Verisure: Όλα σχετικά με τη διάσημη απομακρυσμένη μάρκα παρακολούθησης και συναγερμού, συναγερμό με απομακρυσμένη παρακολούθηση & κάμερα | Οδονιστής

Ο συναγερμός σας με απομακρυσμένη παρακολούθηση

Contents

Στον ιστότοπο, στείλτε εύκολα ένα SOS. Από απόσταση, προσδιορίστε ότι υπάρχει στον προστατευμένο ιστότοπο χάρη στην εφαρμογή του κινητού σας.

Verisure: Όλα σχετικά με τη διάσημη απομακρυσμένη μάρκα παρακολούθησης και συναγερμού

Πιθανότατα γνωρίζετε το όνομα, αλλά γνωρίζετε ποια προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία ακριβώς ? Καταστρέφουμε.

Διαρρήξεις και άλλα εγχώρια περιστατικά (εισβολή, πυρκαγιά, δυσφορία, πτώση …) δεν φτάνουν μόνο σε άλλους. Τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύονται από το Υπουργείο Εσωτερικών αποδεικνύουν: Προσπάθειες επιτυχημένων πτήσεων και πτήσεων Δυστυχώς δεν μειώνονται. Γι ‘αυτό όλο και περισσότεροι Γάλλοι επιδιώκουν να εξασφαλίσουν το βιότοπό τους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ασφάλεια είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα που όλοι πρέπει να μπορούν να επωφεληθούν από καθημερινή βάση, Η Verisure προσφέρει μια πλήρη προσφορά συναγερμού Télénvered, με πολλά διαθέσιμα προϊόντα (Εσωτερική, εξωτερική κάμερα, ανιχνευτής κίνησης, ανιχνευτής σοκ, αποτρεπτικό κ.λπ.). Εκτός αυτού, η εταιρεία συνεχίζει να καινοτομεί για να βελτιώσει τις υπηρεσίες της. Ο τελευταίος συναγερμός της τηλεόρασης ονομάστηκε ακόμη και “Προϊόν του έτους 2023”, απόδειξη ότι τα προϊόντα είναι ποιοτικά. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το εμπορικό σήμα, το φάσμα των προϊόντων της ή τις τιμές που προσφέρονται ? Κάνουμε το σημείο σε αυτό το άρθρο.

Verisure: Βασικά στοιχεία που καθησυχάζουν

Η Verisure προστατεύει 650.000 άτομα σήμερα σε ολόκληρη την εθνική επικράτεια. Με 30 χρόνια εμπειρογνωμοσύνης, το N ° 1 στη Γαλλία του συναγερμού με απομακρυσμένη παρακολούθηση (Πηγή: Ο Atlas of Security 2021) ξέρει Εξαιρετική ανάπτυξη 20% ανανεώνεται κάθε χρόνο για περισσότερα από 10 χρόνια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τόσο τον κύκλο εργασιών του, το χαρτοφυλάκιο πελατών της, καθώς και την ικανότητά του και τη δέσμευσή της για τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Στη Γαλλία, η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 3.500 ανθρώπους, που εργάζονται σε ένα από τα 3 απομακρυσμένα κέντρα παρακολούθησης, στην έδρα ή στις 97 εμπορικές υπηρεσίες που διαδίδονται σε ολόκληρη τη χώρα. Επιπλέον, δημιουργεί 250 θέσεις εργασίας κάθε χρόνο. Πράγματι, οι ανάγκες πρόσληψης είναι μόνιμες και πολυάριθμες. Σε 10 χρόνια, η εταιρεία έχει πολλαπλασιαστεί με 2 τον αριθμό των υπαλλήλων της. Σε παγκόσμιο επίπεδο, Η Verisure είναι παρούσα σε 17 χώρες (Γερμανία, Αργεντινή, Βέλγιο, Βραζιλία, Χιλή, Δανία, Ισπανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Νορβηγία, Ολλανδία, Περού, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Σουηδία), έχει περισσότερους από 18.000 υπαλλήλους και προστατεύει 4 εκατομμύρια ανθρώπους.

Γιατί εμπιστεύεστε την Verisure ?

Αναγνωρισμένη τεχνογνωσία

Το Verrisure είναι Ένας φορέας εκμετάλλευσης εμπιστοσύνης. Η εταιρεία, που δημιουργήθηκε από την EDF-GDF, στη συνέχεια επισυνάπτεται στο Securitas AB με το όνομα Direct Securitas, υπήρχε για πάνω από 30 χρόνια. Σήμερα είναι το n ° 1 στη Γαλλία και στην Ευρώπη συναγερμός με απομακρυσμένη παρακολούθηση*. Το εμπορικό σήμα του “Verisure” Associates 2 Words: “Veri-Fication” και “On”. Η εταιρεία εξηγεί ότι το στάδιο επαλήθευσης κάθε σκανδάλης συναγερμού είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και τη δύναμή της: αυτό επιτρέπει να παρέχει τις πιο κατάλληλες και ταχύτερες δυνατές απαντήσεις.

Καλές κριτικές πελατών

Η εταιρεία λαμβάνει απόψεις Πολύ ικανοποιητικοί πελάτες με συνολική σημείωση 4.2/5. Οι τελευταίοι εκτιμούν, μεταξύ άλλων, ότι οι ομάδες Verisure χρειάζονται μόνο 10 δευτερόλεπτα ** για να αντιμετωπίσουν έκτακτη ανάγκη μετά την παραλαβή του σήματος, καλέστε την αστυνομία μετά την επαλήθευση, ότι η υπηρεσία λειτουργεί 24/7 και ότι είναι δυνατόν να διαχειριστεί το συναγερμό τους από οπουδήποτε. Είναι επίσης ένα εμπορικό σήμα που ασχολείται με αρκετούς τομείς, ιδιαίτερα την ποικιλομορφία (ισότητα των φύλων, τη διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση για παιχνίδια, την επαγγελματική ολοκλήρωση των ατόμων με αναπηρίες κλπ.) Και της προστασίας του περιβάλλοντος (ανακύκλωση, έλεγχος ενέργειας, αλλαγή του στόλου του στόλου Οχήματα κ.λπ.).

Πολλαπλές πιστοποιήσεις και βραβεία

Η Verisure είναι τελικά κάτοχος διαφόρων πιστοποιήσεων και βραβείων:

 • Πιστοποίηση πιστοποίησης APSAD APSAD που εκδίδεται από το Εθνικό Κέντρο Πρόληψης και Προστασίας
 • Το βραβείο “Προϊόν της χρονιάς” για την 4η συνεχή χρονιά
 • Η πιστοποίηση “κορυφαίας απασχόλησης”, αντανάκλαση της επιτυχίας της πολιτικής ανθρώπινου δυναμικού για ένταξη και ποικιλομορφία.

Απομακρυσμένη παρακολούθηση στο Verisure: Πώς λειτουργεί το σύστημα συναγερμού ?

Ένα σύστημα συναγερμού Verrisor στοχεύει στην προστασία του σπιτιού καθώς και των αγαθών. Οι ασύρματες λύσεις συνδέονται μόνιμα με ένα απομακρυσμένο κέντρο παρακολούθησης, Σε ποιοι φορείς εργάζονται 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες την ημέρα. Η Verisure διαθέτει 3 κέντρα απομακρυσμένης παρακολούθησης στη Γαλλία: στο Antony (île-de-france), Angers (Pays-de-la-loire) και Villeneuve d’Ascq (βόρεια).

Σε περίπτωση ειδοποίησης, οι διαχειριστές βοήθειας VerRisure πραγματοποιούν τους απαραίτητους ελέγχους, αμφισβητούν οποιονδήποτε εισβολείς και Προειδοποιήστε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ή την αστυνομία εάν είναι απαραίτητο (πυρκαγιά που υπόκειται στην εγκατάσταση ενός συνδεδεμένου ανιχνευτή καπνού, επίθεση. Ουσία. Η κάρτα SIM, το κόστος επικοινωνίας GSM, η εγγύηση καθώς και η συντήρηση του εξοπλισμού περιλαμβάνονται σε όλες τις προσφορές.

Πώς να εκτιμήσετε το κόστος του συναγερμού σας ?

Για να εκτιμήσετε το κόστος του πράσινου συναγερμού σας, είναι πολύ απλό, απλά online αίτημα προσφοράς. Τα κουμπιά “ξεκινώντας από την προσφορά μου” είναι διατεταγμένα σε όλες σχεδόν τις σελίδες του ιστότοπου, έτσι ώστε οι προοπτικές να μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στην ενότητα. Μόλις βρεθείτε στην αφοσιωμένη σελίδα, απλά πρέπει να απαντήσετε σε μια σειρά ερωτήσεων (τι θέλετε να προστατεύσετε, τον τύπο του οικοτόπου, τον τόπο όπου είναι, οι μέθοδοι πρόσβασης, η σύνθεση του σπιτιού σας, ο ταχυδρομικός σας κωδικός …). Πρέπει τελικά να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και ένας υπεύθυνος πελατών είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία σας το συντομότερο δυνατό.

Εγκατάσταση Verisure: Ο συναγερμός σας είναι εγκατεστημένος γρήγορα !

Για να εγκαταστήσετε την επαλήθευση συναγερμού σας, είναι εξίσου εύκολο !

Διάγνωση ασφαλείας

Μετά την ανταλλαγή σας με τον σύμβουλο πελατών, μπορείτε να ζητήσετε να επωφεληθείτε από μια δωρεάν διάγνωση ασφαλείας για το μελλοντικό συναγερμό σας. Από τότε, Ένας εμπειρογνώμονας ασφαλείας Verisure ταξιδεύει στο σπίτι σας Για να σχεδιάσετε τον ιδανικό συναγερμό σύμφωνα με τη διαμόρφωση των χώρων και να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας από κάθε άποψη. Σας δίνει επίσης την προσφορά σας από τη δική σας προσφορά. Αυτή η επίσκεψη δεν δεσμεύεται.

Εγκατάσταση από έναν εμπειρογνώμονα

Μόνο όταν το απόσπασμα έχει επικυρωθεί από την πλευρά σας ότι οι ομάδες verisure εγκαθιστούν και ρυθμίζουν τον συναγερμό σας. Εκτός από τη φροντίδα της εγκατάστασης, ο εμπειρογνώμονας φροντίζει επίσης Δοκιμάστε κάθε ένα από τα στοιχεία, Για να τα διαμορφώσετε σύμφωνα με τις συνήθειες και τους περιορισμούς σας. Μπορεί τελικά να σας εκπαιδεύσει σε καλή χρήση του. Ο χρόνος εγκατάστασης εξαρτάται από το μέγεθος των θέσεων που πρέπει να ασφαλιστούν καθώς και από την πολυπλοκότητα του συστήματος συναγερμού (αριθμός ανιχνευτών για εγκατάσταση. Ουσία. Χρειάζονται κατά μέσο όρο 3 ώρες. Τέλος πάντων, δεν υπάρχει αναμενόμενη δουλειά.

Σημειώστε ότι δεν συνιστάται να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας ένα συναγερμό Verrisor. Μόνο οι τεχνικοί και οι ειδικοί που εκπαιδεύονται μπορούν να προχωρήσουν στην εγκατάσταση και να σας εγγυηθούν την κατάλληλη λειτουργία του εξοπλισμού. Εάν θέλετε να το φροντίσετε με τα δικά σας μέσα, είναι καλύτερο να προσανατολίζετε τον εαυτό σας προς τον βασικό εξοπλισμό (χωρίς απομακρυσμένη παρακολούθηση).

Ποιες είναι οι verrings για άτομα ?

Η Verisure προσφέρει δύο προσφορές συναγερμού για άτομα: Αρχική και βέλτιστη. Και τα δύο παρέχουν τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ανίχνευση εισβολής και τη λειτουργία του συναγερμού σας, αλλά ο δεύτερος τύπος είναι πληρέστερος.

1. Αρχικός ορατής

Η αρχική προσφορά Verrisor περιλαμβάνει:

 • 1 4G/GPRS συναγερμό Κέντρο-Ethernet/Wi-Fi
 • 1 Αναγνώστης σήματος πολλαπλών λειτουργιών με ενσωματωμένη γοργόνα και διαφωτισμό
 • 3 έξυπνα κονκάρδες πρόσβασης
 • 1 HD Images Ανιχνευτής κίνησης
 • 1 ανιχνευτής σοκ και ανοίγματος με αισθητήρα κραδασμών
 • 1 κάμερα Arlo Pro 4
 • 1 μεταλλική πλάκα και αποτρεπτικά αυτοκόλλητα

2. Βέλτιστος

Η βέλτιστη προσφορά Verrisor περιλαμβάνει:

 • Όλα τα στοιχεία της προηγούμενης προσφοράς VerRisure
 • 3 έξυπνα κονκάρδες πρόσβασης
 • 1 HD Images Ανιχνευτής κίνησης
 • 1 ανιχνευτής σοκ και ανοίγματος
 • 1 ομίχλη αντι-καμαρίδας

3. Πακέτα συναγερμού προστασίας και προϊόντων ανά μονάδα

Επιπλέον, η Verisure προσφέρει πακέτα προστασίας (ασήμι, χρυσό, πλατίνα, περίμετρο και κάμερα) με πρόσθετα στοιχεία, καθώς και προϊόντα ανά μονάδα.

Ποια είναι η τιμή ενός συναγερμού Verrisure ?

Η τιμή ενός συναγερμού verring αποτελείται από διάφορα στοιχεία: την τιμή του εξοπλισμού, τη συνδρομή στην απομακρυσμένη παρακολούθηση και τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται, καθώς και τα έξοδα εγκατάστασης και ανάθεσης.

Γιατί να κλείσετε ραντεβού για να μάθετε την ακριβή τιμή ενός συναγερμού Verisure ?

Όπως εξηγήθηκε προηγουμένως, είναι απαραίτητο να υποβάλετε αίτηση για προσφορά στο διαδίκτυο, στη συνέχεια να εμπλέξετε έναν εμπειρογνώμονα στο σπίτι για Λάβετε την πιο ακριβή εκτίμηση τιμών. Πράγματι, η τιμή λαμβάνει υπόψη ένα σύνολο παραμέτρων που μπορούν να μελετηθούν μόνο μία φορά εκεί.

Οι ομάδες Verisure προειδοποιούν τους καταναλωτές από τις προσφορές απομακρυσμένης παρακολούθησης που εμφανίζονται σε πολύ ελκυστικές τιμές. Ανάλογα με την εταιρεία, αυτά μπορούν να αποδειχθούν περιορισμένα όσον αφορά τις λειτουργικές υπηρεσίες, προκαλούν πολλαπλές κρυφές δαπάνες καθώς και απρόβλεπτα έξοδα.

Τι παίζει στην τιμή της συνδρομής Verisure

Διάφορα στοιχεία μπορούν να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής της Verisure, όπως:

 • Το μέρος για προστασία : Σπίτι, διαμέρισμα, γραφεία, εμπόριο, χώροι αποθήκευσης ..
 • Την περιοχή και τη διαμόρφωση των εγκαταστάσεων : αριθμός εξαρτημάτων, αριθμός πρόσβασης
 • Το περιβαλλοντικό πλαίσιο : απομονωμένος ή γειτονικός χώρος, σε αστικές ή αγροτικές περιοχές ..
 • Η παρουσία τιμαλφών : κοσμήματα, εξοπλισμός πληροφορικής, συλλογές, αποθέματα, αποθέματα αγαθών ..
 • Η παρουσία προστατευτικών στοιχείων ήδη στη θέση του : φράχτη, μπαρ ..
 • Τον τρόπο ζωής και τη συχνότητα των τόπων : Συχνές απουσίες, παρουσία παιδιών ή/και εργαζομένων, παρουσία κατοικίδιων ζώων ..
 • Ειδικές ανάγκες και ευχές Όσον αφορά τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες: απομακρυσμένη παρακολούθηση χρησιμοποιώντας κάμερες, ενεργοποιώντας μια αντι-δεσμευμένη ομίχλη, κοντινά κουμπιά SOS ..

Αυτό που περιλαμβάνεται στη συνδρομή High-end της Verisure ?

Η συνδρομή High -End Verisure περιλαμβάνει:

 • Ο 24 -Υπηρεσία απομακρυσμένης παρακολούθησης, 7 ημέρες την εβδομάδα με την εφαρμογή συγκεκριμένων ενεργειών που αποσκοπούν στην τοποθέτηση των εισβολέων να εγκαταλείψουν (όπως η ενεργοποίηση του καπνού καπνού)
 • Την πιθανότητα μιας υπηρεσίας φύλαξης σε περίπτωση παρατεταμένης απουσίας
 • Τακτικές δοκιμές της σωστής λειτουργίας του διαφόρου εξοπλισμού
 • Μια απεριόριστη υπηρεσία παρέμβασης.

Για σύγκριση, με μια κλασική συνδρομή, ο αριθμός των ελεύθερων παρεμβάσεων περιορίζεται γενικά σε 2 μηνιαίες παρεμβάσεις.

Μπορούμε να συνδεθούμε με έναν απομακρυσμένο συναγερμό Verisure ?

Ναι, είναι πολύ πιθανό να συνδεθείτε με τον απομακρυσμένο συναγερμό Verrite. Αρκετές ασφαλείς διεπαφές προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα. Για να ξεκινήσετε, μπορείτε Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο σας Προκειμένου να συμβουλευτείτε την κατάσταση του συναγερμού σας και να το παραγγείλετε ακόμα κι αν δεν είστε στο σπίτι. Η περιοχή του πελάτη σας επιτρέπει επίσης να διαχειριστείτε το απομακρυσμένο σύστημα παρακολούθησης καθώς και τις ρυθμίσεις της συνδρομής σας. Τελικά, Η εφαρμογή μου για κινητά είναι επίσης πολύ πρακτική. Διατίθεται κάτω από το iOS και το Android, σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον συναγερμό σας για μια απλή χειρονομία, να συμβουλευτείτε τις κάμερες σας ή να τραβήξετε φωτογραφίες σε πραγματικό χρόνο.

*Τα δεδομένα του κύκλου εργασιών που επιτεύχθηκαν στο πλαίσιο του οικονομικού έτους έληξαν στις 12/31/2021 – Πηγή: Εγγραφή Εμπορίου και Εταιρειών “. N ° 1 στην Ευρώπη beopwidget “data-name =” inread “>

Η γραφή του BFMTV δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του περιεχομένου. Το BFMTV είναι πιθανό να λάβει αμοιβή όταν ένας από τους αναγνώστες μας προχωρά σε μια αγορά μέσω των συνδέσμων που ενσωματώνονται σε αυτό το άρθρο.

Ο συναγερμός σας με απομακρυσμένη παρακολούθηση

Ανακαλύψτε την Verisure, την πλήρη και καινοτόμο προστασία σας. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες την ημέρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα (1) έναντι των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και των κινδύνων της καθημερινής ζωής.

24 -Εξαιρετική παρακολούθηση24 -Εξαιρετική παρακολούθηση Ασύρματη εγκατάσταση ή εργασίαΑσύρματη εγκατάσταση ή εργασία Ειδοποίηση υπηρεσιών έκτακτης ανάγκηςΕιδοποίηση υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης ΤηλεχειριστήριοΤηλεχειριστήριο

Αναθεώρηση: ενεργούμε 24 ώρες την ημέρα.

βέλος

Απομακρυσμένη παρακολούθηση
24 ώρες την ημέρα.

Verisure Remote Monitoring Acts σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. (1) σε περίπτωση ανάγκης. Σε καθημερινή βάση, ενεργούμε ενόψει του κινδύνου εισβολής, καταλήψεων, σπιτιού, εγχώρια ατύχημα, απελευθέρωση καπνού ..

1. Ανίχνευση πρώιμης εισβολής : Εξωτερικές κάμερες, ανιχνευτές κίνησης και σοκ είναι συνδεδεμένοι με τις δικές σας Συναγερμός στο σπίτι δίνω την ειδοποίηση.

2. Επαλήθευση και σύλληψη : Ακούστε, αίτημα ελέγχου ταυτότητας, διαβούλευση εικόνας και βίντεο καθιστά δυνατή την άνοδο της αμφιβολίας για την κατάσταση.

3. Σκανδάλη της ομίχλης κατά του αποκλεισμού (8) : Διεξάγεται μια συγκεκριμένη και γρήγορη δράση για να τοποθετηθεί ο εισβολέας για να φύγει.

4. Ειδοποίηση υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης : Η αστυνομία ή οι πυροσβέστες ειδοποιούνται σύμφωνα με την αναγνωρισμένη έκτακτη ανάγκη (2) .

Ασύρματη εγκατάσταση ή εργασία

βέλος

Ευκολία
Ασύρματο ή εργασία

Η εγκατάσταση και η συντήρηση του συναγερμού σας με απομακρυσμένη παρακολούθηση περιλαμβάνονται και πραγματοποιούνται από τον Verrisor.

1. Εγκαθιστούμε τον ασύρματο συναγερμό σας. Είναι εύκολο, γρήγορο και χωρίς δουλειά.

2. Συνδέουμε τον συναγερμό σας απομακρυσμένη παρακολούθηση.

3. Δημιουργήσαμε το σύστημα ασφαλείας σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σας και τις προτιμήσεις σας. Ο συναγερμός σας προσαρμόζεται επίσης στην παρουσία των κατοικίδιων σας.

4. Σας συνοδεύουμε στο χειρισμό του.

5. Συντήρηση, Βοήθεια, Επισκευή: Φροντίζουμε τα πάντα για εσάς !

Οι ανάγκες σας αλλάζουν ? Ο συναγερμός σας είναι αρθρωτός για να σας συνοδεύσει σύμφωνα με τις αλλαγές στη ζωή σας (Μετακίνηση, εργασία. Ουσία.

Ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης και ιδιωτικής παρέμβασης

βέλος

Αναγκάζει την επιφυλακή
Τάξη 2

Παίρνουμε τα πράγματα στο χέρι.

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση της Verisure βρίσκεται σε άμεση σύνδεση με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης: αστυνομία, πυροσβέστες ..

Δίνουμε τις πρώτες πληροφορίες, έτσι ώστε η παρέμβαση να είναι η πιο αποτελεσματική 2.

ΕΝΑ διάρρηξη αποδεικνύεται απουσία ? Αναπτύσσουμε μέτρα διασφάλισης, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ενός πράκτορα στη σκηνή. Στόχος: Για την αποκατάσταση της ασφάλειας το συντομότερο δυνατόν σε περίπτωση απαίτησης.

(Σύμφωνα με την προσφορά και υπόκειται στη διαθεσιμότητα στη γεωγραφική περιοχή προστατευμένων τόπων.Ουσία

Τηλεχειριστήριο

βέλος

Ελεγχος
από απόσταση

Κρατήστε ένα μάτι όπου κι αν βρίσκεστε με το Myverisure, Η εφαρμογή για κινητά ενσωματωμένη στο σύστημα συναγερμού σας.

Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τον συναγερμό σας με μια απλή χειρονομία.

Να ειδοποιηθεί για τα comings και τα περιθώρια σε προστατευμένα μέρη.

Δείτε τι συμβαίνει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, χάρη σε συνδεδεμένες κάμερες και ανιχνευτές (ροή βίντεο και εικόνες HD).

Αλληλεπιδρά με εκείνους που υπάρχουν στο χώρο του ξενοδοχείου, χάρη στην Interphonia του διαφόρου εξοπλισμού (κάμερες, πολυλειτουργικός παίκτης. Ουσία.

Και πολλά άλλα χαρακτηριστικά ακόμα !

Η τεχνολογία SMART προστασίας Verisure ™ για τον συναγερμό της τηλεόρασής σας

Τα συστατικά του συναγερμού της νέας γενιάς σας ενσωματώνουν το καλύτερο της υψηλής τεχνολογίας: πρώιμη και έξυπνη ανίχνευση, συμβατότητα σε ζώα, HD Color Vision…

Κάμερα Arlo Pro 4

Με την Κάμερα Arlo Pro 4, Επωφεληθείτε από την έγκαιρη ανίχνευση για το σπίτι ή την επιχείρησή σας (10) .

Πραγματική ασφάλεια ασφάλειας και άνεση, αυτή η έξυπνη κάμερα:

 • Τακτοποιημένο σε εξωτερικό χώρο
 • Έχει μια νυχτερινή όραση και ανάλυση βίντεο μέχρι 2k
 • Διαφοροποιεί τα ανθρώπινα όντα από ζώα, αγροτεμάχια και οχήματα
 • Εντοπίζει κινήσεις και σας ειδοποιεί (ειδοποίηση για κινητά)
 • Είναι εξοπλισμένο με γοργόνα, μικρόφωνο και ηχεία

Υπαίθριος ανιχνευτής με αισθητήρα φωτογραφιών

Συνδυάστε την πρόωρη και αποτρεπτική ανίχνευση !

Η έγκαιρη ανίχνευση αυτού του ανιχνευτή εξωτερικών κινήσεων Verisure είναι ένας αναμφισβήτητος σύμμαχος για την προστασία του σπιτιού σας.

Εντοπίζεται μια μη φυσιολογική κίνηση κοντά σας ? Ο ανιχνευτής ενεργοποιεί το σύστημα συναγερμού, λαμβάνοντας φωτογραφίες και ειδοποιήσεις απομακρυσμένη παρακολούθηση.

Οι αισθητήρες υπέρυθρων προσφέρουν προστασία Συμβατό με την παρουσία κατοικίδιων. Επομένως, επωφεληθείτε από την έξυπνη ανίχνευση που περιορίζει τις ψευδείς ειδοποιήσεις.

Ο υπαίθριος ανιχνευτής σας είναι ανθεκτικός στον καιρό και UV.

Ανακαλύψτε το προϊόν

Ανιχνευτές σοκ και ανοίγματος

Προστατέψτε την πρόσβασή σας με έξυπνη τεχνολογία VerRisure.

Ανιχνευτές σοκ και ανοίγματος, Περιλαμβάνονται σε όλους τους συναγερμούς που ελέγχουν τους απομακρυσμένους, ενσωματώνουν τεχνολογία “αισθητήρα σοκ”.

Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό επιτρέπειΠροσδιορίστε μη φυσιολογικές δονήσεις και σοκ, Όταν ένας εισβολέας προσπαθεί να χειριστεί το άνοιγμα σας (πόρτες, παράθυρα, παράθυρα, κ.λπ.Ουσία. Η ειδοποίηση ενεργοποιήθηκε αμέσως, πριν από το διάλειμμα -.

Ανακαλύψτε το προϊόν

Πολυλειτουργικός και εξατομικευμένος συνδεδεμένος αναγνώστης σήματος

Απολαύστε ένα προϊόν 4 σε 1 !

Ενεργοποιήστε, απενεργοποιήστε και αλλάξτε τη λειτουργία του συστήματος συναγερμού σας από μια απλή χειρονομία χάρη στους αναγνώστες και κονκάρδες χωρίς επαφή. Προτιμάτε να εισαγάγετε έναν κωδικό χρήστη ? Είναι επίσης δυνατό με το Ολοκληρωμένο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό !

Στον ιστότοπο, στείλτε εύκολα ένα SOS. Από απόσταση, προσδιορίστε ότι υπάρχει στον προστατευμένο ιστότοπο χάρη στην εφαρμογή του κινητού σας.

Ο αναγνώστης σας ενσωματώνει ένα σύστημαδια -δια – και ένα αποτρεπτική σειρήνα, Για μια πλήρη προστατευτική δράση !

Ανακαλύψτε το προϊόν

HD εικόνες ανιχνευτής κίνησης

Συνδυάστε την ανίχνευση, τις εικόνες και το τηλεχειριστήριο.

Ανιχνευτές κίνησης Connected Ενσωματώστε την καλύτερη τεχνολογία Verisure:

 • Συμβατότης κατοικίδιων ζώων : Ρύθμιση της ευαισθησίας ανίχνευσης για την αποφυγή ψευδών ειδοποιήσεων
 • Ποιότητα τουβελτιστοποιημένη εικόνα : 1080 εικονοστοιχεία, γωνία προβολής 130 °, ημέρα (χρώμα) και νυχτερινές εικόνες (μαύρο/λευκό)
 • Λήψη φωτογραφιών: κατόπιν αιτήματος (μέσω smartphone) και αυτόματης (σε περίπτωση σκανδάλης συναγερμού

Εσωτερική κάμερα Arlo

Παρακολουθήστε πάντα το εσωτερικό του σπιτιού ή της επιχείρησής σας !

Με αυτή τη νέα κάμερα HD ενσωματωμένη στο προστατευτικό οικοσύστημα Verisure, μπορείτε να δείτε, να ακούσετε και να μιλήσετε με όσους παρακολουθούνται στον ιστότοπο που παρακολουθούνται.

 • Είναι εξοπλισμένο με γωνία προβολής 130 ° HD Color Vision Day & Night
 • Οφέλη από την έξυπνη ανίχνευση (ανίχνευση ανθρώπων)
 • Ηχεία ακεραιότητας, μικρόφωνο και γοργόνα
 • Ειδοποιείτε σε περίπτωση ενεργοποίησης συναγερμού: ειδοποιήσεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Επιτρέπει τοΕγγραφή βίντεο και εικόνες στο σύννεφο ή σε τοπικό επίπεδο

Συνδεδεμένο κέντρο συναγερμού

Επωφεληθείτε από την ταχεία και ασφαλή μετάδοση ειδοποιήσεων

Αυτός ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής συνδέεται με τους διαφορετικούς αισθητήρες του συναγερμού σας και με τους απομακρυσμένους πράκτορες παρακολούθησης. Είναι εύκολα κρυμμένο για να αποφευχθεί η απόπειρα σχισίματος και καταστροφής.

Το κέντρο συναγερμού είναι ασφαλής, αξιόπιστα και οφέλη από ένα Τριπλή συνδεσιμότητα. Ο στόχος: να μεταδώσει την ειδοποίηση το συντομότερο δυνατόν σε όλες τις περιπτώσεις.

Το ήξερες ? Εκεί κέντρο συναγερμού Η επαλήθευση επωφελούνται από ένα αντι -μεταβολές σύστημα Για να διατηρήσουμε τη σύνδεση με την απομακρυσμένη παρακολούθησή μας.

Ανακαλύψτε το προϊόν

Μακρινός

Κρατήστε το σύστημα συναγερμού σας πάντα στο χέρι !

Πρακτική με την ολοκληρωμένη μπρελόκ, το τηλεχειριστήριο συναγερμού σας συνοδεύει παντού.

Από το τηλεχειριστήριο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε, να ενεργοποιήσετε εν μέρει ή πλήρως το σύστημα ασφαλείας σας. Η πίεση σε δύο από τα κουμπιά του σας επιτρέπεισύνθημα κινδύνου Απομακρυσμένη παρακολούθηση Verisure.

Περίπου 15 μέτρα, λειτουργεί εντός κτίριου και είναι εξοπλισμένο με ένα Λειτουργία χωρίς κύρια, για πάντα περισσότερο ευκολία καθημερινής χρήσης.

Ανακαλύψτε το προϊόν

Αποθαρρυντικό πιάτο

Αποτρέψτε τους εισβολείς προειδοποιώντας ότι το σπίτι σας προστατεύεται από συναγερμό με απομακρυσμένη παρακολούθηση.

Τοποθετημένο σε στρατηγικούς χώρους, ορατά από διαρρήκτες, πλάκα και αυτοκόλλητα “συναγερμού” τους κρατούν μακριά από το σπίτι σας ή τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις σας.

Το μήνυμα είναι σαφές: τα μέρη βρίσκονται υπό επιτήρηση, με εικόνες και καλέστε την αστυνομία.

Ανακαλύψτε το προϊόν

Αντι-καμαριέρας

Leake Up the Intruders σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Μετά την ανύψωση της αμφιβολίας, η απομακρυσμένη παρακολούθηση της Verisure προσελκύει το Αντι-καμαριέρας (BAC®) (8) . Σε 60 δευτερόλεπτα, Το προστατευμένο τμήμα είναι αδιαφανές (9) και ο εισβολέας δεν μπορεί πλέον να δει.

Με ένα ή περισσότερα BAC® στα στρατηγικά σας μέρη, επωφεληθείτε από μια ασφαλή, γρήγορη και αποτελεσματική ανταπόκριση ενάντια στο διάλειμμα και τις προσπάθειες για πτήση.

Ανακαλύψτε το προϊόν

Συνδεδεμένος ανιχνευτής καπνού

Καταπολέμηση πυρκαγιών 24 ώρες την ημέρα

Το σύστημα συναγερμού σας μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συνδεδεμένο ανιχνευτή καπνού !

Ενσωματώστε αυτό το DAAF στο σύστημα συναγερμού της τηλεόρασής σας, έτσι ώστε οι πράκτορές μας να σας προστατεύουν τόσο από διαρρήξεις όσο και αναχωρήσεις καπνού.

Αυτός ο ανιχνευτής καπνού είναι πιστοποιημένος το 14604 και λειτουργεί ακόμη και όταν ο συναγερμός σας είναι απενεργοποιημένος.

Ανακαλύψτε το προϊόν

βέλος βέλος

Κάμερα Arlo Pro 4

Εικόνες υπαίθριου ανιχνευτή HD

Ανιχνευτής σοκ και ανοίγματος

Αναγνώστης παιχνιδιού πολυλειτουργίας

Ανιχνευτής κίνησης HD

Εσωτερική κάμερα Arlo

Κέντρο συναγερμού

Μακρινός

Αποθαρρυντικό πιάτο

Αντι-καμαριέρας

Συνδεδεμένος ανιχνευτής καπνού (DAAF)

Πώς να εγγραφείτε

στάδιο

Αίτηση
ηλεκτρονικά αποσπάσματα

στάδιο

Διάγνωση με ένα
ειδικός ασφαλείας

στάδιο

Εγκατάσταση του δικού σας
Σύστημα συναγερμού 48h

Η εφαρμογή μου

Με την επαλήθευση μου, πάρτε την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας παντού μαζί σας. Επωφεληθείτε από ένα πλήθος χαρακτηριστικών, πάντα στο χέρι, για Διαχειριστείτε τον συναγερμό σας με τα δάχτυλά σας. Η βεβαιότητά μου περιλαμβάνεται στην προσφορά συναγερμού σας με απομακρυσμένη παρακολούθηση

Ζωντανό HD Σύνθημα κινδύνου Ειδοποιήσεις Επαγρύπνηση ο Verrisor μου

Ρουτίνες

Ο συναγερμός σας ενεργοποιείται αυτόματα και απενεργοποιείται κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων χρόνων.

Ζωντανό HD

Η βεβαιότητά μου SOS

Πατήστε αυτό το κουμπί SOS για εύκολα ειδοποίηση απομακρυσμένης παρακολούθησης έκτακτης ανάγκης (11) .

Η βεβαιότητά μου SOS

Ειδοποιήσεις και έρχονται ειδοποιήσεις

Λάβετε μια ειδοποίηση μόλις ενεργοποιήσει ή απενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού.

Ειδοποιήσεις και έρχονται ειδοποιήσεις

Επαγρύπνηση ο Verrisor μου

Η επαγρύπνηση μου σας ειδοποιεί εάν αφήσετε ασφαλείς εγκαταστάσεις χωρίς να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό σας Télésurveillee.

Επαγρύπνηση ο Verrisor μου

Οι πελάτες μας μας προτείνουν

4 εκατομμύρια Protégés Worldwide (12), συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 650.000 στη Γαλλία, έχουν ήδη επιλέξει συναγερμούς και τεχνολογία τηλεόρασης Verrisure Έξυπνη προστασία για να παρακολουθήσετε πάνω τους. Εσείς, προστατεύετε αυτό που έχει σημασία για εσάς με τον Verrisor !

N ° 1

Βασισμένο στο 364 ειδοποίηση

αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες

από τον Jean Pierre F. 09/14/2023 στις 09:59:37

αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες

“Ταχύτητα, συνάφεια, αποτελεσματικότητα, σοβαρή”

από τον Eric G. 09/10/2023 στις 16:56:51

αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες

Από τον Muriel P. 08/08/2023 στις 13:54:45

αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες

“Έχει ήδη περάσει τουλάχιστον 2 χρόνια που έχω το συναγερμό μου”

από τον Alain r. 09/03/2023 στις 17:42:01

αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες

“Λοιπόν, αλλά πολλά να αφομοιωθούν για τον εγκέφαλό μου 68 ετών ! »»

από τον Thierry D. 08/27/2023 στις 17:16:42

αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες

από τον Michel C. 08/20/2023 στις 17:07:12

αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες

από τον Raphael M. 08/19/2023 στις 16:52:28

αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες

Από τον Τράβερ Δ. 08/14/2023 στις 18:30:22

αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες

“Η συνέντευξη έγινε σωστά και εγκαίρως. »»

από τον Dominicus V. 08/11/2023 στις 19:30:57

αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες

“Απλότητα και αποτελεσματικότητα”

Από τον Patrick S. 08/09/2023 στις 16:22:48

αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες

από τον Alexandre t. 08/09/2023 στις 14:20:41

αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες αναπάντητες

“Υπηρεσία Ras σοβαρά ο τεχνικός γνωρίζει τη δουλειά του”

από τον Alain L. 08/05/2023 στις 11:27:19

Καλά ενημερωμένο, καλύτερα προστατευμένο

Η Verisure φέρνει συμβουλές και συστάσεις σε άτομα και επαγγελματίες ενάντια στους κινδύνους και τους κινδύνους της καθημερινής ζωής.

βέλος

Πληροφορώ

Μονομερής, παρακολούθηση βίντεο, Απομακρυσμένη παρακολούθηση: Ποιες διαφορές ?

Παρέχουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις που οι Γάλλοι μπορούν να αναρωτηθούν από την άποψη της ασφάλειας.

πληροφορώ

βέλος

Προσδιορίστε τον κίνδυνο

1 διάρρηξη από τα 3 λαμβάνει χώρα παρουσία κατοίκων.

1 οικιακή πυρκαγιά δηλώνει κάθε 2 λεπτά.*

Εισβολή, έναρξη της πυρκαγιάς, ατυχήματα της καθημερινής ζωής: Ανακαλύψτε τα προειδοποιητικά σημάδια και τις επικίνδυνες συμπεριφορές που μας εκθέτουν καθημερινά σε κίνδυνο.

(*) Υπουργείο Εσωτερικών.

αναγνωρίζω

βέλος

Υιοθετήστε τις σωστές χειρονομίες

Η εγκατάσταση ενός συναγερμού φοβίζει το 95% των διαρρήμων*. Αυτό ενός ανιχνευτή καπνού έχει γίνει υποχρεωτικός.

Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, είναι καλύτερο να γνωρίζετε και να υιοθετείτε χειρονομίες ασφαλείας. Η Verisure σας υποστηρίζει επίσης στην πρόληψη των κινδύνων.

(*) Υπουργείο Εσωτερικών.

Verrisure inarth dissuistive plate

* Για τις συμβάσεις που κατέληξαν από τους οργανισμούς Verisure εκτός από N ° 105, 112, 125, 127, 150, 190, 194, 200, 260, 275, 300, 315, 410, 411, 444, 530, 550, 610, 703, 730 και 755: Κόστος εγκατάστασης και ανάθεσης (αξίας € 300 Excl. Ποσό του εξοπλισμού συστήματος συναγερμού (από € 999 εξαίρεση φόρου) και τη σχετική μηνιαία συνδρομή (από € 51,90 συμπεριλαμβανομένου του φόρου ανά μήνα για άτομα και € 70 Exc.
Για τις συμβάσεις που ολοκληρώθηκαν από τους οργανισμούς Verisure N ° 105, 112, 125, 127, 150, 190, 194, 200, 260, 275, 300, 315, 411, 444, 530, 550, 610, 703, 730 και 755: Εγκατάσταση και τα έξοδα ανάθεσης (αξίας 200 € HT) προσφέρονται. Ποσό του εξοπλισμού συστήματος συναγερμού (από € 799 εξαίρεση φόρου για άτομα που ζουν σε ένα διαμέρισμα και για επαγγελματίες και -3 από € 899 εξαίρεση φόρο για άτομα που ζουν στο σπίτι) και τη σχετική μηνιαία συνδρομή (από € 44,90 συμπεριλαμβανομένου του φόρου Μήνας για άτομα που ζουν σε ένα διαμέρισμα, € 54,90 συμπεριλαμβανομένου του φόρου ανά μήνα για άτομα που ζουν στο σπίτι και € 65 Excl.
Οι τιμές που εκφράζονται στο ΗΤ θα αυξηθούν κατά ΦΠΑ σε 10% ή 20% (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 279-0 του γενικού φορολογικού κώδικα, ΦΠΑ 10% για οικιακές εγκαταστάσεις που ολοκληρώθηκαν για περισσότερα από δύο χρόνια, αποτυγχάνοντας Αυτή η δεξαμενή 20%). Οι τιμές της μηνιαίας συνδρομής λαμβάνουν υπόψη τη συνδρομή στην υπηρεσία (προαιρετικά για άτομα) για απομακρυσμένη παρακολούθηση.
Η προσφορά που ισχύει για συμβάσεις που ολοκληρώθηκαν με την Verisure από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 29 Οκτωβρίου 2023, χωρίς αλλαγή με όλες τις άλλες προωθητικές προσφορές από την Verisure, που προορίζονται για νομικά άτομα ή άτομα ικανά και μεγάλα άτομα, εγγραφής για πρώτη φορά σε υπηρεσίες Verisure και εντός των ορίων από προσφορά ανά άτομο ή από φορολογικό νοικοκυριό εάν είναι απαραίτητο. Ελάχιστη δέσμευση 12 μηνών για άτομα.
Η χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες στον εξοπλισμό για τα έξοδα εγκατάστασης και ανάθεσης: € 300 και € 200 (ανάλογα με τους παραπάνω οργανισμούς).

Μη -σύλληψη γραφικών. Ο ανιχνευτής καπνού σύντομα διαθέσιμος.
(1) Ο μέσος χρόνος απόκρισης που μετράται από 01/06/2022 έως 12/31/2022 μετά τη λήψη του σήματος από τον απομακρυσμένο σταθμό παρακολούθησης για τους SO -Called urgent argents, Επίπεδο 1 (καπνιστό, πανικό, ανίχνευση SOS, κώδικας κάτω από άγχος).
(2) Μετά την ανύψωση της αμφιβολίας αποδείχθηκε σύμφωνα με τους όρους του άρθρου l. 613-6 του κώδικα εσωτερικής ασφάλειας.
(3) Πιστοποίηση APSAD R31 P3, αριθμός 225.14.31 που παραδόθηκε από το CNPP.
(4) Υπολογίστηκε από όλες τις απόψεις που ελήφθησαν τους τελευταίους 12 μήνες.

(8) Αυτό το προϊόν είναι μια γεννήτρια ξηρού καπνού.
(9) για ένα δωμάτιο 30μ².
(10) Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πώληση και την εγκατάσταση της βασικής κάμερας ARLO εάν η διαμόρφωση των χώρων οδηγεί στην απεικόνιση του δημόσιου δρόμου, στον δημόσιο χώρο ή στη γειτονιά και δεν επιτρέπει την εγκατάσταση να συμμορφώνεται με τους ισχύοντες κανονισμούς.
(11) Η υπηρεσία My Verisure SOS μπορεί να αποδοθεί μόνο με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης είναι γεωγραφικά στις έγκυες εγκαταστάσεις. Διαφορετικά, ο πελάτης θα είναι άμεσα προσανατολισμένος προς τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
(12) Πηγή: Ομάδα Εσωτερικής Επικοινωνίας – Χαρτοφυλακίου Πελατών.
(13) Πηγή: Εσωτερικά δεδομένα VerRisure.
(14) Ο κύκλος εργασιών των δεδομένων που έγινε στο πλαίσιο του οικονομικού έτους που έληξε στις 12/31/2021 – Πηγή: Εγγραφή Εμπορίου και Εταιρειών.

Verisure – Simplified Joint -Stock Company με την πρωτεύουσα του 1.085.736 ευρώ – έδρα: 1 Place du Général de Gaulle – 92160 Antony – RCS 345 006 027 – Αριθμός ΦΠΑ: FR 60 345 006 027 Εθνικό Συμβούλιο για τις δραστηριότητες ασφαλείας στις 07/17/2019. Άρθρο l. 612-14 του Κώδικα Εσωτερικής Ασφάλειας: “Η άδεια άσκησης δεν προσδίδει κανένα προνόμιο της δημόσιας εξουσίας στην εταιρεία ή στους ανθρώπους που επωφελούνται από αυτήν.»».