Bbox Smart TV Fiber από € 41,99 | ��01 86 65 29 98, β. Εφαρμογή πλαισίου – Εφαρμογές στο Google Play

σι. App box

Contents

Το μεγάλο χαρακτηριστικό της προσφοράς Box Smart TV Από το Bouygues Telecom, είναι ότι περιλαμβάνει μια έξυπνη τηλεόραση Samsung στη θέση ενός αποκωδικοποιητή τηλεόρασης και σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε σημαντικές αποταμιεύσεις στην τιμή του τελευταίου !

Bbox Smart TV Προσφορά: Μια προσφορά ινών με μια τηλεόραση συνδεδεμένη με Samsung σε σπασμένες τιμές !

Bbox Smart TV Προσφορά: Ποιο είναι το Bbox Must Smart TV και το Box Ultym Smart TV αξίζει ?

 • Έξυπνη τηλεόραση σε σπασμένες τιμές
 • Χωρίς αποκωδικοποιητή τηλεόρασης
 • Ο καλύτερος χειριστής WiFi το 2022 σύμφωνα με το NPERF
 • Ταχείες ταχύτητες έως 2Gbit/s
 • Συμβατότητα WiFi 6
 • Box 4K Android TV Συμβατότητα
 • Προσφέρεται διαγνωστική υπηρεσία WiFi
 • Εγγυημένη υπηρεσία Διαδικτύου
 • Η έξυπνη τηλεόραση δεν είναι διαθέσιμη στο ADSL
 • 24 -μηνών δέσμευση

Bbox Smart TV: Ποιες είναι οι συνδρομές ?

Το Bouygues Telecom προσφέρει Δύο συνδρομές με την έξυπνη τηλεόρασή της. Αυτά είναι τα Box Must και Ultym.

Σε αντίθεση με τα έξυπνα πακέτα τηλεόρασης, οι προσφορές Smart TV Bouygues υπόκεινται σε ένα 24 -μηνών δέσμευση.

 • Μέχρι 1GBIT/S
 • Απεριόριστες κλήσεις προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας και τις διορθώσεις των 110 χωρών
 • 180 τηλεοπτικά κανάλια
 • 100H TV Recorder
 • Δωρεάν premium και Universal+ κατά τη διάρκεια των 6 μηνών
 • Μέχρι 2GBIT/S
 • Απεριόριστες κλήσεις προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας, της Ευρώπης και της Ελβετίας και τις διορθώσεις των 110 χωρών
 • 180 τηλεοπτικά κανάλια
 • 100H TV Recorder
 • Disney+, Free Prime και Universal+ κατά τη διάρκεια των 6 μηνών

Με τη συνεργασία της με Samsung, Το Bouygues Telecom ήταν το Πρώτος Γάλλος χειριστής για να προσφέρει συνδεδεμένη τηλεόραση συμπεριλαμβανομένων των καναλιών και των υπηρεσιών που περιλαμβάνονται απευθείας στην προσφορά · Αντικατάσταση του παραδοσιακού αποκωδικοποιητή τηλεόρασης !

Μεγέθυνση στο bbox πρέπει να είναι έξυπνη τηλεόραση

Το Box Must Smart TV επωφελείται από πρόσβαση στο Διαδίκτυο πολύ υψηλής ταχύτητας, χάρη στο ίνα ; μέχρι 1GBIT/S φθίνουσα ροή και 700mbit/s χρέωση.

Το μόντεμ Bbox που παρέχεται από τον χειριστή σας δίνει ένα δίκτυο Εξαιρετική απόδοση WiFi, επιτρέποντας να σερφάρετε με πλήρη ταχύτητα χωρίς την παραμικρή περικοπή !

Εκεί Το bbox πρέπει Το De Bouygues Telecom περιλαμβάνει μια λειτουργία ελέγχου πρόσβασης, σε περίπτωση που θέλετε να ορίσετε ώρες σβήνοντας.

Το δίκτυο ινών είναι μέχρι 60 φορές ταχύτερα από το δίκτυο ADSL ! Για παράδειγμα, μόλις 10 δευτερόλεπτα αρκούν για να κατεβάσετε μια ταινία άνω των 1 GB.

Η προσφορά Το Box Must Smart TV καταλαβαίνουν 180 τηλεοπτικά κανάλια Παρακολουθήστε χωρίς αποκωδικοποιητή τηλεόρασης ! Εκεί Εξυπνη τηλεόραση Το εμπόριο με την προσφορά περιλαμβάνει αποκλειστική υπηρεσία σι.τηλεόραση+, που επιτρέπει την πρόσβαση στο Bouygues Channels and Replays Catalog μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου !

Με το bbox πρέπει να είναι έξυπνη τηλεόραση, οι κλήσεις είναι απεριόριστες Σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας, καθώς και προς την κατεύθυνση σταθερό από 110 χώρες.

Μεγέθυνση στην έξυπνη τηλεόραση Bbox Ultym

Εκεί Box Ultym Smart TV προσφέρει μια ταχύτητα στο διαδίκτυο έως 2GBIT/S φθίνουσα ροή και 900mbit/s χρέωση. Το μόντεμ του είναι Εξοπλισμένο με 6ο WiFi, Η πιο αποτελεσματική ροή της στιγμής.

Το Bouygues Telecom παρέχει κατα παραγγελια ένα Mini 4G Box με φάκελο δεδομένων 50GB και 2 επαναλήπτες WiFi 6 Για να βελτιώσετε τη σύνδεση στο διαδίκτυο στα καταλύματά σας.

Όπως το bbox πρέπει να είναι έξυπνη τηλεόραση, η προσφορά Box Ultym Smart TV Περιλαμβάνει ένα μπουκέτο τηλεόρασης που αποτελείται από 180 τηλεοπτικά κανάλια και ένα 100H TV Recorder.

Η υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας είναι πιο ουσιαστικό με την προσφορά Box Ultym Smart TV συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων σε σταθερές και Κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας, της Ευρώπης και της Ελβετίας, καθώς και για τις διορθώσεις των 110 χωρών.

Σταθερή τηλεφωνία του Bbox Smart TV: Ποιες περιλαμβάνονται οι χώρες ?

Οι δύο προσφορές Box Smart TV του Bouygues Telecom Περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις περισσότερων από 110 διεθνείς προορισμοί.

Azores, Νότια Αφρική, Γερμανία, Ανδόρα, Αγγλία, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Μπαχάμες, Μπαχρέιν, Μπαγκλαντές, Βέλγιο, Βερμούδες, Βραζιλία, Μπέρνεϊ, Βουλγαρία, Καναδά, Καναρίους, Χιλή, Κίνα, Κύπρος, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Η Κροατία, η Δανία, η Σκωτία, η Ισπανία, η Εσθονία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Φινλανδία, το Γιβραλτάρ, η Ελλάδα, η Γουαδελούπη, ο Γκουάμ, ο Γκέρνσεϊ, η Γουιάνα, το Χονγκ Κονγκ, η Ουγγαρία, η Κάμινς, τα Χριστούγεννα, η Άλινγκ, η Φρόνο, το Πάσχα, η Μαριάννη Νόρντ, η Αμερικανική , Ινδονησία, Ιρλανδία, Βόρεια Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Τζέρσεϋ, Ιορδανία, επανένωση, Μπαλέαρα, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μακάο, Μακεδονία, Μάντιρα, Μαλαισία, Βάλτα, Μαρόκο, Μαρτίκα, Μάγια, Μοναδικό, Μοϊνία, Λιθουανία Νορβηγία, Νέα Ζηλανδία, Παναμά, Παραγουάη, Ουαλία, Ολλανδία, Περού, Pitcairn, Πολωνία, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Δημοκρατία της Κορέας, Τσεχική Δημοκρατία, Ρουμανία, Ρωσία, Saipan, Σαρδηνία,Ο Saint-Barthélémy, ο Saint-Marin, ο Saint-Martin, ο Saint-Pierre-et-Miquelon, η Αμερικανική Σαμόα, η Σικελία, η Σιγκαπούρη, η Σλοβακία, η Σλοβενία, η Σουηδία, η Ελβετία, η Τασμανία, η Ταϊβαν.

Τι τιμή για μια προσφορά έξυπνης τηλεόρασης bbox ?

Εκεί Box Smart TV Το de bouygues προσφέρεται € 41,99 το μήνα με το bbox πρέπει, ή 50,99 €/μήνα με το Box Ultym, με δέσμευση 24 μήνες.

Σε αυτό πρέπει να προστεθεί το Τιμή αγοράς Samsung Smart TV ; είτε: μεταξύ 49 € Και 1499 € Ανάλογα με το μοντέλο που επιλέχθηκε.

Όσον αφορά άλλους τύπους κόστους, παρέχει ο χειριστής Τέλη εγκατάστασης έχω 29 € για ενεργοποίηση της γραμμής σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να τερματίσετε τη συνδρομή σας, το Τέλος τερματισμού που ισχυριζόταν από τους Bouygues ανέρχονται 59 €.

Ποια είναι τα μοντέλα τηλεόρασης που είναι διαθέσιμα με μια προσφορά Bbox Smart TV ?

Το μεγάλο χαρακτηριστικό της προσφοράς Box Smart TV Από το Bouygues Telecom, είναι ότι περιλαμβάνει μια έξυπνη τηλεόραση Samsung στη θέση ενός αποκωδικοποιητή τηλεόρασης και σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε σημαντικές αποταμιεύσεις στην τιμή του τελευταίου !

Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας, έχετε τη δυνατότητα Επιλέξτε μεταξύ 4 μεγεθών και 4 μοντέλων τηλεόρασης.

Smart TV Models Samsung – 30 Αυγούστου 2023

4K UHD TV QLED 4K TV OLED TV Τηλεόραση το πλαίσιο
43 ίντσες (108 cm) 49 € (αντί 449 €Ουσία
€ 400 σε εξοικονόμηση
299 € (αντί 699 €Ουσία
€ 400 σε εξοικονόμηση
499 € (αντί 989 €Ουσία
490 ευρώ
50 ίντσες (125 cm) 159 € (αντί 499 €Ουσία
340 € σε εξοικονόμηση
349 € (αντί 799 €Ουσία
450 € σε εξοικονόμηση
649 € (αντί 1299 €Ουσία
650 ευρώ
55 ίντσες (138 cm) 229 € (αντί 549 €Ουσία
Εξοικονόμηση € 320
399 € (αντί 899 €Ουσία
500 € σε εξοικονόμηση
999 € (αντί 1999 €Ουσία
Εξοικονόμηση € 1000
799 € (αντί 1499 €Ουσία
700 ευρώ
65 ίντσες (163 cm) 179 € (αντί 699 €Ουσία
Εξοικονόμηση € 520
399 € (αντί 1099 €Ουσία
700 ευρώ
1499 € (αντί 2799 €Ουσία
€ 1.300 σε εξοικονόμηση
999 € (αντί 1999 €Ουσία
Εξοικονόμηση € 1000
75 ίντσες (190 cm) 499 € (αντί 899 €Ουσία
€ 400 σε εξοικονόμηση
899 € (αντί 1599 €Ουσία
700 ευρώ
85 ίντσες (216 cm) 949 € (αντί 1699 €Ουσία
750 ευρώ
1399 € (αντί 2299 €Ουσία
900 ευρώ

Ο Samsung Συνδεδεμένες τηλεοράσεις Μπορείτε να επωφεληθείτε από την απαράμιλλη διαισθησία, αφού ένα μόνο τηλεχειριστήριο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας κανάλια, υπηρεσίες ή εφαρμογές !

Αυτές οι κρατικές τηλεοράσεις σας προσφέρουν μια πιο εντυπωσιακή εμπειρία προβολής. εμφανίζοντας εικόνες εκπληκτικής ποιότητας.

Ο Smart TV 2023 Η De Samsung επωφελείται επίσης από ένα εξαιρετικά λεπτό σχέδιο που προωθεί την εγκατάστασή τους, καθώς και αρμονική ολοκλήρωση.

Ως μπόνους, η τηλεόραση παραδίδεται δωρεάν Samsung Στο δωμάτιο της επιλογής σας !

Σε περίπτωση προβλήματος με το Εξυπνη τηλεόραση, Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Samsung στο 01 77 86 00 86 ; διαθέσιμος Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Ποιες είναι οι δωρεάν και πληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρονται από την Bouygues Telecom ?

Το Bouygues Telecom προσφέρει Αρκετές δωρεάν υπηρεσίες για την υποστήριξη της προσφοράς του Box Smart TV.

Στην αρχή, ο χειριστής είναι υπεύθυνος γιαΕγκαταστήστε δωρεάν την ίνα στο σπίτι σας.

Σας δίνει επίσης το πλεονέκτημα της υπηρεσίας Εγγυημένο Διαδίκτυο, σας δανείζει ένα Κλειδί 4G ; Για να μπορείτε να απολαύσετε πρόσβαση στο διαδίκτυο στο σπίτι σας, ενώ περιμένετε το bbox σας !

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα bouygues Επιστροφή χρημάτων έως 100 € σχετικά με το κόστος τερματισμού του πρώην χειριστή σας.

Επιπλέον, όπως κάθε πελάτης Box bouygues, Έχετε πρόσβαση σε πολλές προαιρετικές υπηρεσίες πληρωμένων προαιρετικών υπηρεσιών.

Για παράδειγμα, έχετε τη δυνατότητα εγγραφής α Μπουκέτο τηλεόρασης, μια υπηρεσία του Μεταβιβάζω ή ένα κανάλι μονάδας για την επέκταση της τηλεόρασής σας ! Είναι επίσης δυνατό να βγάλετε τις επιλογές Διαδίκτυο Και Το τηλέφωνο του σπιτιού Διατίθεται με την προσφορά σας !

Πώς να εγγραφείτε σε μια προσφορά Box Smart TV ?

Προς το παρόν, η προσφορά Box Smart TV είναι προσβάσιμο μόνο για Οι πελάτες που είναι επιλέξιμοι για προσφορές ινών. Ωστόσο, η Bouygues ανακοίνωσε την επιθυμία του να αναπτύξει την προσφορά του και θα έπρεπε έτσι Προσφέρετε σύντομα στους πελάτες της DSL.

Η συνδρομή της προσφοράς Box Smart TV πραγματοποιείται σε 2 βήματα.

1. Εγγραφείτε σε μια έξυπνη τηλεοπτική προσφορά

Πρώτον, είναι απαραίτητο να ζητήσετε τη συνδρομή της προσφοράς υπηρεσίας από τον χειριστή.

 • Σε σύνδεση : Μεταβείτε στον ιστότοπο του Βόμβες, Στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα Κιβώτιο διαδικτύου και κάντε κλικ στην επιλογή Bbox Smart TV προσφορά ; Βρίσκεται στο τμήμα “Προσφορά με έξυπνη τηλεόραση”. Τέλος κάντε κλικ στο κουμπί Επιλέγω Για να μεταβείτε στη συνδρομή.
 • Από το τηλέφωνο : Καλέστε το τμήμα πωλήσεων του Bouygues Telecom Στο 3106 Και ζητήστε να βγάλετε την προσφορά Box Smart TV στον τηλεφωνικό σύμβουλο στη διάθεσή σας. Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από τον τελευταίο για να πραγματοποιήσει τη συνδρομή.
 • Στο κατάστημα : Μεταβείτε σε ένα από τα καταστήματα Bouygues Telecom Και ζητήστε τη βοήθεια ενός συμβούλου. Το τελευταίο θα σας συνοδεύσει καλύτερα στη συνδρομή της προσφοράς Box Smart TV.

2. Παραγγείλετε την έξυπνη τηλεόρασή σας

Μόλις ο Bouygues θα έχει Ενεργοποιήστε τη γραμμή σας, Samsung Στη συνέχεια, θα στείλει ένα email που περιέχει έναν σύνδεσμο στον ειδικό ιστότοπό του, ώστε να μπορείτε Παραγγείλετε την έξυπνη τηλεόρασή σας.

Τότε θα είναι απαραίτητο να Δημιουργήστε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email Bouygues (@bbox) για να σας ταυτοποιήσετε.

Μετά Κάνει την επιλογή της τηλεόρασής σας Μεταξύ των διαφορετικών μοντέλων που προσφέρονται, θα πρέπει μόνο Επικυρώστε την παραγγελία σας Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που περιέχεται στο email της Samsung.

Θα λάβετε τελικά ένα email επιβεβαίωσης για την παραγγελία σας, τότε Samsung θα επικοινωνήσει μαζί σας 2 ημέρες εργάστηκε για να ορίσετε ημερομηνία παράδοσης. που θα πραγματοποιηθεί κάτω 2 έχω 10 ημέρες εργαζόμενοι.

Έχετε καθυστέρηση στο 2 μήνες Για να παραγγείλετε το δικό σας Εξυπνη τηλεόραση, Μετά την ενεργοποίηση της γραμμής σας.

Ποιες είναι οι απόψεις των καταναλωτών της έξυπνης τηλεόρασης Box ?

Σχετικά με το Trustpilot και το Poulpeo, υπάρχουν πολλές απόψεις για το Bouygues Telecom, αλλά το PΕΕ για τις προσφορές Bbox Smart TV.

Ακολουθούν μερικά σχόλια:

Τίποτα να πω .Εγκατεστημένες ίνες εγκατεστημένες στο χρόνο, καταγράφουμε σούπερ καλά χωρίς περικοπή και φθηνότερη από τον παλιό μου χειριστή ινών .
Επιπλέον έξυπνος Τηλεόραση έχω μια νέα τηλεόραση για το 200ο ��163 cm – Sabrina Trustpilot Review

Να φύγω . Δελεαστικές προσφορές αλλά χωρίς υπηρεσία. Σας λέμε White, την επόμενη φορά, σας λέμε μαύρο για το ίδιο θέμα και ότι από τότε που πήρα την προσφορά. Ήθελα να αποσύρο. Έπρεπε να καλέσω αρκετές φορές επειδή ο πρώτος μου είπε ότι έκανα τα απαραίτητα όταν δεν είχε γίνει τίποτα. Για την έξυπνη τηλεόραση, δεν σας λένε ότι δεν υπάρχει αποκωδικοποιητής. Τότε είναι στο κουτί και μετά στην τηλεόραση και ούτω καθεξής. Ανάγκη για πρόβα, δύο που περιλαμβάνονται στην προσφορά, ζείτε σε ένα παλιό σπίτι με παχιά τοίχους, έχετε μόνο ένα και θα σας πούμε επίσης ότι τα παλιά σπίτια διαρκούν πάρα πολύ καιρό. Πολύ άσχημα δεν μπορώ να βάλω 0 αστέρων. Θα περπατήσετε από υπηρεσία σε υπηρεσία. Επιστρέφω στο πορτοκαλί, πιο ακριβό αλλά με εξοπλισμό, υπηρεσίες. – Αναθεώρηση Poulpeo του Audewatier

Ενημερώθηκε στις 08/30/2023

Η Enzo είναι ειδικός στον προμηθευτή Bouygues και γενικότερα smartphones.

σι.App box

σι.κουτί Ενημερώνει την τηλεοπτική εμπειρία χάρη σε μια καινοτόμο προσέγγιση για την παρουσίαση τηλεοπτικών καναλιών και αρχειοθετημένου περιεχομένου βίντεο.

Η εφαρμογή επιτρέπει την ελεγχόμενη περιεκτικότητα σε τηλεόραση, χάρη σε μια σειρά διαδραστικών χαρακτηριστικών:
• Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα ζωντανό πρόγραμμα από την αρχή, να το μετακινηθείτε και να το σπάσετε
• Δημιουργήστε τη δική σας αγαπημένη λίστα καναλιών και προγραμμάτων
• Έχετε πρόσβαση σε ένα έξυπνο αρχείο τηλεοπτικής εγγραφής περιεχομένου πριν από 7 ημέρες, ταξινομημένο ανά φύλο
• Θα βρείτε πρόσφατα προβλεπόμενες λίστες εκπομπών και τα 100 κορυφαία από τα πιο παρακολουθούμενα περιεχόμενα στα αρχεία.

Με το πλαίσιο BB> έχετε πρόσβαση σε 240 τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 130 σε ποιότητα HD, 8 σε ποιότητα 4K και περισσότερα από 40 κανάλια που διανέμονται μόνο στους πελάτες της Bulsatcom. Η Βιβλιοθήκη Βιβλιοθήκης του σι.κουτί Περιλαμβάνει μια πλούσια επιλογή ταινιών, σειρών και σειράς για παιδιά που επιλέχθηκαν από το θέμα.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή στο πλησιέστερο γραφείο Bulsatcom ή καλώντας το 0700 3 1919. Πρέπει να εγγραφείτε με πληρωμή.Μπαλλικό.BG για πρόσβαση στην εφαρμογή.

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια είναι η πρώτη να καταλάβει πώς οι προγραμματιστές συλλέγουν και μοιράζονται τα δεδομένα σας. Οι πρακτικές που αφορούν την εμπιστευτικότητα και την προστασία τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση σας, την περιοχή και την ηλικία σας. Ο προγραμματιστής παρείχε αυτές τις πληροφορίες και μπορεί να το τροποποιήσει αργότερα.