Πληρώστε ένα φθηνότερο εισιτήριο πτήσης με VPN: Πώς να το κάνετε?, Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια: Η χρήση ενός VPN είναι πραγματικά χρήσιμη?

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια: Η χρήση ενός VPN είναι πραγματικά χρήσιμη

Contents

Για να βοηθήσετε κάθε χρήστη του Διαδικτύου, Ακολουθεί μια λίστα των χωρών για να εντοπίσετε για να λάβετε τις καλύτερες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια:

Πληρώστε ένα φθηνότερο αεροπορικό εισιτήριο με VPN: Πώς να το κάνετε ?

Πώς να πληρώσετε για το φθηνό αεροπορικό εισιτήριο σας

Για να πληρώσετε για το φθηνότερο αεροπορικό εισιτήριο σας, υπάρχει μια απλή συμβουλή: χρησιμοποιήστε ένα VPN. Συγκεκριμένα, χάρη σε ένα τέτοιο λογισμικό, είναι δυνατόν να περιοριστούν η αύξηση των τιμών σε συγκριτές ή ακόμα και να βρεθούν καλύτερες τιμές. Στην πράξη, για να βρείτε ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο, πρέπει να:

 • Συνδεθείτε στο λογισμικό VPN (NORDVPN ή CyberGhost)).
 • Επιλέξτε έναν διακομιστή στην ξένη χώρα που θέλετε να επισκεφθείτε.
 • Συγκρίνετε τις τιμές επιλέγοντας έναν διακομιστή σε μια χώρα με χαμηλά εισοδήματα.

Στην πραγματικότητα, συνιστάται έντονα να δοκιμάσετε αρκετούς προορισμούς προκειμένου να βρείτε τις καλύτερες συμβουλές για τα φτηνά αεροπορικά εισιτήρια σας.

 • Αλλάξτε τη γεωγραφική του θέση χάρη σε ένα VPN για να μειώσετε το κόστος του αεροπορικού σας εισιτηρίου
 • Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να μειώσετε την τιμή του αεροπορικού σας εισιτηρίου με ένα VPN
 • Αποφύγετε την αύξηση της τιμής των αεροπορικών εισιτηρίων χάρη σε ένα VPN
 • Κάντε την έρευνά σας από μια χώρα χαμηλού εισοδήματος για να πληρώσετε το φθηνότερο αεροπορικό εισιτήριο σας
 • Ποια χώρα θα επιλέξει να αλλάξει την τοποθεσία και να πληρώσει για την πτήση σας φθηνότερη ?
 • Ποια είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για να αγοράσετε το φθηνότερο εισιτήριό σας ?
 • Ποιο VPN θα επιλέξει να μειώσει την τιμή του αεροπορικού σας εισιτηρίου ?
 • Cyberghost, ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για τους ταξιδιώτες
 • Το Nordvpn, ένα καλό VPN για να βρει ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 04/14/2023

Το ταξίδι στο εξωτερικό έχει γίνει συνηθισμένο για τους νέους για μερικά χρόνια. Οι τελευταίοι δεν διστάζουν πλέον να αφήσουν τα πάντα για να πάνε και να ανακαλύψουν τον κόσμο. Ωστόσο, εάν πηγαίνει σε μια περιπέτεια φέρνει έναν συγκεκριμένο εσωτερικό πλούτο, μπορεί γρήγορα να κάνει μια τρύπα στο πορτοφόλι, ειδικά για φοιτητές ή νέους ενήλικες στον περιορισμένο προϋπολογισμό. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις για λήψη Φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

Μία από τις πρώτες συμβουλές είναι να εξετάσουμε τους συγκριτές πτήσεων, αλλά οι τιμές δυστυχώς κυμαίνονται πολύ τακτικά. Η χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου ή ενός VPN μπορεί στη συνέχεια να επιτρέψει στον ταξιδιώτη Μειώστε το κόστος του τροποποιώντας την τοποθεσία του Και κρυπτογραφώντας τα δεδομένα του. Οι πληροφορίες σχετικά με την πλοήγηση στο διαδίκτυο του ταξιδιώτη δεν διακρίνονται από συγκριτές ή εταιρείες. Αλλά τότε πώς λειτουργεί ? Εδώ είναι όλες οι εξηγήσεις και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ταξιδέψετε σε μειωμένη τιμή χάρη σε ένα VPN.

Αλλάξτε τη γεωγραφική του θέση χάρη σε ένα VPN για να μειώσετε το κόστος του αεροπορικού σας εισιτηρίου

Το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο επιτρέπει στον χρήστη του να πλοηγηθεί στο διαδίκτυο εντελώς εμπιστευτικά. VPN crypt πράγματι τη σύνδεσή του έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να διαβάσει ή να παρεμποδίσει τα δεδομένα του. Αυτό του επιτρέπει επίσης να τροποποιήσει τη διεύθυνση IP του, έτσι ώστε το Διαδίκτυο να πιστεύει ότι βρίσκεται σε άλλη χώρα.

Πώς να πληρώσετε για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια σας με VPN;

Χάρη σε ένα VPN είναι δυνατό να εξοικονομήσετε χρήματα στην τιμή του αεροπορικού σας εισιτηρίου.

Στην περίπτωση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, η χρήση ενός VPN είναι επομένως πολύ χρήσιμη για την αγορά φθηνότερων αεροπορικών εισιτηρίων σας. Μόλις εκεί, το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο μπορεί να επιτρέψει στον συνδρομητή να συνεχίσει να έχει πρόσβαση στο γαλλικό περιεχόμενό του.

Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να μειώσετε την τιμή του αεροπορικού σας εισιτηρίου με ένα VPN

Για να μειώσετε την τιμή του αεροπορικού σας εισιτηρίου, είναι δυνατόν να στραφείτε στην πλευρά ενός VPN. Γι ‘αυτό, υπάρχουν αρκετοί ενδιαφέροντες προμηθευτές που πρέπει να εξετάσουν. Για να βοηθήσει κάθε καταναλωτή, το MonpetItVPN προσφέρει επίσης μια σύγκριση των καλύτερων προμηθευτών στη γαλλική αγορά.

Ακολουθεί μια περίληψη των βημάτων που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να μειωθεί η τιμή του αεροπορικού σας εισιτηρίου:

 1. Εγγραφείτε σε συνδρομή VPN και κατεβάστε το (κάνοντας κλικ εδώ).
 2. Αδειάστε την κρυφή μνήμη και τα cookies του προγράμματος περιήγησής του.
 3. Ξεκινήστε το VPN και συνδεθείτε σε άλλη χώρα από τη Γαλλία.
 4. Επιλέξτε ιδιωτική πλοήγηση και χρησιμοποιήστε ένα συγκριτή πτήσης πηγαίνοντας στη χώρα της χώρας που επιλέξατε προηγουμένως.
 5. Αναζητήστε την επιθυμητή πτήση Στη συνέχεια, συγκρίνετε για να δείτε αν οι τιμές είναι φθηνότερες. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, συνεχίστε με δοκιμές με άλλες χώρες.

Συμβουλές για τη μείωση της τιμής του εισιτηρίου σας

Για να μειώσετε την τιμή του αεροπορικού σας εισιτηρίου, υπάρχουν αρκετές τεχνικές που πρέπει να γνωρίζετε.

Αυτοί οι διαφορετικοί χειρισμοί μπορούν να πάρουν λίγο χρόνο, αλλά αξίζει τον κόπο. Οι διαφορές τιμών ανάλογα με τη χώρα αγοράς μπορούν πράγματι να φθάσουν στο 15%, κάτι που απέχει πολύ από αμελητέα.

Ποια είναι η χρήση ενός VPN;

Για να διαβάσετε επίσης γιατί είναι επωφελές να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ?

Αποφύγετε την αύξηση της τιμής των αεροπορικών εισιτηρίων χάρη σε ένα VPN

Κατά τη σύγκριση των αεροπορικών εισιτηρίων στο Διαδίκτυο, είναι κοινό να κάνουμε αρκετές έρευνες λίγες μέρες. Ο πελάτης μπορεί στη συνέχεια να παρατηρήσει ότι η τιμή του εισιτηρίου που τον ενδιαφέρει έχει αυξηθεί από την τελευταία του επίσκεψη. Δεν είναι να απορείς: Ιστοσελίδα Διατηρήστε τη διεύθυνση IP στη μνήμη Χρήστης και χρησιμοποιήστε cookies για να ανιχνεύσετε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη αναζήτηση του χρήστη. Στη συνέχεια προσαρμόζουν τις τιμές τους, οι οποίες ενθαρρύνουν τον πελάτη να αγοράσει το εισιτήριό του πιο γρήγορα.

Επομένως, είναι σημαντικό να καθαρίσετε την κρυφή μνήμη σας και τα μπισκότα του προγράμματος περιήγησής σας όπως εξηγήθηκε προηγουμένως. Η χρήση ενός VPN διευκολύνει έτσι το έργο του χρήστη Με την κάλυψη της διεύθυνσης IP σας, η οποία εμποδίζει τον εντοπισμό των ιστοσελίδων και επομένως προσαρμόζοντας τις τιμές. Το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο καθιστά επίσης δυνατή την εξασφάλιση της σύνδεσής του στο Διαδίκτυο. Τα περισσότερα φτηνά VPN είναι αρκετά για αυτή τη χρήση.

Προσέξτε το κόστος των συγκριτών πτήσεων

Οι συγκριτές κλοπής εκτιμώνται πολύ επειδή προσφέρουν χαμηλά αεροπορικά εισιτήρια. Αλλά, προσέξτε, η αγορά σε αυτούς τους ιστότοπους προκαλεί κόστος, επειδή λαμβάνουν προμήθεια για την αγορά. Στη συνέχεια, είναι πιο συνετό να αναζητήσετε το εισιτήριό σας στο συγκριτή με το VPN σας, στη συνέχεια, αγοράστε το εισιτήριο απευθείας στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας.

Κάντε την έρευνά σας από μια χώρα χαμηλού εισοδήματος για να πληρώσετε για φθηνότερο αεροπορικό εισιτήριο

Ακόμα κι αν μπορεί να φαίνεται εκπληκτικό με την πρώτη ματιά, οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων είναι διαφορετικές ανάλογα με τη χώρα αγοράς. Πράγματι, Οι αεροπορικές εταιρείες λαμβάνουν υπόψη διάφορους παράγοντες για την καθιέρωση των τιμών τους, όπως:

 • το μέσο εισόδημα της χώρας
 • Προφίλ των αγοραστών
 • το επιλεγμένο σύνθημα
 • Η τάση σε αυτήν τη συγκεκριμένη έρευνα.

Τα πλεονεκτήματα του εντοπισμού τους σε άλλη χώρα για να πληρώσουν για τα εισιτήριά σας

Που βρίσκεται σε μια χώρα χαμηλού εισοδήματος, είναι δυνατό να μειωθεί η τιμή του αεροπορικού σας εισιτηρίου.

Βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια, ως εκ τούτου, χρειάζονται χρόνο. Είναι απαραίτητο Δοκιμάστε πολλές διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές με το VPN του Για να βρείτε αυτό που θα προσφέρει την πιο ενδιαφέρουσα τιμή. Στην πραγματικότητα, επιλέγοντας μια χώρα χαμηλού εισοδήματος, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από μια πιο ελκυστική τιμή και, ως εκ τούτου, να πληρώσετε το φθηνότερο αεροπορικό εισιτήριο σας. Σημειώστε ότι εξακολουθεί να είναι σκόπιμο να εκτελέσετε την έρευνά σας με μια προσφορά πληρωμένης και όχι δωρεάν VPN. Εάν το τελευταίο είναι πιο ελκυστικό χάρη στο δωρεάν, θα προσφέρει λίγες διαφορετικές χώρες, ενώ με κάποια VPN ο πελάτης θα έχει την επιλογή μεταξύ δεκάδων προορισμών.

Προστατέψτε τον εαυτό σας από απάτες στον κόσμο των VPNs

Για να διαβάσετε επίσης πώς να αποφύγετε απάτες σε VPNs ?

Ποια χώρα θα επιλέξει να αλλάξει την τοποθεσία και να πληρώσει για την πτήση σας φθηνότερη ?

Ανεξάρτητα από τη χώρα που επιλέχθηκε στον κόσμο, είναι δυνατόν να διατηρήσετε το ηλεκτρονικό σας αεροπορικό εισιτήριο με χαμηλότερο κόστος. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα VPN τοποθετούνται ως μια βέλτιστη λύση, ειδικά επειδή σας επιτρέπουν να εντοπίσετε τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε χώρα. Στην πραγματικότητα, είναι δυνατόν Επωφεληθείτε από μια διεύθυνση IP σε μια χώρα όπου το βιοτικό επίπεδο είναι χαμηλότερο από ό, τι στη Γαλλία, Και έτσι η τιμή αγοράς θα είναι χαμηλότερη.

Ωστόσο, αντιμέτωποι με Κολοσσικός αριθμός προορισμών που προσφέρονται από τα VPNs, Δεν είναι πάντα εύκολο να γνωρίζετε πού να εντοπίσετε. Φυσικά, ο χρήστης μπορεί να προσπαθήσει να συνδεθεί σε διαφορετικές χώρες για να δει ποια προσφέρει την καλύτερη τιμή. Μπορεί ωστόσο να χρειαστεί σημαντικός χρόνος.

Για να βοηθήσετε κάθε χρήστη του Διαδικτύου, Ακολουθεί μια λίστα των χωρών για να εντοπίσετε για να λάβετε τις καλύτερες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια:

 • Η χώρα του αεροπλάνου προορισμού (Για παράδειγμα, είναι πιθανό ότι μια πτήση προς τη Νέα Υόρκη είναι φθηνότερη από τις Ηνωμένες Πολιτείες)
 • Ινδία (Σύμφωνα με αρκετές δοκιμές, οι τιμές είναι φθηνότερες από αυτή τη χώρα)
 • Χονγκ Κονγκ (Σε μερικές πτήσεις, αυτός ο προορισμός μπορεί να είναι πολύ επωφελής).

Κατανόηση της έννοιας των διακομιστών VPN

Διαβάστε επίσης τα πάντα για τους διακομιστές VPN

Ποια είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για να αγοράσετε το φθηνότερο εισιτήριό σας ?

Εκτός από τη χρήση ενός VPN για να εντοπιστεί σε άλλη χώρα και να μην υποβληθεί στο φαινόμενο των αυξανόμενων συγκριτών τιμών, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε Όταν διατηρήσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο. Ομοίως, η ημέρα της εβδομάδας μπορεί να έχει τη σημασία της.

Γενικά, Δεν πρέπει να το κάνετε την τελευταία στιγμή, Στην άκρη όταν πρόκειται να επωφεληθούν από τις τελευταίες προωθήσεις. Ωστόσο, αυτά μπορεί να έχουν ορισμένους περιορισμούς, δεδομένου ότι είναι αεροπορικά εισιτήρια που πωλούνται από εταιρείες όταν υπάρχουν μέρη. Επομένως, ο προορισμός δεν είναι πάντα αυτός που αναζητά ο χρήστης του Διαδικτύου, καθώς και η ημερομηνία. Στην πραγματικότητα, είναι απαραίτητο Κλείστε την πτήση σας για αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, ακόμη και αρκετούς μήνες.

Εδώ είναι η καλύτερη μέρα και οι ιδανικές ώρες για να κλείσετε ένα φθηνότερο αεροπορικό εισιτήριο:

 • Η Πέμπτη είναι η ημέρα της ιδανικής εβδομάδας για να βρείτε μια φθηνότερη πτήση
 • Μεταξύ 2 π.μ. και 6 π.μ., οι τιμές των πτήσεων είναι γενικά χαμηλότερες.

Ακόμη και αν αυτό δεν επιτρέπει μεγάλες αποταμιεύσεις, είναι επίσης σκόπιμο να κλείσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο κατά τη διάρκεια της νύχτας, γενικά μεταξύ 2 π.μ. και 6 π.μ. Όσον αφορά την ημέρα της εβδομάδας, οι ειδικοί ταξιδιών υποστηρίζουν ότι Το πιο ευνοϊκό για την εξοικονόμηση χρημάτων είναι η Πέμπτη. Για να είστε βέβαιος να βρείτε ένα ηλεκτρονικό αεροπορικό εισιτήριο σε χαμηλές τιμές, πρέπει ωστόσο να ξεχάσετε τις κρατήσεις τα Σαββατοκύριακα. Αυτή τη στιγμή της εβδομάδας, οι τιμές είναι πράγματι πολύ υψηλότερες.

Ποια είναι η πιο συμφέρουσα ημέρα και ώρα αναχώρησης ?

Η ημέρα της αναχώρησης του αεροπλάνου μπορεί επίσης να έχει σημασία, όπως και το πρόγραμμα. Αποδεικνύεται ότι οι τιμές είναι χαμηλότερες για αναχώρηση την Τετάρτη. Για να είστε βέβαιος να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα, πρέπει επίσης να επιλέξετε μια αναχώρηση πριν από τις 8:00 π.μ. Σημειώστε ότι, ακόμη και αν σηκωθείτε νωρίς δεν είναι πάντα στη γεύση όλων, οι αρχές των ημερών είναι επίσης οι στιγμές που οι πτήσεις είναι οι λιγότερο καθυστερημένες και έχουν τον ελάχιστο κίνδυνο να ακυρωθούν.

Ποιο VPN θα επιλέξει να μειώσει την τιμή του αεροπορικού σας εισιτηρίου ?

Με την άφιξη στην αγορά ενός πλήθους διαφορετικών εικονικών ιδιωτικών δικτύων, μπορεί να είναι περίπλοκο να κάνει τη σωστή επιλογή. Για Επιλέξτε το καλύτερο VPN Για να πληρώσουν φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια, πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλά κριτήρια για να ληφθούν υπόψη. Η τιμή του, η αξιοπιστία του και ιδιαίτερα ο αριθμός των διακομιστών πρέπει να έχει μεγαλύτερη δυνατότητα εύρεσης της καλύτερης τιμής για τα εισιτήριά του.

Cyberghost, ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για τους ταξιδιώτες

Το CyberGhost είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά VPN στην αγορά με περισσότερους από 6.000 διακομιστές που διανέμονται σε 90 διαφορετικές χώρες. Είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση, ιδανική για αρχάριους, με ποιοτική υποστήριξη πελατών για οποιοδήποτε πρόβλημα που συναντάται. Ο πελάτης επωφελείται επίσης από 45 ημέρες ικανοποιημένοι ή επιστρέφονται. Έτσι έχει όλη την ώρα να δοκιμάσει το νέο του λογισμικό προσπαθώντας να κλείσει τα φθηνότερα του αεροπορικά εισιτήρια για παράδειγμα.

Επιπλέον, μια φορά εκεί, ο συνδρομητής μπορεί να χρησιμοποιήσει το VPN του για να παρακολουθήσει τις αγαπημένες του ταινίες στον γαλλικό λογαριασμό του Netflix για παράδειγμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει το Cyberghost VPN για να ξεκλειδώσει πολλές νέες ταινίες και σειρές σε ξένους καταλόγους από το Netflix, όπως αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Το VPN λειτουργεί επίσης πολύ καλά με άλλες πλατφόρμες του ροή.

Είναι νόμιμο να χρησιμοποιείτε ένα VPN για να βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια ?

Ναι, μην ανησυχείτε για αυτό. Οι αεροπορικές εταιρείες εμφανίζουν διαφορετικές τιμές ανάλογα με τη χώρα διαμονής, επειδή λαμβάνουν υπόψη διάφορους παράγοντες, όπως φαίνεται παραπάνω. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, ο πελάτης θα επωφεληθεί μόνο από αυτές τις διαφορές με έναν εντελώς ανώνυμο τρόπο.

Το Nordvpn, ένα καλό VPN για να βρει ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο

Φημισμένος για τις επιδόσεις του και μεταγλωττισμένη από επιχειρηματίες και επιρροές, η NordVPN έχει καθιερωθεί ως αναφορά στο θέμα. Ο προμηθευτής VPN είναι ένας από τους ταχύτερους και προσφέρει ενισχυμένη ασφάλεια πλοήγησης. Οι ταξιδιώτες χόρτου και οι τυρές των καλών προσφορών για φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια έχουν κάθε ενδιαφέρον για τη λήψη συμβολαίου στο NORDVPN. Η λύση είναι συμβατή σε διάφορα προγράμματα περιήγησης και παρέχει πρωτοφανή ταχύτητα σύνδεσης χάρη στο πρωτόκολλο Nordlynx.

Όπως και με τους προηγούμενους προμηθευτές, Οι συνδρομητές έχουν 30 ημέρες εγγυημένοι ικανοποιημένοι ή επιστροφές. Γενικά και εξαιρουμένων των εξαιρετικών προωθήσεων, η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται σε περίπου 3,00 ευρώ φόρου/μήνα, καθιστώντας το ένα από τα φθηνότερα αξιόπιστα VPN που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Για τους χρήστες του Διαδικτύου που αναζητούν ένα αεροπορικό εισιτήριο στην καλύτερη τιμή, το NORDVPN αποδεικνύεται ότι είναι μια ιδανική λύση για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP. Ο προμηθευτής έχει περισσότερους από 5.000 διακομιστές σε περισσότερες από 60 διαφορετικές χώρες. Εκτός από τη μείωση της τιμής των αεροπορικών εισιτηρίων, οι διεθνείς βιβλιοθήκες και οι κατάλογοι από τις τοποθεσίες SVOD είναι διαθέσιμες παντού. Οι συνδρομητές μπορούν Συμβουλευτείτε επίσης τους Γάλλους καταλόγους τους, εκτός της Γαλλίας χάρη στο VPN.

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια: Η χρήση ενός VPN είναι πραγματικά χρήσιμη ?

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν γρήγορα και ψάχνετε για τα φθηνότερα δυνατά εισιτήρια. Η λύση VPN μπορεί να είναι καλή ιδέα να φτάσετε εκεί, αλλά είναι το πιο αποτελεσματικό ?

Όπως γνωρίζουμε, όταν ψάχνουμε για τις χαμηλότερες δυνατές τιμές, η εύρεση αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί μερικές φορές να γίνει μια πραγματική πορεία εμπόδιο. Οι συγκριτές κλοπής είναι σίγουρα χρήσιμοι, αλλά υπόκεινται σε υψηλές διακυμάνσεις των τιμών μετά από πολλούς παράγοντες, ιδίως συνδεδεμένες με την τοποθεσία της κατά την παραγγελία. Υπάρχουν μερικές συμβουλές για να αγοράσετε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια και η χρήση ενός VPN είναι μέρος των λύσεων.

Οι συγκριτές κλοπής χρησιμοποιούν γενικά την τοποθεσία σας για να προσφέρουν τιμές εισιτηρίων που έχουν δημιουργηθεί από την τοπική αγορά. Το μέσο επίπεδο εισοδήματος μιας χώρας και ο αριθμός των χρηστών που ενδιαφέρονται για τους ίδιους προορισμούς μπορούν να επηρεάσουν την εμφανιζόμενη τιμή. Η κύρια λειτουργία ενός VPN είναι να αλλάξει η διεύθυνση IP ενός χρήστη και επομένως η θεωρητική γεωγραφική του θέση. Χάρη σε ένα VPN, θα ήταν λοιπόν δυνατό να αποφευχθεί η αύξηση των τιμών ή ακόμα και να συναντηθούμε πιο πλεονεκτικές τιμές.

Γιατί οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων ποικίλλουν τόσο πολύ από το χρήστη στο επόμενο ?

Οι αεροπορικές εταιρείες αγαπούν τα cookies. Προφανώς δεν μιλάμε εδώ για αρτοσκευάσματα, αλλά για το μικρό αρχείο που δημιουργούνται από ιστοσελίδες σε κάθε μία από τις επισκέψεις σας και που περιέχει πληροφορίες όπως οι προτιμήσεις σας, τα αναγνωριστικά σύνδεσής σας, το ιστορικό του προγράμματος περιήγησής σας ή άλλα δεδομένα που σχετίζονται με την αλληλεπίδρασή σας με τον ιστότοπο.

Ο άλλος λόγος, αναμφισβήτητα ο πιο αμφισβητήσιμος, αφορά τη χρήση από τις εταιρείες προφίλ των χρηστών να ασκούν δυναμικές τιμές ανάλογα με τη ζήτηση και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων. Εκτός από το γεγονός ότι τα αεροπορικά εισιτήρια τείνουν να είναι πιο ακριβά κατά τη διάρκεια περιόδων αιχμής, όπως οι καλοκαιρινές διακοπές, για παράδειγμα, το προφίλ των χρηστών καθιστά επίσης δυνατή την ανάλυση της συμπεριφοράς των πελατών και των προτιμήσεων σε συγκριτές πτήσεων ή εφαρμογές αεροπορικών εταιρειών, προκειμένου να τους προσφέρουν εξατομικευμένες προσφορές. Αναλύονται κυρίως:

 • Ακριβής τοποθεσία του χρήστη ή του χρήστη.
 • Τον εξοπλισμό του υπολογιστή του.
 • Το υποτιθέμενο εισόδημά του.
 • Η προηγούμενη έρευνά του.
 • Τις αγοραστικές τάσεις του.
 • Οι προνομιούχοι αεροπορικές εταιρείες.

Μερικοί ταξιδιώτες λένε ότι η διεθνής έκδοση ενός ταξιδιωτικού ιστότοπου, για παράδειγμα (.fr) για τη Γαλλία ή (.συνεργάτης.Ηνωμένο Βασίλειο) για τη Μεγάλη Βρετανία, θα προσφέρει στους χρήστες διαφορετικές τιμές. Και πάλι, αυτή η τεχνική μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, αλλά δεν εγγυάται αποταμιεύσεις. Σημειώστε ότι λαμβάνεται επίσης υπόψη ο χρόνος που δαπανάται σε μια σελίδα: μια τιμή μπορεί να αυξηθεί κατά αρκετές δεκάδες ευρώ μέσα σε λίγα λεπτά.

Γιατί ένα VPN μπορεί να είναι χρήσιμο για να εξοικονομήσετε χρήματα σε αεροπορικά εισιτήρια ?

Όπως είδαμε παραπάνω, οι πληροφορίες που συλλέγονται από τις αεροπορικές εταιρείες για να προσαρμόσουν την τιμολόγησή τους προέρχονται κυρίως από τα cookies, αλλά και από τη διεύθυνση IP του χρήστη. Η χρήση ενός VPN θα έχει τη λειτουργία της αλλαγής της γεωγραφικής του θέσης και της κρυπτογράφησης των δεδομένων σύνδεσης προκειμένου να εξαπατήσει τον ιστότοπο ή τον συγκριτή.

Πριν από οποιαδήποτε χειραγώγηση από ένα VPN, συνιστάται να Διαγράψτε όλα τα δεδομένα σύνδεσης από το πρόγραμμα περιήγησής σας ή να περιηγηθείτε σε ιδιωτική σύνδεση. Αυτό για να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπος κράτησης δεν μπορεί πλέον να δημιουργήσει προφίλ σύμφωνα με τις πληροφορίες σας που είναι αποθηκευμένες σε cookies. Εάν αυτό το βήμα δεν είναι γεμάτο, είναι πιθανό ότι η χρήση του VPN δεν έχει καμία επίδραση.

Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε χειραγώγηση, είναι σημαντικό να το σημειώσετε Αυτή η λύση μέσω VPN δεν είναι η απόλυτη εγγύηση Για να πάρετε πραγματικά φθηνότερα εισιτήρια. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για την αναζήτηση πραγματικών διαφορών τιμών. Πρέπει να ληφθούν υπόψη άλλα στοιχεία όπως:

 • Ημερομηνίες πτήσης : Οι πτήσεις από Δευτέρα έως Πέμπτη είναι γενικά 5 % φθηνότερες.
 • Ωρα πτήσης : Οι πτήσεις στο OFF -Οι ώρες παροχής είναι συχνά φθηνότερες.
 • Ο χρόνος της κράτησης πτήσης : Ο χρόνος είναι ιδανικός για κράτηση θα είναι την Τρίτη γύρω στις 3 μ.μ.

Μόλις εγκατασταθεί το VPN (μέσω εφαρμογής ή προσθήκης σε ένα πρόγραμμα περιήγησης) και προκειμένου να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές του να δει τις τιμές να μειωθεί, συνιστάται να Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή που βασίζεται σε μια χώρα όπου το μέσο εισόδημα είναι χαμηλό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με την Ινδία, τη Βόρεια Μακεδονία ή τη Μαλαισία. Θα πρέπει επίσης να βασίσουμε σε ένα εργαλείο μετατροπής νομίσματος για τις τιμές που εμφανίζονται στο τοπικό νόμισμα, η Google κάνει την υπόθεση τέλεια.

Με αυτήν την άκρη και ανάλογα με τις πτήσεις. Είναι δυνατόν να εξοικονομήσετε λίγες δεκάδες ή ακόμα και εκατοντάδες ευρώ με εισιτήρια. Συνεπώς, συνιστάται η επιλογή μιας υπηρεσίας VPN με μέγιστες διακομιστές και διαθέσιμες χώρες προκειμένου να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες παρατήρησης των τιμών που μειώνονται. Είναι επίσης εν μέρει για αυτόν τον λόγο ότι ένα δωρεάν VPN μπορεί να είναι άχρηστο.

Η άλλη συμβουλή είναι να Συνδεθείτε σε έναν διακομιστή που αντιστοιχεί στη χώρα προέλευσης της αεροπορικής εταιρείας. Αλλάξτε τη διεύθυνση IP σας μέσω ενός VPN για να το ταιριάζει με τη χώρα της αεροπορικής εταιρείας θα σας επιτρέψει να εμφανίσετε διαφορετικές τιμές: χρησιμοποιήστε έναν φινλανδικό διακομιστή για πτήση με Φινλανδός Για παράδειγμα.

Ποιο VPN θα επιλέξει να πάρει φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια ?

Όπως είδαμε παραπάνω, είναι απαραίτητο να ευνοήσουμε τις υπηρεσίες VPN των οποίων η βάση διακομιστών και οι διαθέσιμες χώρες είναι η υψηλότερη για να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητές της. Έχουμε επιλέξει τρία VPN που ταιριάζουν τέλεια σε αυτήν την κατηγορία.

ExpressVPN

Η πρώτη υπηρεσία VPN για να ευνοήσει για τα αεροπορικά της εισιτήρια είναι το ExpressVPN. Αυτό διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών που διανέμονται σε πολλές χώρες: Περισσότεροι από 3000 διακομιστές διανέμονται σε 94 χώρες. Ένας καλός τρόπος για να βελτιστοποιήσετε την έρευνά σας και να περάσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς που δημιουργούνται από αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία.

Βόρειος

Το NORDVPN είναι αναμφισβήτητα το πιο διάσημο VPN στον κόσμο. Στην περίπτωση κράτησης πτήσεων, προσφέρει μια ευρεία επιλογή από διακομιστές παγκοσμίως, δηλαδή 5.200 διακομιστές σε 61 χώρες χρονολογημένος. Αυτός ο αριθμός διακομιστών μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος εάν θέλετε να συγκρίνετε τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων σε διάφορες περιοχές. Το NORDVPN προσφέρει επίσης μια λειτουργικότητα που ονομάζεται ” Διπλό VPN », Η οποία υπολογίζει τη σύνδεση, καθιστώντας το να περιηγείστε σε δύο ξεχωριστούς διακομιστές, προσφέροντας έτσι ένα επιπλέον στρώμα πολύ πρακτικής εμπιστευτικότητας κατά την κράτηση online των αεροπορικών εισιτηρίων.

Cyberghost

Στην ίδια γραμμή με το NORDVPN, το CyberGhost τοποθετήθηκε επίσης σε ένα πάρκο διακομιστή και στις διαθέσιμες χώρες: 6000 διακομιστές σε 88 διαφορετικές χώρες. Τι φροντίστε να βρείτε τα χαμηλότερα ποσοστά ανάλογα με τη χώρα. Ένα άλλο στοιχείο που έχει επίσης τη σημασία του: έχει έναν διαφημιστικό αποκλεισμό και ιχνηλάτες για να αποτρέψει την κράτηση να είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο προφίλ και να προσαρμόσει τις τιμές.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για άλλες υπηρεσίες VPN, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε Ο αφοσιωμένος συγκριτής μας. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε το VPN Versus:

 • ExpressVPN vs ProtonVPN: Ποιο είναι το καλύτερο VPN ?
 • Nordvpn vs Surfhark: Ποιο είναι το καλύτερο VPN ?
 • Cyberghost vs Surfhark: Ποιο είναι το καλύτερο VPN ?
 • Nordvpn ή expressVPN: Ποιο είναι το καλύτερο VPN ?

Τα καλύτερα VPN της στιγμής

Αποθηκεύστε και πετάξτε χρησιμοποιώντας VPN για φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια

Αποθηκεύστε και ανεβαίνετε χρησιμοποιώντας ένα VPN για φθηνότερες πτήσεις

Είχατε πιθανώς την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε ότι η αναζήτηση πτήσεων μπορεί να είναι οδυνηρή. Ωστόσο, έχετε ήδη αναρωτηθεί γιατί όσο περισσότερο ψάχνετε, τόσο περισσότερο οι τιμές κυμαίνονται ? Πράγματι, οι τιμές αλλάζουν ανάλογα με τη διεύθυνση IP σας, την πλοήγηση ή το ιστορικό αγοράς, τον ταχυδρομικό σας κώδικα και ακόμη και το δίκτυο Wi-Fi στο οποίο είστε συνδεδεμένοι.

Αυτό είναι επίσης γνωστό ως δυναμική τιμολόγηση . Ωστόσο, με ένα VPN, μπορείτε να αποφύγετε όλα αυτά. Δείτε πώς μπορείτε να πάρετε αυτές τις φθηνότερες πτήσεις !

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις καλύτερες προσφορές με VPN

Για φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια, απλά αλλάξτε τη διεύθυνση IP σας με ένα VPN. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα και μπορείτε να απολαύσετε τις επόμενες διακοπές σας γνωρίζοντας ότι έχετε επιλέξει έναν έξυπνο τρόπο για να περάσετε τις διακυμάνσεις των τιμών στα αεροπορικά εισιτήρια !

Βήμα 1 : Λήψη και εγκατάσταση VPN, αν δεν έχει ήδη γίνει.

2ο βήμα: Ανοίξτε το VPN σας και επιλέξτε έναν διακομιστή.

Βήμα 3: Αναζητήστε τις επιθυμητές πτήσεις ή αεροπορικά εισιτήρια για αναζήτηση surfshark (ένα εργαλείο που σας δίνει οργανικά αποτελέσματα χωρίς διαφήμιση ή ακολουθήστε -up).

Βήμα 4: Σημειώστε τις τιμές των πτήσεων και των αεροπορικών εισιτηρίων.

Airline: Lufthansa (από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο)

VPN Server: Ηνωμένες Πολιτείες (Bend)

Ημερομηνίες: Από τις 18 έως τις 21 Δεκεμβρίου 2022

Βήμα 5: Διαγραφή cookies (παραδείγματα για διάφορα προγράμματα περιήγησης).

Βήμα 6: Επαναλάβετε τα βήματα 2 έως 5 και σημειώστε τις τιμές των πτήσεων χρησιμοποιώντας διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών.

Airline: Lufthansa (από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο)

VPN Server: Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο)

Ημερομηνίες: Από τις 18 έως τις 21 Δεκεμβρίου 2022

Τιμή: £ 1.064 (1.430 $)

Μπορείτε να δείτε σε αυτό το παράδειγμα ότι η χρήση ενός αμερικανικού VPN σε σύγκριση με ένα VPN στο Λονδίνο δίνει μια διαφορά 570 $ στο αεροπορικό εισιτήριο ! Χάρη σε ένα VPN για αεροπορικά εισιτήρια, θα έχουμε αρκετό για να πάμε στην Ταϊλάνδη το επόμενο καλοκαίρι !

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο όχι μόνο για να αποκτήσετε φθηνότερες πτήσεις και εισιτήρια αεροσκαφών, αλλά και για άλλους τύπους αγορών στο διαδίκτυο και εξοικονομήστε χάρη σε ένα VPN.

Αναρωτιέστε πιθανώς αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πάρετε φθηνότερες πτήσεις χωρίς VPN. Ας το δούμε αυτό.

Πτήσεις σε ιδιωτική λειτουργία: μια συμβουλή για μια φθηνότερη πτήση ή μια απλή φάρσα ?

Θα μπορούσε να είναι το τελευταίο. Τουλάχιστον οι δοκιμές που πραγματοποιήσαμε δεν ήταν καθοριστικές.

Μια φήμη κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο σχετικά με μια τεχνική για την εξοικονόμηση χρημάτων σε αεροπορικά εισιτήρια. Αυτή η συμβουλή κράτησης πτήσης ονομάζεται κυρίως “Hack κράτησης πτήσης”.

Υποτίθεται ότι θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ιδιωτικής πλοήγησης και η τιμή του ίδιου αεροπορικού εισιτηρίου υποτίθεται ότι είναι χαμηλότερη (ακόμη και στις πτήσεις Google). Φαίνεται ότι δεν είναι σωστό. Διεξήγαμε αρκετές δοκιμές και η τιμή δεν έχει αλλάξει όταν πηγαίνουμε σε ιδιωτική λειτουργία πλοήγησης.

Πράγματι, οι τιμές εξαρτώνται από την αγορά: Η τοποθεσία σας αποκαλύπτει την αγορά στην οποία είστε. Ωστόσο, το Η ιδιωτική λειτουργία πλοήγησης δεν καλύπτει το IP σας . Όποιος στο Διαδίκτυο γνωρίζει ότι η τοποθεσία σας μπορεί επίσης να αλλάξει τις τιμές ανάλογα με αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τα αεροπορικά εισιτήρια.

Η ιδιωτική λειτουργία πλοήγησης περιορίζει μόνο την πρόσβαση σε αρχεία κρυμμένος και του Μπισκότα του υπολογιστή σας και δεν καταγράφει δεδομένα από τη συνεδρία πλοήγησης μετά.

Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι μερικοί Πάροχοι υπηρεσιών Ακολουθήστε τα δεδομένα και να αλλάξετε τις προσφορές τους σύμφωνα με το δικό σας Μπισκότα . Δεδομένου ότι αυτό δεν εμπίπτει στον δημόσιο τομέα, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν αυτό συμβαίνει για όλους εκείνους που πωλούν αεροπορικά εισιτήρια.

Προς το παρόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να ανακουφίσετε τις αυξήσεις των τιμών. Όπως πάντα, υπάρχει ..

Άλλοι τρόποι για να απολαύσετε εξαιρετικές προσφορές

Εάν έχετε χρόνο να πειραματιστείτε λίγο περισσότερο, δοκιμάστε επίσης αυτές τις μεθόδους και δείτε μόνοι σας εάν μπορείτε να πάρετε ακόμη και φθηνότερες πτήσεις:

 • Αλλάξτε τη διεύθυνση IP σας για μία σε αναπτυσσόμενη χώρα
 • Αλλάξτε τη διεύθυνση IP σας για μία στη χώρα προορισμού
 • Αλλάξτε τη διεύθυνση IP σας για μία στη χώρα προέλευσης της αεροπορικής εταιρείας
 • Αλλάξτε τη διεύθυνση IP σας για μία στη χώρα σας

*Μην ξεχάσετε να διαγράψετε τα μπισκότα σας (μόνο σε περίπτωση) κάθε φορά που εσείς Αλλάξτε την τοποθεσία σας με ένα VPN !

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε τις βέλτιστες πρακτικές για να αναζητήσετε φθηνότερα εισιτήρια:

 1. Επιλέξτε ευέλικτες ημερομηνίες: Εάν θέλετε να ταξιδέψετε ταυτόχρονα με όλους (όπως για τα Χριστούγεννα), οι πιθανότητές σας να βρείτε ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο είναι εξαιρετικά αδύναμες.
 2. Να είστε ευέλικτοι στις επιλογές των προορισμών σας: Αν θέλετε, για παράδειγμα, μεταβείτε στο Μεξικό μέσω ενός συγκεκριμένου μεξικανικού παραθαλάσσιου θέρετρου, έχετε ένα ευρύτερο φάσμα πτήσεων σχετικά με πτήσεις.
 3. Μην κολλήσετε για να κατευθύνετε τις πτήσεις: Μερικές φορές οι άμεσες πτήσεις μπορεί να είναι πιο ακριβές από εκείνες με αλληλογραφία, όλα λόγω της μαγείας των τιμών.
 4. Συνδυάστε αρκετές αεροπορικές εταιρείες: Εάν δεν κάνετε άμεση πτήση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια αεροπορική εταιρεία για ένα στάδιο στο ταξίδι σας και ένα άλλο για το επόμενο.
 5. Κράτηση εκ των προτέρων: 2 έως 3 μήνες πριν από την αναχώρηση είναι καλή ιδέα, αλλά αν θέλετε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, ίσως να το κάνετε 5 μήνες νωρίτερα.
 6. Χρησιμοποιήστε συγκριτές πτήσεων: Εάν καθορίσετε ποια αεροπορική εταιρεία προσφέρει τη φθηνότερη πτήση, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε εάν η τιμή αλλάζει όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN.

Ποιοι είναι οι λόγοι για τις μεταβολές των τιμών στα εισιτήρια ?

Συγκρίνοντας τις προσφορές στο Διαδίκτυο, μπορείτε συχνά να δείτε ότι οι τιμές των πτήσεων αυξάνονται για την ίδια εταιρεία μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό οφείλεται στις διαφορετικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται, ειδικότερα:

 • Ακολουθήστε την τοποθεσία σας.
 • Χρήση cookies για να καταγράψετε το ενδιαφέρον σας στην αεροπορική εταιρεία.

Πώς καθορίζουν οι ιστότοποι την τοποθεσία σας ?

Όπως μόλις διαπιστώσαμε ότι η τοποθεσία σας επηρεάζει σημαντικά τις τιμές των πτήσεων που βλέπετε, μπορεί να αναρωτηθείτε πώς γνωρίζουν οι ιστότοποι που βρίσκεστε. Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους που καθορίζουν την τοποθεσία σας και προσαρμόστε την τιμή των εισιτηρίων:

Κατεύθυνση IP

Κάθε συσκευή έχει τη δική της διεύθυνση IP, έτσι ώστε τα ηλεκτρονικά δεδομένα να μπορούν να γνωρίζουν πού να πάνε.

Δεδομένου ότι η διεύθυνση IP σας ορίζεται σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, είναι πιθανό να έχετε αποτελέσματα σύμφωνα με αυτήν, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε ότι οι τιμές αυξάνονται συνεχώς περισσότερο που ψάχνουμε για την ίδια πτήση.

Παρακολούθηση κινητής τηλεφωνίας

Έχετε χρησιμοποιήσει πρόσφατα χάρτες Google ? Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι αυτή η εφαρμογή εξακολουθεί να γνωρίζει την ακριβή τοποθεσία σας ? Αυτή η μικρή συμβουλή χρησιμοποιείται συχνά από ιστότοπους και εφαρμογές για να ακολουθήσετε εύκολα τη συσκευή σας.

Άγνωστο σε πολλούς χρήστες smartphones, αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να προσδιορίσετε πού ταξιδεύετε. Όταν διατηρείτε τη λειτουργία GPS ενεργοποιημένη, οι τοποθεσίες θα υποδεικνύουν τις τιμές σύμφωνα με την τοποθεσία σας.

HTML5 Geolocation του προγράμματος περιήγησης

Με τον ίδιο τρόπο που μια διεύθυνση IP μπορεί να υποδεικνύει την τοποθεσία σας, η HTML5 Geolocation επιτρέπει σε ένα σύστημα να γνωρίζει ακόμα πιο ακριβείς πληροφορίες (περιοχή, δρόμος και ακόμη και συντεταγμένες σας γεωγραφικού πλάτους και γεωγραφικού μήκους). Όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης χρησιμοποιούν αυτήν τη λειτουργία, αλλά η χρήση ενός VPN σας επιτρέπει να το περάσετε.

Μπισκότα

Μπισκότα

Τα cookies αποθηκεύουν όλα τα είδη πληροφοριών (που κυμαίνονται από τη διεύθυνση IP σας κατά την ημερομηνία και την ώρα του χρόνου) για σύντομο χρονικό διάστημα για λογαριασμό του ιστότοπου. Οι ιστότοποι χρησιμοποιούν αυτά τα δεδομένα παρακολούθησης (κουμπιά με κλικ, αντικείμενα καλαθιού, προτιμήσεις χρηστών κ.λπ.) για αργότερα την εμφάνιση εξατομικευμένων πληροφοριών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Αυτό μπορεί να συμβάλει στην αλλαγή των τιμών όταν ενημερώνετε μια ιστοσελίδα.

Ασύρματος

Είναι δυνατόν να εκτιμήσετε την τοποθεσία σας από ένα σημείο πρόσβασης Wi-Fi που χρησιμοποιείτε. Η Google, για παράδειγμα, μπορεί να τριγωνίσει τη θέση ενός σημείου πρόσβασης Wi-Fi από χρήστες Android που συνδέονται εκεί και έχουν εντοπισμό GPS. Αυτό τους επιτρέπει να συνδέουν το SSID του δρομολογητή Wi-Fi με μια γεωγραφική θέση και έτσι σας βρίσκουν.

Είναι νόμιμο να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αγοράσετε φθηνότερες πτήσεις ?

Ναι, είναι νόμιμο να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να κάνετε οποιοδήποτε είδος αγοράς online, συμπεριλαμβανομένων των φθηνότερων πτήσεων. Για να βεβαιωθούμε, επικοινωνήσαμε με την υπηρεσία βοήθειας καγιάκ.com και aa.com για να το επιβεβαιώσετε:

Οι δύο λένε ότι, εφόσον η σύνδεση σας επιτρέπει να αγοράσετε το εισιτήριο, δεν υπάρχει συγκεκριμένη δήλωση που να έρχεται σε αντίθεση με τη χρήση ενός VPN. Έτσι, την επόμενη φορά που σχεδιάζετε διακοπές, χρησιμοποιήστε ένα VPN για να αποθηκεύσετε και να απολαύσετε την καλύτερη τιμή στα εισιτήριά σας.

Για να ολοκληρώσετε: Κλείστε την επόμενη πτήση σας με ένα VPN

Η αγορά εισιτηρίων για τις διακοπές σας δεν πρέπει να βλάψει το πορτοφόλι σας. Το πρώτο βήμα για αποθήκευση είναι να κατεβάσετε ένα VPN.. Απλώς αλλάξτε την τοποθεσία σας για να αποτρέψετε τους ιστότοπους να συλλέγετε τις πληροφορίες σας και να αρχίσετε να απολαμβάνετε φθηνότερες πτήσεις !

Αφού βρήκατε αυτές τις φτηνές πτήσεις, ένα VPN θα σας βοηθήσει επίσης. Είστε νικητής σε όλη τη γραμμή !

Αποφύγετε να εκκενώσετε το πορτοφόλι σας

Επιλέγοντας ένα αξιόπιστο VPN

Συχνές ερωτήσεις

Η χρήση ενός VPN λαμβάνει φθηνότερες πτήσεις ?

Ναι, ένα VPN καλύπτει τη διεύθυνση IP σας και σας δίνει διαφορετικό. Μπορείτε να πάρετε φθηνότερες πτήσεις επιλέγοντας ένα διακομιστή VPN σε μια χώρα όπου οι τιμές των πτήσεων είναι οι χαμηλότερες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αγοράσετε αεροπορικά εισιτήρια ?

Αποκτήστε ένα VPN και στη συνέχεια συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην καλύτερη χώρα για να κάνετε κράτηση πτήσεων. Μπορείτε να μάθετε ποια χώρα είναι με την αλλαγή του διακομιστή και τον έλεγχο των τιμών.

Ποιο VPN σας επιτρέπει να πάρετε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια ?

Αυτό που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στον μεγαλύτερο αριθμό χωρών μέσω των διακομιστών VPN. Το Surfshark είναι μια εξαιρετική επιλογή, αφού διαθέτει περισσότερους από 3.200 διακομιστές σε 100 χώρες.

Οι αεροπορικές εταιρείες ακολουθούν τις διευθύνσεις IP σας ?

Ναι, το κάνουν για να σας παρέχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σε σχέση με την τοποθεσία σας, όπως η γλώσσα και το νόμισμα.