Συγκρίνετε τα καλύτερα πακέτα Διαδικτύου και αποθηκεύστε με αυτό το εργαλείο, προσιτά πακέτα Διαδικτύου – Virgin Plus

Το πιο προσιτό Διαδίκτυο είναι πίσω για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Πακέτα από 35 $/ μήνα

Contents

Στη συνέχεια, ξεκινήστε τη διάσημη συζήτηση και τη διάσημη ερώτηση: Ποιο είναι το καλύτερο μεταξύ των δύο για το Διαδίκτυο?

Συγκρίνετε τα καλύτερα πακέτα Διαδικτύου και αποθηκεύστε με αυτό το εργαλείο

Αποκτήστε την ταχύτερη εξυπηρέτηση και αποθηκεύστε το επόμενο πακέτο διαδικτύου σας χάρη στο συγκριτικό εργαλείο μας. Είτε ψάχνετε για συνδρομή φοιτητών, απεριόριστο σχέδιο, πρόσβαση μέσω ινών ή καλωδίων, βρείτε τη λίστα των καλύτερων προσφορών και τιμής των εταιρειών πρόσβασης στο Διαδίκτυο και των παρόχων στο Κεμπέκ όπως: Bell, Videotron, Ebox, Telus, Virgin, Cogeco και άλλοι. Εξοικονομήστε εύκολα χρήματα συγκρίνοντας τις τιμές και το κόστος ανά μήνα, ανάλογα με την περιοχή σας, για να πληρώσετε λιγότερα για το WiFi σας στο σπίτι.

Έχει γίνει ουσιαστικά μια ουσιαστική ανάγκη. Πρέπει να έχουμε πρόσβαση στο Διαδίκτυο είτε μέσω τεχνολογιών οπτικών ινών, καλωδίου, δορυφόρου στον οποίο εξαπλώνουμε στη συνέχεια μέσω Wi-Fi για να έχουμε ασύρματες συνδέσεις.

Το χρειαζόμαστε για το έργο είτε στο γραφείο της εταιρείας μας, είτε στο σπίτι όταν κάνουμε τηλεργασία. Προφανώς χρειαζόμαστε επίσης το σπίτι μας. Μπορεί να είναι για την ψυχαγωγία μας, όπως τα βίντεο streaming και τα online βιντεοπαιχνίδια, καθώς και όλα όσα σχετίζονται με την αυτοματοποίηση του σπιτιού και το έξυπνο σπίτι.

Ωστόσο, επιλέξτε το πακέτο σας στο Διαδίκτυο και κάνετε τη σωστή επιλογή ίσως δύσκολη. Η μετάβαση σε όλους τους ιστότοπους των διαφόρων παρόχων πρόσβασης στο Διαδίκτυο μπορεί να γίνει παζλ για μερικούς.

Το εύρος ζώνης ευρείας ζώνης, ο αριθμός των περιορισμένων ή απεριόριστων δεδομένων, οι ταχύτητες λήψης και τα megabits ανά δευτερόλεπτο (MBPS), η τεχνολογία των οπτικών ινών, ADSL ή ομοαξονικής καλωδιακής τεχνολογίας, είναι όλα αυτά διαθέσιμα στην περιοχή ή όχι?

Είναι δύσκολο να αποφασίσουμε μεταξύ αυτού όσο είναι μερικές φορές δύσκολο να κατανοήσουμε το εύρος ζώνης και τα δεδομένα που χρειαζόμαστε για να μην πληρώσουμε πάρα πολύ για μια υπηρεσία που δεν έχουμε ανάγκη.

Επιπλέον, πολλοί έχουν το αντανακλαστικό για να παρακολουθήσουν μόνο τις προσφορές των μεγάλων διαχειριστών υπηρεσιών Διαδικτύου όπως το Bell ή το Videotron για παράδειγμα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άλλοι παίκτες στην αγορά!

Δεδομένου ότι καθένας από εμάς έχει σημαντικά κριτήρια για τη σύνδεσή μας στο Διαδίκτυο και ότι ψάχνουμε για την καλύτερη αξία για τα χρήματα, είναι προς το συμφέρον σας να δείτε όλες τις προσωρινές προσφορές και προσφορές που είναι προσβάσιμες στην περιοχή μας.

Αφού παρουσίασε ήδη το συγκριτικό κυτταρικών σχεδίων, η εταιρεία του Μόντρεαλ, το Planhub και εγώ είμαστε ευτυχείς να προσφέρουμε ένα εντελώς δωρεάν εργαλείο το οποίο αυτή τη φορά επιτρέπει τη σύγκριση όλων των πακέτων στο διαδίκτυο σε ένα μέρος για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή τιμή.

Βρείτε το καλύτερο πακέτο Διαδικτύου για σπίτι ή εργασία

Ο συγκριτής μας καθιστά δυνατή την εύρεση των καλύτερων ποσοστών οικιστικών και εταιρειών διαδικτυακών σχεδίων με διάφορους διαχειριστές διαδικτύου και παρόχους στο Κεμπέκ και τον Καναδά.

Ενημερώθηκε συνεχώς με τις τελευταίες προσφορές της αγοράς, ο συγκριτής λειτουργεί ως βάση δεδομένων των πακέτων Διαδικτύου.

Όλοι οι σημαντικοί προμηθευτές Διαδικτύου στο Κεμπέκ και τον Καναδά είναι:

 • Κουδούνι
 • βίντεο
 • Ebox
 • Τέλος
 • Xplornet
 • Τηλεπικοινωνία
 • B2B2C
 • ΖΩΗΡΟΣ
 • Βράνια
 • Κιβώτιο
 • Παρθένο κινητό
 • Σφυρίζω
 • Teksavvy
 • Altima Telecom
 • Διανέμω
 • Τηλεπικοινωνία Bravo
 • Allo Telecom
 • Κι αλλα!

Η αρχή και η χρήση του συγκριτή δεν θα μπορούσε να είναι πιο περίπλοκη. Μόλις βρεθούμε στο συγκριτή, ακολουθούμε μόνο τα βήματα.

Ξεκινάμε αναφέροντας την επαρχία στην οποία ζούμε. Στη συνέχεια, καταχωρίζουμε τον προμηθευτή Διαδικτύου με τον οποίο είμαστε αυτή τη στιγμή.

Στη συνέχεια, καθορίζουμε την ταχύτητα του Διαδικτύου από τα megabits ανά δευτερόλεπτο που χρειαζόμαστε. Εάν δυσκολεύουμε να το καθορίσουμε, μπορούμε να ζητήσουμε βοήθεια και να απαντήσουμε σε μερικές γρήγορες ερωτήσεις, είτε:

 • Πόσα άτομα χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το Διαδίκτυο στο σπίτι ή στην επιχείρησή μας
 • Πόσες συσκευές συνδέονται στο Διαδίκτυο.
 • Ο αριθμός των ατόμων που εργάζονται στο σπίτι.
 • Η ποιότητα των βίντεο που παρακολουθούμε στο διαδίκτυο (HD ή 4K).
 • Εάν παίζουμε online παιχνίδια
 • Το οποίο είναι πιο σημαντικό για εμάς σε έναν προμηθευτή Διαδικτύου (υπηρεσία, ποιότητα, τιμή)

Στη συνέχεια εισάγουμε τον ταχυδρομικό μας κωδικό. Αυτό σας επιτρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τις καλύτερες προσφορές στην περιοχή μας.

Plan Hub Συγκρίνετε το πακέτο Διαδικτύου Francoischarron.com

Ο συγκριτής εμφανίζει όλα τα διαθέσιμα πακέτα Διαδικτύου σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης μας.

Ποια είναι η καλύτερη προσφορά στο διαδίκτυο της στιγμής?

Στη συνέχεια, ο συγκριτής εμφανίζει όλα τα πακέτα Διαδικτύου που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τα ερευνητικά μας κριτήρια. Μπορούμε στη συνέχεια να τα ταξινομήσουμε σύμφωνα με την ταχύτητα λήψης, τον αριθμό των δεδομένων, τα συνιστώμενα πακέτα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης ή τα φθηνότερα πακέτα.

Τα αποτελέσματα τοποθετούνται από τα φθηνότερα έως τα πιο ακριβά, που μας επιτρέπει να δούμε γρήγορα τι μας προσφέρει την καλύτερη τιμή σύμφωνα με τα κριτήρια μας.

Μπορούμε ακόμη και να εγγραφούμε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ειδοποιήσεις τιμών σύμφωνα με τα ερευνητικά μας κριτήρια. Αυτό το εργαλείο είναι πολύ πρακτικό, ενώ οι τιμές συχνά κυμαίνονται από έναν προμηθευτή στον άλλο και από τη μια σεζόν στην άλλη.

Δοκιμάστε την ταχύτητα του Διαδικτύου σας και βρείτε μια καλύτερη τιμή

Ένα άλλο ενδιαφέρον εργαλείο του Συγκριτή Πακέτου Διαδικτύου είναι αυτό της δοκιμής ταχύτητας.

Όχι μόνο αυτό μας δίνει την ακριβή ταχύτητα της σύνδεσής μας σε megabits ανά δευτερόλεπτο, αλλά μας επιτρέπει επίσης να δούμε πόσο μπορούμε να πληρώσουμε σε έναν άλλο προμηθευτή για την ίδια ταχύτητα.

Πάντα με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή!

Hub Plan Test Speed ​​Internet Σύνδεση Francoischarron.com

Βρείτε την καλύτερη τιμή για την ταχύτητα στο διαδίκτυο που έχετε.

Αυτό είναι επομένως ενδιαφέρον για να εξοικονομήσετε χρήματα, στρέφοντας σε μια φθηνότερη ή εντελώς επιλογή ως εργαλείο διαπραγμάτευσης με την τρέχουσα διατήρηση σημείων προμηθευτή.

Εν ολίγοις, είναι μια όμορφη πλατφόρμα που πρέπει να έχει στα αγαπημένα του προγράμματα περιήγησης στο Web, προκειμένου να αποθηκεύσει το επόμενο πακέτο του Διαδικτύου και να αποθηκεύσει μερικά.

Ποιος είναι ο καλύτερος μεταξύ Bell ή Videotron για το Διαδίκτυο?

Όταν έρθει η ώρα να αναζητήσουμε ένα νέο πακέτο στο Διαδίκτυο στο Κεμπέκ, οι δύο σημαντικότεροι παίκτες στους οποίους αρκετοί θα γυρίσουν είναι Bell και Videotron.

Στη συνέχεια, ξεκινήστε τη διάσημη συζήτηση και τη διάσημη ερώτηση: Ποιο είναι το καλύτερο μεταξύ των δύο για το Διαδίκτυο?

Οι δύο τηλεπικοινωνιακοί γίγαντες προσφέρουν ευρυζωνικά σχέδια Διαδικτύου που μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες του καθενός.

Και οι δύο δεν χρησιμοποιούν απαραίτητα την ίδια τεχνολογία, ανάλογα με την περιοχή όπου είμαστε. Ο Bell επιλέγει την οπτική ίνα στην πλειονότητα των περιοχών, αλλά εξακολουθεί να έχει δίκτυο DSL σε άλλα. Το Videotron χρησιμοποιεί επίσης οπτικές ίνες, τότε το ομοαξονικό καλώδιο για άλλες περιοχές.

Από την άποψη των προσφορών, αυτό είναι κυκλικό και αυτή είναι η σημασία της χρήσης του πακέτου συγκριτή μας και της εγγραφής σε ειδοποιήσεις, επειδή οι προσφορές μεταβάλλονται συνεχώς.

Όλοι προσφέρουν διαφημιστικές προσφορές σύμφωνα με τις εποχές με τιμές μερικές φορές αναθεωρημένες καθώς προσθέτουμε άλλες υπηρεσίες όπως η τηλεόραση, τα πακέτα κινητών τηλεφώνων για κινητά τηλέφωνα ή μια ενσύρματη τηλεφωνική γραμμή.

Όπου θα μειωθεί γενικά, βρίσκεται στο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών και στην αξιοπιστία του δικτύου.

Η Bell έχει καλύτερη φήμη όσον αφορά την αξιοπιστία του δικτύου του σε αντίθεση με το Videotron.

Από την άλλη πλευρά, η φήμη της εξυπηρέτησης πελατών της είναι τουλάχιστον. αποτρόπαιος. Αρκετοί άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν με την πάροδο του χρόνου και ο Bell αποκτά απρόσκοπτα σημειώσεις. Αντίστροφα το Videotron γενικά κάνει καλή φιγούρα σε αυτό το μέτωπο.

Εν ολίγοις, πρόκειται για ζήτημα προτιμήσεων που μερικές φορές απλώς καταλήγουν να επηρεάζονται από τις τιμές που προσφέρονται από το καθένα.

Αυτό το χρονικό περιέχει συνδέσεις συνεργασίας. Μάθε περισσότερα.

Το πιο προσιτό Διαδίκτυο είναι πίσω για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Εφαρμόστε τα μοναδικά τέλη εγκατάστασης των 60 $.

Το πιο προσιτό Διαδίκτυο είναι πίσω για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Λάβετε 50 MB /S Megabytes ανά δευτερόλεπτο σε 40 $ /μήνα. κάθε μήνα

Μετά από πίστωση 25 $ για 12 μήνες.

Το πιο προσιτό Διαδίκτυο είναι πίσω για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Λάβετε 300 MB /S Megabytes ανά δευτερόλεπτο σε 55 $ /μήνα. κάθε μήνα

Μετά από πίστωση 35 $ για 12 μήνες.

Εφαρμόστε τα μοναδικά τέλη εγκατάστασης των 60 $.

Δεκάρα! Το Internet Virgin Plus δεν προσφέρεται στην επαρχία σας.

Σημειώστε ότι το Internet Virgin Plus προσφέρεται μόνο στο Οντάριο και στο Κεμπέκ.

Πακέτα Διαδικτύου Virgin Plus

(Επαρχία 🙂 συμπεριλαμβανομένου:/fr/internet/content-main/index.Inc

Καλό να ξέρω :

 • 1 από το μοναδικό κόστος εγκατάστασης των $ 60 ισχύει εάν αρνηθείτε την αυτο-εγκατάσταση όταν είστε επιλέξιμοι και εάν ζητήσετε επίσκεψη τεχνικού. Οι πελάτες που δεν είναι επιλέξιμοι για αυτο-εγκατάσταση θα λάβουν την επίσκεψη ενός τεχνικού χωρίς κόστος.
 • Προσφέρονται στα νέα μέλη της Virgin Plus, όπου το επιτρέπουν η πρόσβαση και η τεχνολογία.
 • Οι προσφορές βασίζονται σε συνεχή συνδρομή σε ένα επιλέξιμο πακέτο Διαδικτύου. Οι διαφημιστικές πιστώσεις αποτελούνται από μηνιαία πίστωση στην τρέχουσα τιμή. Η τρέχουσα τιμή θα μπορούσε να αυξηθεί κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας. Εάν αυξηθεί η τρέχουσα τιμή, η μηνιαία τιμή σας θα αυξηθεί, αλλά θα συνεχίσετε να λαμβάνετε τη μηνιαία πίστωση σας για τη διάρκεια του promo. Οποιαδήποτε αλλαγή που έγινε στις Υπηρεσίες θα μπορούσε να επηρεάσει την τιμή ή/και να οδηγήσει στην απώλεια πιστώσεων ή προωθήσεων, εάν συμβαίνει αυτό, δεδομένου ότι οι όροι επιλεξιμότητας θα μπορούσαν να διαφέρουν.
 • Περιλαμβάνεται η ενοικίαση του μόντεμ.
 • Η χρήση της υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένης της απεριόριστης χρήσης, πρέπει να σέβεται τους όρους υπηρεσίας Διαδικτύου.
 • Η πρόσβαση στις ταχύτητες απομάκρυνσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την απόσταση μεταξύ του μόντεμ του μέλους και του εξοπλισμού μεταγωγής Virgin Plus. Οι πραγματικές ταχύτητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον εξοπλισμό, τη διαμόρφωση, την κυκλοφορία στο διαδίκτυο, τον διακομιστή, τις περιβαλλοντικές συνθήκες ή άλλους παράγοντες.

Πόσο γρήγορα χρειάζεστε?

 • Εικόνες
 • ΜΟΥΣΙΚΗ
 • βίντεο
 • Ταινία HD

10 MB φωτογραφίες

25 MB μουσική

500 MB βίντεο

3 GB HD ταινία

Προτείνετε τους φίλους σας για περισσότερες αποταμιεύσεις.

Προσκαλέστε τους φίλους σας να συμμετάσχουν στο Virgin Plus και θα λάβετε κάθε πίστωση 50 $ στο τιμολόγιο. Προτείνετε έως και 6 φίλους ετησίως για να λάβετε έως και 300 $ σε πιστώσεις στο τιμολόγιο!

Οι υπηρεσίες Internet και TV είναι καλύτερες μαζί. Αποκτήστε τα δύο από 60 $ /μήνα. κάθε μήνα

Επιπλέον, πάρτε ένα Google Chromecast, εγγραφείτε στο τμήμα τηλεόρασης ως μέρος ενός πακέτου έξι μηνών. Προσφέρεται ως μέρος των νέων ενεργοποιήσεων. Καλέστε, μετακινήστε ή μεταβείτε σε ένα κατάστημα Virgin Plus για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά.

Καλα ΝΕΑ! Μπορείτε να πάρετε την Virgin Plus TV τώρα.

Τα μέλη του Διαδικτύου μπορούν να προσθέσουν τηλεόραση Virgin Plus σε ένα επιλέξιμο απεριόριστο πακέτο Διαδικτύου από 35 /μήνα. ανά μήνα και κοιτάξτε το περιεχόμενο ζωντανά και κατόπιν αιτήματος τα πιο μεγάλα, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Γιατί να επιλέξετε το Internet Virgin Plus?

Απεριόριστα πακέτα Διαδικτύου με χαμηλό μηνιαίο κόστος, χωρίς κρυμμένα έξοδα και χωρίς μακροπρόθεσμη σύμβαση. Το μόντεμ συμπεριλαμβάνεται.

Απεριόριστη χρήση με την επιθυμητή ταχύτητα για να συνεχίσετε να παίζετε, να πλοηγείτε και να εκπέμπετε όλη την ημέρα.

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών, είτε αυτοπροσώπως, στο τηλέφωνο είτε στο διαδίκτυο, καθώς και μια βραβευμένη εφαρμογή αυτοεξυπηρέτησης.

Ανταμοιβές και πλεονεκτήματα

Πάρτε περισσότερα με οφέλη συμμετοχής – το πρόγραμμα ανταμοιβής N ° 1 στον Καναδά*, όπου τα μέλη μπορούν να εξοικονομήσουν 1.000 $ στις καθημερινές αγορές τους.

Μόντεμ που κερδίζουμε να γνωρίζουμε.

Τα μόντεμ μας έχουν πολλές μεγάλες ιδιότητες και έχουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία Wi-Fi για να εξασφαλίσουν μια σούπερ ισχυρή σύνδεση σε όλο το σπίτι.

Πρόγραμμα αυτο-εγκατάστασης

Παίρνουμε πολύ σοβαρά την υγεία και την ασφάλεια της ομάδας μας και των μελών μας. Σήμερα, ανακοινώνουμε την έναρξη του προγράμματος αυτο-εγκατάστασης και υποβοηθούμενης επισκευής. Σε ορισμένες περιοχές, τα μόντεμ μας Virgin Internet μπορούν να σταλούν μέσω ταχυδρομείου απευθείας στη διεύθυνση του μέλους. Η αυτο-εγκατάσταση είναι απλή και εύκολη χάρη στις παρεχόμενες οδηγίες. Τα μέλη μπορούν εύκολα να διαμορφώσουν και να εγκαταστήσουν τον εξοπλισμό του Διαδικτύου με εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

Εάν είστε μαζί μας, έχετε
Δικαίωμα στα οφέλη μελών.

Στο δεύτερο όπου είστε μαζί μας, παίρνετε λαμπρές προσφορές για τη μόδα, όμορφες εκπτώσεις στο ταξίδι, εμπειρίες v.Εγώ.Π. αποκλειστικά και πολλά άλλα.