Λήψη β. Τηλεόραση δωρεάν για Windows, Android, iOS, λήψη b. Τηλεόραση 12.127.3 για Android |

σι. τηλεόραση

Τέλος, ο οδηγός είναι στην πραγματικότητα ο οδηγός τηλεόρασης. Μπορείτε να δείτε τηλεοπτικά προγράμματα για την ερχόμενη εβδομάδα για να ελέγξετε τον χρόνο εκπομπής για το αγαπημένο σας πρόγραμμα ή να ανακαλύψετε νέα προγράμματα. Σε αυτήν την οθόνη, έχετε αρκετές καρτέλες: Τώρα, απόψε, τηλεοπτικό πλέγμα και για εσάς.

Λήψη β.τηλεόραση

σι.Η τηλεόραση για τα Windows 10, το Android και το iOS σας επιτρέπουν να δείτε περισσότερα από 70 τηλεοπτικά κανάλια που ζουν ή σε επανάληψη όπου κι αν βρίσκεστε στη Γαλλία. Εφαρμογές για πελάτες Bouygues Telecom.

Περιγραφή

Περίληψη :

  • σι.Η τηλεόραση είναι τι ?
  • Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση δωρεάν με το b.τηλεόραση ?
  • Και αν δεν είμαι πελάτης τηλεπικοινωνιών Bouygues, πώς να το κάνω ?

σι.τηλεόραση είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τα Windows 10, το Android και το iOS που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε πλήρως τα γαλλικά τηλεοπτικά κανάλια. Είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να δείτε περισσότερα από 70 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια ή σε επανάληψη όπου κι αν βρίσκεστε στη Γαλλία.

Από την άλλη πλευρά, με σι.τηλεόραση, Ειδικότερα, θα είστε σε θέση να ακούσετε τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές συχνότητες και μπορείτε να προγραμματίσετε τις ηχογραφήσεις σας εξ αποστάσεως οπουδήποτε θα χάσετε οτιδήποτε. Επί πλέον, σι.τηλεόραση Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως τηλεχειριστήριο για πιο αποτελεσματικό έλεγχο.

Σημειώστε ότι πρέπει να είστε ο πελάτης του φορέα εκμετάλλευσης Bouygues Telecom (σταθερή προσφορά ή πακέτο κινητής τηλεφωνίας) για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από όλα τα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής (τηλεόραση, ραδιόφωνο, τηλεχειριστήριο).

σι.Η τηλεόραση είναι τι ?

σι.Η τηλεόραση είναι η εφαρμογή που προσφέρει η Bouygues Telecom στους συνδρομητές της και η οποία τους δίνει πρόσβαση σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή τους κάτω από τα Windows 10. Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη για όλους τους πελάτες της Bouygues Telecom: πακέτα, μπλοκαρισμένα πακέτα, προπληρωμένες κάρτες, B & You και Bbox. Επομένως, αν έχετε μια απλή συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ή μια σταθερή συνδρομή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το b.τηλεόραση.

Εκτός από τα άμεσα ελεύθερα γαλλικά κανάλια, β.Η τηλεόραση προσφέρει επαναλήψεις, ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δείτε τι θα περάσει την εβδομάδα καθώς και τις επαναλήψεις όλων των καναλιών. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια άμεση κατά τη διάρκεια του ελέγχου των προγραμμάτων άλλων καναλιών χωρίς να αφήσετε την τρέχουσα ανάγνωση. Οι πελάτες με ένα πακέτο Sensation Box μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να προγραμματίσουν τα απομακρυσμένα αρχεία τους.

Εκτός από τα τηλεοπτικά κανάλια, β.Η τηλεόραση σας προσφέρει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα γαλλικά ραδιόφωνα ζωντανά καθώς και εκατοντάδες podcasts.

Για να χρησιμοποιήσετε το β.Τηλεόραση πρέπει να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο είτε σε 4G/5G είτε WIFI.

Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση δωρεάν με το b.τηλεόραση ?

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Β.Τηλεόραση για το smartphone ή το iOS smartphone Android ή iOS (iPhone, iPad) και στον υπολογιστή σας ή στον πίνακα επιφάνειας κάτω από τα Windows 10. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, απλώς συνδεθείτε με τα αναγνωριστικά τηλεπικοινωνιών Bouygues για πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Η διεπαφή εφαρμογής είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Στην οθόνη, μπορείτε να δείτε ένα απλό και αποτελεσματικό κύριο μενού στο κάτω μέρος. Σας επιτρέπει να μεταβείτε στις σελίδες παρουσίασης των κύριων κατηγοριών της εφαρμογής: ραδιόφωνο, επανάληψη, καλωσόρισμα, τηλεόραση και οδηγός.

Η καρτέλα Ραδιόφωνο σάς επιτρέπει να εμφανίσετε την πλήρη λίστα ραδιόφωνων που προσφέρονται από την εφαρμογή. Ένα μεγεθυντικό φακό στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης σας επιτρέπει να κάνετε μια αναζήτηση με το όνομα. Σημειώστε ότι τα τελευταία ραδιόφωνα που ακούσατε, εμφανίζονται στην κορυφή της οθόνης, που σας επιτρέπει να τα βρείτε γρηγορότερα.

Η καρτέλα Replay σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα που ήδη μεταδίδονται στα τηλεοπτικά κανάλια και τα οποία μπορείτε να ελέγξετε για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Κάντε κλικ σε ένα πρόγραμμα για να ξεκινήσετε να παίζετε.

Από την αρχική οθόνη, μπορείτε να δείτε συστάσεις προγράμματος ανάλογα με αυτό που έχετε ήδη παρακολουθήσει. Έχετε επίσης άμεση πρόσβαση στα τρέχοντα άμεσα κανάλια. Σημειώστε ότι στην κορυφή της οθόνης, ένα πρόγραμμα επισημαίνεται για να σας επιτρέψει να ανακαλύψετε νέα πράγματα.

Η καρτέλα της τηλεόρασης σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια που προσφέρονται ζωντανά από την εφαρμογή Β.τηλεόραση. Όλα τα δωρεάν γαλλικά κανάλια TNT είναι προσβάσιμα και απλά πρέπει να κάνετε κλικ σε ένα από αυτά για να δείτε το τρέχον πρόγραμμα και τα ακόλουθα προγράμματα. Σημειώστε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε μια απευθείας και να το πάρετε πίσω από την αρχή (η επιλογή συνεχίστηκε απευθείας).

Τέλος, ο οδηγός είναι στην πραγματικότητα ο οδηγός τηλεόρασης. Μπορείτε να δείτε τηλεοπτικά προγράμματα για την ερχόμενη εβδομάδα για να ελέγξετε τον χρόνο εκπομπής για το αγαπημένο σας πρόγραμμα ή να ανακαλύψετε νέα προγράμματα. Σε αυτήν την οθόνη, έχετε αρκετές καρτέλες: Τώρα, απόψε, τηλεοπτικό πλέγμα και για εσάς.

Και αν δεν είμαι πελάτης τηλεπικοινωνιών Bouygues, πώς να το κάνω ?

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, εάν δεν έχετε εγγραφεί στο Bouygues Telecom (Bbox ή Mobile προσφορά), δεν θα έχετε πρόσβαση στα διαφορετικά κανάλια.

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στο β.Τηλεόραση σε άλλους φορείς εκμετάλλευσης. Απλά πρέπει να κατευθύνετε τον εαυτό σας σε αυτό που αντιστοιχεί στη δική σας.

Oqee από δωρεάν είναι η σύνδεση με τον δωρεάν λογαριασμό τηλεόρασης για τους συνδρομητές Delta και POP FreeBox. Αυτή είναι η ίδια διεπαφή όπως στο κουτί σας. Έχετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια σας Live και Replay, αλλά και στην εγγραφή σας (έλεγχος και ανάγνωση) όλα εξ αποστάσεως. Για το Android και το iOS.

SFR TV 8 είναι μια εφαρμογή αφιερωμένη στους πελάτες της SFR με ένα κουτί τηλεόρασης 8. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια στο μπουκέτο σας, να συνεχίσετε την ανάγνωση σε όλες τις συσκευές σας, να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν πλήρη οδηγό τηλεόρασης κ.λπ. Έχετε πρόσβαση στις κατευθύνσεις και τις επαναλήψεις των καναλιών σας, καθώς και στον κατάλογο SFR VOD. Έχετε επίσης πρόσβαση στα εγγεγραμμένα προγράμματα και τον απομακρυσμένο προγραμματισμό τους.

Όπως υποδεικνύεται από το όνομά του, Πορτοκαλί τηλεόραση προορίζεται για συνδρομητές πορτοκαλί με συνδρομή με τηλεόραση κουτιού. Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το smartphone ή το tablet σας, όπου κι αν βρίσκεστε, τα συνηθισμένα τηλεοπτικά κανάλια σας. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα και να αποκτήσετε πρόσβαση στον κατάλογο Orange VOD. Η εφαρμογή για το Android και το iOS σας επιτρέπει επίσης να διαχειριστείτε τα αρχεία.

Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να προσανατολίσετε τον εαυτό σας προς συγκεκριμένες εφαρμογές τηλεοπτικών ομάδων για να μπορείτε να παρακολουθήσετε τις άμεσες και επαναλήψεις από το smartphone, το tablet σας ή μέσω ηλεκτρονικής υπηρεσίας στον υπολογιστή σας: 6Play, mytf1, Γαλλία.τηλεόραση, μυκανικός, και τα λοιπά.

Και αν δεν είναι τα τηλεοπτικά κανάλια που σας ενδιαφέρουν και ότι πληρώνουν για να ανακαλύψετε μη δημοσιευμένο περιεχόμενο, μην σας ενοχλούν, μην διστάσετε να δοκιμάσετε τις πλατφόρμες SVOD (βίντεο κατόπιν ζήτησης με συνδρομή): Ανοησία, Amazon Video Prime, Ντσενεία+, Άλατος Και Ακατέργαστος.

Από την άλλη πλευρά, αν προτιμάτε να παρακολουθήσετε βίντεο δωρεάν και η διαφήμιση δεν σας ενοχλεί, υπάρχει επίσης Τηλεόραση του Πλούτωνα καθώς Ακατέργαστος.

Σε κάθε περίπτωση, εάν χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές για κινητά στο smartphone ή tablet σας, γνωρίζετε ότι το πακέτο δεδομένων σας θα λιώσει σαν χιόνι στον ήλιο λόγω της απαιτούμενης σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Συνεπώς, συνιστάται να συνδεθείτε στο WiFi ή να έχετε απεριόριστη υπηρεσία.

Προδιαγραφές

Τελευταία ενημέρωση 21 Σεπτεμβρίου 2023
Αδεια Δωρεάν άδεια
Λήψεις 1385 (τελευταίες 30 ημέρες)
Συγγραφέας Bouygues Telecom
Λειτουργικά συστήματα Windows, Android, iOS iPhone / iPad
Κατηγορία βίντεο

σι.Τηλεόραση εφαρμογής

91.8 K Λήψεις

Επωφεληθείτε από τα πολλά χαρακτηριστικά που προσφέρονται από αυτή τη διάσημη αλυσίδα τηλεπικοινωνιών Bouygues

Κατεβάστε

Συνιστώμενες αιτήσεις για εσάς

Evil Awakening II: Εικονίδιο Erebus

Ένα διασκεδαστικό MMORPG όπου πρέπει να σώσετε τον κόσμο

Οικογενειακή πόλη: εικονίδιο makeover

Διακοσμήστε το σπίτι σας, συνθέστε και πηγαίνετε στην κατάκτηση του Χόλιγουντ

Εικονίδιο γραφείου WPS

Βοηθός γραφείου για το τηλέφωνό σας

Εικονίδιο Uptodown App Store

Όλες οι εφαρμογές που θέλετε στη συσκευή σας Android

Εικονίδιο whatsapp messenger

Ο απλούστερος και πιο πρακτικός τρόπος για να μιλήσετε με τους φίλους σας

Εικονίδιο Tiktok

Προσθέστε μουσική και εφέ στα βίντεό σας και μοιραστείτε τα!

εικονίδιο Efootball PES 2024

Το πιο ρεαλιστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου για το Android

Εικονίδιο Fortnite

Ξεπερνά τόσο τη θύελλα όσο και όλους τους αντιπάλους σας