλύτερη ρευστότητα

Ειδικές προσφορές και επιστροφή χρημάτων

Κατάστημα Sony

Το σπίτι του κινηματογράφου και τα μπαρ του

Blu-ray disc και dvd αναγνώστες

Φορητοί αναγνώστες ήχου

Διαχωρισμένα στοιχεία ήχου

Ψηφιακά φωνητικά εγγραφές

Boom Box, ραδιόφωνα και φορητές συσκευές αναπαραγωγής CD

Το σπίτι του κινηματογράφου και τα μπαρ του

 • Εξοπλισμός παιχνιδιών

Εξοπλισμός παιχνιδιών

 • Κάμερας

Συσκευές εναλλάξιμων στόχων

Συμπαγείς κάμερες

Αξεσουάρ για κάμερες και κάμερες

 • Πλατφόρμα απεικόνισης

Κιτ ανάπτυξης λογισμικού κάμερας απόστασης

 • Ενσωματωμένο σύστημα ήχου

Ενσωματωμένο σύστημα ήχου

 • Υποστήριξη, αποθήκευση και καλώδια

Μνήμη, αποθήκευση και καλωδιακές κάρτες