Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN? Οδηγός χρήσης, πώς λειτουργεί ένα VPN και τι είναι για?

Πώς να εργαστείτε ένα VPN και τι είναι για

Contents

Παρά τις δημοφιλείς ιδέες, η εγκατάσταση και η χρήση ενός VPN σε έναν υπολογιστή είναι σχετικά απλή. Θα πρέπει απλώς να περάσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ? Εγχειρίδιο χρήστη

Όλο και περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου έχουν προσφυγή σε εφαρμογές VPN όταν συνδέονται στο Διαδίκτυο. Εάν αυτή η τρέλα είναι τέτοια, επειδή το VPN έχει πολλά πλεονεκτήματα και λίγα μειονεκτήματα, αλλά και πάνω απ ‘όλα χάρη στην ευκολία χρήσης τους. Το αμφιβάλλετε ? Σε αυτό το άρθρο, σας εξηγούμε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN και θα δείτε ότι είναι απλό ως γεια σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το VPN ?

Δεν είστε άνετοι με τις νέες τεχνολογίες και φοβάστε να κάνετε λάθος με το VPN σας ? Η χρήση ενός VPN είναι σίγουρα απλούστερη από ό, τι φαντάζεστε. Σε αντίθεση με αυτό που μπορείτε να πιστέψετε, δεν είναι απαραίτητο να είστε επαγγελματίας υπολογιστής για να φτάσετε εκεί. Για λόγους σαφήνειας, θα περιγράψουμε κάθε βήμα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωστά ένα VPN.

1 – Επιλέξτε ένα VPN

Το πρώτο πράγμα είναι να επιλέξετε έναν προμηθευτή. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές προσφορές στην αγορά, δεν είναι εύκολο έργο. Υπάρχουν πράγματι πολλά κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη: ασφάλεια, ταχύτητα, χαρακτηριστικά, εργονομία, τιμές κ.λπ.

3000 διακομιστές

94 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

5 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα από τα καλύτερα VPNs στην αγορά !

9000 διακομιστές

91 καλυμμένη χώρα

45 ημέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

7 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα εξαιρετικό VPN με πολύ μεγάλο δίκτυο

5500 διακομιστές

60 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

6 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα πολύ καλό VPN για ασφάλεια και ανωνυμία

Αφού πραγματοποιήσετε αρκετές δοκιμές υπηρεσιών VPN, σας συμβουλεύουμε να προσανατολίζουμε τον εαυτό σας προς πιστοποιημένα και αποτελεσματικά εργαλεία όπως ExpressVPN, CyberGhost ή NordVPN. Θα επιστρέψουμε στα χαρακτηριστικά των προσφορών τους αργότερα, αφού σας εξηγήσουμε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Σε κάθε περίπτωση, να γνωρίζετε ότι τα εργαλεία θα διευκολύνουν σημαντικά τα πρώτα σας βήματα επειδή είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση.

2 – Εγγραφείτε σε ένα σχέδιο

Οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών VPN παρέχουν αρκετές συνδρομές. Γενικά, τα χαρακτηριστικά των πακέτων είναι τα ίδια. Αυτή είναι η συμβατική περίοδος που ποικίλλει και επομένως οι τιμές. VPNs περισσότερους πελάτες ανταμοιβής που συμμετέχουν σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επομένως, το μηνιαίο πακέτο είναι πιο ακριβό από το ετήσιο πακέτο.

Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε τη συνδρομή που σας ταιριάζει σύμφωνα με τη διάρκεια της δέσμευσης και του σχετικού επιτοκίου. Γνωρίζοντας ότι οι πάροχοι VPN που αναφέρονται εδώ προσφέρουν μια εγγύηση “ικανοποιημένης ή επιστροφής επιστροφής” που επιτρέπει τη δοκιμή της αίτησής τους, δεν θα αναλάβετε πολλούς κινδύνους κατά την εγγραφή σας.

Τιμή συνδρομής ExpressVPN

3 – Κατεβάστε την εφαρμογή στις συσκευές της

Όταν έχουν οριστεί οι πτυχές που σχετίζονται με τη συνδρομή, μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό VPN για να ξεκινήσετε τη χρήση του. Σημειώστε ότι τα VPN είναι συμβατά με πολλά υποστηρίγματα και ότι ένας λογαριασμός συχνά επιτρέπει αρκετές ταυτόχρονες εγκαταστάσεις και συνδέσεις.

Για τους υπολογιστές, ο ευκολότερος τρόπος είναι να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή σας και στη συνέχεια στην ενότητα που αντιστοιχεί στο λειτουργικό σας σύστημα (MacOS, Windows ή Linux). Η λήψη είναι δωρεάν και άμεση. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις σε smartphone, tablet, έξυπνη τηλεόραση και συνδεδεμένη θήκη, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στο κατάστημα εφαρμογών που αντιστοιχεί στην πλατφόρμα σας (App Store ή Google Play Store) και να αναζητήσετε το όνομα του VPN σας. Κάντε κλικ στο “Αποκτήστε” και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να γίνει η λήψη. Τέλος, ανεξάρτητα από τη συσκευή, η διαδικασία είναι παρόμοια με άλλο λογισμικό.

4 – Ρύθμιση της εφαρμογής

Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, θα μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο στον υπολογιστή ή, αποτυγχάνοντας αυτό, την εφαρμογή για κινητά. Η διαμόρφωση του υπολογιστή είναι πολύ γρήγορη. Χάρη στα καθοδηγούμενα βήματα, αυτό θα σας πάρει λιγότερο από ένα λεπτό.

Εγκατάσταση-expressvpn

Σε smartphone, tablet ή συνδεδεμένη τηλεόραση, η διαδικασία είναι ακόμη απλούστερη. Θα πρέπει να αποδεχτείτε μόνο την προσθήκη διαμόρφωσης VPN και να εξουσιοδοτήσετε ή όχι τις ειδοποιήσεις. Μόλις ολοκληρωθεί η διαμόρφωση, θα πρέπει μόνο να εισαγάγετε το αναγνωριστικό λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασής σας για να έχετε πρόσβαση στη διεπαφή υποδοχής VPN.

5 – Περιηγηθείτε στον κατάλογο των χωρών και επιλέξτε εκείνη που σας ενδιαφέρει

Μετά από αυτά τα καθαρά τεχνικά, αλλά απαραίτητα βήματα, μπορείτε να εξοικειωθείτε με την εφαρμογή VPN. Εκείνοι που συνιστούμε να έχουν τη διάκριση ότι είναι πολύ απλό να χειριστούν. Οι προμηθευτές έχουν καταβάλει προσπάθειες για το σχεδιασμό της εφαρμογής, έτσι ώστε η διεπαφή να καθαριστεί και να είναι ευχάριστο στη χρήση.

Βρίσκουμε περισσότερο ή λιγότερο τις ίδιες παραγγελίες σε κάθε VPN, αλλά διατεταγμένες διαφορετικά. Η διαδικασία είναι παρόμοια με την ενεργοποίηση του VPN. Θα πρέπει απλώς να περιηγηθείτε στη λίστα των διαθέσιμων τοποθεσιών και να επιλέξετε που σας φαίνεται το πιο κατάλληλο για τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.

Για παράδειγμα, για να ξεκλειδώσετε το αμερικανικό περιεχόμενο στο σπίτι, θα πρέπει να επιλέξετε έναν διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αντίθετα, εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στους γαλλικούς ιστότοπους από μια ξένη χώρα, είναι ένας διακομιστής στη Γαλλία που θα πρέπει να επιλεγεί. Εάν δεν έχετε στο μυαλό σας το έδαφος στόχου ότι θέλετε απλώς μια ασφαλή σύνδεση, τότε επιλέξτε τη λειτουργία αυτόματης σύνδεσης του VPN σας. Το ExpressVPN μιλά για έξυπνη ενοικίαση, cyberghost του Best Server και NordVPN της Quick Connect.

6 – Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο κανονικά

Όταν έχετε επιλέξει την προσαρμοσμένη χώρα ή, αποτυγχάνοντας αυτό, επιλέξτε μια αυτόματη τοποθεσία, περιμένετε λίγα λεπτά ότι η σύνδεση έχει δημιουργηθεί. Σημειώστε ότι στους τρεις συνιστώμενους προμηθευτές, η ενεργοποίηση είναι σχεδόν στιγμιαία (σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο). Στο ExpressVPN και στο NordVPN, το αποδεικνύει ένας πράσινος δείκτης. Στο Cyberghost, θα δείτε το κουμπί ενεργοποίησης να πηγαίνει κίτρινο με την αναφορά “καθιερωμένη σύνδεση”.

Σύνδεση-expressvpn

Από αυτή τη στιγμή, δεν έχετε τίποτα περισσότερο να κάνετε, εκτός από την κανονική πλοήγηση. Το VPN εκτελείται στο παρασκήνιο της συσκευής σας χωρίς να το συνειδητοποιήσετε. Ορισμένες ρυθμίσεις συνιστώνται για να αποφευχθούν προβλήματα εμπιστευτικότητας, όπως η ενεργοποίηση της στάσης έκτακτης ανάγκης του διακόπτη Kill Switch. Να είστε σίγουροι, η πλειοψηφία των VPN Premium Automate τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά και μερικές φορές ενσωματώστε τα απευθείας για να απλοποιήσετε τη ζωή των χρηστών του Διαδικτύου και να μην συμβιβαστείτε την ασφάλειά τους.

Εάν έχετε ταξιδέψει αυτόν τον οδηγό, ξέρετε τώρα πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά ένα VPN για αρχάριους. Βρίσκεστε επίσης ότι κανένα βήμα δεν απαιτεί ώθηση γνώσεων στην επιστήμη των υπολογιστών.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα VPN σε οποιαδήποτε συσκευή ?

Σχεδόν. Χρησιμοποιώντας ένα από τα VPN που θα σας παρουσιάσουμε, θα είστε σίγουροι ότι θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από την υπηρεσία της στις διάφορες συσκευές σας.

Εδώ είναι ένας μη εξαντλητικός κατάλογος των κύριων πλατφορμών που υποστηρίζονται:

 • Υπολογιστής (Windows, MacOS, Linux)
 • Smartphone και tablet (Android και iOS)
 • Τηλεόραση και κουτί συνεχούς ροής (Android TV, Apple TV, Nvidia Shield TV, Firestick)
 • Κονσόλα παιχνιδιών (Xbox και PlayStation)
 • Δρομολογητής

Χρησιμοποιήστε ένα VPN στον υπολογιστή σας (Windows και Mac)

Παρά τις δημοφιλείς ιδέες, η εγκατάσταση και η χρήση ενός VPN σε έναν υπολογιστή είναι σχετικά απλή. Θα πρέπει απλώς να περάσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας.

Δείτε πώς να το κάνετε:

 1. Επιλέξτε το VPN για Windows ή MacOS που σας ενδιαφέρει. Στον υπολογιστή, το αγαπημένο μας είναι το ExpressVPN
 2. Κατεβάστε την εφαρμογή στον ιστότοπο του προμηθευτή
 3. Εγκαταστήστε το τελευταίο ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται μέσω του προγράμματος εγκατάστασης
 4. Ανοίξτε την εφαρμογή και ξεκινήστε να τη χρησιμοποιείτε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, συνδεθείτε σε διακομιστή.

Χρησιμοποιήστε ένα VPN στο smartphone ή το tablet σας (iOS και Android)

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε ένα smartphone ή tablet ? Λοιπόν είναι ακόμα πιο εύκολο από ό, τι σε έναν υπολογιστή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα συμβατό με το iOS VPN ή VPN που λειτουργεί στο Android και στη συνέχεια ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Εγγραφείτε στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει. Η σύστασή μας είναι expressVPN.
 2. Μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών στη συσκευή σας (App Store στο iOS ή στο Google Play Store στο Android)
 3. Χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε την εφαρμογή
 4. Πατήστε το κουμπί λήψης και περιμένετε. Η εγκατάσταση θα γίνει αυτόματα.
 5. Μόλις η εφαρμογή είναι προσβάσιμη, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε !

Χρησιμοποιήστε ένα VPN σε τηλεόραση ή θήκη ροής

Πριν ξεκινήσετε (και εγγραφείτε σε μια συνδρομή), ελέγξτε την ιστοσελίδα του προμηθευτή VPN που θα μπορείτε πράγματι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή του στη συνδεδεμένη τηλεόραση ή στο πλαίσιο ροής IPTV σας.

Πράγματι, όλα τα μοντέλα τηλεόρασης ή κουτιού δεν υποστηρίζονται. Σε ορισμένες περιπτώσεις (Android TV, Nvidia Shield, κ.λπ.) Μπορείτε να βρείτε απευθείας την εφαρμογή στον κατάλογο εφαρμογών. Αυτή είναι η περίπτωσή σας ? Τότε η προσέγγιση θα είναι η ίδια με αυτή που περιγράφεται στην προηγούμενη ενότητα σχετικά με τα smartphones και τα tablet.

Εάν, από την άλλη πλευρά, δεν έχετε τη δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής VPN απευθείας στην τηλεόραση ή τη συνδεδεμένη κατοικία σας, τότε θα πρέπει να εξετάσετε την εγκατάσταση του εικονικού ιδιωτικού δικτύου στον δρομολογητή Wi-Fi σας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο άρθρο μας αφιερωμένο στη χρήση ενός VPN στο δρομολογητή.

Τα απλούστερα VPN που θα χρησιμοποιηθούν το 2023

Για να απεικονίσουμε τα προηγούμενα βήματα χρήσης, αναφέραμε τρία ονόματα VPN, δηλαδή το ExpressVPN, το CyberGhost και το NordVPN. Δεν είναι τυχαίο ότι μιλάμε για αυτούς τους προμηθευτές. Πράγματι, είναι γνωστοί για τα εκτεταμένα επίπεδα ασφαλείας τους και την πλήρη ανωνυμία που προσφέρουν στους χρήστες τους. Οι τιμές τους παραμένουν λογικές και οι εφαρμογές τους είναι ιδιαίτερα γρήγορες να χειριστούν. Επιπλέον, έχουν μια ειδική τεχνική ομάδα για να βοηθήσουν τους πελάτες κάθε στιγμή.

Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά που πρέπει να θυμάστε σε κάθε ένα από αυτά:

ExpressVPN: Το πιο ευπροσάρμοστο και αποτελεσματικό VPN

Είναι πρωτοπόρος στον κόσμο των VPNs. Έχει παρουσιαστεί από το 2009 και έχει πολύ καλή φήμη στη βιομηχανία στον κυβερνοχώρο. No-Log πιστοποιημένο από ανεξάρτητους ελέγχους, δεν διατηρεί κανένα συμβιβασμό δεδομένων για την εμπιστευτικότητα των χρηστών του. Αυτός ο προμηθευτής διαθέτει 3000 διακομιστές που βρίσκονται σε 94 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από μια μεγάλη κάλυψη δικτύου, το ExpressVPN προσφέρει σύνδεση υψηλής ταχύτητας, πολύ σταθερή. Είναι το πιο ευπροσάρμοστο VPN επειδή προσαρμόζεται τόσο για καθημερινές δραστηριότητες όσο και για την προβολή περιεχομένου ροής ή λήψεων P2P. Η εφαρμογή του είναι πολύ νηφάλια και μεταφράζεται στα γαλλικά, γεγονός που διευκολύνει τη χρήση. Ένας λογαριασμός στο ExpressVPN εξουσιοδοτεί 5 συνδέσεις ταυτόχρονα σε διάφορες συσκευές.

Cyberghost: Η μεγαλύτερη υποδομή VPN

Το CyberGhost είναι ένα άλλο υψηλής ποιότητας VPN που προσφέρει πολύ καλή σχέση χρήσης για τα χρήματα. Εκτιμάται για τον εντυπωσιακό της αριθμό διακομιστών (πάνω από 9000 σε 91 χώρες) και την ευκολία χρήσης του. Χάρη σε μερικούς ειδικούς διακομιστές, οι χρήστες θα μπορούν να επωφεληθούν από μια βελτιστοποιημένη σύνδεση σε όλες τις περιπτώσεις. Μια συνδρομή στο CyberGhost περιλαμβάνει 7 ταυτόχρονες συνδέσεις. Η εφαρμογή είναι συμβατή στις κύριες πλατφόρμες και ακόμη και σε ορισμένους δρομολογητές. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία της, μπορείτε να διαβάσετε την αναφορά της γνώμης μας για το CyberGhost VPN.

NORDVPN: Το φημισμένο και πλήρες VPN

Το NORDVPN είναι ένας άλλος παγκόσμιος ηγέτης στο VPN. Με μια πολύ επιτυχημένη εφαρμογή και προχωρημένες επιλογές ασφαλείας, είναι κατάλληλο για όλους τους χρήστες του Διαδικτύου, ειδικά εκείνους που ασχολούνται με την ιδιωτική τους ζωή στο διαδίκτυο. Ικανή να παρακάμψει τις γεωγραφικές παραστάσεις και τη λογοκρισία με τους 5.800 διακομιστές που διανέμονται σε 60 χώρες, η NORDVPN καταργεί τα ηλεκτρονικά μπλοκαρίσματα. Το κάνει ένα σημείο τιμής να προσφέρει μια εξαιρετικά απλή λύση, η οποία γίνεται αισθητή όταν χρησιμοποιείτε το VPN για πρώτη φορά. Αυτός ο προμηθευτής βελτιώνει συνεχώς την υπηρεσία του.

Ευνοώντας αυτά τα VPN, έχετε τη βεβαιότητα ότι έχετε πρόσβαση σε μια ποιοτική υπηρεσία, αποτελεσματική και απλή στη χρήση.

3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN)

Πριν ολοκληρώσουμε, ας θυμηθούμε σύντομα τι είναι τα VPNs. Πρόκειται για λογισμικό που συμβάλλει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών του Διαδικτύου και στην ενίσχυση της ελευθερίας τους στο διαδίκτυο. Η υποκείμενη τεχνολογία μπορεί να φαίνεται αρκετά περίπλοκη, καθώς βασίζεται στη σύνδεση με έναν ενδιάμεσο διακομιστή (αυτό του VPN), αλλά οι περισσότεροι είναι απλοί στη χρήση. Εδώ είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε για αυτά τα εργαλεία.

VPNs να είναι ανώνυμα στο Διαδίκτυο

Αυτό δεν είναι μια σέσουλα, ο καλύτερος τρόπος για να είστε ανώνυμος στο Διαδίκτυο είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε ένα VPN στις συνδεδεμένες υποστηρίξεις του. Πράγματι, αυτές οι εφαρμογές καθιστούν δυνατή την απόκρυψη της πραγματικής διεύθυνσης IP σας, υπέρ ενός άλλου κοινού μεταξύ χιλιάδων άλλων χρηστών. Η διεύθυνση IP είναι ένας μοναδικός αριθμός για τον προσδιορισμό κάθε χρήστη του Διαδικτύου, είναι απαραίτητο να την αποκρύψετε αν θέλετε να περιηγηθείτε σε ένα ανώνυμο τρόπο στον ιστό. Η καμουφλάζ του IP χρησιμοποιώντας ένα VPN τίθεται σε ισχύ αμέσως, μόλις ενεργοποιηθεί. Από τότε, κανείς δεν μπορεί να επιστρέψει σε εσάς και να ξέρει ποιος είσαι.

ExpressVPN-caracterristics

VPNs για την προστασία των ιδιωτικών δεδομένων του

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα είναι επίσης πολύ χρήσιμες εφαρμογές για να μην αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τις διαδικτυακές δραστηριότητες σας. Καθώς αυτά τα εργαλεία είναι σε θέση να κρυπτογραφήσουν την εκκίνηση σας -στην κυκλοφορία, γενικά μέσω ενός ισχυρού αλγορίθμου, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι κάνετε στο διαδίκτυο. Η κρυπτογράφηση δεδομένων θα τους θολώσει, έτσι ώστε να μοιάζουν με Charabia για τους χάκερ, τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο ή οποιοδήποτε άλλο πολύ περίεργο άτομο. Είναι επομένως ένα σημαντικό πλεονέκτημα όταν βρίσκεστε στο σπίτι ή συνδέεστε με δημόσια δίκτυα Wi-Fi.

VPNs για ξεκλειδώματα ιστότοπων

Εκτός από την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας, τα VPN σας αναθέτουν άλλο. Θα επιλέξετε τον διακομιστή που θέλετε να συνδεθείτε. Και καθώς κάθε διακομιστής έχει μια καθαρή διεύθυνση IP που βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη χώρα, είναι επομένως ένας πολύ καλός τρόπος για να τροποποιήσετε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο. Τα VPN σας επιτρέπουν να παρακάμψετε τις γεωγραφικές μπλοκ, τα δίκτυα και την ψηφιακή λογοκρισία. Το να είσαι σε θέση να ξεκλειδώσετε έναν αποκλεισμένο ιστότοπο είναι πολύ πρακτικό μόλις πηγαίνετε σε ένα ταξίδι, αλλά και όταν βρίσκεστε στο σπίτι σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο διεθνές περιεχόμενο. Τα VPN προσφέρουν έτσι ένα Διαδίκτυο χωρίς σύνορα.

Συμπέρασμα: Χρησιμοποιήστε ένα VPN αποτελεσματικά με τον εξοπλισμό του εαυτού σας με ένα καλό VPN

Το 2023, τα περισσότερα VPNs για το ευρύ κοινό προσφέρουν εργονομική εφαρμογή και φιλική διεπαφή. Επομένως, η χρήση των VPN δεν δημιουργεί πρόβλημα, ακόμη και σε όσους ξεκινούν. Χρησιμοποιώντας σωστά ένα VPN, μπορείτε επομένως να σερφάρετε με ειρήνη, ακόμη και σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi, χωρίς να ανησυχείτε για την παρακολούθηση, τη λογοκρισία και την ηλεκτρονική παρακολούθηση.

Τα VPN είναι συμβατά σε υπολογιστή, κινητό, tablet, έξυπνη τηλεόραση και σε άλλα λιγότερο συμβατικά συνδεδεμένα μέσα, όπως δρομολογητές ή κονσόλες. Μια συνδρομή είναι συχνά αρκετή για να εξοπλίσει όλες τις συσκευές του, αφού μόνο του εξουσιοδοτεί αρκετές ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτή είναι η περίπτωση του ExpressVPN, το καλύτερο VPN το 2023 και το πιο εύκολο στη χρήση, το οποίο προσφέρει 5 συνδέσεις και οι δύο ανά λογαριασμό. Επίσης, γνωρίζετε ότι οι προσφορές του υπόκεινται σε εγγύηση επιστροφής 30 ημερών.

Επομένως, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το VPN χωρίς κανένα κίνδυνο τώρα:

Αυτό το περιεχόμενο σας προσφέρεται από μια ομάδα ανεξάρτητη από το συντακτικό προσωπικό 01NET. Το συντακτικό προσωπικό δεν συμμετείχε στην παραγωγή αυτού του οδηγού στο VPNS. Το 01NET είναι πιθανό να λάβει αμοιβή όταν πραγματοποιείται μια αγορά μέσω των ολοκληρωμένων συνδέσμων.

Πώς να εργαστείτε ένα VPN και τι είναι για ?

Καλό σχέδιο Ο πρωταρχικός σκοπός των VPNs για την ενίσχυση της ασφάλειάς σας. Είναι επίσης εκεί για να ανωνυμίες τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο χάρη στους διακομιστές διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο

Οδηγός αγοραστή 20 λεπτών
Δημοσιεύτηκε στις 09/12/22 στις 07:02 – Ενημερώθηκε στις 09/23/22 στις 3:51 μ.μ

 • Μοιραστείτε το Messenger
 • Μοιραστείτε στο Facebook
 • Μοιραστείτε στο Twitter
 • Μοιραστείτε στο flipboard
 • Μοιραστείτε στο Pinterest
 • Μοιραστείτε στο LinkedIn
 • Για εκτύπωση
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Αποθηκεύστε το άρθρο

Πώς λειτουργεί ένα VPN και για ποιο λόγο είναι;

Η γραφή των 20 λεπτών δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του άρθρου.

Το NORDVPN είναι σίγουρα ο πιο γνωστός ηθοποιός στον τομέα VPN. Είναι επίσης ένα από τα πιο ολοκληρωμένα, έχοντας έναν λόγο ποιότητας/τιμών που δεν θα μπορούσε να είναι πιο ελκυστική. Αλλά πίσω από αυτό το όνομα, για το οποίο έχετε ήδη ακούσει, σίγουρα αποκρύψτε τα χαρακτηριστικά που αγνοείτε την ύπαρξη.

Πώς λειτουργεί ένα VPN ?

Ένα VPN είναι, κυριολεκτικά, ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Πρόκειται για προστασία μεταξύ του υπολογιστή σας και όλων των παγκόσμιων δικτύων στα οποία συνδέεστε για να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο. Τα VPNs, όπως το NORDVPN, ενεργούν ως ασπίδα ασφαλείας, αλλά και χρησιμεύουν για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας στα μάτια όλων, ακόμη και στον προμηθευτή σας στο Διαδίκτυο, προκειμένου να σεβαστεί την ανωνυμία σας.

Για να τα χρησιμοποιήσετε, είναι πολύ απλό: μόλις εγγραφεί μια συνδρομή, απλώς συνδεθείτε με τα αναγνωριστικά λογαριασμού σας στο VPN και ενεργοποιήστε τις επιλογές ασφαλείας. Για παράδειγμα, με το NORDVPN, θα ξεκινήσει απλά με εκτεταμένη προστασία όλων των προσωπικών σας δεδομένων. Καθώς και αυξημένη παρακολούθηση των δεδομένων που διέρχονται από τη σύνδεσή σας.

Η λέξη -κλειδί ενός VPN είναι εμπιστευτικότητα. Με την κάλυψη της διεύθυνσης IP σας χάρη στο NORDVPN, θα γίνετε πιο δύσκολο να παρακολουθείτε από πιθανούς κυβερνοεγκαταστάσεις ή χάκερ που επιθυμούν να εξαγάγουν τις πληροφορίες σας. Αλλά η πιο δημοφιλής λειτουργία είναι σίγουρα αυτή της αλλαγής του IP.

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή: θέλετε να έχετε πρόσβαση σε γεωγραφικά προστατευμένο περιεχόμενο ? Επωφεληθείτε από τις προσφορές που διατίθενται σε μια ξένη χώρα ? Πρόσβαση στον κατάλογο Netflix άλλων περιοχών ? Απλά επιλέξτε τη χώρα σας από τη διαθέσιμη λίστα και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για σύνδεση. Με το NORDVPN, έχετε την επιλογή μεταξύ 5.483 διακομιστών που διανέμονται σε 59 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Όταν ολοκληρωθεί, οι τοποθεσίες στους οποίους θα πάτε και θα λάβετε τις πληροφορίες που βρίσκεστε στην εν λόγω χώρα. Για παράδειγμα: Θέλετε να δείτε ταινίες και σειρές διαθέσιμες αποκλειστικά σε μια αμερικανική πλατφόρμα streaming ? Επιλέξτε έναν διακομιστή στις ΗΠΑ, ξεκινήστε τη σύνδεση και μεταβείτε στον εν λόγω ιστότοπο.

Ωστόσο, θα πρέπει ακόμα να πληρώσετε μια συνδρομή στην εν λόγω πλατφόρμα. Τα VPN δεν σας εγγυώνται δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις ροές ή άλλες υπηρεσίες. Αυτό είναι ένα απολύτως νομικό εργαλείο σε καμία περίπτωση δεν παρέχει μια μορφή ατιμωρητικής. Μόλις συμπεριληφθεί και ελεγχθεί η χρήση του VPN, θα ανοίξετε πολλές πόρτες στο World Internet.

Ένα από τα άγνωστα αλλά πολύ ενδιαφέροντα παραδείγματα είναι επίσης για ταξίδια και διακοπές. Συγκρίνοντας την τιμή των πτήσεων, των ξενοδοχείων ή των ενοικίων αυτοκινήτων από διαφορετικές χώρες μέσω της αλλαγής IP, η διαφορά τιμής μπορεί να είναι τεράστια.

Ποιες είναι οι λειτουργίες ασφαλείας ενός VPN ?

Η πρωταρχική λειτουργία ενός VPN, όπως το NORDVPN, είναι η ασφάλεια. Γι ‘αυτό, παρεμβαίνει σε διάφορα επίπεδα. Μπορείτε να το δείτε ως ένα πολύ προηγμένο antivirus. Όχι μόνο θα εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό, δούρειους άλογα και άλλες προσπάθειες να ψήσουν στον υπολογιστή σας, αλλά επιπλέον θα σας προειδοποιήσει ανάντη για τους κινδύνους των τοποθεσιών που επισκέφτηκαν.

Το NORDVPN έχει ακόμη και την ικανότητα να πηγαίνει και να ελέγχει τον σκοτεινό ιστό, αυτό το μέρος του Διαδικτύου απρόσιτο χωρίς να γνωρίζει την πρόσβαση, προκειμένου να επαληθευτεί εάν τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν διαρρεύσει. Μεταξύ όλων των προτύπων ασφαλείας VPN, μπορείτε να βρείτε τη λειτουργία διακόπτη Kill. Αυτό αποτρέπει οποιαδήποτε ακάλυπτη σύνδεση μέσω της παρακολούθησης της σύνδεσής σας με τον απομακρυσμένο διακομιστή. Με την παραμικρή περικοπή, ο διακόπτης Kill κόβει οποιαδήποτε πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία για τα VPN, όπως το NORDVPN: The Split Tunneling. Αυτό σας επιτρέπει να διαιρέσετε τη σύνδεσή σας σε δύο: αφενός μια τοπική σύνδεση για να ανταλλάξετε δεδομένα με πολύ μεγάλη ταχύτητα με συμβατικό τρόπο. Από την άλλη, μια σύνδεση που εξασφαλίζεται από το VPN για να πλοηγηθεί με ασφαλή τρόπο. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο, για παράδειγμα, για τυχερά παιχνίδια, έτσι ώστε να μην έχει υπερβολική καθυστέρηση κατά τη διάρκεια των online παιχνιδιών.

Το NORDVPN σας προσκαλεί επίσης να αποκτήσετε μια ειδική IP. Αυτό ανήκει μόνο σε εσάς και επιτρέπει να έχετε ένα εξαιρετικά ασφαλές μέρος και πάνω απ ‘όλα δεν μοιράζονται με άλλους χρήστες. Επειδή, εάν το NORDVPN σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τον εαυτό σας σχεδόν παγκοσμίως, η διεύθυνση IP σας θα είναι ακόμα προσβάσιμη. Έτσι, εάν εγγραφείτε σε μια συνδρομή Netflix στις ΗΠΑ πριν κάνετε κράτηση σε ξενοδοχείο από την Ιαπωνία, η τράπεζά σας θα μπορούσε να υποψιάζεται δόλια δραστηριότητα.

Για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, η ειδική διεύθυνση IP σάς επιτρέπει να έχετε μια σταθερή διεύθυνση μέσω της οποίας μετακινείτε για να εξασφαλίσετε τη σύνδεσή σας. Αυτό επίσης ανατινάξει το σύστημα επαλήθευσης CAPTCHA που μπορεί να συμβεί σε περίπτωση κοινής IP.

Το NORDVPN προσφέρει επίσης πρόσβαση στο Nordpass. Αυτό είναι βοηθητικό λογισμικό που ασχολείται με την ασφάλεια των κωδικών πρόσβασης. Όλα αποθηκεύονται εκεί και διατηρούνται πίσω από τη στρατιωτική κρυπτογράφηση. Και όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό σε έναν νέο ιστότοπο, προτείνει ένα τυχαίο και εντελώς απαραβίαστο που το δημιούργησε.

Τέλος, το NORDVPN προστατεύει έως και 6 αεροσκάφη με έναν μόνο λογαριασμό. Είναι επίσης εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, στην κονσόλα σας, στον δρομολογητή, σε ένα κουτί τηλεόρασης, ένα smartphone ή απλά ένα πρόγραμμα περιήγησης μέσω επέκτασης. Έτσι είστε προστατευμένοι ανά πάσα στιγμή.

Τι να θυμάστε για τη χρήση ενός VPN:

 • Το VPN σάς επιτρέπει να εξασφαλίσετε και να ανώνυμα η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο
 • Εξοικονομεί χρήματα συγκρίνοντας τις τιμές των χωρών ανά χώρα
 • Με ένα VPN, προστατεύονται όλες οι ενέργειες και οι συναλλαγές σας στο Διαδίκτυο

Η απόκτηση για ένα VPN επιλέγεται ασφάλεια και ηρεμία. Εκτός από την πρόσβαση σε μερικές ελαφρώς πιο διασκεδαστικές λειτουργίες, όπως η πρόσβαση στο περιεχόμενο των πλατφόρμες ξένων streaming. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, έχετε επίσης δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ή 45 ημερών, προκειμένου να δοκιμάσετε το VPN από όλες τις ραφές του. Και τη διαθέσιμη βοήθεια 24/7, για να απαντήσετε στο λιγότερο από τις ερωτήσεις σας. Προκειμένου να φτιάξετε τη δική σας γνώμη σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε την κορυφή των καλύτερων VPN που θα χρησιμοποιήσετε το 2022.

NORDVPN: Τι είναι και είναι νόμιμο ?
NORDVPN: 4 δωρεάν μήνες + 68% μείωση για την έναρξη του σχολικού έτους 2022

Περιεχόμενο που προσφέρει οι εμπειρογνώμονες των καλών προσφορών μας, 20 -Minute Partners. Το συντακτικό προσωπικό δεν συμμετείχε στην υλοποίησή του. Οι τιμές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι ενδεικτικές και είναι πιθανό να εξελιχθούν.
Ορισμένοι σύνδεσμοι αυτού του άρθρου είναι συνδέσμοι συνεργασίας, που είναι πιθανό να χρησιμοποιούν ιχνηθέτες για να επιτρέψουν 20 λεπτά να συλλέξουν μια προμήθεια σε περίπτωση αγοράς στον ιστότοπο του εταίρου.

 • Οδηγός αγοράς
 • Συμβουλές
 • Οδηγός αγοράς υψηλής τεχνολογίας
 • Μοιραστείτε το Messenger
 • Μοιραστείτε στο Facebook
 • Μοιραστείτε στο Twitter
 • Μοιραστείτε στο flipboard
 • Μοιραστείτε στο LinkedIn
 • Αποθηκεύστε το άρθρο