σι. TV: Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση με την εφαρμογή BTV de Bouygues?, BTV Εφαρμογή της Bouygues Telecom στην Smart TV | Samsung FR

Δεν υπάρχει ανάγκη για αποκωδικοποιητή με β. τηλεόραση

Contents

Εάν η λήψη SCART είναι ορατή στην τηλεόρασή σας, συνδέστε τον αποκωδικοποιητή στην τηλεόραση χάρη σε αυτό που περιλαμβάνεται στον αποκωδικοποιητή.

σι.TV: Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση με την εφαρμογή Bouygues BTV ?

δωρεάν κλήση

Οθόνες πολλαπλών bouygues

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι επί του παρόντος κλειστό. Εγγραφείτε στο διαδίκτυο.

Όταν δεν θέλετε να παρακολουθήσετε το ίδιο τηλεοπτικό πρόγραμμα με άλλους ανθρώπους από το σπίτι σας, η επιλογή είναι συχνά δύσκολη. Χάρη στην εφαρμογή b.TV Bouygues Telecom, το πρόβλημα δεν προκύπτει πλέον, επειδή αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την τηλεόραση σε διάφορες υποστηρίξεις. Αλλά πώς να επωφεληθείτε από την εφαρμογή τηλεόρασης Bouygues B ? Πώς λειτουργεί η υπηρεσία ? Βρείτε τις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Β.Τηλεόραση σε αυτό το άρθρο.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά στο Διαδίκτυο Bouygues ?

 • Το ουσιώδες
 • Το Triple Play Bouygues Telecom προσφέρει περισσότερα 180 τηλεοπτικά κανάλια (à la carte ή κατ ‘απαίτηση) καθώς και πληρωμένες ανθοδέσμες.
 • Η προσφορά Bouygues Telecom Multi-Eckrans σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τα προγράμματα τηλεόρασης, VOD, SVOD ή επανάληψης σε smartphone, υπολογιστή, tablet ή τηλεόραση χάρη στο TheΕφαρμογή B TV. Με αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα προγράμματά σας σε καθυστερημένα ή ταυτόχρονα.
 • Με την επιλογή Multi-TV, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα προγράμματά σας σε μια δεύτερη τηλεόραση στο σπίτι σας.

Υπενθύμιση στην τηλεόραση Bouygues Telecom

Εκεί Bouygues Telecom TV είναι μία από τις προσφορές τριπλού παιχνιδιού που περιλαμβάνουν το διαδίκτυο, την τηλεόραση και το σταθερό τηλέφωνο. Τα δύο κουτιά στο διαδίκτυο που προσφέρουν μια προσφορά τριπλού παιχνιδιού είναι:

Το Bouygues Telecom TV δίνει πρόσβαση σε 180 κανάλια με προσφορές Must και Ultym. Ο χειριστής προσφέρει επίσης Μπουκέτα τηλεόρασης : 10 θέματα και 12 διεθνή. Σημειώστε την πιο απλοποιημένη προσφορά κουτιού στο Bouygues Telecom, το Box Fit δεν προσφέρει τηλεόραση, αλλά μόνο μια σύνδεση στο Διαδίκτυο και σταθερή τηλεφωνία.

Bouygues Telecom Multi-Eckrans: Κατεβάστε την εφαρμογή B.τηλεόραση !

Επί του παρόντος, όλοι οι φορείς κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν στους πελάτες τους πρόσβαση σε τηλεόραση σε tablet και smartphone. Από την πλευρά του, ο Bouygues Telecom δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και παρουσιάζει στους συνδρομητές τουΕφαρμογή Β.τηλεόραση Διατίθεται στο Google Play, στο App Store και στο Microsoft Store. Με την Bouygues Telecom Multi-Eckrans υπηρεσία, Έτσι μπορούν οι χρήστες Παρακολουθήστε τηλεόραση σε διάφορα υποστηρίγματα : tablet, smartphone, υπολογιστής και τηλεόραση χάρη στην εφαρμογή b.τηλεόραση.

B.TV

Με BTV, πολλά κανάλια είναι διαθέσιμα: αυτά της TNT, αλλά και της TV Breizh, της Disney Channel, του Teva, του Paris Première και πολλών άλλων ! Υπάρχουν περισσότερα 70 κανάλια συνολικά !

Αλλά τα πλεονεκτήματα αυτής της εφαρμογής δεν σταματούν εκεί ! Πράγματι, Btv bouygues δίνει επίσης στους χρήστες της τη δυνατότητα παρακολούθησης προγραμμάτων από το τηλέφωνο ή το tablet τους απευθείας στην τηλεόρασή τους. σι.Η τηλεόραση σας επιτρέπει επίσης να προγραμματίσετε τις ηχογραφήσεις σας εξ αποστάσεως στην τηλεόραση Bbox και να δείτε το ενοικιαζόμενο VOD VOD. Για τους πελάτες Bbox Fiber, η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να παραγγείλετε το bbox σας μέσω σύνδεσης Wi-Fi.

Εφαρμογή Β.Επομένως, η τηλεόραση είναι πολύπλευρος και προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα στους συνδρομητές του Bbox ! Η εφαρμογή περιλαμβάνεται στις προσφορές Triple Play στο Bouygues Triple Play (Box Must και Box Ultym). Μπορείτε επίσης να το απολαύσετε με τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας Bouygues. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή της (ισχύει στις 07 Φεβρουαρίου 2023) είναι 6 €/μήνα.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά στο Διαδίκτυο Bouygues ?

Πώς να επωφεληθείτε από την υπηρεσία πολλαπλών οθόνης ?

Η εφαρμογή BTV είναι διαθέσιμη σε διαφορετικές υπερφυσές για την προβολή ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών όταν θέλετε.

Σε tablet ή smartphone

Με την εφαρμογή B τηλεόραση, Μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση tablet ή smartphone εκεί που είσαι. Προσβάσιμο σε όλους τους συνδρομητές τηλεπικοινωνιών Boxgues Bouygues, αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη σύνδεση με Wi-Fi, 4G ή 5G και το τελευταίο είναι εντελώς δωρεάν.

Απολαύστε την τηλεόραση Bouygues στον υπολογιστή

Χάρη στην προσφορά τηλεπικοινωνιών Box Bouygues, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή σι.τηλεόραση υπολογιστή είναι δυνατόν. Για να το κάνετε αυτό, δεν υπάρχει ειδική εγκατάσταση, μπορείτε να δείτε τα προγράμματά σας απευθείας στο διαδίκτυο και έτσι να απολαύσετε την τηλεόραση Bouygues στον υπολογιστή απλά.

Τα βήματα για να επωφεληθείτε από το Β.Η τηλεόραση στον υπολογιστή είναι:

 • Μεταβείτε στη σελίδα αφιερωμένη στη ζωντανή τηλεόραση στον ιστότοπο Telecom Bouygues.
 • Συνδεθείτε είτε με τη διεύθυνση email σας BBOX.FR και τον συνημμένο κωδικό πρόσβασής σας είτε με τον αριθμό του κινητού σας και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού πελάτη του κινητού σας.

Στα Windows 10, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή σι.Bouygues TV στον υπολογιστή. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με το bbox ή το κινητό σας bouygues telecom login και κωδικό πρόσβασης.

Η υπηρεσία Bouygues Telecom Telecom Multi-Screen, επομένως σας επιτρέπει να δείτε τα προγράμματά της σε διαφορετικές οθόνες (υπολογιστής, tablet, smartphone και τηλεόραση) ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ή καθυστερημένος.

Ταυτόχρονα, η υπηρεσία πολλαπλών οθόνης Σας επιτρέπει να εξετάσετε διάφορα προγράμματα από την ίδια υπηρεσία (Netflix, για παράδειγμα) ταυτόχρονα. Καθυστερημένη, η επιλογή πολλαπλών οθονών δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα για διαφορετικά υποστηρίγματα (έναρξη μιας ταινίας στο tablet και το τέλος στον υπολογιστή, για παράδειγμα).

Παρουσιάζεται η προσφορά Bouygues Telecom Telecom Multi-Screen χωρίς δέσμευση.

Παρακολούθηση τηλεόρασης στο smartphone σας: Πώς αφαιρείται η ημερομηνία ?

Εάν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Β.Τηλεόραση στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να απολαύσετε την τηλεόραση χωρίς να φοβάστε να καταναλώσετε όλο το φάκελο σας στο διαδίκτυο. Πράγματι, με το Β.τηλεόραση, Δεν καταναλώνονται δεδομένα.

Ωστόσο, εάν δεν έχετε εγκαταστήσει β.Τηλεόραση, θα παρακολουθήσετε τα προγράμματά σας καταναλώνοντας το φάκελο στο διαδίκτυο διαθέσιμο στο πακέτο σας.

Πολλαπλών οθονών VS Multi-TV Η υπηρεσία Οθόνες πολλαπλών bouygues Και Bouygues πολλαπλών τηλεόρασης δεν είναι τα ίδια ! Η υπηρεσία πολλαπλών οθόνης σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεόραση σε διάφορες υποστηρίξεις χάρη στην εφαρμογή Β.Bouygues Telecom TV. Η επιλογή Multi TV σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά προγράμματα σε δύο τηλεοράσεις ταυτόχρονα.

Multi TV Bouygues Telecom: Λειτουργία αυτής της υπηρεσίας

Η αίσθηση Box, το Μαϊάμι και το Μαϊάμι+ προσφορές δεν διατίθενται πλέον στο εμπόριο . Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues για να απευθυνθείτε σε μια πιο πρόσφατη προσφορά. Εάν είχατε εγγραφεί σε αυτό, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε πρόσβαση στο Multi-TV Service Bouygues Telecom.

Με αυτήν την επιλογή, οι συνδρομητές μπορούν να επωφεληθούν από την τηλεόραση και τις υπηρεσίες της σε δεύτερη τηλεόραση. Τα μπουκέτα και οι εφαρμογές Android TV είναι επίσης διαθέσιμα με αυτήν την επιλογή και για την καταγραφή ενός προγράμματος, απλά χρησιμοποιήστε την υποστήριξη εγγραφής που παρέχεται με το Το bbox πρέπει Και Box Ultym.

Μια οικογένεια που κοιτάζει την τηλεόραση σε διαφορετικές συσκευές

Για τους πελάτες του Miami Bbox χρησιμοποιώντας την τεχνολογία VDSL, Ένας πρόσθετος αποκωδικοποιητής δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Από την άλλη πλευρά, για τους συνδρομητές του Bbox Miami που χρησιμοποιούν οπτικές ίνες, η ροή επιτρέπει την εγκατάσταση του δύο επιπλέον αποκωδικοποιητές.

Με τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, θα βρείτε ένα τηλεχειριστήριο και δύο υποδοχές CPL (ηλεκτρονικός φορέας) για να συνδέσετε τη δεύτερη συσκευή σας.

Επί του παρόντος, μόνο οι προσφορές Must και Ultym (μόνο σε VDSL ή Fiber) επιτρέπουν την πρόσβαση στην υπηρεσία Bouygues multi-tv.

Σε ποια τιμή προσφέρεται η υπηρεσία Bouygues Telecom Multi-TV ?

Εάν ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία πολλαπλών τηλεοπτικών υπηρεσιών, γνωρίζετε ότι αυτή η επιλογή προσφέρεται στην τιμή του € 1 τον πρώτο μήνα, τότε € 8.99/μήνα (Τιμές ισχύουν στις 07 Φεβρουαρίου 2023) με το Box Must και Ultym (Fiber και VDSL). Η ενεργοποίηση της επιλογής Multi-TV είναι διαθέσιμη χωρίς έξοδα από τις 28 Μαΐου 2018. Παρουσιάζεται επίσης χωρίς δέσμευση.

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά τηλεπικοινωνιών Box Bouygues ? Επικοινωνήστε με το Selectra στο 01 86 65 29 80 .

Πώς να επωφεληθείτε από την επιλογή Multi-TV Bouygues Telecom ?

Με την υπηρεσία πολλαπλών τηλεοπτικών υπηρεσιών Bouygues Telecom, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ακόλουθες υπηρεσίες σε μια 2η τηλεόραση:

 • Περιλαμβάνονται τα κανάλια bbox και προαιρετικά
 • Περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες Bbox και προαιρετικά (γονικός έλεγχος, ζωντανός έλεγχος, τηλεόραση και παιχνίδια με βάση)
 • Υπηρεσίες VOD

Με την υπηρεσία πολλαπλών τηλεοπτικών υπηρεσιών, θα έχετε επομένως τη δυνατότητα Παρακολουθήστε ταυτόχρονα προγράμματα σε διάφορες τηλεοράσεις και παρακολουθώντας δύο VOD ταυτόχρονα και πολλά άλλα πράγματα !

Εάν θέλετε να εγγραφείτε στο Bouygues Telecom Multi-TV προσφορά με το Box Must και το Ultym, πρέπει να μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας και να εισαγάγετε τη γραμμή Box, επιλέξτε “My Options”, “Προσθήκη επιλογών”, επιλέξτε “Multi-TV” Τότε “ανακαλύψτε”. Μόλις σε αυτή τη σελίδα, κάντε κλικ στο “Παραγγελία” και ακολουθήστε τα βήματα.

Πώς να συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή στο bbox ?

Μόλις εγγραφεί η προσφορά, α Box TV αποκωδικοποιητής Θα σας σταλούν. Για να το συνδέσετε, απαιτείται προσαρμογέας T ή καλωδίου.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή σας στην τηλεόρασή σας:

 • Συνδέστε την υποδοχή HDMI που παρέχεται στην τηλεόραση και τον αποκωδικοποιητή σας.
 • Βεβαιωθείτε ότι ο αποκωδικοποιητής και η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένες.
 • Από το μενού της τηλεόρασης, επιλέξτε την πηγή HDMI στην οποία συνδέεται ο αποκωδικοποιητής.

Εάν η λήψη SCART είναι ορατή στην τηλεόρασή σας, συνδέστε τον αποκωδικοποιητή στην τηλεόραση χάρη σε αυτό που περιλαμβάνεται στον αποκωδικοποιητή.

Για να συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή στο bbox σας, χρειάζεστε:

 • Εισαγάγετε την κάρτα τηλεόρασης στον αποκωδικοποιητή.
 • Συνδέστε τον αποκωδικοποιητή σε μια έξοδο τοίχου μέσω του ομοαξονικού καλωδίου που περιλαμβάνεται.
 • Συνδέστε τον αποκωδικοποιητή σε ηλεκτρική πρίζα.
 • Συνδέστε τον αποκωδικοποιητή και το Box με την υποδοχή Ethernet που παρέχεται στις αναμενόμενες θέσεις.

Εάν ο αποκωδικοποιητής και το bbox δεν έχουν εγκατασταθεί στο ίδιο δωμάτιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υποδοχή CPL.

Εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας τον αποκωδικοποιητή σας, το κόστος εγκατάστασης μπορεί να τιμολογηθεί. Θα ζητηθεί επίσης μια εγγύηση ασφαλείας € 49 ανά αποκωδικοποιητή.

Πώς να συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή στο Box Miami ?

Με αυτό το κουτί, παρέχεται ένα ζευγάρι υποδοχών CPL. Πρώτον, συνδέστε τον αποκωδικοποιητή στο πλαίσιο μέσω των υποδοχών CPL ή του καλωδίου Ethernet, συνδέστε την υποδοχή CPL σε ηλεκτρική πρίζα εάν χρησιμοποιείτε ένα και συνδέστε τον αποκωδικοποιητή με τηλεόραση μέσω καλωδίου SCART ή HDMI.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά στο Διαδίκτυο Bouygues ?

Δεν υπάρχει ανάγκη για αποκωδικοποιητή με β.τηλεόραση+ !

Ζήστε μια απλοποιημένη εμπειρία και διαχειριστείτε όλο το περιεχόμενό σας με ένα μόνο τηλεχειριστήριο για να ελέγξετε τα πάντα.

Κλείστε την ακύρωση-κλειστή-κανονική 변경->

Ζήστε μια εντυπωσιακή και απλοποιημένη εμπειρία

Χάρη στην εφαρμογή Β.TV+ απευθείας επί του σκάφους
Στην Samsung Smart TV σας.
Δεν υπάρχει ανάγκη για αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, πρόσβαση απευθείας
στη εφαρμογή Β.TV+ από την έξυπνη τηλεόρασή σας.

Πρόσβαση σε περισσότερα από 180 κανάλια και επαναλήψεις με ευκολία

1. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα αναγνωριστικά bbox σας
2. Κοιτάξτε τα αγαπημένα σας προγράμματα.

Όταν θέλετε, εξοικονομώντας τους χάρη στο 100H TV Recorder για να τα δείτε ανά πάσα στιγμή

Όπως θέλετε, αναλαμβάνοντας το πρόγραμμά σας από την αρχή ή επιστρέφοντας στο τρέχον

Η καταγραφή και η αποθήκευση των προγραμμάτων σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη !

Η εγγραφή των 100h τηλεόρασης περιλαμβάνεται και δωρεάν στο Β.TV+, με ικανότητα εγγραφής 100 hour στο σύννεφο.
Οι ηχογραφήσεις σας έχουν εγγυημένο χρόνο αποθήκευσης 36 μηνών ελάχιστο.

Κοιτάξτε τις ηχογραφήσεις σας στην οθόνη που
θέλεις !

Προγραμματίστε τα αρχεία σας και δείτε τα στην έξυπνη τηλεόραση σας μέσω της εφαρμογής Β μέσω της εφαρμογής Β.TV+, αλλά και σε κινητό ή tablet χάρη στην εφαρμογή Β.Bouygues Telecom TV+ σε 5 οθόνες ταυτόχρονα.

Διεπαφή εφαρμογής BTV++ Διεπαφή εφαρμογής BTV++

Η καταγραφή και η αποθήκευση των προγραμμάτων σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη !

Η εγγραφή των 100h τηλεόρασης περιλαμβάνεται και δωρεάν στο Β.TV+, με ικανότητα εγγραφής 100 hour στο σύννεφο.
Οι ηχογραφήσεις σας έχουν εγγυημένο χρόνο αποθήκευσης 36 μηνών ελάχιστο.

Κοιτάξτε τις ηχογραφήσεις σας στην οθόνη που
θέλεις !

Προγραμματίστε τα αρχεία σας και δείτε τα στην έξυπνη τηλεόραση σας μέσω της εφαρμογής Β μέσω της εφαρμογής Β.TV+, αλλά και σε κινητό ή tablet χάρη στην εφαρμογή Β.Bouygues Telecom TV+ σε 5 οθόνες ταυτόχρονα.

BTV Application Interface+ Πρόγραμμα Μια εγγραφή BTV Application Interface+ Πρόγραμμα Μια εγγραφή

Δεν χάσετε πλέον την έναρξη των αγαπημένων σας προγραμμάτων χάρη στην υπηρεσία “Read From From”

Η υπηρεσία “Read From the Start” σας επιτρέπει να συνεχίσετε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα στην αρχή. Έτσι, είστε σίγουροι ότι θα δείτε ολόκληρη την αγαπημένη σειρά ή τις τηλεοπτικές ειδήσεις, ακόμη και αν το πρόγραμμα έχει ήδη ξεκινήσει.

Smart TV - BTV+ Εφαρμογή με το Film Ready Player One Smart TV - BTV+ Εφαρμογή με το Film Ready Player One

TV Samsung Qled από προκατάληψη TV Samsung Qled από προκατάληψη

Επωφεληθείτε από την προσφορά Bbox Smart TV (1)

Προσφορά διαθέσιμη με Smart TV Samsung από € 49 (2)

Πρόσβαση στην εφαρμογή BTV+

1. Συνδέω την έξυπνη τηλεόρασή μου στο Διαδίκτυο
2. Κάντε κλικ στο αυτοκόλλητο BTV+ ή εγκαθιστώ την εφαρμογή
3. Συνδέομαι με τον λογαριασμό μου BTV+
4. Εκμεταλλεύομαι όλα τα προγράμματά μου

Υπογραμμίστε περισσότερα

(1) 24 -μηνών δέσμευση. Η προσφορά ισχύει για οποιαδήποτε πρώτη συνδρομή μέχρι τις 06/06/2021 υπόκειται σε επιλεξιμότητα και σύνδεση ινών στο σπίτι. Κόστος ανάθεσης: € 48; Κόστος τερματισμού: 59 €. Θεωρητικές μέγιστες ταχύτητες: έως 1GB/s σε ροή προς τα κάτω και 500MB/s σε κλάδεμα ταχύτητας. Απεριόριστες κλήσεις προς τη Γαλλία / DOM FINAD και MOBILE και στους Σταθερούς σε 110 προορισμούς έως και 199 διαφορετικούς ανταποκριτές (πέρα από: τιμολογούνται έξω από το πακέτο). Επικοινωνίες (εξαιρουμένων των σύντομων και ειδικών N °) για ιδιωτική χρήση μεταξύ 2 ατόμων. Τηλεόραση από την εφαρμογή BTV+ (συμβατή μόνο με την Samsung Smart TV 2019, 2020 και 2021). Οι λίστες των καναλιών και των προορισμών των κλήσεων στις 23/02/2021 είναι πιθανό να εξελιχθούν.

(2) Η προσφορά Bbox Smart TV σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια έκπτωση στην αγορά μιας έξυπνης τηλεόρασης εντός των ορίων των αποθεμάτων που διατίθενται από τη Samsung στον αφοσιωμένο ιστότοπό της (επιλογή που προσφέρει ο κατασκευαστής) εντός 2 μηνών από την ενεργοποίηση του Bbox Προσφορά έξυπνης τηλεόρασης. Οι αναφορές τηλεόρασης είναι UE43AU7105 για 43 ”, UE50AU7105 για τα 50 ”, UE55AU7105 για τα 55 ” και UE65AU7105 για το 65 ”.

Δείτε τις προϋποθέσεις και την επιλεξιμότητα για το Box Smart TV στο BouyGuestElecom.Fr.

Η εφαρμογή BTV+ είναι διαθέσιμη το 2019 και τα επόμενα μοντέλα Smart TV TV.
Οι εικόνες προσομοιώνονται και μόνο για απεικόνιση. Ορισμένες εφαρμογές που διατίθενται στη Samsung Smart TV δημοσιεύονται από τρίτους και είναι πιθανό να υποβληθούν σε συνδρομή πληρωμής και να αλλάξουν, να εξελιχθούν ή να συλληφθούν σύμφωνα με τις επιλογές και τις αποφάσεις των αντίστοιχων εκδοτών τους. Η πρόσβαση στο περιεχόμενο UHD εξαρτάται από τη χρέωση στο Διαδίκτυο.