Η Volkswagen “επιβεβαιώνει” το αναγνωριστικό.1: Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε λιγότερο από 20.000 ευρώ για να σπείρει το Dacia Spring, Volkswagen ID.1: Η άνοιξη της Dacia δεν πρόκειται να έχει ανταγωνιστή

Id Volkswagen.1: Η άνοιξη της Dacia δεν πρόκειται να έχει ανταγωνιστή

Τέλος, η Volkswagen θέλει να είναι γαλήνια ανακοινώνοντας ότι το 10 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα ξεκινήσουν μέχρι το 2026 “” θα επιτρέψει στον κατασκευαστή να προσφέρει το μεγαλύτερο φάσμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Η εταιρεία στοχεύει σε μερίδιο αγοράς 80 % στην Ευρώπη στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σε σύγκριση με το 70 % που προηγουμένως προβλέπεται“” . Βαρύς !

Η Volkswagen “επιβεβαιώνει” το αναγνωριστικό.1: Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε λιγότερο από 20.000 ευρώ για να σπείρει την άνοιξη της Dacia

Κατά την παρουσίαση του ID Volkswagen. 2 Όλα, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε λιγότερο από 25.000 ευρώ, ο γερμανός κατασκευαστής έλαβε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την άφιξη ενός ακόμη φθηνότερου μοντέλου. Η τιμή του: λιγότερο από 20.000 ευρώ. Θα μπορούσε να είναι το υποθετικό αναγνωριστικό Volkswagen.1.

Volkswagen ID. 2ος

Το άρθρο ενημερώθηκε στις 12 Απριλίου 2023 : Σε συνέντευξη με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης Ειδήσεις αυτοκινήτων, Το αφεντικό της Volkswagen, Thomas Schaefer, επέστρεψε στο μελλοντικό αναγνωριστικό.1. Αυτό, το οποίο θα πρέπει να διατίθεται στο εμπόριο κάτω των 20.000 ευρώ, θα πρέπει να φτάσει ” Το αργότερο 2026 ή 2027 Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο. Που επιβεβαιώνει περισσότερο ή λιγότερο αυτό που υπονοούσε το δελτίο Τύπου της Μαρτίου.

Αρχικό άρθρο, 16 Μαρτίου 2023 : Id Volkswagen.1 και ID.2 αναμένεται από σταθερό πόδι. Είναι εν μέρει χάρη σε αυτούς ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα γίνουν πραγματικά προσιτά ενώ είναι αποτελεσματικά. Τετάρτη το βράδυ 15 Μαρτίου, η Volkswagen σήκωσε το πέπλο στο εννοιολογικό αυτοκίνητο Ταυτότητα.2 Όλα αυτά προκαθορίζουν το αναγνωριστικό Volkswagen.2 σειρές.

Το τεχνικό του φύλλο υπενθυμίζει σαφώς ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο υψηλής ποιότητας: Ultra -γρήγορη φόρτωση σε 20 λεπτά, 450 χλμ. Εύρος, διπλή εσωτερική οθόνη, 226 hp, κλπ. Ωστόσο, η τιμή πώλησης, όταν κυκλοφορεί στο εμπόριο το 2025, ανακοινώνεται κάτω από 25.000 ευρώ.

Volkswagen e -up - 1

Σε χαρτί, το μελλοντικό αναγνωριστικό Volkswagen.2 θα πρέπει να αντικαταστήσει το πουκάμισο πόλο και το γκολφ, με μήκος 4 μέτρων παρόμοιο με το πρώτο, αλλά μια κατοικία και ένα στήθος που δεν έχει τίποτα να ζηλεύσει με το δεύτερο. Και το Volkswagen e-up σε όλα αυτά ? Λοιπόν, η Volkswagen συζήτησε επίσης το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μπορεί να το αντικαταστήσει.

Ένα αναγνωριστικό Volkswagen.1 κάτω από 20.000 ευρώ

Είναι σίγουρα το αναγνωριστικό Volkswagen.1 για τον οποίο όλοι μιλάνε, εκτός από τον κατασκευαστή. Το γεγονός παραμένει ότι το αφεντικό της γερμανικής ομάδας ανακοίνωσε την άφιξη τουΈνα ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε λιγότερο από 20.000 ευρώ τα επόμενα χρόνια. Αρκετά για να βλάψει, ακόμη και πολύ άσχημα, στο Dacia Spring που πωλεί σαν hotcakes. Και μην βασίζεστε στην Dacia να έρθει και να επισκιάσετε αυτό το μελλοντικό αναγνωριστικό.1: Το ηλεκτρικό Sandero δεν σχεδιάζεται πριν από το 2028.

Αν διαβάσουμε μεταξύ των γραμμών του δελτίου τύπου, φαντάζουμε ότι αυτό δεν θα φτάσει πριν από το 2026. Ημερομηνία κατά την οποία ένα συμπαγές ηλεκτρικό SUV (ID.3 SUV ? Ή το Volkswagen Tiguan Electric ?) θα εμφανιστεί επίσης.

Τέλος, η Volkswagen θέλει να είναι γαλήνια ανακοινώνοντας ότι το 10 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα ξεκινήσουν μέχρι το 2026 “” θα επιτρέψει στον κατασκευαστή να προσφέρει το μεγαλύτερο φάσμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Η εταιρεία στοχεύει σε μερίδιο αγοράς 80 % στην Ευρώπη στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σε σύγκριση με το 70 % που προηγουμένως προβλέπεται“” . Βαρύς !

Μαθαίνουμε επίσης ότι το αναγνωριστικό Volkswagen. Το Buzz με επιμήκεις μεταξόνια (και επομένως σε έκδοση 7 -θέσεων και μπαταρία XXL) είναι καλά προγραμματισμένη για το 2023. Καθώς και μια έκδοση GTX όπως το προβλέπουν φήμες.

Μετά από καθυστέρηση στην ανάφλεξη σε σύγκριση με ορισμένους ανταγωνιστές, η Volkswagen θα μπορούσε επομένως να χτυπήσει σκληρά με τα μελλοντικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα της.

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).

Id Volkswagen.1: Η άνοιξη της Dacia δεν πρόκειται να έχει ανταγωνιστή

Η Volkswagen ετοιμάζει δύο νέα αυτοκίνητα ηλεκτρικής πόλης. Το πιο σημαντικό έργο είναι αναμφισβήτητα το αναγνωριστικό.2. Η απόδειξη, το όχημα θα ξεκινήσει το 2025, αλλά ο κατασκευαστής έχει ήδη παρουσιάσει μια ιδέα κοντά στη σειρά.

Με το αναγνωριστικό.2, η VW θέλει να χτυπήσει σκληρά, με τιμή εκκίνησης κάτω των 25 ετών.000 €. Και δεν υπάρχει αμφιβολία θυσίας κερδοφορίας. Σε μια συνέντευξη που δόθηκε στην Automotive News Europe, το αφεντικό της μάρκας Thomas Schäfer, δείχνει ότι ήθελε ένα ελάχιστο περιθώριο 6 %. Για να φτάσετε εκεί, η VW θα στοιχηματίσει κυρίως σε μια σημαντική αύξηση των όγκων παραγωγής, ειδικά αφού ID.Το 2 είναι μέρος ενός έργου που περιλαμβάνει ένα skoda και ένα cupra. Είναι ο τελευταίος που επιβλέπει το έργο με το σχεδιασμό μιας βάσης εισόδου MEB, που προέρχεται από το MEB, αλλά πιο οικονομικό και έλξη.

Και ο κατασκευαστής δεν θα σταματήσει εκεί. Επίσης, επισημοποίησε το έργο ενός ακόμη πιο προσιτού μοντέρνα αυτοκινήτου, το οποίο πρέπει να έχει βασική τιμή κάτω από 20.000 €. Ο Thomas Schäfer αναγνωρίζει ότι είναι μια κόλαση για μια πρόκληση για το VW. Επομένως, η μάρκα θα δώσει περισσότερο χρόνο. Το αφεντικό ανακοινώνει ημερομηνία έναρξης για το 2026, ή ακόμα και το 2027.

Αυτό λοιπόν αφήνει μια όμορφη ηρεμία στη Dacia στην εξειδικευμένη θέση του φθηνού ηλεκτρικού αυτοκινήτου ! Ξεκίνησε το 2021, η άνοιξη του είναι μια τεράστια επιτυχία, με περισσότερα από 100.000 οχήματα που παραγγέλθηκαν στην Ευρώπη σε δύο χρόνια. Το αυτοκίνητο θα βιώσει μια μεγάλη ενημέρωση το 2024, με στόχο τη μάρκα να διατηρήσει μια τιμή επίθεσης στα 20.000 € περίπου.

Είναι τελικά η συνέχιση της άνοιξης που θα ανταγωνιστεί με αυτό το φθηνό VW. Είναι ακόμα νωρίς για να το σκεφτούμε, αλλά η Dacia θα πρέπει να ξεκινήσει ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αναλαμβάνοντας την πλατφόρμα CMF-BEV, που σύντομα εγκαινιάστηκε από το R5. Στο πλάι της μικρής Volkswagen, το μοτίβο υποδεικνύει ότι η καταχώρηση MEB δεν πρέπει να χρησιμοποιείται.

Για να κάνει το αυτοκίνητό του κερδοφόρο, η VW μελετά διαφορετικά κομμάτια, για παράδειγμα μείωση του μεγέθους της μπαταρίας ή την εύρεση ενός συνεργάτη για να μοιραστεί το κόστος. Ακόμα κι αν ο Thomas Schäfer φαίνεται να πιστεύει ότι θα παραμείνει εσωτερικά, με μια εξέλιξη που μεταφέρει η Skoda, η οποία θα προσφέρει ένα μοντέλο παραγώγων, ειδικά για την ινδική αγορά.