Το Uber τρώει για το Android – Κατεβάστε το APK από το Uptodown, UberEats – APK Download για Android | Απάτος

Το Uber τρώει APK

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια ή αξιολογήσεις ! Να είσαι ο πρώτος, παρακαλώ

Το Uber τρώει

Παραγγείλετε στα αγαπημένα σας εστιατόρια και παραδοθείτε

Τελευταία έκδοση

Το Uber Eats είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να παραγγείλετε φαγητό από τα αγαπημένα σας εστιατόρια και να τα παραδώσετε στην πόρτα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε το μενού του εστιατορίου διαθέσιμο στην εφαρμογή και να επιλέξετε το φαγητό που θέλετε να έχετε παραδώσει. Λίγο αργότερα, με την ταχύτητα ειδικά για το Uber, θα λάβετε το φαγητό σας μπροστά από την πόρτα σας.

Της εφαρμογής, μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς το φαγητό σας. Μπορείτε να δείτε πότε η παραγγελία σας έχει γίνει αποδεκτή, όταν το φαγητό σας είναι έτοιμο και όταν η παράδοση βρίσκεται στο δρόμο της. Με αυτόν τον τρόπο ξέρετε ακριβώς πότε είστε δείπνο.

Όπως το Uber, οι πληρωμές είναι εύκολες και πρακτικές και μπορούν εύκολα να γίνουν από την εφαρμογή. Συνολικά, βλέπετε το κόστος των τροφίμων και της παράδοσης. Και όχι, οι συμβουλές δεν είναι απαραίτητες.

Το Uber Eats είναι μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή παράδοσης τροφίμων με μια κομψή παρουσίαση και εξαιρετικές λειτουργίες. Το κύριο πρόβλημα του είναι απλώς ότι υπάρχει πολύς ανταγωνισμός με λίγο πιο εδραιωμένες υπηρεσίες.

Αναθεώρηση από τον Carlos Martínez που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptododown

Απαιτούμενες συνθήκες (τελευταία έκδοση)

  • Απαιτεί το Android 8.0 ή περισσότερα

Περισσότερες πληροφορίες

Ονομα πακέτου com.ubercab.τρώει
Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Android
Κατηγορία Φαγητό και ποτά
Γλώσσα γαλλική γλώσσα

Bery

Ubereats: παραδοθεί γρήγορα εικονίδιο

Απίστευτη ταχύτητα: Θέλετε να παραδοθείτε σε λιγότερο από 10 λεπτά ? Επιλέγουμε μια επιλογή πιάτων σε άμεση παράδοση κάθε μέρα. Θέλετε σούσι ? μπιφτέκι ? του μικρού εστιατορίου γειτονιάς σας ? Επιλέγω. Κάντε κλικ. Γεύση.

Τέλεια εμπειρία: Μια απλή χειρονομία, γρήγορη παράδοση, αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Παραγγείλετε, πληρώστε με τον λογαριασμό σας Uber και ακολουθήστε την παραγγελία σας σε πραγματικό χρόνο από την εφαρμογή.

Το UberEats διατίθεται στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Μελβούρνη, στη Σιγκαπούρη, στο Σίδνεϊ και σε αρκετές πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

UberEATS: Παραδόθηκε γρήγορα – Έκδοση 6.183.10000

Τι νέο υπάρχει η τελευταία έκδοση του UberEATS σας επιτρέπει να: Ελέγξτε το πιστωτικό σας υπόλοιπο και την εύκολη πίστωση TURB ενεργοποιήστε και απενεργοποιείτε ενώ τοποθετείτε μια παραγγελία, βλέπετε να αναζητάτε τρόφιμα ή εστιατόρια που ρυθμίζετε αυτόματα τη διεύθυνση παράδοσής σας στην τρέχουσα ενοικίασή σας “

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια ή αξιολογήσεις ! Να είσαι ο πρώτος, παρακαλώ

Super Application Εγγυημένη Αυτή η εφαρμογή έχει δοκιμάσει με επιτυχία την ασφάλεια κατά ιών, κακόβουλου λογισμικού και άλλων επιθέσεων και δεν περιέχει απειλές.

Ubereats: παραδίδονται γρήγορα – πληροφορίες APK

Έκδοση APK: 6.183.10000 Πακέτο: com.ubercab.τρώει Συμβατότητα Android: 8.1.0+ (Oreo) Προγραμματιστής: Uber Technologies, Inc. Πολιτική απορρήτου:https: // www.bery.com/ιδιωτικότητα Εξουσιοδοτήσεις:22

Ονομα : Ubereats: παραδίδονται γρήγορα Μέγεθος : 82 MB Λήψεις: 462.5K Εκδοχή : : 6.183.10000 Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2023-09-23 16:57:21 Μίνι οθόνη: Μικρό Υποστηριζόμενη CPU:

Αναγνωριστικό πακέτου: com.ubercab.τρώει Υπογραφή SHA1: AE: 0B: 86: 99: 5F: 17: 45: 33: B4: 23: 06: 78: 37: BE: BA: 13: D9: 22: FB: B0 Προγραμματιστής (CN): Κινητό Οργάνωση (o): Κινητό Τοποθεσία (L): Σαν Φρανσίσκο Χώρα (γ): ΜΑΣ Κράτος/Πόλη (ST): ΟΤΙ