Πέντε τρόποι για να αποκτήσετε δωρεάν WiFi παντού, Tahiti WiFi, ενοικίαση WI -FI στην Πολυνησία – Tahiti WiFi – Αρχική

Απεριόριστη σύνδεση WiFi* στην Πολυνησία και σε όλο τον κόσμο

Θα πρέπει να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης που περιέχει τουλάχιστον 12 χαρακτήρες, με στοιχεία, γράμματα και ειδικούς χαρακτήρες, κάτι που δεν είναι εύκολο να μαντέψετε. Αποφύγετε τους κοινούς κωδικούς πρόσβασης όπως το 12345QWerty και μην μοιράζεστε τον κωδικό πρόσβασής σας με άλλους, εκτός αν θέλετε να το αλλάξετε αμέσως μετά.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν WiFi παντού

Ακόμη και αν τα δημόσια hotspots WiFi είναι prirvus για πολλαπλασιασμό από το 2015 έως το 2023, που κυμαίνονται από 64,2 εκατομμύρια το 2015 έως 432,5 εκατομμύρια το 2023, τα δωρεάν hotspots WiFi δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθούν.

 • Νευρώνα
 • Μελέτες τοποθεσίας Wi-Fi, αναλύσεις και επίλυση προβλημάτων
 • 4.8
 • 969 Σχόλια χρηστών

Σε αυτό το άρθρο, περιγράφουμε Πέντε τρόποι για να αποκτήσετε δωρεάν WiFi Παντού και με λίγη προσπάθεια για να σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το πού σας παίρνει η ζωή.

1. Μοιραστείτε τη σύνδεση στο διαδίκτυο του smartphone σας

Εάν έχετε ένα smartphone και ένα πακέτο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, θα πρέπει να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κινητό hotspot WiFi για να μοιραστείτε τη σύνδεση 3G ή 4G με άλλες συσκευές.

Android

 1. Ανοίξτε την αίτηση ρυθμίσεων.
 2. Πατήστε το κουμπί περαιτέρω από την ενότητα Ασύρματος και σύνδεσης δικτύου.
 3. Επιλέξτε Σύνδεση και φορητό hotspot.

Android Wi-Fi hotspot

Φωτογραφία του www.gottabemobile.com

 1. Πατήστε Δημιουργία hotspot wi-fi.
 2. Καθορίστε ένα όνομα και κωδικό πρόσβασης δικτύου και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

Δημιουργήστε το hotspot Android Wi-Fi

Φωτογραφία του www.gottabemobile.com

 1. Ενεργοποιήστε τη φορητή επιλογή Hotspot Wi-Fi.

ios

 1. Ανοίξτε την αίτηση ρυθμίσεων.
 2. Κυτταρικός.
 3. Πατήστε Προσωπικά Hotspot.
 4. Πατήστε το διακόπτη για να το ενεργοποιήσετε.

Δημιουργία hotspot wi-fi iOS

Φωτογραφία του www.9to5mac.com

 1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή κωδικού πρόσβασης Wi-Fi για να τροποποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης hotspot.

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης του hotspot iOS

Φωτογραφία του www.9to5mac.com

Πάντα να είστε βέβαιος να προστατεύσετε το κινητό σας hotspot με έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης για να εμποδίσετε τους άλλους να χρησιμοποιούν το πακέτο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας συνδέοντας στο Διαδίκτυο.

Θα πρέπει να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης που περιέχει τουλάχιστον 12 χαρακτήρες, με στοιχεία, γράμματα και ειδικούς χαρακτήρες, κάτι που δεν είναι εύκολο να μαντέψετε. Αποφύγετε τους κοινούς κωδικούς πρόσβασης όπως το 12345QWerty και μην μοιράζεστε τον κωδικό πρόσβασής σας με άλλους, εκτός αν θέλετε να το αλλάξετε αμέσως μετά.

Λάβετε υπόψη ότι η μπαταρία του smartphone σας θα εκφορτώσει γρηγορότερα με το ενεργό κινητό hotspot. Η ταχύτητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, τον αριθμό της συσκευής που συνδέεται με το hotspot και τον τύπο της κινητής σύνδεσης.

2. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή βάσης δεδομένων hotspot

Υπάρχει τόσο έντονη ζήτηση για δωρεάν hotspots WiFi ότι υπάρχουν πολλές ειδικές εφαρμογές που βοηθούν τους χρήστες να τις βρουν. Οι εφαρμογές με βάσεις δεδομένων hotspot περιέχουν μια τεράστια λίστα με τα hotspots WiFi σε όλο τον κόσμο, ενώ μερικοί έχουν ακόμη και τους κωδικούς πρόσβασης των hotspots που δεν είναι διαθέσιμα δημόσια χωρίς να πληρώνουν.

Εδώ είναι οι κορυφαίες 3 των εφαρμογών μας με αγαπημένη βάση δεδομένων Hotspots:

Απεριόριστη σύνδεση WiFi* στην Πολυνησία και σε όλο τον κόσμο

Απεριόριστη σύνδεση WiFi Internet για ταξιδιώτες στη γαλλική Πολυνησία.

Πάρτε την τσέπη σας WiFi παντού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, Είτε πηγαίνετε στη Γαλλική Πολυνησία ως τουρίστας για να επισκεφθείτε τα νησιά μας είτε να κάνετε επαγγελματικό ταξίδι, Οι δρομολογητές WiFi σας ακολουθούν παντού και να σας επιτρέψω να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τοΑπεριόριστο Διαδίκτυο. Το WiFi Pocket μας σας επιτρέπει να συνδέετε έως και 5 συσκευές ταυτόχρονα, όπως smartphones, tablet, υπολογιστές, κάμερες, φορητές κονσόλες .. Ενοικιάστε το δρομολογητή WiFi online και συλλέξτε το μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο της Ταϊτής.

Είστε κάτοικος στη γαλλική Πολυνησία και θέλετε το Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο εξωτερικό

Είστε κάτοικος στη γαλλική Πολυνησία και θέλετε το Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο εξωτερικό

Η τσέπη μας WiFi προς ενοικίαση, επιτρέψτε σας να έχετε ένα Απεριόριστη σύνδεση* στο Διαδίκτυο Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο εξωτερικό, είτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιαπωνία ή άλλη χώρα που καλύπτεται από την προσφορά μας Tahiti WiFi. Μπορείτε να συνδεθείτε με 5 συσκευές ταυτόχρονα για να σερφάρετε στο Διαδίκτυο, να συμβουλευτείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας, να αποκτήσετε πρόσβαση στο Facebook, Skype, WhatsApp, Snapchat, να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές .. Ενοικιάστε το δρομολογητή σας wifi online και συλλέξτε το μόλις φύγετε από την Ταϊτή.

* Απεριόριστη σύνδεση WiFi Internet: Δείτε τις προσφορές μας

Το τσέπη WiFi Tahiti WiFi, παρασύρεται και κρατά σε μια τσέπη, μόλις μεγαλύτερη από ένα smartphone, ζυγίζει μόνο 140g. Με μια αυτονομία σχεδόν 12 ωρών, θα σας προσφέρει μια σύνδεση στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια όλων των ταξιδιών σας ή με το αυτοκίνητο, μπορείτε, εκτός από τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες, να απολαύσετε τις εφαρμογές Google Map και GPS για να βρείτε το δρόμο σας

Τσέπη WiFi παντού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας

Το τσέπη wifi tahiti wifi, παρασύρεται και κρατά σε μια τσέπη, μόλις μεγαλύτερο από ένα smartphone, ζυγίζει μόνο 140g. Με μια αυτονομία σχεδόν 12 ωρών, θα σας προσφέρει ένα Σύνδεση στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια όλων των ταξιδιών σας Με τα πόδια ή με αυτοκίνητο, μπορείτε, εκτός από τους αγαπημένους σας ιστότοπους, να επωφεληθείτε από τις εφαρμογές Google Map και GPS για να βρείτε τον τρόπο σας.

Δεν υπάρχει πλέον κόστος περιαγωγής, ξεχάστε τους υπερβολικούς λογαριασμούς σας στο Διαδίκτυο όταν ταξιδεύετε, επωφεληθείτε από την ελευθερία σας να σερφάρετε όπου κι αν βρίσκεστε !

“Εξαιρετικός ! Αυτή η ευτυχία να συνδεθεί παντού ! Σπίτι και απίστευτη εξυπηρέτηση ! Σας ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό σας ! “”

Stéphane, απεριόριστο βασικό