Ο καλύτερος πάροχος VPN για ιδιωτικό διαδίκτυο Vyprvpn | VYPRVPN, το καλύτερο VPNS το 2023 | 5 δωρεάν πληρωμή και 3

Οι καλύτεροι προμηθευτές VPN το 2023 | Τα κορυφαία μας 5

Contents

Έχουμε δοκιμάσει δεκάδες δημοφιλείς υπηρεσίες VPN και έχουμε δημιουργήσει την κατάταξή μας για τις 5 καλύτερες υπηρεσίες της στιγμής. Το καλύτερο VPN μεταξύ των 5 που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας. Αλλά βεβαιωθείτε ότι ανεξάρτητα από τον προμηθευτή VPN που επιλέγετε στην επιλογή μας, είναι όλοι αξιόπιστο και ασφαλείς.

VYPRVPN – Η προτεραιότητά μας είναι το απόρρητό σας

Κάποιος

VYPRVPN - Η προτεραιότητά μας είναι το απόρρητό σας

Το VYPRVPN είναι υπερήφανο που είναι διαπιστευμένο ότι είναι ένας εξαιρετικά μυστικός πάροχος VPN και πιστοποιείται από την Πρωτοβουλία VPN Trust (VTI). Οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στο VYPRVPN που τώρα είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας στο διαδίκτυο που καταγράφει τη μηδενική δραστηριότητα, τις ροές δεδομένων και τους περιορισμούς των σιωπών. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πιστοποίηση του VYPRVPN.

Το απόρρητο είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα

Ένα VPN (Virtual Private Network) λειτουργεί με κρυπτογράφηση της σύνδεσης στο Διαδίκτυο για να την εξασφαλίσει και να προστατεύσει το απόρρητό σας κάθε φορά που καταγράφετε. Χρησιμοποιώντας ένα VYPRVPN, η online δραστηριότητά σας δεν μπορεί να ακολουθηθεί ή να παρεμποδιστεί, η οποία σας προστατεύει από τα αδιάκριτα μάτια οποιουδήποτε τύπου. Το VYPRVPN αναπτύχθηκε σχεδόν πριν από 15 χρόνια, απαντώντας σε κυβερνητικά προγράμματα επιτήρησης που επαληθεύτηκαν σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα προγράμματα παραβιάζουν το απόρρητό σας και είναι απλά ψευδές ! Το VYPRVPN διαθέτει μια σύγχρονη και ισχυρή κρυπτογράφηση και μια εγγυημένη πολιτική μη-log που προστατεύει τις πληροφορίες σας από πειρατές, κλοπή ταυτότητας και κακόβουλο λογισμικό. Αποτρέπει τον ISP σας να ακολουθήσει κάθε μία από τις κινήσεις σας και εμποδίζει τους διαφημιζόμενους να συλλέγουν και να πουλήσουν τα πολύτιμα δεδομένα σας.

Οι καλύτεροι προμηθευτές VPN το 2023 | Τα κορυφαία μας 5

Οι καλύτεροι προμηθευτές VPN το 2023 | Τα κορυφαία μας 5

Μετά από τις δοκιμές των δωδεκάδων δημοφιλών υπηρεσιών VPN, μας Κατάταξη 5 καλύτερων VPNs είναι το επόμενο:

 • NORDVPN: Το καλύτερο ευπροσάρμοστο VPN
 • Surfhark: Το VPN που θα ζυγίσει το λιγότερο στον προϋπολογισμό σας
 • ExpressVPN: Το καλύτερο VPN όταν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα
 • Cyberghost: Ένα καλό VPN με τη μεγαλύτερη ή επιστροφή εγγύησης στον τομέα
 • Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο: Ένα εξαιρετικό VPN με το μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών

Λάβετε υπόψη ότι η επιλογή του καλύτερου VPN εξαρτάται πολύ από τη χρήση σας και τις ανάγκες σας. Τα εργαλεία που υπάρχουν στην πρώτη μας πέντε είναι εκείνα που προσφέρουν το τα καλύτερα χαρακτηριστικά για σχεδόν την άνοδο των χρηστών. Σας επιτρέπουν να:

 • Πλοηγηθείτε ανώνυμα σε απευθείας σύνδεση χάρη ασφαλείς διακομιστές
 • Πρόσβαση στο Netflix και άλλο περιεχόμενο στο διαδίκτυο, καθώς σχεδόν οποιοδήποτε σημείο στον πλανήτη
 • Λήψη αρχείων torrent στο ευρυζωνική σύνδεση
 • Προστατεύστε το δικό σας προσωπικά δεδομένα

Οι υπηρεσίες VPN που επιλέξαμε είναι συμβατές με σχεδόν όλες τις συσκευές και τα συστήματα λειτουργίας, ειδικά Mac, Windows, Android, iOS (iPhone), ακόμα και Linux. Αυτό σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε όλη την κυκλοφορία δεδομένων σας χρησιμοποιώντας μια ενιαία συνδρομή.

Εάν προτιμάτε να επιλέξετε ένα Δωρεάν VPN, Εδώ είναι οι συστάσεις μας:

 • Protonvpn (δωρεάν έκδοση)
 • Κρύβω.Εγώ (δωρεάν έκδοση)
 • TunnelBear (δωρεάν έκδοση)

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι οι ελεύθερες υπηρεσίες συχνά συνοδεύονται από όρια Όσον αφορά τις λειτουργίες και την ασφάλεια. Συνιστάται έντονα να επενδύσετε στην ασφάλειά σας στρέφοντας σε ένα Premium VPN, όπως το NordVPN:

Βόρειος

Διαβάστε το πλήρες άρθρο μας παρακάτω για να μάθετε τα πάντα για τους καλύτερους προμηθευτές VPN και να μάθετε πώς να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για εσάς.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) ? Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση, δεδομένου του εντυπωσιακού αριθμού διαθέσιμων επιλογών. Προκειμένου να σας καθοδηγήσουμε στη ζούγκλα VPN, έχουμε καταρτίσει μια λίστα Πέντε καλύτεροι προμηθευτές VPN του 2023.

Όλα τα VPNs στους κορυφαίους 5 έχουν συμβατό με τους διακομιστές με το Netflix, τη λήψη της κυκλοφορίας Torrent Files/P2P, τα ασφαλέστερα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και λειτουργούν από χώρες που εφαρμόζουν ιδιωτική νομοθεσία για τη ζωή.

Καλύτερο VPN

Αυτοί οι προμηθευτές ανταποκρίνονται όλα στα αυστηρότερα πρότυπα όσον αφορά την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα και προσφέρουν αξιόπιστες υπηρεσίες που απολαμβάνουν εξαιρετική φήμη.

Όλα τα VPN σε αυτήν τη λίστα προσφέρουν μια μοναδική προσφορά με το δικό της μερίδιο των πλεονεκτημάτων. Για να καθορίσουμε τη λίστα μας, εξετάσαμε προσεκτικά τα ακόλουθα στοιχεία:

Καθώς οι προμηθευτές αλλάζουν περιστασιακά τις πολιτικές τους, τη διαθεσιμότητα των διακομιστών τους, τις τιμές τους ή τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται, ενημερώνουμε συνεχώς τα κορυφαία 5 από τα καλύτερα VPNs, καθώς και τα κορυφαία 3 από τα καλύτερα δωρεάν VPN που θα βρείτε παρακάτω.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτούς τους προμηθευτές και άλλα VPN που δοκιμάσαμε ? Συμβουλευτείτε τη σελίδα αξιολόγησης VPN.

Οι καλύτερες προσφορές που είναι διαθέσιμες σήμερα στο VPNS (Ιανουάριος 2023)

Οι προμηθευτές VPN προσφέρουν τακτικά ειδικές εκπτώσεις στις συνδρομές τους. Ψάχνουμε για τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές για τα καλύτερα VPNs κάθε μήνα. Επί του παρόντος, είναι διαθέσιμες εξαιρετικές προσφορές σε προϊόντα NORDVPN και Surfhark, μεταξύ άλλων.

1. Ειδική προσφορά NORDVPN

Η προσφορά που είναι αναμφισβήτητα η πιο ενδιαφέρουσα επί του παρόντος προσφέρεται από το NORDVPN. Μπορείς Δοκιμάστε αυτό το υψηλό VPN με μείωση κατά 66 %, Ή μόνο € 3,49 το μήνα. Κάντε κλικ εδώ για να επωφεληθείτε από αυτήν τη μείωση. Αυτή η προσφορά είναι περιορισμένη, επωφεληθείτε από το τέλος της αντίστροφης μέτρησης !

2. Ειδική προσφορά Surfhark

Το Surfhark έχει επίσης μια προώθηση για να σας προσφέρει. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το VPN μόνο για € 1,99 το μήνα, καθιστώντας το ένα από τα πιο προσιτά VPNs στην αγορά. Κάντε κλικ εδώ για να επωφεληθείτε από τη μείωση κατά 82 %.

Πίνακας σύγκρισης των καλύτερων υπηρεσιών VPN

Ψάχνετε για μια γρήγορη σύγκριση των 5 αγαπημένων μας VPN ? Ανακαλύψτε τα βασικά χαρακτηριστικά τους στον παρακάτω πίνακα. Συνεχίστε να διαβάζετε για μια πιο βαθιά σύγκριση αυτών των εργαλείων.

Ποιος είναι ο καλύτερος προμηθευτής το 2023 ?

 1. Βόρειος : το καλύτερο ευπροσάρμοστο VPN
 2. Surfhark : Το VPN που θα ζυγίσει το λιγότερο στον προϋπολογισμό σας
 3. ExpressVPN : Το καλύτερο VPN όταν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα
 4. Cyberghost : Ένα καλό VPN με τη μεγαλύτερη ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύηση στον τομέα
 5. Ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο : Ένα εξαιρετικό VPN με το μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών

Επί του παρόντος, το καλύτερο VPN είναι το NorthVPN Northvpn. Οι άλλες υπηρεσίες αξίζουν μια θέση στα κορυφαία μας 5 είναι surfhark, expressvpn, cyberghost και pia. Κάθε VPN έχει τα δικά του πλεονεκτήματα, όπως εξειδικευμένους διακομιστές ή υψηλά επίπεδα κρυπτογράφησης. Θα σας εξηγήσουμε εν συντομία γιατί κάθε ένα από αυτά τα εργαλεία ήταν αποτελεσματική κατά τη διάρκεια των αυστηρών δοκιμών μας.

Banner nordvpn

1. Βόρειος

Το NORDVPN είναι το καλύτερο VPN του 2023 και προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας που μπορεί να προσφέρει ένα VPN με πολύ λογικό επιτόκιο.

 • Εξαιρετικές επιλογές ασφαλείας Και Τεχνολογία διπλής κρυπτογράφησης Εικονοστοιχεία
 • Πολύ όμορφος διαισθητική εφαρμογή
 • Δυνατότητα προστασίας έως 6 συσκευές ταυτόχρονα
 • Εγγύηση ικανοποιημένη ή επιστροφή 30 ημερών σε όλες τις συνδρομές
 • Πολύ ανταγωνιστική τιμή Εάν είστε αφοσιωμένοι σε περίοδο μεγαλύτερη από ένα χρόνο

Χαρακτηριστικά NORDVPN

�� Τιμή Από € 3,19 το μήνα
�� Λειτουργικά συστήματα Linux, iOS, Mac, Windows, Android
�� Συνδέσεις 6
�� Μέθοδοι πληρωμής Πιστωτική κάρτα, κρυπτογράφηση, άλλο
�� Πρωτόκολλα Ikev2, openvpn, wireguard
�� Επιλογές χείμαρων Εξουσιοδοτημένος P2P
�� Εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
�� Εφημερίδες Χωρίς εφημερίδα
�� Επιτρέπει την πρόσβαση σε

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το NORDVPN ?

Το NORDVPN είναι ένας εξαιρετικά αξιόπιστος προμηθευτής VPN με ένα μεγάλος αριθμός διακομιστών παγκοσμίως (περισσότεροι από 5.100 διακομιστές σε 60 χώρες), α Στρατιωτική ποιότητα κρυπτογράφηση και ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. Δεν υπάρχει τίποτα έκπληξη το γεγονός ότι θεωρείται το πιο χρησιμοποιούμενο VPN στον κόσμο από το Google Trends.

Το NORDVPN είναι κατάλληλο για ροή και λήψη αρχείων torrent ?

Το NORDVPN σας επιτρέπει να κατεβάσετε ανώνυμα αρχεία torrent Αφιερωμένοι διακομιστές P2P. Είναι εύκολα προσβάσιμες σε εφαρμογές NORDVPN.

Το NORDVPN είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες για το Hulu, το BBC iPlayer και το Netflix. Σας επιτρέπειΠρόσβαση στον κατάλογο των ΗΠΑ του Netflix από οπουδήποτε στον κόσμο. Η ειδική του λειτουργία, βαφτισμένη Έξυπνος, Σας επιτρέπει να το κάνετε από οποιοδήποτε διακομιστή, ακόμη και εκείνα που βρίσκονται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα έχετε πάντα τον μεγαλύτερο κατάλογο ταινιών και σειράς της πλατφόρμας.

Με ποια λειτουργικά συστήματα και βόρειες συσκευές είναι συμβατά ?

Ένας λογαριασμός NORDVPN σάς επιτρέπει να προστατεύσετε έως 6 συσκευές ταυτόχρονα. Μεταξύ των πιο δημοφιλών συμβατών πλατφορμών, ας αναφέρουμε: Windows, Android, Mac, iOS και Linux.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε στην τηλεόραση Android, στις κονσόλες παιχνιδιών, στο Amazon, στο Kindle Fire, στο Raspberrypi και σε πολλές άλλες συσκευές. Τέλος, μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας, με τη μορφή ενός επέκταση (Chrome, Firefox, Edge).

Ασφάλεια και εμπιστευτικότητα

Ο σεβασμός για το διαδικτυακό σας θέμα ιδιωτικής ζωής σε εσάς ? Έτσι το Nordvpn θα σας ικανοποιήσει. Το 2018, ένα περιστατικό ασφαλείας που επηρέασε έναν από τους διακομιστές του που βρίσκεται στη Φινλανδία απέδειξε ότι η NordVPN παίρνει πολύ σοβαρά την ασφάλεια των πελατών της. Από τότε υπέστη το Nordvpn Διάφοροι έλεγχοι ασφαλείας που διεξάγονται από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειάς του. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για ένα VPN με εξαιρετική ασφάλεια και παρέχοντας μέγιστη εμπιστευτικότητα.

Το NORDVPN εκμεταλλεύεται το πρωτόκολλο OpenVPN, το οποίο αναγνωρίζεται για την αξιοπιστία και την εμπιστευτικότητα του. Επί του παρόντος, αυτό το πρωτόκολλο θεωρείται η αναφορά όσον αφορά την κρυπτογράφηση των συνδέσεων VPN. Προσφέρει επίσης ένα Μοναδικό πρωτόκολλο, που ονομάζεται Nordlynx. Πρόκειται για μια γρήγορη και ασφαλή σήραγγα που βασίζεται στο Wireguard, το οποίο θα πρέπει τελικά να αντικαταστήσει το OpenVPN ως αναφορά στον τομέα.

Εχουμε διεξήγαγε διαρροές DNS και δεν μπορούσε να βρει τίποτα. Είναι πάντα ένα σημαντικό πλεονέκτημα στα μάτια μας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών της NORDVPN προσφέρει ένα Εξαιρετική λειτουργία ζωντανής συνομιλίας. Η ομάδα βοήθειας του είναι επίσης διαθέσιμη μέσω email.

Αυτό Απαντά γρήγορα, αλλά το Η ποιότητα βοήθειας μπορεί να διαφέρει. Όλοι οι εργαζόμενοι δεν είναι τόσο καλά ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις. Πιστεύουμε ότι αυτό οφείλεται εν μέρει στην εντυπωσιακή ανάπτυξη που έχει γνωρίσει η εταιρεία σε λίγα μόνο χρόνια.

Στοιχεία για βελτίωση

Ένα στοιχείο που δεν εκτιμούμε με το Nordvpn είναι αυτόΣας ανακατευθύνει στο πρόγραμμα περιήγησής σας με κάθε προσπάθεια σύνδεσης. Αυτό δεν είναι το πιο εργονομικό και μπορεί να έχει συνέπειες στο απόρρητό σας. Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν χρειάζεται να γνωρίζει ότι χρησιμοποιείτε το NORDVPN, όχι ?

Τελική ετυμηγορία στο Nordvpn: 9.3

Το NORDVPN παραμένει στην κορυφή της αγοράς VPN, παρά τις ορισμένες ευπάθειες στο παρελθόν. Στην πραγματικότητα, είναι σήμερα ο μεγαλύτερος προμηθευτής VPN στον κόσμο. Κατά το παρελθόν έτος, οι επενδύσεις που αποσκοπούσαν στην απόδειξη ότι η ασφάλεια των χρηστών έχει εγγυηθεί ότι ήταν πολυάριθμες. Αυτό είναι ένα κορυφαίο VPN με ποιοτικό λογισμικό που προσφέρει πολλές δυνατότητες.

Το NORDVPN προσφέρει διάφορες προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας. Πολλοί χρήστες αρχαρίων δεν θα το χρειαστούν καν. Ωστόσο, παραμένει προσβάσιμο σε όλους τους χρήστες, ανεξάρτητα από τις τεχνικές τους δεξιότητες.

Είναι επίσης διαθέσιμη μια ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύησης 30 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς κανένα κίνδυνο κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής περιόδου και να προσδιορίσετε εάν αυτή η υπηρεσία είναι κατάλληλη για εσάς.

Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα του Nordvpn: https: // nordvpn.com/

Banner surfhark

2. Surfhark

Το Surfshark είναι ένα πολύ γρήγορο VPN που προσφέρει εξαιρετική αξία για τα χρήματα.

 • Εξαιρετική αξία
 • Απλή εφαρμογή και εργονομικός
 • Χωρίς όριο του αριθμού των συσκευών : Προστατέψτε όσες συσκευές ταυτόχρονα θέλετε
 • Συμβατό με Διαφορετικές εκδόσεις του Netflix
 • Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών

Χαρακτηριστικά surfhark

�� Τιμή Από € 2,30 το μήνα
�� Λειτουργικά συστήματα Linux, iOS, Mac, Windows, Android
�� Συνδέσεις Απεριόριστος
�� Μέθοδοι πληρωμής Πιστωτική κάρτα, paypal, κρυπτογράφηση, άλλο
�� Πρωτόκολλα Ikev2, openvpn, wireguard
�� Επιλογές χείμαρων Εξουσιοδοτημένος P2P
�� Εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
�� Εφημερίδες Χωρίς εφημερίδα
�� Επιτρέπει την πρόσβαση σε

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το surfshark ?

Το Surfshark είναι ένα ποιοτικό και προσιτό VPN, πριν από λίγο, ήταν ακόμα καινούργιο στον τομέα, σήμερα είναι απλά ένα από τα καλύτερα εργαλεία στον τομέα. Με τα ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, αυτήν διαισθητικό λογισμικό και το δικό του Στερεές επιλογές ασφαλείας, Αυτή είναι μια αποτελεσματική και προσιτή εναλλακτική λύση σε σχέση με άλλα premium VPN.

Το Surfshark είναι κατάλληλο για ροή και λήψη αρχείων torrent ?

Το Surfshark λειτουργεί πολύ καλά με το Netflix και άλλες υπηρεσίες ροής. Πράγματι, Σας δίνει πρόσβαση στον μεγαλύτερο αριθμό καταλόγων Netflix. Τη στιγμή της σύνταξης αυτών των γραμμών, καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε τουλάχιστον 30 διαφορετικές εκδόσεις του Netflix, συμπεριλαμβανομένου του αμερικανικού καταλόγου της πλατφόρμας.

Επιπλέον, για τους αναγνώστες μας που κατεβάζουν αρχεία torrent, το surfshark σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την κυκλοφορία P2P χωρίς να θυσιάζετε την ασφάλειά σας ή την ανωνυμία σας.

Με ποια λειτουργικά συστήματα και συσκευές surfhark είναι συμβατά ?

Το Surfshark είναι ο μόνος προμηθευτής στην κορυφή των 5 που δεν επιβάλλει Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των συσκευών χρησιμοποιήσιμο ταυτόχρονα με έναν μόνο λογαριασμό. Αυτό σημαίνει ότι Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ολόκληρη την οικογένειά σας χωρίς να ανησυχείτε για περιορισμούς.

Το Surfshark είναι επίσης συμβατό με τα κύρια λειτουργικά συστήματα. Οι εγγενείς εφαρμογές για παράθυρα, MAC, iOS, Android και Linux και επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome και Firefox είναι διαθέσιμες.

Ασφάλεια και εμπιστευτικότητα

Το διπλό VPN του surfhark σας επιτρέπειΣτείλτε τα δεδομένα σας μέσω δύο διακομιστών VPN ταυτόχρονα, Σας προσφέρουμε ένα επιπλέον στρώμα προστασίας. Είναι επομένως ιδανικό εάν θέλετε να πετάξετε ανώνυμα στο Διαδίκτυο.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια λίστα πρωτοκόλλων, όπως το OpenVPN, το IKEV2 και το WireGuard. Το υψηλό επίπεδο κρυπτογράφησης είναι εγγυημένο με τη χρήση του AES 256 Unbreakable Algorithm.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το Surfshark έχει τοΜία από τις καλύτερες ομάδες εξυπηρέτησης πελατών τομέας. Και αυτό συμβαίνει από την πρώτη μέρα. Θα λάβετε μια γρήγορη απάντηση στις ερωτήσεις σας και θα είναι φωτισμένη και γυαλισμένη.

Στοιχεία για βελτίωση

Σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του, όπως το NordVPN ή το CyberGhost, Το Surfshark προσφέρει μια λιγότερο μεγάλη γκάμα διακομιστών. Μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερους από 3.200 διακομιστές που διανέμονται σε περισσότερες από 65 χώρες. Το Surfshark παραμένει ένας αρκετά νέος ηθοποιός, το δίκτυο των διακομιστών του θα πρέπει επομένως να επεκταθεί τα επόμενα χρόνια.

Επιπλέον, παρατηρήσαμεΜεγάλες διαφορές ταχύτητας μεταξύ των διαφόρων διακομιστών. Στην ιδανική περίπτωση, όλοι οι διακομιστές πρέπει να παρέχουν το ίδιο επίπεδο ταχύτητας.

Τελική ετυμηγορία στο Surfhark: 9.0

Το Surfshark προσφέρει πραγματικά μια εξαιρετική αξία για τα χρήματα. Ακόμη και μετά από λίγα χρόνια δραστηριότητας, κατάφερε να διατηρήσει το επίπεδο επιτυχίας του. Όπως το NordVPN και το ExpressVPN, το Surfshark κατάφερε να διατηρήσει ένα επίπεδο ποιότητας, παρά την αύξηση του φορτίου των διακομιστών του. Αν ψάχνετε για ένα Premium VPN με πολύ προσιτό ποσοστό, με εξαιρετικά επίπεδα κρυπτογράφησης και πολλές επιλογές, το Surfshark είναι η λύση.

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εγγύησή του ικανοποιημένη ή επιστροφή χρημάτων ως δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο Surfshark: https: // surfhark.com/

Banner λογότυπου expressVPN

3. ExpressVPN

Ένα από τα καλύτερα VPN όταν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα. Αυτή η υπηρεσία VPN Premium είναι εργονομική, γρήγορη και ασφαλής.

 • Διαισθητικές εφαρμογές Για όλες τις λειτουργικές σας συσκευές και συστήματα
 • Ιδανικό για το Ασφαλής και ανώνυμη πλοήγηση, ροή και λήψη
 • Γρήγορες και σταθερές συνδέσεις
 • Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών
 • Απολαύστε 3 δωρεάν μήνες Εγγραφείτε σε ετήσια συνδρομή (συμπεριλαμβανομένων των συνδέσμων που υπάρχουν στον ιστότοπό μας)

Χαρακτηριστικά expressVPN

�� Τιμή Από 6,12 € το μήνα
�� Λειτουργικά συστήματα Linux, iOS, Mac, Windows, Android
�� Συνδέσεις 5
�� Μέθοδοι πληρωμής Πιστωτική κάρτα, paypal, κρυπτογράφηση, άλλο
�� Πρωτόκολλα IKEV2, L2TP/IPSEC, OpenVPN, Lightway
�� Επιλογές χείμαρων Εξουσιοδοτημένος P2P
�� Εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
�� Εφημερίδες Χωρίς εφημερίδα
�� Επιτρέπει την πρόσβαση σε

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το ExpressVPN ?

Το ExpressVPN είναι ένας από τους πιο εδραιωμένους και αναγνωρισμένους προμηθευτές VPN στον κόσμο. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει σχεδόν όλες τις λειτουργίες που μπορείτε να περιμένετε.

Θα έχετε πρόσβαση σε ένα Τεράστιο δίκτυο διακομιστών VPN με 3 σταθερούς διακομιστές που βρίσκονται σε 94 χώρες. Παρέχει επίσης πολύ σωστές ροές, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας μας.

Το ExpressVPN είναι κατάλληλο για ροή και λήψη αρχείων torrent ?

ExpressVPN σας επιτρέπει να κατεβάσετε ανώνυμα μέσω δικτύων Torrent. Το δοκιμάσαμε με διαφορετικές εφαρμογές P2P, όπως το μtorrent και το bittorrent. Όλα λειτουργούσαν πάντα τέλεια.

Μπορείτε επίσης να Πρόσβαση σε όλα τα είδη παγκόσμιων υπηρεσιών ροής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τον αμερικανικό κατάλογο του Netflix εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και άλλες υπηρεσίες, όπως η Disney+ και η Hulu.

Με τα οποία τα λειτουργικά συστήματα και οι συσκευές expressVPN είναι συμβατά ?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή σας στο ExpressVPN ταυτόχρονα πέντε συσκευές. Απλές και αποτελεσματικές εφαρμογές για Android, Windows, iPhone, Mac και Linux προσφέρονται.

Επιπλέον, εάν τα αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα, αυτές οι εφαρμογές μεταφράζονται σε περισσότερες από δέκα άλλες γλώσσες.

Ασφάλεια και εμπιστευτικότητα

Αυτός ο προμηθευτής προσφέρει ένα Ασφάλεια πρώτης τάξης. Το ExpressVPN φροντίζει πολλά πρωτόκολλα, όπως το OpenVPN, το IKEV2 και το δικό του, το Lightway. Η κυκλοφορία δεδομένων σας προστατεύεται από κρυπτογράφηση 256 -bit.

Δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων, συνεπώς η ηλεκτρονική σας συμπεριφορά δεν μπορεί να ακολουθηθεί. Ο προμηθευτής μπορεί να καταγράψει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής, αλλά δεν υπάρχει στοιχείο με σοβαρές επιπτώσεις για την ιδιωτική ζωή.

ExpressVPN εκμεταλλεύσεις ” διακομιστές που ονομάζονται χωρίς δίσκο “, το οποίο σημαίνει ότι Ακόμα και ο προμηθευτής δεν είναι σε θέση να συμβουλευτεί το ιστορικό πλοήγησής σας. Για όλους αυτούς τους λόγους, αυτός ο προμηθευτής έχει αποκτήσει μια σταθερή φήμη με τα χρόνια.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών ExpressVPN προσφέρει ένα Λειτουργία ζωντανής συνομιλίας διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα υποστηριζόμενο από ένα Ομάδα γρήγορης και συνεργατικής βοήθειας. Αυτό μπορεί να παρέχει απαντήσεις προσαρμοσμένες σε βασικές ερωτήσεις, αλλά θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην επίλυση περισσότερων τεχνικών προβλημάτων. Εάν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να στείλετε ένα email.

Στοιχεία για βελτίωση

Σε σύγκριση με τους άλλους προμηθευτές σε αυτόν τον κατάλογο, το ExpressVPN είναι σχετικά ακριβό. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν το NORDVPN ή το Surfshark επειδή έχουν παρόμοια ποιότητα (ή ακόμα καλύτερη), αλλά πιο προσιτή.

Αναμφισβήτητα θα συναντήσετε ένα μικρό πρόβλημα όταν χρησιμοποιείτε το ExpressVPN στο smartphone σας, πράγματι το Η λειτουργία διακοπής έκτακτης ανάγκης αρχίζει μερικές φορές όταν αλλάζετε το δίκτυό σας. Δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση, απλά θα χάσετε τη σύνδεσή σας χωρίς να γνωρίζετε γιατί. Δεν θα λαμβάνετε πλέον ειδοποιήσεις σχετικά με τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις συνομιλίες του WhatsApp, τα κοινωνικά δίκτυα κ.λπ., Που μπορεί να είναι αρκετά βαρετό.

Το ExpressVPN πρέπει ενισχύει επίσης την τεχνογνωσία της ομάδας βοήθειας του. Όπως συμβαίνει, οι πράκτορες θα δυσκολεύονται να επιλύσουν τα πολύπλοκα προβλήματα που είναι πιθανό να συναντήσετε.

Χαίρομαι που γνωρίζετε για το ExpressVPN

Το ExpressVPN ήταν η πηγή πολλών ανακατεύουμε το 2021. Τον Σεπτέμβριο, αποκτήθηκε από Τεχνολογίες Kape Για σχεδόν 1 δισεκατομμύριο $. Η Kape έχει επίσης άλλα VPN, όπως το Cyberghost, το PIA και το Zenmate.

Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Daniel Gericke, έχει αποτελέσει αντικείμενο ανησυχητικών ειδήσεων. Καταδικάστηκε από το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης σε υψηλό πρόστιμο για τη συμμετοχή του στο έργο Raven. Πιο συγκεκριμένα, ήταν κατηγορούμενος ότι διεξήγαγε επιθέσεις στον κυβερνοχώρο που απευθύνονται σε ακτιβιστές υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των αμερικανών πολιτών Εκ μέρους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Δεν ήταν ακόμη υπάλληλος του ExpressVPN.

Η ομάδα μας διερευνά τις πιθανές επιπτώσεις ασφαλείας αυτών των γεγονότων. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν ενδείξεις επιδείνωσης στο επίπεδο ασφαλείας που προσφέρει η ExpressVPN.

Τελική ετυμηγορία στο ExpressVPN: 8.9

Το ExpressVPN είναι ένα εύκολο -to -χρήσιμο VPN, Με πολλές χρήσιμες επιλογές και χαρακτηριστικά. Αυτή η υπηρεσία VPN είναι ιδανική για άτομα που θέλουν να σερφάρετε, να κατεβάσετε και να παρακολουθήσετε περιεχόμενο ροής με ανώνυμο τρόπο (συμπεριλαμβανομένου του Netflix). Ένα από τα κύρια μειονεκτήματά του είναι πολύ υψηλή τιμή, Ειδικά με μηνιαία συνδρομή. Τα μέλη της ομάδας βοήθειας λείπουν επίσης σε εμπειρογνωμοσύνη όταν πρόκειται για την επίλυση σύνθετων τεχνικών προβλημάτων.

Όλες οι συνδρομές συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής 30 ημερών, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δοκιμαστική περίοδος, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο.

Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο ExpressVPN: https: // www.ExpressVPN.com/

Cyberghost-review-banner

4. Cyberghost

Μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους με μεγαλύτερη εγγύηση ή επιστροφή χρημάτων.

 • Λογισμικό εξαιρετικά εύκολο στη χρήση
 • Τεράστιο δίκτυο διακομιστών
 • Συμβατό με Ανοησία (συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε άλλους καταλόγους)
 • Υψηλής ποιότητας στο μικρή τιμή
 • Εξοικονομήστε χρήματα: Πλοίο με ασφάλεια για μερικά ευρώ το μήνα (Περιλαμβάνεται εγγύηση επιστροφής 45 ημερών)

Cyberghost Χαρακτηριστικά

�� Τιμή Από € 2,19 το μήνα
�� Λειτουργικά συστήματα Linux, iOS, Mac, Windows, Android
�� Συνδέσεις 7
�� Μέθοδοι πληρωμής Πιστωτική κάρτα, paypal, κρυπτογράφηση, άλλο
�� Πρωτόκολλα Ikev2, openvpn, wireguard
�� Επιλογές χείμαρων Εξουσιοδοτημένος P2P
�� Εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
�� Εφημερίδες Χωρίς εφημερίδα
�� Επιτρέπει την πρόσβαση σε

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το cyberghost ?

Ψάχνετε για ένα Ποιότητα, προσιτή και εργονομική VPN, Με ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών ? Έτσι γίνεται το cyberghost για εσάς. Εχει ένα ευρεία επιλογή διακομιστών (περισσότεροι από 6.800 διακομιστές σε 90 χώρες) και πολύ διαισθητικές εφαρμογές. Αυτός ο συνδυασμός καθιστά τον Cyberghost έναν από τους πιο δημοφιλείς προμηθευτές στην αγορά.

Το CyberGhost είναι κατάλληλο για ροή και λήψη αρχείων torrent ?

Το CyberGhost είναι ένα εξαιρετικό VPN για να καλύψετε όλες τις ανάγκες συνεχούς ροής σας. Εκτός από το Netflix, σας επιτρέπει επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένων των Hulu, HBO MAX και BBC IPlayer. Απο Διακομιστές αφιερωμένους στη ροή, Βελτιστοποιημένα για όλες αυτές τις πλατφόρμες, προσφέρονται. Είναι πολύ πρακτικό και αντιπροσωπεύει ένα σοβαρό πλεονέκτημα για τους κινηματογραφιστές και τους λάτρεις της σειράς.

Οι διακομιστές P2P είναι συμβατά με το λογισμικό λήψης, όπως το BitTorrent και το μtorrent, και άλλα εργαλεία P2P. Επομένως, το CyberGhost κάνει ανώνυμη λήψη αρχείων torrent όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Με ποια λειτουργικά συστήματα και συσκευές cyberghost είναι συμβατά ?

Με λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε με διακομιστές cyberghost Μέγιστο επτά συσκευές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν ψάχνετε για ένα VPN για ολόκληρη την οικογένειά σας. Είναι ακόμη δυνατό να ζητήσετε μια ειδική διεύθυνση IP. Αυτό μπορεί να σας επιτρέψει να αποφύγετε την τοποθέτηση σε μια μαύρη λίστα με ορισμένες υπηρεσίες, όπως το Netflix.

Το Cyberghost προσφέρει εφαρμογές για Windows, Mac, iPhone, iPad, Android και Linux. Έτσι μπορείτε να προστατεύσετε όλες τις συσκευές σας σε μερικά κλικ.

Ασφάλεια και εμπιστευτικότητα

Το Cyberghost προσφέρει ένα Στερεά προστασία με βάση την κρυπτογράφηση AES 256 -bit. Έχετε πολλές επιλογές πρωτοκόλλου, όπως το OpenVPN, το IKEV2 και το WireGuard.

Το CyberGhost διατηρεί ορισμένες ανώνυμες εφημερίδες σχετικά με τη συχνότητα που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας του λογισμικού και του χρήστη. Εκτός από αυτό, δεν καταγράφεται καμία εφημερίδα.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών του cyberghost είναι Εύκολη προσβάσιμη μέσω ζωντανής γάτας διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Η βοήθεια είναι διαθέσιμη στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά. Εάν προτιμάτε να βρείτε μια απάντηση στον εαυτό σας, ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης μεγάλους οδηγούς και βάση δεδομένων FAQ.

Στοιχεία για βελτίωση

Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί τελειώνει ο Cyberghost στην τέταρτη θέση στη λίστα μας με τις καλύτερες υπηρεσίες VPN. Αυτό οφείλεται ουσιαστικά σε θέματα ασφάλειας. Για παράδειγμα, cyberghost δεν χρησιμοποιεί δίσκους χωρίς δίσκο Και δεν προσφέρει προστασία από το Double VPN, σε αντίθεση με το ExpressVPN, το NORDVPN και το Surfshark. Όπως το ExpressVPN, η εξυπηρέτηση πελατών της δεν διαθέτει τεχνική τεχνογνωσία.

Τελική ετυμηγορία στο Cyberghost: 8.8

Το CyberGhost είναι ένα VPN υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστική τιμή. Είναι ιδανικό για τη λήψη αρχείων torrent και την πρόσβαση στο Netflix. Έχει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών, κατανεμημένο παγκοσμίως. Αν και τα πολλά χαρακτηριστικά άλλων προμηθευτών τον κέρδισαν να φτάσει στην τέταρτη θέση, αυτό παραμένει μια εξαιρετική επιλογή.

Θέλετε να δοκιμάσετε το cyberghost ? Επωφεληθείτε από την περίοδο δοκιμής των 45 ημερών ?

Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο Cyberghost: https: // www.cyberghostvpn.com/

5. Ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο

Η PIA προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια, ανταγωνιστικές τιμές και το μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών.

 • Ιδιαίτερη προσοχή που δόθηκε στο Προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας
 • Εξαιρετικό δίκτυο διακομιστών Προσφέροντας γρήγορες συνδέσεις (περισσότεροι από 30.000 διακομιστές)
 • Σχετικά προσιτό Δεδομένης της ποιότητας
 • Πολλές επιλογές για έμπειρους χρήστες

Χαρακτηριστικά PIA

�� Τιμή Από € 1,99 το μήνα
�� Λειτουργικά συστήματα Linux, iOS, Mac, Windows, Android
�� Συνδέσεις 10
�� Μέθοδοι πληρωμής Πιστωτική κάρτα, paypal, κρυπτογράφηση, άλλο
�� Πρωτόκολλα L2TP/IPSEC, OpenVPN, PPTP, Wireguard
�� Επιλογές χείμαρων Εξουσιοδοτημένος P2P
�� Εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
�� Εφημερίδες Χωρίς εφημερίδα
�� Επιτρέπει την πρόσβαση σε

Γιατί πρέπει να επιλέξετε PIA ?

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) είναι ένα VPN που είναι πάντα αποτελεσματικό. Αυτός ο προμηθευτής επικεντρώνεται κυρίως στην ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα. Εάν επιλέξετε αυτό το εργαλείο, μπορείτε να υπολογίζετε στην ισχυρή ασφάλεια και το μεγάλο δίκτυο διακομιστών του. Το 2019, η PIA αποκτήθηκε από την εταιρεία, η οποία κατέχει επίσης το CyberGhost και το ExpressVPN, θα μπορούσαμε επομένως να δούμε ότι αυτή η υπηρεσία εξελίχθηκε τα επόμενα χρόνια.

Αυτή είναι μια καλή επιλογή αν ψάχνετε για ένα Αξιόπιστο, ασφαλές VPN και σεβασμό της ιδιωτικής ζωής Σε πλεονεκτική τιμή. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το Το πιο προσιτό VPN σε αυτήν τη λίστα. Οι έμπειροι χρήστες θα εκτιμήσουν επίσης τις πολυάριθμες δυνατότητες και τα οφέλη ασφαλείας.

Η PIA είναι κατάλληλη για ροή και λήψη αρχείων torrent ?

Όσον αφορά Προστασία της διαδικτυακής σας ελευθερίας, Η Pia είναι μια καλή λύση. Αυτός ο προμηθευτής σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα περιφερειακών καταλόγων από το Netflix. Ωστόσο, επικεντρώνεται στην ασφάλεια και το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής. Επομένως, το Netflix δεν θα είναι πάντα τόσο προσβάσιμο όσο με άλλα VPNs αυτής της λίστας.

Είναι επίσης αποτελεσματικό για την προστασία της ιδιωτικής σας. Μπορείτε επίσης να Λήψη αρχείων torrent με ασφάλεια και ανώνυμα.

Με τα οποία είναι συμβατά τα λειτουργικά συστήματα και οι συσκευές PIA ?

Το λογισμικό PIA λειτουργεί Windows, MacOS, Linux, iOS και Android. Διατίθενται επίσης επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome, Firefox και Opera. Δεδομένου ότι δεν είναι επίσημα συμβατό με το Chromeos, δεν θα λειτουργήσει σε ένα Chromebook.

Ασφάλεια και εμπιστευτικότητα

Όπως προαναφέρθηκε, η PIA δίνει έμφαση στην ηλεκτρονική ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Η PIA χρησιμοποιεί διαφορετικά πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένων OpenVPN και το πιο πρόσφατο wireguard. Εφαρμόζει επίσης ένα αυστηρή πολιτική απουσίας εφημερίδων, Αυτό σημαίνει ότι δεν θα σας καταχωρηθούν καμία πληροφορία.

Αποτρέπει πιθανές διαρροές δεδομένων χρησιμοποιώντας μια αυτόματη λειτουργία διακοπής έκτακτης ανάγκης. Μπορεί επίσης να σας επιτρέψει να αποκλείσετε διαφημίσεις, ιχνηλάτες και κακόβουλα προγράμματα χάρη στη λειτουργία του που ονομάζεται PIA Mace. Αυτός ο προμηθευτής VPN είναι ιδανικός για χρήστες που επιθυμούν να ενδιαφέρονται για ρυθμίσεις, προκειμένου να καταστήσουν τη σύνδεσή τους στο Διαδίκτυο όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς.

Εξυπηρέτηση πελατών

Σε σύγκριση με άλλους προμηθευτές premium σε αυτόν τον κατάλογο, η PIA δεν προσφέρει την καλύτερη βοήθεια πελατών. Εξάγει μόνο. Μπορείτε να βρείτε μια βάση δεδομένων μεγάλων οδηγών και ερωτήσεων στον ιστότοπό της. Εάν δεν βρείτε τη λύση που χρειάζεστε, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τη βοήθειά του μέσω email. Ο χρόνος απόκρισης μπορεί μερικές φορές να είναι αρκετά μεγάλος, Αλλά ξέρει πάντα πώς να σε βοηθήσει. Δυστυχώς, η PIA δεν προσφέρει ζωντανές γάτες για να βρει μια άμεση λύση.

Στοιχεία για βελτίωση

Η PIA δεν είναι το πιο προσιτό VPN στην αγορά. Αυτός Ζωντανές γάτες Και Αυτό δεν είναι το πιο διαισθητικό εργαλείο. Ο προμηθευτής θα μπορούσε να επωφεληθεί από το γιγαντιαίο δίκτυο διακομιστών του και να προσφέρει στους χρήστες του καλύτερη απόδοση, αλλά, όπως συμβαίνει, η Pia είναι η Πιο αργή VPN σε αυτήν τη λίστα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι τίποτα μεταξύ των 5 καλύτερων VPNs στην αγορά.

Τελική ετυμηγορία για την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο: 8.5

Εκτιμούμε το γεγονός ότι υπάρχει ένας μικρός ανταγωνισμός στην αγορά VPN. Θα ανησυχούσαμε αν όλοι οι κύριοι προμηθευτές VPN κρατήθηκαν από την ίδια εταιρεία. Αλλά ακόμα και αν το cyberghost, το ExpressVPN και η PIA είναι τώρα μέρος της ίδιας εταιρείας, αυτοί Αξίζει πάντα μια θέση στην κατάταξή μας από τα καλύτερα VPNs. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει από καιρό δραστηριοποιηθεί στην αγορά VPN και έχει σφυρηλατηθεί καλή φήμη. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να καινοτομεί τα επόμενα χρόνια.

Οι 3 καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN

Εκτός από τα Premium Premium VPNs, υπάρχουν επίσης μερικοί πολύ σωστοί δωρεάν προμηθευτές VPN. Φυσικά, αυτά τα δωρεάν εργαλεία συνοδεύονται από ορισμένους περιορισμούς, αλλά ορισμένοι χρήστες μπορούν να τους φιλοξενήσουν. Επί του παρόντος, οι τρεις αγαπημένοι μας δωρεάν προμηθευτές VPN είναι ProtonVPN, απόκρυψη.Εγώ και η σήραγγα. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε την πλήρη προεπισκόπηση των Good Free VPNs, των επιλογών τους και των περιορισμών τους.

1. Protonvpn (δωρεάν έκδοση)

Το ProtonVPN είναι επί του παρόντος ένα από Οι περισσότερες χρησιμοποιημένες δωρεάν υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Κατά τη γνώμη μας, αυτό είναι σήμερα το καλύτερο VPN για άτομα που αναζητούν δωρεάν υπηρεσία. Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ProtonVPN ? Χωρίς όριο δεδομένων ! Ο Ο αριθμός των διακομιστών που προορίζονται για δωρεάν χρήστες παραμένει πολύ περιορισμένος. Αυτό σημαίνει ότι όταν υπάρχουν πολλοί χρήστες ProtonVPN online ταυτόχρονα, αυτοί οι διακομιστές θα τεθούν σε δοκιμή. Ως αποτέλεσμα, η ταχύτητα μπορεί να μειωθεί. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ροή, παίζουν και ακόμη και προβλήματα πλοήγησης.

Ευτυχώς, για μια δωρεάν υπηρεσία VPN, το ProtonVPN είναι Σίγουρα και εύκολο να κυριαρχήσει. Η εφαρμογή ProtonVPN είναι πολύ διαισθητική και διαισθητική. Εκτός από την ταχύτητά του, έχουμε λίγες καταγγελίες σχετικά με την δωρεάν έκδοση της. Δοκιμάσαμε επίσης την πληρωμένη έκδοση του ProtonVPN, την οποία εκτιμήσαμε. Το παρακάτω κουμπί σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην δωρεάν έκδοση του ProtonVPN.

2. Κρύβω.Εγώ (δωρεάν έκδοση)

Κρύβω.Μια άλλη ελεύθερη ποιότητα ενεργή ποιότητα VPN για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτός δίνει Εξαιρετικές ταχύτητες για καθημερινή χρήση. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της δωρεάν έκδοσής του αποδεικνύεται ότι είναι το Σύνολο ορίων δεδομένων στα 10 GB. Κρύβω.είναι ιδανικό για διαβούλευση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών τραπεζών με ασφάλεια, αλλά Η λήψη αρχείου torrent έχει αποκλειστεί Με την δωρεάν έκδοση. Κρύβω.Ωστόσο, έχω μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα VPN δωρεάν. Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι η ροή είναι δύσκολη λόγω του ορίου δεδομένων.

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο απόκρυψης.Εγώ, φροντίστε να κάνετε κλικ στις “Τιμές” (Τιμολόγηση) στο μενού. Με αυτόν τον τρόπο, το δωρεάν πακέτο σας προσφέρεται.

3. TunnelBear (δωρεάν έκδοση)

Το TunnelBear έχει μια εφαρμογή πολύ εργονομικός Με ευχάριστη διεπαφή. Όταν αρχίζετε να χρησιμοποιείτε το TunnelBear, όλα είναι πολύ διαισθητικά. Εκτός από την ευκολία χρήσης της, η δωρεάν έκδοση προσφέρει ένα Καλή προσφορά διακομιστή. Δυστυχώς, η έκδοση ελεύθερης σήραγγας έχει ένα αυστηρά δεδομένα Και δεν είναι δυνατόν Κατεβάστε αρχεία torrent και πρόσβαση στο Netflix. Αλλά για όσους θέλουν περισσότερες επιλογές, το TunnelBear προσφέρει επίσης ποιοτική πληρωμένη VPN.

Πώς να επιλέξετε έναν προμηθευτή VPN ?

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προμηθευτών VPN και όλοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να εγγραφείτε στην υπηρεσία τους. Οι περισσότεροι χρήστες έχουν πολλά προβλήματα να επιλέξουν καλή εξυπηρέτηση. Οι ηθοποιοί είναι πολυάριθμοι και όλοι ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτεροι στον τομέα. Για να διευκολύνουμε τα πράγματα για εσάς, έχουμε συνοψίσει μερικά από τα πιο σημαντικά στοιχεία που ελήφθησαν υπόψη κατά τη δημιουργία αυτής της λίστας. Θα πρέπει πιθανώς να τους έχετε κατά νου όταν επιλέγετε ένα VPN.

Δωρεάν VPN vs VPN

Πολλά VPN απαιτούν συνδρομή πληρωμής, αλλά όχι όλα. Μερικοί δεν θα σας ζητήσουν χρήματα. Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι τίποτα δεν είναι πραγματικά “ελεύθερο” στον κόσμο (VPN). Με άλλα λόγια, ακόμη και τα καλύτερα δωρεάν VPN θα σας κοστίζουν κάτι, αλλά όχι απαραίτητα χρήματα. Μετά από όλα, ο στόχος μιας εταιρείας παραμένει να κάνει κέρδη, οπότε θα υπάρχει πάντα ένα μοντέλο εσόδων πίσω από ένα δωρεάν VPN. Τις περισσότερες φορές, η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων είναι μέρος του οικονομικού μοντέλου αυτών των εταιρειών, στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς για παράδειγμα. Μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερα από 300 δωρεάν VPNs έδειξαν ότι οι ελεύθεροι προμηθευτές VPN συχνά απαιτούν πρόσβαση σε όλα τα είδη μη απαραίτητων πληροφοριών, όπως οι επαφές σας, τα αρχεία πολυμέσων και τα κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, η ασφάλεια και η κρυπτογράφηση που υποσχέθηκαν από πολλές δωρεάν υπηρεσίες έχουν κενά ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Ένα μεγάλο μέρος αυτών των δωρεάν υπηρεσιών (περίπου 35 %) εγκαθιστά ακόμη και κακόβουλα προγράμματα στη συσκευή σας, συμβιβάζοντας έτσι την ηλεκτρονική σας ασφάλεια. Με άλλα λόγια, τα δωρεάν VPN μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα για εσάς και τη συσκευή σας.

Επιπλέον, τα περισσότερα δωρεάν VPN επιβάλλουν όρια όλων των ειδών στους χρήστες τους: όρια δεδομένων, περιορισμούς ταχύτητας, κατεβάσετε οροφές, διαφημίσεις, σημαντικό χρόνο αναμονής κατά τη σύνδεση με έναν διακομιστή κ.λπ. Γι ‘αυτό είναι γενικά καλύτερο να επιλέξετε ένα VPN που πληρώνει. Τα τελευταία χρόνια, το κόστος αυτών των υπηρεσιών μειώθηκε σημαντικά, όπως δείχνει το παράδειγμα του surfhark. Για μερικά ευρώ το μήνα, μπορείτε να πάρετε ένα γρήγορο, αξιόπιστο και πολύ καλής ποιότητας VPN, για να μοιραστείτε με ολόκληρη την οικογένειά σας. Αν ψάχνετε για τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες VPN, μια δωρεάν έκδοση θα σας απογοητεύσει αναγκαστικά.

Διατήρηση της ιδιωτικής ζωής και των εφημερίδων

Οι προμηθευτές VPN δεν υπόκεινται όλοι στους ίδιους νόμους και κανονισμούς. Μερικοί προμηθευτές υποχρεούνται να διατηρούν ορισμένα μητρώα δραστηριοτήτων χρηστών ή να περιορίσουν ή ακόμα και να απαγορεύσουν, ορισμένους τύπους ηλεκτρονικής κυκλοφορίας (όπως κοινή χρήση αρχείων torrent). Μεταξύ άλλων παραγόντων, η χώρα στην οποία βρίσκεται η έδρα ενός VPN καθορίζει τη νομοθεσία για την οποία πρέπει να συμμορφώνεται με αυτός ο προμηθευτής. Μετά από όλα, οι τοπικοί νόμοι, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις που αφορούν το Διαδίκτυο και την ιδιωτική ζωή διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Όπως ίσως έχετε καταλάβει, οι περισσότεροι χρήστες VPN θέλουν να αποκρύψουν τη συμπεριφορά τους στο διαδίκτυο. Σε αυτή την περίπτωση, η διατήρηση των εφημερίδων στα δεδομένα χρήστη καθιστά ένα VPN σχεδόν άχρηστο.

Ευτυχώς, όλοι οι προμηθευτές VPN δεν υποχρεούνται να σέβονται αυτούς τους νόμους. Το NORDVPN, για παράδειγμα, βαθμολογεί πρόσθετα σημεία επειδή έχει λειτουργήσει από τον Παναμά, όπου η νομοθεσία όσον αφορά την ιδιωτική ζωή στο Διαδίκτυο είναι ευνοϊκή για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις. Το NORDVPN δεν υποχρεούται να έχει εφημερίδες (αρχεία καταγραφής), ενώ ορισμένοι προμηθευτές που εδρεύουν σε άλλες χώρες είναι.

Όσον αφορά τη διατήρηση των εφημερίδων, είναι απαραίτητο να εξετάσουμε τις πληροφορίες που καταγράφονται για εσάς. Κανένας από τους προμηθευτές στην πρώτη μας 5 δεν υπόκειται σε τέτοια υποχρέωση. Έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό κριτήριο για να εμφανιστεί στην κατάταξή μας από τους 5 καλύτερους προμηθευτές του 2023. Ενδέχεται να είστε βέβαιοι ότι οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες και το ιστορικό πλοήγησής σας δεν θα αποθηκευτούν εάν χρησιμοποιείτε σωστά τους διακομιστές τους.

Τιμές

Με την καθιέρωση της κατάταξής μας, αναρωτήθηκα επίσης την ακόλουθη ερώτηση: Η τιμή που ζητείται από ένα VPN είναι λογικό δεδομένου των λειτουργιών της ? Τα VPN δεν είναι πολύ ακριβά, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να απολαύσετε την καλύτερη τιμή. Είναι σημαντικό να επαληθεύσετε ότι έχετε καλό για τα χρήματά σας. Πιστεύουμε ότι μια υψηλότερη τιμή δεν είναι πάντα συνώνυμη με την καλύτερη ποιότητα.

Ο γενικός κανόνας με τους περισσότερους προμηθευτές VPN έχει ως εξής: Όσο περισσότερο η συνδρομή σας, τόσο λιγότερο το μηνιαίο κόστος του θα είναι σημαντικό. Ως εκ τούτου, είναι συχνά πιο οικονομικό να προστατεύετε τις συσκευές σας με το ίδιο VPN για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επομένως, εάν θέλετε πραγματικά να εξοικονομήσετε χρήματα, είναι σημαντικό να επιλέξετε τον προμηθευτή VPN προσαρμοσμένο στην κατάστασή σας από την αρχή.

Συμβατότητα με διάφορες συσκευές και λειτουργικά συστήματα

Σχεδόν όλα τα VPN που δοκιμάσαμε παρέχουν πολλαπλές ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση VPN σε διάφορες συσκευές ταυτόχρονα. Αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο. Μετά από όλα, δεν θέλετε το τηλέφωνό σας να στερηθεί ξαφνικά προστατευτικό, καθώς ενεργοποιείτε το VPN σας στον φορητό υπολογιστή σας. Η συμβατότητα του VPN που επιλέγετε είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να θυμάστε. Φυσικά, είναι προτιμότερο το VPN να λειτουργεί σε όλες τις συσκευές σας. Όταν δημιουργήσαμε την κατάταξή μας, έχουμε αναθέσει επιπλέον σημεία σε VPNs συμβατά με διάφορα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, iOS, Android και, στο μέτρο του δυνατού, Linux.

Διακομιστές

Κατά την αξιολόγηση των διαφόρων προμηθευτών, δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στο δίκτυο και τον αριθμό των διακομιστών που είχαν να προσφέρουν. Πόσους διακομιστές και τοποθεσίες διακομιστών προσφέρει ένας προμηθευτής VPN ? Ένα δίκτυο διακομιστών που καλύπτουν ολόκληρο τον κόσμο είναι απαραίτητο για να απολαύσετε μια καλή ταχύτητα σύνδεσης, αλλά και για αυξημένη ελευθερία. Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες υπηρεσίες ροής ή να ξεκλειδώσετε ιστότοπους σε μια δεδομένη χώρα, είναι συχνά απαραίτητο να συνδεθείτε με διακομιστή VPN σε αυτήν τη χώρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι επίσης σημαντικό όλοι οι προμηθευτές VPN να έχουν επαρκή αριθμό διακομιστών που βρίσκονται στα σωστά σημεία.

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Είναι γενικά θετικό ότι μια υπηρεσία PN προσφέρει πολλά πρωτόκολλα VPN. Επωφεληθείτε από περισσότερες επιλογές απελευθέρωσης και ασφάλειας. Είναι επίσης απαραίτητο να εξετάσουμε την ποιότητα του πρωτοκόλλου. Ορισμένοι προμηθευτές VPN επικεντρώνονται μόνο σε ένα ή δύο πρωτόκολλα, αλλά εξασφαλίζουν ότι είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς. Άλλοι μπορούν να επιλέξουν μια μεγαλύτερη ποικιλία πρωτοκόλλων, για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο από ορισμένες περιοχές. Φροντίζουμε να λάβουμε υπόψη αυτές τις δύο πτυχές όταν καθορίζουμε εάν ένα VPN είναι σίγουρο ή όχι.

Εάν ένας προμηθευτής έχει λειτουργία έκτακτης ανάγκης, κερδίζει επίσης πρόσθετους πόντους. Εάν είναι διαθέσιμη μια τέτοια λειτουργία, οι δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο θα διακόπτονται αυτόματα εάν χάσει η σύνδεση με τον διακομιστή VPN. Έτσι, ποτέ δεν χάνετε τυχαία την ασφαλή σύνδεσή σας χωρίς να το συνειδητοποιήσετε.

Επιπλέον, είναι καλό να δούμε τι είναι η εταιρεία πίσω από μια υπηρεσία VPN ακριβώς με τα δεδομένα σας. Είναι αξιόπιστο ? Στο παρελθόν, ορισμένοι ηθοποιοί δεν ήταν εντελώς ειλικρινείς όσον αφορά την καταγραφή δεδομένων χρήστη. Γι ‘αυτό είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτήν την ερώτηση.

Λήψη αρχείων Netflix και Torrent

Ο ιδανικός προμηθευτής VPN σας επιτρέπει να κατεβάσετε με ασφάλεια τα αρχεία torrent. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι έχουν άλλες συγκεκριμένες επιθυμίες. Μπορεί να επιθυμούν να παρακολουθήσουν σειρές και ταινίες διαθέσιμες στον κατάλογο των ΗΠΑ του Netflix όταν δεν βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες (ή παραμένουν προστατευμένοι από ένα VPN). Ένας προμηθευτής VPN λαμβάνει πρόσθετα σημεία όταν σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Netflix και άλλες υπηρεσίες ροής, όπως το BBC iPlayer.

Ταχύτητα

Ελέγουμε την ταχύτητα όλων των VPN που δοκιμάζουμε. Συνδέουμε με διαφορετικούς διακομιστές και πραγματοποιούμε δοκιμές ταχύτητας για να δούμε αν υπάρχει πτώση της ταχύτητας. Υπάρχει πάντα μια ορισμένη απώλεια ταχύτητας, αλλά με έναν καλό προμηθευτή VPN με καλούς διακομιστές, δεν θα το παρατηρήσετε. Αλλά με άλλες υπηρεσίες, θυσιάζετε το 80 % της ροής σας, το οποίο είναι πολύ οδυνηρό.

Οι προμηθευτές VPN, ειδικά δωρεάν εργαλεία, συχνά περιορίζουν την ταχύτητα της σύνδεσής σας. Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει γενικά με τις πληρωμένες υπηρεσίες. Σε κάθε περίπτωση, ο ιδανικός προμηθευτής VPN δεν επιβάλλει όρια όσον αφορά τα δεδομένα ή την ταχύτητα.

Εργονομία και εξυπηρέτηση πελατών

Είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να διαμορφώσει το VPN ? Είναι εύκολο να κατανοηθούν οι πληροφορίες στον ιστότοπο VPN ? Vpnoverview.COM δοκιμάζει τις εφαρμογές όλων των προμηθευτών VPN σε διαφορετικές συσκευές και συστήματα λειτουργίας. Είναι σημαντικό τα πάντα να λειτουργούν διαισθητικά και εύκολα, ακόμη και για τους χρήστες αρχαρίων.

Η ευκολία χρήσης και η ποιότητα της βοήθειας πελατών είναι επίσης σημαντικές. Εάν δεν μπορείτε να χειριστείτε το VPN σας, είναι πολύ ευχάριστο να μπορείτε να απευθυνθείτε στην εξυπηρέτηση πελατών. Επομένως, επικοινωνούμε με την εξυπηρέτηση πελατών από όλα τα VPN που δοκιμάζουμε. Εξετάζουμε την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα με την οποία λαμβάνουμε μια απάντηση στις ερωτήσεις μας. Εξετάζουμε επίσης τον τύπο βοήθειας που προσφέρεται: Προσοχή που περιμένετε αρκετές ημέρες πριν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μια λειτουργία ζωντανής γάτας διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα ?

Τι είναι ένα VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) ?

Ένα VPN, ή εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, είναι μια ασφαλής σύνδεση μεταξύ εσάς και του Διαδικτύου. Εάν χρησιμοποιείτε ένα, μπορείτε να περιηγηθείτε στο δίχτυ με έναν πολύ πιο ανώνυμο και ασφαλή τρόπο. Λειτουργεί όπως οποιοδήποτε άλλο λογισμικό, κατεβάζετε ένα πρόγραμμα και το ενεργοποιείτε όταν το χρειάζεστε. Το VPN θα δημιουργήσει μια κρυπτογραφημένη σήραγγα μεταξύ της συσκευής σας και του Διαδικτύου, οπότε θα είναι πολύ πιο δύσκολο για τους εισβολείς να ανακαλύψουν την τοποθεσία σας και τι κάνετε στο διαδίκτυο.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN ?

Ασπίδα VPN

Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Μετά από όλα, χρησιμοποιήστε το Διαδίκτυο χωρίς VPN αλλάζει κάτι ? Η απάντηση είναι ναι. Όταν περιηγείστε στο Διαδίκτυο χωρίς VPN, το αφήνετε χωρίς να γνωρίζετε πολλά εικονικά ίχνη προσωπικών δεδομένων. Ο παροχέας πρόσβασης στο Διαδίκτυο (FAI), για παράδειγμα, μπορεί να εντοπίσει τους ιστότοπους που συμβουλεύεστε και τα δεδομένα που μεταφέρετε και λαμβάνετε στο smartphone, το tablet, τον υπολογιστή σας ή άλλες συσκευές. Η διεύθυνση IP που σας έχει ανατεθεί από τον ISP σας επιτρέπει σε εταιρείες, κυβερνήσεις, οργανισμούς μάρκετινγκ, ιστότοπους και πειρατές να σας συναντήσουν. Άτομα που συνδέονται με το ίδιο δίκτυο (WiFi) που συχνά μπορείτε να δείτε τους ιστότοπους που έχετε συμβουλευτεί. Η τοποθεσία σας, οι συνήθειες πλοήγησής σας και η ιστορία του προγράμματος περιήγησής σας μπορούν να εντοπιστούν από άλλους ανθρώπους.

Η χρήση ενός VPN καθιστά πολύ πιο δύσκολη για τις υπηρεσίες πληροφόρησης, τους ιστότοπους που συμβουλεύεστε, το Google, το Facebook, τον ISP σας, τους συγκάτοικους σας, τον εργοδότη σας και άλλα μέρη για να ακολουθήσετε τις δραστηριότητές σας. Το VPN υπολογίζει την κυκλοφορία δεδομένων σας και τη μάσκα σε αυτά τα εξωτερικά μέρη.

Μια υπηρεσία VPN προσφέρει επίσης πρόσθετη προστασία από τους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο που επιδιώκουν να κλέψουν τα δεδομένα σας ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία, όπως οι τραπεζικές σας συναλλαγές ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, θα είστε επίσης πιο ανώνυμοι στα δημόσια δίκτυα WiFi.

Περισσότερη ελευθερία με ένα VPN

Εκτός από την πρόσθετη ασφάλεια στο διαδίκτυο και την εμπιστευτικότητα, ένα VPN μπορεί επίσης να σας προσφέρει περισσότερη ελευθερία στο Διαδίκτυο. Ορισμένοι ιστότοποι (ή τμήματα αυτών) είναι προσβάσιμοι μόνο από μια δεδομένη χώρα, όπως διαφορετικοί ιστότοποι πληροφόρησης και περιεχόμενο σε υπηρεσίες όπως το Spotify, το YouTube και το Netflix. Με ένα καλό VPN, όπως αυτά που βρίσκονται στην κατάταξη των 5 καλύτερων VPN παραπάνω, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους και τις υπηρεσίες, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Μια υπηρεσία VPN σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε τεχνητά την τοποθεσία σας και την ηλεκτρονική σας ταυτότητα, ώστε να μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς στο Διαδίκτυο. Με την τροποποίηση της διεύθυνσης IP σας, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε τμήματα του ιστού που θα ήταν απρόσιτα διαφορετικά. Για πολλούς χρήστες, αυτή η δυνατότητα να ξεκλειδώσετε το online περιεχόμενο αντιπροσωπεύει έναν εξαιρετικό λόγο, αν όχι το πρώτο, να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα VPN, τη λειτουργία τους και τι μπορούν να κάνουν ? Το επεξηγηματικό άρθρο μας σχετικά με τα VPN θα σας εξηγήσει όλα αυτά και πολλά άλλα.

Συμπέρασμα: Τα καλύτερα VPN του 2023

Έχουμε δοκιμάσει δεκάδες δημοφιλείς υπηρεσίες VPN και έχουμε δημιουργήσει την κατάταξή μας για τις 5 καλύτερες υπηρεσίες της στιγμής. Το καλύτερο VPN μεταξύ των 5 που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας. Αλλά βεβαιωθείτε ότι ανεξάρτητα από τον προμηθευτή VPN που επιλέγετε στην επιλογή μας, είναι όλοι αξιόπιστο και ασφαλείς.

Η χρήση ενός αξιόπιστου εργαλείου σάς επιτρέπει να προστατεύετε το ιδιωτικό σας προσωπικό και να διατηρήσετε την ασφάλειά σας. Οι υπηρεσίες VPN της επιλογής μας είναι συμβατές με σχεδόν όλες τις λειτουργικές σας συσκευές και συστήματα: MAC, Windows, Android, iOS (iPhone) και ακόμη και Linux. Αυτό σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε ολόκληρη την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας έναν μόνο λογαριασμό.

Εδώ είναι μια σύντομη περίληψη των κορυφαίων 5 καλύτερων VPNs της στιγμής:

Θέση και VPN Σημείωση Δυνατό σημείο Ιστοσελίδα προμηθευτή VPN
1. Βόρειος 9.3 Ευστροφία Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο NORDVPN
2. Surfhark 9.0 Σχέση ποιότητας και τιμής Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο Surfshark
3. ExpressVPN 8.9 Ανεση Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο ExpressVPN
4. Cyberghost 8.8 Εγγύηση επέκτασης επιστροφής Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο CyberGhost
5. Ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο 8.6 Αριθμός διακομιστών Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο PIA

Οι καλύτεροι προμηθευτές VPN το 2022 – Συχνές ερωτήσεις

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με τους καλύτερους προμηθευτές VPN της στιγμής ? Ψάχνετε για μια γρήγορη απάντηση ? Δείτε τις ερωτήσεις μας παρακάτω και κάντε κλικ σε μια ερώτηση για να δείτε την απάντηση !

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN και όχι ένα VPN που πληρώνει ?

Τα δωρεάν VPN μπορούν να είναι χρήσιμα, αλλά αυτά δεν είναι οι καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες. Είναι συχνά αργή και συνοδεύονται από όρια όσον αφορά την ταχύτητα και τη χρήση δεδομένων. Μερικοί μεταπωλούν ακόμη και τα προσωπικά σας δεδομένα ή χρησιμοποιούν τη σύνδεσή σας άσχημα. Ευτυχώς, μερικά από τα καλύτερα VPN είναι πολύ προσιτά σήμερα. Γι ‘αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιείτε φτηνό VPN και όχι δωρεάν VPN για να απολαύσετε μια πολύ καλύτερη εμπειρία.

Ποιος είναι ο καλύτερος προμηθευτής VPN το 2022 ?

Υπάρχει μια χούφτα εξαιρετικών προμηθευτών VPN στην αγορά. Το καλύτερο για εσάς, ωστόσο, θα εξαρτηθεί από τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Το NORDVPN θα αποδειχθεί η καλύτερη επιλογή για πολλούς χρήστες του Διαδικτύου, ιδιαίτερα χάρη στις γρήγορες συνδέσεις του, το τεράστιο δίκτυο διακομιστών του, τη συμβατότητά του με την Netflix και τις σταθερές επιλογές απορρήτου του. Συμβουλευτείτε τη λίστα με τα καλύτερα VPNs για να μάθετε τι έχει να προσφέρει ο καθένας από αυτούς και να βρείτε αυτό που αντιστοιχεί στις ανάγκες σας.

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν VPN ?

Επί του παρόντος, το καλύτερο δωρεάν VPN είναι δωρεάν ProtonVPN. Το ProtonVPN είναι γνωστό για την υψηλή ποιότητα και τις ασφαλείς συνδέσεις του, η δωρεάν έκδοση σας επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών. Το πλεονέκτημα είναι ότι το ProtonVPN Free σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία του χωρίς καμία ταχύτητα ή όριο δεδομένων. Το μόνο ελάττωμα είναι ότι η ταχύτητα της σύνδεσής σας μπορεί ακόμα να εκχωρηθεί, επειδή πολλοί χρήστες τείνουν να συνδεθούν με τους ίδιους ελεύθερους διακομιστές ProtonVPN.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για ροή ?

Το NORDVPN είναι σήμερα ένα από τα καλύτερα VPNs για streaming. Ότι θέλατε να έχετε πρόσβαση Netflix, Hulu, Fox ή Kodi ; Θα σας επιτρέψει να το κάνετε. Με αυτό το VPN, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο στο οποίο κανονικά δεν θα έχετε πρόσβαση. Επιπλέον, μια συνδρομή στο NORDVPN παραμένει πραγματικά προσιτή.

Ποιο είναι το καλύτερο προσιτό VPN του 2022 ?

Η προστασία του διαδικτυακού σας ιδιωτικού απορρήτου δεν πρέπει να είναι ακριβή. Το Surfshark είναι, χωρίς αμφιβολία, το καλύτερο φτηνό VPN του 2022. Προσφέρει γρήγορες συνδέσεις, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλές διεθνείς εκδόσεις του Netflix και διαθέτει σταθερές μεθόδους κρυπτογράφησης για να εξασφαλίσετε την ασφάλειά σας. Εάν θέλετε να ανακαλύψετε άλλα προσιτά VPNs, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη λίστα μας για τα καλύτερα φτηνά VPNs.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για το iPhone ?

Συνιστούμε να επιλέξετε το ExpressVPN για το iPhone ή το iPad σας. Αυτό το VPN είναι το ταχύτερο από αυτά που έχουμε δοκιμάσει και λειτουργεί ιδιαίτερα καλά με τα προϊόντα της Apple. Εκτός από την ταχύτητα, κατατάσσεται πολύ καλά όσον αφορά την ασφάλεια και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον προμηθευτή σε αυτή τη λεπτομερή αξιολόγηση.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Android ?

Το Surfshark είναι το καλύτερο VPN για τηλέφωνα Android, Όπως το Samsung Galaxy, το OnePlus, το Google Pixel και άλλοι. Είναι ένα πολύ προσιτό VPN, προσφέρει διακομιστές που προσφέρουν εξαιρετικούς ρυθμούς ροής και έχουν μια πολύ εύκολη -χρήση διαισθητική εφαρμογή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Surfshark, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη λεπτομερή αξιολόγησή μας.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για τη λήψη αρχείων torrent ?

Χάρη στις υψηλές ταχύτητες και τα σταθερά χαρακτηριστικά ασφαλείας, το NORDVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη λήψη αρχείων torrent. Μπορεί να σας επιτρέψει να κατεβάσετε τα αρχεία που θέλετε γρήγορα ενώ προστατεύετε τον εαυτό σας. Συμβουλευτείτε την πλήρη αξιολόγηση NORDVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το καλύτερο VPN στο Φοίνιξ

Λάβετε μια διεύθυνση IP στο Phoenix της Αριζόνα με τους ασφαλείς διακομιστές της ExpressVPN. Απολαύστε απεριόριστη ιδιωτική περιήγηση και εγγύηση χρημάτων 30 ημερών.

Καλύτερο για το u u.μικρό.

Πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP Phoenix

Βήμα 1

Πρώτο βήμα λήψης d

2ο βήμα

Κατεβάστε ένα VPN

Κατεβάστε την εφαρμογή ExpressVPN, διαθέσιμη σε μια μεγάλη ποικιλία πλατφορμών.

Βήμα 3

Βήμα 3 της σύνδεσης VPN

Συνδεθείτε σε ενοικίαση στο Φοίνιξ.

Γιατί χρησιμοποιεί τους διακομιστές τηςVPN στο Phoenix?

Κοιτάξτε το περιεχόμενο του n

Παρακολουθήστε την τηλεόραση, τις ταινίες, τον αθλητισμό, τις ειδήσεις και πολλά άλλα

Το ExpressVPN συνεργάζεται με υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως το Netflix, το Hulu, το Amazon, το HBO και άλλοι για να παραδώσουν περιεχόμενο σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες*. Ακολουθήστε τις αγαπημένες σας αθλητικές ομάδες της Αριζόνα και μεταφέρετε με ασφάλεια χωρίς καψάκια πεταλούδας ή εύρους ζώνης.

* Το ExpressVPN είναι μια υπηρεσία VPN που δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως μέσο καταστρατήγησης πνευματικών δικαιωμάτων. Συμβουλευτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών ExpressVPN και τους όρους παροχής υπηρεσιών των παρόχων περιεχομένου για λεπτομέρειες.

Κάντε τη διεύθυνση IP σας: φυτά δοχείων που κρύβουν μια διεύθυνση IP

Προστατέψτε το απόρρητό σας

Κανείς δεν χρειάζεται να δει τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο – ούτε καν εμάς. Γι ‘αυτό σχεδιάσαμε προσεκτικά τα συστήματά μας για να μην συλλέγουμε ποτέ αρχεία καταγραφής δραστηριότητας ή αρχεία καταγραφής σύνδεσης. Οι διακομιστές VPN μας σκουπίζουν επίσης όλα τα δεδομένα με κάθε επανεκκίνηση σύμφωνα με την ανεξάρτητη αστυνομία απορρήτου μας.

Απεριόριστο εύρος ζώνης - ένα σύμβολο του

Bypass ISP Στρέλαι

Λάβετε μια διεύθυνση IP στο Phoenix ή μια ενοικίαση διακομιστή VPN σε οποιαδήποτε από τις 94 χώρες για να ξεμπλοκάρετε τις ιστοσελίδες, να νικήσετε τον ISP. Και να απολαύσετε περισσότερη ανωνυμία στο διαδίκτυο.

Κρυπτογράφηση της σύνδεσής σας: Σχήματα που αντικαταστάθηκαν από τυχαίους χαρακτήρες σε μια οθόνη κάτω από το φως, συμβολίζοντας κρυπτογράφηση

Μείνετε ασφαλείς στο δημόσιο Wi-Fi

Το ExpressVPN τυλίγει την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο σε κρυπτογραφημένη σήραγγα που κρύβει τη δραστηριότητά σας από ISP και άλλα τρίτα μέρη, ακόμη και σε μη εξασφαλισμένα δίκτυα όπως το Wi-Fi.