Πώς να κάνω μια παραπομπή κλήσης από το κινητό μου? Πορτοκαλί βοήθεια, πώς να κάνετε μια μεταφορά κλήσης? | Ubefone

Τι διαφορά μεταξύ της πρόσκλησης προσφυγής και της μεταφοράς κλήσεων

Το κινητό σας έχει ζητήσει τον τηλεφωνητή σας 888.

Πώς να κάνω μια παραπομπή κλήσης από το κινητό μου ?

Η παραπομπή κλήσεων καθιστά δυνατή τη μεταφορά των φωνητικών κλήσεων των ανταποκριτών σας σε έναν σταθερό ή αριθμό κινητού τηλεφώνου της επιλογής σας. Μπορείτε να διαμορφώσετε αυτές τις αναφορές στο κινητό σας τηλέφωνο από το πληκτρολόγιο τηλεφώνου εισάγοντας συγκεκριμένους κωδικούς ανάλογα με τον τύπο απόλυσης.

Το κινητό σας έχει ζητήσει τον τηλεφωνητή σας 888.

Τέσσερις τύποι παραπομπών κλήσεων είναι πιο ακριβείς προγραμματιζόμενοι σε έναν σταθερό ή αριθμό κινητού τηλεφώνου της επιλογής σας από το πληκτρολόγιο τηλεφώνου του κινητού σας σε περίπτωση:

 • Καμία απάντηση : Όταν δεν απαντάτε σε μια κλήση.
 • Απρόσιτο : Όταν δεν έχετε πλέον δίκτυο ή όταν το κινητό σας είναι απενεργοποιημένο.
 • Κατοχή : Μόλις είστε συνδεδεμένοι με έναν άλλο συνομιλητή.
 • Συστηματικός ή άνευ όρων : Όλες οι κλήσεις σας μεταφέρονται σε άλλο τηλέφωνο, σταθερό ή κινητό.

Εάν δεν λαμβάνετε πλέον κλήσεις στο κινητό σας, θυμηθείτε να ελέγξετε ότι οι κλήσεις για κλήσεις απενεργοποιούνται.

Τι διαφορά μεταξύ της πρόσκλησης προσφυγής και της μεταφοράς κλήσεων ?

Κλήση επιμόλυνσης 2 Κλήση 2

Παρωχημένο, το τηλεφωνικό πρότυπο ? Στις καλές παλιές μέρες της σταθερής θέσης, ήταν ακόμα πολύ πρακτικό να μπορούμε να μεταφέρουμε μια κλήση κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας. Πολύ λιγότερο εύκολο, ωστόσο, για να εκτελέσετε αυτό το μικρό χειρισμό από το κινητό σας στο Teleworking. Στην πραγματικότητα … αδύνατο ! Εκτός…

Ξέρετε πώς να μεταφέρετε μια κλήση από το κινητό σας τηλέφωνο ?

Η πρόσφατη έρευνα μας αποδεικνύει: τείνουμε να συγχέουμε τις λειτουργίες της κλήσης και μεταφοράς κλήσεων και κλήσεων.

Τον τελευταίο καιρό ρωτήσαμε αυτήν την ερώτηση στο επαγγελματικό μας δίκτυο:

Για εσάς, η μεταφορά κλήσεων από ένα κινητό είναι:

 • Πολύ εύκολο !*
 • Κάνω λάθος κάθε φορά !
 • Από όταν μπορούμε να το κάνουμε ?
 • Δεν είμαι στάνταρ !

Ήμασταν έκπληκτοι από τις απαντήσεις:

Έρευνα αποτελεσμάτων: Διαφορά μεταξύ μεταφοράς και απόλυσης του

Στην πραγματικότητα, το 38% που απάντησε ότι ήταν εύκολο να μεταφερθεί μια κλήση από το κινητό του μπερδεύει δύο διαφορετικά χαρακτηριστικά που συχνά θεωρούνται συνώνυμα:

 • Ο μεταφορά κλήσεων : Επιτρέπει τη μεταφορά Η τρέχουσα κλήση σε άλλο συνομιλητή. Αδύνατο Να γίνει από ένα κινητό χωρίς συγκεκριμένη εφαρμογή*
 • Ο Προώθηση κλήσεων : Επιτρέπει την παραπομπή κλήσεων αυτομάτως σε άλλο αριθμό πριν απαντηθεί.

Στην εποχή του Teleworking και του νομαδισμού, η λειτουργικότητα μεταφοράς κλήσεων για κινητά είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας, για την εικόνα της επωνυμίας σας προς τους πελάτες σας και για να διευκολύνετε τη ζωή των υπαλλήλων σας στο εσωτερικό.

Αντιμέτωποι με έναν καλούντα που είναι λάθος με έναν παραλήπτη, οι υπάλληλοί σας δεν θα είναι υποχρεωμένοι να κλείσουν, να χρησιμοποιήσουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να έχουν την ανάκληση του συνομιλητή.

Αυτό το απλό χαρακτηριστικό μπορεί να αποφύγει πολλή σύγχυση και να εξοικονομήσει χρόνο για την επιχείρησή σας, δίνοντάς του μια σοβαρή και επαγγελματική εικόνα.

Γι ‘αυτό φαίνεται σημαντικό για εμάς να διακρίνουμε με σαφήνεια τα δύο χαρακτηριστικά και να τα επαναπροσδιορίσουμε εδώ.

Ποια είναι η μεταφορά της κλήσης ?

Η μεταφορά κλήσεων είναι η ενέργεια της μεταφοράς μιας κλήσης σε άλλο εσωτερικό ή εξωτερικό αριθμό. Είναι σήμερα αδύνατο Για να πραγματοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία από ένα κινητό τηλέφωνο. Σε αντίθεση με την παραπομπή κλήσεων που γίνεται αυτόματα μετά τη διαμόρφωση. Ως μέρος της μεταφοράς κλήσεων, η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια μιας κλήσης !

Η μεταφορά της κλήσης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας από το κινητό του

Δοκιμάστε, θα διορθωθείτε. Χωρίς συγκεκριμένη εφαρμογή, είναι αδύνατο να απαντήσετε σε έναν καλούντα από το κινητό του και να το μεταφέρετε με ή χωρίς διαφήμιση σε άλλο παραλήπτη χωρίς να κρεμάσετε.

Αυτή η λειτουργικότητα που φαίνεται προφανής σε ένα πλαίσιο σταθερό πρότυπο τηλεφώνου δεν είναι στο κινητό, εκτός από μια επαγγελματική εφαρμογή τηλεφωνίας όπως το Ubefone.

Μπορείτε τότε από την εφαρμογή και με έναν πολύ απλό και διαισθητικό τρόπο:

 • Μεταφέρετε την κλήση του ανταποκριτή σας σε μια άλλη σταθερή ή κινητά ανάρτηση υπό συνομιλία
 • Κάντε μια άμεση μεταφορά κλήσεων χωρίς προηγούμενη διαφήμιση σε λίγα δευτερόλεπτα χάρη στον εσωτερικό κατάλογο της εταιρείας που ενσωματώνεται στο εργαλείο.
 • Μεταφέρετε την κλήση ανακοινώνοντας την εκ των προτέρων στον παραλήπτη όπως και ένα άτομο στην υποδοχή ενός κλασικού προτύπου.

Απάντηση, μιλήστε, ανακοινώστε, μεταφέρετε τις κλήσεις σας

Ποια είναι η παραπομπή προσφυγής ?

Επιστρέφετε όλες τις κλήσεις που λαμβάνονται σε έναν αριθμό, ένα άτομο ή μια υπηρεσία της επιλογής σας. Αυτό έγινε ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ! Θα διαμορφώσετε αυτήν την παραπομπή ανάντη των επικοινωνιών, έτσι ώστε οι εισερχόμενες κλήσεις σε έναν δεδομένο αριθμό να επιστρέφονται αυτόματα σε έναν άλλο σταθερό ή κινητό αριθμό ή μηνύματα σε περίπτωση μη ανταπόκρισης.

Πώς να κάνετε μια παραπομπή κλήσεων για κινητά ?

Στο ψηφιακό πληκτρολόγιο σας, εισάγετε πρώτα τον κωδικό *21 *, τότε τους δέκα αριθμούς του αριθμού τηλεφώνου στον οποίο θέλετε να μεταφέρετε τις κλήσεις σας. Συμπληρώστε με το Touche Due # ως αυτό: *21 *0632430405 #

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αν συμβεί τίποτα, πρέπει να πατήσετε το κουμπί κλήσης για να ενεργοποιήσετε την κλήση πίσω.

Πώς να απενεργοποιήσετε την παραπομπή κλήσης ?

Προκειμένου να τερματίσετε την κλήση, απλά καλέστε #21 #

Εάν δεν συμβεί τίποτα, πρέπει να πατήσετε ξανά το κουμπί κλήσης. Εάν ληφθεί υπόψη η ακύρωση της παραπομπής κλήσης, ένα οπτικό μήνυμα το υποδεικνύει στο τηλέφωνο.

Η παραπομπή κλήσης με Ubefone, πολλαπλές δυνατότητες !

Χάρη σε μια επαγγελματική εφαρμογή τηλεφωνίας όπως η Ubefone, η παραπομπή της κλήσης σε περίπτωση μη ανταπόκρισης μπορεί επίσης να διαμορφωθεί με απλό τρόπο και σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια.
Έτσι μπορείτε για παράδειγμα να διαμορφώσετε τους ακόλουθους κανόνες σε περίπτωση μη απάντησης:

 • Masked Number: Ένα άτομο που καλεί σε μάσκα αριθμό θα επιστραφεί αυτόματα σε άλλη θέση
 • Χρόνος αναμονής χωρίς περιορισμένη απάντηση: Εάν η κλήση δεν απαντηθεί μετά από ορισμένη διάρκεια, επιστρέφεται σε εσωτερικό ή εξωτερικό αριθμό, για παράδειγμα εάν είστε ήδη σε απευθείας σύνδεση με έναν άλλο συνομιλητή
 • Άμεση παραπομπή σε μηνύματα, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια μιας δεδομένης περιόδου κλεισίματος, κατά τη διάρκεια των διακοπών σας
 • “Μην ενοχλείτε” επιλογή: Σας επιτρέπει να επιστρέψετε την κλήση σε άλλη υπηρεσία ή άλλη θέση σε σύντομο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της οποίας δεν είστε διαθέσιμοι.

Κάνω το στοίχημα Το κινητό αυξήθηκε με Ubefone, Εξασφαλίζει ένα επίπεδο υποδοχής και επεξεργασίας εισερχόμενων κλήσεων τόσο υψηλής όταν οι ομάδες βρίσκονται σε τηλεργασία όπως όταν βρίσκονται στο γραφείο.