Δοκιμή διαρροής VPN | Astrill VPN, VPN: Σε δοκιμή -depth του 5 πιο δημοφιλούς VPN

VPN: Σε δοκιμή των πιο δημοφιλών 5 VPNs

ΕΤΣΙ, Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ? Πρώτα απ ‘όλα επειδή το λογισμικό VPN ενισχύει σημαντικά την ασφάλειά σας στο Διαδίκτυο. Συνήθως, η κυκλοφορία ιστού σας μπορεί να παρακολουθείται και να παρεμποδίζεται από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο και τους κακόβουλους ανθρώπους. Με την κρυπτογράφηση δεδομένων που εφαρμόζεται από το VPN, αυτό δεν είναι πιθανό να συμβεί. Στη χειρότερη περίπτωση, ακόμη και αν ένα τρίτο μέρος κατάφερε να το καταλάβει, δεν μπορούσε να αποκρυπτογραφήσει το περιεχόμενο και να γνωρίζει τους ιστότοπους που συμβουλευτείτε. Επομένως, η προστασία στο διαδίκτυο είναι η κύρια χρησιμότητα των VPNs.

Συχνές ερωτήσεις

Η χρήση ενός παροχέα VPN είναι μία από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους για την πρόληψη διαρροής διεύθυνσης DNS ή IP. Ο υπολογιστής και το Διαδίκτυο μπορούν να δημιουργήσουν σήραγγα Steure χάρη στις υπηρεσίες VPN (Virtual Private Network). Μπορείτε να το κάνετε αυτό για να συνδεθείτε στον διακομιστή VPN και να ξεκινήσετε την περιήγηση ανώνυμα χωρίς να αποκαλύψετε την προέλευσή σας IP.

Πρέπει να αφήσω το VPN μου όλη την ώρα?

Θα πρέπει πάντα να έχετε το VPN σας εάν το χρησιμοποιείτε για να προστατεύσετε το ιδιωτικό σας ή να παραμείνετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο. Ο καλύτερος αγώνας δράσης είναι να έχετε ενεργό το VPN σας σε όλους τους Timia χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο επειδή προσφέρει την καλύτερη άμυνα εναντίον των χάκερ και βοηθά στη διατήρηση των πληροφοριών σας προστατευμένου.

Πώς ελέγχετε εάν η IP σας έχει διαρρεύσει?

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο δοκιμής διαρροής Astrill VPN, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε πού διαρρέει το IP σας ή όχι. Μπορείτε επίσης να το ελέγξετε χειροκίνητα συνδέοντας πρώτα με διακομιστή VPN και στη συνέχεια αναζητώντας το Google για “Τι είναι το IP μου”. Εάν το IP που εμφανίζεται στα αποτελέσματα είναι τα νέα σας IP, τότε σημαίνει ότι η IP σας διαρκεί και η σύνδεσή σας δεν είναι ασφαλής.

Μπορεί τα VPN να διαρρέουν το IP σας?

Ναι, εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN που έχει αδύναμη κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα ασφαλείας, τότε μπορεί να διαρρεύσει τη διεύθυνση IP σας και να σας θέσει σε κίνδυνο. Χρησιμοποιείτε πάντα ένα αξιόπιστο και premium VPN που εγγυάται ότι δεν υπάρχουν διαρροές IP και DNS.

Τι συμβαίνει εάν η IP μου είναι έκθεση?

Εάν η διεύθυνση IP σας είναι γνωστή από ένα κακόβουλο τρίτο μέρος, όπως ένας χάκερ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία. Εάν ένας χάκερ γνωρίζει τη διεύθυνση IP σας, μπορούν εύκολα να αποκαλύψουν την ηλεκτρονική σας ταυτότητα και να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στην ψηφιακή σας ευημερία.

Πώς ξέρω αν ένα VPN είναι ασφαλές?

Εάν το VPN που χρησιμοποιείτε δεν διαρρέει το IP και το DNS σας, τότε είναι ασφαλές στη χρήση. Επίσης, ελέγξτε τη διεύθυνση IP σας μέσω του εργαλείου διεύθυνσης IP. Εάν εμφανίζει την IP της ενοικίασης με την οποία έχετε συνδεθεί, τότε είναι ασφαλές στη χρήση. Εάν η πραγματική IP σας εμφανίζεται εκεί, αυτό σημαίνει ότι το VPN δεν είναι ασφαλές καθώς δεν έχει καλύψει σωστά το IP σας.

VPN: Σε δοκιμή των πιο δημοφιλών 5 VPNs

Δεν θέλετε πλέον να παρακολουθείτε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες ? Θέλετε τα δεδομένα σας να παραμείνουν εμπιστευτικά ? Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) ή εικονικό ιδιωτικό δίκτυο στα γαλλικά. Το πρόβλημα είναι ότι με τη γενίκευση αυτών των εργαλείων, οι πάροχοι VPN έχουν εισβάλει στην αγορά και οι χρήστες του Διαδικτύου αντιμετωπίζουν στη συνέχεια πολλές επιλογές.

Για να καθορίσετε την ποιότητα της υπηρεσίας, το καλύτερο είναι να κάνετε μια δοκιμή VPN. Εάν η εργασία φαίνεται κάπως φιλόδοξη, έχουμε κάνει πολλά για εσάς. Με την ανάγνωση της περίληψης των διαφόρων δοκιμών VPN, θα πρέπει να είστε πιο διατεθειμένοι να κάνετε γνώμη σχετικά με τα αναφερόμενα VPN. Αλλά πάνω απ ‘όλα, είναι σημαντικό να καταλάβετε τι χρησιμοποιείται το VPN και γιατί να τα χρησιμοποιήσετε.

Δοκιμή VPN

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ?

Εάν δεν έχετε ακόμη γνώμη για τα VPNs, είναι πιθανώς ότι δεν έχετε κάνει ακόμα δοκιμή VPN. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, τα VPN δεν προορίζονται μόνο για επαγγελματίες σε εταιρείες ή εγκληματίες στον κυβερνοχώρο που θέλουν να περάσουν το Incognito. Χάρη στα πολλά χαρακτηριστικά που μπορούν να τους εκχωρηθούν, τα VPN χρησιμοποιούνται στην πραγματικότητα από ένα μεγάλο μέρος των χρηστών του Διαδικτύου στον κόσμο.

ΕΤΣΙ, Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ? Πρώτα απ ‘όλα επειδή το λογισμικό VPN ενισχύει σημαντικά την ασφάλειά σας στο Διαδίκτυο. Συνήθως, η κυκλοφορία ιστού σας μπορεί να παρακολουθείται και να παρεμποδίζεται από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο και τους κακόβουλους ανθρώπους. Με την κρυπτογράφηση δεδομένων που εφαρμόζεται από το VPN, αυτό δεν είναι πιθανό να συμβεί. Στη χειρότερη περίπτωση, ακόμη και αν ένα τρίτο μέρος κατάφερε να το καταλάβει, δεν μπορούσε να αποκρυπτογραφήσει το περιεχόμενο και να γνωρίζει τους ιστότοπους που συμβουλευτείτε. Επομένως, η προστασία στο διαδίκτυο είναι η κύρια χρησιμότητα των VPNs.

Επίσης, τα VPN είναι γνωστό ότι διατηρούν την ανωνυμία των χρηστών. Για να το πούμε απλά, αυτά τα εργαλεία κρύβουν ταυτόχρονα τη διεύθυνση IP της πηγής σας. Σας αναθέτουν μια νέα διεύθυνση IP που μοιράζεται με χιλιάδες άλλους χρήστες. Η πλοήγηση σας είναι τότε εμπιστευτική, αφού κανείς δεν μπορεί να επιστρέψει στην ταυτότητά σας.

Η ασφάλεια δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο οι χρήστες του Διαδικτύου χρησιμοποιούν ένα VPN. Το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι επίσης σε θέση να ξεκλειδώσει μπλοκαρισμένους ιστότοπους Παρακάμπτοντας τη λογοκρισία, το geo-restriction και τα τείχη προστασίας. Επομένως, η πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι πιο ελεύθερη επειδή οι υπάρχοντες περιορισμοί μπορούν να διαγραφούν συνδέοντας το VPN με ένα κλικ σε ένα κλικ.

Μετά από μια ταχεία επισκόπηση της χρησιμότητας και τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα των εικονικών ιδιωτικών δικτύων, ας δούμε τώρα τα κριτήρια που λαμβάνονται υπόψη για τη δοκιμή των εφαρμογών. Στη συνέχεια, θα καταλήξουμε να παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα της δοκιμής VPN καθώς και τις απόψεις μας για καθένα από αυτά.

Δοκιμή VPN: Ποιες παράμετροι πρέπει να ληφθούν υπόψη ?

Για να κατανοήσουμε τις απόψεις μας για τα VPN, ίσως είναι ενδιαφέρον να λάβουμε πρώτα τα κριτήρια που κρίναμε κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

Αξιοπιστία και ασφάλεια

Όταν κάνετε μια δοκιμή VPN, είναι απαραίτητο να εξετάσετε την αξιοπιστία του προμηθευτή και αυτό περιλαμβάνει τη μελέτη της πολιτικής απορρήτου της Εταιρείας. Θα εξακολουθείτε να μοιράζεστε τα στοιχεία πλοήγησης σας με έναν εξωτερικό ηθοποιό, οπότε είναι απαραίτητο να το ελέγξετε για να εγγυηθείτε την καθημερινή σας ασφάλεια.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής VPN, μερικές φορές έπρεπε να διαβάσουμε μεταξύ των γραμμών για να μάθουμε για τις πληροφορίες που συλλέγονται ή όχι. Είναι σημαντικό ο πάροχος υπηρεσιών VPN να αναλάβει να μην διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής (καταχωρητής σύνδεσης και δραστηριότητας) των χρηστών. Εάν το VPN δεν αναφέρεται στην πολιτική καταγραφής του και δεν είναι διαφανής, είναι μάλλον άσχημο. Αυτό είναι συχνά ένα σημάδι ότι η αξιοπιστία δυστυχώς δεν υπάρχει εκεί.

Η γεωγραφική θέση του προμηθευτή VPN είναι επίσης σημαντική και ελήφθησαν υπόψη αυτή τη πτυχή κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας. Πράγματι, οι νόμοι σχετικά με την προστασία των χρηστών του Διαδικτύου και τη διατήρηση των δεδομένων είναι περισσότερο ή λιγότερο αυστηροί ανάλογα με τη χώρα.

Μια εταιρεία VPN μπορεί επίσης να επιδείξει τη σοβαρότητά της μετά από ανεξάρτητους ελέγχους εάν τα αποτελέσματα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της. Δεν είναι απαραίτητο, αλλά είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα που μπορεί να επηρεάσει τη γνώμη σε ένα VPN.

Υποδομή

Όταν μιλάμε για υποδομή VPN, αναφερόμαστε στον αριθμό των διακομιστών και των καλυμμένων χωρών. Όσο μεγαλύτερο είναι το δίκτυο, τόσο περισσότερες επιλογές έχετε, τόσο το καλύτερο. Αυτό το σημείο είναι αρκετά εύκολα επαληθεύσιμο, αφού γενικά οι εκδότες το υποδεικνύουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Υποδομή-expressvpn

Εκτιμάται ότι είναι πολύ καλό πέρα ​​από 50 εδάφη και εξαιρετική αν περισσότερα από 80. Όσον αφορά τον αριθμό των διακομιστών, μπορείτε να θεωρήσετε ότι γίνεται σοβαρό πέρα ​​από 2.500 διακομιστές.

Ποιότητα και ταχύτητα σύνδεσης

Η ποιότητα της σύνδεσης συχνά τίθεται στην άκρη όταν ψάχνετε για ένα VPN. Ωστόσο, δεν πρέπει να ληφθεί ελαφρώς, αφού θα καθορίσει την ηλεκτρονική σας εμπειρία σε καθημερινή βάση.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής VPN, μας ενδιαφέρει λοιπόν η ποιότητα της σύνδεσης VPN βασιζόμενοι στην ταχύτητα της ταχύτητας μεταφοράς και λήψης, αλλά και στη σταθερότητά της και στη ρευστότητα της.

Ελέγουμε αυτές τις μετρήσεις απλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή VPN σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν τα σφάλματα και οι αποσυνδέσεις εμφανίζονται συχνά και οι χρόνοι απόκρισης είναι υψηλοί, είναι εύκολο να καταλήξετε σε συμπέρασμα. Η ποιότητα της σύνδεσης μπορεί επίσης να επαληθευτεί χρησιμοποιώντας μια δοκιμή ταχύτητας – το οποίο κάναμε. Για να επιτύχουμε αποτελέσματα όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα, δοκιμάσαμε αρκετούς διακομιστές VPN σε διάφορες χώρες.

Εργονομία εφαρμογής

Όταν κρίνετε ένα VPN, η εργονομία της εφαρμογής είναι σημαντικό επειδή είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καθημερινά ή σχεδόν. Γενικά, αυτή η παράμετρος είναι εύκολο να αξιολογηθεί. Είναι συχνά το πρώτο πράγμα που πηδάει μετά από μας μετά Έχοντας εγκαταστήσει μια εφαρμογή VPN στη συσκευή σας.

Η απλότητα χρήσης και προσβασιμότητας είναι δύο βασικές έννοιες. Πρέπει να βρείτε ένα ευτυχισμένο μέσο ανάμεσα σε μια εκλεπτυσμένη διεπαφή με λίγα χαρακτηριστικά και πολύ απασχολημένο που συγχέει τον χρήστη. Τότε είναι θέμα γεύσης.

Παρακάμπτοντας τα μπλοκαρίσματα (λογοκρισία, τείχος προστασίας, γεωγραφική ακρίβεια)

Ένα από τα πλεονεκτήματα των VPNs είναι η ικανότητά τους να ξεκλειδώνουν περιεχόμενο και να μπλοκάρει ιστότοπους, θολώνοντας την πραγματική διεύθυνση IP και την κυκλοφορία στο διαδίκτυο.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής VPN, εξετάσαμε επομένως αυτή την πτυχή ελέγχοντας ότι ήταν σε θέση να αποκτήσουν πρόσβαση στο λογοκρισμένο περιεχόμενο σε ορισμένες χώρες, να περάσουν από γεωγραφικούς περιορισμούς και τείχη προστασίας σε πανεπιστημιακά ή επιχειρηματικά δίκτυα. Σε αυτό το επίπεδο, όλοι οι υποψήφιοι δεν είναι ίσοι και οι παραστάσεις διαφέρουν.

Ροή

Ένα VPN είναι ένα εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία ροής, ξεκλειδώνοντας το αποκλειστικό περιεχόμενο. Επομένως, είναι φυσικό να θέλετε να το ελέγξετε.

Streaming-vpn

Φυσικά, όλες οι εξαιρετικές επιδόσεις streaming υπόσχονται. Στην πραγματικότητα, δεν είναι όλα τα VPN. Μερικοί αποτυγχάνουν να αποκτήσουν πρόσβαση στις πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες ροής και άλλοι παρέχουν αρκετά κακές ταχύτητες σύνδεσης που συμβιβάζουν την προβολή.

Οι απόψεις μας για τα VPN βασίζονται επομένως σε δοκιμές που πραγματοποιούνται μέσω αρκετών πλατφορμών ροής.

Κατεβάστε

Χρήστες του Διαδικτύου που Η λήψη ηλεκτρονικών αρχείων συχνά το κάνετε αυτό με ένα VPN για να προστατεύσετε τον εαυτό σας αποτελεσματικά. Αναπόφευκτα, είναι επομένως ένα κριτήριο που τίθεται στο παιχνίδι. Η παγκόσμια εμπειρία θα είναι καθοριστική για τη γνώμη για το εν λόγω VPN.

Το VPN θα πρέπει να καταστήσει δυνατή την εκτέλεση αυτών των δραστηριοτήτων χωρίς περιστατικό, δηλαδή με σημαντικά την ίδια ταχύτητα όπως όταν το VPN είναι απενεργοποιημένο. Επιπλέον, πρέπει να ελέγχεται ανάντη ότι ο εκδότης προσφέρει διακομιστές συμβατό με το torrenting.

Τιμολόγηση

Τέλος, η τιμή είναι επίσης ένα κριτήριο που ελήφθη υπόψη κατά τη διάρκεια της δοκιμής VPN. Κατά μέσο όρο, οι τιμές ταλαντεύονται μεταξύ 2 ευρώ το μήνα και μπορούν να ανεβαίνουν έως και 15 ευρώ.

Ακόμη και αν υπάρξει υπόψη το ποσοστό συνδρομής στην επιλογή και την τελική γνώμη, δεν μπορούμε μόνο να εμπιστευόμαστε τον τελευταίο. Μια χαμηλή τιμή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η υπηρεσία είναι χαμηλότερης ποιότητας και, αντιστρόφως, μια υψηλή τιμή δεν αποκαλύπτει απαραιτήτως μια υπηρεσία premium.

Τέλος, η προνομιακή λύση είναι να δοκιμαστεί η εφαρμογή VPN στο σύνολό της για να διασφαλιστεί ότι η τιμή είναι δικαιολογημένη. Γνωρίζοντας ότι είναι συχνά δυνατό να κάνετε μια δοκιμή VPN για περιορισμένη περίοδο. Το τέχνασμα είναι να εγγραφείτε σε μια προσφορά και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε την εγγύηση του προμηθευτή που θα επιστραφεί. Για όσους ενδιαφέρουν, ExpressVPN, για παράδειγμα, 30 ημέρες δωρεάν δοκιμής χωρίς κίνδυνο.

Πιο διάσημες κριτικές VPN

Υπάρχουν σχεδόν εκατό διαφορετικοί ηθοποιοί VPN, αλλά για να αποφύγετε τη σπατάλη του χρόνου σας, η δοκιμή VPN έγινε στα πιο γνωστά. Έχουμε κοσκινίσει μέσα από δέκα VPN στα κριτήρια που θεωρούσαν τις πιο σημαντικές πόλεις εκ των προτέρων. Προς το παρόν, μπορείτε να ανακαλύψετε την κατάταξη των VPNs.

Τα καλύτερα VPNs μετά τη δοκιμή μας το 2023:

  • ExpressVPN
  • Cyberghost VPN
  • Βόρειος
  • Surfhark VPN
  • Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο VPN
  • Κρύβω.μου
  • Πρωτόνβν
  • Απόκρυψη του κώλου μου
  • Ιντβανικός
  • Καταγράφω ασταθώς

VPN Αριθμός 1 Δοκιμή: ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι πάροχος VPN που ξεκίνησε την υπηρεσία του το 2009. Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, η εταιρεία εφαρμόζει αυστηρή πολιτική μη-log και δεν συλλέγει δεδομένα πλοήγησης χρήστη. Αρκετοί εξωτερικοί έλεγχοι μπόρεσαν να το επιβεβαιώσουν.

Η δοκιμή VPN συνεχίστηκε με το λογισμικό και την εργονομία του. Χάρη σε μια εκλεπτυσμένη διεπαφή, είναι ιδιαίτερα εύκολο να αλληλεπιδράσετε με την εφαρμογή. Το κουμπί σύνδεσης και οι θέσεις είναι εύκολα αναγνωρίσιμες.

Δοκιμή-expressvpn

Το ExpressVPN διαθέτει μεγάλο δίκτυο και παρέχει περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες. Είναι σπάνιο να έχουμε πρόσβαση σε τόσα πολλά εδάφη. Εκτός από την ποσότητα, η ποιότητα των διακομιστών είναι επίσης εκεί.

Το ExpressVPN λέει ότι παρέχει σύνδεση υψηλής ταχύτητας. Ένα στοιχείο που μπορούσαμε να επαληθεύσουμε κατά τη διάρκεια των δοκιμών ταχύτητας που οδήγησαν σε πολύ καλά αποτελέσματα, χωρίς σημαντική πτώση για να σημειωθεί. Κατά τη διάρκεια της καθημερινής πλοήγησης, η σύνδεση είναι σταθερή. Το VPN δεν έχει αποσυνδεθεί ποτέ.

Χάρη στο VPN, ήμασταν επίσης σε θέση να ξεκλειδώσουμε το γεωγραφικό περιεχόμενο (δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή μας) τροποποιώντας την τοποθεσία μας. Το ExpressVPN εργάζεται επίσης σε χώρες όπου το Διαδίκτυο υπόκειται σε λογοκρισία από την κυβέρνηση, όπως στην Κίνα.

Για ροή και λήψη, δεν έχουμε σημειώσει σημαντική ανησυχία. Οι διακομιστές επιτρέπουν το P2P και προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης. Το περιεχόμενο αρχικά Geo-blocked είναι εύκολα προσβάσιμο, είτε σε πλατφόρμες ροής είτε σε ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Για μια πιο λεπτομερή εξέταση της προσφοράς ExpressVPN και των χαρακτηριστικών της, μπορείτε Βρείτε τη γνώμη μας σχετικά με αυτό το VPN εδώ.

Τι πιστεύουμε για το ExpressVPN: Το ExpressVPN είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος προμηθευτής που δοκιμάζεται μέχρι τότε. Τόσο ασφαλές, αξιόπιστο όσο και γρήγορο, ελέγχει όλα τα πλαίσια. Επιπλέον, είναι δυνατόν να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο χάρη στην εγγύηση αποπληρωμής των 30 ημερών.

Δοκιμή VPN cyberghost

Το CyberGhost είναι ένας άλλος υποψήφιος που έχει αποτελέσει αντικείμενο δοκιμής VPN σε -Depth από τις ομάδες μας. Αυτό το VPN που ξεκίνησε το 2011 είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των χρηστών του Διαδικτύου. Με την πολιτική της απουσίας των διατηρήσεων του log και της τελευταίας τεχνολογικής κρυπτογράφησης AES-256, είναι μάλλον επιτυχημένη.

Η δοκιμή VPN συνεχίστηκε με την εφαρμογή, τον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά της. Το Cyberghost είναι πολύ ευχάριστο στη χρήση. Οι εντολές είναι διαισθητικές και η σύνδεση με έναν από τους διακομιστές γίνεται πολύ απλά, ιδίως με την έξυπνη επιλογή “Best Server” που επιλέγει το πιο κατάλληλο για τον χρήστη.

VPN Test-Cyberghost

Το Cyberghost διαθέτει περισσότερους από 9.000 διακομιστές σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μια γιγαντιαία και διαφορετική υποδομή, καθώς εκτός από τους τυπικούς διακομιστές, υπάρχουν και άλλοι βελτιστοποιημένες για ροή και λήψη. Το μόνο πρόβλημα αφορά πολύ αυστηρή κινεζική λογοκρισία που αποτυγχάνει το Cyberghost.

Η δοκιμή ταχύτητας VPN και σύνδεσης επιβεβαίωσε ότι η υπηρεσία ήταν ποιότητας και σύμφωνα με αυτό που προχώρησε ο προμηθευτής, δηλαδή υψηλή ταχύτητα και πολύ χαμηλοί χρόνοι φόρτωσης. Εντοπίζονται οι λεπτομέρειες της ανάλυσης Στη γνώμη μας Cyberghost.

Η τιμή δεν αμαυρώνει το εικονικό σφάλμα αυτής της δοκιμής VPN. Πράγματι, ο 3χρονος τύπος προσφέρεται μόνο σε 2 ευρώ το μήνα. Τι τελειώνει η δοκιμή VPN με στυλ.

Τι πιστεύουμε για το cyberghost: Η δοκιμή VPN μας επέτρεψε να επισημανθούν πολλά σημαντικότερα σημεία και μια εξαιρετική αξία για τα χρήματα. Το CyberGhost παρέχει βέλτιστη προστασία και μεγαλύτερη ελευθερία στον ιστό. Συνιστάται για όλους εκείνους που έχουν σφιχτό προϋπολογισμό.

Δοκιμή NORDVPN

Το NORDVPN δημιουργήθηκε το 2012. Αυτό το διαμεσολαβημένο VPN ενισχύει την ασφάλεια των χρηστών χάρη στο πλήρες λογισμικό της και χωρίς καταγραφή των καταχωρητών δραστηριοτήτων χρήστη.

Η εφαρμογή είναι πολύ φιλική με πολύ σαφείς εντολές που διευκολύνουν την κατανόηση από την πρώτη ματιά. Ο κατάλογος των χωρών 60 διαθέσιμων, συγκεκριμένων διακομιστών, ένα κουμπί γρήγορης σύνδεσης για γρήγορη ενεργοποίηση, όλα έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιήσουν τη χρήση.

Δοκιμή-nordvpn

Το NORDVPN είναι συμβατό με δραστηριότητες torrenting και streaming. Ωστόσο, οι χρόνοι κατά της κατάστασης είναι υψηλότεροι από ό, τι με το ExpressVPN και ελαφρώς συχνότερα σφάλματα σύνδεσης. Η υπηρεσία παραμένει ακόμα ποιότητας με σχετικά γρήγορη σύνδεση και χωρίς μνήμη buffer.

Οι τιμές είναι προσιτές και τα χαρακτηριστικά είναι εκεί: κυβερνοχώρος, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης, διακόπτης Kill, κρεμμύδι πάνω από VPN. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν Η γνώμη μας NORDVPN.

Τι πιστεύουμε για το NORDVPN: Πρέπει να σημειωθούν μερικά αδύναμα σημεία, αλλά η γνώμη μας για το VPN είναι γενικά πολύ καλή. Τα μη δημοσιευμένα χαρακτηριστικά το διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές του.

Συμπέρασμα: Τι να σκεφτούμε μια δοκιμή VPN ?

Το 2023, η δοκιμή ενός VPN ήταν απαραίτητη για τον προσδιορισμό των πλεονεκτημάτων του, τα μειονεκτήματά του και για να κάνει γνώμη για το VPN. Δεδομένου ότι δεν είναι εφικτό από όλους τους χρήστες του Διαδικτύου να μπορούν να εξετάσουν τις διαθέσιμες προσφορές, έχουμε περάσει αρκετές VPN στο Test Bench και τρεις πάροχοι ξεχωρίζουν: ExpressVPN, CyberGhost και NordvPN. Ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, αλλά υπάρχει υψηλό επίπεδο προστασίας και χιλιάδες ιδιωτικοί διακομιστές.