Webinar: 2022 Black Friday e -Commerce έχει ως αποτέλεσμα το τρέχον οικονομικό κλίμα – NIQ, Μαύρη Παρασκευή 2023: Όλες οι πληροφορίες, η ημερομηνία και οι συμμετέχοντες

Μαύρη Παρασκευή 2023: Όλες οι πληροφορίες, η ημερομηνία και οι συμμετέχοντες

Η Μαύρη Παρασκευή είναι μια επιχείρηση πολύ σε μεγάλο βαθμό με επικεφαλής τον Αμαζόνιο. Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου δίνει συχνά το πράσινο φως στη λειτουργία προσφέροντας προσφορές από τις αρχές Νοεμβρίου. Ανησυχώντας για ένα τέτοιο μονοπώλιο στην ηλεκτρονική οικονομία, ορισμένες γαλλικές μάρκες ξεκίνησαν μια απάντηση στη Μαύρη Παρασκευή πριν από λίγα χρόνια με τις προωθήσεις των “Γαλλικών Ημερών”. Οργανωμένη δύο φορές το χρόνο, αυτή η επιχείρηση είναι πλέον αγκυροβολημένη ως “γαλλική μίνι μαύρη Παρασκευή”.

Webinar: 2022 Η μαύρη Παρασκευή το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει ως αποτέλεσμα το τρέχον οικονομικό κλίμα

Γυναίκα με κουτί από ηλεκτρονικές αγορές

Επικοινωνήστε μαζί μας για ακριβή δεδομένα και ενεργητικές γνώσεις.

Η ευρωπαϊκή οικονομία και οι πολίτες της αντιμετωπίζουν έναν σκληρό χειμώνα. Σύμφωνα με τις τελευταίες οικονομικές προβλέψεις, η ευρωπαϊκή αναθεώρηση είναι πλέον αξιόπιστη. Ο ρυθμός πληθωρισμού είναι ήδη σε υψηλό ρεκόρ σε πολλές χώρες και αυξάνει τις τιμές σε μια ευρεία ποικιλία περιοχών. Οι καταναλωτές είναι όλο και περισσότερο επιφυλακτικοί για τις καλύτερες προσφορές που ενισχύουν την προτίμηση για ηλεκτρονικές αγορές.

Τι θα ήταν οι ηλεκτρονικές αγορές χωρίς τη Μαύρη Παρασκευή, τις πιο πολύ αναμενόμενες και μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις ηλεκτρονικών αγορών της Ευρώπης? Η Μαύρη Παρασκευή είναι η μεγαλύτερη ημέρα πωλήσεων ολόκληρου του έτους σε πολλές χώρες. Οι έμποροι λιανικής πώλησης και τα ηλεκτρονικά καταστήματα δαχτυλίδια κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και προσφέρουν ασυναγώνιστες εκπτώσεις. Ακόμη και η τριετής πανδημία δεν μπορούσε να βλάψει τη μαύρη Παρασκευή και οι συνολικές πωλήσεις συνέχισαν να αυξάνονται κάθε χρόνο. Εν τω μεταξύ, δεν είναι μόνο δημοφιλές για αντικείμενα από την κατηγορία Consumer Electronics, αλλά και για άλλα NO-FMCG και FMCG, όπως ποτά και αντικείμενα φαρμακείου. Λόγω της επιταχυνόμενης δημοτικότητας του ηλεκτρονικού εμπορίου, οι κατασκευαστές και τα εμπορικά σήματα θα πρέπει να εξετάσουν αυτά τα φεστιβάλ αγορών ένα κρίσιμο στρατηγικό εργαλείο και να κάνουν χρήση ευκαιριών που προκύπτουν πέρα ​​από αυτά τα γεγονότα, προκειμένου να γκρεμίσουν σε περιβάλλον πληθωρισμού.

Οι εμπειρογνώμονες Nielseniq και FoxIntelligence μοιράστηκαν μοναδικά δεδομένα και ιδέες ηλεκτρονικού εμπορίου πέρα ​​από τη Μαύρη Παρασκευή 2022 για τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο που σας επιτρέπουν να στρατηγικοποιείτε και να πετύχετε σε σκληρό χρόνο και να συλλάβετε και να καλλιεργήσετε νέες πηγές ανάπτυξης.

Σε αυτό το webinar, συζητήσαμε πώς να:

 • Μεγιστοποιήστε την απόδοση με την κατανόηση της επιχείρησής σας στο πλαίσιο των πωλήσεων στο τέλος του έτους (Top & Flop κατηγορίες, οι καλύτερες επιδόσεις μάρκες και οι λιανοπωλητές κ.λπ.Ουσία
 • Κατανοήστε τη διείσδυση και τις συμπεριφορές των καταναλωτών από τη γενιά και τη χώρα για να προβλέψετε καλύτερα την επόμενη κίνηση του ηλεκτρονικού εμπορίου σας
 • Αξιοποιήστε τις βέλτιστες πρακτικές στην αγορά από τις μαύρες Παρασκευές και το τέλος του έτους σε απευθείας σύνδεση πωλήσεις

Μαύρη Παρασκευή 2023: Όλες οι πληροφορίες, η ημερομηνία και οι συμμετέχοντες

Μαύρη Παρασκευή 2023: Όλες οι πληροφορίες, η ημερομηνία και οι συμμετέχοντες

Μαύρη Παρασκευή. Περισσότερο από μερικές εβδομάδες για να περιμένετε πριν από την επιστροφή των προσφορών. Βρείτε όλες τις βασικές πληροφορίες, τις επίσημες ημερομηνίες και τους συμμετέχοντες στη μαύρη Παρασκευή 2023 στη Γαλλία.

 • Ημερομηνία Μαύρη Παρασκευή 2023
 • Συμμετέχοντες Μαύρη Παρασκευή 2023
 • Προέλευση της Μαύρης Παρασκευής
 • Τι είναι το Cyber ​​Monday ?

Έχουν απομείνει μόνο μερικές εβδομάδες πριν από την επιστροφή της μαύρης Παρασκευής 2023. Αν και η επίσημη ημερομηνία της εκδήλωσης δεν έχει ακόμη οριστεί, είναι πολύ εύκολο να καθοριστεί ήδη κατά την επιστροφή της Μαύρης Παρασκευής στη Γαλλία, η οποία γενικά πραγματοποιείται στα τέλη Νοεμβρίου. Είναι επομένως ήδη η ώρα να προετοιμάσετε την πιστωτική σας κάρτα και να προσθέσετε στις επιθυμίες σας τα διαφορετικά προϊόντα που ενδέχεται να ενδιαφέρονται για τη μαύρη Παρασκευή !

Η Μαύρη Παρασκευή στη Γαλλία χρησιμοποιείται για να κινηθεί από αρκετές μεγάλες και γνωστές μάρκες. Εάν οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Amazon ρυθμίζουν τον τόνο της δημοσίευσης, στη Γαλλία πρέπει επίσης να υπολογίζετε σε ιστότοπους όπως το FNAC, το CDISCONT ή το Rueducommerce για να προσφέρετε διαφορετικές μεγάλες προσφορές.

Εν αναμονή μιας επίσημης ημερομηνίας για τη μαύρη Παρασκευή 2023, βρείτε σε αυτή τη σελίδα όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες καθώς και τους πρώτους συμμετέχοντες στη λειτουργία.

Τι ημερομηνία για τη μαύρη Παρασκευή 2023 ?

Η μαύρη Παρασκευή 2023 δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία. Ωστόσο, είναι αρκετά εύκολο να προγραμματιστεί όταν πέσει η επόμενη έκδοση, αφού το γεγονός σέβεται ένα αρκετά απλό ημερολόγιο. Η ημερομηνία της Μαύρης Παρασκευής εξακολουθεί να πέφτει την περασμένη Παρασκευή του Νοεμβρίου, μετά τις διακοπές των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ξεκινώντας από αυτήν την αρχή, είναι δυνατόν να προβλεφθεί Η επίσημη ημερομηνία της Μαύρης Παρασκευής 2023 γύρω στην Παρασκευή 24 Νοεμβρίου Επόμενο. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να υπολογίζεστε σε διαφορετικές προσφορές από την αρχή του μήνα, όπως συνέβη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης έκδοσης, όπου αρκετές τοποθεσίες είχαν σφραγίσει προωθήσεις “Black Friday Week”.

Ποια καταστήματα θα συμμετέχουν στη μαύρη Παρασκευή 2023 ?

Η Μαύρη Παρασκευή είναι μια εμπορική επιχείρηση που μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε επιχείρηση, φυσική ή αποσυντικημένη. Στη Γαλλία, είναι τακτικά δυνατό να βρεθούν οι ίδιοι συμμετέχοντες κάθε χρόνο. Κατά τη διάρκεια προηγούμενων εκδόσεων της Black Friday, οι προωθήσεις ήταν ορατές σε ορισμένες μάρκες όπως το FNAC, το Darty, το Boulanger, το CDISCONT και πολλά άλλα. Ορισμένες εξειδικευμένες μάρκες όπως η Zara, η Electro Dépôt ή η Castorama συμμετέχουν επίσης τακτικά στη Μαύρη Παρασκευή.

Η Μαύρη Παρασκευή είναι μια επιχείρηση πολύ σε μεγάλο βαθμό με επικεφαλής τον Αμαζόνιο. Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου δίνει συχνά το πράσινο φως στη λειτουργία προσφέροντας προσφορές από τις αρχές Νοεμβρίου. Ανησυχώντας για ένα τέτοιο μονοπώλιο στην ηλεκτρονική οικονομία, ορισμένες γαλλικές μάρκες ξεκίνησαν μια απάντηση στη Μαύρη Παρασκευή πριν από λίγα χρόνια με τις προωθήσεις των “Γαλλικών Ημερών”. Οργανωμένη δύο φορές το χρόνο, αυτή η επιχείρηση είναι πλέον αγκυροβολημένη ως “γαλλική μίνι μαύρη Παρασκευή”.

Ποια είναι η προέλευση της Μαύρης Παρασκευής ?

Η παράδοση της Μαύρης Παρασκευής όπως το γνωρίζουμε σήμερα χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950 και του ’60. Την εποχή εκείνη, πολλοί έμποροι προσέφεραν μια ημέρα που στίβονται από πολλαπλές προσφορές μέσω αρκετών πόλεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αστυνομία της Φιλαδέλφειας αποφάσισε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει την έκφραση της “Μαύρης Παρασκευής” για να προκριθεί αυτή την ημέρα μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις των Ευχαριστιών. Αυτό το όνομα επιτρέπει στη συνέχεια στην αστυνομία της πόλης να προβλέψει σήμερα ως πολύ απασχολημένο όσον αφορά τις κινήσεις του πλήθους και τις κυκλοφοριακές συμφόρησης.

Η έκφραση “μαύρη Παρασκευή” δεν φαίνεται να είναι κατάλληλη για τους εμπόρους που κρίνουν το όνομα πάρα πολύ. Αρκετές μάρκες της πόλης της Φιλαδέλφειας θα δοκιμάσουν, μάταια, για να κυκλοφορήσουν το όνομα της “Big Friday” αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία. Τελικά θα αποφασιστεί να δώσει μια άλλη προέλευση στο όνομα “Black Friday”: Μια μέρα που οι έμποροι εγκαταλείπουν το οικονομικό έλλειμμα και επομένως γεμίζουν τα βιβλία λογαριασμών τους με μαύρο μελάνι και όχι κόκκινο.

Η ιδέα παίρνει και η ημέρα της Μαύρης Παρασκευής σύντομα θα εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα προς τα τέλη της δεκαετίας του ’90 πριν αγγίξει τον υπόλοιπο πλανήτη χάρη στους γίγαντες του ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Amazon. Σήμερα, η μαύρη Παρασκευή είναι ακόμη και σε αρκετές εβδομάδες με εκπτώσεις που μπορούν να βρεθούν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Τι είναι η Cyber ​​Monday, την τελευταία ημέρα της μαύρης Παρασκευής ?

Παραδοσιακά, η Μαύρη Παρασκευή ακολουθείται από μια τελευταία μέρα προωθήσεων που ονομάζεται “Cyber ​​Monday”. Αν και αυτή η παράδοση δεν ακολουθείται από όλους τους συμμετέχοντες στη Μαύρη Παρασκευή, επιτρέπει σε ορισμένους εμπόρους να προσφέρουν τελικές προσφορές σε διαφορετικά προϊόντα. Χωρίς να προορίζονται για μάρκες σε απευθείας σύνδεση, η Cyber ​​Monday είναι πιο διακριτική στο Διαδίκτυο παρά σε φυσικά καταστήματα.

Και για καλό λόγο: Η Cyber ​​Monday προσφέρει πάνω από όλες τις προσφορές σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αυτά μπορεί να αφορούν διάφορα είδη προσφορών. Αν ψάχνετε για μεγάλες εκπτώσεις σε φορητούς υπολογιστές, βιντεοπαιχνίδια ή δισκία, η Cyber ​​Monday μπορεί να είναι η τελική ευκαιρία για να σπάσει !

Περίπου το ίδιο θέμα

 • Μαύρη Παρασκευή 2022
 • Black Friday Switch> Οδηγός
 • IPhone Black Friday 2022> Οδηγός
 • PS5 Stock> Οδηγός
 • Ikea Black Friday 2022> Οδηγός
 • AirPods 3> Οδηγός