Κατεβάστε το WhatsApp για το Android (δωρεάν) – Clubic, κατεβάστε το WhatsApp Messenger 2.23.20.9 για Android |

Whatsapp Messenger

Διακοσμήστε το σπίτι σας, συνθέστε και πηγαίνετε στην κατάκτηση του Χόλιγουντ

Whatsapp για Android

Κάντε φωνητικές και βίντεο κλήσεις δωρεάν στο Android.

Android, iOS, Web, MacOS, Windows

Star Star Star Star Star
4.0 (12792 σημειώσεις)
File_download 71322 (30 μέρες)

  • Whatsapp για iOS
  • WhatsApp Web για το Web
  • Whatsapp για macOS
  • Whatsapp για Windows
  • Whatsapp για Android

Η σύστασή σας έχει ληφθεί υπόψη, σας ευχαριστώ !

Δωρεάν antivirus που απονεμήθηκε για την αποτελεσματικότητά του

Ασφάλεια αντι-μαλλιού Το Avast σαρώνει το μηχάνημά σας σε πραγματικό χρόνο αναζητώντας πιθανές απειλές

Προστασία δικτύου Wi-Fi Το Avast εξασφαλίζει το δίκτυο Wi-Fi και όλες τις συσκευές που συνδέονται με αυτό

Ένα ελαφρύ antivirus Το Antivirus Avast έχει ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του μηχανήματός σας

Η λήψη σας είναι έτοιμη !

Εάν η λήψη δεν ξεκινά αυτόματα, κάντε κλικ εδώ

Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθεί το πρόγραμμα

Ξεκινήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες

Επωφεληθείτε από το Avast

Προκειμένου να λάβετε υπόψη τη γνώμη σας, επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ:
Επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ

Το WhatsApp για το Android είναι μια βασική εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνομιλείτε εύκολα με τις επαφές σας, ανεξάρτητα από το μοντέλο του τηλεφώνου, του φωνητικού και του βίντεο τους. Πραγματική αναφορά που χρησιμοποιούνται από δισεκατομμύρια χρήστες, αυτή η εφαρμογή είναι εύκολο να χειριστεί και να διατίθεται στα γαλλικά.

  • Γιατί να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp Messenger ?
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp ?
  • Whatsapp και η ασφάλεια των δεδομένων σας
  • Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το WhatsApp ?

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp Messenger ?

Στον τομέα των μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας, το WhatsApp λειτουργεί ως ηγέτης. Αγοράστηκε για περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια δολάρια ανά Facebook (τώρα Meta), η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε iOS, Android, Windows και MacOS.

Το WhatsApp διευκολύνει την επικοινωνία με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους χωρίς κόστος, εξαιρουμένων των κινητών δεδομένων, φωνητικών, βίντεο ή μηνυμάτων. Η αίτηση ισχυρίζεται περίπου 2 δισεκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 100 χώρες. Υπάρχει λοιπόν μια καλή πιθανότητα ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας το έχουν ήδη εγκαταστήσει στο smartphone τους.

Δημιουργία ομάδων συζήτησης

Εκτός από την αποστολή μηνυμάτων κειμένου, ο χρήστης είναι σε θέση να δημιουργήσει σαλόνια συζήτησης με μέγιστο 256 χρήστες και να συμμετάσχει φωτογραφίες, βίντεο και φωνητικά κλιπ στα μηνύματά του.

Κοινή χρήση εγγράφων

Το WhatsApp απλοποιεί επίσης την κοινή χρήση εγγράφων με υποστήριξη για συνημμένα σε μηνύματα 100 MB. Σημειώστε επίσης την ενσωμάτωση ενός εργαλείου για την προσαρμογή των φωτογραφιών που μοιράζονται με τα εφέ, μια συνάρτηση σχεδίασης και την προσθήκη χαμόγελων.

Αποστολή εφήμερων μηνυμάτων

Το WhatsApp απλοποιεί επίσης την κοινή χρήση εγγράφων με υποστήριξη για συνημμένα σε μηνύματα 100 MB. Σημειώστε επίσης την ενσωμάτωση ενός εργαλείου για την προσαρμογή των φωτογραφιών που μοιράζονται με τα εφέ, μια συνάρτηση σχεδίασης και την προσθήκη χαμόγελων.

Φωνητικές και βιντεοκλήσεις

Το Whatsapp έχει επίσης μεγάλη δημοτικότητα για τη λειτουργικότητα του ελεύθερου φωνητικού και βίντεο κλήσεων. Αυτά χρησιμοποιούν τη σύνδεση στο Διαδίκτυο του τηλεφώνου στη θέση του πακέτου κινητής τηλεφωνίας. Σημειώστε ότι ορισμένοι τηλεφωνικοί φορείς είναι πιθανό να εφαρμόσουν τέλη διαχείρισης δεδομένων.

Αποστολή μηνυμάτων μέσω Windows και MacOS

Εφαρμογές για Windows και MacOS, καθώς και ηλεκτρονική εφαρμογή Web.Whatsapp.Το COM σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα απευθείας από έναν υπολογιστή. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να σαρώσετε έναν κωδικό QR με την εφαρμογή για κινητά εγκατεστημένη στο smartphone.

Μάθε περισσότερα για WhatsApp Web

Πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp ?

Το WhatsApp είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 180 χώρες και υποστηρίζεται από ένα ευρύ φάσμα λειτουργικών συσκευών και συστημάτων. Διατίθεται σε iOS, Android, Windows Phone, καθώς και σε επιτραπέζιους υπολογιστές (Windows and MacOs) και στον ιστό. Το WhatsApp μπορεί να μεταφορτωθεί από το Clubic ή από επίσημα καταστήματα εφαρμογών όπως το Apple App Store, το Google Play Store και το Microsoft Store ή στον ιστότοπο της εφαρμογής.

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό WhatsApp και έτσι να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, θα πρέπει να ελέγξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και να εισαγάγετε τον κωδικό που λαμβάνεται από το SMS στην εφαρμογή.

Εφαρμογές για Windows και MacOS, καθώς και ηλεκτρονική εφαρμογή Web.Whatsapp.Το COM σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα απευθείας από έναν υπολογιστή. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να σαρώσετε έναν κωδικό QR με την εφαρμογή για κινητά εγκατεστημένη στο smartphone.

Whatsapp και η ασφάλεια των δεδομένων σας

Από την πλευρά ασφαλείας, η εφαρμογή WhatsApp παρέχει κρυπτογράφηση συνομιλιών και αρχεία End -to -End. Στη συνέχεια, ένα λουκέτο σας επιτρέπει να ελέγξετε εάν οι κλήσεις και τα μηνύματα είναι κρυπτογραφημένα σε πραγματικό χρόνο.

Ωστόσο, το WhatsApp δεν είναι τοποθετημένο σε αυτήν την εξειδικευμένη θέση. Πράγματι, όλοι οι χρήστες του WhatsApp παρατίθενται σε μια κοινή βάση δεδομένων στην οποία ένα δημόσιο κλειδί συνδέεται με κάθε αριθμό τηλεφώνου χρυσού που μπορεί να υπονομευθεί από ένα κακόβουλο άτομο.

Επιπλέον, το WhatsApp είναι υπό τον έλεγχο του meta, ο κοινοτικός γίγαντας προσπαθεί να δημιουργήσει γέφυρες με το τελευταίο. Επομένως, αυτό είναι για παράδειγμα ότι είναι δυνατόν να συνομιλήσετε με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προωθεί τα προϊόντα του στο Facebook.

Σε αυτή την περίπτωση, τα μηνύματα αποθηκεύονται έτσι στους διακομιστές του κοινωνικού δικτύου. Το Whatsapp έπρεπε επίσης να αντιμετωπίσει μια γενική κριτική ενόψει των αλλαγών πολιτικής εμπιστευτικότητας στις αρχές του 2021. Για περισσότερες πληροφορίες, πηγαίνετε εδώ.

Whatsapp Messenger

Ο απλούστερος και πιο πρακτικός τρόπος για να μιλήσετε με τους φίλους σας

Κατεβάστε

Συνιστώμενες αιτήσεις για εσάς

Evil Awakening II: Εικονίδιο Erebus

Ένα διασκεδαστικό MMORPG όπου πρέπει να σώσετε τον κόσμο

Εικονίδιο κινητό pubg

Η έκδοση Android της διάσημης βασιλικής μάχης

Οικογενειακή πόλη: εικονίδιο makeover

Διακοσμήστε το σπίτι σας, συνθέστε και πηγαίνετε στην κατάκτηση του Χόλιγουντ

Εικονίδιο επιχειρήσεων Whatsapp

Διαχειριστείτε την επιχείρησή σας WhatsApp Official Ο λογαριασμός σας στο smartphone σας

Xender - Μοιραστείτε το εικονίδιο μεταφοράς μουσικής

Μεταφέρει αρχεία και κοινή χρήση εφαρμογών

Ogwhatsapp εικονίδιο

Χρησιμοποιήστε δύο αριθμούς τηλεφώνου με το WhatsApp

Εικονίδιο Snapchat

Μοιραστείτε τη μέρα σας χρησιμοποιώντας φωτογραφίες

Εικονίδιο Uptodown App Store

Όλες οι εφαρμογές που θέλετε στη συσκευή σας Android