Ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσετε με το SFR μέσω τηλεφώνου δωρεάν, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR – Αριθμός: 01 86 65 29 81

Ποιος είναι ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών SFR? 01 86 65 29 81

Contents

Αν θέλεις Εγγραφείτε σε μια προσφορά SFR, Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο Selectra. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.

Δωρεάν αριθμός τηλεφώνου εξυπηρέτησης πελατών δωρεάν

Επικοινωνήστε με το SFR

Επικοινωνία.Η COM αναγνώρισε 11 υπηρεσίες στο SFR. Κάντε κλικ στο όνομα της υπηρεσίας για περισσότερες λεπτομέρειες ή τον αριθμό τηλεφώνου για να καλέσετε το SFR.

Εξυπηρέτηση πελατών SFR και βοήθεια 1023
SFR Mobile and Box Service Service 1099
Υπηρεσία καταγγελιών SFR Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
SFR Mobile Vocal Server 963
SFR Vocal Server Fixed και Box 0805701801
SFR Altice Campus Seat 0185060000
Καλέστε το SFR από το εξωτερικό +33610001023
Καλέστε την επιχείρηση SFR 1024
Επικοινωνήστε με το SFR μέσω κοινωνικών δικτύων Facebook, Twitter, Forum
Καλέστε το SFR από το εξωτερικό +33610001023
SFR Υπηρεσία Σημαντική γλώσσα https: // βοήθεια.SFR.Fr
Μεταβείτε στο κατάστημα SFR https: // κατάστημα.SFR.FR/

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR και την τεχνική βοήθεια

Για SFR (Fiber, ADSL, Muméricable, RMC) και SFR Mobile συνδρομητές μπορείτε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών 1023 (απαλλαγμένη από μια γραμμή SFR) Δευτέρα έως Παρασκευή: 8 π.μ. – 10 μ.μ. Αυτή η υπηρεσία SFR διαχειρίζεται τη σύμβασή σας, τον τερματισμό, την αλλαγή προσφοράς, αλλά και την αντιμετώπιση προβλημάτων σε περίπτωση κατανομής ή ανάγκης για βοήθεια.

Επικοινωνήστε με την υπηρεσία πωλήσεων SFR

Για να εγγραφείτε σε ένα SFR Mobile ή SFR Fiber/ADSL μπορείτε να καλέσετε έναν πωλητή στο 1099 Από τις 9 π.μ. έως τις 10 μ.μ. 7 ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε επίσης να μάθετε για την επιλεξιμότητά σας και τις προσφορές της στιγμής.

Υποβάλετε καταγγελία κατά του SFR

Ένα πρόβλημα ή μια διαφορά σχετικά με το τιμολόγιο SFR ? , Οι κανονισμοί, η αποζημίωση, ο εξοπλισμός, η παρέμβαση, η ποιότητα των σχέσεων των πελατών, η περικοπή δικτύου, η καταχρηστική επιβολή ή μια απάτη ? Πώς να υποβάλετε μια καταγγελία με SFR σε τρία στάδια:

 • Καλέστε την υπηρεσία καταναλωτών SFR στον αριθμό μη εξυπηρέτησης: 1023
 • Στείλτε ένα εγγεγραμμένο γράμμα LRAR στο SFR Box και Service Service TSA 73917 62978 Arras Cedex 9
 • Εισαγάγετε τον διαμεσολαβητή τηλεπικοινωνιών: https: // www.Διαμεσολάβηση.Org/sear-the-mediateura. Είναι σημαντικό να γνωστοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο LRAR.

Καλέστε τον φωνητικό διακομιστή SFR για κινητό

SFR κινητής αυτοματοποιημένος αριθμός εξυπηρέτησης πελατών είναι ο 923 . Διατίθεται δωρεάν 24/24 ώρες 7/77J.

Καλέστε τον διακομιστή φωνής SFR για σταθερή γραμμή και πλαίσιο

Ο αριθμός τηλεφώνου του αυτοματοποιημένου πλαισίου εξυπηρέτησης πελατών και η σταθερή γραμμή SFR Mobile είναι το 0 805 701 801 . Διατίθεται 24 ώρες την ημέρα 7/77J.

Επικοινωνήστε με την έδρα του SFR στο Παρίσι

Η πολιορκία του SFR είναι αυτή της Altice της μητρικής εταιρείας. Μπορείτε να φτάσετε στο πρότυπο στον αριθμό τηλεφώνου 0185060000 (δεν είναι προσαγωγία) ή πηγαίνετε εκεί για να:
Γαλλική εταιρεία Radiotelephone – 1 τετράγωνο Bela Bartok 75015 Παρίσι για οποιαδήποτε ερώτηση διοικητικής, λογιστικής ή πρόσληψης .

Εγγραφείτε σε έναν σύμβουλο SFR μέσω κοινωνικών δικτύων

Το SFR έχει το δικό της φόρουμ HTTPS: //.SFR.fr/ για την κοινότητα να βοηθήσει ο ένας τον άλλον, αλλά οι απαντήσεις δεν είναι εγγυημένες από έναν σύμβουλο SFR.

Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια μέσω των κοινωνικών δικτύων Twitter και Facebook

Καλέστε το SFR από το εξωτερικό

Για να φτάσετε στο SFR στο εξωτερικό, καλέστε τον αριθμό τηλεφώνου που δεν έχει σχεδιαστεί με μη εξυπηρέτηση +33610001023 Επίσης έγκυρη στη Γαλλία (Tip Nonsurtax.com).

Καλέστε την επιχείρηση SFR

Οι πελάτες Pro πρέπει να καλέσουν την ειδική υπηρεσία SFR 1023

Οι πελάτες της εταιρείας SFR μπορούν να φτάσουν στην υπηρεσία SFR στον αριθμό τηλεφώνου 0811 907 907 Ή 907 .

Οι χρήστες των επιχειρηματικών γραμμών SFR μπορούν να καλέσουν το 1024 Από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Επικοινωνήστε με το SFR στη νοηματική γλώσσα

Οι κωφοί και οι σκληρές υπηρεσίες ακοής μια δωρεάν υπηρεσία SFR. Διατίθεται στον υπολογιστή στο https: // βοήθεια.SFR.fr/contact/#nav = han.

Μεταβείτε σε ένα κατάστημα SFR

Μπορείτε να μεταβείτε σε ένα κατάστημα SFR για να δοκιμάσετε τηλέφωνα, συνδρομές, συμβουλές, κουτί SFR ή κινητό και άψογη βοήθεια.

Ποιος είναι ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών SFR ? 01 86 65 29 81

δωρεάν κλήση

Εξυπηρέτηση πελατών SFR

Σε περίπτωση ερώτησης σχετικά με μια προσφορά ή πρόβλημα SFR με τη γραμμή του, είναι δυνατόν να καλέσετε το SFR για να προσεγγίσετε έναν σύμβουλο. Ποιος είναι ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών SFR ? Υπάρχει υπηρεσία πωλήσεων ή τεχνική υπηρεσία SFR ? Ανακαλύψτε σε αυτό το άρθρο όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εξυπηρέτηση πελατών SFR.

Μιλήστε με έναν σύμβουλο SFR 01 86 65 29 81

Θέλετε να μιλήσετε με έναν σύμβουλο SFR ? Μπορείτε να κάνετε Θυμηθείτε από έναν σύμβουλο SFR Προκειμένου να σας υποστηρίξω στις προσπάθειές σας. Ανακτηθείτε

 • Το ουσιώδες :
 • Οι 6.000 σύμβουλοι εξυπηρέτησης πελατών SFR μπορούν να προσεγγιστούν μέσω τηλεφώνου 1023 ή 09 70 83 10 23 (Δωρεάν κλήση από σταθερή θέση ή κινητό) από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Ο χειριστής προσφέρει επίσης μια εμπορική υπηρεσία στο 1099 Διατίθεται από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ
 • Η SFR εξελέγη Εξυπηρέτηση Πελατών του έτους 2023 στην κατηγορία “Επικοινωνία με λύσεις για άτομα – Μελέτη BVA.
 • Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ικανοποίησης Πελατών ARCEP από τον Απρίλιο του 2023, Το 80% των πελατών ήταν σε θέση να λύσουν το πρόβλημά τους Μετά την επικοινωνία με έναν σύμβουλο εξυπηρέτησης πελατών SFR.

Θέλετε να φτάσετε σε έναν σύμβουλο SFR μέσω τηλεφώνου, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε ? Ποιος αριθμός SFR απαιτεί συνδρομή ? Και από το εξωτερικό ? Ποιες είναι οι ώρες εξυπηρέτησης πελατών SFR ? Βρείτε τις απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις στον παρακάτω πίνακα.

Ανακεφαλαιοποίηση των αριθμών SFR δωρεάν για επαφή εάν είναι απαραίτητο

Υπηρεσία Τηλεφωνικό νούμερο
Εξυπηρέτηση πελατών SFR 1023 ή 09 70 83 1023
Εξυπηρέτηση πελατών SFR από το εξωτερικό +33 6 1000 1023
Πωλήσεις και τεχνική υπηρεσία SFR 1099
Πληροφορίες και συνδρομή 01 86 65 29 81

Τι είναι το κουτί SFR και ο αριθμός κλήσης εξυπηρέτησης πελατών κινητής τηλεφωνίας ?

Στην ηπειρωτική Γαλλία, για να επικοινωνήσετε με το SFR Box και την SFR Mobile Service Service, απλά πρέπει να συνθέσετε το 1023 . Η κλήση είναι Ελεύθερος της γραμμής SFR σας. Είναι ένα Αριθμός SFR Μοναδική για την εξυπηρέτηση πελατών, το κουτί ομαδοποίησης και το κινητό.

Εάν καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών από άλλο τηλέφωνο, το δικό σας SFR κλήση Ωστόσο, θα χρεωθεί με την τοπική τιμή. Αυτό σημαίνει ότι :

 • Εάν η γραμμή με την οποία καλείτε οφέλη Απεριόριστες κλήσεις, Δεν πληρώνετε τίποτα.
 • Εάν αυτή η γραμμή δεν ωφελήσει όχι απεριόριστες κλήσεις, Πληρώνετε την ίδια τιμή με μια κλασική κλήση στην ηπειρωτική Γαλλία.

Η τιμολόγηση της κλήσης ξεκινά μόλις ένας σύμβουλος λάβει την κλήση σας. Ο χρόνος αναμονής είναι ό, τι συμβαίνει δωρεάν.

Από το εξωτερικό Και εκτός της ηπειρωτικής Γαλλίας, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την SFR Service Service Consience μέσω τηλεφώνου, αλλά ο αριθμός που πρέπει να συνθέτετε δεν είναι ο ίδιος. Πρέπει να συνθέσετε το +33 6 1000 1023 .

Η κλήση χρεώνεται ως έκκληση προς την ηπειρωτική Γαλλία. Η τιμή της κλήσης σας δημιουργείται από το SFR Voyage και εξαρτάται από τη χώρα στην οποία βρίσκεστε τη στιγμή της κλήσης σας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δικαιολογούν ένα SFR κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών. Βρείτε το πιο κοινό παρακάτω.

 1. Διαχειριστείτε το πακέτο SFR σας : Χάρη στο 1023, μπορείτε να διαχειριστείτε την προσφορά σας SFR μέσω τηλεφώνου. Οι σύμβουλοι SFR είναι πράγματι εκπαιδευμένοι για να προσθέσουν ή να διαγράψουν επιλογές στη συνδρομή σας (τηλεόραση, δεδομένα, μπουκέτα υπηρεσιών) και να διαχειρίζονται μαζί σας όλα όσα σχετίζονται με τη γραμμή SFR σας.
 2. Κατανοήστε καλύτερα τους λογαριασμούς σας : Δεν καταλαβαίνετε μέρος του τελευταίου σας τιμολογίου SFR ? Η εξυπηρέτηση πελατών SFR είναι εκεί για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την τιμολόγηση των διαφόρων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου σας. Είναι επίσης δυνατό να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας μέσω 1023.
 3. Αναφέρετε μια αλλαγή : Μετακινείτε σύντομα ? Είναι σημαντικό να το καθορίσετε στο SFR καλώντας το 1023. Οι σύμβουλοι SFR θα είναι σε θέση να υποδείξουν τη διαδικασία για να μετακινήσετε το πλαίσιο SFR για παράδειγμα.
 4. Ενημερώστε σας για τον κατάλογο SFR : Συνθέτοντας 1023, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τον κατάλογο προσφορών και επιλογών που προσφέρει η SFR, είτε είστε πελάτης SFR είτε όχι. Εάν αυτός είναι ο μόνος λόγος για την κλήση σας, σας συμβουλεύουμε να στραφείτε στο τμήμα πωλήσεων SFR και όχι στην εξυπηρέτηση πελατών SFR.

Αν θέλεις Εγγραφείτε σε μια προσφορά SFR, Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο Selectra. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.

Υπάρχει αριθμός για να επικοινωνήσετε με την τεχνική υπηρεσία SFR ?

Η SFR δεν διαθέτει συγκεκριμένο αριθμό στους πελάτες της για τεχνικές υπηρεσίες. Για τις τεχνικές σας ερωτήσεις, μπορείτε να συνδέσετε το κλασικό SFR SERVICE SERFICE SFR, δηλαδή 1023 .

Έτσι, εκτός από τους λόγους που αναφέρονται στο προηγούμενο μέρος, οι σύμβουλοι SFR που ανταποκρίνονται όταν καλείτε το Αριθμός εξυπηρέτησης πελατών SFR εκπαιδεύονται για Απαντήστε στις ακόλουθες καταστάσεις.

 1. Έχετε ένα τεχνικό πρόβλημα με το smartphone SFR σας.
 2. Ο αποκωδικοποιητής SFR TV δεν λειτουργεί ή άσχημα.
 3. Το κουτί SFR σας δεν λειτουργεί ή άσχημα.
 4. Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τον εξοπλισμό SFR σας.

Autodiagnosis Σε περίπτωση προβλήματος με το πλαίσιο SFR, μπορείτε να συνδεθείτε στην περιοχή πελατών SFR ή στην εφαρμογή SFR & ME Εκτελέστε μια αυτογνωστική διάγνωση του εξοπλισμού σας.

Numero SFR: Πώς να συμμετάσχετε στο τμήμα πωλήσεων SFR ?

Το τμήμα πωλήσεων SFR μπορεί να προσεγγιστεί με το να συνθέτει το 1099 (Διατίθεται 7 ημέρες την εβδομάδα, 9 π.μ. έως 10 μ.μ.). Ο αριθμός SFR είναι απαλλαγμένος από σταθερή θέση.

Μπορείτε να συνθέσετε το 1099 για Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές SFR Box και SFR Mobile. Οι σύμβουλοι στο τηλέφωνο εκπαιδεύονται για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις προσφορές και τις επιλογές. Μπορείτε να τους καλέσετε για να εγγραφείτε σε μια προσφορά ή επιλογή SFR.

Αν θέλεις Εγγραφείτε σε μια προσφορά SFR, μπορείτε επίσης να Επικοινωνήστε με το Selectra . Οι σύμβουλοι θα σας βοηθήσουν να βρείτε την πιο κατάλληλη προσφορά στις ανάγκες σας. Θα είναι επίσης σε θέση να σας βοηθήσουν στις διαδικασίες συνδρομής σας. Για να το κάνετε αυτό, απλά κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 11 μ.μ., το Σάββατο από τις 9:30 έως τις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Ποιες είναι οι ώρες εξυπηρέτησης πελατών SFR ?

Πρόγραμμα κλήσεων SFR

Ο Αριθμός SFR Η εξυπηρέτηση πελατών, 1023, είναι διαθέσιμη Δευτέρα έως Σάββατο, 8 π.μ. έως 10 μ.μ .

Οι σύμβουλοι SFR είναι προσβάσιμοι κατά τη διάρκεια αυτών των χρονοδιαγραμμάτων, αλλά ανάλογα με το χρόνο που καλείτε, μπορούν να είναι περισσότερο ή λιγότερο απασχολημένοι και μπορείτε να περιμένετε περισσότερο ή λιγότερο καιρό. Πριν καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών SFR, είναι επομένως σκόπιμο να το μάθετε Οι ώρες πλήρους και εκτός λειτουργίας του 1023.

Έτσι, σας συμβουλεύουμε να καλέσετε τον αριθμό τηλεφώνου SFR:

 • Μεταξύ 8 π.μ. και 9 π.μ.
 • Μεταξύ 3 μ.μ. και 5 μ.μ.

Αντίστροφα, αν θέλετε Αποφύγετε την αναμονή Για να φτάσετε σε έναν σύμβουλο SFR, σας συμβουλεύουμε να μην καλέσετε το 1023:

 • Μεταξύ 10 π.μ. και 2 μ.μ.
 • Μεταξύ 7 μ.μ. και 10 μ.μ.

Τα προγράμματα του τμήματος πωλήσεων SFR όπως ορίζεται παραπάνω, το τμήμα πωλήσεων, δηλαδή το 1099, είναι διαθέσιμο 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 9 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

Ποιοι είναι οι άλλοι αριθμοί τηλεφώνου SFR που πρέπει να γνωρίζουν ?

Ως κουτί SFR ή πελάτης SFR Mobile, υπάρχουν πολλά άλλα Αριθμοί SFR που πρέπει να ξέρετε. Βρείτε τα στον παρακάτω πίνακα.

SFR χρήσιμους αριθμούς

Υπηρεσίες Αριθμός SFR
Τηλεφωνητής 123
Παρακολούθηση κατανάλωσης κινητής τηλεφωνίας SFR 950
Διαχείριση λογαριασμών 963 από ένα κινητό
06 1000 1963 από σταθερό
Επαναφορτίστε την πίστωσή σας 952 από ένα κινητό
0811 900 952 από σταθερό
Εξυπηρέτηση πελατών SFR Business 907 από ένα κινητό
0 811 907 907 από σταθερό
+33,811 907 907 από το εξωτερικό
Επιχειρηματική υπηρεσία SFR 0 805 770 303

Ανακαλύψτε όλους τους άλλους τρόπους για να επικοινωνήσετε με το SFR στο αφοσιωμένο άρθρο μας.

SFR After -Sales Service: Τα στοιχεία για το Παρατηρητήριο Ικανοποίησης Πελατών ARCEP τον Απρίλιο του 2023

Τώρα που ξέρετε πώς να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο SFR σε όλες τις περιπτώσεις, τίθεται μια τελευταία ερώτηση. Εξυπηρέτηση πελατών SFR Είναι αξιόπιστο και αποτελεσματικό ? Σύμφωνα με’Arcep Customer Ικανοποίηση Παρατηρητηρίου Χρονολογείται από τον Απρίλιο του 2023 (T1):

 • Το 59% των πελατών λένε ότι είναι ικανοποιημένοι Εξυπηρέτηση πελατών SFR και δώστε του μια σημείωση μεταξύ 6 και 8 από τις 10.
 • Το 18% των πελατών λένε ότι είναι δυσαρεστημένοι και αποδίδει μια σημείωση μικρότερη από 5/10 στην εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή.
 • Οι πελάτες του Box είναι 63% για να λένε ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση πελατών SFR τον Απρίλιο του 2023 σύμφωνα με το Arcep Observatory.
 • Οι πελάτες για κινητά είναι 59% λένε ικανοποιημένοι από την SFR Service Service τον Απρίλιο του 2023 σύμφωνα με το Arcep Observatory.

Τέλος, δύο αριθμοί που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

 • Το 80% των πελατών ήταν σε θέση να λύσουν το πρόβλημά τους μετά την επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών SFR.
 • Το 53% των πελατών ήταν σε θέση να επιλύσουν το πρόβλημά τους μετά από μία μόνο πρόσκληση για εξυπηρέτηση πελατών SFR.

Καλό κινητό

10GB 5,99 € Βλέπω

100GB 16,99 € Βλέπω

20GB 5,99 € Βλέπω

Καλό κινητό

5,99 € Δείτε την προσφορά

5,99 € Δείτε την προσφορά

2,99 € Δείτε την προσφορά

Βρείτε την καλύτερη προσφορά της στιγμής !

Σήμερα: 09/22/2023 15:20 – 1695388854

Συνδρομή στο Διαδίκτυο και το κινητό

Αλλάξτε το Διαδίκτυο ή τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ?

Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές από τους προμηθευτές συνεργατών μας

δωρεάν κλήση

Αλλάξτε το Διαδίκτυο ή τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ?

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι επί του παρόντος κλειστό. Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση.

Το κάνουμε λοιπόν μαζί ? 1,6 εκατομμύρια Γάλλοι μας έχουν ήδη εμπιστευτεί

Σύμβουλος της υπηρεσίας σας

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σάββατο 8:30 έως τις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.