Track – Παρακολούθηση email – Εφαρμογές στο Google Play, Porsche Track Precision App – GTS Media Drive

Θεαματικές στιγμές καταγραφής: Η Porsche επεκτείνει την εφαρμογή ακριβείας Track

Λόγω της στενής επικοινωνίας του με το όχημα, το αυτόματο PTPA ανιχνεύει τέτοια συμβάντα. Δυναμικοί ελιγμοί οδήγησης όπως υποδεικνύεται από υψηλή πίεση πέδησης, ισχυρές επιταχύνσεις ή υψηλότερες δυνάμεις G λένε στην εφαρμογή ότι είναι επίσης μια αξέχαστη στιγμή. Ο οδηγός έχει επίσης την ευκαιρία να επισημάνει με μη αυτόματο τρόπο τις αξιοσημείωτες στιγμές για να τις συλλάβει σε βίντεο.

Παρακολούθηση – Παρακολούθηση email

Χαρακτηριστικά:
✔✔ Παρακολουθήστε τις μυρωδιές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εφαρμογή Gmail ή Outlook στο Android
✔ination Όλοι οι παρόχοι υποστηρίζουν ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Outlook, Hotmail, Office 365 και Google Workspace
Το ✔ination λειτουργεί με όλους τους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιφάνειας εργασίας
✔ Μετά τη μόνη εφαρμογή Tracker Email χωρίς επέκταση του προγράμματος περιήγησης
Γνωρίζετε πότε, πού, και για πόσο καιρό το email σας έχει διαβαστεί
✔✔ Μάθετε ποιος ακριβώς άνοιξε το email σας (ατομικό, παρακολούθηση αντίληψης)
✔✔ Συνδέσμους και παρακολούθησης των τέλειων
✔inination Παρακολούθηση αποστολής email
✔✔ Επιβεβαιώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το Sennt, το Read, το Forward, το Click και το Open Events
✔✔ Επιλέξτε πότε να λάβετε κάθε ειδοποίηση
Ο ✔ination παραμένει εντελώς αόρατος στο δοχείο σας
✔ination έγκαιρες υπενθυμίσεις παρακολούθησης για μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Ετικέτες Smart Tracking για την αποτελεσματική ταξινόμηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάγνωσης

Εγγραφείτε μία φορά, χρησιμοποιήστε παντού
Με το κομμάτι μπορείτε να παρακολουθείτε email σε οποιαδήποτε συσκευή που χρησιμοποιείτε – Windows PC, τηλέφωνο Android, Tablet, Wear, iPhone ή Mac.
Το Track λειτουργεί επίσης με οποιαδήποτε εφαρμογή email που χρησιμοποιείτε – Gmail, Outlook, Mail, Android Mail, κλπ.

Απολαύστε τη λύση μας δωρεάν κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής 7 ημερών. Στη συνέχεια, έχετε την επιλογή να καταγεγείτε για την Premium Membership ή να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την δωρεάν περιορισμένη έκδοση, διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

✉ Ενθαρρύνετε τις δυσκολίες ή απαιτήστε βοήθεια με την εφαρμογή μας? Μη διστάσετε να μας στείλετε email στο [email protected] έτσι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τρέξετε τα πράγματα. ✉

Η εφαρμογή μας είναι πλήρως συμβατή με μια ευρεία οργή δημοφιλούς παραγωγικότητας, εφαρμογές CRM και επεκτάσεις περιλαμβάνει MailTrack, Newton Mail, Rechportive, Sidekick Hubspot Sales, Boomerang, Bananatag, Yahoo! Mail, Yesware, Streak CRM, Microsoft Office 365, Microsoft Dynamics 365 και Dropbox.

Θεαματικές στιγμές καταγραφής: Η Porsche επεκτείνει την εφαρμογή ακριβείας Track

Κάθε Porsche είναι στο σπίτι στο κομμάτι αγώνα. Αλλά δεδομένου ότι η πλειοψηφία των οδηγών Porsche χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους σε ορεινά περάσματα, παράκτιους δρόμους ή άλλες ειδυλλιακές διαδρομές, η εφαρμογή Porsche Track Precision (PTPA) δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά σε κλειστές κορδέλες ασφάλτου: Είναι δυνατόν να καταγράψουν ιδιαίτερα όμορφες στιγμές στη διαδρομή του, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν ξανά και ξανά και ξανά.

Δωρεάν λειτουργία κίνησης αναγνωρίζει αυτόματα εξαιρετικές στιγμές

Οι οδηγοί είναι ήδη εξοικειωμένοι με τις καθιερωμένες λειτουργίες του PTPA, όπου η εφαρμογή Docstrumpes ons ρώτησε. Για να γίνει αυτό, αποκτά πρόσβαση σε πληροφορίες ECU στο όχημα μέσω σύνδεσης WiFi με τη διαχείριση επικοινωνίας Porsche (PCM) και διαβάζει τη θέση του οχήματος, την ταχύτητα, την ταχύτητα του κινητήρα, τη δύναμη πέδησης, τη γωνία διεύθυνσης, τη διαμήκη και την πλευρική επιτάχυνση και άλλα δεδομένα τηλεμετρίας στην οδήγηση. ΠΩΛΗΣΗ Η εστίαση στη λειτουργία ελεύθερης κίνησης είναι στην τεκμηρίωση ειδυλλιακών μονάδων, τα βίντεο καταγράφονται μόνο σε βάση ανά χρόνο, απεριόριστο στο κύκλωμα: Όταν οι αισθητήρες οχήματος καταχωρήσουν ένα ειδικό συμβάν οδήγησης, ένα λεπτό βίντεο αποθηκεύεται-30 δευτερόλεπτα πριν και 30 δευτερόλεπτα μετά τη στιγμή.

Λόγω της στενής επικοινωνίας του με το όχημα, το αυτόματο PTPA ανιχνεύει τέτοια συμβάντα. Δυναμικοί ελιγμοί οδήγησης όπως υποδεικνύεται από υψηλή πίεση πέδησης, ισχυρές επιταχύνσεις ή υψηλότερες δυνάμεις G λένε στην εφαρμογή ότι είναι επίσης μια αξέχαστη στιγμή. Ο οδηγός έχει επίσης την ευκαιρία να επισημάνει με μη αυτόματο τρόπο τις αξιοσημείωτες στιγμές για να τις συλλάβει σε βίντεο.

Το PTPA συνδυάζει τα καταγεγραμμένα βίντεο με τα μέσα ενημέρωσης στο smartphone εάν είναι επιθυμητό. Για παράδειγμα, μπορεί να ενσωματώσει φωτογραφίες και βίντεο κλιπ που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια ενός διάλειμμα στην οδήγηση για να τεκμηριώσει το ταξίδι σε όλες τις όψεις του. Η ειλικρινής λειτουργία Drive Drive δεν αρέσει στη βελτιστοποίηση της προσωπικής απόδοσης του track, η εκτεταμένη ανάλυση της PTPA προορίζεται για το κομμάτι αγώνα.

Jörg Bergmeister δοκιμές δωρεάν λειτουργία κίνησης στο Rossfeld Panoramastrasse

Ο πρεσβευτής μάρκας και ο οδηγός δοκιμής Jörg Bergmeister έχουν δοκιμάσει τι μπορεί να μοιάζει αυτή η τεκμηρίωση. Ο ιθαγενής leverkusen φέρνει πίσω το εκπληκτικό υλικό και ένα σαφές συμπέρασμα από το ταξίδι του στο Berchtesgaden: “Στο κομμάτι του αγώνα, είναι όλα σχετικά με τους χρόνους γύρου και τον άμεσο ανταγωνισμό. Εδώ στις Panoramastrasses του Rossfeld, μπορώ απλώς να απολαύσω το αυτοκίνητο χωρίς καμία πίεση καθόλου. Με τη νέα λειτουργία ελεύθερης μονάδας δίσκου, καταγράφονται αυτόματα θεαματικές στιγμές. Αργότερα, μπορώ απλά να πουλόβερ μέχρι τις τεκμηριωμένες κινήσεις στην εφαρμογή και να επανεξετάσω αυτές τις στιγμές.

Εφαρμογή εγγραφής κίνησης με βελτιωμένες λειτουργίες

Με τη λειτουργία Free Drive, το PTPA επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής της σε δημόσιους δρόμους και ενσωματώνει τις λειτουργίες της ακρίβειας εκτός δρόμου. Η εμφάνιση ζωντανών πληροφοριών στο Apple CarPlay κατά την οδήγηση έχει βελτιωθεί για δωρεάν λειτουργία κίνησης. Το PTPA έχει επίσης πρόσθετες πληροφορίες με τη μορφή κειμένων και βίντεο. Οι πελάτες μπορούν, για εξέταση, ενημερώσεις πρόσβασης σε αγώνες αγώνων, συμβουλές σχετικά με τα σημεία πέδησης και σε βάθος εξηγήσεις σχετικά με τη δυναμική οδήγησης. Υπάρχουν επίσης συμβουλές για την οδήγηση σε άστρωτο έδαφος από την εφαρμογή ακριβείας εκτός δρόμου. Οι γνωστές λειτουργίες του PTPA, όπως η συνάρτηση ανάλυσης για την οδήγηση κομματιών, παραμένουν αμετάβλητες.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα Apple iOS (iOS 14 και UP) και Android (Android 8 και UP) και μπορούν να μεταφορτωθούν χωρίς φορτίο από το Apple App Store και το Google Play Store.