Το Video Premium θέλει να προσθέσει, όπως το Netflix και το Disney, τη διαφήμιση πριν από το περιεχόμενό της, το Netflix ή το Amazon Prime Video: The Comparison

Netflix ή Amazon Prime Video: Η σύγκριση

Το συνειδητοποιούμε με την πρώτη ματιά. Σχετικά με το ζήτημα της τιμής, αποφασιστικό κριτήριο, δεν υπάρχει φωτογραφία: Το Amazon Prime Video είναι πολύ φθηνότερο από το Netflix, με ίση υπηρεσία. Παρ ‘όλα αυτά, με το νέο του πακέτο Essential Netflix με παμπ, Προσφέρεται σε € 5,99/μήνα, το Netflix προσφέρει φθηνότερη συνδρομή από αυτή στο βίντεο Amazon Prime Video.

Το Video Premium θέλει να προσθέσει, όπως το Netflix και το Disney+, διαφήμιση πριν από το περιεχόμενό της

Εάν θέλετε να κάνετε χωρίς αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε μερικά ακόμη ευρώ, όπως ανακοινώθηκε από το Amazon.

Από το huffpost με AFP

Ένα χέρι που κρατά ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης με ένα

Nurphoto / Nurphoto μέσω Getty Images

Το Prime Video θα αυξήσει τις τιμές του για όσους δεν θα θέλουν τη διαφήμιση πριν παρακολουθήσουν τα προγράμματά τους. (Φωτογραφία απεικόνισης)

Οικονομία – και τρία. Με τη σειρά του, η γιγαντιαία πλατφόρμα streaming του Amazon, Prime Video, θα προσθέσει διαφημίσεις στο περιεχόμενό της από το 2024, είπε αυτή την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, η προσφορά της χωρίς παμπ είναι πιο ακριβή.

“Για να συνεχίσετε να επενδύετε σε πειστικά περιεχόμενα και να συνεχίσετε να αυξάνετε αυτές τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις, από τις αρχές του 2024, το Prime Video Prime Shows θα περιλαμβάνει περιορισμένες διαφημίσεις”, ανακοίνωσε τον γίγαντα στον ιστότοπό του.

Αυτή η προσφορά με τη διαφήμιση θα ξεκινήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τον Καναδά στις αρχές του επόμενου έτους, πριν από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, το Μεξικό και την Αυστραλία το 2024, καθορίζει το Amazon.

Η τιμή της πρωταρχικής συνδρομής δεν θα αλλάξει. Ωστόσο, οι συνδρομητές θα μπορούν να επιλέξουν διαφημιστικό περιεχόμενο, για 2,99 $ ανά επιπλέον μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τιμή αυτής της συνδρομής σε άλλες χώρες θα ανακοινωθεί αργότερα, καθορίζει την ομάδα.

Μπόνους βίντεο, όχι το πρώτο παράδειγμα

Το Amazon δεν είναι η πρώτη πλατφόρμα συνεχούς ροής για να προσφέρει αυτό το είδος συνδρομής. Η Disney+ ξεκίνησε πέρυσι στις Ηνωμένες Πολιτείες μια συνδρομή με διαφήμιση, φθηνότερη από τη συνδρομή χωρίς διαφήμιση, και στη συνέχεια την επέκτεινε στην Ευρώπη. Ένας από τους κύριους αντιπάλους του, Netflix, ξεκίνησε επίσης αυτό το είδος προσφοράς στον κόσμο.

Οι πλατφόρμες ροής επιδιώκουν να πολεμήσουν την πτώση του αριθμού των συνδρομητών τους, με προσφορές με ή χωρίς διαφήμιση ή τον περιορισμό της ανταλλαγής κωδικών πρόσβασης μεταξύ των χρηστών.

Για να δείτε επίσης Το huffpost ::

 • Έχετε αρνηθεί τα cookies που σχετίζονται με περιεχόμενο από τρίτους με εγγραφή. Επομένως, δεν θα μπορείτε να διαβάσετε τα βίντεό μας που χρειάζονται τρίτα cookies για να εργαστούν.
 • Χρησιμοποιείτε ένα διαφημιστικό αποκλεισμό. Σας συμβουλεύουμε να το απενεργοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στα βίντεό μας.

Μετά το “Sentinel” στο Prime Video, ο Jonathan Cohen, ονειρεύεται να παίξει έναν πολύ εκπληκτικό ρόλο

Το “The Time Roe” Season 2 φτάνει στο Prime Video, αλλά εκτός αυτού, πώς ήταν το τέλος της εποχής 1 ?

Netflix ή Amazon Prime Video: Η σύγκριση

Αυτός είναι ο αγώνας των σεφ. Το Netflix και το Amazon Prime Video είναι οι δύο πιο δημοφιλείς υπηρεσίες SVOD στον κόσμο. Τιμή, Κατάλογος, Χαρακτηριστικά, Διεπαφή, Επιλογές. Συγκρίναμε τις δύο πλατφόρμες. Έτσι, μάλλον Netflix ή Amazon Prime Video ?

Netflix ή Amazon Prime Video: Η σύγκριση

Maxime Blondet – Τροποποιήθηκε στις 04/17/2023 στις 12:32 μ.μ

 1. 1- Η τιμή: Το Amazon Prime Video Met Ko Netflix
 2. 2 – Ο κατάλογος: Το Netflix συναντήθηκε με το Ko Amazon Prime Video
 3. 3 – Χαρακτηριστικά: Netflix Advantage
 4. 4 – Η διεπαφή χρήστη: ισότητα μεταξύ Netflix και Amazon Prime Video
 5. 5 – Συνδεδεμένες Υπηρεσίες: Το Amazon Prime Video Met Ko Netflix
 6. Τελικό αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ Netflix και Amazon Prime Video

1- Η τιμή: Το Amazon Prime Video Met Ko Netflix

Το συνειδητοποιούμε με την πρώτη ματιά. Σχετικά με το ζήτημα της τιμής, αποφασιστικό κριτήριο, δεν υπάρχει φωτογραφία: Το Amazon Prime Video είναι πολύ φθηνότερο από το Netflix, με ίση υπηρεσία. Παρ ‘όλα αυτά, με το νέο του πακέτο Essential Netflix με παμπ, Προσφέρεται σε € 5,99/μήνα, το Netflix προσφέρει φθηνότερη συνδρομή από αυτή στο βίντεο Amazon Prime Video.

Η συνδρομή στο Amazon Prime Video (3 οθόνες ταυτόχρονα, μέχρι το Ultra HD) επιστρέφει σε € 6,99/μήνα. Είναι φθηνότερο από τρεις από τις τέσσερις συνδρομές στο Netflix. Πράγματι, η βασική προσφορά (1 οθόνη, HD) είναι € 8,99/μήνα, η τυπική προσφορά (2 ταυτόχρονες οθόνες, HD) είναι € 13,49/μήνα και η προσφορά Premium (4 ταυτόχρονες οθόνες, Ultra HD 4K) είναι € 17,99/ μήνας. Εάν κολλήσουμε στο τυποποιημένο πακέτο του Netflix, το πιο συνηθισμένο, είναι σχεδόν διπλάσιο από το μηνιαίο συνδρομή στο Amazon Prime Video.

Αναφέρεται σε ένα χρόνο, η διαφορά είναι τεράστια: η συνδρομή στο Amazon Prime Video είναι 69,90 €, ενώ η προσφορά Netflix Standard κοστίζει € 161,88 ή Διαφορά 100 €. Είναι τεράστιο. Έτσι, για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν σειρά χωρίς να σπάσουν την τράπεζα, ο μεγάλος αντίπαλος του Netflix εμφανίζει ένα σχεδόν ασυναγώνιστη τιμή. Επί πλέον, Ένας μήνας δωρεάν δοκιμής προσφέρεται με Amazon Prime (που περιλαμβάνει το Amazon Prime Video και παρέχει πρόσβαση στο Ligue 1 Pass).

Η Ariase δίνει το σημείο : Amazon Prime Video
Σκορ : Amazon Prime Video 1 – Netflix 0

2 – Ο κατάλογος: Το Netflix συναντήθηκε με το Ko Amazon Prime Video

Ο κατάλογος είναι το άλλο αποφασιστικό κριτήριο όταν επιλέγετε να εγγραφείτε σε μια πλατφόρμα βίντεο ροής. Και, σε αυτό το δευτερόλεπτο, είναι η σειρά του Netflix να βάλει ένα uppercut που βάζει το βίντεο Ko Amazon Prime. Ο κατάλογος είναι αυτό που εξηγεί την πλανητική επιτυχία του Netflix που επενδύει σε περισσότερα από δέκα δισεκατομμύρια κάθε χρόνο.

Netflix-Succes-Vignette-2

Ήδη, σε αριθμό περιεχομένου, δεν υπάρχει φωτογραφία. Υπάρχει ακριβώς 7037 τίτλοι στο Netflix (Πηγή Justwatch Μάρτιος 2023) Όταν υπάρχουν 3931 στο Amazon Prime Video. Στη συνέχεια, είτε είτε στη ροή υπηρεσιών βίντεο, υπάρχουν τεράστιες επιτυχίες όπως, στη σειρά..

Επιπλέον, το Amazon Prime Video και το Netflix παράγουν πρωτότυπα προγράμματα ή αγοράζουν αποκλειστικά δικαιώματα στο περιεχόμενο. Και, σε αυτόν τον τομέα, η Netflix έκανε ένα όνομα για τον εαυτό του στις αρχές του Σπίτι από τραπουλόχαρτα. Φήμη που δεν απορρίπτεται σήμερα από τότε, με εξαίρεση Παιχνίδι των θρόνων, Η καλύτερη σειρά είναι στο Netflix. Stranger Things Και La casa de papel, Για να αναφέρουμε μερικά, εμφανίζονται στη λίστα των πιο παρακολουθούμενων σειρών στον κόσμο. Όσο για το βίντεο Amazon Prime, όλοι χαιρετούν την ποιότητα ορισμένων από τις σειρές του, Τα αγόρια, Η θαυμάσια κυρία Maisel, ή πιο πρόσφατα Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών, Μετάδοση σε πρωταρχικό βίντεο από το 2022.

Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά τις ταινίες, ο κατάλογος του Premium Video παρέχεται καλύτερα από αυτόν του Netflix. Παρ ‘όλα αυτά, το Netflix είναι όλο και πιο καλές ταινίες.

Αλλά, αν το Netflix συντρίψει το Amazon Prime Video στο επίπεδο του καταλόγου, δεν είναι εντελώς παράλογο. Η ροή, η σειρά και η παραγωγή είναι το Netflix Core Heart. Ενώ για το Amazon, είναι το διαδικτυακό εμπόριο και η υπηρεσία SVOD είναι μια υπηρεσία μεταξύ πολλών άλλων, ένα ακόμη επιχείρημα για να μας πείσει να λάβουμε συνδρομή στο Amazon Prime. Παρ ‘όλα αυτά, και αυτό είναι ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα του Amazon Prime Video: Η υπηρεσία δίνει πρόσβαση στο Channel League 1, το οποίο κατέχει το 80% των δικαιωμάτων διάχυσης της Ligue 1.

Η Ariase δίνει το σημείο : Netflix
Σκορ : Amazon Prime Video 1 – Netflix 1

3 – Χαρακτηριστικά: Netflix Advantage

Το Amazon Prime Video, όπως το Netflix, προσφέρει το ένα ως το άλλο τη δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο ροής. Η ομοιότητα δεν σταματά εκεί. Οι δύο υπηρεσίες βίντεο συνεχούς ροής έχουν άλλα κοινά χαρακτηριστικά: τη δυνατότητα του Κοιτάξτε ταυτόχρονα αρκετούς τίτλους, η πιθανότητα Λήψη περιεχομένου, τη δυνατότητα να εξετάσουμε το περιεχόμενο σε ένα Πλήθος συμβατών συσκευών, ή τη δυνατότητα του Παρακολουθήστε το περιεχόμενο Ultra HD, Εάν η συσκευή σας είναι συμβατή (και αν έχετε τη συνδρομή Netflix Premium).

Παρ ‘όλα αυτά, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το Netflix έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα στο βίντεο Amazon Prime Video. Πράγματι, Το Netflix είναι προσβάσιμο από το κουτί του. Αυτό ισχύει για όλες σχεδόν τις προσφορές στο Διαδίκτυο σχεδόν σε όλους τους φορείς εκμετάλλευσης. Το Netflix περιλαμβάνεται ακόμη και στη συνδρομή Delta FreeBox.

Η Ariase δίνει το σημείο : Netflix
Σκορ : Amazon Prime Video 1 – Netflix 2

4 – Η διεπαφή χρήστη: ισότητα μεταξύ Netflix και Amazon Prime Video

Σε αυτό το σημείο, είναι αδύνατο να αποφασιστεί μεταξύ των δύο υπηρεσιών SVOD ως διεπαφές για το χρήστη του Netflix και του Amazon Prime Video είναι παρόμοιες. Είναι λάθος. Πράγματι, οι σελίδες στο σπίτι είναι δομημένες με τον ίδιο τρόπο, με, στην κορυφή της οθόνης, μια γραμμή μενού με μια μηχανή αναζήτησης ή μια καρτέλα για ταινίες και άλλη για σειρά.

Τα περιεχόμενα διαιρούνται από το τμήμα, ένα για συστάσεις, ένα άλλο για το πιο δημοφιλές περιεχόμενο, ένα άλλο για προγράμματα που έχουν προστεθεί πρόσφατα ή άλλο για πρωτότυπα προγράμματα.

μεγάλο

Στη συνέχεια, στις δύο πλατφόρμες βίντεο ροής, όταν μεταβιβάζετε το Jacquette μιας ταινίας ή μιας σειράς, ανοίγει ένα παράθυρο. Αρκεί τότε για να κάνετε κλικ στην ανάγνωση για να συνεχίσετε το πρόγραμμά σας όπου το αφήσατε. Μπορούμε επίσης να ανοίξουμε τη σελίδα παρουσίασης του περιεχομένου κάνοντας κλικ στο όνομα του προγράμματος (Premium Video) ή στο Downward Arrow (Netflix). Από εκεί, είναι δυνατόν να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις εποχές και όλα τα επεισόδια μιας σειράς ή ακόμα και παρόμοιων τίτλων.

Στο Netflix όπως στο Video Prime, το περιβάλλον χρήστη είναι πολύ σαφής και το Απλή και αποτελεσματική πλοήγηση.

Η Ariase δίνει το σημείο : Amazon Prime Video και Netflix
Σκορ : Amazon Prime Video 2 – Netflix 3

5 – Συνδεδεμένες Υπηρεσίες: Το Amazon Prime Video Met Ko Netflix

Αυτή είναι μια από τις μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο υπηρεσιών βίντεο που έχουν ριζικά διαφορετικές προσεγγίσεις. Το Netflix είναι αποκλειστικά μια πλατφόρμα ροής. Η ροή είναι η ειδικότητά του. Η Netflix θέτει τα πάντα στον πλούτο του καταλόγου του και την παραγωγή αποκλειστικού και πρωτότυπου περιεχομένου.

Amazon Prime Video, είναι διαφορετικό. Η υπηρεσία συνεχούς ροής είναι μέρος ενός συνόλου. Αυτή είναι μια από τις πολλαπλές υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην συνδρομή Amazon Prime, η οποία επιτρέπει επίσης πρόσβαση Πρωταρχική μουσική, Ανάγνωση, Φωτογραφίες Amazon, Amazon κατάστημα και το επιταχυνόμενη παράδοση. Η Amazon επέλεξε τη στρατηγική διαφοροποίησης για τη δημιουργία εσόδων από την προσφορά της. Και βρείτε τόσες πολλές υπηρεσίες σε μια συνδρομή σε μόλις € 6,99/μήνα ή € 69,90/έτος, είναι εξαιρετικό. Ακόμη και αν, σε αντάλλαγμα, ο κατάλογος Premium Video είναι λιγότερο παρέχεται από το Netflix. Επιπλέον, με το Amazon Prime Video, είναι δυνατόν Εγγραφείτε σε πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το Ligue 1 Pass, το Warner Pass, OCS, Paramount+.

Η Ariase δίνει το σημείο : Netflix
Σκορ : Amazon Prime Video 3 – Netflix 3

Τελικό αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ Netflix και Amazon Prime Video

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ψηφιακών γίγαντες δεν έχει ως αποτέλεσμα τέλεια ισότητα. Εάν είστε ανεμιστήρας και περάστε όλα τα βράδια που παρακολουθούν τη σειρά σε streaming, τότε θα αποφασίσετε να εγγραφείτε στο Netflix. Ο παγκόσμιος ηγέτης στη ροή βίντεο έχει δημιουργήσει την επιτυχία του στον πλούτο του καταλόγου του. Πολύ συχνά, πράγματι, Η καλύτερη σειρά είναι στο Netflix.

Από την άλλη πλευρά, εάν αισθάνεστε ότι ο χρόνος που περνάτε παρακολουθώντας ταινίες ή σειρές δεν είναι αρκετά σημαντικός για να δικαιολογήσει την πληρωμή 10 € ή περισσότερο ανά μήνα, τότε θα αποφασίσετε να πάρετε ένα Συνδρομή στο Amazon Prime Video, πολύ φθηνότερο από το Netflix, και με πολλές περισσότερες υπηρεσίες.

Παρ ‘όλα αυτά, η αγορά βίντεο streaming δεν περιορίζεται σε βίντεο Netflix και Amazon Prime. Η Disney+, το Bouquet OCS και το Canal+ Series είναι πολύ καλές εναλλακτικές λύσεις ή πολύ καλά συμπληρώματα, με καταλόγους γνωστούς για την ποιότητα του περιεχομένου τους.

“Credits: Το Amazon και το λογότυπο του Amazon είναι εμπορικά σήματα Amazon.com, inc. ή τις θυγατρικές της.””

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Αυτά τα αρχεία μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν:

 • Pass Ligue 1 Amazon: Τιμή, Συνδρομή και Παιχνίδια στο Prime Video
 • Πώς να παρακολουθήσετε το Amazon Prime Video στην τηλεόρασή του ?
 • Πώς να παρακολουθήσετε το Amazon Prime Video με το Bouygues Telecom ?
 • Πώς να έχετε το Amazon Prime Video με το SFR ?
 • Πώς να παρακολουθήσετε το Amazon Prime Video με δωρεάν ?
 • Πώς να έχετε το Amazon Prime Video με το Orange ?
 • Η καλύτερη σειρά βίντεο Amazon Prime