Εκκίνηση -UP Πρόβλημα επαναφόρτισης μπαταρίας, φορτοποίηση της κατανομής της μπαταρίας σας από ένα Renault Megane 2: Επεξηγήσεις.

Πώς να διαχειριστείτε μια αποτυχία φόρτισης μπαταρίας από το Renault Megane 2

Ανάλογα με τις καταστροφές που αντιμετωπίζουν η Renault Megane 2, υπάρχουν διορθωτικά μέτρα.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ -ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ “Επαναφόρτιση μπαταρίας

ΠΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ -ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ “Επαναφόρτιση μπαταρίας

Από το J2LR Mar 19 Αυγούστου – 23:04:21

γεια σε όλους,
Δημοσιεύω αυτό το μικρό μήνυμα επειδή έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το αυτοκίνητό μου.
Απόψε θέλω να αφήσω τους στρατώνες μου, βρήκα τον εαυτό μου να μην μπορώ να ξεκινήσω:/
Εξηγώ τον εαυτό μου να καθίσω απαλά στο τιμόνι, εισάγω την κάρτα μου στη σχισμή που παρέχεται για αυτό το αποτέλεσμα, πιέζω το όμορφο μου
Κουμπί “Start/Stop” Όλα τα φώτα ανάβουν τα φώτα μου ανάβουν (επειδή αρχίζει να είναι σκοτεινό) ο ανεμιστήρας αρχίζει να γυρίζει καλά
Και τίποτα δεν είναι διαμέρισμα
2 BIP Ο δείκτης του κλειδιού κλειδί ανάβει και η μικρή μου οθόνη που λέει “Η αποτυχία επαναφόρτισης μπαταρίας”.
Βασίζομαι στο περίφημο κουμπί “Start/Stop” που βγαίνω από το αυτοκίνητό μου το 2ο hic ο ανεμιστήρας πάντα γυρίζει αλλά επιβραδύνει:/
Πήρα ένα όχημα δίπλα στο Megane I, αλλά οι σφιγκτήρες που προσπαθώ να ξεκινήσω με φίλους και το 3ο hic του κάνει το ίδιο πράγμα για μένα -“
Τα λοβό ήταν λίγο θειικό, αλλά γρήγορα εγκαταστάθηκαν σε μια μεταλλική βούρτσα, αλλά ακόμα τίποτα δεν την ακολουθούσαν, για αυτό που ήρθα
συμβουλές και ακόμη και βοήθεια

Αχ ναι ξεχνώ ότι έχω ένα Renault Mégane 2 1.5 DCI από 5/05/2008

Ειλικρινά Steven, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

j2lr Pti’neau

Αρσενικός

Αριθμός μηνυμάτων: 2
Ηλικία: 30
Τοποθεσία: VAR
Σημείωση σημείων που απομένουν: 8
Χόμπι:
Ημερομηνία εγγραφής: 08/19/2014

Πώς να διαχειριστείτε μια αποτυχία φόρτισης μπαταρίας από το Renault Megane 2 ?

Όταν έχετε όχημα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε διαφορετικές αναλύσεις και συμβάντα με τα τελευταία. Για παράδειγμα, και ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, πολλοί χρήστες συναντούν ένα τρελό Ξεκινήστε το αυτοκίνητό τους, συμπεριλαμβανομένου του Renault Megane 2, λόγω προβλημάτων φόρτωσης γεννήτριας. Αυτή η ανησυχία μπορεί επίσης να εμφανιστεί για άλλους λόγους. Τούτου λεχθέντος, συμβαίνει να αναρωτιέται πού μπορεί να έρθει. Σε περίπτωση που έχετε ελαττώματα φόρτισης μπαταρίας Με το Renault Megane 2, αυτό το άρθρο μπορεί να σας ενημερώσει για αυτήν την κατάσταση.

Συμβουλευτείτε τη λίστα όλων των καταστροφών στο Renault Megane 2

μπαταρία αυτοκινήτου

Ποια είναι η διαδικασία για την επαναφόρτιση μιας μπαταρίας από το Renault Megane 2 ?

Πριν μελετήσετε τα προβλήματα της κατάρρευσης Επαναφόρτιση μιας μπαταρίας Renault Megane 2, Είναι ελεύθερο να κατανοήσουμε, με την πρώτη ματιά, τον μηχανισμό επαναφόρτισης μιας γεννήτριας, έτσι ώστε, στη συνέχεια, γίνεται ευκολότερο να λύσουμε τα προβλήματα που συνδέονται με αυτά.

Πάνω απ ‘όλα, η μπαταρία ενός αυτοκινήτου λειτουργεί ακριβώς όπως μια μπαταρία τηλεφώνου και ότι, με την έννοια ότι έχει την ικανότητα να διατηρεί τον βέλτιστο όγκο ενέργειας για να επιτρέψει στο αυτοκίνητο να ξεκινήσει, αλλά και άλλες ενέργειες που απαιτούν ηλεκτρική ενέργεια, όπως:

Επισκευάστε ένα πλυντήριο που αντικαταστάθηκε.

Ενεργοποιήστε το JavaScript

  • ενεργοποίηση προβολέων
  • τη χρήση του ραδιοφώνου ·
  • Ο έλεγχος των ηλεκτρικών παραθύρων.

Ωστόσο, Η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας Σε όλα αυτά τα καθήκοντα απαιτεί ενέργεια. Επομένως, το αποθεματικό φτάνει σε εξάντληση σε χρόνο μηδέν. Προκειμένου να κυριαρχήσει αυτό το φαινόμενο, έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα κομμάτι λίγο ειδικό, που ονομάζεται εναλλάκτης. Το τελευταίο είναι σε θέση να μετατρέψει την ενέργεια που παράγεται από τον κινητήρα Renault Megane 2 προκειμένου να μετατραπεί σε ηλεκτρικό ρεύμα, όπως ακριβώς θα ένας μαγνήτης και ένα πηνίο χαλκού. Χάρη σε αυτήν την εφεύρεση, η μπαταρία αυτοκινήτων θα φορτωθεί συνεχώς. Έτσι, θα είναι δυνατόν να το χρησιμοποιήσετε σε κάθε κανονικότητα. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι ο μηχανισμός που έχει μόλις περιγραφεί απαιτεί να ανάψει το αυτοκίνητο. Είναι αυτονόητο, αν Το αυτοκίνητο σταματάει, Η χρήση των εξαρτημάτων άντλησης ενέργειας θα φροντίσει να μειώσει το επίπεδο ενέργειας λίγο περισσότερο στο Renault Megane 2. Για περισσότερη ακρίβεια, ο συσσωρευτής αυτού του είδους αυτοκινήτου έχει διάρκεια ζωής που μπορεί να κυμαίνεται από 3 έως 5 χρόνια.

Ποιες είναι οι πιο γνωστές ανωμαλίες σε μια μπαταρία ενός Megane 2 Renault ?

Μετά από αυτές τις εξηγήσεις, είναι ευκολότερο να μιλήσουμε για τα πιο συχνή προβλήματα σχετικά με την μπαταρία. Στην πραγματικότητα, εάν η μπαταρία του Renault Megane 2 δεν μπορεί πλέον να φροντίσει όπως θα έπρεπε, είναι ότι υπάρχει αναγκαστικά μια ανησυχία ή ένα ατύχημα της ηλεκτρικής εγκατάστασης που μπορεί να έχει διάφορους λόγους.

Με την πρώτη ματιά, μπορεί να το παρατηρήσετε Η μπαταρία σας απορρίπτεται, Ακόμα κι αν το επαναφορτίσετε μέσω συγκεκριμένου φορτιστή. Σε αυτή την περίπτωση, η πηγή του προβλήματος είναι προφανώς κρυμμένη από την άποψη του εναλλάκτη του αυτοκινήτου σας που πρέπει να αντικατασταθεί. Πράγματι, δεδομένου ότι η γεννήτρια του Renault Megane 2 φροντίζει με τον συγκεκριμένο φορτιστή και ότι το αυτοκίνητο ξεκινά από μόνο του, τότε το πρόβλημα έγκειται στο επίπεδο του εναλλάκτη. Αυτό το στοιχείο δεν μπορεί πλέον να παρέχει τη δική του ενέργεια.

Δεύτερον, μια άλλη δυσλειτουργία μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που από το αυτοκίνητο πηγαίνει στη μία πλευρά για να βγει, αλλά από την άλλη πλευρά να μην ανάψει, παρά το γεγονός ότι έχει φορτώσει την μπαταρία σας. Σε αυτό το πλαίσιο, το πρόβλημα βρίσκεται στο επίπεδο της ίδιας της μπαταρίας από μόνη της. Πράγματι, εάν είστε σε θέση να ξεκινήσετε το Renault Megane 2 ενώ Ο κινητήρας του σβήνει με πλήρη οδήγηση, Αυτή είναι η μπαταρία που δεν μπορεί πλέον να διατηρεί την φόρτιση αντίστροφα.

Τρίτον, μπορεί να έχετε Άλλαξε την μπαταρία σας, Αλλά ότι αυτά τα νέα δεν μπορούν να φορτωθούν. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι απαραιτήτως ένα ελάττωμα του προϊόντος, καθώς δεν πρέπει να αποκλειστεί ότι είναι μια ανησυχία σχετικά με τον εναλλάκτη. Πιο συγκεκριμένα, ακόμη και αν η μπαταρία αδειάσει μόλις παίρνετε το όχημα, το ελάττωμα δεν προέρχεται απευθείας από αυτό, αφού είναι ακόμα καινούργιο και ότι πρέπει να κρατάει το φορτίο του. Η εναλλακτική λύση είναι ότι το πρόβλημα οφείλεται σε ελαττωματικό εναλλάκτη ή μάζα όσον αφορά Η ηλεκτρική εγκατάσταση από το Renault Megane 2.

Ο καλύτερος τρόπος για να προσαρμόσετε μια αποτυχία φόρτισης σε ένα renault megane 2 ?

Ανάλογα με τις καταστροφές που αντιμετωπίζουν η Renault Megane 2, υπάρχουν διορθωτικά μέτρα.

Πρώτα απ ‘όλα, για προβλήματα που περιλαμβάνουν έναν ελαττωματικό εναλλάκτη, είναι δυνατόν να το ανακτήσετε και να το επαναλάβετε με την προσφυγή σε βασικές τεχνικές. Γι ‘αυτό, είναι απαραίτητοΧρησιμοποιήστε ένα μετρητή πίεσης Για να προσδιορίσετε εάν ο εναλλάκτης μπορεί ακόμα να στείλει ηλεκτρικό ρεύμα. Διαφορετικά, θα αρκεί να το αντικαταστήσετε, μόνο για μερικές εκατοντάδες ευρώ με έμπειρο επισκευαστή.

Στη συνέχεια, αν έχετε ένα Renault Megane 2 με μια μπαταρία που δεν μπορεί πλέον να διατηρήσει τη φόρτιση, τότε είναι υποχρεωτική να εγκαταστήσει ένα νέο, το ποσό του οποίου μπορεί να πάει από 60 έως 120 ευρώ, Και αυτό, ανάλογα με το ακριβές μοντέλο του κινητήρα σας.

Επίσης, σε περίπτωση που έχετε παρατηρήσει μια μάζα στην ηλεκτρική πλεξούδα και ότι έχετε έναν εναλλάκτη και μια γεννήτρια σε καλή κατάσταση, τότε θα πρέπει να πάρετε τις υπηρεσίες ενός ηλεκτρολόγου αυτοκινήτου έτσι ώστε να σας εγκαταστήσει γρήγορα τεχνικό ελάττωμα.

Τέλος, εάν τυχαία η γεννήτρια Renault Megane 2 είναι εντελώς άδειο και θέλετε να το φορτώσετε, δυστυχώς, υπάρχουν λίγοι τρόποι για να το λύσετε αυτό. Πράγματι, μπορείτε να πάρετε έναν φορτιστή μπαταρίας, ο οποίος ποικίλλει Μεταξύ 50 και 100 ευρώ Προκειμένου να το επαναφορτίσετε ή να χρησιμοποιήσετε καλώδια που μπορούν να σας προσφέρουν ενέργεια. Ωστόσο, αυτό θα είναι αρκετό για να ξεκινήσει το αυτοκίνητο.

Bosch Automotive S4005 - Auto Battery - 60a/h - 540a - Τεχνολογία μολύβδου -οξέος - για

  • Απόδοση: 60a / h – 540a – 12v / διαστάσεις: 242 x 175 x 190 mm / polarity: αριστερά – δεξιά +