Πώς να κάνετε μια πληρωμή χωρίς επαφή με το τηλέφωνό σας?, Πληρωμές για κινητά Πληρώστε από το κινητό | Visa

Πληρώστε με το τηλέφωνό σας

Contents

Η πληρωμή χωρίς επαφή, είτε με τραπεζική κάρτα είτε με τηλέφωνο, χρησιμοποιεί τεχνολογία NFC. Το “κοντά στην επικοινωνία πεδίου” (NFC) στα αγγλικά, που ονομάζεται “Επικοινωνία από το Near Field” στα γαλλικά, είναι Σύντομη ασύρματη τεχνολογία. Επιτρέπει τη μετάδοση πληροφοριών (τραπεζική σε αυτή την περίπτωση), μεταξύ δύο περιφερειακών, και αυτό, σε απόσταση 10 εκατοστών μέγιστου.

Πώς να κάνετε μια πληρωμή χωρίς επαφή με το τηλέφωνό σας ?

Κάντε μια πληρωμή χωρίς επαφή με ένα τηλέφωνο έχει γίνει συνηθισμένο (αυτό συμβαίνει να λέτε) για μερικά χρόνια τώρα. Αλλά πώς λειτουργεί πραγματικά ? Ποια είναι η απαραίτητη τεχνολογία για να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας ? Ποιοι είναι οι τόποι που δέχονται πληρωμή χωρίς επαφή με ένα τηλέφωνο ? Για να απαντήσουμε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και σε πολλά άλλα, εδώ είναι το πλήρες αρχείο μας !

Ψάχνετε για έναν φορέα κινητής τηλεφωνίας προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας ?

 • Το ουσιώδες :
 • Για να κάνετε μια πληρωμή χωρίς επαφή με το τηλέφωνό σας, πρέπει να είναι Εξοπλισμένο με τεχνολογία NFC.
 • Μπορείτε να πληρώσετε σε επαφή με το τηλέφωνό σας χωρίς επαφή Όλες οι εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με τερματικό πληρωμής χωρίς επαφή.
 • Είναι συστηματικά απαραίτητο Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας Για να πραγματοποιήσετε πληρωμή χωρίς επαφή.
 • Εάν έχετε ένα smartphone Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα Πληρωμή Google, και το iPhone θα χρησιμοποιήσει το σύστημα Αμοιβή μήλου.
 • Μπορείτε επίσης να Κάντε μια πληρωμή χωρίς επαφή με το τηλέφωνό σας χάρη στην εφαρμογή Paylib, Δημιουργήθηκε από μια ομάδα γαλλικών τραπεζών.

Πληρωμή χωρίς επαφή με ένα τηλέφωνο

Η πληρωμή χωρίς επαφή με μια τραπεζική κάρτα είναι μια ήδη καλά αγκυροβολημένη χειρονομία στους τρόπους. Πρακτικό, απλό και γρήγορο, είναι ένα μέσο πληρωμής που έχει προσελκύσει τους περισσότερους καταναλωτές στη Γαλλία και στον κόσμο. Αλλά τι γίνεται με την πληρωμή χωρίς επαφή με το κινητό σας ? Ας κάνουμε ένα check in.

Πληρωμή χωρίς επαφή με το smartphone σας: Πώς λειτουργεί ?

Πληρωμή smartphone de récouillage

Η πληρωμή χωρίς επαφή, είτε με τραπεζική κάρτα είτε με τηλέφωνο, χρησιμοποιεί τεχνολογία NFC. Το “κοντά στην επικοινωνία πεδίου” (NFC) στα αγγλικά, που ονομάζεται “Επικοινωνία από το Near Field” στα γαλλικά, είναι Σύντομη ασύρματη τεχνολογία. Επιτρέπει τη μετάδοση πληροφοριών (τραπεζική σε αυτή την περίπτωση), μεταξύ δύο περιφερειακών, και αυτό, σε απόσταση 10 εκατοστών μέγιστου.

Για να φτιάξετε ένα Πληρωμή χωρίς επαφή με ένα τηλέφωνο, Τα δύο περιφερειακά πρέπει να είναι εξοπλισμένα με τη διάσημη τεχνολογία NFC. Επομένως, πρέπει, πάνω απ ‘όλα, να ελέγξετε ότι το smartphone σας είναι καλά εξοπλισμένο με αυτήν την τεχνολογία. Είναι, πολύ συγκεκριμένα, ένα τσιπ που εισάγεται στο τηλέφωνο τη στιγμή της κατασκευής του. Μπορείτε να ελέγξετε τον ιστότοπο της μάρκας του τηλεφώνου σας, για να δείτε εάν το μοντέλο smartphone σας είναι εξοπλισμένο με αυτό. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να το προσθέσετε αργότερα. Θα είναι τότε απαραίτητο Εξοπλίζετε ένα συμβατό smartphone για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο πληρωμής.

Σε αντίθεση με αυτό που συνηθίζετε να βλέπετε ή να κάνετε, δεν είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε την πιστωτική σας κάρτα ή το τηλέφωνό σας στον τερματικό πληρωμής έτσι ώστε να λαμβάνει χώρα. Μπορείτε απλά να μείνετε πάνω από τον τερματικό πληρωμής για λίγα δευτερόλεπτα, λιγότερο από 10 εκατοστά, και θα γίνει. Είναι μια συμβουλή που μπορεί να είναι χρήσιμη Εάν θέλετε να περιορίσετε τις επαφές, Ιδιαίτερα όσο απαιτούνται τα εμπόδια υγιεινής.

Για να πετύχετε να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας, εάν είναι καλά εξοπλισμένο με τεχνολογία NFC, πρέπει Κατεβάστε μια αίτηση πληρωμής για κινητά. Για ορισμένα τηλέφωνα, μπορεί ήδη να εγκατασταθεί στο τηλέφωνο κατά τη στιγμή της αγοράς, για άλλους, θα πρέπει να μεταβείτε στο Google Play Store (Android) ή στο App Store (iOS) για να το κατεβάσετε. Η χρήση μιας ειδικής εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας είναι ο μόνος τρόπος Ασφαλίστε τα τραπεζικά σας δεδομένα και τις πληρωμές για κινητά. Θα παρουσιάσουμε τις διάφορες υπάρχουσες εφαρμογές σε εσάς, λίγο περισσότερο σε αυτό το άρθρο.

Φανταστείτε μια προσφορά για κινητά για να επωφεληθείτε από ένα νέο smartphone συμβατό με NFC ? κάλεσε τον 09 75 18 80 51Ή ζητήστε να ανακληθείτε δωρεάν. Οι σύμβουλοι μας θα σας καθοδηγήσουν στην επιλογή του πακέτου κινητής τηλεφωνίας για να βρείτε την προσφορά που θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες σας και θα σας επιτρέψει να πληρώσετε με το smartphone σας.

Σε ποιες εγκαταστάσεις μπορείτε να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας ?

Εάν το smartphone σας έχει τεχνολογία NFC, μπορείτε τότε Πληρώστε με το κινητό σας σε όλα τα καταστήματα και τα καταστήματα με ένα τερματικό πληρωμής χωρίς επαφή. Με άλλα λόγια, εάν μπορείτε να πληρώσετε χωρίς επαφή με την τραπεζική σας κάρτα, τότε μπορείτε να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας. Είναι τόσο απλό !

Όταν εισάγετε ένα κατάστημα ή εστιατόριο για παράδειγμα, ελέγξτε ότι έχει το τερματικό πληρωμής Το σύμβολο της πληρωμής χωρίς επαφή. Σε περίπτωση αμφιβολίας, απλά ρωτήστε τον διευθυντή της εγκατάστασης εάν αποδέχεται αυτή τη μέθοδο πληρωμής. Στη Γαλλία, η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων είναι εξοπλισμένη με αυτόν τον τύπο τερματικού, ακόμη και μικρούς ανεξάρτητους εμπόρους. Για να πούμε την αλήθεια, είναι ακόμη και ένας τρόπος πληρωμής που εκτιμούν, γιατί Τα τραπεζικά έξοδα που ισχύουν για αυτά είναι συχνά λιγότερο σημαντικά Αυτό για μια συμβατική πληρωμή. Είναι επομένως γρήγορο και επωφελές για τον πελάτη και για τον έμπορο !

Ποιο είναι το κόστος όταν θέλετε να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας ?

χρήματα που πληρώνουν χωρίς επαφή

Η πληρωμή χωρίς επαφή με ένα τηλέφωνο είναι δωρεάν στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Οι εφαρμογές πληρωμής χωρίς επαφή με κινητά είναι δωρεάν, Αλλά είναι σε επίπεδο τράπεζάς σας ότι το κόστος μπορεί να ισχύει. Κατά κανόνα, εάν δεν έχετε χρέωση όταν πληρώνετε χωρίς επαφή με την τραπεζική σας κάρτα, Δεν πρέπει να έχετε αμοιβή για πληρωμή χωρίς επαφή με το τηλέφωνό σας. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ελέγξετε τις ρήτρες και τους όρους του τραπεζικού σας λογαριασμού σχετικά με την πληρωμή χωρίς επαφή. Μπορεί επίσης να υπάρχουν ρήτρες αφιερωμένες στην πληρωμή χωρίς επαφή με κινητά και συγκεκριμένες πληροφορίες σε περίπτωση εφαρμογών τρίτου μέρους.

Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε με την τράπεζά σας για να μάθετε εάν προσφέρει, ή αν πρόκειται για συνεργάτη, μιας αίτησης πληρωμής για κινητά. Η Crédit Agricole, για παράδειγμα, προσφέρει στους πελάτες της να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Paylib, ώστε να μπορείτε Πληρώστε με το τηλέφωνό σας. Αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή “My Card” Crédit Agricole. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό αντιστοιχεί ένα εικονικό αντίγραφο της φυσικής σας τραπεζικής κάρτας, που βρίσκετε στο τηλέφωνό σας αντί του πορτοφολιού σας.

Πληρώστε με το Android ή το τηλέφωνο iPhone σας: Ποιες διαφορές ?

Πληρωμή Google
Smartphone Android
Αμοιβή μήλου
iPhone (ios)
Δωρεάν χρήση
Διαδικτυακή πληρωμή
Αποθηκευτική πληρωμή
Μέθοδος για την πληρωμή Απλό ξεκλείδωμα τηλεφώνου Αναγνώριση προσώπου ή ψηφιακό αποτύπωμα

Φανταστείτε ένα πακέτο με smartphone για να πληρώσετε χωρίς επαφή ? Καλέστε μας στο 09 75 18 80 51 Ή Ζητήστε να θυμηθείτε δωρεάν. Οι σύμβουλοι μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το πακέτο για κινητά και το smartphone που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πληρωμή χωρίς επαφή στο Android με το Google Pay

Εάν το τηλέφωνό σας λειτουργεί με το λειτουργικό σύστημα Android, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι η εφαρμογή “Google Pay” έχει ήδη εγκατασταθεί. Αυτό είναι ένα Ηλεκτρονικό πορτοφόλι που σας επιτρέπει να καταγράφετε τις τραπεζικές σας κάρτες και να μπορείτε να πληρώσετε, online ή στο κατάστημα. Για να λειτουργήσει σωστά, το Google Pay απαιτεί να έχετε την τελευταία έκδοση του Android στο τηλέφωνό σας, μια απλή και δωρεάν ενημέρωση μπορεί να εκτελεστεί αν αυτό δεν συμβαίνει. Για Πληρώστε με το τηλέφωνό σας και το Google Pay Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Λήψη ή ανοίξτε την εφαρμογή Google Pay,
 2. Εισαγάγετε μια τραπεζική κάρτα στην εφαρμογή, είτε πληκτρολογώντας τους αριθμούς της κάρτας σας, είτε τοποθετώντας την κάρτα σας στο τηλέφωνό σας,
 3. Μεταβείτε σε ένα κατάστημα εξοπλισμένο με ένα ηλεκτρονικό τερματικό πληρωμής (VSE) που προσφέρει λειτουργία χωρίς επαφή,
 4. Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας,
 5. Προσεγγίστε το τηλέφωνό σας λιγότερο από 10 εκατοστά από το TPE, και αυτό είναι Η συναλλαγή πραγματοποιείται !

Εφόσον το Google Pay δεν απαιτεί ξεκλείδωμα εκτός από εκείνη του τηλεφώνου, σας συμβουλεύουμε να προστατεύσετε καλά το smartphone σας με κωδικό, κωδικό πρόσβασης, αναγνώριση προσώπου ή ψηφιακό αποτύπωμα σας. Να είστε χωρίς φόβο, καμία συναλλαγή δεν μπορεί να γίνει εάν το τηλέφωνό σας είναι κλειδωμένο. Εναπόκειται σε εσάς να βρείτε έναν απροσδιόριστο κώδικα, αλλά μην το ξεχνάτε, θα ήταν ντροπή !

Εάν έχετε ένα smartphone Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο σύστημα πληρωμών χωρίς επαφή από το Google Pay. Για τους ιδιοκτήτες ενός iPhone, από την άλλη πλευρά, μόνο η Apple Pay θα είναι προσβάσιμη και χρησιμοποιήσιμη για τις πληρωμές σας στα καταστήματα.

Πληρωμή χωρίς επαφή με iPhone και Apple Pay

Στο Apple, αν θέλετε να κάνετε ψώνια σε καταστήματα με το iPhone σας, Πρέπει να περάσετε από την Apple Pay. Αυτή η εφαρμογή, που περιλαμβάνεται επίσης στο τηλέφωνο όταν την αγοράζετε, σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε μία ή περισσότερες τραπεζικές κάρτες, με ασφάλεια και ελεύθερα. Εάν θέλετε απλώς να μεταφέρετε χρήματα σε συγγενείς ή να κάνετε ηλεκτρονικές αγορές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη εφαρμογή πληρωμής για κινητά. Για Κάντε μια πληρωμή χωρίς επαφή με το iPhone σας στο κατάστημα, Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Pay,
 2. Εισαγάγετε μία ή περισσότερες τραπεζικές κάρτες στην εφαρμογή,
 3. Επισκεφθείτε ένα ίδρυμα εξοπλισμένο με ένα TPE χωρίς επαφή ή ένα συγκεκριμένο TPE για την Apple Pay,
 4. Εξουσιοδοτήστε τη συναλλαγή με αναγνώριση προσώπου ή το δακτυλικό σας αποτύπωμα,
 5. Προσεγγίστε το iPhone σας λιγότερο από 10 εκατοστά από τον τερματικό πληρωμής, Και αυτό είναι, είναι εγκατεστημένο !

Να είστε προσεκτικοί σε περίπτωση κλοπής του τηλεφώνου σας, πρέπει να αντιταχθείτε στις τραπεζικές κάρτες που καταγράφονται στην αίτησή σας πληρωμής. Ειδοποιήστε επίσης τον χειριστή του κινητού σας ώστε το τηλέφωνό σας να μην μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί. Οι υπηρεσίες πελατών του SFR, Orange, Bouygues, Free και All Operators γενικά, συχνά αντιδρούν σε αυτή την περίπτωση.

Αίτηση πληρωμής χωρίς επαφή με τηλέφωνο

Επί Η επαφή χωρίς επαφή με ένα τηλέφωνο, Πολλοί παίκτες έχουν γεννηθεί τα τελευταία χρόνια και έχουν προσφέρει υπηρεσίες all-in-one. Αντιμέτωποι με αυτήν την αναζωπύρωση, οι παραδοσιακές τράπεζες έχουν ενωθεί για να δημιουργήσουν ένα ασφαλές και αποτελεσματικό σύστημα πληρωμών: Paylib. Ας κάνουμε απολογισμό όλων των δυνατοτήτων που έχετε στη διάθεσή σας.

Εφαρμογές που προσφέρουν πληρωμή χωρίς επαφή μέσω smartphone

Πληρωμή smartphone de récouillage

Εάν θέλετε να είστε σε θέση Επικοινωνήστε με το smartphone σας, Και ότι η παραδοσιακή σας τράπεζα δεν το επιτρέπει, μία από τις πιο δημοφιλείς λύσεις είναι να ανοίξει ένας λογαριασμός με ένα “neobank”. Ένα Neobank σας επιτρέπει να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, συχνά δωρεάν, και να αποκτήσετε μια φυσική κάρτα πληρωμής, μια εικονική κάρτα ή και τα δύο. Αυτό δεν αντικαθιστά μια παραδοσιακή τράπεζα επειδή οι προσφερόμενες υπηρεσίες δεν είναι τόσο πλήρεις. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να είστε σε υπερανάληψη, δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από τραπεζικά δάνεια ή συμβουλές. Η ιδέα είναι επομένως να μην αντικαταστήσετε την παραδοσιακή σας τράπεζα, αλλά να σας προσφέρουμε Μια εναλλακτική λύση για τη διαχείριση των χρημάτων και των πληρωμών σας.

Μεταξύ αυτών των ηλεκτρονικών μεταφορέων, υπάρχουν ηθοποιοί όπως το Revolut, το N26, η Λυδία και πολλοί άλλοι. Αυτό που έχουν κοινό είναι η 100% αποτιμημένη διαχείριση του λογαριασμού σας και του πορτοφολιού σας. Απλά κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά για να ανοίξετε έναν λογαριασμό και να πάρετε μια τραπεζική κάρτα (φυσική ή εικονική). Μόλις δημιουργηθεί η κάρτα σας, μπορείτε να την ενσωματώσετε στο Google Pay ή στο Apple Pay για να προχωρήσετε Οι πληρωμές σας χωρίς επαφή με το τηλέφωνό σας.

Οι Neobanques λαμβάνουν μερικές φορές προμήθειες στις αποσύρσεις χρημάτων σας από ένα συγκεκριμένο ποσό ή μια σειρά από αναλήψεις. Η πληρωμή χωρίς επαφή μέσω τηλεφώνου είναι μία από τις δωρεάν υπηρεσίες στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Paylib: Η εφαρμογή για κινητά που αναπτύχθηκε από τις τράπεζες

Αντιμέτωποι με την τεράστια άφιξη των Neobancs και των νέων τραπεζικών υπηρεσιών, πολλές γαλλικές τράπεζες έχουν συναντηθεί για να δημιουργήσουν το Paylib. Σήμερα, αυτό είναι το μόνο πραγματικό Εναλλακτική λύση στο Google Pay Εάν θέλετε να πληρώσετε χωρίς επαφή με το smartphone Android σας. Το Paylib προσφέρει τρεις υπηρεσίες για να σας επιτρέψει να ωφελήσετε καλύτερα και να διαχειριστείτε τα χρήματά σας: πληρωμή χωρίς επαφή από την εφαρμογή για κινητά, την ηλεκτρονική πληρωμή και την πληρωμή με φίλους. Αυτή η τελευταία υπηρεσία διευκολύνει την αποστολή και την παραλαβή χρημάτων μεταξύ δύο ατόμων με λογαριασμό Paylib. Πρόκειται επίσης από την υπηρεσία που προσέφερε η Neobancs για τα οποία μιλούσαμε νωρίτερα σε αυτό το άρθρο.

Ολοκλήρωσε την περιοχή των τραπεζικών μεταφορών που χρειάζονται αρκετές ημέρες για να φτάσουν ! Με την αρχή της “πληρωμής με φίλους”, εσείς Λάβετε τα χρήματα αμέσως στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι, και μπορεί να το ξοδέψει χωρίς καθυστέρηση στο κατάστημα ή σε απευθείας σύνδεση, χάρη στην πληρωμή χωρίς επαφή μέσω τηλεφώνου ή σε απευθείας σύνδεση πληρωμή. Είναι ένας νέος τρόπος να δώσετε στον εαυτό σας χρήματα με φίλους, πιο ασφαλή και ταχύτερη από την ανταλλαγή εισιτηρίων από το ένα χέρι στο άλλο (ακόμη και αν δεν εμποδίζει το άλλο) !

Θέλετε ένα νέο πακέτο με το smartphone να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Paylib ? Επικοινωνήστε μαζί μας στις 09 75 18 80 51 (Δευτέρα την Παρασκευή 8 π.μ. έως 9 μ.μ., Σάββατο 9:30 π.μ. έως 6:30 μ.μ., Κυριακή 9 π.μ. έως 5 μ.μ.). Οι σύμβουλοι μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το πακέτο για κινητά και το smartphone που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Το Paylib προσφέρεται επί του παρόντος από περισσότερα από 15 τραπεζικά ιδρύματα: Crédit Agricole, BNP Paribas, La Banque Postale, Société Générale, Crédit Mutuel Arkéa, BPCE, Ομοσπονδιακή Τράπεζα Crédit Mutuel και μερικές από τις αντίστοιχες επικάλυψης τους. Εάν είστε πελάτης με μία από αυτές τις τράπεζες, θα πρέπει να είστε σε θέση να εγκαταστήσετε και Χρησιμοποιήστε το Paylib απευθείας από την τραπεζική σας εφαρμογή για κινητά.

Τα στοιχεία των υπηρεσιών Paylib σύμφωνα με την τράπεζά σας

Τράπεζα Διαδικτυακή πληρωμή Αποθηκευτική πληρωμή
(ασυμβίβαστο iPhone)
Πληρωμή με φίλους
Γεωργική πίστη
BNP Paribas
Η ταχυδρομική τράπεζα
Societe Generale
Caisse d’epargne
Λαϊκή τράπεζα
Αμοιβαία πίστη

Αυτός ο πίνακας σύγκρισης δεν είναι εξαντλητικός. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες Paylib που προσφέρονται από την τράπεζά σας, επικοινωνήστε με τον σύμβουλό σας ή το ραντεβού σας απευθείας στην περιοχή πελάτη της τράπεζάς σας.

Συχνές ερωτήσεις

Που δέχεται πληρωμή paylib ?

Όλες οι μεγαλύτερες τράπεζες είναι συμβατές με Η αίτηση Paylib. Αυτή είναι η περίπτωση για παράδειγμα της Crédit Agricole, BNP Paribas, La Banque Postale, Société Générale, Hello Bank!, Boursorama Banque, Crédit Mutuel Arkea, Banque Populaire, Caisse d’Epargne, Crédit Mutuel, CIC.

Είναι δωρεάν paylib ?

Το Paylib είναι μια υπηρεσία πληρωμής κινητής τηλεφωνίας χωρίς επαφή Και είναι πράγματι Ελεύθερος. Δεν υπάρχει πρόσθετο κόστος για τις συναλλαγές σας.

Ενημερώθηκε στις 02/14/2023

Η Pauline εργάστηκε στο Echos du Net μεταξύ 2020 και 2022 και εποπτεύει την συντακτική ομάδα ειδικότερα.

Πληρώστε με το τηλέφωνό σας

πληρωμή εκκρεμούς

Ανακαλύψτε τη Visa, ένα δίκτυο που συμβάλλει στην προστασία των πληρωμών για κινητά χωρίς επαφή

Για να προσθέσετε εύκολα την κάρτα Visa στο κινητό σας ..

Από το κινητό σας: Κάντε κλικ εδώ
Από υπολογιστή ή tablet: Σάρωση αυτού του κώδικα QR με το κινητό σας.

FR qr κωδικός

Προσθέστε την κάρτα Visa στο κινητό σας χωρίς καθυστέρηση

Steven Προσθήκη κάρτας

 1. Ανοίξτε την αίτηση πληρωμής σας
 2. Πατήστε “+” ή “Προσθήκη”
 3. Σαρώστε την κάρτα σας ή εισαγάγετε τους αριθμούς σας με μη αυτόματο τρόπο
 4. Αποδεχτείτε όρους τραπεζικής
 5. Αποδεχτείτε το αίτημα ελέγχου ταυτότητας που αποστέλλεται από την τράπεζά σας

Υπόκειται στη διαθεσιμότητα πληρωμής χωρίς επαφή με κινητά με την τράπεζά σας.

Μάθετε πώς να γίνετε πρωταθλητής πληρωμής χωρίς επαφή

Στίβεν Πληρωμή

 1. Ανοίξτε την αίτηση πληρωμής σας
 2. Πιστοποιήστε τον εαυτό σας με το τηλέφωνό σας
 3. Τοποθετήστε το κινητό σας στον τερματικό πληρωμής
 4. Αυτό είναι !

Visa Team = Visasous Team Team διαθεσιμότητα αποθεματικού χωρίς επαφή με κινητό με την τράπεζά σας.

Επωφεληθείτε από την ασφάλεια της πληρωμής κινητής τηλεφωνίας χωρίς επαφή και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματά της:

Τώρα που έχετε καταγράψει την κάρτα Visa στην εφαρμογή σας για κινητά και ότι η πληρωμή για κινητά χωρίς επαφή δεν έχει μυστικά για εσάς, επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου πληρωμής.

Σύρετε βασίλισσες

Εξαιρετικά ασφαλείς πληρωμές

Όπως και οι βασίλισσες της νύχτας, μπορείτε να εξασφαλίσετε τις πληρωμές κινητής τηλεφωνίας χωρίς επαφή με δακτυλικά αποτυπώματα … ή με τον τρόπο ελέγχου ταυτότητας της επιλογής σας: αναγνώριση προσώπου, κώδικας ή διάγραμμα.

Δείτε τους όρους ασφαλείας που ισχύουν σύμφωνα με το κινητό σας.

πειρατής

Τα ασφαλή δεδομένα πληρωμής σας

Επειδή είναι πολύ πολύτιμα, η Visa βοηθά στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη διάρκεια των πληρωμών κινητής τηλεφωνίας χωρίς επαφή.

ορειβασία

Πληρωμή ακόμη και πέραν των € 50

Σπρώξτε τα όριά σας και αυτά της πληρωμής χωρίς επαφή πληρώνοντας τις αγορές σας με το κινητό σας χωρίς επαφή.

Υπόκειται στη διαθεσιμότητα πληρωμής χωρίς επαφή με κινητά με την τράπεζά σας.Δείτε τους όρους που ισχύουν για την τράπεζά σας για εξουσιοδοτημένα όρια πληρωμών.

Ακόμα δεν είναι πεπεισμένος ? Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα στην εικόνα της πληρωμής κινητής τηλεφωνίας χωρίς επαφή

πληρωμή εκκρεμούς

Εξαιρετικά ασφαλείς πληρωμές για τις αγορές σας

Είτε για τις καθημερινές σας αγορές, για να ευχαριστήσετε είτε να διασκεδάσετε. Οι πληρωμές κινητής τηλεφωνίας σας είναι ασφαλισμένες μέσω ασφάλειας με αναγνώριση προσώπου, ψηφιακό αποτύπωμα ή κωδικό.

Στίβεν Πλεονεκτήματα

Με δύο λόγια: απλή και πρακτική

Η κατοχή της κάρτας Visa στο τηλέφωνό σας είναι σε θέση να βγείτε από το σπίτι σας με το κινητό σας και έτσι να είναι σε θέση να κάνετε κινητές πληρωμές ακόμη και πέρα ​​από 50 €.

Υπόκειται στη διαθεσιμότητα πληρωμής χωρίς επαφή με κινητά με την τράπεζά σας.Δείτε τους όρους που ισχύουν για την τράπεζά σας για εξουσιοδοτημένα όρια πληρωμών.

Χωρίς επαφή Paylib

Με το Paylib, πληρώνετε όλες τις αγορές σας με την τραπεζική σας κάρτα από το CB Visa Range σε επαφή με την επαφή με το Android Smartphone σας. Ακόμη και πέρα ​​από 50 €.

Με το Paylib, πληρώνετε όλες τις αγορές σας με την τραπεζική σας κάρτα από το CB Visa Range σε επαφή με την επαφή με το Android Smartphone σας. Ακόμη και πέρα ​​από 50 €.

Με το Paylib, ορίσετε όλες τις αγορές σας με την τραπεζική σας κάρτα από το εύρος Visa CB χωρίς να βλέπετε περισσότερη επαφή με το smartphone Android σας. Ακόμη και πέρα ​​από 50 €.

Με το Paylib, ορίσετε όλες τις αγορές σας με την τραπεζική σας κάρτα από το εύρος Visa CB χωρίς να βλέπετε περισσότερη επαφή με το smartphone Android σας. Ακόμη και πέρα ​​από 50 €.

Πως δουλεύει ?

Με το Paylib στο smartphone Android, πληρώνετε όλες τις αγορές σας για μια απλή χειρονομία. Πλησιάζουμε στο πίσω μέρος του τηλεφώνου του από τον τερματικό πληρωμής, περιμένουμε το “μπιπ” και hop, πληρώνεται ! Διατηρείτε όλα τα πλεονεκτήματα που σχετίζονται με την τραπεζική σας κάρτα στο εύρος Visa CB.