WiFi 6: Όλα σχετικά με αυτό το νέο πρότυπο |, Wi-Fi: Πρότυπα, χρέωση, κλίμακα και ασφάλεια

Wi-Fi: Πρότυπα, ροή, εύρος και ασφάλεια

Contents

Μειώστε τον λογαριασμό σας στο Διαδίκτυο

WiFi 6: Όλα σχετικά με αυτό το νέο πρότυπο

Το 2019 εμφανίστηκε ένα νέο πρότυπο του δικτύου Διαδικτύου: WiFi 6. Με πολύ πιο αποτελεσματική ταχύτητα σύνδεσης από το WiFi 5, φέρνει επίσης πολλά πλεονεκτήματα για τους χρήστες του. Τι αλλαγές μπορούμε να έχουμε με WiFi 6 ? Ποιοι είναι οι φορείς εκμετάλλευσης που προσφέρουν αυτό το πρόσφατο πρότυπο στο πλαίσιο του Διαδικτύου τους ? Επιλέγω.com απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας σε αυτό το άρθρο.

wifi-6_norme_box_internet_remplace_wifi-5

Δημοσιεύτηκε στις 10/16/2022 | Ενημερώθηκε στις 06/20/2023 | από τον Charlène Michel

Τι είναι το Wi-Fi και πώς λειτουργεί ?

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1997, το ασύρματο δίκτυο συνεχίζει να εξελίσσεται και συνεχώς αναπτύσσεται κάθε χρόνο.

Τι σημαίνει ο όρος wi-fi ?

Η έκφραση Wi-Fi προέρχεται από τη συστολή δύο αγγλικών λέξεων: Ασύρματη και πιστότητα Αυτό μπορεί να μεταφραστεί με “ασύρματη πιστότητα”. Το Wi-Fi κατέχει επί του παρόντος από τη Συμμαχία Wi-Fi (πρώην ασύρματη συμμαχία συμβατότητας Ethernet). Αυτή η τεχνολογία είναι ένα Σύνολο πρωτοκόλλων ασύρματης επικοινωνίας διέπεται από ομαδικά πρότυπα IEEE 802.11.

Βρίσκουμε επίσης, ανάλογα με τη χώρα, τον όρο Wlan (Ασύρματο τοπικό δίκτυο ή ασύρματο τοπικό δίκτυο στα γαλλικά), το οποίο επίσης ορίζει ένα δίκτυο Wi-Fi.

Πως δουλεύει ?

ΜΕΓΑΛΟ’ασύρματο διαδίκτυο Σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε τον υπολογιστή σας σε καλώδιο. Είναι, πράγματι, μέσω Σύντομα ραδιοκύματα (από 2,4 έως 5 GHz συχνότητα), ότι όλο τον εξοπλισμό σας (υπολογιστή, tablet, smartphone κ.λπ.) συνδέονται με το κουτί σας. Αυτά τα ραδιοκύματα επιτρέπουν έτσι τη μετάδοση δεδομένων από τις συσκευές σας στο κουτί σας στο δίκτυο Wi-Fi. Τότε εδώ είναι το ασύρματο δίκτυο:

 1. Ο προσαρμογέας ασύρματου δικτύου της συνδεδεμένης συσκευής σας μετατρέπει τα ψηφιακά σας δεδομένα σε ραδιοφωνικό σήμα
 2. Οι πληροφορίες μεταδίδονται μέσω μιας κεραίας στο πλαίσιο Internet σας
 3. Το μόντεμ σας αποκωδικοποιεί το ραδιοφωνικό σήμα
 4. Στη συνέχεια, οι ζητούμενες πληροφορίες αποστέλλονται στο Διαδίκτυο μέσω ενσύρματης σύνδεσης (καλώδιο Ethernet).

Σημειώστε επίσης ότι το Η κυκλοφορία είναι αμφίδρομη. Αυτό δείχνει ότι το Διαδίκτυο μεταφέρει επίσης δεδομένα στο μόντεμ σας για να αποκρυπτογραφηθεί σε ραδιοφωνικό σήμα. Στη συνέχεια, το τελευταίο λαμβάνεται από τον προσαρμογέα δικτύου της συνδεδεμένης συσκευής σας.

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος σας βοηθά στις προσπάθειές σας

Μετακίνηση, τερματισμός, κοπή, εξατομικευμένη προσφορά, ερώτηση σχετικά με το τιμολόγιο, τον ειδικό για να επιλέξετε.Το COM σας βοηθά μέσω τηλεφώνου !

Υπολογίστε τις αποταμιεύσεις σας

802.11 στο WiFi 6: Μεγέθυνση στα διάφορα πρότυπα

Από τη γέννησή του το 1997, το Wi-Fi εξελίσσεται και εξελίσσεται για να προσφέρει όλο και περισσότερες καινοτομίες.

Τι είναι ένα πρότυπο Wi-Fi ?

ΕΝΑ Πρότυπο Wi-Fi μπορεί να εξομοιωθεί με μια έκδοση Wi-Fi. Έτσι, με κάθε αναθεώρηση του Wi-Fi, δημιουργείται ένα νέο πρότυπο για να επιτρέψει στους χρήστες να γνωρίζουν το Έκδοση Wi-Fi που χρησιμοποιούν. Καθορίζει ένα Σύνολο χαρακτηριστικών Wi-Fi διαφορετικό από την προηγούμενη έκδοση. Από το 1999, τα πρότυπα Wi-Fi αποτελούνται από μια σειρά επιστολών και αριθμών που τοποθετήθηκαν μετά τη λέξη “Wi-Fi” ως το πρότυπο “WiFi 802.11α “. Στη συνέχεια, το 2009, οι συνέπειες των αριθμών και των γραμμάτων αντικαταστάθηκαν από ένα μόνο σχήμα. Εκείνο το έτος, το πρότυπο Wi-Fi “WiFi 802.11n “πήγε στο πρότυπο” WiFi 4 “.

Ιστορία των προτύπων Wi-Fi στο νέο πρότυπο WiFi 6

Αρκετά πρότυπα Wi-Fi ακολούθησαν το ένα το άλλο μέχρι την άφιξη του “WiFi 6” το 2019. Κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών τους, ο καθένας από αυτούς ήταν σε θέση να φέρει το μερίδιό τουτεχνολογικές εξελίξεις.

Πρότυπο Wi-Fi Ονομα Ημερομηνία κυκλοφορίας Συχνότητες Μέγιστη θεωρητική ροή Πεδίο εφαρμογής
802.11 / 1997 2.4GHz 2 Mbps 20 m
802.11Β Wifi 1 1999 2.4GHz 11 Mbps 35 m
802.11α Wifi 2 1999 5 GHz 54 Mbps 35 m
802.11G WiFi 3 2003 2.4GHz 54 Mbps 38 μ
802.11η WiFi 4 2009 2,4 GHz ή 5 GHz 72.2Mbps – 450Mbps 70 μ
802.11ac κύμα 1 Wifi 5 2014 5 GHz 866.7Mbps 35 m
802.11ac κύμα 2 Wifi 5 2016 5 GHz 1,73 GB/S 35 m
802.11αξ Wifi 6 τέλη του 2019 2,4 GHz ή 5 GHz 2.4 GB/S N / a

Συνοπτικός πίνακας των κύριων προτύπων Wi-Fi από το 1997

Wi-Fi 6: Τι είναι αυτό ?

Εκεί IEEE 802.11αξ (ονομάζεται επίσης WiFi 6) είναι το τελευταίο πιστοποιημένο πρότυπο τεχνολογίας Wi-Fi. Η ανάπτυξή του έχει πραγματοποιηθεί από το 2020 και η λειτουργία της είναι παρόμοια με τα προηγούμενα πρότυπα Wi-Fi. Ωστόσο, προσφέρει το WiFi 6 Πολύ πιο ενδιαφέρουσες ροές και φέρνει επίσης πολλά κέρδη στους χρήστες του.

WiFi 6: Ποιες είναι οι αλλαγές σε σύγκριση με το τελευταίο πρότυπο WiFi 5 ?

Το πρότυπο WiFi 6 φέρνει κάποιες μάλλον κερδοφόρες εξελίξεις στους χρήστες του, όπως:

 • ένα πολύ ταχύτερη ταχύτητα σύνδεσης με καλύτερο απόγονο και ορθοστάτες. Εάν συγκρίνουμε με το προηγούμενο πρότυπο (WiFi 5), οι θεωρητικές ταχύτητες μετάδοσης ψηφιακών δεδομένων είναι 40 % υψηλότερες
 • πιο βέλτιστη διαχείριση πολλαπλής και ταυτόχρονης χρήσης των συνδεδεμένων συσκευών σας. Το WiFi 6 καθιστά δυνατή τη διαίρεση προϋπάρχουσων καναλιών Wi-Fi σε διάφορες υπο-σάρωση ικανές να μεταφέρουν δεδομένα χωρίς να προκαλούν παρεμβολές
 • ένα πιο αποτελεσματική σύνδεση σε πυκνές περιοχές. Εάν ζείτε σε μια εξαιρετικά πυκνοκατοικημένη περιοχή, το WiFi 6 θα μπορούσε να προσφέρει μια λύση για την επιβράδυνση της σύνδεσης
 • ΕΝΑ Φωτισμός της διάρκειας ζωής των μπαταριών σας Με την ενσωμάτωση ενός νέου συστήματος, το TWT (χρόνος αφύπνισης στόχου). Το τελευταίο επιτρέπει να σηκωθεί η επικοινωνία μεταξύ του πλαισίου σας στο Διαδίκτυο και των συσκευών σας που συνδέονται με το ασύρματο δίκτυο όταν δεν τις χρησιμοποιείτε
 • ένα Καλύτερη διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων. Το νέο πρότυπο φέρνει το κόστος WPA3 που είναι το πιο αποτελεσματικό κόστος σήμερα. Παρέχει περισσότερη ασφάλεια όταν σερφάρετε στο Διαδίκτυο και έτσι προστατεύετε τα δεδομένα σας
 • ένα Εισαγωγή του μεγιστοποιημένου σήματος Wi-Fi. Το πρότυπο 802.11 AX, ενσωματώνει μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στις συνδεδεμένες συσκευές σας να χρησιμοποιούν το εύρος ζώνης σας πιο βέλτιστα. Το κάνει Συμβατό με το συνδεδεμένο σύστημα σπιτιών Και θα είναι δυνατό να συνδέσετε περισσότερες συσκευές χωρίς να χάσετε την ταχύτητα σύνδεσης χάρη στην καλύτερη διείσδυση των τοίχων και των εμποδίων. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε το πεδίο εφαρμογής του μόντεμ σας και συνεπώς να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Είναι απαραίτητο να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με ένα προσαρμοσμένο πλαίσιο Internet ή να προσθέσετε μια πρόσθετη επιλογή (εάν το πλαίσιο σας είναι συμβατό) στον ISP σας ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του WiFi 6.

Ποια είναι τα κουτιά συμβατά με το WiFi 6 ?

Οι κύριοι χειριστές της γαλλικής αγοράς προσφέρουν τουλάχιστον ένα κουτί προσαρμοσμένο στο πρότυπο WiFi 6. Ορισμένα κουτιά ενσωματώνουν απευθείας αυτή τη νέα τεχνολογία, ενώ για άλλους, θα είναι απαραίτητο Εγγραφείτε σε μια συγκεκριμένη επιλογή.

WiFi 6 στο SFR

Το SFR διαθέτει τρεις προσφορές στο Διαδίκτυο και ένα κουτί 4G. Δύο από τις προσφορές του Διαδικτύου της ενσωματώνουν άμεσα το Τεχνολογία WiFi 6.

Η ίνα ισχύος και το πλαίσιο ADSL

Εάν εγγραφείτε σε αυτό το πλαίσιο, μπορείτε να απολαύσετε WiFi 6 για 26 €/μήνα το πρώτο έτος. Μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος δέσμευσης των 12 μηνών σας, η συνδρομή σας θα αυξηθεί σε 38 €/μήνα για ADSL και € 43/μήνα για ίνες.

Διαδίκτυο Προσφέροντας περιεχόμενα
SFR Box Power ADSL – WiFi 6 Smart WiFi
– Πλαίσιο SFR 8
– Down ρέει μέχρι 20 mb/s
– Τραβήξτε μέχρι 1 MB/S
– Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερές και κινητές
– Συνδέστε την τηλεόραση Android
– 200 τηλεοπτικά κανάλια
– Εγγυημένο Διαδίκτυο
– Δέσμευση 12 μηνών
SFR Box Power Fiber – WiFi 6 Smart WiFi
– Πλαίσιο SFR 8
– Ρυθμίστε σε 2 GB/S
– Ξεκινήστε μέχρι και 700 MB/S
– Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό
– Συνδέστε την τηλεόραση Android
– 200 τηλεοπτικά κανάλια
– Δέσμευση 12 μηνών

Λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφορές Fiber Power και ADSL

Επιλέξτε δωρεάν υπηρεσία.com

Είστε βέβαιοι ότι δεν πληρώνετε το διαδίκτυο σας πολύ ακριβό ?

προσποιούμαι

Το premium adsl και το κουτί ινών

Εάν εγγραφείτε σε αυτό το πλαίσιο, μπορείτε να απολαύσετε ένα Πριμοδότηση Για 32 €/μήνα το πρώτο έτος. Μόλις περάσει αυτή η περίοδος δέσμευσης 12 μηνών, θα πρέπει να πληρώσετε το ποσό των € 43 /μήνα για να διατηρήσετε το κουτί WiFi 6 με το ADSL και € 50 για οπτικές ίνες.

Διαδίκτυο Προσφέροντας περιεχόμενα Τρέχουσα τιμή
SFR Box Premium ADSL – WiFi 6 Smart WiFi
– Πλαίσιο SFR 8
– Down ρέει μέχρι 20 mb/s
– Τραβήξτε μέχρι 1 MB/S
– Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερές και κινητές
– SFR Box 8 TV
– 200 τηλεοπτικά κανάλια
– Εγγυημένο Διαδίκτυο
– Δέσμευση 12 μηνών
32 €/μήνα για 12 μήνες και 43 €/μήνα
Κουτί SFR Premium Fiber – WiFi 6 Smart WiFi
– Ρυθμίστε στα 8 GB/S
– Ξεκινήστε μέχρι 1 GB/S
– Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερές και κινητές
– SFR Box 8 TV
– 200 τηλεοπτικά κανάλια
– SFR Box 8x
– Εγγυημένο Διαδίκτυο
– Δέσμευση 12 μηνών
32 €/μήνα για 12 μήνες, τότε 50 €/μήνα

Λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφορές Fiber και ADSL Premium και ADSL

Η SFR προσφέρει επίσης τους συνδρομητές α Επιλογή Smart WiFi Repeater Για 3 €/μήνα. Στη συνέχεια, μπορείτε να λάβετε έναν επαναλήπτη για να επεκτείνετε το WiFi 6 σε ολόκληρο το σπίτι σας.

Το πρότυπο WiFi 6 που προσφέρεται ως επιλογή στο Red by SFR

Εάν έχετε ένα πλαίσιο οπτικών ινών ή ADSL, πρέπει Εγγραφείτε σε μια επιλογή Για να επωφεληθείτε από το νέο πρότυπο Wi-Fi.

 1. Εάν είστε πελάτης Red Box, μπορείτε να προσθέσετε την επιλογή “Max Debit With Wifi 6” από την περιοχή του πελάτη σας για € 7/μήνα. Τότε θα χρειαστεί να λάβετε μέτρα για Αντικαταστήστε το κόκκινο κουτί σας. Προσέξτε να προβλέψετε τυχόν αμοιβές διαχείρισης.
 2. Εάν θέλετε να εγγραφείτε σε ένα κόκκινο με SFR χωρίς προσφορά υποχρέωσης, θα πρέπει να συμμετάσχετε σε ίνες ή προσφορά ADSL σε τιμή € 19/μήνα, τότε επιλέξτε την επιλογή WiFi 6.

Με την προσθήκη της επιλογής Red WiFi 6, μπορείτε να επωφεληθείτε:

 • από το τελευταίο πλαίσιο SFR 8
 • 1 GB/s σε φθίνουσα ροή και 700 MB/s σε οπτικές ίνες ινών
 • 1 GB/S για λήψη και 100 MB/s σε THD
 • Μεταξύ 12 MB/s και 20 MB/s για λήψη και μεταξύ 500 KB/s και 1 MB/s στην αποστολή
 • 35 τηλεοπτικά κανάλια προσβάσιμα μέσω υπολογιστή και smartphone με πρόσθετη € 3 επιλογή για να διαθέτουν 100 ακόμη κανάλια
 • ενός αποκωδικοποιητή SFR Connect TV που προσφέρεται στα € 29 σε promo
 • απεριόριστη τηλεφωνία προς τα κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας και τα σταθερά των 100 χωρών ·
 • Περιλαμβάνεται 10 GB Cloud Storage Storage.

Εάν σκοπεύετε να μεταβείτε σε οπτικές ίνες για να επωφεληθείτε από μια ακόμη πιο ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο, μην διστάσετε να πραγματοποιήσετε δοκιμή επιλεξιμότητας . Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τις ομάδες μας για να καθοδηγούνται στις προσπάθειές σας.

Το Orange και οι προσφορές του στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του 802 Standard.11 AX

Για επωφεληθείτε από το πορτοκαλί wifi 6, Πρέπει να τηρήσετε ένα από τα livebox προσφέρει συμβατά με το τελευταίο πρότυπο. Δύο κουτιά σας προσφέρονται από τον χειριστή:

 • το livebox επάνω?
 • Το livebox max.

Σημειώστε ότι η προσφορά LiveBox Up δεν ενσωματώνει άμεσα το WiFi 6, αφού θα έχετε το LiveBox 5 και το WiFi 5 Associated. Για να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του νέου προτύπου, θα είναι επίσης απαραίτητο να ζητήσετε έναν επαναλήπτη WiFi 6 για να αναπτύξετε το WiFi 5 στο WiFi 6 χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet (που παρέχεται από τον χειριστή). Ο επαναλήπτης WiFi προσφέρεται χωρίς υποχρέωση, αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε να το επιστρέψουμε σε περίπτωση τερματισμού ή αλλαγής προσφοράς υπό ποινή κυρώσεων (περίπου 100 €).

Προσφορές livebox Προσφέροντας περιεχόμενα Τιμή προσφοράς
Livebox up adsl – Διαδίκτυο έως 50 MB/s σε ροή προς τα κάτω και έως 8 MB/s σε κλάδεμα ταχύτητας
– LiveBox 4 και WiFi 5
– 1 WiFi 6 Orange Repeater (κατόπιν αιτήματος)
– Orange TV με 140 κανάλια
– Έως 100 ώρες εγγραφής
– Απεριόριστες κλήσεις προς τη σταθερή μητροπολιτική Γαλλία, από DOM + 110 προορισμούς
-Μη πλαστικοποιημένες κλήσεις προς τα κινητά τηλέφωνα της Μητροπολιτικής Γαλλίας, Dom + Europe, Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά
– 24 – Εγγυημένη υπηρεσία
€ 29,99/μήνα για 12 μήνες και μετά € 44,99/μήνα
Livebox max adsl – Internet έως 50 MB/s σε λήψη και άνω
– LiveBox 4 και WiFi 5
– Περιλαμβάνεται η Serenity WiFi
– Έως 3 επαναλήψεις WiFi 6
– Airbox 20 GB κατόπιν αιτήματος
– Orange TV με 140 κανάλια
– 2ος αποκωδικοποιητής τηλεόρασης κατόπιν αιτήματος
– Απεριόριστες κλήσεις προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας, Dom, Europe, USA και Canada + στο σταθερό των 110 προορισμών
34,99 €/μήνα για 12 μήνες και μετά € 49,99/μήνα

Λεπτομέρειες για τις προσφορές LiveBox σε ADSL ή VDSL2

Προσφορές livebox Προσφέροντας περιεχόμενα Τιμή προσφοράς
LiveBox Up Fiber – Διαδίκτυο έως και 2 GB/s που μοιράζονται
– Internet έως 600 MB/s σε κλαδευμένη χρέωση
Livebox 5 και wifi 5
– 1 WiFi 6 Orange Repeater κατόπιν αιτήματος
– Orange TV με 140 κανάλια
– Έως 100 ώρες εγγραφής
– Απεριόριστες κλήσεις προς τη σταθερή μητροπολιτική Γαλλία, από DOM + 110 προορισμούς
-Μη πλαστικοποιημένες κλήσεις προς τα κινητά τηλέφωνα της Μητροπολιτικής Γαλλίας, Dom + Europe, Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά
€ 29,99/μήνα για 12 μήνες και μετά € 49,99/μήνα
Livebox Max Fiber – Διαδίκτυο έως 2 GB/S με το LiveBox 6
– Internet έως 800 MB/s στην ενημέρωση
– Wifi 6th Orange
– Περιλαμβάνεται η Serenity WiFi
– Έως 3 επαναλήψεις WiFi 6 (κατόπιν αιτήματος)
– Airbox 20 GB κατόπιν αιτήματος
– Orange TV με 140 κανάλια
– 2ος αποκωδικοποιητής τηλεόρασης
– Έως 300 ώρες εγγραφής
– Max Replay για 24 μήνες κατόπιν αιτήματος
– Απεριόριστες κλήσεις προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας, Dom, Europe, USA και Canada + στο σταθερό των 110 προορισμών
34,99 €/μήνα για 12 μήνες και μετά € 54,99/μήνα

Λεπτομέρειες για τις προσφορές οπτικών ινών LiveBox

WiFi 6 και WiFi 6th: Τι διαφορές ?

Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ WiFi 6 και WiFi 6ο. Αυτό είναι πράγματι το ίδιο πρότυπο. Το “e” σημαίνει “εκτεταμένο” όπως σε έναν αριθμό που εκτείνεται στη ζώνη των 6 GHz (μεταξύ 5.945 και 6.425 MHz). Επομένως, το 6ο WiFi επεκτείνεται στη ζώνη των 6 GHz και επομένως μπορεί να παρέχει ελαφρώς υψηλότερες ροές (περίπου 11 GB/s).

Ποιες είναι οι δωρεάν προσφορές στο WiFi 6 ?

Για να απολαύσετε το Τελευταία γενιά wifi, Θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Δέλτα Δέλτα του Ελεύθερου Λειτουργού και του Δέλτα του Ελεύθερου Λειτουργού.

Το Δέλτα Freebox και το 6ο WiFi του

Πρώτα ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι, το Delta Freebox ενσωματώνει το 6ο WiFi και παρέχει στους χρήστες του ένα πλαίσιο υψηλής ποιότητας. Το πρώτο έτος της συνδρομής προσφέρεται σε € 39,99/μήνα και στη συνέχεια € 49,99 τα επόμενα χρόνια. Αυτή η προσφορά στο Διαδίκτυο θα σας προσφέρει μερικά πλεονεκτήματα όπως:

 • Μια λήψη στα 8 GB/s και μια ταχύτητα μέχρι 700 MB/S ή ταχύτητες 400 φορές ταχύτερα από το ADSL ;
 • Ο επαναλήπτης Pop Wi-Fi (κατόπιν αιτήματος)
 • 270 τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοπτικών καναλιών με κανάλι
 • Μια συνδρομή Netflix Essential και Amazon Prime Video περιλαμβάνονται
 • Οι σειρές Canal+περιλαμβάνονται για 1 έτος
 • Πρόσβαση στην ψυχαγωγία με πρωταρχική μουσική και Cafey
 • Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερούς και κινητές προορισμούς.

Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε σε αυτό το FreeBox, θα πρέπει να μεταβείτε στον δωρεάν ιστότοπο και να πραγματοποιήσετε πρώτα μια δοκιμή επιλεξιμότητας. Εάν η διεύθυνσή σας είναι συμβατή, μπορείτε να εγγραφείτε απευθείας στο διαδίκτυο. Εάν έχετε ήδη ενταχθεί σε μια προσφορά FreeBox, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για την εξυπηρέτηση πελατών για να επωφεληθείτε από το Νέο Δέλτα FreeBox Server FreeBox.

Το freebox pop: wifi 6 προσβάσιμο σε όλους

Λίγους μήνες μετά την ενσωμάτωση του 6ου WiFi στο Δέλτα Freebox, η Free προσφέρει στους συνδρομητές του το FreeBox Pop και τη νέα του έκδοση WiFi 6. Αυτή η προσφορά διατίθεται στο εμπόριο σε τιμή 29,99 ευρώ το πρώτο έτος και στη συνέχεια σε € 39,99/μήνα.

Το freebox pop φέρνει ένα Αποτελεσματική σύνδεση ινών Πηγαίνοντας μέχρι 5 GB/s σε ταχύτητα προς τα κάτω και 700 MB/s σε UP -down Flow, Ή 100 φορές ταχύτερα από το ADSL. Με αυτό το κουτί, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από περισσότερα από 220 τηλεοπτικά κανάλια με τη διεπαφή Oqee από δωρεάν καθώς και πρόσθετες υπηρεσίες όπως άμεσος έλεγχος ή επανάληψη. Μπορείτε επίσης να διεκδικήσετε ένα Περιλαμβάνεται σταθερή τηλεφωνική γραμμή συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία και σε ορισμένες χώρες στο εξωτερικό.

Τι εγγραφείτε εγγραφή BBOX WIFI 6 ?

Για να επωφεληθείτε από το WiFi 6 στο Bouygues Telecom, είναι απαραίτητοΝα είστε επιλέξιμοι για οπτικές ίνες. Πράγματι, το νέο πρότυπο ισχύει μόνο για αυτήν την τεχνολογία. Η Bouygues έχει πουλήσει από το 2020, το τελευταίο του πλαίσιο Internet: το Bbox WiFi 6. Το Bouygues Telecom το προσφέρει με δύο προσφορές οπτικών ινών:

 • Το bbox πρέπει?
 • Το Box Ultym.

Οι καινοτομίες που προσφέρονται από τα πλαίσια του Διαδικτύου που επωφελούνται από το WiFi 6, κάνουν πραγματικές αλλαγές όσον αφορά την απόδοση και τη σταθερότητα. Για να εγγραφείτε σε μια προσφορά Διαδικτύου με το WiFi 6, μεταβείτε στο Complator του Διαδικτύου. Θα βρείτε την πιο κατάλληλη προσφορά στις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας, ενώ είστε επιλέξιμες για τη διεύθυνσή σας.

Άλλες ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα ?

Μειώστε τον λογαριασμό σας στο Διαδίκτυο

Οι ειδικοί μας σας βοηθούν να βρείτε την καλύτερη προσφορά στο Διαδίκτυο και να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα ADSL ή FIBER σας.

Υπολογίστε τις αποταμιεύσεις σας

 • Σχετικά με την επιλογή.com
 • Νομική ειδοποίηση
 • Χάρτης για προστασία προσωπικών δεδομένων
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Ειδοποίηση Επιλέξτε.com
 • Συντάκτης

Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές

Ένας σύμβουλος σας υπενθυμίζει δωρεάν για να σας συνοδεύσει

Το αίτημά σας καταγράφεται.
Οι σύμβουλοι μας είναι διαθέσιμοι από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Μόλις απελευθερωθεί ένας από αυτούς, σας θυμίζει.

Κάνοντας κλικ, αποδέχεστε ότι ο αριθμός σας θα μεταδοθεί στο Marketshot, εκδότη αυτού του ιστότοπου, προκειμένου να ανακληθεί ως μέρος του αιτήματός σας. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, αντιπολίτευσης, διαγραφής και φορητότητας πληροφοριών σχετικά με εσάς. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα με απλό γραπτό αίτημα στη διεύθυνση email: DPO@Επιλέξτε.com. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον χάρτη μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ένας σύμβουλος σας καλεί δωρεάν

Αναφέρετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, ένας ενεργειακός σύμβουλος σας καλεί σε λίγα λεπτά.

Το αίτημά σας καταγράφεται.
Οι σύμβουλοι μας είναι διαθέσιμοι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Μόλις απελευθερωθεί ένας από αυτούς, σας θυμίζει.

Κάνοντας κλικ, αποδέχεστε ότι ο αριθμός σας θα μεταδοθεί στο Marketshot, εκδότη αυτού του ιστότοπου, προκειμένου να ανακληθεί ως μέρος του αιτήματός σας. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, αντιπολίτευσης, διαγραφής και φορητότητας πληροφοριών σχετικά με εσάς. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα με απλό γραπτό αίτημα στη διεύθυνση email: DPO@Επιλέξτε.com. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον χάρτη μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Wi-Fi: Πρότυπα, ροή, εύρος και ασφάλεια

Με τον πολλαπλασιασμό των συνδεδεμένων αντικειμένων μέσα στα σπίτια, ξεκινώντας από υπολογιστές, smartphones και άλλα δισκία, Το Wi-Fi είναι παντού. Και για καλό λόγο, το επιτρέπει Συνδεθείτε στο ασύρματο διαδίκτυο. Το Wi-Fi δημιουργήθηκε το 1999. Από τότε, συνεχίζει να εξελίσσεται. Ποια είναι λοιπόν τα διαφορετικά πρότυπα ? Ποιοι είναι οι ρυθμοί ροής και το πεδίο του Διαδικτύου στο Wi-Fi ? Αλλά και πώς μπορείτε να βελτιώσετε την ασύρματη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ή να εξασφαλίσετε το δίκτυό σας Wi-Fi ? Το Degrouptest σας φέρνει μερικές απαντήσεις.

Τι είναι το Wi-Fi ?

Ας ξεκινήσουμε με μια εξέλιξη: Δεν λέμε Wi-Fi αλλά Wi-Fi. Και, σύμφωνα με την κοινοπραξία που σχηματίστηκε από έξι κατασκευαστές εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών που κατέθεσε το εμπορικό σήμα Wi-Fi το 1999, δεν είναι γραμμένο Wi-Fi, ή ακόμα και WiFi ή WiFi αλλά Wi-Fi.

Τώρα που τα πράγματα είναι σαφή, τι είναι Wi-Fi? Το Wi-Fi είναι η αγγλική συντομογραφία για να πει ασύρματη πιστότητα, ασύρματη πίστη στα γαλλικά. Για να το πούμε απλά, το Wi-Fi είναι Ασύρματο διαδίκτυο. Πολύ πρακτικό, αυτή η τεχνολογία φέρει επανάσταση στη χρήση του Διαδικτύου στα σπίτια. Επειδή, για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο, δεν χρειάζεστε καλώδιο Ethernet στο RJ 45. Πράγματι, το Wi-Fi χρησιμοποιεί ζώνες ραδιοσυχνοτήτων για να εκδώσει δεδομένα μετάδοσης σήματος μέσω ενός δικτύου. Αυτά τα ίδια δεδομένα στη συνέχεια αποκωδικοποιούνται και στη συνέχεια λαμβάνονται από έναν υπολογιστή, ένα smartphone, ένα tablet ή οποιοδήποτε άλλο συνδεδεμένο αντικείμενο.

Ποια είναι τα διαφορετικά πρότυπα Wi-Fi και ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους όσον αφορά τη ροή και το εύρος ?

Το Wi-Fi είναι ένα σύνολο πρωτοκόλλων ασύρματων επικοινωνιών που συναντά τα πρότυπα IEEE 802.11. Αυτά καθορίζονται από το Ινστιτούτο Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (IEEE) και καθορίζουν τρεις παραμέτρους:

 • Ισχύς σημάτων : Είναι η ταχύτητα μεταφοράς πληροφοριών που αξιολογείται σε bits/δευτερόλεπτο. Μειώνεται καθώς απομακρύνουμε από την πηγή έκδοσης.
 • Το πεδίο σήματος, καθώς και η αντίσταση εμπόδιο.
 • Η συχνότητα στην οποία διαχέεται το σήμα. Για πληροφορίες, όσο μεγαλύτερη συχνότητα, τόσο περισσότερο σας επιτρέπει να μεταφέρετε πληροφορίες γρήγορα. Από την άλλη πλευρά, τόσο μεγαλύτερη είναι η συχνότητα, τόσο χαμηλότερη είναι η πεδίο σήματος,.

Από τη δημιουργία του Wi-Fi, το 1999, αυτά τα πρότυπα IEEE 802.Συνεχίζει να εξελίσσεται. Και θα το δείτε αυτό Η ποιότητα του ασύρματου διαδικτύου στο Wi-Fi έχει βελτιωθεί εκθετικά.

Τρέχοντα πρότυπα Wi-Fi

Σήμερα, κανένα κιβώτια Internet δεν λειτουργεί με πρότυπα Wi-Fi 1, 2, 3 και 4. Επειδή, από τότε, εξακολουθούν να υπάρχουν νέα:

Εμφανίστηκε το 2014 και βελτιώθηκε το 2016, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από Εισαγωγή -Κουτί των χειριστών στο Διαδίκτυο. Χάρη στην εμφάνιση της μορφοποίησης δέσμης, η οποία επιτρέπει στο σήμα να είναι προσανατολισμένο σε συνδεδεμένες συσκευές, από το MUMO (4 ροές), το οποίο επιτρέπει σε ένα δρομολογητή Wi-Fi να επικοινωνεί ταυτόχρονα με διάφορες συσκευές και ένα εύρος ζώνης 160 MHz, το μέγιστο, το μέγιστο Ο θεωρητικός ρυθμός ροής στο Wi-Fi πηγαίνει στα 7 GB/S. Παρ ‘όλα αυτά, χρησιμοποιεί μόνο τη ζώνη των 5 GHz. Αποτέλεσμα: Το εύρος του είναι μόνο 35 μέτρα.

Εμφανίστηκε το 2019 και συμβατό με τις δύο ζώνες συχνοτήτων 2,4 GHz και 5 GHz, έχει καλύτερη εμβέλεια από το Wi-Fi 5, της τάξης των 70 μέτρων. Επιπλέον, χάρη στο OFDMA, μια τεχνική που καθιστά δυνατή τη διαίρεση του καναλιού Wi-Fi όταν επικοινωνεί με διάφορες συσκευές και στις βελτιώσεις που έγιναν στην τεχνολογία MU-MIMO (8 ροές), σας επιτρέπει να περάσετε τη ροή θεωρητική μέγιστο σε Wi-Fi έως 10,5 GB/s, α 40% αύξηση στη ροή Wi-Fi.

Επιπλέον, μπορεί Διαχειριστείτε μεγάλο αριθμό συνδεδεμένων συσκευών ταυτόχρονα χωρίς να επιβραδύνετε την απόδοση. Τελευταίο πλεονέκτημα του Wi-Fi 6: το Έξυπνο Wi-Fi, Δηλαδή ότι τοποθετεί αυτόματα συσκευές στην καλύτερη ζώνη συχνοτήτων. Στην αγορά του Internet Box, είναι σήμερα Το πιο διαδεδομένο Wi-Fi.

Εμφανίστηκε το 2021 και η ομάδα σήμερα Μόνο premium internet κουτιά. Παίρνει όλα τα χαρακτηριστικά του Wi-Fi 6. Αλλά, επιπλέον, χρησιμοποιεί μια τρίτη ζώνη συχνοτήτων Wi-Fi, με εύρος ζώνης 500 MHz στα 6 GHz. Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίδομα φάσματος και σχεδόν τριπλασιάζει το φάσμα που διατίθεται για Wi-Fi.

Χάρη σε αυτήν την εισβολή στη ζώνη των 6 GHz, η συνδεσιμότητα Wi-Fi διασχίζει ένα νέο επίπεδο, με περισσότερες δυνατότητες, ευρύτερα κανάλια και λιγότερες παρεμβολές. Με αυτή την εξέλιξη του Wi-Fi, είναι επομένως δυνατό να έχετε Ένα ακόμη πιο αποτελεσματικό, πιο σταθερό ασύρματο δίκτυο διαδικτύου με ακόμη υψηλότερη ταχύτητα, Με θεωρητικό μέγιστο των 11 GB/S. Είναι μέχρι σήμερα το ταχύτερο Wi-Fi. Παρ ‘όλα αυτά, για να το εκμεταλλευτείτε, πρέπει να είστε εξοπλισμένοι με μια συμβατή συσκευή.

Αρχές Χαρακτηριστικά των προτύπων Wi-Fi

Ταχύτητα Πεδίο εφαρμογής Συχνότητες
Wi-Fi 5 Έως 7 GB/S 35 μέτρα 5 GHz
Wi-Fi 6 Έως 10,5 GB/S 70 μέτρα 2,4 GHz, 5 GHz
Wi-Fi 6ο Έως 11 GB/S 70 μέτρα 2,4 GHz, 5 GHz, 6 GHz

Η ροή Wi-Fi που μπορεί να επιτευχθεί με κάθε πρότυπο Wi-Fi είναι μέγιστη θεωρητική ταχύτητα. Η πραγματική ροή, από την οποία ωφελεί πραγματικά ο συνδρομητής, καθώς και το σήμα σήματος, μπορεί να ποικίλει τεράστια ! Ήρθε η ώρα να κάνετε απολογισμό της κατάστασής σας και Γνωρίστε τη ροή Wi-Fi.

Wi-Fi 7: Το επερχόμενο πρότυπο Wi-Fi

Παρόλο που ένας περιορισμένος αριθμός συνδεδεμένων και διαδικτυακών πλαισίων είναι συμβατά με το Wi-Fi 6ο, μιλάμε ήδη για Wi-Fi 7. Μαζί του, θα είναι δυνατόνΧρησιμοποιήστε δύο ζώνες συχνοτήτων ταυτόχρονα, Σε αντίθεση με το Intelligent Wi-Fi που τοποθετεί αυτόματα συσκευές στην καλύτερη ζώνη συχνοτήτων. Με συνέπεια: ακόμη και ταχύτερες ροές χάρη στοσυσσωμάτωση συχνότητας.

Παλιά πρότυπα Wi-Fi

Όταν ξεκίνησε το 1999, το Wi-Fi συμμορφώνεται με το πρότυπο IEEE 802.11. Χρησιμοποιεί μόνο τη ζώνη 2,4 GHz, με μια σειρά 35 μέτρων. Εκείνη την εποχή, για να σας δώσουμε μια ιδέα από την άποψη της ταχύτητας, αυτό το πρότυπο επιτρέπει την ταχύτητα μετάδοσης 11 Mbit/s. Είναι το Wi-Fi 1.

Την ίδια χρονιά, αυτό το πρότυπο εξελίχθηκε για πρώτη φορά. Είναι το Wi-Fi 2 (802.11α) που χρησιμοποιεί τη ζώνη των 5 GHz και σας επιτρέπει να έχετε ροή Wi-Fi 54 MB/S. Στη συνέχεια, το 2003, επιστρέψτε στη ζώνη των 2,4 GHz. Και, αν η ροή Wi-Fi δεν αλλάξει, το εύρος σήματος πηγαίνει στα 38 μέτρα. Είναι το Wi-Fi 3 (802.11G).

Στη συνέχεια, μέχρι το 2009, τα πρότυπα Wi-Fi δεν εξελίσσονται. Μέχρι την εμφάνιση του Wi-Fi 4 (802.11n). Με την τεχνολογία MIMO (πολλαπλές εισροές, πολλαπλές εξόδους) και ένα εύρος ζώνης με επένδυση από τη συσχέτιση των δύο ζωνών συχνοτήτων 2,4 GHz και 5 GHz, σας επιτρέπει να έχετε μια θεωρητική ταχύτητα σε Wi-Fi 450 MB/ s και έχει μια σειρά από 70 μέτρα.

Πώς να συνδεθείτε στο Wi-Fi ?

Για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο στο Wi-Fi, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi και στη συνέχεια να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο. Αλλά, ότι η διαδικασία δεν είναι η ίδια ανάλογα με το αν έχετε μια συσκευή που εκτελείται σε Android ή iOS.

Ανοίξτε την εφαρμογή παραμέτρων στη συσκευή σας και πατήστε το δίκτυο και το διαδίκτυο, στη συνέχεια το Διαδίκτυο. Στη συνέχεια εμφανίζεται μια λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα Wi-Fi. Πατήστε ένα δίκτυο στη λίστα. Και, εάν είναι απαραίτητο, εάν αυτό που επιλέξετε είναι enoused, μεταξύ του κωδικού πρόσβασης δικτύου.

Στην αρχική οθόνη, μεταβείτε στις ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε την επιλογή Wi-Fi. Η συσκευή σας στη συνέχεια αναζητά αυτόματα διαθέσιμα δίκτυα Wi-Fi. Πατήστε το όνομα του δικτύου Wi-Fi στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο δίκτυο, ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης δικτύου.

Μόλις συνδεθείτε στο Wi-Fi στο tablet ή το smartphone σας, το σύμβολο Wi-Fi εμφανίζεται στη συνέχεια στο επάνω δεξιά της συσκευής σας. Σε έναν υπολογιστή που τρέχει κάτω από παράθυρα ή iOS, είναι ο ίδιος. Αλλά, για να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi και να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο, μπορείτε επίσης απευθείας από μια συντόμευση που βρίσκεται στην οθόνη σας, κάτω δεξιά για έναν υπολογιστή, στο επάνω δεξιά για ένα Mac.

Ο Bouygues Télécom ψήφισε τον καλύτερο χειριστή στο Wi-Fi

Το 2022, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Bouygues Telecm εξελέγη καλύτερος χειριστής στο Wi-Fi από το βαρόμετρο Wi-Fi του NPerf. Όσον αφορά το ασύρματο Internet, σύμφωνα με το NPERF, η Bouygues Telecom παρέχει ένα μέσο ποσοστό λήψης 241 MB/s, σχεδόν 40% υψηλότερο από αυτό των ανταγωνιστών του. Είναι επίσης αυτός που, στο Wi-Fi, προσφέρει τους καλύτερους ορθοστάτες, έχει την καλύτερη λανθάνουσα κατάσταση, καθώς και την καλύτερη περιήγηση στο διαδίκτυο και την καλύτερη ροή βίντεο. Είναι πολύ απλό, το Bouygues Telecom έρχεται στην κορυφή όλων των δεικτών.

Πώς να εξασφαλίσετε το ασύρματο δίκτυό σας ?

Ένα δίκτυο Wi-Fi είναι σαν ένα σπίτι, πρέπει να το στρέψετε για να αποτρέψετε την είσοδο εισβολών και τα ανταλλακτικά Misadventures. Πράγματι, η εξασφάλιση του δικτύου Wi-Fi σας επιτρέπει να είστε ο μόνος που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σας επιτρέπει επίσης να προστατεύσετε τον εαυτό σας από hacking ή οποιαδήποτε άλλη κακόβουλη πράξη.

Μπορείτε πρώτα να αλλάξετε το όνομα του δικτύου Wi-Fi για να το κάνετε μη αναγνωρισμένο, να το κάνετε αόρατο από τους άλλους, αφαιρώντας τα ορατά σημεία πρόσβασης ή επιλέγοντας έναν κωδικό πρόσβασης.

Αλλά, πάνω απ ‘όλα, μπορείτε να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα με ένα Κλειδί ασφαλείας WEP. Ακόμη πιο αποτελεσματικό και πιο αξιόπιστο, το Πλήκτρο WPA, που είναι επίσης ένα σύστημα κρυπτογράφησης δεδομένων. Υπάρχει τελικά το WPS, που είναι ακόμα ένα άλλο πρότυπο ασφάλειας δικτύου που απλοποιεί το πρωτόκολλο περιφερειακής σύνδεσης σε ένα ασύρματο δίκτυο Διαδικτύου.

Για να εξασφαλίσετε το δίκτυό σας Wi-Fi, μπορείτε τελικά να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Δηλαδή όταν λαμβάνετε οικογένεια ή φίλους στο σπίτι και θέλουν να συνδεθούν με το Wi-Fi, δημιουργήστε ένα Δίκτυο επισκεπτών Wi-Fi αντί να τους δώσετε πρόσβαση στο δίκτυό σας δίνοντάς τους τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi ?

Όταν εγγραφείτε σε ένα πλαίσιο Διαδικτύου, ο χειριστής σας παρέχει έναν κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στο Wi-Fi. Σημειώνεται σε μια ετικέτα και, πολύ συχνά, είναι μια ατελείωτη σουίτα αριθμών, επιστολών, με ή χωρίς κεφαλαία γράμματα και ειδικούς χαρακτήρες. Είναι αδύνατο να θυμάστε. Γι ‘αυτό είναι σκόπιμο να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi και να επιλέξετε έναν γνωστό μόνο για τον εαυτό σας και αδύνατο να βρείτε.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συνδεθείτε με τοΔιασύνδεση για τη διαχείριση του πλαισίου του Διαδικτύου, ή μερικές φορές στην περιοχή του πελάτη του. Αλλά, στη συνέχεια, το πρωτόκολλο δεν είναι το ίδιο ανάλογα με το αν εγγραφείτε πορτοκαλί, SFR, Bouygues ή Free.

Πώς να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας Wi-Fi ?

Η σύνδεση στο Διαδίκτυο στο Wi-Fi είναι πολύ πρακτική. Όμως, μια σύνδεση Wi-Fi είναι πάντα πιο αργή από μια ενσύρματη σύνδεση. Ωστόσο, υπάρχουν Μερικές πολύ απλές χειρονομίες για τη βελτιστοποίηση ή τη βελτίωση της σύνδεσης στο διαδίκτυο σε Wi-Fi.

Εδώ είναι έξι συμβουλές για να ενισχύσετε το Wi-Fi στο σπίτι σας: τοποθετήστε καλά το κουτί σας στο διαδίκτυο, ασφαλίστε το δίκτυο-wi-fi σας, αλλαγή συχνότητας ή κανάλι Wi-Fi, και αν αυτό δεν είναι αρκετό, εξοπλίστε έναν επαναλήπτη ή αλλαγή Wi-Fi Συνδρομή για να έχετε ένα κουτί Internet συμβατό με ένα πιο πρόσφατο πρότυπο Wi-Fi.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Ακολουθήστε όλες τις ειδήσεις από το DeGrouptest στο Google News.

Ο Degrouptest γράφει το περιεχόμενό του ανεξάρτητα. Ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες μπορούν να αναφέρονται με δεσμούς συνεργασίας που συμβάλλουν στο οικονομικό μας μοντέλο (εύρεση+).