Χρησιμοποιήστε έναν λογαριασμό WhatsApp σε διάφορα τηλέφωνα ή με αρκετούς αριθμούς | Σελίδες βοήθειας WhatsApp, πώς να ελέγξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας | WhatsApp Βοήθεια σελίδων

Πώς να ελέγξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας

Εάν προσπαθείτε να αλλάξετε τον λογαριασμό σας WhatsApp από μια συσκευή σε άλλη πολύ συχνά, μπορεί να αποκλείσετε κατά τη διάρκεια της επιστροφής. Αποφύγετε να μεταβείτε από τη μια συσκευή σε άλλη ή από έναν αριθμό σε άλλο αρκετές φορές.

Χρησιμοποιήστε έναν λογαριασμό WhatsApp σε διάφορα τηλέφωνα ή με αρκετούς αριθμούς

Ο λογαριασμός σας WhatsApp μπορεί να ελεγχθεί μόνο με έναν αποθηκευμένο αριθμό τηλεφώνου. Εάν έχετε ένα τηλέφωνο διπλού SIM (Dual SIM), σημειώστε ότι πρέπει να επιλέξετε έναν μόνο αριθμό για να επαληθεύσετε το WhatsApp. Είναι αδύνατο να ελέγξετε τον ίδιο λογαριασμό WhatsApp σε δύο διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Μπορείτε να αλλάξετε τον λογαριασμό σας στο WhatsApp στο νέο σας τηλέφωνο χωρίς να λαμβάνετε κωδικό SMS.

Εάν ο αριθμός τηλεφώνου σας είναι επιλέξιμος, μπορείτε να ελέγξετε τον αριθμό σας χρησιμοποιώντας την παλιά σας συσκευή. Το WhatsApp θα στείλει μια ειδοποίηση ώθησης στην παλιά συσκευή που περιέχει έναν κωδικό 6 -digit για να εισαγάγετε τη νέα σας συσκευή.

Εάν δεν επιλέξετε αυτήν τη μέθοδο επαλήθευσης, θα σας προσκληθεί να ελέγξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας από το SMS.

Εάν προσπαθείτε να αλλάξετε τον λογαριασμό σας WhatsApp από μια συσκευή σε άλλη πολύ συχνά, μπορεί να αποκλείσετε κατά τη διάρκεια της επιστροφής. Αποφύγετε να μεταβείτε από τη μια συσκευή σε άλλη ή από έναν αριθμό σε άλλο αρκετές φορές.

Πώς να ελέγξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας

Πρέπει να έχετε ενεργό αριθμό τηλεφώνου για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό WhatsApp. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη διαδικασία επαλήθευσης, παρακαλούμε να παρατηρήσετε τα ακόλουθα σημεία:

 • Έχετε εγκαταστήσει το τελευταία έκδοση του WhatsApp διαθέσιμο στο App Store.
 • Έχετε εισαγάγει τον αριθμό τηλεφώνου σας σε πλήρη διεθνή μορφή συμπεριλαμβάνοντας την ενδεικτική της χώρας (ή επιλέγοντας τη χώρα σας στη λίστα των χωρών).
  • Ακολουθεί ένα παράδειγμα γαλλικού αριθμού τηλεφώνου: + 33 6 xx xx xx.

  Αφού εισαγάγετε τον αριθμό σας, θα λάβετε SMS στο τηλέφωνό σας. Το SMS περιέχει έναν κωδικό επαλήθευσης 6 -digit που μπορείτε να εισαγάγετε στην οθόνη ελέγχου WhatsApp. Ο κωδικός επαλήθευσης είναι μοναδικός και αλλάζει κάθε φορά που ελέγχετε έναν νέο αριθμό τηλεφώνου ή νέα συσκευή. Μην προσπαθήσετε να μαντέψετε τον κωδικό επαλήθευσης. Αυτό θα μπορούσε να εμποδίσει τη διαδικασία για λίγο.

  Παρατηρημένος : Εάν το iCloud Trousseau είναι ενεργοποιημένο και έχετε ήδη ελέγξει αυτόν τον αριθμό, μπορεί να επαληθευτεί αυτόματα χωρίς να λαμβάνετε νέο κωδικό από το SMS.

  Εάν δεν λαμβάνετε κωδικό SMS, το αυτοματοποιημένο μας σύστημα μπορεί να σας το επικοινωνήσει μέσω μιας κλήσης. Περιμένετε πέντε λεπτά και μην αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο μεταξύ. Μετά από πέντε λεπτά, πατήστε Κάλεσέ με.

  Παρατηρημένος : Ανάλογα με τον χειριστή που χρησιμοποιείτε, το κόστος για SMS και τηλεφωνικές κλήσεις μπορεί να τιμολογηθεί.

  Εάν μετά τον έλεγχο αυτών των σημείων, δεν έχετε λάβει ακόμα τον κωδικό σας, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Απεγκαταστήστε το whatsapp του iPhone σας.
  2. Επανεκκινήστε το iPhone σας: Απενεργοποιήστε τη συσκευή και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά.
  3. Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του WhatsApp διαθέσιμη στο App Store.