Δοκιμή HTC Vive Focus 3: Ένα ποιοτικό κράνος VR ​​για επαγγελματίες, αλλά όχι χωρίς ελλείψεις, Long Live Focus 3 Προεπισκόπηση | Ζήτω η Γαλλία

Long Live Focus 3 Προεπισκόπηση | Ζήτω η Γαλλία

Ετικέτα ετικέτα ποιότητα ετικέτα κύριο ετικέτα ετικέτα ετικέτα ακρίβεια ετικέτα ετικέτα ποιότητα ποιότητα ετικέτα ετικέτα κύρια ετικέτα ακρίβεια ετικέτα ετικέτα ποιότητα ετικέτα ετικέτα κύριο ετικέτα ετικέτα ετικέτα ετικέτα ακρίβεια ετικέτα ετικέτα ποιότητα ετικέτα ετικέτα κύρια ετικέτα ετικέτα ετικέτα

[Test] HTC Vive Focus 3: Ένα ποιοτικό κράνος VR ​​για επαγγελματίες, αλλά όχι χωρίς ελλείψεις

Το Vive Focus 3 είναι ένα μεγάλο άλμα μπροστά από το προηγούμενο ακουστικό εικονικής πραγματικότητας του HTC. Τοποθετημένη ενάντια στο Oculus Quest 2, προορίζεται να είναι πριμοδότηση και είναι αυστηρά αφιερωμένο στους επαγγελματίες. Αλλά κατέχει όλες τις υποσχέσεις του ?

28 Ιανουαρίου 2022 \ 08:00

Ενημερώθηκε στις 28 Ιανουαρίου. 2022

Τα νέα μου προσαρμόσιμος

Απολαύστε βασικές πληροφορίες ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας.

Επιλέξτε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν:

Ετικέτα ετικέτα ποιότητα ετικέτα κύριο ετικέτα ετικέτα ετικέτα ακρίβεια ετικέτα ετικέτα ποιότητα ποιότητα ετικέτα ετικέτα κύρια ετικέτα ακρίβεια ετικέτα ετικέτα ποιότητα ετικέτα ετικέτα κύριο ετικέτα ετικέτα ετικέτα ετικέτα ακρίβεια ετικέτα ετικέτα ποιότητα ετικέτα ετικέτα κύρια ετικέτα ετικέτα ετικέτα

Διαχειριστείτε τα αγαπημένα μου θέματα επικυρώστε την επιλογή
28 Ιανουαρίου 2022 \ 08:00

28 Ιανουαρίου 2022

[Test] HTC Vive Focus 3: Ένα ποιοτικό κράνος VR ​​για επαγγελματίες, αλλά όχι χωρίς ελλείψεις

Το Vive Focus 3 είναι η απάντηση του HTC στο Oculus Quest 2. Αυτό το κράνος all-in-one αφιερωμένο στις επαγγελματικές χρήσεις είναι σε μεγάλο βαθμό εμπνευσμένο από τον ανταγωνιστή του, αλλά επιδιώκει να κάνει καλύτερα να εδραιωθεί ως εναλλακτική λύση premium. Τι είναι πραγματικά ?

Η HTC μας έστειλε ένα αντίγραφο του Vive Focus 3 που μπορούσαμε να δοκιμάσουμε εκτενώς. Όταν βάζουμε το κράνος, καταλαβαίνουμε αμέσως ότι ο κατασκευαστής της Ταϊβάν επικεντρώθηκε σε δύο σημεία ειδικότερα: άνεση και ποιότητα προβολής.

Εξαιρετική ποιότητα εμφάνισης
Ας ξεκινήσουμε με την οθόνη. Με ανάλυση 2448 x 2448 εικονοστοιχεία ανά μάτι (σε ​​πλάκα LCD) σε συνδυασμό με νέους φακούς, το Focus 3 προσφέρει άνιση σαφήνεια μέχρι τότε. Το φαινόμενο “κουνουπιών” ειδικά για τις πρώτες γενιές κράνους όπως το HTC Vive Original έχει εξαφανιστεί εντελώς. Αυτή η ανάλυση σερβίρεται με ρυθμό 90 Hz και με πεδίο διαγώνιας όρασης περίπου 120 °. Είναι ευρύτερο οριζόντιο, αλλά λίγο μειώνεται κάθετα.

Το αποτέλεσμα είναι μια ασυνήθιστη οπτική εμπειρία στην αγορά. Σημειώστε επίσης ότι η ρύθμιση IPD γίνεται πάντα χρησιμοποιώντας ένα κουμπί ολίσθησης, σε αντίθεση με την ρύθμιση των τριών σημείων (λιγότερο ακριβής) της Quest 2.

Πολύ άνετο. Εάν καταφέρουμε να το διευθετήσουμε καλά
Το άλλο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ο σχεδιασμός. Το Vive Focus 3 γίνεται σε κράμα μαγνησίου που περιγράφει το HTC ως 20% ελαφρύτερο και 500% πιο στερεό από τα σύνθετα υλικά που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για αυτές τις συσκευές. Στην πραγματικότητα, ζυγίζει 785 γραμμάρια, είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το Oculus Quest 2 (503 g). Αλλά η μπαταρία, που βρίσκεται πίσω, χρησιμεύει ως αντίβαρο και κάνει το κράνος πολύ ευχάριστο να φορέσει.

Μόνο μειονέκτημα: Το Arceau που χρησιμεύει ως σύστημα προσκόλλησης είναι σταθερό με άκαμπτο τρόπο προς το πίσω μπλοκ και το μπροστινό τμήμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να κλίνει το μπροστινό μέρος της συσκευής όπως θα θέλαμε για μέγιστη άνεση. Δεν ήταν ενοχλητικό στην περίπτωσή μας και η εμπειρία ήταν ευχάριστη, αλλά διαφορετικές μορφολογίες θα μπορούσαν να είναι λιγότερο άνετες. Η περιοχή φακής που παρέχει μέγιστη indness (γνωστή ως “γλυκό σημείο”) είναι σχετικά μικρό, είναι επίσης σημαντικό το κράνος να είναι καλά εστιασμένο για να επωφεληθεί από την ποιότητα εμφάνισης του.

Πολύ θορυβώδες και με πολύ αδύναμο ήχο
Οι ικανότητες υπολογισμού παρέχονται από το Snapdragon XR2 της Qualcomm, το οποίο εξοπλίζει επίσης το Oculus Quest 2. Αυτό το σύστημα-on-a-chip είναι ειδικά βελτιστοποιημένο για εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα είναι η αναφορά του τομέα επί του παρόντος, με μια υπολογιστική ισχύ δύο φορές εκείνη του Snapdragon 835 που εξοπλίζει το Vive Focus Premier με το όνομα με το όνομα με το όνομα. Συνοδεύεται από 8 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Μια θύρα microSD που βρίσκεται στο εσωτερικό του κράνους (και επομένως ανέφικτη πρόσβαση) αυξάνει την αποθήκευση μέχρι 2 έως 2.

Τώρα ας μιλήσουμε για ένα πολύ σημαντικό μαύρο σημείο: Focus 3 χρησιμοποιεί ένα ενεργό σύστημα ψύξης (με μικρό ανεμιστήρα) για να πάρει τη μέγιστη απόδοση του Snapdragon XR2. Η ανησυχία είναι ότι το τελευταίο είναι πολύ θορυβώδες και ότι η ηχητική δύναμη των ομιλητών του κράνους είναι παράλληλα πολύ χαμηλή. Το αποτέλεσμα είναι ότι είναι συχνά δύσκολο να ακούσετε τον ήχο μιας εμπειρίας, ακόμη και σε ένα εντελώς σιωπηλό περιβάλλον. Εάν υπάρχει θόρυβος γύρω, η ακρόαση οδηγιών γίνεται γρήγορα πολύ δύσκολη ή ακόμη και αδύνατη.

Το Vive Focus 3, ωστόσο, διαθέτει θύρα Jack 3.5 mm επιτρέποντας τη σύνδεση εξωτερικών ακουστικών, τα οποία επικαλύπτουν λίγο το πρόβλημα. Έχει επίσης δύο θύρες USB 3.2 Gen 1 Τύπος C και διαχειρίζεται το Bluetooth 5.2. Παρόλα αυτά, εάν λάβουμε υπόψη τις χρήσεις που επισημαίνονται για τη συσκευή (Επαγγελματική Εκπαίδευση, Ανασκόπηση Αναθεώρησης κ.λπ.), η προεπιλεγμένη χρήση θα γίνει στην πλειονότητα των περιπτώσεων χωρίς ηχητική συσκευή προκειμένου να μπορέσει να διαλόγους με τους συναδέλφους του. Υπό αυτές τις συνθήκες, η κακή ποιότητα του ήχου και ο παρασιτικός του αναπνευστήρα αποτελούν σημαντικό πρόβλημα.

Ελεγκτές μόδας Oculus
Η HTC έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο από την πλευρά των ελεγκτών, οι οποίοι τώρα χρησιμοποιούν οπτική παρακολούθηση και περισσότερο σε υπερηχογράφημα (όπως στο Focus More). Το Focus 3 έχει τέσσερις κάμερες πρόσοψης τοποθετημένες με την Quest 2 και οι νέοι ελεγκτές του είναι επίσης πολύ εμπνευσμένοι από εκείνους του Oculus. Οι τελευταίοι επέβαλαν τον εαυτό τους ως αναφορά και αντιγράφηκαν επίσης από την HP (Reverb G2) και τη Sony (PlayStation VR). Η διάταξη των σπυριών είναι σχεδόν πανομοιότυπη, αλλά η εργονομία παραμένει κάτω από αυτό που προσφέρει το Quest 2.

Η απόδοση της παρακολούθησης είναι αρκετά σωστή, ακόμη και αν δεν φτάσει στο επίπεδο της Quest 2. Για τον τύπο των εμπειριών στον οποίο προορίζεται το Focus 3 (δηλαδή οι οποίες δεν απαιτούν πολύ γρήγορες κινήσεις), δεν είναι θέμα. Οι ελεγκτές έχουν αυτονομία περίπου 15 ωρών μεταξύ κάθε φορτίου σύμφωνα με το HTC, την οποία επιβεβαιώσαμε με ποικίλη χρήση. Η υποστηριζόμενη χρήση θα μειώσει αυτήν την αυτονομία. Οι ελεγκτές είναι εξοπλισμένοι με μπαταρία ιόντων λιθίου και επαναφορτίζονται μέσω καλωδίου τύπου διπλού C. Σημειώστε, ωστόσο, ότι δεν παραδίδεται κανένας φορτιστής και ότι πρέπει να ληφθεί ξεχωριστά.

Μια αφαιρούμενη μπαταρία για εντατική χρήση
Το ίδιο το κράνος επαναφορτίζεται χρησιμοποιώντας μια ειδική θύρα. Ο λόγος είναι ότι διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία, η οποία επιτρέπει τη συνεχή χρήση εφόσον έχετε εφεδρικές μπαταρίες. Η χειραγώγηση διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και κάθε μπαταρία έχει ακόμη δείκτη φόρτισης. Επιπλέον, οι μπαταρίες μπορούν να φορτωθούν κατά το ήμισυ (0% έως 50%) σε μόλις 30 λεπτά.

Πολύ πρακτικό για εντατική χρήση όπως βρέθηκαν σε κέντρα κατάρτισης, φεστιβάλ και άλλες εκθέσεις ή κέντρα ψυχαγωγίας. Στο ίδιο μητρώο, ο αφρός που έρχεται σε επαφή με το πρόσωπο και το πίσω μέρος του κεφαλιού είναι πλένονται και μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν.

Σημειώνουμε ότι είναι διαθέσιμη μια λειτουργία passthrough, πρακτική για να ελέγξουμε γρήγορα τι μας περιβάλλει, αλλά δεν είναι πραγματικά χρησιμοποιήσιμο για να κάνουμε επαυξημένη πραγματικότητα. Η χωρητικότητα παρακολούθησης των χεριών είναι επίσης διαθέσιμη ως εναλλακτική λύση στους ελεγκτές. Παραμένει στοιχειώδες, αλλά έχει την αξία των υφιστάμενων και μπορεί να σχεδιαστεί ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ορισμένες απλές εφαρμογές.

Μια διεπαφή που εκπληρώνει το ρόλο της
Από την πλευρά της εφαρμογής, το Vive Focus 3 έχει ένα αναθεωρημένο και διορθωμένο περιβάλλον υποδοχής. Μάλλον καθαρό, είναι και πάλι εμπνευσμένο από αυτό που βρίσκεται στο Oculus Quest 2, και επομένως εκπληρώνει πλήρως το ρόλο του. Ένα επαγγελματικό κατάστημα εφαρμογών προσφέρει ορισμένους συνεργάτες των συνεργατών (καθώς και προϊόντα HTC, όπως το Vive Sync), αλλά στη συνέχεια θα κρατήσει κάθε οργανισμό για να φορτώσει τις εφαρμογές που τον ενδιαφέρουν. Για την ανάπτυξη και τη χορήγηση κράνους, μια λύση διαχείρισης (MDM) που δημοσιεύθηκε από την HTC είναι διαθέσιμη και συμβατή με τους ηγέτες της αγοράς.

Σημειώστε ότι υπάρχουν επίσης μερικά μικρά παιχνίδια, αλλά ότι αυτή δεν είναι η αγορά στην οποία προορίζεται το κράνος και ότι συμβουλεύεται έντονα να μην το αγοράσετε για το σκοπό αυτό. Είναι δυνατόν να το συνδέσετε ασύρματα (με Wi-Fi 6) σε έναν υπολογιστή, αλλά θα προτείνουμε προτιμούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα αποκλειστικό κράνος PC, όπως το Vive Pro 2.

συμπέρασμα
Τελευταία λεπτομέρεια και όχι λιγότερο: η τιμή. Το Vive Focus 3 πωλείται 1180 ευρώ εκτός φόρου (δηλ. 1416 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του φόρου) με εγγύηση δύο ετών. Κάθε πρόσθετη μπαταρία κοστίζει 91 ευρώ, ενώ οι προστασίες θα πωλούνται ξεχωριστά για 45 ευρώ. Πρέπει να το συγκρίνετε με την τιμή του Oculus Quest 2: 349 ευρώ. Η προσφορά Oculus for Business έχει εξαφανιστεί υπέρ της χρήσης συσκευών στην τιμή αγοράς (πιθανή μέσω εργαστηρίου εφαρμογών), αυτό δίνει διαφορετική τιμή. Το ίδιο πράγμα σε σύγκριση με το Pico Neo 3 της επώνυμης κινεζικής εκκίνησης.

Το Focus 3 έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά δεν είναι χωρίς σφάλματα και επομένως είναι απαραίτητο να κάνουμε μια σοφή επιλογή που λαμβάνει υπόψη τους προϋπολογισμούς και τους περιορισμούς ανάπτυξης, ειδικά αφού η υπηρεσία μετά την πώληση της εταιρείας δεν είναι πάντα αντιδραστική σε περίπτωση προβλήματος. Παραμένει μια καλή επιλογή για τους επαγγελματίες που παρέχουν εντατική χρήση λόγω της ευρωστίας και των αξεσουάρ τους και αναζητούν εξοπλισμό που θα τους επιτρέψει να αναπτύξουν αυτό που θέλουν, όπως θέλουν και όταν θέλουν. Το Focus 3 είναι επίσης μια ενθαρρυντική πρόοδος για το HTC, την οποία μπορούμε να ελπίζουμε ότι το επόμενο κράνος κατέχει τελικά όλες τις υποσχέσεις του.

Επιλεγμένος για σενα

Long Live Focus 3 Προεπισκόπηση | Ζήτω η Γαλλία

Για παραγγελία περισσότερων από 10 δωμάτια, επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων.
Η τιμή περιλαμβάνει εγγύηση και επιχειρηματικές υπηρεσίες (BWS).

Ο φιναλίστ βραβείων VR

Το Vive Focus 3 είναι ένα αυτόνομο ακουστικό εικονικής πραγματικότητας που προορίζεται για επαγγελματίες. . Το HTC προσφέρει ένα οικοσύστημα για καλύτερη ενσωμάτωση του κράνους σε μια εταιρεία.

Αν ψάχνετε για το καλύτερο επαγγελματικό ακουστικό VR για επιχειρήσεις, μεγάλες ή μικρές, το HTC Vive Focus 3 είναι ο μεγάλος νικητής.

. Ένα από τα πιο άνετα κράνη που δοκιμάσαμε. Η μπαταρία που είναι τοποθετημένη στο πίσω. Το Focus 3 είναι ακόμη και προ-εξοπλισμένο με αφαιρούμενα μαξιλάρια, ανθεκτικά στην υγρασία και εύκολο να πλύνει.

Το Vive Focus 3 είναι ένα αυτόνομο ακουστικό εικονικής πραγματικότητας που προορίζεται για επαγγελματίες. . Το HTC προσφέρει ένα οικοσύστημα για καλύτερη ενσωμάτωση του κράνους σε μια εταιρεία.

Αν ψάχνετε για το καλύτερο επαγγελματικό ακουστικό VR για επιχειρήσεις, μεγάλες ή μικρές, το HTC Vive Focus 3 είναι ο μεγάλος νικητής.

Μειωμένη ολλική μεταφορά διαφανώς. Απεικονίστε όλα όσα μπορούν να φανταστούν. Μάθετε και διαμορφώστε με πρωτοφανή απόδοση. Εδώ είναι το Long Live Focus 3 all-in-one. Προσφέρει τα καλύτερα γραφικά στην κατηγορία, την εργονομική άνεση και τις εφαρμογές που θα μεταμορφώσουν τον τρόπο εργασίας σας.

Σας φέρνουμε μόνο το καλύτερο.
Παρακολούθηση υψηλής πιστότητας

Δείτε και χρησιμοποιήστε τα χέρια σας σε VR για μια πιο διαισθητική εμπειρία μεταβολής. Τοποθετήστε τους ελεγκτές σας ανά πάσα στιγμή για να ενεργοποιήσετε την παρακολούθηση χεριών σε 26 βαθμούς, γεγονός που σας επιτρέπει να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο ακρίβειας όταν αλληλεπιδράτε με το εικονικό περιβάλλον σας. Η ολοκληρωμένη αναγνώριση των χειρονομιών των χεριών ξεκλειδώνει τις εξατομικευμένες ενέργειες στις εφαρμογές σας VR. Συμβατότητα του απαιτούμενου περιεχομένου.

Πλοηγηθείτε στα μενού με ένα απλό δάχτυλο δάχτυλο.
Κάντε κλικ, σύρετε, μετακινηθείτε και πληκτρολογήστε με τα χέρια σας.
Σχεδιάστε τα όρια του φυσικού σας χώρου με διαφανή τρόπο.
Ορίστε το ύψος του εικονικού δαπέδου σας με μια απλή ώθηση των χεριών σας.
Σχεδιασμένο για κάθε τομέα δραστηριοτήτων και κάθε περίπτωση φαντασίας χρήσης.
Απομακρυσμένη συνεργασία

Συνεργαστείτε με την ομάδα σας παρά τη φυσική απόσταση και τα πολλά μέρη. Πάρτε μέρος σαν να συμμετείχατε ισχυρά και διαδραστικά εργαλεία VR.

Οπτικοποίηση του μάρκετινγκ και του σχεδιασμού

Φέρτε την καμπάνια σας στην εντυπωσιακή διάσταση του VR. Οραματίστε τις έννοιες από όλες τις γωνίες και όλες τις κλίμακες, σχεδιάστε συναρπαστικές αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες και βελτιστοποιήστε το πεδίο εφαρμογής των εικονικών συμβάντων.

Προσομοιώσεις κατάρτισης

Εξοπλίστε πραγματικά τους υπαλλήλους σας με τις κατάλληλες δεξιότητες. Μειώστε το κόστος και βελτιώστε την ασφάλεια του προγράμματος κατάρτισης σας.

Θεραπεία και αποκατάσταση

Το μέλλον της ιατρικής είναι εκεί. Χρησιμοποιήστε το απεριόριστο δυναμικό του VR στην υγειονομική περίθαλψη, από την απομακρυσμένη διάγνωση έως τη γνωστική θεραπεία, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης τραυματισμών κ.λπ.

Μάθηση και εκπαίδευση

Κάντε τη μάθηση και τη διδασκαλία πιο διασκεδαστική, πιο πρακτική και πιο ελκυστική χάρη στις βυθιστικές εμπειρίες VR.

Εμπειρίες βασισμένες στον τόπο

Επαναπροσδιορίστε τις δυνατότητες των μουσείων, των αίθουσων συναυλιών και των θεματικών πάρκων. Μη δημοσιευμένες εφαρμογές για το σχεδιασμό και την εμπειρία εκθέσεων και εκθέσεων ψυχαγωγίας.

All-in-one VR ότι το GOS όλα έξω για την ποιότητα των γραφικών.
Έως 120 ° Wide Field View

*Οι εικόνες περιέχουν πρόσθετα εφέ για να επιδείξουν λειτουργίες προϊόντων. Τα εφέ δεν αντικατοπτρίζουν το πραγματικό περιεχόμενο βίντεο.

Το ιδανικό σας σημείο παρατήρησης.

Το πολύ μεγάλο εύρος ρύθμισης IPD (χάσμα με κοιλότητα) (57mm-72mm) προσφέρει οπτική άνεση σε όλους. Βρείτε εύκολα το ιδανικό σας κενό χάρη στον τροχό ενώ φοράτε το κράνος.

*IPD – χάσμα που μετράται σε mm μεταξύ των κέντρων των μαθητών των ματιών.

Ο ενεργός μηχανισμός ψύξης και η βελτιστοποιημένη με θερμότητα μπαταρία διατηρούν τη θερμοκρασία της συσκευής σε ιδανικά επίπεδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένες επιδόσεις και μεγαλύτερες συνεδρίες εμβάπτισης.

Ο εντυπωσιακός τρισδιάστατος χώρος του.

Τα ηχεία που ανοίγουν σε δύο πιλότους προσφέρουν τρισδιάστατο ήχο χώρου. Για συνολική εμβάπτιση, είναι διαθέσιμο ένα βύσμα ήχου υψηλής ανάλυσης 3,5 mm.

Ο κατευθυντικός σχεδιασμός των ομιλητών, με μείωση των διαρροών ήχου, εγγυάται την εμπιστευτικότητα των συνομιλιών.

Εισαγάγετε και βγείτε από το VR σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σχεδιασμένο για εκθεσιακές αίθουσες και συμβάντα υψηλής απόδοσης. Αφαιρέστε και τοποθετήστε εύκολα το κράνος με το πατενταρισμένο κουμπί γρήγορης απελευθέρωσης.

Κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα σχημάτων προσώπου, τύπους όρασης και επικεντρώνεται ακόμη και στα γυαλιά. Χωρίς διακοσμητικά. Απλά άνεση και ευκολία στο πιο αγνό του.

Μακροπρόθεσμη απόδοση VR.

Ο ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός επιτρέπει έως και 2 ώρες συνεχούς χρήσης. Επαναφόρτιση γρήγορα μέχρι το 50 % της ισχύος σε μόλις 30 λεπτά όταν χρειάζεστε πρόσθετη ισχύ. Η εναλλάξιμη μπαταρία επιτρέπει την εύκολη επαναφόρτιση για χρήση VR όλη την ημέρα.

*Τα αποτελέσματα των δηλώσεων σχετικά με τις μπαταρίες μπορεί να διαφέρουν. Η διάρκεια ζωής των μπαταριών και των κύκλων φόρτωσης ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση του.

Μαγνητικά μαξιλάρια προσώπου και πίσω.

Διορθώστε, αποσυνδέστε και καθαρίστε γρήγορα τα μαξιλάρια κράνους.
Καλύτερη υγιεινή με προσωπικά μαξιλάρια όταν μοιράζεστε τη συσκευή.

Ισορροπημένη άνεση για μεγάλες συνεδρίες.

Καμπύλες και περιγράμματα για ένα ισορροπημένο αντίβαρο μεταξύ του προσοφθάλματος και της μπαταρίας. Άνεση για μεγάλες συνεδρίες, συμπεριλαμβανομένων προσομοιώσεων κατάρτισης που απαιτούν μεγαλύτερες κινήσεις.

Μια φυσική προσαρμογή.

Ισορροπημένη για να κρατάτε άνετα στα χέρια σας, ο ελεγκτής VIV Focus έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την είσοδο και την πλοήγηση κατά τη διάρκεια μακρών συνεδριών VR. Η διαχείριση των έξι βαθμών ελευθερίας (6DOF), τα σπυράκια και οι ενεργοποιήσεις που τοποθετούνται με εργονομικό τρόπο και οι αισθητήρες αφής επιτρέπουν διαισθητικούς και ακριβείς ελέγχους.

Με έως και 15 ώρες ζωής μπαταρίας και υποστήριξη φόρτωσης USB, έχει την απαραίτητη αντοχή για οποιαδήποτε επαγγελματική εφαρμογή.

Long Live Business Streaming

Πέρα από τις γραφικές δυνατότητες του VR all-in-one. Συνδεθείτε σε υπολογιστή μέσω καλωδίου ροής Vive ή Wi-Fi για να εξερευνήσετε εφαρμογές υψηλής έντασης γραφικών και να λάβετε προηγμένη απόδοση.

Λάβετε εξαιρετικές εφαρμογές και περιεχόμενο για να αγοράσετε το Viv Focus 3.
Vive Sync, VR Web Browser, VR Video Player και X Premium Content Titles.
Μάθε περισσότερα

*Η HTC διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διακόψει αυτήν την προσφορά ανά πάσα στιγμή. Μπορούν να ισχύουν άλλες εξαιρέσεις ή όρια.

Για παραγγελία περισσότερων από 10 δωμάτια, επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων.
Η τιμή περιλαμβάνει εγγύηση και επιχειρηματικές υπηρεσίες (BWS).