WI -FI επί του σκάφους: Η Air France παρουσιάζει τις νέες προσφορές της – η ψηφιακή, η Air France θα προσφέρει δωρεάν WiFi σε όλα τα αεροπλάνα μέχρι το 2020

WiFi Air France

Η σύνδεση στο Διαδίκτυο στις πτήσεις της Air France δεν θα αποτελεί πλέον πρόβλημα. Μέχρι το 2020 όλα τα αεροσκάφη αεροπορικών εταιρειών θα προσφέρουν πρόσβαση WiFi. Η Air France Connect προσφέρει 3 φόρμες συνδρομής 3 χρόνου. Το πρώτο είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να επικοινωνείτε μόνο με μηνύματα, στο Facebook Messenger, WhatsApp, Imessage… θα είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες σας στο smartphone σας ή στο tablet.

Wi-Fi στο σκάφος: Η Air France παρουσιάζει τις νέες προσφορές της

Η Air France επιταχύνει όσον αφορά τις συνδεδεμένες υπηρεσίες που προσφέρονται στα αεροπλάνα της, η εκτόξευση της Air France Connect, η νέα προσφορά Wi-Fi στο σκάφος, αποδεικνύεται από.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Air France Connect, αυτό είναι το νέο όνομα που ορίζει τις προσφορές πρόσβασης σε Wi-Fi στο αεροσκάφος που είναι εξοπλισμένο με την εταιρεία. Στην πραγματικότητα, προσφέρονται τρία νέα πακέτα στους ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν. Πράγματι, προσφέρεται σε όλους το “pass pass”. Από την άλλη πλευρά, περιορίζεται στην αποστολή μηνυμάτων κειμένου. Ωστόσο, ορίζεται ότι οι πελάτες θα μπορούν να συνεχίσουν να ανταλλάσσουν κατά την πτήση με τους φίλους, τους συναδέλφους και την οικογένεια τους “από τις αγαπημένες τους εφαρμογές”. Κατανοούμε λοιπόν ότι οι πολύ δημοφιλείς εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων όπως το Messenger, το WhatsApp και άλλοι θα υποστηριχθούν.

Οι άλλοι δύο τύποι πληρώνονται. Το “Surf Pass” προσθέτει σε άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων τη δυνατότητα χρήσης του γραμματοκιβωτίου του και σερφάρισμα στο Διαδίκτυο. Ένα πέρασμα τιμολογήθηκε 3 € για ολόκληρη την πτήση βραχυπρόθεσμου δικαστηρίου, από € 5 για την πλήρη πτήση μεσαίου και € 8 για μια ώρα σε πτήση μεγάλων αποστάσεων ή 16 € για να επωφεληθεί από αυτό καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Οι κάτοχοι μιας κάρτας Flying Blue θα μπορούν να ορίσουν αυτήν την επιλογή σε “μίλια” (2.700 μίλια για μια ώρα, 6.000 μίλια για ολόκληρη την πτήση).

Όσο για το “Pass Stream”, διαθέσιμο μόνο σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, έχει τα πλεονεκτήματα των άλλων δύο τύπων με βελτιωμένη ταχύτητα (η Air France προκαλεί ευρυζωνική σύνδεση, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες) και εξουσιοδοτεί αρχεία μεταφορτών. Αυτό το τελευταίο πέρασμα χρεώνεται στα 30 € για την πλήρη διάρκεια της πτήσης ή 10.000 μίλια.

Τελευταίες πληροφορίες, και εξίσου σημαντικό, η Air France εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να ανακοινώσει ότι το 100 % των αεροπλάνων του στόλου της θα είναι εξοπλισμένο για να προσφέρει Wi-Fi στο σκάφος μέχρι το 2020. Στα τέλη του 2018, η Air France υπόσχεται ότι 22 αεροσκάφη μακράς αποστολής και 8 αεροσκάφη μικρών και μεσαίων καταστημάτων θα είναι εξοπλισμένα με αυτό. Παρακάτω, ένα βίντεο στο οποίο η Air France δείχνει πώς εξοπλίζει τα αεροσκάφη της για να προσφέρει Wi-Fi στο σκάφος.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ακολουθήστε όλα τα ψηφιακά νέα στο Google News

Η Air France θα προσφέρει δωρεάν WiFi σε όλα τα αεροπλάνα μέχρι το 2020

Η Air France θα προσφέρει δωρεάν WiFi σε όλα τα αεροπλάνα μέχρι το 2020. Θα προσφέρονται τρεις τύποι συνδρομής, ένας δωρεάν για μηνύματα και δύο πληρωμένες για το internet surfing και streaming. Τα τερματικά βρίσκονται στα αεροπλάνα για σύνδεση, απλώς πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Είναι δυνατόν να πληρώσετε με τραπεζική κάρτα και paypal.

Δωρεάν WiFi Airfrance 2020

Η σύνδεση στο Διαδίκτυο στις πτήσεις της Air France δεν θα αποτελεί πλέον πρόβλημα. Μέχρι το 2020 όλα τα αεροσκάφη αεροπορικών εταιρειών θα προσφέρουν πρόσβαση WiFi. Η Air France Connect προσφέρει 3 φόρμες συνδρομής 3 χρόνου. Το πρώτο είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να επικοινωνείτε μόνο με μηνύματα, στο Facebook Messenger, WhatsApp, Imessage… θα είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες σας στο smartphone σας ή στο tablet.

Η Air France θα προσφέρει 3 τύπους συνδρομής στο Διαδίκτυο σε όλα τα αεροπλάνα της μέχρι το 2020, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν

Η δεύτερη προσφορά “surf” προσφέρεται από 3 ευρώ στις πτήσεις στη Γαλλία, από 5 ευρώ σε πτήσεις στην Ευρώπη, από 8 ευρώ σε διεθνείς πτήσεις για μια ώρα ή 18 ευρώ για την πλήρη πτήση. Όσον αφορά το πέρασμα “ρεύμα”, κοστίζει 30 ευρώ και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο ροής σε πλατφόρμες SVOD καθώς και λήψεις. Ο χώρος Air France είναι πάντα προσβάσιμος, ανεξάρτητα από την επιλεγμένη συνδρομή. Δεν καθορίζεται από την Air France, αλλά γνωρίζουμε ότι το ευρωπαϊκό δίκτυο αεροπορίας επιτρέπει χάρη στο 4G των ροών της τάξης των 60 έως 75 Mbps.

Οι ταξιδιώτες πρέπει μόνο να συνδεθούν με το τερματικό WiFi “Air France Connect” στο αεροπλάνο. Αρκετοί κανονισμοί προσφέρονται από τραπεζική κάρτα, συμπεριλαμβανομένων των American Express, Visa και MasterCard ή PayPal. Ταξιδιώτες, τι πιστεύετε για αυτούς τους τύπους συνδρομής ? Πρόκειται να βάλετε το χέρι σας στην τσέπη σας για ένα από αυτά τα πακέτα ? Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο