Ροή και επανάληψη Netflix – SFR, Netflix Συνδρομή: Ποια είναι η επιλογή ενός? Τιμή, τέλος κοινής χρήσης λογαριασμών, παμπ. Γνωρίζω τα πάντα

Συνδρομή Netflix: Ποιο θα επιλέξει ? Τιμή, τέλος κοινής χρήσης λογαριασμών, παμπ. Γνωρίζω τα πάντα

Κατεβάστε επίσης το αγαπημένο σας περιεχόμενο για να τα παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης όπου κι αν βρίσκεστε.

Ανοησία

Δόλιος

Το Netflix είναι μια υπηρεσία συνεχούς ροής που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία τηλεοπτικών σειρών, τηλεόρασης, κινούμενων και ντοκιμαντέρ.

Αρχικά βασικά προγράμματα

Κοιτάξτε πολλά προγράμματα λατρείας όπως φίλοι, σπάζοντας κακά και μην χάσετε τη σειρά επιτυχίας όπως το Casa del Papel ή το Black Mirror.

Το περιεχόμενό σας εκτός σύνδεσης

Κατεβάστε επίσης το αγαπημένο σας περιεχόμενο για να τα παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης όπου κι αν βρίσκεστε.

Κινηματογράφος σε διάφορες συσκευές

Μπορείτε να δείτε ό, τι θέλετε, όταν θέλετε, χωρίς διαφήμιση και αυτό μέχρι 4 οθόνες ταυτόχρονα από τον υπολογιστή σας, το smartphone, το tablet ή τη συνδεδεμένη τηλεόρασή σας.

Για να επωφεληθείτε από την προσφορά

Επιλέξτε το κουτί ή το πακέτο κινητού σας και προσθέστε την επιλογή Netflix και επικυρώστε το καλάθι σας
Ενεργοποιήστε το κουτί ή το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας
Επωφεληθείτε από την επιλογή σας στην τηλεόρασή σας ή στην εφαρμογή Netflix
Είστε ήδη ένας πελάτης SFR εγγραφείτε από την περιοχή του πελάτη σας

Σειρά, ταινίες, ντοκιμαντέρ. Σε όλες τις οθόνες σας

Επισκόπηση προγραμμάτων

Σε όλες τις οθόνες σας

Netflix στο κουτί SFR σας

Κουτί V1

Κουτί V2

Κουτί 4K

Αποκωδικοποιητής συν

Αποκωδικοποιητής συν αλυσίδα 66

8 αποκωδικοποιητής τηλεόρασης

Αποκάλυψη τηλεόρασης 8 αλυσίδα 66

Θα θέλατε επίσης

SFR Cinema Ένα προσαρμοσμένο μπουκέτο για τους οπαδούς του κινηματογράφου

Το Amazon Prime the Amazon Prime Subscription σάς επιτρέπει να παρακολουθήσετε πολλές ταινίες και σειρές βραβείων, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής σειράς Amazon απευθείας στην τηλεόραση, το tablet, το smartphone ή τον υπολογιστή σας. Επίσης, επωφεληθείτε από όλα τα άλλα πλεονεκτήματα που περιλαμβάνονται στην προσφορά σας Amazon Prime: Δωρεάν και απεριόριστη παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέρα σε εκατομμύρια άρθρα στη Γαλλία, Prime Music, Twitch Prime, Amazon Photos, Prime Reading και πολλά άλλα !

Φωτογραφία: © Netflix

Ροή και επανάληψη Netflix σε όλες τις οθόνες σας με SFR

Οι λάτρεις της σειράς τηλεόρασης και κινηματογράφου δεν θα θρυμματίζουν την ευχαρίστησή τους: η συνδρομή Netflix είναι διαθέσιμη στο SFR Unlimited σε όλες τις οθόνες σας, χωρίς δέσμευση.Εάν δεν γνωρίζετε ότι το Netflix είναι ότι έχετε αδρανοποιηθεί ! Αυτή η υπηρεσία διάχυσης ροής επιτρέπει σε εκείνους που προσυπογράφουν σε αυτήν για να παρακολουθήσουν εκατοντάδες χιλιάδες ώρες κινηματογράφου και σειράς.Το Netflix είναι μια πλατφόρμα ροής και εκπομπής που προσφέρει μεγάλες ταινίες ταινιών καθώς και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην τηλεόραση μεταξύ των καλύτερων τηλεοπτικών σειρών. Αλλά το Netflix είναι πάνω απ ‘όλα ένας βασικός δημιουργός πρωτότυπων προγραμμάτων, ειδικά σε τηλεοπτικές σειρές. Μεταξύ αυτών, μην χάσετε το Casa de Papel, το Narcos ή το Black Mirror που είναι τώρα υπέροχα κλασικά.Επαναφορά να ανανεωθεί, το Netflix το 2019 σας προσφέρει τις τελευταίες παραγωγές της. Η εποχή 1 της σειράς σεξουαλικής εκπαίδευσης λέει την ιστορία του Maeva, ενός επαναστατικού έφηβου, αποφασισμένη να δημιουργήσει ένα υπουργικό συμβούλιο στο γυμνάσιο για να βοηθήσει τους συντρόφους της στη σχέση τους. Η Εποχή της Ακαδημίας Ομπρέλας μας οδηγεί για να συναντήσουμε 6 αδέλφια και αδελφές στις δυνάμεις των υπερφυσικών-héros, που πρέπει να αντιμετωπίσουμε βαριά οικογενειακά μυστικά και πάνω απ ‘όλα μια τρομερή απειλή που αιωρείται στην ανθρωπότητα. Το πρόγραμμα You Vs Wild είναι μια διαδραστική σειρά με μια επαναστατική ιδέα: πηγαίνετε με τον διάσημο Adventurer Bear Grylls στα πιο άγρια ​​περιβάλλοντα και παίρνετε τις αποφάσεις στη θέση του! Η Netflix μεταδίδει επίσης την επανεκκίνηση της σειράς διάσημης δυναστείας: ήδη 2 εποχές για αυτό το πρόγραμμα λέγοντας τη ζωή της οικογένειας Rich Carrington στην Ατλάντα, ανάμεσα στους αγώνες, τα μυστικά και τα χαμηλά χτυπήματα για να αρπάξει το κεφάλι της οικογενειακής τύχης.Επιπλέον, εάν εγγραφείτε στο Netflix, μπορείτε να απολαύσετε προγράμματα για όλους. Ενήλικες όπως τα παιδιά και οι έφηβοι μπορούν να βρουν σειρές και ταινίες που θα τους αρέσουν. Έτσι, θα μεταδοθεί στο Netflix the Movie Mowgli: Ο μύθος της ζούγκλας, πυροβόλησε σε συνθετικές εικόνες και πραγματική λαβή, εμπνευσμένη από το διάσημο βιβλίο της ζούγκλας του Rudyard Kipling. Κινούμενα σχέδια, εμφανίσεις αίσθησης, ρομαντικές ταινίες, περιπέτειες, επιστημονική φαντασία, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Στην αρχική έκδοση που υποβλήθηκε στα γαλλικά (VoStr) ή σε μεταγλωττισμένη έκδοση, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες ταινίες μεγάλου μήκους στον πλανήτη έβδομη τέχνη. Μπορείτε επίσης να ευχαριστήσετε τα μάτια σας με εκπληκτικά ντοκιμαντέρ. Τέλος, το πιο περίπλοκο είναι να επιλέξετε … αλλά τουλάχιστον είστε σίγουροι ότι έχετε πάντα κάτι ενδιαφέρον να κοιτάξετε. Και αυτή είναι μια πολυτέλεια δύσκολο να αρνηθεί !

Συνδρομή Netflix: Ποιο θα επιλέξει ? Τιμή, τέλος κοινής χρήσης λογαριασμών, παμπ. Γνωρίζω τα πάντα

Συνδρομή Netflix: Ποιο θα επιλέξει; Τιμή, τέλος της κοινής χρήσης, παμπ. Γνωρίζω τα πάντα

Δεν ξέρετε ποια συνδρομή Netflix θα επιλέξει ? Αναλύουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις διαφορετικές προσφορές και τους όρους που προσφέρονται από την πλατφόρμα ροής χρήστη.

 • Ποια συνδρομή Netflix ?
 • Τιμή Netflix
 • Κοινή χρήση λογαριασμών
 • Δωρεάν netflix
 • Διαφημίσεις Netflix
 • Πάρτι Netflix

[Ενημερώθηκε στις 31 Μαΐου 2023 στις 3:23 μ.μ.] Η Netflix έχει ανεγερθεί, με τα χρόνια, ως μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ροής σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, έχει πάνω από 200 εκατομμύρια συνδρομητές και πολλά επιτυχημένα προγράμματα, όπως Stranger Things, Παιχνίδι Squid, Τετάρτη Ή Το χρονικό του Bridgerton. Θέλετε να εγγραφείτε στο Netflix ? Μπορείτε να επιλέξετε μια φθηνότερη συνδρομή με διαφημίσεις ή όχι.

Εάν προτιμάτε να αποφύγετε τη διακοπή σας στην προβολή σας, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις συνδρομές χωρίς παμπ της πλατφόρμας συνεχούς ροής. Ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματά του (τιμή, ποιότητα οθόνης, ταυτόχρονες οθόνες) και τα μειονεκτήματά του. Παρακάτω, περιγράφουμε λεπτομερώς ποια συνδρομή μπορεί να αντιστοιχεί στο προφίλ σας, καθώς και σε όλες τις πρακτικές πληροφορίες (τιμή, ανταλλαγή λογαριασμών, δωρεάν δοκιμή. ) Να γνωρίζετε στην πλατφόρμα.

Ποια συνδρομή Netflix θα επιλέξει ?

Το Netflix προσφέρει τρεις διαφορετικές συνδρομές όταν θέλετε να εγγραφείτε στον ιστότοπο. Δεν είναι πράγματι δυνατή η επωφελή από το περιεχόμενο της πλατφόρμας δωρεάν και η δοκιμαστική περίοδος δεν είναι δυνατή. Σημειώστε επίσης ότι κάθε μηνιαίες συνδρομές μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή. Αλλά μεταξύ των διαφορετικών δυνατοτήτων συνδρομής, επιλέξτε το ? Ακολουθούν οι διάφορες διαθέσιμες επιλογές για εσάς:

 • Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι σφιχτός και οι διαφημίσεις δεν σας ενοχλούν, Φαίνεται προτιμότερο να επιλέξουμε τη συνδρομή Απαραίτητο με διαφημίσεις, σε 5,99 ευρώ το μήνα. Ωστόσο, αυτή η συνδρομή δεν προσφέρει ολόκληρο τον κατάλογο Netflix . Η προβολή είναι στίγματα από 4 έως 5 λεπτά διαφήμισης κατά μέσο όρο ανά ώρα. Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να έχετε HD ή να κατεβάσετε προγράμματα εκτός σύνδεσης.
 • Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι σφιχτός, αλλά δεν θέλετε διαφημίσεις, η συνδρομή Ουσιώδης, Σε € 8,99/μήνα, είναι το φθηνότερο, χωρίς διαφήμιση, που προσφέρεται από την πλατφόρμα streaming και με ολόκληρο τον γαλλικό κατάλογο. Ωστόσο, αυτή η προσφορά προσφέρει μόνο μια ταυτόχρονη οθόνη και μόνο μια τυπική ποιότητα εικόνας: δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον λογαριασμό ταυτόχρονα. Σημειώστε, ωστόσο, ότι αυτή η προσφορά δεν προβάλλεται πλέον κατά τη στιγμή της εγγραφής: Πρέπει τώρα να κάνετε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας, στο σύνδεσμο “Θέλετε περισσότερες επιλογές ?”Για να επιλέξετε την βασική προσφορά χωρίς διαφημίσεις.
 • Εάν είστε δύο για να επωφεληθείτε από το λογαριασμόΑνοησία Στο σπίτι σας, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε τη συνδρομή Πρότυπο. Για € 13,49/μήνα, αυτή η προσφορά σας επιτρέπει να δείτε δύο διαφορετικά περιεχόμενα σε δύο ταυτόχρονες οθόνες. Ιδανικό για συγκάτοικους, ζευγάρια που δεν βλέπουν προγράμματα μαζί ή λίγες οικογένειες. Με αυτήν την προσφορά, επωφεληθείτε επίσης από μια εικόνα HD.
 • Συνδρομή ασφάλισης είναι ιδανικό αν προσπαθείτε να συνδυάσετε το μέγιστο των πλεονεκτημάτων και δεν εξετάζετε πάρα πολύ την τιμή της συνδρομής σας ή αν είστε μια πολύ μεγάλη οικογένεια ή ένας μεγάλος συγκάτοικος της οποίας κάθε μέλος φαίνεται τακτικά. Για € 17,99/μήνα, έχετε πρόσβαση σε όλους τους τίτλους Netflix με βέλτιστη ποιότητα εικόνας και σε πολλές ταυτόχρονες οθόνες. Αυτή η προσφορά προτείνει την προβολή του καταλόγου της πλατφόρμας HD, Ultra HD και 4K, όλα σε 4 οθόνες ταυτόχρονα.

Ποιες είναι οι τιμές της Netflix στη Γαλλία και ποια συνδρομή είναι η φθηνότερη ?

Το Netflix προσφέρει διαφορετικές συνδρομές, περισσότερο ή λιγότερο ακριβό. Οι τιμές κυμαίνονται από € 5,99 (με διαφημίσεις) σε € 17,99 το μήνα (όλα τα πλεονεκτήματα). Όποια και αν είναι η επιλεγμένη μηνιαία συσκευασία, οι ταινίες και οι σειρές πρέπει να φαίνονται απεριόριστες, η συνδρομή μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή και είναι δυνατόν να συνδεθείτε στην πλατφόρμα συνεχούς ροής στον υπολογιστή σας, στην τηλεόραση, στο smartphone ή στο tablet σας. Βρείτε κάτω από τη σύνοψη των διαφόρων τιμών και των προσφορών συνδρομής που προσφέρει η Netflix:

Με παμπ Ουσιώδης Πρότυπο Ασφάλιστρο
Τιμή ανά μήνα 5,99 € 8,99 € 13,49 € 17,99 €
HD Οχι Οχι Ναί Ναί
Ultra HD Οχι Οχι Οχι Ναί
Ταυτόχρονες καλλιέργειες 1 1 2 4
Διαφήμιση Ναί Οχι Οχι Οχι
Πλήρης κατάλογος Οχι Ναί Ναί Ναί

Τα προγράμματα δεν είναι διαθέσιμα στην προσφορά με διαφημίσεις

Η Netflix το είχε καθορίσει όταν η άφιξη της συνδρομής του με διαφημίσεις: δεν περιέχει ολόκληρο τον κατάλογο, για λόγους δικαιωμάτων. Σύμφωνα με τα στοιχεία JustWatch, 1.588 ταινίες και 66 τηλεοπτικές σειρές δεν είναι διαθέσιμες για όσους εγγραφούν σε αυτή τη φθηνότερη προσφορά με διαφημίσεις. Μεταξύ των προγραμμάτων που δεν είναι ακόμη προσβάσιμα ως μέρος αυτής της συνδρομής, ο Justwatch Quotes Television Classics, δηλαδή το Brooklyn 99, το Viking, το Office (US), το Downton Abbey, Dark, Suites, Superstore, House of Cards, The Good Place, Teen Wolf , Star Trek ή ακόμα, ναρκός.

Η κοινή χρήση του λογαριασμού που πληρώνει τώρα στο Netflix

Η Netflix επιδιώκει να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ανταλλαγή λογαριασμών. Στις 23 Μαΐου 2023, η πλατφόρμα συνεχούς ροής ανακοίνωσε το τέλος της κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης για τη Γαλλία. Από τώρα και στο εξής, ένας λογαριασμός γίνεται μόνο για “άτομα που ζουν με” το άτομο που έχει εγγραφεί στη συνδρομή. Ωστόσο, είναι δυνατόν να προσθέσετε έναν πρόσθετο συνδρομητή που δεν ζει στο σπίτι σας, για επιπλέον € 5,99/μήνα.

Σε συγκεκριμένους όρους, πώς λειτουργεί αυτό ? Οι Γάλλοι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να μοιράζονται το λογαριασμό τους Netflix έξω από το σπίτι τους. Το “σπίτι” που σχετίζεται με τον λογαριασμό μπορεί να καθοριστεί από τον ίδιο τον χρήστη ή από την πλατφόρμα συνεχούς ροής λαμβάνοντας υπόψη αρκετές παραμέτρους, όπως η δραστηριότητα λογαριασμού.

Για να διαμορφώσετε το σπίτι σας, πρέπει να έχετε πρόσβαση σε μια συνδεδεμένη τηλεόραση. Όταν γίνει αυτό, η Netflix θα ελέγξει τις συσκευές που συνδέονται στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση που επιλέγεται (ή επιβάλλεται) και θα εμποδίσει άλλες προσπάθειες εξωτερικής σύνδεσης. Για να συνεχίσετε την κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης από μια τυποποιημένη προσφορά (μόνο 1 πρόσθετο συνδρομητή) ή Premium (2 επιπλέον συνδρομητές), πρέπει να πληρώσετε € 5,99/μήνα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αγοράσετε μια επιλογή “Πρόσθετο συνδρομητή” στη σελίδα του λογαριασμού σας. Είναι επίσης δυνατή η μεταφορά ενός προφίλ σε μια νέα συνδρομή, η οποία επομένως θα συσχετιστεί με ένα νέο σπίτι.

Ωστόσο, η πλατφόρμα εξασφαλίζει ότι θα είναι πάντα δυνατή, για τα μέλη του σπιτιού, να συνδεθούν με το Netflix εν κινήσει ή σε ένα ταξίδι.. Εάν πιστεύουμε ότι μια ενημέρωση του Κέντρου Βοήθειας Netflix που έγινε σε ορισμένες χώρες που έχουν ήδη καταφέρει να δοκιμάσουν αυτό το μέτρο πριν από μερικούς μήνες, απλά συνδέστε κάθε 31 ημέρες από τη διεύθυνση του φουαγιέ για να συνεχίσει να συνδέεται με αυτό. Παρ ‘όλα αυτά, το Κέντρο Βοήθειας δεν διευκρινίζει άλλες μεθόδους για αυτό το θέμα, εξηγώντας μόνο ότι “αν θέλετε να εξετάσετε το Netflix σε συσκευές που συνδέονται με διαφορετικά δίκτυα Wi-Fi ή με διαφορετικές εξωτερικές διευθύνσεις IP, μπορούμε να σας προσκαλέσουμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτά Οι συσκευές αποτελούν μέρος του σπιτιού σας Netflix “. Σε επαφή με το Linternate για αυτό το θέμα, η υπηρεσία Press Netflix δεν μας έδωσε ακόμη απαντήσεις.

Η Netflix προσφέρει δωρεάν δοκιμή ?

Για αρκετά χρόνια, η Netflix προτάθηκε στη Γαλλία για να επωφεληθεί από ένα μήνα δωρεάν δοκιμής για να εξοικειωθεί με την πλατφόρμα και να επικυρώσει τη συνδρομή της. Από τον Φεβρουάριο του 2020, δεν είναι πλέον δυνατό να επωφεληθείτε από 30 ημέρες δωρεάν δοκιμών: η συνδρομή καταβάλλεται από τον πρώτο μήνα χρήσης. Ωστόσο, είναι πάντα δυνατό να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή. Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει δυνατότητα να δοκιμαστεί δωρεάν το Netflix.

Διαφημίσεις για φθηνότερη συνδρομή Netflix ?

Μετά τις αυξανόμενες τιμές, η Netflix προσφέρει μια νέα συνδρομή: The Essentials με διαφημίσεις. Από τις 3 Νοεμβρίου 2022, είναι δυνατόν να εγγραφείτε σε αυτή τη νέα προσφορά στη Γαλλία. Για € 5,99/μήνα (η φθηνότερη τιμή), είναι δυνατόν να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα συνεχούς ροής προβάλλοντας 4 έως 5 λεπτά διαφημίσεων ανά ώρα. Μπορεί να ξεκινήσει πριν ή κατά τη διάρκεια της προβολής. Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να έχουμε HD, Ultra-HD ή πολλές ταυτόχρονες οθόνες. Σημειώστε επίσης ότι στην αρχή, ορισμένα προγράμματα δεν θα είναι προσβάσιμα με αυτήν τη συνδρομή για ένα ζήτημα δικαιωμάτων.

Party Netflix, πώς λειτουργεί ?

Αυτή είναι η νέα επέκταση που όλοι σκίζουν τώρα στο Διαδίκτυο: Netflix Party, μια επέκταση Google Chrome που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιραστούν μια συνεδρία προβολής στο Netflix με τους φίλους και την οικογένειά τους. Η ιδέα είναι απλή: όλοι παρακολουθούν το ίδιο επεισόδιο της ίδιας σειράς απόστασης, ενώ σεβόμαστε τον αυστηρό συγχρονισμό και όλοι μπορούν να συμμετάσχουν ακόμη και σε μια φρενήρη συζήτηση μέσω μιας στιγμιαίας συνομιλίας γάτας. Σε αυτή την περίοδο περιορισμού που οι Γάλλοι ζωντανά, οι συνδρομητές της Netflix βρήκαν έναν τρόπο να ελαφρύνουν μια μικρή απομόνωση κατευθύνοντας προς αυτή την επέκταση που κυριολεκτικά επιτρέπει το “Netflix and Chill” αλλά απομακρυσμένο.

Απλά πηγαίνετε στον ιστότοπο Netflix Party και κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση Party Netflix”. Στη συνέχεια, θα ανακατευθύνετε στο κατάστημα Web Google Chrome και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη στο Chrome” (ή προσθέστε στο Chrome). Εμφανίζεται ένα παράθυρο στο πρόγραμμα περιήγησης για να σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την προσθήκη στο Google Chrome, κάντε κλικ στο “Προσθήκη στο Chrome”. Ως υπενθύμιση, η επέκταση είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες του προγράμματος περιήγησης Google Chrome. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να το εκμεταλλευτείτε με σαφάρι, Mozilla Firefox ή Internet Explorer.

Μόλις εγκατασταθεί η επέκταση του Netflix Party, απλά πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο Netflix, να επιλέξετε το πρότυπο επεισόδιο ή την ταινία που θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας και να ξεκινήσετε την προβολή βίντεο του βίντεο. Μόλις ξεκινήσει το βίντεο, κάντε κλικ στο κόκκινο εικονίδιο “NP” στο επάνω δεξιά του προγράμματος περιήγησης Google Chrome. Η επέκταση σας ρωτά τότε αν θέλετε να είστε μόνοι στην προβολή της προβολής (ελέγξτε “μόνο έχω τον έλεγχο” αν δεν θέλετε να μοιραστείτε τον έλεγχο με άλλους). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο “Ξεκινήστε το πάρτι”. Το Netflix Party σας δίνει τότε έναν σύνδεσμο για να μοιραστείτε με εκείνους με τους οποίους θέλετε να παρακολουθήσετε την ταινία ή το επεισόδιο σας. Σημειώστε ότι ο καθένας από εσάς πρέπει πρώτα να έχει εγκαταστήσει το Netflix Party στο Google Chrome και ότι ο καθένας από εσάς πρέπει να εγγραφεί στο Netflix για να επωφεληθεί από την συγχρονισμένη προβολή μέσω του Netflix Party.

Περίπου το ίδιο θέμα

 • Συνδρομή Netflix
 • Ανοησία .com
 • Dahmer Netflix> Οδηγός
 • Ξανθιά Netflix> Οδηγός
 • Τετάρτη Netflix> Οδηγός
 • Νέα Netflix News: Σειρά και ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε τον Σεπτέμβριο του 2023> Οδηγός
 • Συνδρομή Video Prime> Οδηγός