Uber Eats – Παράδοση τροφίμων στο κατάστημα εφαρμογών, το Uber τρώει

Αυτιά uber

Ο προγραμματιστής, Uber Technologies, Inc. , Ανέφερε ότι οι πρακτικές απορρήτου της εφαρμογής μπορεί να περιλαμβάνουν χειρισμό δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου της ανάπτυξης.

Uber Eats – Παράδοση τροφίμων 12+

Πολλοί ανέντιμοι αποστολείς που αμαυρώνουν τη φήμη του Uber Eats. Είναι κρίμα για σοβαρούς εργαζόμενους.. Το Uber Eats θα πρέπει να κάνει κάτι για να ταξινομήσει τους αποστολείς και να μην δεχτεί κανέναν.. Απεγκαταστώ την εφαρμογή.

Plsletusmakeloops, 30/11/2017

Παραγγελία ακυρώθηκε χωρίς να σταματήσει

Πέρασα το βράδυ μου παραγγέλλω τα πιάτα που τελικά ακυρώθηκαν. Θέλω να διευκρινίσω ότι περίμενα 40 λεπτά μεταξύ κάθε εντολών για να ξέρω ότι δεν θα παραδοθεί τελικά. Σας ευχαριστώ Uber Eats, εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Ανέντιμος !

Διέταξα ένα μπιφτέκι και δεν ήταν το σωστό . Στέλνω απευθείας μια φωτογραφία και ένα μήνυμα στο Uber Eats Application. Μου απαντήθηκε απευθείας “Συγγνώμη για την αναστάτωση θα σας επιστρέψουμε το ποσό των € 14 εντός 3-4 εργάσιμων ημερών” . 1 εβδομάδα αργότερα, δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων και όταν ζητώ από την Uber μια εξήγηση, απαντώ: DSL αλλά δεν είναι δυνατόν να επιστρέψω επειδή η παραγγελία υπερβαίνει τις 48 ώρες . Πλήρης όψη ! Είναι κλέφτες. Μετά από αυτό είναι η τεχνική τους που σας προσφέρουν μια καλή εξυπηρέτηση σε σας βαθιά βαθιά μετά ! #ψεύτης !

App ιδιωτική ζωή

Ο προγραμματιστής, Uber Technologies, Inc. , Ανέφερε ότι οι πρακτικές απορρήτου της εφαρμογής μπορεί να περιλαμβάνουν χειρισμό δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου της ανάπτυξης.

Δεδομένα που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση σας

 • Εκκολαπτός
 • Πληροφορίες επαφής
 • Ιστορικό αναζήτησης
 • Αναγνωριστικά
 • Χρήση δεδομένων
 • Άλλα δεδομένα

Δεδομένα που συνδέονται με εσάς

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν και να συνδεθούν με την ταυτότητά σας:

 • Εκκολαπτός
 • Οικονομικές πληροφορίες
 • Ενοικίου
 • Πληροφορίες επαφής
 • Χρήστης ευτυχισμένος
 • Ιστορικό αναζήτησης
 • Αναγνωριστικά
 • Χρήση δεδομένων
 • Διάγνωση
 • Άλλα δεδομένα

Οι πρακτικές απορρήτου ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Provider Uber Technologies, Inc.

Το iPhone συμβατότητας απαιτεί iOS 15.0 αργότερα. iPad iPados 15.0 αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 15.0 αργότερα.

Αγγλικά, Αραβικά, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρικά, Κροατικά, Τσεχικά, Δανικά, Ολλανδικά, Εσθονικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Νορβηγικά Bokmål, Portuguese, Ρωσικά, Σερβικά , Απλοποιημένη κινεζική, Singhalese, Slovak, ισπανική, Σουηδική, Ταϊλάνδη, παραδοσιακή κινεζική, τουρκική, Ουκρανία, Βιετναμέζικα

Αξιολόγηση ηλικίας 12+ σπάνια/ήπια αλκοόλη, καπνό ή χρήση ναρκωτικών ή αναφορές
Ενοικίαση Αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει την ενοικίασή σας ακόμη και όταν δεν είναι ανοιχτή, η οποία μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Copyright © (C) 2010-23 Uber Technologies, Inc.

 • Ιστοσελίδα προγραμματιστή
 • Υποστήριξη εφαρμογής
 • Πολιτική απορρήτου

Αυτιά uber

$ 0 Τέλη παράδοσης και μειωμένη αμοιβή υπηρεσίας (έως και 30% έκπτωση) σε επιλέξιμες παραγγελίες

Εξοικονόμηση μελών σε βόλτες και προτεραιότητα πρόσβαση σε κορυφαίους οδηγούς

Αποκλειστικά προνόμια μέλους όπως προσφορές και εμπειρίες

$ 5 πίστωση Εάν χάσετε την τελευταία εκτίμηση άφιξης στην παραγγελία σας

Ακύρωση ανά πάσα στιγμή χωρίς πρόσθετες αμοιβές

Ποσό που θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε με βάση τη μέση εξοικονόμηση μελών στη χώρα σας από τις προωθήσεις και την τιμολόγηση των μελών.

Τέλη υπηρεσίας που εφαρμόζεται στις παραγγελίες παράδοσης 0 $. Τα οφέλη παράδοσης διαθέσιμα μόνο για τα επιλέξιμα καταστήματα που δείχνουν το εικονίδιο Uber One. $ 20 Ελάχιστη παραγγελία (εξαιρουμένων των τελών) για να λάβετε παροχές παράδοσης (συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών παράδοσης $ από τα συμμετέχοντα εστιατόρια, παραγγελία $ 40 για επιλέξιμα παντοπωλεία και άλλα καταστήματα. Η έκπτωση αμοιβής υπηρεσιών είναι ορατή κατά την ταμείο και ποικίλλει ανάλογα με την αξία του καλαθιού. Η έκπτωση αμοιβής υπηρεσιών δεν ισχύει για παραγγελίες υψηλής αξίας όπου έχει επιτευχθεί το ανώτατο όριο αμοιβής υπηρεσιών ή οι παραγγελίες παντοπωλείων που είναι συσκευασμένες από άτομα παράδοσης. Η τελευταία εκτίμηση άφιξης είναι η εμφάνιση της παραγγελίας σας και δεν αποτελεί χρόνο παράδοσης εγγύησης. Με την επιφύλαξη των νόμων περί καταναλωτών, το $ 5 Uber One Credit είναι το μέγιστο ποσό που μπορείτε να λάβετε εάν χάσετε την καθυστερημένη άφιξη. $ 5 Uber One Credit που δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες που παραδίδονται από ένα κατάστημα ή για παραγγελίες παντοπωλείων που συσκευάζονται από άτομα παράδοσης και θα λήξουν μετά από 60 ημέρες. 5% Uber One Credit on Rides θα λήξει μετά από 60 ημέρες και δεν θα εφαρμοστεί στο τμήμα της πληρωμής που γίνεται με την Uber One Credit. Οι κορυφαίοι οδηγοί ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι για κάθε βόλτα. Αποφύγετε τη χρέωση για τον επόμενο κύκλο χρέωσης, ακυρώνοντας 48 ώρες πριν από την ημερομηνία χρέωσης ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη υποστήριξης.