Δοκίμασα το Veligo -, γίνω ειδικός σε μεταχειρισμένα ποδήλατα!, Το Véligo, το ποδήλατο που σας κάνει να θέλετε να αγοράσετε ένα

Το Véligo, το ποδήλατο που σας κάνει να θέλετε να αγοράσετε ένα

Όσον αφορά την καθημερινή του χρήση, δηλαδή για ένα ταξίδι με το ενδομυϊκό Παρίσι 14 χιλιομέτρων την ημέρα (5 ημέρες την εβδομάδα), αυτό το ποδήλατο είναι πρακτικό και απλό στη χρήση στο βαθμό που:

Δοκίμασα το Véligo για 3 μήνες !

Έβαλα το δεύτερο ποδήλατό μου για να βιώσω το Véligo από την Mobility IDF

Ηλεκτρικό ποδήλατο

Είναι τυρκουάζ και μαύρο, ηλεκτρικό και ερευνούν τους δρόμους της περιοχής Ile de France από το τελευταίο τρίμηνο του 2019. Τα έχετε αναγνωρίσει, αυτά είναι το “veligo”, η προσφορά ηλεκτρικών ποδηλάτων

Μακροπρόθεσμη ενοικίαση που προσφέρει η περιοχή Ile de France. Αν δεν σας πω για ένα είδος μεταχειρισμένου ποδηλάτου, θα σας πούμε για την εμπειρία μας με αυτό το ποδήλατο ενοικίασης. Αυτή η μικρή ηλεκτρική βασίλισσα έχει βιώσει μια τρέλα μετά την αποσύνθεση, περισσότερα από 10.000 μέρη έχουν τεθεί σε κυκλοφορία από τον Μάιο του 2020.

Συγκεκριμένα, γιατί μια τέτοια έλξη για αυτό το ποδήλατο ? Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της προσφοράς, που προορίζονται για τους κατοίκους της περιοχής Ile de France ? Ο Velook εξέτασε αυτό το “διάσημο” Veligo και σας περιγράφει σε αυτό το άρθρο, “Plus” και “Less”, μετά από 3 μήνες χρήσης.

Το συμπύκνωμα ποδηλάτων ��

Το ενημερωτικό δελτίο για την ανάπτυξη του κύκλου του πολιτισμού. 100% κινητικότητα ποδηλάτου και 0% αθλητική ποδηλασία.

Ηλεκτρικό ποδήλατο d

Véligo: Τα δυνατά του

Ακόμη και αποκτήθηκε μέσω της δεύτερης αγοράς, η αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ποσό, περισσότερο όταν ξεκινάτε στην περιπέτεια “Vélotaf” όπου η εμπειρία μπορεί να μην είναι πειστική.

Σε αυτό το πλαίσιο, η προσφορά Véligo είναι επομένως κατάλληλη. Πράγματι, Η δέσμευση είναι περιορισμένη Από την υπηρεσία ενοικίασης Véligo (https: // www.Veligo-τοποθεσία. FR/) Συνεργάζεται με ένα σύστημα ενοικίασης για περίοδο 6 μηνών (ελάχιστο), ανανεώσιμη μία φορά για περίοδο 3 μηνών. Όσον αφορά την τιμή,
Αυτή η υπηρεσία είναι προσιτή Και μπορεί να ληφθεί μέριμνα από τον εργοδότη έως 50%, εάν ο χρήστης εκτελεί τα ταξίδια του στο σπίτι – εργασία. Χρεώνεται μεταξύ 20 ευρώ (Μειωμένο επιτόκιο για ηλικιωμένους που επωφελούνται από το πακέτο Αμέθυστου, φοιτητές ηλικίας κάτω των 26 ετών, νέοι στην επαγγελματική ολοκλήρωση, δικαιούχους του ελεύθερου πακέτου μεταφορών ή τη μείωση της μεταφοράς αλληλεγγύης) και 40 ευρώ κάθε μήνα. Όντας καθορισμένος, ότι αυτή είναι η βασική τιμή, συμπεριλαμβανομένης της ενοικίασης του ποδηλάτου με τις αντι -κλοπές (ολοκληρωμένη αλυσίδα + Α), μια αντλία πληθωρισμού, φορτιστή μπαταρίας και την τρέχουσα συντήρηση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης ελέγχου. Αυτή η τιμή μπορεί να είναι πιο σημαντική, εάν ο χρήστης αποφασίσει να εγγραφεί στις επιλογές που προσφέρει η υπηρεσία Veligo: ασφάλιση πτήσης ή ζημιά ποδηλάτου, ενήλικο κράνος, κάθισμα παιδιού, πίσω τσάντα ή ακόμα και πρόσθετος φορτιστής μπαταρίας.

Όσον αφορά την καθημερινή του χρήση, δηλαδή για ένα ταξίδι με το ενδομυϊκό Παρίσι 14 χιλιομέτρων την ημέρα (5 ημέρες την εβδομάδα), αυτό το ποδήλατο είναι πρακτικό και απλό στη χρήση στο βαθμό που:

 • Η σέλα είναι άνετη, εύκολη προσαρμογή και ο καλά μελετημένος μηχανισμός της έχει γίνει για να αποκρούσει οποιονδήποτε κλέφτες.
 • Το μπροστινό καλάθι, ενσωματωμένο στο ποδήλατο, σας επιτρέπει να μεταφέρετε μερικά προσωπικά αντικείμενα. Έχει επίσης έναν εντατήρα, χρήσιμο για την εξασφάλιση της τσάντας αγορών σας και την αποφυγή απώλειων στην πορεία ☹ .
 • Ο μετρητής που στερεώνεται στο αριστερό τμήμα του τιμονιού είναι διακριτικό και καθιστά δυνατή την απεικόνιση των βασικών πληροφοριών: ταχύτητα, επίπεδο ταχύτητας (από 0 έως 3), επίπεδο χρήσης της μπαταρίας και αριθμός χιλιομέτρων που ταξιδεύουν από την παράδοση ποδηλάτου.
 • Σε σύγκριση με μια μικρή βασίλισσα vintage από τη δεκαετία του ογδόντα, οι τροχοί είναι ευρείς και σας επιτρέπουν να ερευνήσετε τους δρόμους της πρωτεύουσας, όχι απαλλαγμένοι από ανασκαφές, εύκολα και χωρίς φόβο διάτρησης.
 • Ο μπροστινός / πίσω φωτισμός ενσωματώνεται αυτόματα στο Véligo και τα φώτα όταν ενεργοποιηθεί η μπαταρία του.
 • Ένα κουτί αφιερωμένο στη λήψη του smartphone και περιλαμβάνει μια θύρα USB έχει τοποθετηθεί στο κέντρο των τιμόνι (πρακτικό να ακολουθήσει το ταξίδι του από το κινητό σας).
 • Τέλος, η σωστή θέση που μπορεί να βρίσκεται στο ποδήλατο (υπό την προϋπόθεση ότι προσαρμόζετε τη σέλα) που δεν είναι αμελητέα για την πλάτη ως μέρος ενός ταξιδιού μεγαλύτερο από 20 λεπτά.

Véligo: Οι άξονες βελτίωσης του

Συνολικά, σε καθημερινή βάση, αυτό το ποδήλατο είναι ευχάριστο να χρησιμοποιηθεί, αλλά κάποια αρνητικά σημεία αξίζουν να υπογραμμιστούν:

 • Το βάρος: Αυτό το ποδήλατο ζυγίζει σχεδόν 25 κιλά και επομένως δεν είναι μέρος του ελαφρύτερου στην ηλεκτρική αγορά. Αυτό το βάρος είναι ευρέως αισθητό όταν προσπαθείτε να μετακινήσετε το veligo σας και να ανεβείτε μερικά βήματα για να το αποθηκεύσετε σε ένα δωμάτιο ποδηλάτων για παράδειγμα.
 • Η απουσία αναστολής: Το Véligo δεν έχει αναστολή. που μπορεί να είναι επιζήμια μακροπρόθεσμα για το σώμα και περισσότερο για ανθρώπους που πάσχουν από προβλήματα στις αρθρώσεις. Προκειμένου να αποσβέσει τις ατέλειες των διαδρομών του κύκλου και τις ανασκαφές που υπάρχουν στους δρόμους, ο χρήστης πρέπει να φροντίσει για να τις προβλέψει απλά αποφεύγοντας την ανασκαφή (όταν είναι δυνατόν) ή με την αντιμετώπιση τους σε λειτουργία “χορευτής” στο ποδήλατο.
 • Το ενσωματωμένο Anti -Theft: αυτό το αξεσουάρ, όσο ουσιαστικό, έχει κατασχεθεί μετά από 3 μήνες χρήσης. Χρήστης άτυχος, απλή ανωμαλία σε μερικά ποδήλατα ή ελάττωμα κατασκευής του πιο γενικευμένου αντι -κλοπής ? Το ερώτημα είναι ανοιχτό, προγραμματίζεται παρέμβαση με την υπηρεσία ενοικίασης Veligo.

Ηλεκτρικό ποδήλατο d

Θα καταλάβετε ότι, για όλα τα επιχειρήματα που αναφέρονται παραπάνω, η εμπειρία μας “Veligo” είναι καθοριστική και αυτή η υπηρεσία που προσφέρει η περιοχή Ile de France, μπορεί επομένως να αποτελέσει κίνητρο μόνο για να υιοθετήσουν το μακροπρόθεσμο ηλεκτρικό ποδήλατο για τις καθημερινές διαδρομές του Ile – Οι κάτοικοι του De -France (όταν είναι δυνατόν βέβαια). Παραμένει μόνο να τονιστεί μόνο γενικά, με ποδήλατο (ηλεκτρικό ή όχι αλλού), παραμένει σε τάξη, διότι, στο Ile de France, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται τους τελευταίους μήνες (με τους Coronapists εμφύτευσης ειδικότερα), πολλοί δρόμοι εξακολουθούν να στερούνται Τα μονοπάτια του κύκλου και ο συντηρητισμός των αυτοκινήτων εξακολουθούν να είναι αγκυροβολημένα σε νοοτροπίες.

Εάν αυτό το θέμα σας ενδιαφέρει, σας συνιστούμε να διαβάσετε το αρχείο μας στο Cargos Made in France Bikes ή στο χάρτη των καταστημάτων και των ενώσεων ανάλογα με τα χρησιμοποιημένα ποδήλατα στο Παρίσι.

Το Véligo, το ποδήλατο που σας κάνει να θέλετε να αγοράσετε ένα

Οι κάτοικοι του Ile-De-France μπορούν να νοικιάσουν αυτό το ποδήλατο ηλεκτρικής βοήθειας έως και έξι συνεχείς μήνες. Μετά από αυτό πολλοί από αυτούς αποκτούν ένα νέο.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2020 στις 6:00 μ.μ

Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά.

Προσθήκη στις επιλογές σας
Προσθήκη στις επιλογές σας
Για να προσθέσετε το άρθρο στις επιλογές σας
αναγνωρίζω
Έχετε ήδη λογαριασμό ?
Για να συνδεθείς

 • Μοιραστείτε στο Twitter
 • Μοιραστείτε το Messenger
 • Μοιραστείτε στο Facebook
 • Απόστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Μοιραστείτε στο LinkedIn
 • Αντιγράψτε τον σύνδεσμο

Véligo Electric Bike

Ω το όμορφο ποδήλατο ! Καθώς σας κάνει να θέλετε να πάτε για μια βόλτα, τα μαλλιά στον άνεμο, στους δρόμους και τα μονοπάτια … τόσο ισχυρά όσο και κομψά, αυτό το μοντέλο ηλεκτρικής βοήθειας έχει μάλλον μεγάλα ελαστικά, υδραυλικά δισκόφρενα και ένα πλαίσιο στο V, στο οποίο το αφαιρούμενο Η μπαταρία στεγάζεται. Το ποδήλατο, που ονομάζεται Dana, σχεδιασμένη από τον ολλανδικό κατασκευαστή Vandijck, έχει ένα τυρκουάζ μπλε του πιο όμορφου αποτελέσματος.

Με μερικές λεπτομέρειες, μοιάζει με μια γραμμή για ενοικίαση Véligo, μοντέλο που αναπτύχθηκε από το Ile-de-France Mobilités (IDFM), το Syndicate Transport της Περιφέρειας του Παρισιού. Η ομοιότητα δεν είναι τυχαία. Η μάρκα Holland Bikes, η οποία εμπορεύεται αυτό το μοντέλο στη Γαλλία, το προσφέρει ως εναλλακτική λύση στο Véligo, του οποίου η περίοδος ενοικίασης περιορίζεται σε έξι μήνες.

Μέτρια τιμή και ευρωστία

Η υπηρεσία ενοικίασης Véligo, που χρεώνεται 40 ευρώ το μήνα, που περιλαμβάνεται, απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του Ile-De-France. Μέχρι στιγμής, είναι επιτυχία. 7.338 συνδρομές καταγράφηκαν στα μέσα Μαρτίου και ο Πρόεδρος της Περιφέρειας, Valérie Pécresse (διάφορα δεξιά), ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι ο αριθμός των ποδηλάτων για ενοικίαση θα μεταφερθεί σε 15.000 στο τέλος του έτους. Σε αντίθεση με το ποδήλατο αυτοεξυπηρέτησης, όπως το παριζιάνικο Vélib ‘, το Véligo διατηρείται και επαναφορτίζεται από τον μισθωτή του, στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας του. Το 38 % των συνδρομητών ζουν στο Παρίσι, το 44 % στο μικρό στέμμα και το 18 % σε μεγάλο στέμμα.

Πριν από τη συγκράτηση λόγω του αγώνα κατά του Covvi-19, θα μπορούσε κανείς να συναντηθεί, στους δρόμους του Παρισιού ή στα γειτονικά τμήματα, πολλά μπλε ποδήλατα σφραγίστηκαν IDFM. Οι περισσότεροι χρήστες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι μεταξύ 26 και 40 ετών, χρησιμοποιούν το για να πάνε στη δουλειά. Το Véligo υιοθετήθηκε επίσης από ανεξάρτητους couriers, αναγνωρίσιμο από το λογότυπο μιας μάρκας παράδοσης που εμφανίζουν πίσω. Η χαμηλή τιμή και η ευρωστία, καθώς και η ηλεκτρική βοήθεια, εξηγούν αυτήν την τρέλα.

“Μερικοί από τους ανθρώπους που δοκιμάζουν μακροχρόνια μίσθωση ή ποδήλατο αυτοεξυπηρέτησης καταλήγουν να αγοράζουν το δικό τους ποδήλατο”

Οι χρήστες είναι τόσο ευχαριστημένοι που θα είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τα ποδήλατά τους. Αλλά αυτό δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο η Αρχή της μεταφοράς το κατανοεί. Μετά από ενοικίαση έξι μηνών, στην οποία προστίθενται τρεις επιπλέον μήνες, υπό την προϋπόθεση ότι το ζητάτε, πρέπει να γίνει, προκειμένου να το μοιραστείτε με άλλους κατοίκους ile -de -france. Και οι πρώτοι χρήστες καλούνται να αποκτήσουν τα δικά τους ποδήλατα. Με άλλα λόγια, ο Véligo λειτουργεί ως προϊόν κλήσης.

Διαβάστε επίσης το άρθρο που προορίζεται για τους Electric μας συνδρομητές, το ποδήλατο είναι καλό για την υγεία
Προσθήκη στις επιλογές σας προσθέστε στις επιλογές σας
Για να προσθέσετε το άρθρο στις επιλογές σας
αναγνωρίζω
Έχετε ήδη λογαριασμό ?
Για να συνδεθείς

Για να διευκολυνθεί η μετάβαση από την ενοικίαση στην αγορά, η περιοχή προσφέρει ένα μπόνους 500 ευρώ σε οποιονδήποτε αγοραστή ηλεκτρικού ποδηλάτου, μέχρι όριο 50 % της τιμής αγοράς. Ο έμπορος ποδηλάτων της Ολλανδίας ελπίζει να συλλάβει μέρος των πελατών, με το μοντέλο της DANA, που πωλείται σε τιμή 2.000 ευρώ. “Όλα αυτά τα συστήματα παροχής ποδηλάτων είναι αποτελεσματικά, Παρατηρεί τον Pierre-Olivier Lamand, διαχειριστή επικοινωνίας μάρκας. Μέρος των ανθρώπων που δοκιμάζουν μακροχρόνια μίσθωση ή ποδήλατο αυτοεξυπηρέτησης καταλήγουν να αγοράζουν το δικό τους ποδήλατο. »»

Αυτή είναι και η γνώμη του Virgile Caillet, Γενικού Διευθυντή της Ένωσης Αθλητικών Κύκλων, της Επαγγελματικής Οργάνωσης του Τομέα: Τα συστήματα ενοικίασης που φαντάζονται από τις κοινότητες αναστάτωσαν την ιδιωτική οικονομία. Αλλά δίνουν αποτελέσματα και μπορούμε να τα ενθαρρύνουμε μόνο. »»