Χρήση κωδικών πρόσβασης για την εφαρμογή – Apple Assistance (FR), Πώς να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης εφαρμογής στο Google – Le Blog SafetyMania

Πώς να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης εφαρμογής στο Google

Δεδομένου ότι η Google έχει ενισχύσει την ασφάλειά της, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε αυτόν τον τύπο ειδικού κωδικού πρόσβασης, για παράδειγμα για να διαμορφώσετε την αποστολή της κάμερας της κάμερας σας (παραμέτρους SMTP).

Συνδεθείτε σε εφαρμογές με το αναγνωριστικό της Apple χρησιμοποιώντας κωδικούς πρόσβασης για εφαρμογή

Οι κωδικοί πρόσβασης για την εφαρμογή σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια το αναγνωριστικό μήλου σας για να συνδεθείτε με εφαρμογές που δημιουργούνται από προγραμματιστές εκτός της Apple. Ορισμένες εφαρμογές που δημιουργήθηκαν από προγραμματιστές εκτός από την Apple σας ζητούν να συνδεθείτε με το αναγνωριστικό της Apple, έτσι ώστε η εφαρμογή να μπορεί να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφές και ημερολόγια που αποθηκεύετε στο iCloud. Για να βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασης του αναγνωριστικού μήλου δεν μπορεί να αποθηκευτεί ή να συλλεχθεί από την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας Apple για να χρησιμοποιηθεί μόνο με αυτήν την εφαρμογή. Χρησιμοποιείτε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης για την εφαρμογή όταν η εφαρμογή σας ζητά να συνδεθείτε με το αναγνωριστικό μήλου σας. Για να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε κωδικούς πρόσβασης για την εφαρμογή, το αναγνωριστικό της Apple πρέπει να προστατεύεται από την αναγνώριση με δύο παράγοντες.

Δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης για εφαρμογή

 1. Συνδεθείτε στον ιστότοπο της AppleID.μήλο.com.
 2. Στην ενότητα Σύνδεση και ασφάλεια, επιλέξτε κωδικούς πρόσβασης για εφαρμογές.
 3. Επιλέξτε Δημιουργία κωδικού πρόσβασης για εφαρμογή ή επιλέξτε το κουμπί Προσθήκη και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
 4. Εισαγάγετε ή κολλήστε τον κωδικό πρόσβασης για εφαρμογή στο πεδίο που προορίζεται για τον κωδικό πρόσβασης εφαρμογής.

Ανακαλέστε έναν κωδικό πρόσβασης για εφαρμογή

25 κωδικοί πρόσβασης για εφαρμογή μπορούν να είναι ενεργοί ταυτόχρονα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να ανακαλέσετε αυτά μεμονωμένα ή συνολικά.

 1. Συνδεθείτε στον ιστότοπο της AppleID.μήλο.com.
 2. Στην ενότητα Σύνδεση και ασφάλεια, επιλέξτε κωδικούς πρόσβασης για εφαρμογές.
 3. Επιλέξτε το κουμπί Διαγραφή δίπλα στον κωδικό πρόσβασης που θέλετε να διαγράψετε ή να ανακαλέσετε τα πάντα.

Μόλις απενεργοποιηθεί ένας κωδικός πρόσβασης, η εφαρμογή με την οποία σχετίζεται αποσυνδέεται από τον λογαριασμό σας, εφόσον δεν δημιουργείται ένας νέος κωδικός πρόσβασης και δεν συνδέεστε ξανά.

Κάθε φορά που αλλάζετε ή επαναφέρετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης του αναγνωριστικού της Apple, όλοι οι κωδικοί πρόσβασης για την εφαρμογή σας ανακλήθηκαν αυτόματα για να προστατεύσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Στη συνέχεια, πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για εφαρμογή για τις εφαρμογές για τις οποίες θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον τύπο κωδικού πρόσβασης.

Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που δεν κατασκευάζονται από την Apple ή με ανεξάρτητες ιστοσελίδες που δεν ελέγχονται ούτε δοκιμάζονται από την Apple, παρέχονται μόνο ως ένδειξη και δεν αποτελούν καμία σύσταση. Η Apple δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τη χρήση τέτοιων τόπων ή προϊόντων τρίτου μέρους ή απόδοσης. Η Apple δεν εγγυάται με κανέναν τρόπο την αξιοπιστία ενός τρίτου ιστότοπου ή την ακρίβεια των πληροφοριών που προσφέρει η τελευταία. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή για περισσότερες πληροφορίες.

Πώς να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης εφαρμογής στο Google

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πώς να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης εφαρμογής Google.

Δεδομένου ότι η Google έχει ενισχύσει την ασφάλειά της, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε αυτόν τον τύπο ειδικού κωδικού πρόσβασης, για παράδειγμα για να διαμορφώσετε την αποστολή της κάμερας της κάμερας σας (παραμέτρους SMTP).

Για να ξεκινήσετε, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Google. Επειτα :

 1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Google
 2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις ρυθμίσεις “ασφαλείας”
 3. Εδώ, στο πλαίσιο “Σύνδεση με το Google” Ελέγξτε ότι η “επικύρωση δύο βαθμών” είναι καλά ενεργοποιημένη (αν αυτό δεν συμβαίνει, ενεργοποιείται ακολουθώντας τα βήματα)
 4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Εφαρμογές κωδικούς πρόσβασης”
 5. Επανασυνδέομαι
 6. Επιλέξτε μια εφαρμογή χρησιμοποιώντας το μενού drop -down, διαφορετικά προσαρμόστε το πλαίσιο με “κάμερα” για παράδειγμα
 7. Κάντε κλικ στο “Δημιουργία”
 8. Ανοίγει ένα παράθυρο και ο παράγοντας που παράγεται ο κωδικός πρόσβασης υποδεικνύεται στο κίτρινο ορθογώνιο. ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ : Σημειώστε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης καλά επειδή δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση μετά.
 9. Κάντε κλικ στο “OK”
 10. Δημιουργείται ο κωδικός πρόσβασης της αίτησής σας.

Βίντεο Επεξηγήσεις παρακάτω.

Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε τη λειτουργία SMTP για την αποστολή της φωτογραφίας της φωτογραφικής μηχανής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως εδώ.