Πίσω αγορά vs. Amazon: Εγγύηση, Κριτικές Πελατών, After -Sales Service, Φόρουμ 60 εκατομμύρια καταναλωτές • Συμβουλευτείτε το θέμα – Κριτικές ανακατασκευασμένη πώληση: backmarket?

Επιστροφή κριτικές iPhone της αγοράς

Κατέληξα να αγοράσω νέα.

Πίσω αγορά vs. Αμαζόνα

Έτοιμο, σετ, πηγαίνετε ! Συγκρίνετε πληροφορίες μεταξύ αυτών των δύο ανακατασκευών.

 • Κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ποιότητας, μια χρησιμοποιημένη συσκευή ανανεώνεται πλήρως και επαληθεύεται λεπτομερώς από εμπειρογνώμονες.
 • Έτσι ώστε να λειτουργεί σαν νέο.
 • Αλλά σε αντίθεση με το νέο, μια συσκευή ανακατασκευής είναι μέχρι 70% φθηνότερο.
 • Είναι καλύτερο για τον πλανήτη και για το πορτοφόλι σας.
 • Όλες οι ανακαινισμένες συσκευές λειτουργούν τέλεια.
 • Μόνο η εμφάνιση διαφέρει.
 • Τα πλεονεκτήματά μας: γρήγορη και δωρεάν παράδοση, πολιτική επιστροφής 30 ημερών ή δωρεάν ανταλλαγή, δωρεάν εγγύηση 24 μηνών, επανάληψη του παλιού smartphone σας.
 • Νέα και ανακατασκευασμένα πιστοποιημένα προϊόντα (Amazon Renewed)
 • Περιλαμβάνει προσφορές αποθήκης Amazon
 • Τα περισσότερα προϊόντα είναι επιλέξιμα για το Amazon Prime
 • Τα ανανεωμένα προϊόντα της Amazon επιθεωρούνται και δοκιμάζονται από ειδικευμένους προμηθευτές για να επαληθεύσουν ότι λειτουργούν ως νέα προϊόντα και είναι εγγυημένα για ένα έτος από την εγγύηση ανανεωμένη Amazon.

Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των € 25. Τα περισσότερα προϊόντα είναι επιλέξιμα για το Amazon Prime.

Πληρωμή σε αρκετές φορές (3x ή 4x) – μέσω του ONEY

CB, Visa, Visa Electron, Aurore, Eurocard-Mastercard και American Express Card (χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες αλλά χωρίς τραπεζικές κάρτες)

-5% εμείς όλοι ο ιστότοπος για τους μαθητές (σύνδεσμος)

• Εξαιρετική: Η περίπτωση μπορεί να έχει πολύ ελαφριά μικρο-κρρίμα, αόρατη σε απόσταση 20 cm ή περισσότερο. Για προϊόντα με οθόνη, η οθόνη δεν έχει γρατζουνιές. Τεχνική κατάσταση: Εξαιρετική. Η διάρκεια ζωής είναι υψηλή και η πιθανότητα να προκύψουν τεχνικά προβλήματα είναι πολύ χαμηλή.

• Ανακατασκευασμένη πριμοδότηση: Τα προϊόντα αποστέλλονται και πωλούνται από την Amazon και έχουν πιστοποιηθεί για να λειτουργούν και να μοιάζουν με νέα προϊόντα. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (τουλάχιστον το 90 % της χωρητικότητας της μπαταρίας) και παραδίδονται με ένα κουτί μάρκας Amazon και γενικά αξεσουάρ που βρίσκονται σε νέα κατάσταση. Τα ανανεωμένα προϊόντα premium δεν είναι πιστοποιημένα από την Apple, αλλά συνοδεύονται από εγγύηση συνολικής ικανοποίησης ενός έτους.

• Εντάξει: Η θήκη μπορεί να έχει ελαφρές μικρο-κρασί που δεν είναι ορατές σε απόσταση 50 cm ή περισσότερο. Για προϊόντα με οθόνη, η οθόνη δεν θα έχει γρατζουνιές. Τεχνική κατάσταση: Πολύ καλή. Η διάρκεια ζωής είναι μεγαλύτερη από τον μέσο όρο και η πιθανότητα εμφάνισης τεχνικών προβλημάτων είναι χαμηλή.

• Ανακατασκευάστηκε: Το προϊόν λειτουργεί και μοιάζει με ένα νέο προϊόν. Επωφελείται από την εγγύηση του Αμαζονίου που ανανεώθηκε 90 ημέρες. Η μπαταρία του προϊόντος έχει χωρητικότητα περισσότερο από το 80 % αυτής ενός νέου προϊόντος.

• ΚΑΛΟΣ : Η υπόθεση μπορεί να έχει κάποιες ορατές γρατζουνιές και χτυπήματα που δεν επηρεάζουν την απόδοση. Για προϊόντα με οθόνη, μπορεί να έχει ελαφρές γρατζουνιές που δεν είναι ορατές όταν είναι ενεργοποιημένη η οθόνη. Τεχνική κατάσταση: Καλή. Η βιωσιμότητα είναι μέση και πληροί πάντα τα επίπεδα ποιότητας που απαιτούνται από τον ποιοτικό χάρτη μας.

Επιστροφή κριτικές iPhone της αγοράς

Έχετε κάνει μια αγορά σε ένα κατάστημα ή σε απευθείας σύνδεση και αντιμετωπίζετε προβλήματα: το άρθρο δεν παραδίδεται ποτέ, απρόσιτη υπηρεσία μετά την πώληση, κατεστραμμένα αγαθά, πλαστά κλπ.Μπορείτε να καταθέσετε σε αυτό το φόρουμ.

612 μηνύματα • Σελίδα 1 επί 621 , 2, 3, 4, 5 . 62

Αναθεωρημένη ιστοσελίδα ανταμείβεται πώληση: backmarket ?

με Επισκέπτης »29 Μαρτίου 2018, 16:29

Γεια σας, θα ήθελα τις απόψεις σας σε αυτόν τον ιστότοπο μεταπώλησης διαφόρων προϊόντων που έχουν ανακατασκευαστεί σε σχετικά χαμηλές τιμές.Ο ιστότοπός τους φαίνεται καθαρός και επαγγελματικός (νόμιμες ειδοποιήσεις, CGV. ) και ορισμένα μέσα έχουν ήδη μιλήσει γι ‘αυτό (Figaro, Echos. ), είναι πιο γαλλικά. Ωστόσο, οι απόψεις σχετικά με τον ιστότοπο αποκλίνουν ορισμένα κουπόνια και πολλοί άνθρωποι δυσαρεστούν.
Θα ήθελα να μάθω αν μερικοί από εσάς γνωρίζετε αυτόν τον ιστότοπο και θα μπορούσα να μοιραστείτε την καλή ή κακή εμπειρία τους.
Σε ευχαριστώ.

Επισκέπτης

Re: Κριτικές ανακατασκευασμένη πώληση: backmarket ?

με Επισκέπτης »30 Μαΐου 2018, 10:38

Καλημέρα
Επομένως, μοιράζομαι την εμπειρία μου στον ιστότοπο ανακατασκευής του backmarket για την αγορά του iPhone
1 Πρώτη αγορά του iPhone 5C για την κόρη μου. Έσπασε γρήγορα. Αδύνατη επισκευή που ακολούθησε έως 1 επιστροφή χρημάτων
Έτσι τους άφησα 1 δεύτερη ευκαιρία και αγόρασα 1 νέο ανακατασκευασμένο προϊόν (iPhone 6s) ασήμι έτσι a priori σε πολύ καλή κατάσταση, ακόμη και αν η μηδενική πληροφορία λεπτομερής και μηδενική φωτογραφία
Μια δεξίωση, ο φορτιστής προμηθεύει, εξερράγη, έπεσε φωτιά και έβαλε φωτιά στα αλιεύματα
A priori Επομένως 1 πλαστό προϊόν
Η AI επικοινώνησε με την Backmarket και τον Μεταπωλητή (όχι μόνο ζωντανή κλήση μόνο από τη γάτα) και 24 ώρες μετά από καμία απάντηση.
Θα ήθελα να προχωρήσω στον κίνδυνο της κατάστασης, αλλά 2 ελαττωματικά προϊόντα σε 2 και μη αντιδραστική μετά την υπηρεσία Sales, αυτό σας δίνει μια ιδέα για τον επαγγελματισμό του ιστότοπου

Επισκέπτης

Re: Κριτικές ανακατασκευασμένη πώληση: backmarket ?

με Επισκέπτης »09 Ιουνίου 2018, 18:58

Αυτή η γνώμη θα σας επιτρέψει να έχετε μια πιο ακριβή ιδέα για το πώς η Backmarket διαχειρίζεται τους πελάτες της:

Αγοράζουμε για τα γενέθλια ενός φίλου ένα iPhone 8. Την ημέρα D, αποφασίζουμε να τον βγάλουμε από τη συσκευασία του – πολύ περίληψη για ένα προϊόν τόσο εύθραυστο – και συνειδητοποιούμε ότι το iPhone έχει σπάσει στα 4 νομίσματα!! Είναι βέβαιο ότι έπεσε βλέποντας περισσότερα δεδομένου των επιπτώσεων. Αμέσως στέλνουμε ένα email στον ιστότοπο με τις φωτογραφίες. Αυτό μας απαντά (με έναν πολύ αντιδραστικό τρόπο που πρέπει να παραδεχτούμε) τα εξής:

“Καλησπέρα, xx νομίζετε ότι είναι αδύνατο να στείλουμε μια συσκευή σε αυτήν την κατάσταση. Όλες οι συσκευές μας δοκιμάζονται και ελέγχονται πριν από το Expesition. Λάβατε τη συσκευή στις 05 Ιουνίου 2018 σε ένα κουτί συσκευασίας με προστατευτικό αφρό κατάλληλο για αποστολή για αυτόν τον τύπο συσκευής. Θα έπρεπε να επικοινωνήσετε μαζί μας στις 05/06 και όχι περισσότερο από 72 ώρες μετά την υποδοχή του, εάν αυτό είχε την υπόθεση. Απλά έριξα τη συσκευή σας. Οι φωτογραφίες δείχνουν πολλά ίχνη σοκ. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να λάβει υπόψη το αίτημά σας. Από αυτήν την ημέρα η συσκευή δεν είναι πλέον εγγυημένη εγκάρδια “

Προφανώς για αυτό το άτομο είμαστε σαφώς λάθος. Υπήρχαν πολλοί από εμάς προετοιμάζοντας τα γενέθλια και βλέποντας ότι όταν έφυγε από τη συσκευασία, η συσκευή ήταν σε μια λυπηρή κατάσταση! Δεν κατηγορήσαμε ποτέ τον πωλητή αλλού, θα μπορούσε να ήταν η υπηρεσία παράδοσης. Υποστηρίξαμε με αυτή την έννοια, παρά την αμφισβήτηση της ακεραιότητάς μας και των κατηγοριών που είμαστε το θέμα, και εδώ είναι η απάντηση:

“Γεια σας, διαθέτουμε για να υποστηρίξουμε την κατάσταση του αποθέματος μας σε γυαλιστερό βαθμό καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο. Επιβεβαιώνουμε ότι η συσκευή δεν σας στάλθηκε σε αυτήν την κατάσταση. Το πακέτο σας αποστέλλεται από το Colissimo, εάν το πακέτο είχε υποστεί ζημιά, δεν θα σας παραδοθεί. Μπορείτε να ανοίξετε μια καταγγελία στο Colissimo επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών. Από την πλευρά μας, λυπούμε που σας ενημερώνουμε ότι είμαστε στη θέση μας. Ειλικρινά fany “

Ο πελάτης του Colissimo είναι πίσω από το backmarket (και αν πρόκειται για σφάλμα Colissimo), δεν μου φαίνεται ότι εναπόκειται σε εμάς να αναλάβουμε αυτήν την προσέγγιση!

Αισθανόμαστε *** και εξαπατήσαμε! Ωστόσο, είμαστε όλοι συνηθισμένοι να κάνουμε τις αγορές σας στο Διαδίκτυο (είτε για ρούχα, είδη υψηλής τεχνολογίας, . ) Αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει. Θα μπορούσαμε να βάλουμε 25 € το καθένα για να το επισκευάσουμε, αλλά αυτό δεν φαίνεται ειλικρινές σε εμάς! Πληρώσαμε για ένα τηλέφωνο, σίγουρα όχι καινούργιο αλλά σε καλή κατάσταση, και λαμβάνουμε ένα σπασμένο τηλέφωνο!! Σίγουρα θα λάβουμε πρόσθετα μέτρα για να κερδίσουμε την περίπτωσή τους, αλλά μπορώ μόνο να σας συμβουλεύω να φύγετε από αυτόν τον ιστότοπο εάν δεν μας αρέσουν οι δυσάρεστες εκπλήξεις και να ρίξετε τα χρήματά σας μέσα από τα παράθυρα.

Επισκέπτης

Re: Κριτικές ανακατασκευασμένη πώληση: backmarket ?

με Επισκέπτης »29 Ιουλίου 2018, 10:27

Πολύ προσοδοφόρα τέχνη για τη μείωση των ισπανικών αποβλήτων .

Πώς να μετατρέψετε τα ισπανικά απόβλητα σε γαλλικά απόβλητα, κερδίζοντας πολλά χρήματα? Είναι σχετικά απλό, μέσω της πλατφόρμας της πίσω αγοράς (“N ° 1 της ανακατασκευής στη Γαλλία”. ) Ειδικά. Δείτε (https: // www.στήριγμα.fr/qui-sur-nous).
Αυτή η πλατφόρμα ισχυρίζεται ότι θέλει τον πλανήτη καλό μειώνοντας τα απόβλητα με την “ανακατασκευή” (σιωπηρή επισκευή και αποκατάσταση στην αγορά) και προσφέροντας την αγορά εξ ονόματος των “Reconditioners”. Όλα ταιριάζουν με ελκυστικές δεσμεύσεις για τον πλανήτη και για τον αγοραστή. Είτε. Επομένως, οι προσφορές των “ανακατασκευασμένων” προϊόντων εμφανίζονται (smartphones, φορητοί υπολογιστές κ.λπ. Ουσία.Πώς να αντισταθούμε όταν αγαπάμε τον πλανήτη όταν βρίσκουμε μεταξύ τους ένα προϊόν που μας ενδιαφέρει ? Το ένα αγοράζει. Και αμέσως συγχαρητήρια για τη μείωση των αποβλήτων x kilos που προστέθηκαν σε ένα σημαντικό σύνολο!
Το πρόβλημα είναι ότι για να λειτουργήσει πραγματικά είναι απαραίτητο το προϊόν που φτάνει στον αγοραστή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Και έπειτα μπαίνουμε σε έναν άλλο κόσμο. Μπορούμε ήδη να μάθουμε από αυτή την άποψη χάρη στις αντιδράσεις που συλλέχθηκαν και δημοσιεύθηκαν ιδίως από “Τι να επιλέξετε?””.
Από την πλευρά μου διέταξα ένα φορητό υπολογιστή. Που παραδίδεται από έναν ισπανό “Reconditioner” (είναι άγνωστο στην αρχή) με μη χρήσιμο καλώδιο τροφοδοσίας. Έτσι, η μπαταρία απορρίπτεται, αδύνατο να ελέγξετε την κατάλληλη λειτουργία του προϊόντος πριν αποκτήσετε ένα προσαρμοσμένο καλώδιο το οποίο διαρκεί κάποιο χρόνο ούτως ή άλλως το μοντέλο δεν είναι πλέον η πρώτη νεολαία. Καθορίζω ότι κατά την παράδοση ή τη συσκευασία ή το προϊόν παρουσιάζονται ίχνη σοκ. Δεν υπήρχε σοκ μετά. Η δοκιμή, μόνο δυνατή μετά τη λήψη του κατάλληλου καλωδίου τροφοδοσίας, αποκάλυψε μια οθόνη που έχει υποστεί βλάβη καθιστώντας τη συσκευή άχρηστη! Σας δίνω χάρη στα κοσμήματα που ξεκίνησαν με το “Reconditioner” και την Back Market αφού τα έδειχνα. Η βλάβη που εμφανίστηκε θα οφείλεται προφανώς σε ένα σοκ που έλαβε χώρα παντού εκτός από την αποστολή!Όλα είναι οργανωμένα για να αποφεύγουν μια εγγύηση σε όρους enjoleters που τείνουν να πιστεύουν ότι όλα είναι δυνατά για την επίλυση του προβλήματος. Προσφέρουμε ακόμη μια αμειβόμενη ανακαίνιση.
Ανατρέξτε στην Ισπανία?Ανταποδίδω? Και τι είναι πίσω. Στην πραγματικότητα, η οποία θα συμμετείχε σε μια τόσο περίπλοκη πληρωμένη λύση και στο τυχαίο αποτέλεσμα για ένα προϊόν που προφανώς θα πρέπει να εμπίπτει στην εγγύηση? Χωρίς αμφιβολία το θέτουμε σε αυτό για να κλείσουμε την υπόθεση. Συνοπτικά, πωλήσαμε επομένως σε υψηλή τιμή ένα απόβλητο από τη μια χώρα στην άλλη (λιγότερα x κιλό απόβλητα από τη μία πλευρά και την ίδια ποσότητα εκτός από το άλλο!Ουσία. Για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας από αυτό το είδος ατυχήματος υποχρεώνει να λάβει ένα αντιφατικό και ίσως μακρύ, ακόμη και αναποτελεσματικό μονοπάτι εκτός της επικράτειας του αγοραστή (καταναλωτικές οργανώσεις (διάδοση πληροφοριών), υπηρεσίες προστασίας των καταναλωτών (Κώδικας κατανάλωσης κώδικα), δικαστικές εξουσίες (ποινικές και αστικούς κώδικες) κ.λπ. Ουσία.
συμπέρασμα ? Είναι κατηγορηματικό: να αποφύγετε ως την πανούκλα μια αγορά μέσω της αγοράς πίσω! Αυτή η πλατφόρμα είναι ένα ιδανικό ρελέ για τους φορείς εκμετάλλευσης και η αγορά του γίνεται με μεγάλο κίνδυνο δαπανηρής και πρακτικά αδιάλυτης απογοήτευσης!Δεν προστατεύει από τον πωλητή και θα προτιμούσε να είναι, σε αντίθεση με άλλες σαφώς προστατευτικές πλατφόρμες του αγοραστή, από την πλευρά του (συνεργός (συνεργός?) Ακόμη και αν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις κατά της καλής πίστης του ! Πολλές περιπτώσεις απλά φαίνεται να είναι καταγγελία, είτε για εξαπάτηση είτε για ***. Αυτή είναι η εντύπωση μέχρι σήμερα. Εάν οι σοβαροί λόγοι άρνησης έπρεπε να εμφανιστούν σύντομα, προφανώς θα αναφέρω εδώ!

Αυτό το 8 Αυγούστου 2018:
Συνέχιση της σαπουνόπερας Backmarket .
Απάντησε στο αίτημα του Barthélemy Support Backmarket στις 2 Αυγούστου. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει σουίτα.
Ένας άλλος “πρωταθλητής πελατών” είναι επίσης στο κύκλωμα. Εντελώς ανίκανος. Του λέγεται ότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε την ευθύνη του μεταφορέα που η αποστολή έφτασε σε καλή κατάσταση. Απαντά ότι έτσι πρέπει να πλησιάσετε σε αυτόν γιατί “θα πρέπει να σας πει τη διαδικασία για να ανοίξετε μια κατεστραμμένη έρευνα δεμάτων”. Μια τρελή ιστορία!Οχι?
Υψηλός

Επισκέπτης

Re: Κριτικές ανακατασκευασμένη πώληση: backmarket ?

με Επισκέπτης »29 Αυγούστου 2018, 22:21

Από την πλευρά μου, συμβουλεύω έντονα να μην αγοράσω οτιδήποτε στο Backmarket.
Έζησα μία φορά.
Μια εμπειρία, ένα μαγειρείο. Επίπεδο στατιστικών, δεν είναι κακό.
Ειλικρινά, το τηλέφωνό μου ήταν σάπιο, φορεμένο και παλιά μπαταρία, η κάμερα δεν λειτούργησε.
Χωρίς αξιόπιστη υπηρεσία μετά την υπηρεσία, κανένας στο τηλέφωνο [μέτρια].
Όταν σας στέλνετε το πράγμα σας, εμφανίστηκαν μάρκες. Όλα είναι δικό σας λάθος.
[ΜΕΤΡΙΟΣ]
Επαγγελματικό κάπνισμα. Έχετε κάνει τον εαυτό σας ****, πολύ κακό για εσάς. Έχετε παίξει, χάσατε.

Κατέληξα να αγοράσω νέα.

Επισκέπτης

Re: Κριτικές ανακατασκευασμένη πώληση: backmarket ?

με Επισκέπτης »11 Σεπτεμβρίου 2018, 16:32

Να ξεφύγει απολύτως .
Αγόρασα ένα πληκτρολόγιο τύπου εξώφυλλου για την επιφάνεια μου.
Το πληκτρολόγιο δεν λειτούργησε ποτέ καλά για να πέσει τελικά τελείως μετά από έξι μήνες.
Ήρθα σε επαφή με τον πωλητή που απάντησε ότι η εγγύηση έχει ξεπεραστεί (Σημείωση: για μια εβδομάδα. Ουσία. Καμία συζήτηση δεν είναι δυνατή στο βαθμό που ο συνομιλητής μου είναι ικανοποιημένος να μου απαντήσει συστηματικά με το ίδιο τυπικό μήνυμα χωρίς καμία σχέση με το μήνυμά μου.
Συνοπτικά, εάν αγοράσετε στο backmarket δεν έχετε καμία εγγύηση, όχι μετά από υπηρεσία Sales στο προϊόν σας, ίσως να αγοράσετε και το eBay ή το Le Bon Coin !
Είναι όλο και πιο σοβαρό στην πραγματικότητα, ως καταναλωτής, ο νόμος μας προσφέρει μια νομική εγγύηση 2 ετών που ισχύει και για τα χρησιμοποιούμενα προϊόντα (σε αντίθεση με αυτό που προσπαθούμε να μας κάνουμε). Προφανώς, ο πωλητής προσποιείται ότι αγνοεί αυτή τη μικρή λεπτομέρεια.
Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύω να μην χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο backmarket. Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζετε ότι ο επαγγελματισμός των πωλητών είναι εμφανής και εξαφανίζεται μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Επισκέπτης

Re: Κριτικές ανακατασκευασμένη πώληση: backmarket ?

με Μαλάτα »15 Σεπτεμβρίου 2018, 2:15 μ.μ

Αρκετές πολύ οικοδομικές απόψεις σε αυτόν τον ιστότοπο (backmarket) με έκαναν να εγκαταλείψω την προσπάθεια αγοράς μέσω αυτού. Εάν είναι τόσο σάπιο, θα ήταν καλό να “basher” στα κοινωνικά δίκτυα, αποφεύγει ότι επιτρέπουν στον εαυτό τους να διαγράψουν τις δυσμενείς απόψεις στον ιστότοπό τους.

Μαλάτα Μηνύματα: 2 Εγγραφή: 28 Φεβρουαρίου 2017, 08:51

Re: Κριτικές ανακατασκευασμένη πώληση: backmarket ?

με Επισκέπτης »28 Σεπτεμβρίου 2018, 11:53 π.μ

Πηγαίνετε στο δρόμο σας ! Δεν καταλαβαίνω καν ότι ένας ιστότοπος όπως αυτός εξακολουθεί να υπάρχει. Όλα γίνονται για να μην αφήσετε ένα μήνυμα στο Facebook ή το Google +. Ο γαλαξίας S6 έλαβε σε συνολική δυσλειτουργία. 6 εβδομάδες για αντίδραση ! Για δύο μήνες περίμενα επιστροφή χρημάτων και δεν έχω νέα. Μην κοιτάτε τις λαμπερές απόψεις στον ιστότοπό τους επειδή δημοσιεύουν μόνο εκείνους που τους τιμούν. Κοιτάξτε τα φόρουμ που είναι ανεξάρτητα και υπάρχουν πολλά δυσαρεστημένα. Δεν είμαι συνηθισμένος να αντιδράσω έτσι, αλλά ειλικρινά βρίσκω τη στάση τους σκανδαλώδη ! Και θα σαπίσω στα δίκτυά τους εφ ‘όσον δεν έχω την επιστροφή χρημάτων μου !

Επισκέπτης

Re: Κριτικές ανακατασκευασμένη πώληση: backmarket ?

με Επισκέπτης »16 Οκτωβρίου 2018, 5:45 μ.μ

MessagePar Wild Sky »16 Οκτ 2018, 17:41

Για να παρακολουθήσετε τον ήδη μακρύ κατάλογο μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαμαρτύρονται για την υποστήριξη, εδώ είναι η κακή μου περιπέτεια.
Το iPhone διέταξε τον Μάιο για την κόρη μου, έλαβε λίγες μέρες μετά.
Η μπαταρία λειτουργεί μόνο εν μέρει (2h/3h max): καλά αρχίζει άσχημα.
Και γενική κατανομή 5 μήνες αργότερα το Σεπτέμβριο (το τηλέφωνο αρνείται να συνδεθεί σε ένα δίκτυο)
Το στέλνω ως εγγύηση, αλλά απλώς απάντησε ότι το τηλέφωνο δεν καλύπτεται επειδή το παράθυρο χωρίζεται σε 2 cm στην επάνω γωνία. Τους εξηγώ ότι το παράθυρο έσπασε πριν από 5 μήνες, ότι χωρίς να είμαι μηχανικός αμφιβάλλω έντονα ότι ένα κατεστραμμένο παράθυρο έχει οποιαδήποτε σύνδεση με μια σύνδεση BP. Αλλά όχι, ακριβώς αυτό το όμορφο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέχρι μια υπηρεσία μετά -sales αξίζει το όνομα που φροντίζει τους πελάτες της “Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που ανταλλάσσουμε, η συσκευή σας έχει σπάσει τόσο αποκλείεται από την εγγύησή της. σου εύχομαι μια καλή μέρα.””

Και όπως στο backmarket δεν λείπει το χιούμορ, προσφέρεται ευγενικά να ανακτήσει το τηλέφωνό μου, αλλά γι ‘αυτό πρέπει να πληρώσω τα έξοδα αποστολής που είναι. 40 €. (Ναι, ναι, σε 1 ζωή αγορών στο διαδίκτυο, είναι το πιο ακριβό κόστος αποστολής που φτάνει ποτέ)

Δεν είμαι συνηθισμένος να αντιδρώ, αλλά εκεί πιστεύω πραγματικά ότι κυλώ. Με λίγα λόγια για να αποφύγετε απολύτως!

Επισκέπτης

Re: Κριτικές ανακατασκευασμένη πώληση: backmarket ?

με Επισκέπτης »17 Οκτωβρίου 2018, 09:36

Σημειώστε, διαβάστε αυτό πριν από την παραγγελία στο Backmarket:

Δεν προτείνω τηλεφωνικές αγορές που ανακατασκευάστηκαν στον ιστότοπο backmarket.

Πράγματι, ήμουν το θέμα μιας πολύ κακής εμπειρίας, για να ξεκινήσω μια καθυστέρηση στην παραγγελία μου που συνέχισε με την υποδοχή του τηλεφώνου μου και της οποίας η μπαταρία ήταν HS, χάσιμο χρόνου επειδή έπρεπε να επιστρέψω όλα για να κάνω ανταλλαγή.
2-3 μήνες αργότερα αποφασίζω να αλλάξω την μπαταρία στην Apple με δικά μου (€ 29 επειδή iPhone SE), και αυτό είναι το κρύο ντους. Ο εμπειρογνώμονας μου λέει σαφώς ότι έχω ένα τηλέφωνο κιτ: η πλάτη δεν είναι πρωτότυπη, η μικρή υποδοχή για το SIM δεν είναι το ίδιο χρώμα και το χειρότερο δεν είναι ένα μήλο οθόνης και αυτό ξεφλουδίζει.
Καθώς είμαι κάποιος που δεν του αρέσει να περιμένει και να αισθάνεται τυλιγμένος από το backmarket reconditioner, ζήτησα να αλλάξω ταυτόχρονα με την μπαταρία αυτή την ελαττωματική οθόνη. Ανέλαβα αυτήν την αποζημίωση μαθαίνοντας ότι «πηδούσε» την εγγύηση, παρ ‘όλα αυτά είπα στον εαυτό μου ότι μπορεί να κάνουν μια εμπορική χειρονομία για την αποζημίωση που προκλήθηκε.
Έτσι άνοιξα μια συνομιλία μαζί τους (ανακατασκευή και υποστηρικτική μάρκα) δεν τελειώνει τίποτα, κρύβονται πολύ καθαρά πίσω από τους κανονισμούς, τους εξηγώ ότι για μένα ήταν εκτός έδρας να περιμένω να αντικαταστήσω την οθόνη μου και ότι έκανα στο απλούστερο. Εδώ, σας αφήνω σε πλήρη προβληματισμό σχετικά με τη συνείδηση ​​αυτής της εταιρείας και τη μεγάλη έλλειψη εξέτασης του πελάτη τους. Λυπάμαι που έχω συμβουλεύσει 2 φίλους για την αγορά του τηλεφώνου τους.
Συγκεκριμένα, παίζει ρωσική ρουλέτα, μπορείτε να συναντήσετε καλές ή δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ξεκινώ μια εκστρατεία προληπτικής γνώμης σχετικά με αυτήν την εταιρεία.