Uber Copter: Το ελικόπτερο VTC στη Νέα Υόρκη – Les Numériques, Φεστιβάλ των Καννών: Δοκιμάσαμε το Ubercopter, το Uber of the Cannes Airs – Le Parisien

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών: Δοκιμάσαμε το Ubercopter, το Uber of the Cannes Tunes

Οδηγός αγορών του Παρισιού

Uber Copter: Το ελικόπτερο VTC στη Νέα Υόρκη

Απονεμήθηκε από το χρυσό μετάλλιο που ονομάζεται New Cool Service της εβδομάδας, η Uber Copter θα προσγειωθεί στις 9 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Οι αυτόνομοι μεταφορείς drones της Uber Elevate People δεν είναι έτοιμοι να εμφανιστούν, γεγονός που δεν θα εμποδίσει την προσφορά της πλατφόρμας VTC από τις αρχές Ιουλίου στη Νέα Υόρκη μια υπηρεσία μεταφοράς ελικοπτέρων: Uber Copter. Μέσω της εφαρμογής Uber, θα είναι δυνατή η κράτηση ενός αγώνα μεταξύ του Lower Manhattan και του Διεθνούς Αεροδρομίου JFK. Ένα ταξίδι 8 λεπτών που προεξέχει τις κυκλοφοριακές συμφόρησης που θα παρέχεται από την Εταιρεία Heliflite και χρεώνονται μεταξύ $ 200 και $ 225 ανά επιβάτη, ανάλογα με το αίτημα.

Ο Eric Allison, διευθυντής του έργου Uber Elevate, ο οποίος εποπτεύει επίσης τον Uber Copter, λέει: “Είναι ένα ταξίδι που κάνουν τόσοι πολλοί ταξιδιώτες σε ένα σημείο και βλέπουμε εκεί την ευκαιρία να τους βοηθήσουν να εξοικονομήσουν πολύ χρόνο“”. Με ταξί, χρειάζονται 1 έως 2 ώρες για να συνδέσει το νότο του Μανχάταν με το JFK ανάλογα με την κυκλοφορία. Με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτό μπορεί να διαρκέσει μεταξύ 50 λεπτών και 1 ώρας 15. Η Uber Copter ανακοινώνει μια υπηρεσία που παίρνει το Aximum 30 λεπτά, μεταφέρει από ή προς το τερματικό που συμπεριλαμβάνεται.

Μια πλούσια, πιστή, πιεσμένη πελατεία και όχι πολύ απασχολημένη

Τελικά, η Uber σχεδιάζει να αναπτύξει τη λύση μεταφοράς ελικοπτέρων σε άλλες πόλεις, αν και ο Eric Allison ορίζει ότι “Ο πρωταρχικός σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργία των αεροπορικών μεταφορών“Για να αποθηκεύσετε εμπειρία με σκοπό την ανάπτυξη του Uber Elevate.

Καταρχάς, μόνο τα μέλη της πλατίνας και του διαμαντιού του προγράμματος Uber Rewards θα μπορούν να κλείσουν μια κούρσα Uber Copter στη Νέα Υόρκη, έως και πέντε ημέρες νωρίτερα, γνωρίζοντας ότι η υπηρεσία δεν θα εξασφαλιστεί μέχρι τις ημέρες των καθημερινών και στις απόγευμα κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων. Κάθε ελικόπτερο που λειτουργεί μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 επιβάτες και να απογειωθεί/γη από το ελικοδρόμιο κοντά στο πύργο από το οποίο τα πορτάρια προς το Staten Island αφήνουν ή από το ελικοδρόμιο του Terminal 8. Παραδίδονται και μια βαριά αποσκευές που ζυγίζουν 20 κιλά το πολύ μπορεί να συνοδεύει τους επιβάτες.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ακολουθήστε όλα τα ψηφιακά νέα στο Google News

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών: Δοκιμάσαμε το Ubercopter, το Uber of the Cannes Tunes

Η πτήση διαρκεί επτά λεπτά για να καλύψει 30 χιλιόμετρα και κοστίζει 160 € ανά άτομο.

Uber Recovery Ubercopter για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

Queen Consort Camilla Parker Bowles και First Lady Brigitte Macron κάνοντας κάποιες ανταλλαγές ping-pong στο Saint-Denis, 21 Σεπτεμβρίου 2023. AFP/Hannah McKayΣταθμός Montparnasse. Χιλιάδες επιβάτες εκκενώθηκαν αυτή την Πέμπτη το απόγευμα. (Απεικόνιση) LP/Paul AbranVilliers-en-Bière (Seine-et-Marne), 10 Φεβρουαρίου. Ο Pierre Palmade ήταν υπό την επήρεια παράνομων ουσιών (κοκαΐνη, καθενών) όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Δρ

Levallois-Perret (Hauts-de-Seine), 12 Σεπτεμβρίου 2023. Η Monoprix δοκιμάζει μια νέα υπηρεσία στο Monop 'που ανακαινίστηκε από τη Louise-Michel με την εγκατάσταση ενός πλυντηρίου και ενός στεγνωτηρίου. LP/Anne-Sophie DearecourΕμφάνιση του αγώνα μεταξύ του Saudi Club al-Nassr και της ιρανικής FC PersepolisΣάββατο, στο πρόγραμμα

Οδηγός αγορών του Παρισιού

  • Επαναφορτίστε τις συσκευές σας οπουδήποτε με αυτήν την ηλιακή γεννήτρια στο -42%
  • Αυτή η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ είναι μισή τιμή, μην χάσετε αυτό το καλό σχέδιο
  • Κρατήστε τα ποτά σας σε βέλτιστη θερμοκρασία με αυτήν την αποθηκευμένη μονωμένη κολοκύθα
  • Το CDISCONT σπάει την τιμή του διάσημου ηχείου Bluetooth Bose Soundlink Flex
  • Επιλογή αγορών