Ανάπτυξη οπτικών ινών – Πορτοκαλί απειλείται με δίωξη – Ειδήσεις – UFC -Que Choisir, με αυτή τη νέα υπηρεσία πορτοκαλί, επωφελείται από τις ίνες και τη μέγιστη ποιότητα σύνδεσης

Με αυτή τη νέα υπηρεσία πορτοκαλιού, απολαμβάνετε τις ίνες και τη μέγιστη ποιότητα σύνδεσης

Ακολουθήστε όλες τις ειδήσεις από το DeGrouptest στο Google News.

Ανάπτυξη οπτικών ινών

Εκλεγμένοι αξιωματούχοι από το BRIVE-LA-GAILLARDE AGGLOMERY (19) ζητούν να αναγνωριστεί επίσημα η αποτυχία της πορτοκαλί στην επικράτειά τους. Ένα πρώτο στη Γαλλία. Οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι κατηγορούν τον χειριστή ότι δεν έχει σεβαστεί τις δεσμεύσεις του όσον αφορά την ανάπτυξη οπτικών ινών.

Ο Πρόεδρος της Βρετανικής Συλλογής (19) έχει αρκετό. Αρκετές καθυστερήσεις στην ανάπτυξη οπτικών ινών στην επικράτειά της, αρκετές ανεπιθύμητες υποσχέσεις, αρκετές πορτοκαλί δεσμεύσεις. “Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που θα έπρεπε να έχει καλυφθεί η επικράτειά μας και δεν είναι ακόμα”, Απομακρύνει τον Frédéric Soulier. Το 2010, η συσσωμάτωση της BRIVE επέλεξε το Orange ως μέρος της έκκλησης για επίδειξη πρόθεσης να επενδύσει (AMII) για να καλύψει το 100 % της επικράτειας οπτικών ινών μέχρι το 2020. Μια αξιολόγηση πρώτου βήματος είχε ήδη αναγκάσει τη συσσώρευση να μετατοπίσει αυτήν την κάλυψη στο 2022. Αλλά ενώ αυτή η νέα προθεσμία πλησιάζει, είμαστε ακόμα μακριά από το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον εκλεγμένο υπάλληλο, μόνο το 88 % των εγκαταστάσεων θα συνδεθεί. 6.000 χώροι δεν θα έχουν πρόσβαση σε οπτικές ίνες.

Κυρώσεις έως 25 εκατομμυρίων ευρώ

Η συσσωμάτωση του BRIVE έγραψε καλά στο Orange, συναντήθηκε με τους ηγέτες της και μάλιστα απειλούσε να λάβει καταναγκαστικά μέτρα, αλλά τίποτα δεν το έκανε. Η ανάπτυξη συνεχίζεται σε αργή κίνηση και ο χειριστής δεν φαίνεται να εξετάζει οποιαδήποτε επιτάχυνση. “Αισθάνεται ότι το πορτοκαλί κάνει ό, τι θέλει, όταν το θέλει. Σήμερα, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να ανεβούμε σε ένα εργαλείο “, προειδοποιεί τον Frédéric Soulier. Ο δήμαρχος της Brive μόλις έστειλε μια νέα επιστολή στον Orange πριν ζητήσει επίσημα τον πρωθυπουργό Élisabeth για να σημειώσει τη μη συμμόρφωση με τις δεσμεύσεις του φορέα εκμετάλλευσης και να δηλώσει την αποτυχία του. Η συσσώρευση σκοπεύει επίσης να ζητήσει την εφαρμογή των προγραμματισμένων κυρώσεων που, σύμφωνα με αυτήν, θα μπορούσαν να φτάσουν τα 25 εκατομμύρια ευρώ, στη συνέχεια να αναθέτουν την ανάπτυξη στην ραχιαία, τη μικτή ένωση που έφτασε την ίνα στις αγροτικές περιοχές του Τμήματος Corrèze.

Αυτή η διαδικασία είναι μια πρώτη στη Γαλλία, αλλά ο Frédéric Soulier ελπίζει ότι άλλοι θα ακολουθήσουν. Επειδή η συσσωμάτωση του Brive δεν είναι η μόνη σε αυτή την περίπτωση. Παντού στη Γαλλία, οι κοινότητες αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις ανάπτυξης, κυρίως στις περιοχές AMII. Η Orange δεν αρνείται καθυστερήσεις στη συσσωμάτωση του Brive, αλλά εξασφαλίζει ότι το ποσοστό επιλεξιμότητας είναι στην πραγματικότητα 93 %. Υπενθυμίζει επίσης ότι αναπτύσσει το 60 % των οπτικών ινών στη Γαλλία στα δικά της κεφάλαια και ότι παρεμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα, σε ζώνες “Σε διαρκή εξέλιξη”.

Ανάγνωση

Με αυτή τη νέα υπηρεσία πορτοκαλιού, απολαμβάνετε τις ίνες και τη μέγιστη ποιότητα σύνδεσης

Ονομάζεται απόδοση Ethernet και σας επιτρέπει να έχετε μια εξαιρετικά γρήγορη και χωρίς αποκοπή σύνδεσης όπου το χρειάζεστε.

Το Wi-Fi είναι πολύ πρακτικό. Αλλά μερικές φορές υπάρχει απώλεια ταχύτητας και περικοπών. Ωστόσο, ορισμένες χρήσεις απαιτούν μια άψογη σύνδεση στο Διαδίκτυο, χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία. Αυτό συμβαίνει εάν παίζετε ηλεκτρονικά βιντεοπαιχνίδια ή είστε στην Telework και κάνετε παρουσιάσεις πριν από τη διάσκεψη. Έτσι η Orange είχε την ιδέα να αναπτυχθεί Μια νέα υπηρεσία, αδημοσίευτη και αποκλειστική: Η υπηρεσία Performance Ethernet.

Πώς το πορτοκαλί σας δίνει την καλύτερη απόδοση στο Ethernet ?

Όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο, υπάρχουν δύο δυνατότητες: Wi-Fi και Ethernet. Wi-Fi, όλοι γνωρίζουν τι είναι. Ethernet, λίγο μήνα. Έτσι, μια μικρή υπενθύμιση είναι απαραίτητη: είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει Συνδέστε το πλαίσιο Διαδικτύου στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet. Όχι απαραίτητα πρακτικό, αλλά τόσο αποτελεσματικό. Επειδή αυτό το techno σας επιτρέπει να έχετε βέλτιστες ταχύτητες σύνδεσης, χωρίς περικοπή ή λανθάνουσα κατάσταση. Είναι επομένως πιο αποτελεσματικό από το Wi-Fi.

Ποια είναι λοιπόν η νέα υπηρεσία επιδόσεων Ethernet ? Διατίθεται με όλες τις προσφορές πορτοκαλιού livebox, σας επιτρέπει Επωφεληθείτε πλήρως από την ταχύτητα και άλλα πλεονεκτήματα των ινών στο δωμάτιο της επιλογής σας.

Χάρη σε αυτήν τη νέα υπηρεσία, Το βύσμα τοίχου Ethernet εγκατεστημένο κοντά στο livebox σας θα εξυπηρετήσει μια άλλη υποδοχή που βρίσκεται στο δωμάτιο της επιλογής σας, ακόμα κι αν είναι πολύ μακρινό. Αυτή είναι μια πολύ εύκολη εγκατάσταση εγκατάστασης επειδή ένας πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος έρχεται στο μέρος σας για να το κάνετε. Δεν είναι μόνο αυτό. Εάν χρειάζεστε επίσης ταχύτερο Wi-Fi στο άλλο άκρο του σπιτιού, είναι επίσης δυνατή χάρη στην εγκατάσταση ενός επαναλήπτη Wi-Fi σε μια υποδοχή Ethernet.

Νέα υπηρεσία επιδόσεων Ethernet: Πώς λειτουργεί ?

Για να επωφεληθείτε από τη νέα υπηρεσία Performance Performance Orange Ethernet, πρέπει Να είστε συνδρομητές ινών στο LiveBox, LiveBox Up ή LiveBox Max Προσφορά.

Και τότε είναι πολύ απλό: απλά πρέπει ζητήστε δωρεάν προσφορά Εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα για να επαληθεύσετε τη διαθεσιμότητα ενός πιστοποιημένου ηλεκτρολόγου κοντά σας. Στη συνέχεια, ολοκληρώνετε το αίτημά σας στο διαδίκτυο. Τις επόμενες δύο ημέρες, έχετε έρθει σε επαφή με τον εν λόγω ηλεκτρολόγο για να βελτιώσετε το αίτημά σας και να ορίσετε ραντεβού.

Την προγραμματισμένη ημερομηνία, ο ηλεκτρολόγος έρχεται στο σπίτι σας για πρώτη φορά για να δημιουργήσει την εξατομικευμένη προσφορά σας. Στη συνέχεια επιστρέφει για δεύτερη φορά για να κάνει τη δουλειά και να εγκαταστήσει την πρίζα Ethernet στο δωμάτιο της επιλογής σας. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, δίνετε έναν εμπιστευτικό κωδικό έτσι ώστε η υπηρεσία να πληρώνεται για αυτό και να λάβετε το τιμολόγιο μέσω email.

Και πόσο κοστίζει αυτό ?

Όλα εξαρτώνται από τον αριθμό των υποδοχών και τον τύπο εγκατάστασης που θέλετε να έχετε. Ως ένδειξη, η μέση τιμή ανά βύσμα είναι 150 έως 200 € για μια εμφανή εγκατάσταση, από 200 έως 250 € για μια ημι-εισηγμένη εγκατάσταση και 300 έως 350 € για ενσωματωμένη εγκατάσταση.

Και να είναι χωρίς φόβο, όλοι οι πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι από την πλατφόρμα που μοιράζονται, με την οποία η Orange έχει υπογράψει μια εταιρική σχέση, έχει αναλάβει να σεβαστεί το Χάρτη ποιότητας πορτοκαλιού. Επιπλέον, επωφεληθείτε από την εγγύηση που ικανοποιείται ή επαναπροσδιορίστε εάν η υπηρεσία δεν συμμορφώνεται με την προσφορά.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Ακολουθήστε όλες τις ειδήσεις από το DeGrouptest στο Google News.

Ο Degrouptest γράφει το περιεχόμενό του ανεξάρτητα. Ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες μπορούν να αναφέρονται με δεσμούς συνεργασίας που συμβάλλουν στο οικονομικό μας μοντέλο (εύρεση+).