Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi Box? | Box Actus, πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi από το bbox σας?

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi από το bbox σας

Contents

Μόλις έχετε βγάλει μια προσφορά στο Διαδίκτυο bbox fit, bbox must ή bbox ultym ?

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi Box ?

Είστε πελάτης Bouygues και θέλετε να έχετε πρόσβαση στη διαχείριση Box για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi Box ? Μέσω αυτού του οδηγού, βρείτε τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε σχετικά με τη διαμόρφωση του κωδικού πρόσβασης bbox και τον τρόπο επιλογής ενός κατάλληλου κώδικα Bbox Wi-Fi για να εγγυηθεί καλύτερη ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Δεν είστε ακόμα πελάτης Bouygues ?

 • Το ουσιώδες
 • Για να αλλάξετε τη λειτουργία Bbox Wi-Fi, είναι απαραίτητο να συνδεθείτε με τοΔιασύνδεση διαχείρισης Box μέσω ενός Καλώδιο Ethernet.
 • Προτείνεται αλλάζει τακτικά τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi Bouygues για την προστασία του δικτύου του από δόλια συνδέσεις και αμυχές.
 • Ένας κωδικός πρόσβασης Bbox Wi-Fi πρέπει ιδανικά να περιέχει ένα Ελάχιστο 8 χαρακτήρες. Πρέπει να αποτελείται από αριθμούς, ειδικούς χαρακτήρες και γράμματα σε πεζά και κεφάλαια.

Γιατί να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi Box ?

Αμηχανία γυναίκα

Ο Κωδικός πρόσβασης Bbox Wi-Fi Σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, έτσι ώστε μόνο τα άτομα με τον κωδικό να μπορούν να συνδεθούν. Συνιστάται επίσης Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi Box τακτικά για να αποφύγετε δόλιες συνδέσεις και τυχόν αμυχές.

Μια δόλια σύνδεση παραθέτοντας τη σύνδεση και επιβραδύνει την ταχύτητα του Διαδικτύου. Η hacking υπολογιστών μπορεί να έχει ακόμη πιο επιβλαβείς συνέπειες, είτε είναι το Συλλογή προσωπικών δεδομένων ή ακόμα και το Σύνδεση με παράνομους ιστότοπους Από το δίκτυο Wi-Fi.

Εγγραφή σε συνδρομή στο Διαδίκτυο, το Bouygues Telecom επιτρέπει Αλλάξτε τον κωδικό Bbox Wi-Fi Για πολλές υπηρεσίες (Wi-Fi, περιοχή πελατών, διασύνδεση διαχείρισης), προκειμένου να εξασφαλίσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και να αποφύγετε πιθανές εισβολές και ανεπιθύμητες αμυχές από εξωτερικούς χρήστες.

Η αλλαγή του συχνά Wi-Fi κωδικού πρόσβασης Wi-Fi καθιστά δυνατή την εξασφάλιση της ασφάλειας του δικτύου Wi-Fi, κάθε αλλαγή κωδικού πρόσβασης σας επιτρέπει επίσης να κάνετε μια καθαρή σάρωση των συσκευών (smartphones, tablet, υπολογιστές. ) που συνδέεται με το δίκτυό του. Ο Box Wi-Fi κωδικός Πρέπει λοιπόν να αναφερθεί ξανά, ώστε να μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο δίκτυο.

Ποιος κώδικας wi-fi bbox για επιλογή ?

Κλειστό λουκέτο

Η επιλογή του κωδικού πρόσβασης Wi-Fi είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της ασφάλειας του δικτύου Διαδικτύου στο σπίτι. Αυτός ο μυστικός κώδικας, που ονομάζεται επίσης κλειδί ασφαλείας Ή Κλειδί κρυπτογράφησης WPA, έχει ρυθμιστεί από προεπιλογή σε όλα τα bboxes. Γενικά αποτελείται από 10 έως 63 χαρακτήρες, Ένα μείγμα αριθμών και γραμμάτων (με κεφαλαία γράμματα και πεζά).

Αυτό Κωδικός πρόσβασης bbox είναι γενικά μάλλον περίπλοκο να θυμάστε και πολύ καιρό να ενημερώσετε για κάθε συσκευή. Αλλάξτε αυτόν τον κωδικό Wi-Fi Bouygues Σας επιτρέπει να διευκολύνετε νέες συνδέσεις και να ορίσετε έναν κωδικό Bbox Wi-Fi πιο εύκολο να θυμάστε για όλα τα μέλη του σπιτιού σας.

Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, είναι σκόπιμο να ακολουθήσετε μερικές Συστάσεις ασφάλειας Για να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης Wi-Fi δύσκολο να προστατευθεί σωστά. Ο κωδικός πρόσβασης Bouygues πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 8 χαρακτήρεςS αποτελείται από ένα μείγμα αριθμών και γραμμάτων (μικροσκοπικά και κεφαλαία γράμματα) και ειδικούς χαρακτήρες ( ! $ *,). Ο Bouygues συνιστά επίσης τη χρήση μέγιστων γραμμάτων στο πληκτρολόγιο και όχι μόνο των πιο συνηθισμένων χαρακτήρων.

Μερικοί κανόνες ασφαλείας για τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi δεν κοινοποιούν ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας σε τρίτο μέρος, διαφοροποιώντας τον κωδικό πρόσβασής σας σύμφωνα με τους λογαριασμούς και η τακτική αλλαγή του κλειδιού Wi-Fi είναι σημαντικά βασικά μέτρα για να σεβαστείτε. Είναι επίσης προτιμότερο να μην αποθηκεύσετε τους κωδικούς σας με ένα πρόγραμμα περιήγησης και να μην τα στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό Wi-Fi Box ?

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεπαφή BBOX?

Προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε οποιαδήποτε τροποποίηση των ρυθμίσεων Wi-Fi Bouygues, είναι απαραίτητο να συνδεθείτε στη διεπαφή διαχείρισης Bbox. Για να συνδεθείτε, απλά εισάγετε Κούτσουρο.Μοσχάρι.Fr Ή 192.168.1.254 Στη γραμμή αναζήτησης του προγράμματος περιήγησής του (φροντίζοντας να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi ή καλώδιο Ethernet).

Αυτή η πλατφόρμα διαχείρισης παρέχει πρόσβαση σε πολλά χαρακτηριστικά όπως Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης του πλαισίου Bouygues Αλλά σας επιτρέπει επίσης να τροποποιήσετε άλλες ρυθμίσεις Wi-Fi:

 1. Είναι λοιπόν δυνατόν Κόψτε το Wi-Fi Σύμφωνα με προ -θέματα. Μεταβείτε στην καρτέλα “Wi-Fi Time Slots” για να προγραμματίσετε την ώρα που θέλετε να αφαιρέσετε το σήμα Wi-Fi (για παράδειγμα τη νύχτα).
 2. Πως Ελέγξτε την ποιότητα της σύνδεσης Wi-Fi Σε κάθε μία από τις συσκευές του ? Η ταχύτητα του Διαδικτύου μπορεί να επιβραδυνθεί από πολλούς εξωτερικούς παράγοντες. Είναι πρώτα απ ‘όλα απαραίτητο να ελέγξετε διάφορες παραμέτρους για την αύξηση της απόδοσης της σύνδεσης στο διαδίκτυο (βελτιστοποιημένη ασφάλεια, ασφάλεια δικτύου, χρήση Wi-Fi CPL κ.λπ.). Είναι επίσης δυνατό να συμβουλευτείτε τη λίστα συσκευών που συνδέονται με το δίκτυο Wi-Fi.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά bbox ?

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης Box από την παλιά διεπαφή

Το Bouygues δίνει τη δυνατότητα Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης Box Για να αποφύγετε πιθανές εξωτερικές αμυχές κατά τη διάρκεια συνδέσεων στο Διαδίκτυο. Ο Bouygues συνιστά την τροποποίηση του κωδικού πρόσβασης Wi-Fi Από την πρώτη του σύνδεση και μετά Κάθε επαναφορά του κουτιού του Διαδικτύου. Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi Bouygues ?

Είναι πρώτα απ ‘όλα επιτακτική ανάγκη να συνδεθείτε στο δίκτυο bbox από ένα Καλώδιο Ethernet. Για όσους επωφελούνται από Η παλιά διεπαφή διαχείρισης, Η διαδικασία έχει ως εξής:

 1. Πληκτρολογήστε mabbox.Μοσχάρι.FR ή 192.168.1.254 στη γραμμή αναζήτησης του προγράμματος περιήγησης και επικύρωση.
 2. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Box από τη διεπαφή διαχείρισης και επικυρώστε κάνοντας κλικ στο “Connect”.
 3. Επιλέξτε “Διαμόρφωση Wi-Fi” στην ενότητα “Προηγμένη διαμόρφωση”. Συμπληρώστε τα πεδία εισάγοντας “admin” στα δύο κουτιά.
 4. Στην ενότητα “Ασφάλεια”, εισαγάγετε το νέο πλήκτρο WPA (κωδικός πρόσβασης Box), το οποίο πρέπει να αποτελείται από 10 έως 63 χαρακτήρες. Η εναλλακτική επιλογή “Δημιουργία κλειδιού” σας επιτρέπει να ορίσετε έναν νέο τυχαίο κωδικό πρόσβασης Wi-Fi.
 5. Στη συνέχεια, τροποποιήστε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi και επικύρωση. Το κλειδί ασφαλείας Wi-Fi είναι τώρα ασφαλές !

Η παλιά διεπαφή αφορά εκείνους με αίσθηση Box, Bbox Miami και Bbox Miami προσφορά+.

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης Box από τη νέα διεπαφή

Για Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi Box από τη νέα διεπαφή, Η διαδικασία είναι κάπως διαφορετική. Όπως και με την παλιά διεπαφή, ωστόσο, είναι απαραίτητο να συνδεθείτε από Καλώδιο Ethernet στο δίκτυο πριν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Μάθετε τη διεύθυνση mabbox.Μοσχάρι.FR ή 192.168.1.254 στη γραμμή αναζήτησης του προγράμματος περιήγησης και επικύρωση.
 2. Εισαγάγετε τον κώδικα Wi-Fi Bouygues από τη διεπαφή διαχείρισης και επικυρώστε κάνοντας κλικ στο “Connection”.
 3. Στην ενότητα “WiFi”, επιλέξτε “Δίκτυο WiFi” και κάντε κλικ στο βέλος στα δεξιά.
 4. Από το παράθυρο “Διαμόρφωση WiFi”, επιλέξτε “WPA/WPA2” τότε “AES” ως λειτουργία κρυπτογράφησης.
 5. Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi και κάντε κλικ στο “Εφαρμογή” για επικύρωση.

Box Fit, Box Must και Box Ultym Οι συνδρομητές έχουν τη νέα διεπαφή διαχείρισης Box.

Πώς να αλλάξετε το όνομα του δικτύου Wi-Fi ?

Θα θέλατε, για λόγους ασφαλείας, Αλλάξτε το όνομα του δικτύου Wi-Fi Bouygues (ονομάζεται επίσης SSID) ? Αυτή η τροποποίηση είναι επίσης δυνατή στη διεπαφή διαχείρισης Box.

Για Αλλάξτε το όνομα των bouygues wi-fi, Απλά μεταβείτε στις προηγμένες ρυθμίσεις. Μόλις σε αυτή την ενότητα, μεταβείτε στο “Wi-Fi Configuration” και “General” για να κάνετε την τροποποίηση στο “όνομα του δικτύου SSID”.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi από το bbox σας ?

Θέλετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi του Box Bouygues Telecom για να το απομνημονεύσετε πιο εύκολα ή να εξασφαλίσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ? Εξηγούμε πώς να προχωρήσουμε σε αυτόν τον οδηγό !

 • Το ουσιώδες
 • Ο Wifi bouygues telecom κωδικός πρόσβασης επιτρέπει να ‘Αποκτήστε πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυό σας στο Bbox στις συσκευές σας και του ασφαλής.
 • Ο Κωδικός ασφαλείας Box Από προεπιλογή είναι διαθέσιμο στοεπιγραφή στο πίσω μέρος του μόντεμ σας στο Διαδίκτυο ή στο χάρτης ο οποίος το συνοδεύει, ανάλογα με το μοντέλο κουτιού που κρατάτε. Είναι επίσης δυνατό να το βρείτε μέσω τουΔιασύνδεση διαχείρισης Box.
 • Ανάλογα με την προσφορά που πραγματοποιείται, είναι δυνατόν Αλλαγή κωδικού πρόσβασης bbox από την παλιά ή τη νέα διεπαφή διαμόρφωσης.

Ποιος είναι ο κώδικας WiFi του Box of Bouygues Telecom ?

Ο Bouygues Telecom WiFi κωδικός επιτρέπει Κάντε τη σύνδεση ασύρματου διαδικτύου Μεταξύ μιας συμβατής συσκευής (υπολογιστής, tablet, smartphone, κονσόλα παιχνιδιών κ.λπ.) και το bbox σας. Ο Box WiFi κωδικός πρόσβασης εξυπηρετεί επίσης Προστατέψτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ενάντια σε πιθανές εισβολές και πειρατεία, περιορίζοντας την πρόσβασή της μόνο στα μέλη του σπιτιού σας.

Όταν σερφάρετε στον ιστό, η σύνδεσή σας είναι ασφαλής από ένα Κλειδί κρυπτογράφησης WPA. Μετά την είσοδό του στο Κωδικός WiFi του Box Bouygues Telecom Στις εγχώριες συσκευές σας, οι τελευταίες αναγνωρίζονται από το bbox μέσω τους Διεύθυνση MAC και επομένως εξουσιοδοτούνται να συνδεθούν με το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού σας.

Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, είναι δυνατόν να ενεργοποιήσετε το Φίλτρο διευθύνσεων MAC μέσω τουΔιασύνδεση διαχείρισης Box. Με την ενεργοποίηση αυτής της παραμέτρου, είστε βέβαιοι ότι μόνο τα περιφερειακά των οποίων η διεύθυνση MAC έχετε ενημερώσει μπορεί να έχει πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο του Bbox σας.

Χωρίς WiFi Bouygues Telecom Key, Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν θα ήταν ιδιωτική και οποιοσδήποτε κοντά στο σήμα του κουτιού σας θα μπορούσε να συνδεθεί ελεύθερα. Επιτρέποντας σε πολλούς χρήστες να συνδεθούν στο δίκτυό σας, η ροή σας θα μοιραστεί μεταξύ των διαφορετικών συνδεδεμένων συσκευών. που αναπόφευκτα θα οδηγήσει στη μείωση της ταχύτητας της σύνδεσής σας ! Επιπλέον, η δημιουργία του κοινού σας μπορεί επίσης να επηρεάσει την εμπιστευτικότητα σας, επιτρέποντας στους κακόβουλους ανθρώπους να συλλέγουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ο κωδικός πρόσβασης ασφαλείας WiFi επιτρέπει επίσης την πρόσβαση στοΔιεπαφή διαχείρισης του bbox σας.

Bouygues WiFi Κωδικός: Πού να βρείτε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης ?

Το προεπιλεγμένο πλήκτρο WiFi του α Box Bouygues Telecom παίρνει τη μορφή μιας σειράς χαρακτήρων, που αποτελείται από στοιχεία και γράμματα σε κεφάλαια και πεζά. Ανάλογα με το μοντέλο Bbox που έχετε, το πλήκτρο WiFi μπορεί να είναι σε διάφορες τοποθεσίες:

 1. Τις περισσότερες φορές, είναι δυνατόν να βρεθεί το προεπιλεγμένο πλήκτρο WiFi στοΗ ετικέτα κολλημένη στο πίσω μέρος του bbox σας. Προκειμένου να το εντοπιστεί πιο εύκολα, η ακόλουθη -up των χαρακτήρων προηγείται από την αναφορά WPA PSK.
 2. Σε μερικά μοντέλα bbox, θα βρείτε ένα Ο Carte Blanche γλίστρησε στην κορυφή. Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης Wi -Fi του πλαισίου σας είναι γραμμένο στο πίσω μέρος του τελευταίου. Μόλις διαβάσετε τον κώδικα WiFi, θυμηθείτε να τοποθετήσετε την κάρτα πίσω στην αρχική του τοποθεσία.

Μπορείτε επίσης να βρείτε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης του bbox σας πηγαίνοντας στοΔιεπαφή διαμόρφωσης online, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε αλλάξει ποτέ το τελευταίο.

Box WiFi κωδικός πρόσβασης: Γιατί να αλλάξετε ?

Είναι δυνατόν Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης Bbox WiFi για διάφορους λόγους. Πρώτον, ο προεπιλεγμένος κώδικας WiFi δεν είναι γενικά το πιο εύκολο να θυμόμαστε, λόγω του μήκους και της πολυπλοκότητάς του. Μπορεί λοιπόν να είναι συνετό Ορίστε έναν κωδικό πελάτη ευκολότερο να απομνημονεύσει, Για να διευκολύνετε τις επόμενες συνδέσεις σας.

Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε γνωρίσει τον κωδικό πρόσβασης WiFi σε έναν γείτονα και διαπιστώσετε ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι πιο αργή από τότε, μπορείτε να επιλέξετε ένα νέο κλειδί ασφαλείας για να Επωφεληθείτε από πιο αποτελεσματικές ροές σύνδεσης Στις συσκευές σας. Πράγματι, όταν αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης του bbox σας, όλα τα περιφερειακά αποσυνδέονται αυτόματα από το δίκτυο.

Συνιστάται έντονα να επιλέξετε ένα νέο πλήκτρο WiFi επαρκώς διαφοροποιημένο για να προστατεύετε σωστά το δίκτυό σας. Για να γινει αυτο, Bouygues Telecom Συνιστάται να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης που αποτελείται τουλάχιστον από 8 χαρακτήρες και περιέχει στοιχεία και γράμματα σε κεφάλαια και πεζά, καθώς και ειδικούς χαρακτήρες.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi από το bbox σας ?

Τη διαδικασία για Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης wifi bbox διαφέρει ελαφρώς σύμφωνα με την προσφορά και το κουτί που κρατάτε. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η αλλαγή μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή από τοΔιασύνδεση διαχείρισης Box.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης σύνδεσής σας με τη νέα διεπαφή διαχείρισης, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μια γρήγορη εγκατάσταση. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε Ξεκινήστε την εγκατάσταση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ασύρματος Και να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασης που θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε στη διεπαφή αργότερα. Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης δικτύου WiFi. Εάν συνδεθείτε για πρώτη φορά στην παλιά διεπαφή, θα είναι απαραίτητη η εισαγωγή του αναγνωριστικού και του κωδικού πρόσβασης σύνδεσης “Διαχειριστής” Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του bbox.

Πριν αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας και το bbox είναι ενεργοποιημένοι και συνδέστε τις δύο συσκευές χρησιμοποιώντας ένα Καλώδιο Ethernet. Είναι πράγματι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια ενσύρματη σύνδεση, διότι όταν έχετε αλλάξει το κλειδί ασφαλείας WiFi από το bbox σας, δεν θα συνδεθείτε πλέον στο Διαδίκτυο.

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi από το bbox σας από τη νέα διεπαφή διαχείρισης

Θέλετε να συγκρίνετε τις προσφορές bbox από την Bouygues Telecom ? κάλεσε τον 01 86 65 29 98 Ή ζητήστε να ανακληθείτε δωρεάν !

Πελάτες μιας προσφοράς Διαδικτύου που προσφέρεται επί του παρόντος από τον χειριστή (Ταιριάζει με το bbox, Πρέπει Ή Γαλακτώ) έχουν πρόσβαση στη νέα διεπαφή διαχείρισης. Ακολουθούν τα βήματα για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi:

 • Συνδέστε πρώτα τον υπολογιστή σας στο δίκτυο WiFi του Bbox σας μέσω καλωδίου Ethernet.
 • Ενημερώστε τη διεύθυνση https: // mabbox.Μοσχάρι.Fr Ή 192.168.1.254 Στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο για πρόσβαση στη διεπαφή διαχείρισης του bbox σας. Σύνδεση πατώντας Είσοδος, Στη συνέχεια, εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση.
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα Ασύρματος, Τότε επιλέξτε Δίκτυο WiFi και κάντε κλικ στο βέλος που βρίσκεται στα δεξιά.
 • Από το παράθυρο Διαμόρφωση WiFi, Επιλέξτε ασφάλεια WiFi WPA/WPA2 και τον τρόπο κρυπτογράφησης ΑΕ.
 • Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Ισχύουν Για να επιβεβαιώσετε την επιλογή του νέου σας κλειδιού ασφάλειας WiFi.

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi από το bbox σας από την παλιά διεπαφή διαχείρισης

Πελάτες με προσφορά Διαδικτύου που δεν διατίθεται πλέον στο εμπόριο από τον χειριστή (Αίσθηση box, Μιάμι Ή Μιάμι+) έχουν πρόσβαση στη διεπαφή παλιάς διοίκησης.

 • Συνδέστε πρώτα τον υπολογιστή σας στο bbox σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet.
 • Πρόσβαση στη διεπαφή διαχείρισης του bbox σας εισάγοντας https: // mabbox.Μοσχάρι.Fr Ή 192.168.1.254 Στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας και, στη συνέχεια, πατήστε Είσοδος Και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 • Επιλέγω Διαμόρφωση Wi-Fi στην ενότητα Προηγμένη διαμόρφωση, Στη συνέχεια, ενημερώστε “Διαχειριστής” Και στα δύο κουτιά πριν από την επικύρωση.
 • Από την καρτέλα Ασφάλεια, Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της επιλογής σας ή κάντε κλικ στο Δημιουργήστε ένα κλειδί, Προκειμένου να αποκτήσετε τυχαία κλειδί κρυπτογράφησης τυχαία.
 • Τέλος επικυρώστε την επιλογή και το voila σας !

Μόλις αλλάξετε τον κωδικό WiFi του bbox σας, ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης που παρουσιάζεται στην ετικέτα στο πίσω μέρος του bbox ή στην παρεχόμενη κάρτα, γίνεται παρωχημένη. Για να βρείτε τον νέο κωδικό πρόσβασης σύνδεσης, θα είναι τώρα απαραίτητο να μεταβείτε στην καρτέλα Ασύρματος της διεπαφής διαχείρισης του bbox σας.

Πρέπει να αλλάξουμε το όνομα του bbox σας ?

Δεν είναι υποχρεωτικό να αλλάξετε το όνομα του δικτύου του bbox σας ή SSID, Όταν αλλάζετε το κλειδί WPA. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι πολύ πιθανό να εξατομικεύσετε το όνομα του bbox σας, είτε για λόγους ασφαλείας είτε για έναν άλλο λόγο. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Αλλάξτε το όνομα του bbox σας μέσω της νέας διεπαφής διαχείρισης

 • Ελέγξτε ότι ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος με καλώδιο Ethernet στο bbox σας.
 • Συνδεθείτε στη διεπαφή διαχείρισης του bbox σας εισάγοντας https: // mabbox.Μοσχάρι.Fr Ή 192.168.1.254 Στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας.
 • Επιλέξτε το μπλοκ Ασύρματος, Τότε επιλέξτε Δίκτυο WiFi και κάντε κλικ στο βέλος στα δεξιά.
 • Από το παράθυρο Διαμόρφωση WiFi, Πηγαίνετε στο μενού προηγμένες ρυθμίσεις.
 • Στο πεδίο Όνομα δικτύου (SSID), Εισαγάγετε το νέο όνομα που θέλετε να δώσετε στο δίκτυο WiFi του bbox σας και να επικυρώσετε την επιλογή σας.

Αλλάξτε το όνομα του bbox του μέσω της παλιάς διεπαφής διαχείρισης

 • Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας και το bbox είναι καλά συνδεδεμένοι μαζί χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet.
 • Συνδεθείτε στη διεπαφή διαμόρφωσης του bbox σας εισάγοντας https: // mabbox.Μοσχάρι.Fr Ή 192.168.1.254 Στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο.
 • Πηγαίνετε στο μενού προηγμένες ρυθμίσεις, Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Διαμόρφωση Wi-Fi.
 • Επιλέξτε την ενότητα Γενικότης Και αντικαταστήστε το όνομα του bbox σας στο πεδίο Όνομα δικτύου (SSID).
 • Κάντε κλικ στο Να επικυρώσω Για να αποθηκεύσετε την τροποποίησή σας.

Μόλις αλλάξετε το όνομα του bbox σας, όλες οι συσκευές μέχρι στιγμής συνδέονται με το δίκτυο του κουτιού σας θα αποσυνδεθούν αυτόματα.

Ενημερώθηκε στις 02/09/2023

Η Enzo είναι ειδικός στον προμηθευτή Bouygues και γενικότερα smartphones.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi Bbox Bouygues ?

Μόλις έχετε πάρει μια προσφορά bbox ? Εδώ είναι πώς να αλλάξετε έναν κωδικό πρόσβασης WiFi Bouygues για να προστατεύσετε τη σύνδεσή τους στο Διαδίκτυο και έτσι να αποτρέψετε οποιονδήποτε να έχει πρόσβαση στο δίκτυό του. Ποιες είναι οι διαδικασίες bbox για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi ? Τι νέο κωδικό πρόσβασης και πώς να τροποποιήσετε το όνομα του δικτύου σας ? Απαντήσεις αμέσως !

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά Bouygues ?

 • Το ουσιώδες
 • Ένας κωδικός πρόσβασης Bbox WiFi είναι απαραίτητος για Προστατέψτε την πρόσβαση στο δίκτυό του Διαδίκτυο.
 • Προτείνεται Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi Box Όταν χρησιμοποιεί την πρώτη του χρήση και κάθε επαναφορά.
 • Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi Bouygues από τοΔιασύνδεση διαχείρισης Box.

Κωδικός πρόσβασης WiFi: Τι είναι αυτό ?

Δίκτυο WiFi

Μόλις έχετε βγάλει μια προσφορά στο Διαδίκτυο bbox fit, bbox must ή bbox ultym ?

Για να μπορέσετε να συνδεθείτε στο δίκτυό σας για πρώτη φορά, ανεξάρτητα από την επιλεξιμότητά σας Bouygues (ADSL ή οπτικές ίνες), είναι απαραίτητο να εισέλθετε σε Box WiFi κωδικός πρόσβασης.

Αυτό κωδικός ασφαλείας ::

 • έχει μεταξύ 10 και 63 χαρακτήρων,
 • αποτελείται από στοιχεία και γράμματα, σε πεζά και κεφαλαία,
 • είναι μοναδικό σε κάθε bbox.

Αν και αυτό είναι προαιρετικό, συνιστάται να Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi Bouygues επαναλαμβανόμενα, κατά τη διάρκεια του δικού σας πρώτη σύνδεση Και κάθε φορά που επαναφέρετε το μόντεμ σας.

Αλλαγή wifi bbox bouygues wifi κωδικός πρόσβασης για να προστατεύσετε το δίκτυο wifi σας

Προτείνεται Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi Box Προκειμένου να εξασφαλιστεί η πρόσβαση στη σύνδεσή της στο Διαδίκτυο. Πράγματι, μόνο οι άνθρωποι που έχουν τον κωδικό πρόσβασης WiFi του bbox σας στην κατοχή τους μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυό σας.

Αυτό σας επιτρέπει να αποφύγετε κάθε κίνδυνο απάτης ή πειρατείας. Σε περίπτωση που Πειραμένη σύνδεση WiFi, Μπορεί όχι μόνο να επωφεληθείτε από μια μειωμένη ταχύτητα σύνδεσης ή μια ζοφερή σύνδεση, αλλά εκθέτετε κυρίως τον εαυτό σας μεγαλύτεροι κίνδυνοι (Συνδέσεις με παράνομους ιστότοπους, λήψεις από το δίκτυο WiFi σας, hacking τα προσωπικά σας δεδομένα κ.λπ.Ουσία.

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi Bouygues Έτσι έχει το πλεονέκτημα της ενίσχυσης της πρόσβασης στη σύνδεσή σας, αλλά και της αποσύνδεσης όλων των συσκευών (υπολογιστής, smartphone, tablet κ.λπ.) Συνδεδεμένο με το δίκτυό σας. Πράγματι, με κάθε αλλαγή του κωδικού πρόσβασης WiFi Box, η σύνδεση WiFi της προσφοράς σας στο Διαδίκτυο διακόπτεται και πρέπει να εισαγάγετε το δικό σας Νέος Κωδικός από όλες τις συσκευές σας.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του bbox σας ?

Πρώτα απ ‘όλα, γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi Bouygues από το Ρυθμίσεις Box. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να συνδέσετε:

 • σε WiFi,
 • Με τη βοήθεια ενός καλωδίου Ethernet.

Τότε απλά πρέπει να πάτε σε μια ιστοσελίδα και να πληκτρολογήσετε την ακόλουθη διεύθυνση: https: // mabbox.Μοσχάρι.Fr. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε την ακόλουθη σειρά αριθμών: 192.168.1.254.

Bbox Αλλαγή κωδικού πρόσβασης WiFi: Πώς να το κάνετε ?

Ανάλογα με την προσφορά σας στο Διαδίκτυο Bouygues, θα έχετε πρόσβαση είτε στη νέα διεπαφή διαχείρισης ή μεγαλύτερη.

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi Bouygues από τη νέα διεπαφή

Κιβώτιο-wifi

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi Bouygues Από τη νέα διεπαφή:

 1. Από τη διεπαφή διαχείρισης τηλεπικοινωνιών Bouygues, κάντε κλικ στην ενότητα Ασύρματος,
 2. Επιλέξτε την καρτέλα Δίκτυο WiFi.
 3. Στην κατηγορία Διαμόρφωση WiFi, Κάντε κλικ στο πλήκτρο ασφαλείας WiFi WPA/WPA2.
 4. Εδώ είναι ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης bbox, μπορείτε στη συνέχεια να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi Box, αντικαθιστώντας τον με μια άλλη επιλογή σας.
 5. Κάντε κλικ στο Ισχύουν Για να επικυρώσετε την αλλαγή σας.

Εάν δεν γνωρίζετε ποιος κωδικός πρόσβασης θα εισαγάγετε, αλλά θέλετε να εξασφαλίσετε τη σύνδεσή σας, μπορείτε επίσης να μεταβείτε Δημιουργήστε ένα κλειδί Για να αποκτήσετε ένα Τυχαίο κωδικό πρόσβασης Bbox WiFi.

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi Box από την παλιά διεπαφή

Εάν έχετε το παλιό περιβάλλον διαχείρισης, ειδικά αν έχετε μια παλιά προσφορά bbox όπως το Bbox Μαϊάμι Για παράδειγμα, εδώ είναι πώς να προχωρήσετε Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi Bouygues ::

 1. Στη διεπαφή σας, μεταβείτε στο τμήμα Προηγμένη διαμόρφωση.
 2. Επιλέξτε την καρτέλα Διαμόρφωση WiFi.
 3. Στην καρτέλα Ασφάλεια, Πληκτρολογήστε τον νέο σας κωδικό πρόσβασης WiFi Bouygues, όπου βρίσκεται το προεπιλεγμένο πλήκτρο ασφαλείας.

Και πάλι, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Δημιουργήστε ένα κλειδί Για να εισαγάγετε έναν τυχαίο κωδικό πρόσβασης BBOX WIFI.

Σημειώστε ότι η κρυπτογράφηση του κλειδιού ασφαλείας πρέπει να είναι WPA. Εάν η νέα διεπαφή προσφέρει αυτήν την προεπιλεγμένη κρυπτογράφηση, το παλιό αφήνει την επιλογή μεταξύ WPA Και Σφυροκόπημα, που είναι λιγότερο ασφαλές.

Τι διασύνδεση σύμφωνα με την προσφορά μου στο bbox ?

Ο παρακάτω πίνακας συνοψίζει ποια είναι η διεπαφή στην οποία έχετε πρόσβαση ανάλογα με την προσφορά σας στο bbox και επομένως ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης wifi bbox.

Η αίσθηση του Box, το Μαϊάμι και το Μαϊάμι+ προσφορές είναι τώρα πιο εμπορεύεται, Έχουν δώσει τη θέση τους στο bbox fit, must και ultym προσφορές, τις οποίες μπορείτε να ανακαλύψετε καλώντας το 09 87 67 18 00.

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi Bouygues: Πώς να επιλέξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi Box ?

Ο κωδικός πρόσβασης WiFi της προσφοράς του πλαισίου Internet σας καθορίζεται από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Είναι συχνά μακρύ και περίπλοκο να θυμηθω.

Δεν βρίσκετε πλέον το χαρτί στο οποίο το σημειώσατε ? Πρέπει να το πληκτρολογήσετε μία ή δύο φορές πριν το καταλάβετε σωστά, επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές στους φίλους σας όταν έρχονται σε εσάς ?

Η λύση ? Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης wifi bbox Για έναν απλούστερο κωδικό πρόσβασης ! Ωστόσο, αυτός ο νέος κωδικός πρόσβασης πρέπει επίσης να εξασφαλίσει την ασφάλεια του δικτύου WiFi σας.

Επομένως, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης Bbox WiFi:

 • που έχει σημαντικό αριθμό χαρακτήρων,
 • που αποτελείται από στοιχεία και γράμματα,
 • που περιέχει γράμματα τόσο σε κεφαλαία γράμματα όσο και μικροσκοπικά,
 • που δεν έχει προσωπικά δεδομένα,
 • που δεν είναι ήδη χρησιμοποιούμενος κωδικός πρόσβασης.

Σκεφτείτε έναν κωδικό πρόσβασης WiFi Bouygues που σας μιλάει, χωρίς να είστε πολύ εύκολο να αποκρυπτογραφήσετε.

Πώς να αλλάξετε το όνομα του δικτύου WiFi Bbox ?

Όταν πηγαίνετε στις ρυθμίσεις bbox για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το όνομα του δικτύου σας για να το κάνετε πιο προσωπικό.

Αυτό σας επιτρέπει να το αναγνωρίσετε πιο γρήγορα όταν επιλέγετε το δίκτυό σας WiFi για σύνδεση.

Το όνομα του δικτύου WiFi Bouygues είναι τίτλο SSID, Μπορείτε να το βρείτε και να το τροποποιήσετε ακολουθώντας αυτά τα λίγα βήματα:

 1. Στη διεπαφή σας, μεταβείτε στο Προηγμένη διαμόρφωση Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Διαμόρφωση WiFi.
 2. Πηγαίνετε στο τμήμα Γενικότης.
 3. Εδώ θα βρείτε το κουτί Όνομα δικτύου (SSID).

Στη συνέχεια, μπορείτε να διαγράψετε το προεπιλεγμένο όνομα Box και να το αντικαταστήσετε με ένα νέο όνομα δικτύου WiFi Bouygues. Μην ξεχάσετε να επικυρώσετε την αλλαγή σας πριν φύγετε.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά στο Διαδίκτυο Bouygues ? Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές καλώντας το 09 87 67 18 00 Προκειμένου να βρείτε την καλύτερη προσφορά συνεργάτη ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης μιας σύνδεσης WiFi ?

Είναι δυνατόν να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi από τον υπολογιστή σας στην καρτέλα “Ασύρματος“, Τότε στην καρτέλα”Ασφάλεια“Στη συνέχεια, έλεγχος του πλαισίου”προβολή“”. Στη συνέχεια εμφανίζεται ο τρέχων κωδικός πρόσβασης στην καρτέλα και μπορείτε να τον αλλάξετε εάν είναι απαραίτητο.

Πρέπει να αλλάξουμε το όνομα του bbox σας ?

Δεν είναι υποχρεωτικό Αλλάξτε το όνομα του δικτύου του bbox σας, ή SSID, όταν αλλάζετε το πλήκτρό σας WPA. Η αλλαγή του ονόματος του κουτιού σας απλώς σας επιτρέπει να το προσωποποιήσετε για να το αναγνωρίσετε πιο εύκολα μεταξύ των διαφορετικών κουτιών που μπορείτε να συλλάβετε σύμφωνα με την τοποθεσία σας.

Ενημερώθηκε στις 03/13/2023

Ο Emmanuelle είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία ειδήσεων και οδηγών για το Echosdunet. Ασχολείται με πολλές τηλεπικοινωνίες και σελίδες αφιερωμένες στους χειριστές.