Vivid: Mobile Bank – Εφαρμογές στο Google Play, Viviv: Mobile Bank στο App Store

Vivid: Mobile Bank 4

Ο προγραμματιστής Vivid Money GmbH έδειξε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής σε θέματα εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Vivid: Mobile Bank

Το Vivid είναι μια νέα εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας και επενδυτικής τράπεζας.

Η Online Bank και η Επιτροπή χωρίς Επιτροπή είναι στενά συνδεδεμένες και πρέπει να είναι προσβάσιμες.

Πάρτε τους στόχους σας με την προμήθεια χωρίς επενδύσεις από μόνο 1 λεπτό και έως 25 % cashback στις αγαπημένες σας μάρκες, καθώς και IBAN για να οργανώσετε τα οικονομικά σας.

Ανακαλύψτε αυτά τα πλεονεκτήματα με την αίτησή μας:

�� Προμήθεια : Επενδύστε σε μετοχές και FCB χωρίς προμήθεια. Όταν επενδύετε σε αμερικανικά αποθέματα, μετατρέπουμε το ευρώ σε δολάριο στη συναλλαγματική ισοτιμία ζωντανά με χαμηλό σταθερό περιθώριο.
�� Επενδύστε από μόνο 1 σεντ : Με τη νέα επενδυτική λύση της Vivid, αγοράζουν κλάσματα μετοχές απευθείας στην εφαρμογή. Δεν υπάρχει ανάγκη για € 1.000 για να ξεκινήσετε, ακόμη και για τις πιο ακριβές ενέργειες.
�� Πρόσβαση σε μεγάλο κατάλογο αμερικανικών και ευρωπαϊκών ενεργειών : Επιλέξτε από περισσότερες από 2.000 μετοχές και FCB σε φιλική διεπαφή.
Αγοράστε και πωλήστε αμέσως : Οι συναλλαγές εκτελούνται την ίδια στιγμή που τις υποβάλλετε. Αντιδρά σε πραγματικό χρόνο στην εξέλιξη της αγοράς και ποτέ δεν χάνει μια ευκαιρία.
Επενδύστε σε προμήθεια -χωρίς κρυπτοσυχνότητες : Αμέσως αγοράστε περισσότερες από 50 γωνίες, όπως Bitcoin, Ethereum και Litecoin, χωρίς προμήθεια
��‍�� Επωφεληθείτε από το 15 IBAN για να διαχειριστείτε τα χρήματά σας : Δημιουργήστε έως και 15 εξατομικευμένες τσέπες που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες σας: πολλά νομίσματα, στόχοι προσωπικής αποταμίευσης, προμήθεια χωρίς προμήθεια, διαχείριση των ημερήσιων εξόδων σας και πολλά άλλα.
�� Λάβετε έως και 25 % cashback : Κερδίστε έως και 150 €/μήνα χρησιμοποιώντας τη ζωντανή σας κάρτα. Οι ανταμοιβές σας συνδέονται άμεσα με τη δράση της επιλογής σας και η επιστροφή χρημάτων σας αυξάνεται ανάλογα με τις επιδόσεις του.
��‍♂* Μεγάλες συμφωνίες : Το πρόγραμμα Super Deals σας ανταμείβει όταν υποστηρίζετε φίλους στο Viviver. Σε κάθε χορηγία, έχετε πρόσβαση στις καλύτερες προσφορές επιστροφής χρημάτων.
�� Αποστολή και ζητήστε χρήματα : Χρησιμοποιήστε έναν αριθμό τηλεφώνου, μια διεύθυνση email ή ένα IBAN για να στείλετε και να λάβετε χρήματα. Μεταφέρετε χρήματα σε κατόχους ζωντανού λογαριασμού σε λίγα δευτερόλεπτα με ζωντανή αμοιβή.
Διαχειριστείτε τις πληρωμές σας : Μοιραστείτε τους λογαριασμούς σας με φίλους, σχεδιάστε τις μελλοντικές σας πληρωμές και διαχειριστείτε τα αυτόματα δείγματα σας.
�� Μεταβείτε στην επαφή με το Google Pay : Πραγματοποιήστε πληρωμές NFC με το Google Pay όπου κι αν βρίσκεστε.
�� Δωρεάν μεταλλική κάρτα : Η υπερβολικά ασφαλής κάρτα σας δεν έχει πληροφορίες για να σας αναγνωρίσει. Όλα αποθηκεύονται με ασφάλεια στην εφαρμογή. Δεν χρειάζεται να απομνημονεύσετε τους αριθμούς της κάρτας σας ή άλλους κωδικούς CVV.
�� Έως € 1.000 με δωρεάν απόσυρση μετρητών : Αφαιρέστε τα χρήματα απαλλαγμένα από οποιονδήποτε διανομέα σε όλο τον κόσμο από 50 €.
�� Λογαριασμοί πολλαπλών εκτιμήσεων : Πρόσβαση σε περισσότερα από 150 νομίσματα για αγορές και περισσότερα από 100 νομίσματα για μεταφορές και άλλες συναλλαγές.
�� Ακολουθήστε τα έξοδά σας : Οι αναλύσεις μας ενσωματώνονται στην εφαρμογή και οι μηνιαίες αναφορές σας βοηθούν να γνωρίζετε πού πηγαίνουν τα χρήματά σας.
�� Άμεσες ειδοποιήσεις : Λάβετε ειδοποίηση με κάθε πληρωμή ή απόσυρση στον λογαριασμό σας για να διατηρείτε πάντα τον έλεγχο.
�� Αξιόπιστες τραπεζικές υπηρεσίες : Τα χρήματά σας επωφελούνται από την προστασία του γερμανικού συστήματος εγγύησης καταθέσεων (DGS) έως και 100.000 €.

Το Vivid Money GmbH είναι ο εξωτερικός συνεργάτης και ο συνδεδεμένος πράκτορας της Solarisbank AG. Περισσότερες πληροφορίες για το Vivid.Χρήματα
Το Vivid Invest GmbH είναι ένας δεσμευμένος παράγοντας της CM-equity Ag. Περισσότερες πληροφορίες για το Vivid.Χρήματα

Κατεβάστε ζωντανά χρήματα και επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα: έως και 25 % επιστροφή χρημάτων, προμήθεια χωρίς προμήθεια και σύστημα τσέπης για την οργάνωση των οικονομικών σας.

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια είναι η πρώτη να καταλάβει πώς οι προγραμματιστές συλλέγουν και μοιράζονται τα δεδομένα σας. Οι πρακτικές που αφορούν την εμπιστευτικότητα και την προστασία τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση σας, την περιοχή και την ηλικία σας. Ο προγραμματιστής παρείχε αυτές τις πληροφορίες και μπορεί να το τροποποιήσει αργότερα.

Vivid: Mobile Bank 4+

Τέλος, η ιδανική τραπεζική εφαρμογή: η διεπαφή είναι απλή και εκλεπτυσμένη. Πιστεύουμε ότι έχουν καταβληθεί πολλές προσπάθειες για να γίνει η εφαρμογή απλή στη χρήση χωρίς να θυσιάζουμε τα χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, αυτό που με έκανε να επιλέξω ζωντανό και όχι άλλο είναι η πιθανότητα να έχω ένα IBAN για κάθε υπο-λογοδοτούμενο. Για μένα, είναι απαραίτητο: Κάθε αρχή του μήνα εξαερώω το μισθό μου σε υπο -λογαριασμούς για υπηρεσίες Διαδικτύου, ασφάλιση, χρησιμότητα (νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρική ενέργεια) κ.λπ. μέρος μου. Και φυσικά, έχω ένα υπο-λείο για τις αποταμιεύσεις μου. Με αυτόν τον τρόπο, έχω απόλυτο έλεγχο στα οικονομικά μου και τελικά καταφέρνω να βάλω χρήματα ! Δεν θέλω να είμαι πολύ καιρό, αλλά θα καταλάβετε: Σας προτείνω Viviver !

Απόκριση προγραμματιστών ,

Σας ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ακούσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας. Είναι χαρά να σας έχουμε μεταξύ των πελατών μας και θα διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας εξακολουθεί να είναι τόσο θετική ��

Χάρτης

Πολύ επαγγελματικό ευχαριστώ

Απόκριση προγραμματιστών ,

Χάρη σε εσάς Bruno, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας μετρήσουμε μεταξύ των πελατών μας ��

Pocket Crypto 2 Ανοιχτές ανησυχίες.0

Έχω βρεθεί για πάνω από ένα χρόνο. Μέχρι στιγμής όλα πήγαν καλά, κατάφερα να επενδύσω και η εφαρμογή είναι καλά και αξιόπιστη τράπεζα, αλλά μεγάλες ανησυχίες. Κατά τη διάρκεια της καινοτομίας της τσέπης Crypto 2.0 Ήθελα να δοκιμάσω, εκτός από το ότι η ανησυχία είναι πολύ νεαρή δεν είχα φορολογικό αριθμό και έτσι δεν μπορούσα να προσθέσω ένα για να ολοκληρώσω τις διαδικασίες. Πρόσφατα, ο Vidid έχει εφαρμόσει την ενημέρωση μετρητών σε αυτή τη διάσημη τσέπη για να αντικαταστήσει το τμήμα κέρδους και δράσης. Αλλά ότι εκπλήσσει την έκπληξή μου όταν ανακάλυψα ότι ο Vidid είχε εμποδίσει την πρόσβασή μου σε αυτό το τμήμα για την έλλειψη φορολογικού αριθμού. Ajrd ήμουν σε θέση να το προσθέσω με τη σκέψη της επίλυσης του προβλήματος, αλλά τίποτα δεν βοηθά . Η εξυπηρέτηση πελατών δεν γνωρίζει τι να κάνει και όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου καταλήγουν σε κενό.
Βοηθήστε με να λύσω το πρόβλημα της πρόσβασης μετά από αυτήν την εμπορική άρνηση, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω να επενδύω τα χρήματά μου σε κρυπτογράφηση, διαφορετικά είμαι μπλοκαρισμένος χωρίς πρόσβαση σε αυτό το νέο υποχρεωτικό χαρακτηριστικό αφού η παλιά τσέπη μου θα κοιμηθεί .

Απόκριση προγραμματιστών ,

Καλημέρα,
Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας. Λυπούμαστε που η εξυπηρέτηση πελατών μας δεν έχει ακόμη επιλύσει το αίτημά σας και ότι δεν είχατε τα email σας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κοιτάξουμε λεπτομερέστερα μαζί σας τι συμβαίνει για να σας αποκαταστήσουμε για να αποκτήσετε πρόσβαση όσο το δυνατόν περισσότερο στο Cashback στο Cryptocurrency. Για να το κάνετε αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διαδικτυακής φόρμας στο https: // vivid.Money/FR-FR/, κάντε κλικ στο “Επικοινωνήστε μαζί μας”, στη συνέχεια, επιλέξτε “κωδικό αναφοράς” και αναφέρετε τον κωδικό αναφοράς F199 στο μήνυμά σας. Θα φροντίσουμε αμέσως το αίτημά σας. Καλή σας μέρα. Η ομάδα Vivivid Money ��

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Ο προγραμματιστής Vivid Money GmbH έδειξε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής σε θέματα εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που χρησιμοποιούνται για να σας ακολουθήσουν

Δεδομένα που δημιουργούν έναν σύνδεσμο μαζί σας

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν και να συνδεθούν με την ταυτότητά σας:

 • οικονομικές πληροφορίες
 • Τοποθεσία
 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Αναγνωριστικά
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
 • Διαγνωστικός

Δεδομένα που δεν καθορίζουν κανένα σύνδεσμο μαζί σας

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν, αλλά δεν συνδέονται με την ταυτότητά σας:

 • Επαφές
 • Περιεχόμενο χρήστη

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

VIVIDIVE MONEDY GMBH ΠΩΛΗΣΗ

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 14.0 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 14.0 ή αργότερα. Το MAC απαιτεί MacOS 11.0 ή αργότερα και Mac με το τσιπ Apple M1 ή αργότερα έκδοση.

Γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά

Πνευματικά δικαιώματα © Vivid Money GmbH

 • Ιστοσελίδα προγραμματιστή
 • Βοήθεια
 • Συμφωνία εμπιστευτικότητας
 • Ιστοσελίδα προγραμματιστή
 • Βοήθεια
 • Συμφωνία εμπιστευτικότητας