Chromecast: για ποιον και για το τι να κάνει?, Πώς να χρησιμοποιήσετε το κλειδί Chromecast της Google και για το τι είναι?

Τι είναι το Google Chromecast και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Contents

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η τιμή δεν προκαλεί έκπληξη, όταν γνωρίζετε τον λόγο για να είστε και όταν ξέρετε τι περιέχει.

Chromecast: για ποιον και για το τι να κάνει ?

Διατίθεται στη Γαλλία από τον Μάρτιο του 2014, το Chromecast αναμένεται να αναμένεται σταθερά από πολλούς τεχνικούς τεχνίτες. Αυτό το κλειδί HDMI που πωλείται μόνο 35 ευρώ από την Google επίσης ενδιαφέρει πολλούς άλλους καταναλωτές. Αλλά τι και σε ποιον μπορεί μια συσκευή τόσο προσιτή να χρησιμοποιηθεί καλά ?

Η πύλη πολυμέσων μειώθηκε στην απλούστερη έκφρασή της

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η τιμή δεν προκαλεί έκπληξη, όταν γνωρίζετε τον λόγο για να είστε και όταν ξέρετε τι περιέχει.

Όπως και οι άλλοι τερματικοί σταθμοί Google-δηλαδή τα τηλέφωνα και τα δισκία Android στην περιοχή Nexus και σε μικρότερο βαθμό το Chromebook Laptops-Chromecast πωλείται πιθανώς με κόστος κόστους. Επειδή ο στόχος της Google δεν είναι να πωλεί συσκευές, αλλά οι υπηρεσίες και οι υπηρεσίες, πολύ πιο κερδοφόρα μακροπρόθεσμα. Και φυσικά, όσο περισσότερο οι συσκευές που επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτήν είναι οικονομικές, τόσο περισσότερο η Google είναι πιθανό να προσελκύσει τους χρήστες στις υπηρεσίες της και όχι σε εκείνες των ανταγωνιστών της.

Το κλειδί HDMI Chromecast είναι επομένως μια συσκευή πολυμέσων μειωμένη στην απλούστερη έκφρασή της. Στεγάζει μόνο έναν μικρό επεξεργαστή Marvell, μια ενότητα Wi-Fi, 512 MB μνήμης RAM και 2 GB εσωτερικής μνήμης. Πάνω απ ‘όλα, παραδίδεται με οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο: Είναι πλήρως υποδουλωμένο σε άλλες συσκευές, όπως ένα smartphone, ένα tablet ή ένα φορητό υπολογιστή.

Συνδέστε εύκολα μια τηλεόραση στο Διαδίκτυο

Αρχικά προοριζόμενη και μακρά προοριζόμενη για τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Chromecast χρησιμοποιείται κυρίως για να μετατραπεί σε συνδεδεμένη τηλεόραση ένα μοντέλο που δεν είναι, ή ένα παρωχημένο μοντέλο. Στην αμερικανική αγορά, όπου τα κιβώτια ISP είναι ανύπαρκτα ή πολύ λιγότερο επιτυχημένα, το Chromecast είναι επομένως ένα απλό και οικονομικό μέσο πρόσβασης σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες βίντεο από μια τηλεόραση.

Στη Γαλλία, το κύριο ενδιαφέρον της είναι να ανταποκριθεί σε ορισμένες δημοφιλείς χρήσεις πιο απλά από τον αποκωδικοποιητή FAI. Σας επιτρέπει επίσης να εξοπλίσετε πρόσθετες τηλεοράσεις με ένα σπίτι με χαμηλό κόστος, χωρίς να χρειάζεται να νοικιάσετε πρόσθετους αποκωδικοποιητές από το FAI (για τουλάχιστον 5 ευρώ/μήνα). Σε αυτή την περίπτωση αποσβένεται επιπλέον ή λιγότερο έξι μήνες. Επιπλέον, εκπληρώνει μερικές από τις λειτουργίες άλλων πιο ακριβών πύλης πολυμέσων, όπως η Apple TV ή ένας δέκτης Miracast.

Αγόρασέ το χρωμονοσκάλων στο eBay>

Μια πύλη πρέπει να είναι τηλεχειριστήριο από smartphone, tablet ή υπολογιστή

Συγκεκριμένα, το Chromecast χρησιμοποιείται ουσιαστικά για πρόσβαση σε μεγάλη οθόνη στο βίντεο, στο διαδίκτυο και στις διαδικτυακές μουσικές υπηρεσίες.

Χρησιμοποιείται με μεγαλύτερη ακρίβεια για τη διάδοση περιεχομένου από τέτοιες υπηρεσίες. Διότι όπως γράψαμε παραπάνω, είναι πλήρως υποδουλωμένο σε άλλες συσκευές. Σε ηρεμία, δεν έχει πραγματικά μια διεπαφή, απλά μια ταπετσαρία με ένα ρολόι και το μήνυμα “έτοιμο να καρυκεύει”. Στο “Caster” (το οποίο θα μπορούσε να μεταφραστεί με “διανομή” σε αυτό το πλαίσιο), πρέπει να ξεκινήσετε μια συμβατή εφαρμογή σε ένα τηλέφωνο ή tablet, να κάνετε την επιλογή σας από αυτήν την εφαρμογή και στη συνέχεια να αρχίσετε να διαβάζετε σε ένα χρωμαίο που χρησιμοποιεί το αφοσιωμένο κουμπί.

Τεχνικά, η εφαρμογή υποδεικνύει στο Chromecast που ρέει ή ποιο αρχείο πρέπει να διαχέεται, απευθείας από έναν διακομιστή HTTP. Δεν είναι το τηλέφωνο ή το tablet που μεταδίδει αυτή τη ροή, εξυπηρετεί μόνο το τηλεχειριστήριο. Επομένως, δεν μπορούμε να μεταδώσουμε ένα αρχείο απευθείας από τη συσκευή του, όπως μπορούμε να κάνουμε με το AirPlay ή το Miracast, αλλά σε αντάλλαγμα αποθηκεύουμε την μπαταρία και μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από τον τερματικό της ή ακόμα και να το απενεργοποιήσουμε, χωρίς να διακόψουμε τη διάχυση.

Το παρακάτω βίντεο συνοψίζει τη λειτουργία του Chromecast σε ευρεία περίγραμμα:

Στη Γαλλία, σε μια εποχή που γράφουμε αυτές τις γραμμές, οι ακόλουθες εφαρμογές είναι συμβατές:

 • YouTube, Google Play Films και Google Play Music.
 • Η υπηρεσία συνδρομής βίντεο (SVOD) CanalPlay, και πιθανώς Netflix όταν είναι διαθέσιμη στη Γαλλία.
 • Η εφαρμογή της μουσικής στο RDIO, αλλά ούτε ο Deezer ούτε το Spotify.
 • Pluzz de France Télévisions και γενικότερα SFR TV, οι οποίες επιτρέπουν την πρόσβαση να κατευθύνει και να προσελκύει ένα πλήθος τηλεοπτικών καναλιών. Οι Mytf1 και 6Play ειδικότερα θα είναι σύντομα συμβατά.

Το Chromecast σας επιτρέπει επίσης να απαντήσετε σε μια καρτέλα προγράμματος περιήγησης στο Internet Google Chrome για υπολογιστή, χρησιμοποιώντας την επέκταση Google Cast Extension. Μπορούμε να δείξουμε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, όπως ένα άλμπουμ φωτογραφιών που φιλοξενείται στο Facebook για παράδειγμα, αλλά πρέπει να μείνετε πίσω από τον υπολογιστή για να περιηγηθείτε. Η έκδοση Android του προγράμματος περιήγησης θα υποστηρίξει αυτή τη λειτουργία σύντομα.

Τι είναι το Google Chromecast και πώς να το χρησιμοποιήσετε ?

Google Chromecast: Γνωρίστε τα πάντα

Το Chromecast είναι ένα κλειδί HDMI που δημιουργήθηκε από την Google. Αυτό έχει πολλές χρήσεις και μπορεί ιδανικά να συμπληρώσει το παραδοσιακό τηλεχειριστήριο τηλεοπτικής τηλεόρασης, εάν ισχύει. Χάρη στην παρουσία της Google στα πεδία του smartphones και πλοήγηση στο διαδίκτυο, το Chromecast είναι ένα εργαλείο του οποίου η δημοτικότητα συνεχίζει να μεγαλώνει. Και σωστά: Σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα από το smartphone σας στην τηλεόραση ή να μεταδώσετε περιεχόμενο.

Ωστόσο, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί καλύτερα οι δυνατότητες του κλειδιού Google Chromecast, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε μερικές από τις ιδιαιτερότητές του. Σε αυτήν τη σελίδα βοήθειας θα αναλυθεί λεπτομερώς τις ακόλουθες πληροφορίες:

 • Πώς να διαμορφώσετε τον ήχο Google Chromecast ?
 • Πώς να μεταδώσετε τα περιεχόμενα του υπολογιστή ή του smartphone σας στην τηλεόρασή σας με Chromecast ?
 • Ποιοι είναι οι διάφοροι τύποι χρωμοβιδών που είναι διαθέσιμοι ?
 • Είναι η υπηρεσία Chromecast που περιλαμβάνεται σε άλλες υποστηρίξεις ?
 • Ποιοι τύποι εφαρμογής μπορούν να διαδοθούν από το Chromecast ?

Με αυτές τις διαφορετικές πληροφορίες, η εκμετάλλευση του εργαλείου Google θα είναι ένα παιδικό παιχνίδι. Οι πελάτες μπορούν τότε Διανείμετε τα περιεχόμενα τόσο του υπολογιστή όσο και του smartphone ή του tablet τους, απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασης. Ένας ιδανικός τρόπος να μοιραστείτε με φιλικό τρόπο τις τελευταίες λήψεις που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια διακοπών ή βίντεο συναυλιών.

Πώς να καλύψετε το περιεχόμενο στο SON Google Chromecast ?

Google Το Chromecast είναι ένα εργαλείο συμβατό με πολλές υποστηρίξεις και πολλές εφαρμογές. Προκειμένου να επωφεληθεί από τα δυνατά του, θα είναι πρώτα απαραίτητο να συνδέσετε το κλειδί HDMI στο δίκτυο WiFi του σπιτιού. Από αυτή την άποψη, είναι διαθέσιμες δύο μέθοδοι, ανάλογα με το αν θέλετε να διαμορφώσετε από ένα smartphone ή έναν υπολογιστή.

Όλα για το Chromecast

Το Google Chromecast είναι ένα κλειδί HDMI που σας επιτρέπει να μεταδώσετε το περιεχόμενο βίντεο στην τηλεόρασή σας.

Σε γενικές γραμμές, το υλικό που απαιτείται για την εκτέλεση των χειρισμών που περιγράφονται λεπτομερώς αργότερα έχει ως εξής:

 • μια σύνδεση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας τουλάχιστον
 • ένα συμβατό χρωμοδεστήριο και αποκωδικοποιητή, ή μια τηλεόραση με ενσωματωμένο Chromecast
 • Ένα smartphone ή tablet (κινούμενο animated κάτω από iOS ή Android), ή υπολογιστή (PC ή Mac).

Εάν οι χρήστες έχουν αυτά τα διαφορετικά στοιχεία, η διαμόρφωση της συσκευής Google θα είναι εύκολη. Οι τρόποι προχώρησης, ως εκ τούτου, αναφέρονται λεπτομερώς αργότερα.

Πώς να διαμορφώσετε το Chromecast με ένα κινητό τηλέφωνο ?

Ωστε να Διαμορφώστε το Chromecast με ένα smartphone, πρέπει πρώτα να συνδέσετε τη συσκευή Google σε μια τηλεόραση. Για να το κάνετε αυτό, συνδέστε την υποδοχή HDMI σε ένα από τα καθίσματα της οθόνης. Το φύλλο USB μπορεί, όπως επιθυμείτε, να συνδεθεί στον τομέα ή στην τηλεόραση. Από εκείνη τη στιγμή στο κατάλληλο κανάλι, η αρχική οθόνη Chromecast θα πρέπει να εμφανίζεται στην τηλεόραση.

Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να διαμορφώσετε το δίκτυο WiFi στο οποίο θα συνδεθεί το Chromecast.

Το Chromecast αποθηκεύεται τώρα στο δίκτυο WiFi. Επομένως, καθίσταται δυνατή η διανομή του περιεχομένου των μέσων ενημέρωσης των smartphones, tablet ή υπολογιστές που σχετίζονται με αυτό το δίκτυο Διαδικτύου.

Χρήση της εφαρμογής SFR TV

Διαβάστε επίσης πώς να επωφεληθείτε από την τηλεόραση SFR στον υπολογιστή Mac ή PC σας ?

Πώς να διαμορφώσετε το Chromecast με έναν υπολογιστή ?

Είναι επίσης δυνατόν Διαμορφώστε το κλειδί HDMI της Google, Chromecast, από έναν υπολογιστή. Αυτό μπορεί να είναι ένας υπολογιστής των Windows καθώς και ένα Apple Mac. Το κύριο πράγμα είναι ότι έχει το πρόγραμμα περιήγησης Chrome Web. Το εργαλείο υπολογιστή πρέπει επίσης να συνδέεται με το ίδιο δίκτυο WiFi με αυτό στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η πλοήγηση του Chromecast. Μόλις επιβεβαιωθούν αυτά τα λίγα στοιχεία:

 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome Internet και μεταβείτε στη διεύθυνση: https: // cast.Google.com/chromecast/ρύθμιση
 • Αφού ψάχνετε και βρήκαμε το Chromecast κοντά, κάντε κλικ στο Configure Chromecast σας
 • Κανονικά, το πρόγραμμα περιήγησης θα συνδεθεί στο δίκτυο WiFi που χρησιμοποιείται από το Chromecast και θα εμφανιστεί ένας κωδικός τόσο στην τηλεόραση όσο και στη σελίδα του Διαδικτύου. Εάν οι δύο αντιστοιχούν, κάντε κλικ στο επόμενο
 • Καθορίζουν μια ονομασία για το Chromecast και παρέχουν πληροφορίες που είναι εγγενείς στο εγχώριο δίκτυο WiFi
 • Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η τελευταία χειραγώγηση, το κλειδί HDMI Chromecast της Google έχει ρυθμιστεί από τον υπολογιστή.

Επωφεληθείτε από το Chromecast με το κινητό σας τηλέφωνο

Ακολουθώντας την τεχνική που περιγράφηκε παραπάνω, ολόκληρη η διαμόρφωση του Google Chromecast προέρχεται από υπολογιστή. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τα κινητά τηλέφωνα καθώς και τα δισκία που συνδέονται με το εν λόγω δίκτυο Wi-Fi μπορούν προφανώς να μεταδώσουν περιεχόμενο με το Google Key.

Πώς να μεταδώσετε τα περιεχόμενα του υπολογιστή ή του smartphone σας στην τηλεόρασή σας με Chromecast ?

Μόλις διαμορφωθεί και συνδεθεί το Chromecast στην τηλεόραση, τα μέλη μπορούν μεταδίδουν τα περιεχόμενα του τηλεφώνου ή του υπολογιστή τους στον τηλεοπτικό σταθμό. Ωστόσο, οι τρόποι προόδου, ως τέτοιοι, είναι διακριτοί.

Ορισμένες εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας έχουν φυσιολογικά συμβατότητα στο Chromecast. Διαφορετικά, η φορητή οθόνη τερματικού μπορεί απλά να αντιγραφεί σε αυτή της τηλεόρασης.

Με συγκρίσιμο τρόπο, Caster Το περιεχόμενο του υπολογιστή του θα είναι εφικτό με δύο τρόπους. Είναι, αρχικά, πιθανό να διανείμει αυτό που αντιπροσωπεύεται σε μια ενιαία καρτέλα πλοήγησης. Η Google σας επιτρέπει επίσης να καλύψετε ολόκληρη τη δραστηριότητα στην επιφάνεια εργασίας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Chromecast με το smartphone σας ?

Βασικός, Το Chromecast φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με smartphones. Είτε είναι κινούμενα κάτω από το Android είτε το iOS, είναι επομένως δυνατή η μετάδοση των περιεχομένων του τηλεφώνου σας απευθείας σε συμβατή οθόνη ή πλαίσιο. Υπάρχουν δύο τρόποι, από αυτή την άποψη, να προχωρήσουμε.

Διανείμει συμβατές εφαρμογές με το Chromecast και το smartphone του

Ορισμένες εφαρμογές έχουν μια λειτουργία Chromecast απευθείας. Αυτό είναι, για παράδειγμα, η περίπτωση υπηρεσιών όπως το Netflix, το HBO, το YouTube, το Google Play Music, καθώς και οι περισσότερες γκαλερί φωτογραφιών. Για αυτόν τον τύπο εφαρμογών, απλά συνδεθείτε στο δίκτυο WiFi του σπιτιού όπου εγκαθίσταται το Chromecast καιΠατήστε το εικονίδιο, κατά κανόνα, στο επάνω δεξιά της εφαρμογής.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες που είναι εγγενείς στο διατεταγμένο smartphone, είναι δυνατόν να παίξετε με το Chromecast. Οι εφαρμογές διασκέδασης είναι επομένως συμβατές και μερικές φορές απαιτούν ακόμη και το εργαλείο της Google. Με αυτά, το Το smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ενδεχομένως, ως ελεγκτής κονσόλας. Οι αισθήσεις συχνά θυμούνται τις αισθήσεις ενός Nintendo Wii σε χρήση.

MAC συνδέστε τα hotspots

Διαβάστε επίσης για να αποφύγετε την αυτόματη σύνδεση του Mac σε hotspots WiFi

Διπλασιάστε την οθόνη του smartphone σας στο Chromecast

Ελλείψει δικαιωμάτων, συμφωνιών ή ανταγωνιστικής προκατάληψης, οι εφαρμογές δεν είναι συμβατές με το Chromecast. Αυτό είναι για παράδειγμα η περίπτωση του Amazon Prime Video, το οποίο πάντα έχει δει τον ανταγωνισμό της Google με ένα κακό μάτι σε σχέση με το ραβδί της Fire TV του. Ωστόσο, Το Chromecast σας επιτρέπει να αντιγράψετε την οθόνη smartphone στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

Αντιγραφή οθόνης με Chromecast

Με το Google Chromecast, είναι δυνατόν να αντιγράψετε την οθόνη του κινητού σας τηλεόραση στην τηλεόρασή σας.

Γι ‘αυτό, υπάρχει ένας απλός χειρισμός:

 • Μεταβείτε στην εφαρμογή Google Home
 • Στο αριστερό πλαϊνό πλαίσιο, είναι διαθέσιμο ένα ένθετο χύτευσης της οθόνης ή ο ήχος
 • Επιβεβαιώστε την επιλογή πιέζοντας τον Caster στην οθόνη ή τον ήχο και επιλέγοντας τον χρωμοδεκτό του δέκτη
 • Μέσω ενός βίντεο Chromecast, το οποίο είναι ορατό στο smartphone θα πρέπει να εμφανίζεται στην οθόνη. Όσον αφορά το chromecast ήχου, θα εκδοθεί ένας δείκτης ήχου κατά τη διάρκεια της σύνδεσης. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αντικαταστήσετε ένα κουτί Internet με το μπουκέτο της τηλεόρασης

Για να το σημειώσω Για να τερματίσετε τη διάχυση του περιεχομένου, είναι απαραίτητο να σταματήσετε την εκπομπή από το smartphone. Επανατοποθετήστε το να απενεργοποιήσετε την τηλεόραση “δεν σταματάει να διαβάζει τα στοιχεία που έχουν τεθεί. Χωρίς να σταματήσει την ανάγνωση των μέσων ενημέρωσης στο smartphone, τα περιεχόμενα διαβάζονται στο παρασκήνιο και πολλά επεισόδια σειράς ή πολλοί μουσικοί τίτλοι μπορούν έτσι.

Τα smartphones βελτιστοποιήθηκαν για το chromecast

Για να ικανοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ιδιοκτήτες, ορισμένα smartphones έχουν υποβληθεί σε ειδική φροντίδα. Η Google έχει βελτιστοποιήσει την απόδοση όταν η οθόνη τηλεφώνου ή tablet είναι αντίγραφο. Ωστόσο, δεν είναι αυτόματη: πολλά τερματικά δεν επωφελούνται από βελτιστοποιημένη απόδοση. Από αυτή την άποψη, εάν η εν λόγω συσκευή δεν έχει αυτή τη λειτουργικότητα, ένα μήνυμα θα ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη της.

Ποιοι είναι οι τύποι του χρωμαίου που διατίθενται ?

Το Chromecast είναι κάτι περισσότερο από ένα εργαλείο Google: είναι πραγματικά μια νέα σειρά συσκευών. Κάθε χρόνο, ο κατασκευαστής μπορεί να αποφασίσει να απελευθερώσει νέα μοντέλα, προσαρμόζοντας τις χρήσεις των ενθουσιωδών της τεχνολογίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, σήμερα, είναι διαθέσιμα τρία μοντέλα.

Οι γραμμές που ακολουθούν θα επιτρέψουν το καλό Διακρίνετε τις ικανότητες των κύριων μοντέλων Chromecast που διατίθενται στην αγορά το 2020 ::

 • Chromecast 2 και 3
 • Chromecast Ultra / 4K;
 • Μοντέλο ήχου χρωμαιών.

Chromecast 2 και 3, τα πιο δημοφιλή μοντέλα

Στην αγορά, τα πιο συχνή μοντέλα χρωμομαστών δεν αμφισβητούν το Chromecast 2 και 3. Αυτά τα εργαλεία καθιστούν δυνατή τη σύνδεση της τηλεόρασης στο δίκτυο WiFi και έτσι λαμβάνοντας την εκπομπή περιεχομένου από ένα smartphone ή tablet. Συνδέεται USB για φαγητό, και HDMI για αναμεμερολισμό της τηλεόρασης.

Σήμερα, Όλο και περισσότερες εφαρμογές έχουν τρέφει τις τάξεις των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας συμβατές με αυτά τα μοντέλα Chromecast. Πολύ εύκολο στη διαμόρφωση, έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι επίσης προσιτό από οικονομική άποψη. Από αυτή την άποψη, είναι απολύτως δυνατό να τα βρείτε σε λιγότερο από 40 € στο εμπόριο. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα του Chromecast, η δεύτερη και η τρίτη έκδοση διακρίνονται με καλύτερη υποδοχή WiFi.

Βελτίωση της χρεωστικής κουτί Internet

Διαβάστε επίσης ενισχύστε τις προσβάσιμες ροές με το πλαίσιο Internet του

Chromecast Ultra, για 4k λάτρεις

Προορίζεται για πελάτες με καλύτερη εγκατάσταση, το Ultra Chromecast θα επιτρέψει την μετάδοση 4K να μεταδίδονται. Εάν οι εφαρμογές που επιτρέπουν να επωφεληθούν από ένα τέτοιο ψήφισμα βρίσκονται στη μειονότητα, ποτέ δεν παύουν να φτάσουν, σταδιακά, σε αυτό το επίπεδο. Ωστόσο, αυτό είναι ένα Υψηλότερο μοντέλο.

Η τιμή που πρέπει να καταβληθεί για να γίνει αυτό θα είναι ακριβότερη από ό, τι για το Chromecast 2. Στα καταστήματα, Είναι δυνατόν να βρεθεί ο Ultra Chromecast για € 79 κατά κανόνα. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η κατοχή του χωρίς να έχει, εκ των προτέρων, μια συμβατή τηλεόραση 4K είναι άχρηστη. Επιπλέον, συνιστάται μια σύνδεση WiFi από ένα πλαίσιο οπτικών ινών ινών. Οι ροές που ζητούνται να διαδώσουν το περιεχόμενο πλουσιότερο στο χρώμα και οι αντιθέσεις είναι πιο απαιτητικές.

Το αγαπημένο μοντέλο των λάτρεις της μουσικής: ήχος Chromecast

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα που παρατηρήθηκαν στο Chromecast, η έκδοση ήχου δεν απαιτεί τηλεόραση. Συνδέεται με οποιοδήποτε κανάλι HIFI ή ήχο, οποιοδήποτε ηχείο με είσοδο Jack. Χωρίς οπτική υποστήριξη, η σύνδεσή της θα γίνει μόνο μέσω της εφαρμογής Google Home. Από την άλλη πλευρά, δεν θα είναι δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το Audio Chromecast για εφαρμογές βίντεο, όπως YouTube ή Netflix. Ωστόσο, παραμένει απόλυτα δυνατό να αντιγράψετε τον ήχο χάρη στη μέθοδο που παρατηρήθηκε παραπάνω.

Ένα εξειδικευμένο μοντέλο

Ο ήχος Chromecast παραμένει ένα εμπορικό εργαλείο που διατίθεται εμπορικά μέχρι € 39. Ωστόσο, η Google πρέπει να αναγνωριστεί ότι έχει αναλάβει τον κίνδυνο ενός τέτοιου εργαλείου, που προορίζεται για ορισμένες κτυπήματα του κοινού. Για Ακούστε τη μουσική μετάδοση από το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι του Cinema 5.1, δεν υπάρχει καλύτερος από τον ήχο Chromecast.

Το Chromecast περιλαμβάνεται σε άλλα υποστηρίγματα: τηλεόραση, κινηματογράφος στο σπίτι, κιβώτιο Internet ?

Αντιμέτωποι με την επιτυχία και την ευκολία χρήσης του εργαλείου Google, Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές περιλαμβάνουν αμέσως το Chromecast στα προϊόντα τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι κάτοχοι αυτών των συσκευών πολυμέσων δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζουν οποιοδήποτε μοντέλο Chromecast, είτε πρόκειται για την έκδοση Ultra, 2, ή Audio.

Οι διαθέσιμες υποστηρίξεις με τη λειτουργία Chromecast έχουν ως εξής:

 • Οι τηλεοράσεις με ενσωματωμένες Chromecast, Vizio, Sharp Brands είναι, Philips, Polaroid, Toshiba, Skyworth ή Soniq
 • Τα κουτιά Internet κινούνται κάτω από το Android, όπως το Box of Bouygues Telecom, τα κουτιά Internet of Red by SFR ή το Freebox Mini 4K Free
 • Les enceintes possédant Chromecast Intégré, des Marques Polk, Bang & Olufsen, Philips, LG, Sony, Vizio, Grundig, Pioneer, Integra, Raumfeld, Brookstone, Nad, Riva Wand, Grace Digital, Onkyo, Toshiba, Jbl, Vssl, Jensen,
 • Συστήματα κινηματογράφου στο σπίτι.

Συμβουλές από το δικό μουΜικρόΚουτί

Αυτή η λίστα δίνεται ως ένδειξη. Παραλείπει να αναφέρει τις νέες συσκευές που, κάθε μήνα, προστίθενται. Πολλοί κατασκευαστές πιστεύουν ότι σήμερα το Chromecast είναι μια βασική λειτουργικότητα του προγράμματος τους. Μια ευκαιρία να Διαχειριστείτε όλο το περιεχόμενο των μέσων ενημέρωσης από τον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας, χάρη στις εγκαταστάσεις που προσφέρει η Google.

Ποιες εφαρμογές είναι συμβατές με το Chromecast ?

Εδώ είναι ένα μεγάλο θέμα. Σήμερα, Η Google ισχυρίζεται περισσότερες από 1000 εφαρμογές συμβατές με Chromecast. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές υπηρεσίες για να παρέχονται σταδιακά αυτή τη λειτουργικότητα, όπως και οι διάφορες συμβατές υποστηρίξεις. Αυτή είναι μια ευκαιρία να εμφανίσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα στην τηλεόραση ή να ακούσετε μουσική χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε κανάλια κάθε φορά ή να μειώσετε τον ήχο στο τηλεχειριστήριο.

Διαφορετικοί τύποι εφαρμογών με εγγενή χρωμοδεκτολογία από αυτή την άποψη. Θα ήταν άχρηστο εδώ για να τα καταγράψουμε όλα, αλλά ουσιαστικά να καθορίσουμε μια τυπολογία. Επομένως, η λειτουργικότητα του Chromecast είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη σε αυτούς τους τύπους συμβατών εφαρμογών:

 • Υπηρεσίες ροής βίντεο: Netflix, Google Play Film & Series, Twitch, YouTube, Dailymotion, OCS …;
 • Συστοιχία ήχου: Deezer, Spotify, Google Play Music, FIP, Πολιτισμός της Γαλλίας
 • Εφαρμογές τηλεόρασης: Γαλλία.Τηλεόραση, β.TV, SFR TV, Molotov, Eurosport Player, Bein Connect;
 • Παιχνίδια: Deer Hunter 2016, Angry Birds Go !, Fitflap, αλλοδαποί εισβολείς, τηλεοπτική τηλεόραση και πολλοί άλλοι
 • Προγράμματα περιήγησης ιστού, ξεκινώντας από το Google Chrome.

Και πάλι, αυτό είναι μόνοΜια ενδεικτική λίστα, αναφέροντας τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές με το Chromecast. Ανάλογα με τη φύση τους, ο φορητός υπολογιστής που τους μεταδίδει στο εργαλείο Google θα χρησιμεύσει ως τηλεχειριστήριο, ή μερικές φορές ως χειριστήριο.

Ταυτόχρονες συνδέσεις με το Chromecast

Εάν ο χρόνος είναι για δεξιώσεις και διακοπές, αρκετοί χρήστες μπορούν να συνδεθούν με το ίδιο Chromecast. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να προστεθούν τίτλοι βίντεο στη λίστα ανάγνωσης, καθώς και τραγούδια ή μουσικά άλμπουμ. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα του χρήστη, αρκεί οι φορητοί υπολογιστές κάθε επισκέπτη να είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο WiFi με το Chromecast.