Συνδέουμε – Εφαρμογές στο Google Play, Volkswagen Συνδέουμε στο App Store

Volkswagen Συνδέουμε 4

Ο προγραμματιστής, Volkswagen, ανέφερε ότι οι πρακτικές απορρήτου της εφαρμογής μπορεί να περιλαμβάνουν χειρισμό δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου της ανάπτυξης.

Συνδέουμε

Car-net ή συνδέουμε: με τη νέα εφαρμογή αφιερωμένη στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας του ID της Volkswagen, η συνδεσιμότητα συνδέεται με ένα διαισθητικό σχέδιο. Καταχωρίστε το Volkswagen σας και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή We Connect ως άμεσο μέσο σύνδεσης του οχήματός σας*και επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα.
Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η εφαρμογή We Connect:
• Διαισθητική και εύκολη πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες σχετικά με το όχημα και την κατάστασή του.
• Τηλεχειριστήριο πρακτικής λειτουργίας οχήματος από το smartphone σας. Για παράδειγμα, προγραμματίστε τη σταθερή σας θέρμανση, απλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή We Connect. Το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα των θυρών και του κορμού αποσκευών είναι επίσης δυνατή από απόσταση.
• Βρείτε το Volkswagen πιο γρήγορα, ένα κλικ στην τελευταία θέση στάθμευσης.
• Στείλτε τους επόμενους προορισμούς στο σύστημα πλοήγησης χωρίς το παραμικρό άγχος
• Διαμορφώστε το smartphone σας ως κλειδί κινητής τηλεφωνίας *** και επικυρώστε/διαχειριστείτε άλλα κλειδιά για τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς σας
• Ακόμη πιο χρήσιμες λειτουργίες για ηλεκτρικά οχήματα. Για παράδειγμα, ελέγξτε την κατάσταση φόρτωσης της μπαταρίας και ξεκινήστε ή σταματήστε τη διαδικασία φόρτωσης.
Οι επιλεγμένες λειτουργίες όπως “Χρονοδιακόπτης στάθμευσης” μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το Android SmartWatch σας
Χάρη στην απλή εγγραφή στην εφαρμογή και στο νέο αναγνωριστικό Volkswagen, το όχημά σας συνδέεται ακόμη πιο γρήγορα στο smartphone σας.
_______
*Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών που περιγράφονται εξαρτάται τόσο από το όχημα όσο και από τον εξοπλισμό του. Ελέγξτε τη συμβατότητα στο www.Volkswagen-Carnet.com. Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες We Connect, χρειάζεστε έναν λογαριασμό χρήστη Volkswagen ID και πρέπει να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Είναι επίσης απαραίτητο να συμπληρώσουμε ένα συμβόλαιο που συνδέουμε και αντίστοιχα, συνδέουμε πιο ξεχωριστά με το Volkswagen AG. Γιατί συνδέουμε το Plus, έχετε 90 ημέρες από την παράδοση του οχήματος για να το καταγράψετε στο www.πύλη.Βολκσέγκεν.com και χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες δωρεάν για ολόκληρη τη συμφωνηθείσα περίοδο.
** Η χρήση απαιτεί έλεγχο ταυτότητας μέσω της διαδικασίας αναγνώρισης Volkswagen.
*** Για τη χρήση του κινητού κλειδιού, μια ξεχωριστή σύμβαση Sepact πρέπει να ολοκληρωθεί στο διαδίκτυο με την Volkswagen AG. Διατίθεται μόνο με το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης “Discover Pro” και σε συνδυασμό με την εφαρμογή We Connect. Αρχικά, διατίθενται δύο δωρεάν κλειδιά για κινητά: μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια των 4 ετών μετά την ολοκλήρωση της σύμβασης We Connect. Η πώληση ενός κλειδιού κινητής τηλεφωνίας απαιτεί έλεγχο ταυτότητας του μεταβιβάζοντος μέσω της διαδικασίας αναγνώρισης Volkswagen. Μόλις εγκατασταθεί σε ένα συμβατό smartphone, το κλειδί για κινητά ισχύει για ένα χρόνο στο εν λόγω τερματικό. Θα βρείτε μια επισκόπηση της συμβατότητας στο www.Volkswagen-Carnet.com.

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια είναι η πρώτη να καταλάβει πώς οι προγραμματιστές συλλέγουν και μοιράζονται τα δεδομένα σας. Οι πρακτικές που αφορούν την εμπιστευτικότητα και την προστασία τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση σας, την περιοχή και την ηλικία σας. Ο προγραμματιστής παρείχε αυτές τις πληροφορίες και μπορεί να το τροποποιήσει αργότερα.

Volkswagen Συνδέουμε 4+

Αγαπητέ Cosmo Q, Σας ευχαριστώ πολύ για την κριτική σας και τις χρήσιμες συμβουλές σας! Ναι, σε πολλά κουτιά μπορεί να βοηθήσει στην εκκαθάριση των δεδομένων και της μνήμης cache για την εφαρμογή σας πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις τηλεφώνου σας ή επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Είμαστε ευτυχείς να ακούσουμε ότι το πρόβλημά σας επιλύθηκε. Σε περίπτωση που εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Weconnect-support@Volkswagen.του. Με εκτίμηση, η ομάδα We Connect.

Σταυροειδής

Απόκριση προγραμματιστών ,

Γεια σας Capurugi, Σας ευχαριστούμε για το εξαιρετικό σας σχόλιό και τα 5 αστέρια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εκτιμάτε ότι συνδέουμε την εφαρμογή και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν είναι απαραίτητο, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Weconnect-Support@Volkswagen Διεύθυνση.του. Με ειλικρίνεια, η ομάδα σας συνδέουμε.

Εύκολη εφαρμογή

Πολύ χρήσιμη εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση

Απόκριση προγραμματιστών ,

Γεια σας Tonybel51, Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας και τη θετική αξιολόγηση. Είμαστε ευτυχείς που έχετε εφαρμόσει την εφαρμογή και τις υπηρεσίες της και βεβαιωθείτε ότι εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε τη λειτουργία της εφαρμογής μας. Εάν είναι απαραίτητο, επικοινωνήστε μαζί μας στο Weconnect-support@Volkswagen.του. Με ειλικρίνεια, η ομάδα We Connect.

App ιδιωτική ζωή

Ο προγραμματιστής, Volkswagen, ανέφερε ότι οι πρακτικές απορρήτου της εφαρμογής μπορεί να περιλαμβάνουν χειρισμό δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου της ανάπτυξης.

Δεδομένα που συνδέονται με εσάς

  • Οικονομικές πληροφορίες
  • Πληροφορίες επαφής
  • Επαφές
  • Χρήστης ευτυχισμένος
  • Ιστορικό αναζήτησης
  • Αναγνωριστικά
  • Χρήση δεδομένων

Δεδομένα που δεν συνδέονται με εσάς

Τα ακόλουθα δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν, αλλά δεν συνδέονται με την ταυτότητά σας:

Οι πρακτικές απορρήτου ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Το iPhone συμβατότητας απαιτεί iOS 13.0 αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 13.0 αργότερα.

Αγγλικά, Αλβανικά, Βουλγαρικά, Κροατικά, Τσεχικά, Δανικά, Ολλανδικά, Εσθονικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ουγγρικά, Ισλανδικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μακεδονικά, Νορβηγικά Μποκμμμμ. Σλοβενική, ισπανική, Σουηδική, Τούρκος, Ουκρανία

Πνευματικά δικαιώματα © Volkswagen AG