VPN for Dummies: Γίνετε επαγγελματίας του θέματος σε λιγότερο από 5 λεπτά, αυτό που εξυπηρετεί ένα VPN?

Τι εξυπηρετεί ένα VPN

Στη συνέχεια πραγματοποιείται σύνδεση με διακομιστή κάνοντας κλικ στο έδαφος της επιλογής του. Από τότε, το VPN ενεργοποιείται. Βεβαίως, υπάρχει συχνά ένας πράσινος δείκτης στη διεπαφή. Απλά πρέπει να ταξιδέψετε κανονικά. Το VPN τρέχει στο παρασκήνιο, μέχρι να το αποσυνδέσετε.

VPN για ανδρείκελα: Γίνετε επαγγελματίας υποκειμένου σε λιγότερο από 5 λεπτά

Το 2023, τα VPNs αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος του ψηφιακού κόσμου. Εάν δεν είστε στη σελίδα και θέλετε να καταλάβετε γρήγορα τι είναι ένα VPN και τι είναι για, σας προσφέρουμε μια περίληψη των VPNs για ανδρείκελα.

Ένα VPN, τι είναι ? Απλή προέλευση και εξηγήσεις

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, συντομογραφία στο VPN, σημαίνει εικονικό ιδιωτικό δίκτυο στα γαλλικά. Είναι ένα σύστημα που βασίζεται στην εφαρμογή μιας σύνδεσης μεταξύ του υπολογιστή του χρήστη και ενός απομακρυσμένου διακομιστή. Συνεπώς, η πρόσβαση στο Διαδίκτυο γίνεται μέσω VPN και δεν ζει όπως είναι κανονικά. Μπορούμε λοιπόν να αναρωτηθούμε το σημείο προσθήκης ενός πρόσθετου διαμεσολαβητή. Στην πραγματικότητα, με την απομόνωση της σύνδεσης των χρηστών του Διαδικτύου, ένα VPN θα κάνει την κυκλοφορία του ιδιωτικού και ανώνυμου χρήστη. Συχνά χρησιμοποιούμε τον όρο ασφαλή σήραγγα επειδή η σύνδεση VPN απομονώνει τις ανταλλαγές του δημόσιου Διαδικτύου.

Κρυπτογράφηση

Υπάρχουν διάφοροι τύποι, αλλά συγκεκριμένα, ένα VPN για ανδρείκελα έχει τη μορφή μιας εφαρμογής. Αυτό είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα, δεδομένου ότι είναι συμβατά σε διάφορες υποστηρίξεις. Ένα VPN μπορεί επομένως να σας ακολουθήσει όπου κι αν πάτε.

Τα VPN χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στον κόσμο της εργασίας, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να πάνε στην εταιρεία με ασφαλή τρόπο χωρίς να βρίσκονται στο χώρο εργασίας τους. Με την πάροδο του χρόνου, η χρήση των VPNs έχει γίνει ευρέως διαδεδομένη. Είναι πλέον προσβάσιμα από άτομα.

Αυτός ο απλός ορισμός ενός VPN για ανδρείκελα καθιστά δυνατή την ταχεία κατανόηση της αρχής αυτής της υπηρεσίας.

Το ενδιαφέρον ενός VPN για ανδρείκελα

Για να το πούμε απλά, ένα VPN είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε με ασφαλή τρόπο όπου κι αν βρίσκεστε και να τροποποιήσετε την εικονική σας θέση.

Η ηλεκτρονική προστασία είναι το κύριο πλεονέκτημα των VPNs. Πράγματι, κρυπτογραφούν την κυκλοφορία ιστού του χρήστη (αντιπροσωπεύεται από τη διάσημη ασφαλή σήραγγα για την οποία μιλούσαμε). Τα δεδομένα είναι θολές και επομένως η κυκλοφορία είναι εντελώς δυσανάγνωστη για τρίτους, όπως οι χάκερ υπολογιστών ή ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο για παράδειγμα. Ένα VPN είναι επομένως ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την ηλεκτρονική επιτήρηση και την κλοπή δεδομένων.

Ένα άλλο ενδιαφέρον των VPN: ανωνυμία. Κρύβοντας τη διεύθυνση IP του χρήστη και τη φυσική τους τοποθεσία, τα VPN προσφέρουν 100% εμπιστευτική πλοήγηση που εμποδίζει οποιονδήποτε να γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα του χρήστη του Διαδικτύου. Όταν γνωρίζετε ότι ο αριθμός των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο ανεβαίνουν, τα VPN είναι βασικά εργαλεία από άποψη ασφαλείας και σε απευθείας σύνδεση.

Τα VPN δεν κρύβουν μόνο τη διεύθυνση IP. Δεδομένου ότι δεν είναι δυνατόν να πλοηγηθείτε χωρίς αυτόν τον αριθμό αναγνώρισης, θα κάνουν μια αλλαγή στιγμιαίας IP. Χάρη σε αυτό, οι χρήστες του Διαδικτύου θα μπορούν να τροποποιήσουν την εικονική τους τοποθεσία. Οι επιπτώσεις αυτής της απλής τροποποίησης είναι σημαντικές: αυτό επιτρέπει τη σερφάρετε στο γεωγραφικό φράγμα του Διαδικτύου. Μπορεί να μην γνωρίζετε, αλλά πολλοί ιστότοποι είναι γεωγραφικοί, δηλαδή ότι η πρόσβασή τους είναι περιορισμένη σύμφωνα με την επικράτεια. Αυτό συμβαίνει με τηλεοπτικά κανάλια ή πλατφόρμες ροής, για παράδειγμα. Παραβιάζοντας αυτόν τον τύπο αποκλεισμού, τα VPN φέρνουν επομένως μεγαλύτερη ελευθερία στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, είναι επίσης αποτελεσματικά στην παράκαμψη των μορφών κυβερνητικής λογοκρισίας.

Εδώ είναι αυτό που ένα VPN είναι για ισοπαλίες σε ευρεία περίγραμμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για ανδρείκελα ?

Οι νέες τεχνολογίες μπορεί να φαίνονται απρόσιτες για ορισμένα άτομα. Ωστόσο, τα VPN δεν είναι πολύπλοκα στη χρήση, αντίθετα. Επί του παρόντος, οι πάροχοι υπηρεσιών VPN κάνουν τα πάντα για να κάνουν την αίτησή τους όσο το δυνατόν πιο διαισθητική. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερη από τη χρήση ενός VPN.

Η εγκατάσταση δεν απαιτεί συγκεκριμένη γνώση, διότι είναι παρόμοια με άλλες εφαρμογές. Απλά καθοδηγήστε, βήμα προς βήμα. Επιπλέον, η διαμόρφωση είναι πολύ γρήγορη, είτε σε υπολογιστή, smartphone ή ακόμα και tablet. Σχετικά με αυτό το θέμα, έχουμε αναφέρει τα καλύτερα VPNs για το iPad το 2023 εδώ.

Η διεπαφή των εφαρμογών VPN για ανδρείκελα είναι αρκετά παρόμοια. Βρίσκεται γενικά:

Σύνδεση-expressvpn

 • Ο κατάλογος των διαθέσιμων χωρών
 • Το κουμπί σύνδεσης και αποσύνδεσης
 • Ρυθμίσεις (συνδεσιμότητα, δίκτυο κ.λπ.)

Στη συνέχεια πραγματοποιείται σύνδεση με διακομιστή κάνοντας κλικ στο έδαφος της επιλογής του. Από τότε, το VPN ενεργοποιείται. Βεβαίως, υπάρχει συχνά ένας πράσινος δείκτης στη διεπαφή. Απλά πρέπει να ταξιδέψετε κανονικά. Το VPN τρέχει στο παρασκήνιο, μέχρι να το αποσυνδέσετε.

Λόγω της τεχνολογίας τους, τα VPN είναι προφανώς πολύπλοκα εργαλεία, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ απλά στη χρήση, τουλάχιστον για τις εφαρμογές των καταναλωτών που παρουσιάζουμε εδώ.

Ορισμένα VPN είναι τέλεια για ανδρείκελα

Αυτά τα VPN για ανδρείκελα σχεδιάστηκαν για τα πιο νέα σε αυτήν την περιοχή. Χρησιμοποιώντας ένα από αυτά, είναι αδύνατο να χαθεί, ειδικά καθώς όλοι προσφέρουν αποτελεσματική και προσιτή βοήθεια πελατών 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι το ιδανικό VPN για ανδρείκελα. Η ιδιαίτερα εύκολη στη χρήση της εφαρμογής είναι πολύ εκλεπτυσμένη, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το VPN ενός κλικ, σε λίγα δευτερόλεπτα. Τα χαρακτηριστικά δεν είναι πολύ περίπλοκα, τα οποία σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε γρήγορα το VPN, χωρίς να ζητάτε δεκάδες ερωτήσεις. Εκτιμούμε το γεγονός ότι μεταφράζεται στα γαλλικά.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά αυτού του προμηθευτή, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει σε 94 χώρες του κόσμου και διαθέτει περισσότερους από 3000 διακομιστές. Οι χρήστες έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης και σύνδεση πολύ υψηλής ταχύτητας, η οποία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για δραστηριότητες ροής και P2P. Η ανωνυμία είναι εγγυημένη και τα δεδομένα κρυπτογραφούνται από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το ExpressVPN προσφέρει τρία πακέτα πληρωμένων που διαρκούν ένα μήνα, 6 μήνες και 12 μήνες. Επιλέγοντας το ετήσιο πακέτο, θα επωφεληθείτε από 3 ελεύθερους μήνες επιπλέον, 15 μήνες συνολικά και το κόστος κόστους είναι πολύ πιο ελκυστικό. Η συνδρομή περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, η οποία σας επιτρέπει να δοκιμάσετε αυτό το VPN χωρίς κίνδυνο και να δείτε μόνοι σας την ευκολία χρήσης του.

Cyberghost

Το Cyberghost είναι μια άλλη επιλογή που πρέπει να έχετε κατά νου. Αυτό το VPN για τα ανδρείκελα εκτιμάται για την απλότητα και τις πολύ προσιτές τιμές. Η εφαρμογή του είναι σχετικά γρήγορη χειρισμό. Η σκοτεινή διεπαφή του αποκαλύπτει όλα τα καλυμμένα εδάφη καθώς και ορισμένους διακομιστές που ταξινομούνται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητές τους (ροή και λήψη). Η ενεργοποίηση του VPN είναι απλή. Γίνεται μέσω της επιλογής μιας χώρας ή με την αυτοματοποιημένη λειτουργία “καλύτερος διακομιστής”.

Το Cyberghost προσφέρει στους πελάτες του μια ασφαλή και εμπιστευτική πλοήγηση. Η υποδομή του συγκεντρώνει τουλάχιστον 9000 διακομιστές που βρίσκονται σε 91 χώρες. Η επιλογή των τοποθεσιών είναι τεράστια. Οι ταχύτητες είναι καλές, ακόμη και αν πιο αργές από το ExpressVPN και η σύνδεση είναι ελαφρώς λιγότερο σταθερή.

Οι τιμές είναι πολύ προσβάσιμες για όσους είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν σε αρκετά χρόνια. Η έγκυρη ικανοποιημένη ή επιστροφή της εγγύησης που πραγματοποιήθηκε καλύπτει σε περίπτωση δυσαρέσκειας. Διαρκεί 45 ημέρες για τη συνδρομή σε ένα πακέτο 6 μηνών ή περισσότερο και 14 ημέρες για το μηνιαίο πακέτο.

Βόρειος

Η άλλη εναλλακτική λύση για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του VPN χωρίς συμβάν είναι βόρεια. Ένα άλλο VPN είναι απόλυτα κατάλληλο για ανδρείκελα. Ο τακτοποιημένος σχεδιασμός της εφαρμογής του καθιστά ιδιαίτερα ευχάριστο στη χρήση. Οι παραγγελίες είναι γρήγορες να εντοπίσουν. Όπως αναφέρθηκε στη δοκιμή και τη γνώμη μας για το NORDVPN, τα χαρακτηριστικά είναι λίγο πιο πολλά σε αυτόν τον προμηθευτή, αλλά αυτό παραμένει σε μεγάλο βαθμό προσιτό. Οι επιλογές που θεωρούνται πιο τεχνικές εξηγούνται από απλούς όρους.

Το NORDVPN παρέχει περισσότερους από 5.800 διακομιστές σε 60 χώρες. Για να απλοποιήσετε τη σύνδεση, οι διακομιστές ταξινομούνται ανάλογα με το χαρακτηριστικό τους (P2P, Double VPN, Obfuscés, Κρεμμύδι πάνω από VPN). Το NORDVPN εξασφαλίζει αποτελεσματικά τη σύνδεση στο Διαδίκτυο των χρηστών του. Προσφέρει ακόμη και αντι-μετασχηματισμούς για να φιλτράρει κακόβουλο λογισμικό και να αντιμετωπίσει τους ιχνηλάτες. Η συσκευή του είναι πολύ πλήρης, αλλά παραμένει προσβάσιμη στους αρχάριους.

Όσον αφορά τις τιμές, το NordVPN είναι μεταξύ ExpressVPN και CyberGhost. Το πλεονέκτημα είναι ότι όλα τα πακέτα του υπόκεινται σε εγγύηση επιστροφής 30 ημερών. Τίποτα καλύτερο για να δοκιμάσετε την εφαρμογή VPN σε όλες τις συσκευές σας (PC, Smartphone, Tablet, Smart TV και Connected Case).

συμπέρασμα

Τα VPN ή τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα είναι εφαρμογές πολλαπλών χρήσεων. Αυτές οι υπηρεσίες καθιστούν δυνατή τη μετάβαση στο Διαδίκτυο χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλειά σας και να διατηρήσει την ηλεκτρονική του εμπιστευτικότητα. Αυτά τα εργαλεία είναι επίσης αποτελεσματικά για να ξεκλειδώσετε τις γεωγραφικές και λογοκρισίες τοποθεσίες.

Το VPN για Dummies προσφέρει γενικά μια εκλεπτυσμένη διεπαφή, χωρίς περιττό, με προσβάσιμα χαρακτηριστικά. Εκτός από αυτά τα στοιχεία, η υπηρεσία πρέπει να είναι εξαιρετικά ασφαλής και η σύνδεση γρήγορα, ώστε να μην αμαυρώσει την πλοήγηση. Αυτή είναι η περίπτωση των ExpressVPN, CyberGhost και NordVPN, οι προμηθευτές εκτιμούν πολύ για την ποιότητά τους και την ευκολία τους.

Συχνές ερωτήσεις

Ακόμη και μετά την ανάγνωση ολόκληρου του οδηγού VPN για ανδρείκελα, έχετε ακόμα ερωτήσεις που παραμένουν ? Εάν συμβαίνει αυτό, μείνετε μαζί μας μερικά ακόμη λεπτά για να διαβάσετε τις ερωτήσεις που ακολουθεί.

Απαιτούνται πραγματικά VPNs ?

Εάν ανησυχείτε για την ασφάλειά σας στο Διαδίκτυο και τον σεβασμό για το απόρρητό σας, τότε ναι, η χρήση ενός VPN είναι πολύ σοφός. Ειδικά επειδή οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται στο άρθρο μας είναι εύκολο να χειριστούν. Αν και μπορεί να φαίνεται περίεργο να προστατεύετε την ανωνυμία σας στο Διαδίκτυο όταν δεν κάνετε τίποτα λάθος, είναι κάτι σημαντικό για όλο και περισσότερους χρήστες του Διαδικτύου.

Πέρα από την πτυχή της ασφάλειας και της ανωνυμίας, τα VPNs σχετίζονται με: ξεκλειδώνετε κανονικά απρόσιτες τοποθεσίες, μεταβείτε σε ορισμένους τύπους αποπληρωμής σε ιστότοπο/φόρουμ/εφαρμογή, ανατρέπουν τις γεωγραφικές εκμεταλλεύσεις που εφαρμόζονται από ορισμένες πλατφόρμες ροής ή πληρώνουν επίσης μερικές φθηνότερες υπηρεσίες ή προϊόντα ( βιντεοπαιχνίδια, αεροπορικά εισιτήρια, ενοικίαση αυτοκινήτων κ.λπ.).

Πόσες συσκευές μπορούν να συνδεθούν με ένα VPN ?

Επί του παρόντος, είναι κοινό να μπορούμε να προστατεύουμε 5 συσκευές με μία συνδρομή VPN. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στο ExpressVPN. Τώρα αυτό κυμαίνεται από έναν προμηθευτή σε άλλο και μπορεί μερικές φορές να είναι πιο ουσιαστικό. Για παράδειγμα, το NORDVPN εξουσιοδοτεί έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις, ενώ το CyberGhost επιτρέπει το 7.

Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε τον προμηθευτή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, 5 ταυτόχρονες συνδέσεις θα κάνουν το τέχνασμα.

Χρειάζομαι ένα VPN στο smartphone μου ?

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα VPN στο smartphone τους. Αλλά είναι πραγματικά χρήσιμο ? Και πάλι, θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες και τις συνήθειες πλοήγησης. Εάν είστε συνηθισμένοι να συνδέετε τακτικά με το δημόσιο WiFi, τότε ναι μπορεί να είναι πολύ σοφό. Τώρα δεν είναι απαραίτητο ούτε να αφήσουμε την προστασία VPN ενεργή 24/7.

Ρίξτε μια ματιά στους οδηγούς μας για τα καλύτερα VPN συμβατά με Android ή τα καλύτερα VPNs για τους χρήστες iPhone για να βρείτε το παπούτσι σας.

Τι είναι το VPN ?

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, ή VPN, μπορεί να σας επιτρέψει να ενισχύσετε την ασφάλεια της σύνδεσης στο Διαδίκτυο ή να παρακάμψετε έναν γεωγραφικό περιορισμό που σας εμποδίζει να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο. Αυτή η επιλογή δεν μπορεί να είναι μόνο χρήσιμη, ακόμη και υπό ορισμένες προϋποθέσεις, απαραίτητες.

Ένα VPN είναι ένα σύστημα που κάνει μια σύνδεση στο Διαδίκτυο στο

Περιεχόμενα που παρέχονται από τον σύντροφό μας

 • Αντιγραφή URL
 • Facebook
 • κελάδημα
 • LinkedIn
 • ειδήσεις Google
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • μοιρασιά
 • για εκτύπωση

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πώς λειτουργεί ένα VPN ?

Ένα ιδιωτικό εικονικό δίκτυο, ή VPN, είναι ένα σύστημα που κάνει μια σύνδεση στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας έναν άλλο διακομιστή. Βρίσκεται, τις περισσότερες φορές, σε άλλη χώρα, μέσω ποσοτικοποιημένης σύνδεσης. Με αυτόν τον τρόπο, αυτό το VPN σας δίνει μια διαφορετική διεύθυνση IP από εκείνη που συνήθως διατίθεται σε εσάς. Μπορείτε να αποκρύψετε την πραγματική σας γεωγραφική τοποθεσία και να σερφάρετε στο Διαδίκτυο με την προϋπόθεση της ανωνυμίας.

Χρησιμοποιείται, κυρίως, κυρίως από εταιρείες, όλο και περισσότερα άτομα το απασχολούν σήμερα. Όταν οι υπάλληλοι ήθελαν να έχουν πρόσβαση στο Intranet της εταιρείας τους από απόσταση, και αυτό, με ασφαλή τρόπο, τα VPNs ήταν μια τέλεια έκκληση.

Αυτό το εικονικό δίκτυο έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Τα δεδομένα που κυκλοφορούν μεταξύ του υπολογιστή σας και του ιδιωτικού διακομιστή είναι κρυπτογραφημένα. Με αυτόν τον τρόπο, ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου δεν μπορεί να προσεγγίσει αυτές τις πληροφορίες που περνούν από τη σύνδεσή σας.
 • Η διεύθυνση IP σας αλλάζει και μπορείτε να βρίσκεστε στη Γαλλία ή στο εξωτερικό. Αυτό μερικές φορές σας επιτρέπει να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς σε ισχύ για περιεχόμενο.

Γιατί να επωφεληθείτε από ένα VPN ?

Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο αυξάνεται δυστυχώς. Για να το αντιμετωπίσετε, πολλές εταιρείες, αλλά και άτομα, μην διστάσετε να εξοπλιστείτε με το VPN. Οι υπολογιστές, τα smartphones και ακόμη και τα tablet μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το σύστημα, για να επωφεληθούν από τη πλοήγηση στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ξεχωριστό διακομιστή.

Η γαλλική κυβέρνηση έχει αποκαλύψει τα στοιχεία για άτομα που είναι κακόβουλα το 2019: περίπου 90.000 άνθρωποι που επηρεάζονται. Αυτό το έγκλημα στον κυβερνοχώρο αυξήθηκε κατά 210 % σε 1 χρόνο. Δεν είναι ασυνήθιστο να συναντηθούμε, σε άτομα, να εκβιάσω στην κάμερα ή στο διαδίκτυο. Αυτές οι απειλές είναι από τις πιο επαναλαμβανόμενες. Από την πλευρά των επαγγελματιών, είναι συχνότερα ζήτημα ηλεκτρονικού ψαρέματος ή hacking λογαριασμού.

Οι άνθρωποι καλούν ένα VPN για διάφορους λόγους. Αυτά τα κρυπτογραφημένα δίκτυα είναι, τις περισσότερες φορές, που απασχολούνται από εταιρείες που επιθυμούν οι υπάλληλοί τους να συνδεθούν με το εσωτερικό δίκτυο εξ αποστάσεως, με ασφαλή τρόπο. Τα άτομα, από την άλλη πλευρά, προτιμούν να κατεβάζουν παράνομα περιεχόμενο, χωρίς κίνδυνο να ταυτοποιηθούν. Αλλά η χρήση ενός VPN είναι επίσης πολύ χρήσιμη σε άλλες περιπτώσεις:

Ενισχύστε την ασφάλεια μιας δημόσιας σύνδεσης WiFi (για ένα εστιατόριο, ένα μπαρ, μια βιβλιοθήκη κ.λπ.)

 • Πρόσβαση σε επιτυχή πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες ή περιεχόμενο που υπόκειται σε ορισμένους γεωγραφικούς περιορισμούς (όπως και στον κατάλογο Netflix ή στις τραπεζικές υπηρεσίες)
 • Ασφαλίστε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε εμπιστευτικά δεδομένα
 • Πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε ένα μέρος που περιορίζει την πρόσβαση σε αυτό (όπως στη Σαουδική Αραβία ή την Κίνα).

Για αυτόν τον τελευταίο λόγο χρησιμοποιούνται ευρέως τα VPNs. Ορισμένες χώρες που περιορίζουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο, οι άνθρωποι επιδιώκουν να ξεπεράσουν αυτόν τον περιορισμό. Αυτό συμβαίνει κυρίως στη Σαουδική Αραβία, το Βιετνάμ, την Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ή την Ταϊλάνδη. Οι επικοινωνίες παρακολουθούνται ιδιαίτερα.

Πώς να επιλέξετε ένα VPN ?

Πάρτε το χρόνο για να συγκρίνετε, να αξιολογήσετε σωστά τις ανάγκες σας και να καθορίσετε πώς να επιλέξετε το καλύτερο VPN

 • το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε (Windows, Mac, κ.λπ.)
 • τις τιμές του VPN που πρότεινε ·
 • Κατά τη στιγμή της εγγραφής σας, ανεξάρτητα από το αν καταγράφετε τα δεδομένα σας
 • ο αριθμός των διακομιστών που έχει το VPN
 • τη γεωγραφική θέση αυτών των διακομιστών
 • τη δύναμη της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο
 • το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης δεδομένων που σας προσφέρουμε.

Προκειμένου να κυκλοφορήσουν τα στοιχεία σας με πλήρη ασφάλεια, τα VPN χρησιμοποιούν κλειδιά κρυπτογράφησης. Όσο περισσότερο αυτό το κλειδί, τόσο πιο αξιόπιστη ασφάλεια. Τα κλειδιά κρυπτογράφησης της πλειοψηφίας σε 192 ή 256 bits. Εάν επρόκειτο να αποκωδικοποιηθεί, αυτή η κρυπτογράφηση θα απαιτούσε χιλιάδες χρόνια υπολογισμού.

Τα VPN που συνιστώνται το 2021

Εδώ είναι μια εξαντλητική λίστα με τα πιο συνιστώμενα VPNs:

 • ExpressVPN: Το VPN εκτιμάται πολύ από αυτούς τους χρήστες, για τη σύγχρονη διεπαφή του, εύκολο στη χρήση στον υπολογιστή, όπως στο smartphone. Έχει διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Η ποιότητα έχει πάντα μια τιμή: € 56,97 για έξι μήνες.
 • Cyberghost: Έχει μια διαισθητική διεπαφή, καθώς και πολλούς διακομιστές που προσελκύουν τους χρήστες τους. Είναι ένα από τα φθηνότερα VPNs στην αγορά, με τιμές μεταξύ 71 και 95 € για 2 ή 3 χρόνια.
 • NORDVPN: Ένα ασφαλές στοίχημα που χρησιμοποιεί χιλιάδες διακομιστές διασκορπισμένους σε 58 χώρες. Η διασύνδεσή του είναι πλήρης και εύκολη στη διαχείριση, για € 74 ετησίως.
 • PureVPN: Το Hong Kong VPN στη λίστα. Απλό και εύκολο στη χρήση, με συνδρομή € 61,20 για 2 χρόνια.

Αυτά τα VPN έχουν όλα καλή σχέση χρήσης για τα χρήματα. Παραμένουν αξιόπιστα, εύκολο στη διαχείριση και είναι σίγουροι τιμές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε την επιλογή σας.