Geotraceur, αριθμός 1 του ιχνηθέτη GPS, ετικέτα GPS, Trakmy | GPS Tracer | Μια σειρά από ιχνηθέτες GPS

GPS Tracker

Contents

Ο GeoTraceur κατάφερε να πείσει τις μεγαλύτερες εταιρείες και τις πιο διάσημες διοικήσεις να επιλέξουν τις λύσεις γεωγραφικής κατανομής και περισσότερο από ποτέ το Geotracur παραμένει ο αριθμός 1 του Tracer GPS και ενός αυτόνομου.

Geotracur: αριθμός 1 του ιχνηθέτη GPS.

Mygeo.live geolocation Interface

Από το 2008, η Geonative κατάφερε να πείσει τις μεγαλύτερες εταιρείες και τις πιο διάσημες διοικήσεις να επιλέξουν τις λύσεις παρακολούθησης GPS και περισσότερο από ποτέ το εμπορικό σήμα της: Το Geotracur παραμένει ο αριθμός 1 του Tracer και της Geolocation GPS.

Ακούμε όλα τα αιτήματά σας και συλλέγουμε τις ανάγκες σας λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς και τα προβλήματα σας. Δεν πωλούμε μόνο ιχνηθέτες, αλλά επίσης αναπτύσσουμε κινητές διεπαφές και εφαρμογές. Μπορούμε ακόμη και να συνδέσουμε τις ετικέτες GPS με τα δικά σας συστήματα (CRM, ERP, ιδιόκτητες διεπαφές) για να ενσωματώσουμε τη γεωγραφική θέση στα λειτουργικά σας συστήματα.

Που σχετίζονται με τους ιχνηθέτες GPS υψηλής απόδοσης, σε διαδικτυακές διεπαφές και κινητές εφαρμογές που αναπτύχθηκαν από το Geotraceur συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα και την εργονομία, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε τα αγαθά σας, να διαμορφώσετε τις ειδοποιήσεις σας και να βελτιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας ή να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των αγαθών σας.

Η ομάδα μας με έδρα τη Lille, στο Hauts-de-France και στην περιοχή του Παρισιού θα είναι σε θέση να σας προσφέρει το κατάλληλο προϊόν ή την προσαρμοσμένη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας. Επιπλέον, οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν ερωτήσεις που σχετίζονται με τη χρήση και την εγκατάσταση των προϊόντων μας.

Οι καλύτερες πωλήσεις το 2023

Tracker GPS CL100

Αδιάβροχο GPS Tracer LTEM GEO402 OFFROAD

GPS OBDII GEO501 Tracer

GNSS-LTEM GEO401 GPS Tracer

GNSS-GPRS GPS GPS101

Αυτόνομη ετικέτα GPS Locbox Expert Magnetic

Αυτόνομες ετικέτες GPS Locbox Expert LT

Locbox nano αυτόνομη ετικέτα GPS

Οι ιχνηλάτες GPS και οι ετικέτες και οι λύσεις γεωγραφικής γραμμής είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικές αγοράς απευθείας στον ιστότοπό μας και αυτός ο ιστότοπος θα σας παρουσιάσει το κατάστημά μας σε εσάς. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε τα αιτήματα προσφοράς σας σε εμάς μέσω της φόρμας επικοινωνίας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνήστε@geonative.Fr και τηλεφωνικά στο 09 72 46 33 10.

Άμεση ηλεκτρονική αγορά

… Στην ιστοσελίδα μας www.γεωγραφικός.Fr

Αίτημα προσφοράς

μέσω της υπηρεσίας μας αφιερωμένη στους επαγγελματίες

Βραχυπρόθεσμη ενοικίαση

… Ιδανικό για αποστολές ad hoc geolocation

Θέλετε να διασφαλίσετε την ασφάλεια των αγαθών σας, να ελέγξετε την απόδοση των ομάδων σας, να προστατεύσετε τους απομονωμένους εργαζόμενους σας, να διαχειριστείτε το στόλο των οχημάτων σας ή ακόμα και να βελτιστοποιήσετε την παραγωγικότητα της εφοδιαστικής σας ?

Μπορείτε να σκεφτείτε τη γεωγραφική θέση, η οποία είναι η τεχνολογική, αξιόπιστη και κερδοφόρα λύση που θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες σας.

Συνδυάζοντας τους ιχνηλάτες GPS και τις νέες τεχνολογίες επικοινωνίας, οι λύσεις γεωλογίας επιτρέπουν ταχεία απόδοση επενδύσεων, ασφάλειας και οργάνωσης.

Επομένως, αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο από μεγάλες ομάδες όπως από VSES / ΜΜΕ.

Από το 2008, ο Geotraceur έχει αναπτύξει, σχεδίασε και έχει κατανεμηθεί επαγγελματικές λύσεις γεωγραφικής κατανομής για εταιρείες και απαιτητικά άτομα.

Με ένα βήμα μπροστά από τους διεθνείς ανταγωνιστές μας, σχεδιάσαμε το εύρος locbox: επαγγελματικές αυτόνομες φάρους που συνδυάζουν την απόδοση, την ακρίβεια και τη σημαντική αυτονομία. Σίγουρη για την ποιότητα των ετικετών GPS μας πλήρως κατασκευασμένες στη Γαλλία, Αποφασίσαμε να τους εγγυηθούμε για τη ζωή έτσι ώστε οι χρήστες, να είστε πλήρως ικανοποιημένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ετικέτα Locbox GPS μας επέτρεψε να τελειοποιήσουμε τη φήμη μας ως Αυτόνομος ειδικός γεωγραφικής γραμμής.

Δεν πωλούμε μόνο ιχνηθέτες αλλά και αναπτύσσουμε το Κινητές διεπαφές και εφαρμογές. Μπορούμε ακόμη και να συνδέσουμε τις ετικέτες GPS με τα δικά σας συστήματα (CRM, ERP, ιδιόκτητες διεπαφές) για να ενσωματώσουμε τη γεωγραφική θέση στα λειτουργικά σας συστήματα. Που σχετίζονται με τους ιχνηθέτες GPS υψηλής απόδοσης, σε διαδικτυακές διεπαφές και κινητές εφαρμογές που αναπτύχθηκαν από το Geotraceur συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα και την εργονομία, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε τα αγαθά σας, να διαμορφώσετε τις ειδοποιήσεις σας και να βελτιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας ή να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των αγαθών σας.

Ο GeoTraceur κατάφερε να πείσει τις μεγαλύτερες εταιρείες και τις πιο διάσημες διοικήσεις να επιλέξουν τις λύσεις γεωγραφικής κατανομής και περισσότερο από ποτέ το Geotracur παραμένει ο αριθμός 1 του Tracer GPS και ενός αυτόνομου.

Ακούμε όλα τα αιτήματά σας και συλλέγουμε τις ανάγκες σας λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς και τα προβλήματα σας.

Η ομάδα μας με έδρα τη Lille, στο Hauts-de-France και στην περιοχή του Παρισιού θα είναι σε θέση να σας προσφέρει το κατάλληλο προϊόν ή την προσαρμοσμένη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας. Ομοίως, οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν ερωτήσεις που σχετίζονται με τη χρήση και την εγκατάσταση των προϊόντων μας.

Οι ιχνηθέτες GPS και οι λύσεις γεωγραφικής γραμμής είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικές αγοράς απευθείας στον ιστότοπό μας. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε τα αιτήματα προσφοράς σας σε εμάς με τη φόρμα επικοινωνίας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσω τηλεφώνου στο 09 72 46 33 10.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες και διοικήσεις μας εμπιστεύονται

Λογότυπα πελατών Geonative

… Και επίσης πάνω από 2000 γαλλικές και ευρωπαϊκές ΜΜΕ.

Ποιοτικό προϊόν και εύκολο στη χρήση διεπαφή.

Συνιστώ πραγματικά αυτή η επιχείρηση πάντα χρήσιμη και ανταποκρίνεται ότι οι ιχνηθέτες τους είναι πολύ αξιόπιστο και ακριβείς ����

Καλή εμπειρία με το Geonative, δέχεται μικρούς πελάτες, μια καλά -σεβαστή ώρα .Εξαιρετικά αποδοτική και μεγάλη αυτονομία και εξοπλισμό καλής τοποθεσίας .Δοκιμασμένο στην ορεινή περιοχή και την λευκή περιοχή, πολύ λίγα “λευκά” στη θέση .Συνιστώ αυτά τα προϊόντα .

Εξαιρετικό προϊόν για να ακολουθήσετε τα σκυλιά σας

Super Product, έχουμε 3 οχήματα εταιρειών, 2 από τα οποία είναι εξοπλισμένα με ετικέτες και το τρίτο στα τέλη Αυγούστου.Έπρεπε να κάνω τον διαχειριστή πωλήσεων, είναι ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο, πολύ σαφείς εξηγήσεις.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πολύ καλή εμπειρία με τις ετικέτες Geonative, πρώτα για το αυτοκίνητό μου (σύνδεση OBD) στη συνέχεια για ένα δοχείο (locbox). Καλά προϊόντα, πολύ καλή τεχνική και εμπορική παρακολούθηση.

Πολύ καλό προϊόν.Όλα τα οχήματά μου είναι εξοπλισμένα με αυτό και χάρη σε αυτό ήμουν σε θέση να βρω έναν από αυτούς που είχε κλαπεί.προτείνω!

Γεια σας, είμαι χρήστης των ετικετών Geonative για τα φορτηγά μου για 2 χρόνια και είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος με το σύστημα γεωγραφικής γραμμής και τις προγραμματιζόμενες ειδοποιήσεις για να μπορώ να παρακολουθώ την καταχρηστική χρήση των οχημάτων μου από τους υπαλλήλους μου.Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το σύστημα γεωγραφικής γραμμής την ημέρα

Pro Customer Από το 2018 σε 3 οχήματα της εταιρείας – Είμαστε ευχαριστημένοι – κανένα πρόβλημα / σαφές και απλό διεπαφή / πολύ ακριβές μέρος και χρόνο και χρονοδιάγραμμα έχουν εξοπλίσει ένα νέο όχημα και χωρίς δισταγμό επιλέξαμε το Geoflotte !

Η Super Service, ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών, στέλνει ταχεία και υποδοχή του πακέτου σε 48 ώρες (στη Γαλλία) Super υποστηρίζει τεχνικά εάν το πρόβλημα ή το ερώτημα μόνο με βοήθεια το Σαββατοκύριακο την εβδομάδα, αλλά συνιστώ 100% χρήση στο επαγγελματικό πλαίσιο σε μια εκδήλωση !

Πολύ αποτελεσματικό !Οχήμα που κλαπεί τη νύχτα που ανακτήθηκε από την αστυνομία την επόμενη μέρα μια ταχέως αντιδραστική και συμπαθητική επένδυση ομάδας

Εταιρεία στον κλάδο των κατασκευών, έχουμε εξοπλίσει τα οχήματα ετικετών οχήματος και γεωγραφικών προϊόντων.Εύκολο στη χρήση, απλό και αποτελεσματικό, μετά από υπηρεσία και εμπορική και ανταποκρίνεται.Είχαμε μια ανησυχία για την εγκατάσταση μιας ετικέτας που λειτούργησε μόνο 5 λεπτά μετά την εγκατάστασή της, αλλά η τεχνική και εμπορική υπηρεσία έκανε τα απαραίτητα.Συνιστούμε, συνιστούμε επίσης.

Πώς να επιλέξετε τον ιχνηθέτη GPS σας ?

Υπάρχουν 2 οικογένειες: η “ανεξάρτητη” ετικέτα GPS που απαιτεί μια ενέργεια από την πλευρά σας να επικοινωνεί μια θέση και αυτή η διαμόρφωση για τη δημιουργία συνεχών θέσεων.

Ο ανεξάρτητος (ή αυτόνομος) GPS Tracer επικοινωνεί με εσάς αποκλειστικά από το SMS. Για να πάρετε τη θέση του, απλά στείλτε μια παραγγελία στον αριθμό της κάρτας SIM που έχετε εισαγάγει σε αυτήν. Αυτή η χρήση είναι απόλυτα κατάλληλη για να εντοπίσει μια καλή ιδιοκτησία σε μια ακριβή στιγμή.

Ο ιχνηλάτης GPS που συνδέεται με μια διεπαφή επικοινωνεί με αυτό χάρη στο δίκτυο GPRS. Σε αυτήν τη διεπαφή, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις ακόλουθες θέσεις της ετικέτας σας. Η συχνότητα των θέσεων είναι διαμορφωμένη, καθώς και ο ορισμός των ζωνών και των ειδοποιήσεων που συνδέονται με τις εισόδους και τις εξόδους σε αυτές τις περιοχές. Διατίθενται επίσης προειδοποιήσεις μετακίνησης και ειδοποιήσεων κατά της κλοπής. Εκτός από τη διεπαφή και την εφαρμογή για κινητά, η ετικέτα μπορεί να επικοινωνήσει με τις ειδοποιήσεις σας με SMS.

Ένας ιχνηλάτης οχημάτων είναι ένα σύστημα ελέγχου αυτοκινήτων που συνδυάζει τη χρήση της αυτόματης τοποθέτησης οχημάτων μεταξύ πολλών άλλων μέσω λογισμικού που συλλέγει πληροφορίες από αυτόν τον στόλο ως καταγραφέα δεδομένων για να αποκτήσει μια πλήρη εικόνα του εντοπισμένου οχήματος.

Οι τρέχοντες έρωτοι ελέγχου των οχημάτων γενικά εργάζονται σε διαδικασίες παρακολούθησης δορυφορικών GPS για να εντοπίσουν οχήματα και πρέπει να μεταφέρουν ένα ραδιόφωνο/GSM/WIFI ή δορυφορικό πομπό, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν άλλοι τύποι αυτοματοποιημένης τεχνολογίας ελέγχου οχημάτων. Η τροφοδοσία τους παρέχεται από το όχημα, αλλά ορισμένοι μπορούν να τροφοδοτηθούν από μπαταρία.

Οι πληροφορίες οχήματος μπορούν να προβληθούν στην ηλεκτρονική κάρτα μέσω του Διαδικτύου ή του ειδικού λογισμικού. Αυτά τα συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καταγραφείς δεδομένων ατυχημάτων. Τα συστήματα παρακολούθησης οχημάτων χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο από εταιρείες αστικών μεταφορών, ειδικά σε μεγάλες πόλεις, ή τα τηλεμετατικά συστήματα ήταν προηγουμένως, αλλά εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται.

Εκτός από την πρόληψη της κλοπής, ο έλεγχος των οχημάτων είναι η πιο κοινή χρήση στη μεταφορά υλικοτεχνικής υποστήριξης. Αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούν τεχνολογία GPS και GSM για να παρέχουν μεμονωμένους διαχειριστές στόλου με ακριβή και συνεκτική τηλεματική τοποθεσία.

Αυτά τα συστήματα συχνά προσφέρουν τη δυνατότητα παρακολούθησης στατιστικών στοιχείων όπως: κατανάλωση καυσίμου, μέση ταχύτητα, ρεύμα χρόνος οδήγησης και τοποθεσία. Η ζήτηση για αυτή την τεχνολογία εξελίσσεται όλο και περισσότερο, καθώς οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί περιορίζουν όλο και περισσότερο τον αριθμό των ωρών οδήγησης που επιτρέπεται κάθε μέρα. Επί του παρόντος περιορίζεται σε 9 ώρες την ημέρα. Οι εταιρείες κρατούνται από το νόμο για την εγκατάσταση κάμερας ταμπλό σε οποιοδήποτε όχημα που μπορεί να μεταφέρει αγαθά. Η υποχρέωση οδήγησε πολύ στην προσπάθεια να κάψει αυτή τη δυνητικά δαπανηρή υποχρέωση αντί να κάνει πλεονέκτημα. Το σύστημα διαχείρισης στόλου χρησιμοποιεί τεχνολογία GPS και GSM. Πολύ παρόμοια με άλλους τύπους ιχνηλάτων, αν και λόγω της φύσης τους, έχουν περισσότερες διαγνωστικές ικανότητες. Άλλες χρήσεις, όπως παρακολούθηση του ρυμουλκούμενου, παρακολούθηση καυσίμων, υπολογισμός απόστασης, περιουσιακά στοιχεία και πωλήσεις πεδίου μπορούν να ενσωματωθούν σε λύσεις διαχείρισης στόλου.

OBD

Τα συστήματα παρακολούθησης OBD οχήματος χρησιμοποιούν έναν ιχνηλάτη GPS OBD που συνδέονται με τη διαγνωστική θύρα (OBD) (OBD) ενός φωτός ή μέσου όχημα. Το GPS Cellular GPS Tracker μοιράζεται τα δεδομένα απευθείας με τους κύκλους κυττάρων για τη μεταφορά της θέσης και άλλων δεδομένων απόδοσης οχήματος και ενός διακομιστή σε ένα ασύρματο δίκτυο κυττάρων. Κατά γενικό κανόνα, η συσκευή ελέγχου τροφοδοτείται από το ίδιο το POS OBD που περιέχει μια ολοκληρωμένη κεραία καθώς και μια ενότητα GPS για λήψη σημάτων GPS.

Επιπλέον, ο Tracker OBD επικοινωνεί με διάφορα υποσυστήματα του οχήματος για να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη διάγνωση οχημάτων και την κατανάλωση καυσίμου. Οι χρήστες μπορούν να εμφανίζουν πληροφορίες χρησιμοποιώντας αυτόνομο λογισμικό ή ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε υπολογιστή επιφάνειας εργασίας/φορητού υπολογιστή ή με εφαρμογή smartphone.

ΧΡΗΣΗ

Τα συστήματα παρακολούθησης οχημάτων δεν χρησιμοποιήθηκαν συνήθως από τις βιομηχανίες (οι εταιρείες εφοδιαστικής και μεταφορών χρησιμοποιούνται για την ένταξη στα συστήματα ανίχνευσης οχημάτων στις δραστηριότητές τους) έχουν αρχίσει να λαμβάνονται υπόψη καινοτόμο για τη βελτίωση των διαδικασιών ή των δραστηριοτήτων τους.

Η μεταφορά δεδομένων μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

Με μήνυμα κειμένου

Μπορείτε να λάβετε τη θέση GPS του αυτοκινήτου σας απευθείας από το SMS. Μερικές φορές οι ιχνηλάτες έχουν ρυθμιστεί να στέλνουν αυτόματα (κάθε 5 λεπτά, ανίχνευση κίνησης κ.λπ.Ουσία. Αλλά, μπορείτε επίσης να στείλετε το αίτημα από το SMS μόνοι σας εάν είναι απαραίτητο. Έτσι, αν το αυτοκίνητό σας έχει κλαπεί, απλά πρέπει να το κάνετε αυτό για να εντοπίσετε το όχημα. Μόνο μία προϋπόθεση: Το τηλέφωνό σας πρέπει να είναι συνδεδεμένο, επειδή οι πληροφορίες σας αποστέλλονται με τη μορφή συνδέσμου Google Maps.

Ως εκ τούτου, θα μεταφερθείτε στο Διαδίκτυο για να αποκτήσετε πρόσβαση στη θέση του οχήματός σας.

Από το Διαδίκτυο

Επιπλέον, έχει μια πιο αποτελεσματική κάρτα SIM, έναν ιχνηλάτη GPS για σύνδεση σε διάφορα διαθέσιμα δίκτυα. Τα δεδομένα μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο μέσω του διακομιστή μέσω της Geolocation. Μια ενημέρωση είναι συνεχώς και με την παραμικρή τακτική προκειμένου να διασφαλιστεί η ειλικρίνεια των πληροφοριών. Για να εντοπίσετε το αυτοκίνητό σας, το παραμικρό πράγμα ισοδυναμεί με τη σύνδεσή σας στον ιστότοπό μας.

Η παρακολούθηση γίνεται συνεχώς για να πάρετε μια ιδέα στο αυτοκίνητό σας για να ακολουθήσετε επίσης ένα ακολουθούμενο στο ταξίδι.

Πώς να επιλέξετε τον ιχνηθέτη σας ?

Στην ψηφιακή εποχή, οι ιχνηθέτες είναι πιο εξοπλισμένοι και πιο ρευστοί. Επομένως, οι καινοτομίες στοχεύουν στη βελτίωση των εμπειριών που παρέχονται μόνιμα στους χρήστες. Σήμερα οι παρατηρητές GPS παρακολούθησαν τις αγορές γεωγραφικών αγορών με ξεχωριστούς ρυθμούς και καθορίζονται μεταξύ τους. Έχουμε δημιουργήσει μια λίστα κριτηρίων για να λάβουμε υπόψη για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ετικέτα GPS ειδικότερα:

Η αυτονομία του

Η επιλογή πρέπει να γίνει μεταξύ ενός αυτόνομου ιχνηθέτη ή ενός ιχνηθέτη με σύνδεση. Μια ενσωματωμένη μπαταρία λειτουργεί ανεξάρτητα τη συσκευή σας. Επομένως, η μόνιμη επαναφόρτιση δεν είναι πλέον σχετική, αλλά από την άλλη πλευρά είναι σοφό να συνδέεστε από καιρό σε καιρό για ανεφοδιασμό. Υπάρχουν επίσης μοντέλα με μεγαλύτερη αυτονομία από άλλα. Είναι σημαντικό όταν χάνετε το όχημά σας, γιατί αν χρειαστεί να το εντοπίσετε και η μπαταρία είναι επίπεδη, δεν θα ξέρετε πώς να το κάνετε. Όσον αφορά τον οπαδό με τη σύνδεση, είναι απαραίτητη μια σταθερή πηγή τροφοδοσίας για την ετικέτα GPS σας. Απλά συνδεθείτε στο ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος ή της μοτοσικλέτας σας.

Τη λειτουργία μετάδοσης δεδομένων

Όπως φαίνεται προηγουμένως, ο εντοπιστής GPS σας εξασφαλίζει τη μετάδοση δεδομένων στη θέση μέσω SMS ή μέσω του Διαδικτύου. Όσον αφορά την αποστολή SMS, είναι χωρίς συνδρομή και ωστόσο απαιτεί συνδρομή σε ένα πακέτο μηνυμάτων. Η μεταφορά μέσω του Διαδικτύου από την άλλη πλευρά απαιτεί συνδρομή. Για να έχετε πιο ακριβή και λεπτομερή δεδομένα, η πρόσβαση στον ιστότοπο της γεωγραφικής κατανάλωσης θα σας χρεωθεί. Επομένως, θα πρέπει να κάνετε την επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

GPS Tracker

Ο Γάλλος εμπειρογνώμονας
Ασφάλεια και ανιχνευσιμότητα αγαθών.

λογότυπο

Ποια είναι η περίπτωση χρήσης σας ?

Trakmy για επαγγελματίες

Στο Trakmy, είμαστε πεπεισμένοι για ένα πράγμα, τα συστήματα γεωλογίας και παρακολούθησης είναι λύσεις για να ανταποκριθούν στα διάφορα θέματα που ενδέχεται να συναντήσουν οι επαγγελματίες.

Για να γίνει αυτό, προσφέρουμε μια απλή και εργονομική λύση που περιλαμβάνει αυτόνομους ιχνηθέτες GPS και μια σχετική διεπαφή ιστού που σας δίνει πρόσβαση σε βασικές ενδείξεις για τη δραστηριότητά σας.

Συνδεδεμένα εμπόδια

Τα εμπόδια Trakmy είναι συσκευές κατά της επίθεσης που προστατεύουν από εχθρικά οχήματα.

Tracers GPS

Θέλετε να εντοπίσετε, να παρακολουθήσετε ? Σε πραγματικό χρόνο ή καθυστέρηση ? Με μεγάλη αυτονομία ή ενσύρματο ?

Συνδεδεμένοι αισθητήρες

Θέλετε να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία, την υγρασία ή τα ανοίγματα των θυρών ?

Εργαστήριο καινοτομίας

Το Trakmy είναι επίσης ένας εκδότης Integrator και IoT Solutions, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να μεταμορφώσουν.

Πλατφόρμα και εφαρμογή ιστού

Θέλετε να έχετε πρόσβαση στις πολλές λειτουργίες μέσω διεπαφής ιστού και κινητής τηλεφωνίας ?

αξεσουάρ

Ένα πλήρες φάσμα αγκίστρων, για να εξασφαλιστεί αποτελεσματική και απλή ανάπτυξη.

6 καλοί λόγοι για να επιλέξετε trakmy

Ένα πλήρες φάσμα

Επιλέξτε τον ιχνηθέτη προσαρμοσμένο στη χρήση σας.

Μια μοναδική εφαρμογή

Μια μοναδική εφαρμογή για όλους τους ιχνηθέτες σας.

Υποστήριξη πελατών στη Γαλλία

Η υποστήριξη πελατών βρίσκεται στο Nîmes.

Μια απλή εγκατάσταση

Σε καμία περίπτωση δεν είναι επαγγελματίας.

Μια μοναδική τιμή € 129

Επιλέξτε τον ιχνηθέτη που σας ταιριάζει.

Η συνδρομή περιελάμβανε ένα έτος.

Το 1ο έτος συνδρομής που προσφέρεται.

Επιλέξτε τον ιχνηθέτη GPS που σας ταιριάζει !

  • Ιστοσελίδες σε πραγματικούς χρόνους
  • Καθυστερημένοι ιχνηθέτες χρόνου
  • Σχετικά αξεσουάρ
  • Προληπτικά αυτοκόλλητα

Trakmy Tracker GPS

Προβολή !

Το GPS React Tracer (SIM & 1 έτος συνδρομής)

Trakmy Tracker GPS

Προβολή !

Miniobd GPS Tracer (SIM & 1 έτος συνδρομής συνδρομής)

Trakmy Tracker GPS

OBD GPS Tracker (Συμπεριλαμβάνεται η κάρτα συνδρομής SIM & 1 έτος)

Trakmy Tracker GPS

Προβολή !

Αναπληρωτή GPS Tracker (SIM & Συνδρομή Περιλαμβάνεται 1 έτος κάρτα)

Οι ερωτήσεις που θέλουμε να αναρωτηθούμε

Trakmy Tracker GPS

Η γκάμα των ιχνηθέτη GPS χρησιμοποιεί διαφορετικά δίκτυα επικοινωνίας (Sigfox και 2G), έτσι ώστε να μην έχετε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν λαμβάνετε τον ιχνηθέτη σας προσκαλούμε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του δικτύου, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Όταν η συνδρομή σας έχει σημασία, θα λάβετε απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας ή στην αίτησή σας, ένα μήνυμα που σας ζητά να ανανεώσετε τη συνδρομή σας από € 3,90 συμπεριλαμβανομένου του φόρου/μήνα.

Πολλοί ιχνηθέτες GPS στην αγορά απαιτούν τη χρήση μιας κάρτας SIM, που παρέχεται απευθείας ή όχι τη στιγμή της αγοράς.

Στο Trakmy, δεν χρειάζεται να κάνετε την ερώτηση. Όλα περιλαμβάνονται.

Για τη χρήση των ιχνηθέτη 2G, παρέχουμε μια κάρτα SIM απευθείας στην περίπτωση.

Για αυτόνομους ιχνηθέτες GPS, χρησιμοποιούν τεχνολογία συνδεσιμότητας αφιερωμένη σε συνδεδεμένα αντικείμενα που ονομάζονται Sigfox.

Στο Trakmy σας δίνουμε πρόσβαση στη θέση του ιχνηθέτη σας μέσω μιας εφαρμογής που μπορείτε να κατεβάσετε στο smartphone σας.

Για να επιλέξετε τον σωστό ιχνηθέτη, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την γκάμα μας κάνοντας κλικ παρακάτω:

Οι ιχνηθέτες μας είναι εύκολο να εγκατασταθούν. Είτε είστε χειροκίνητοι είτε όχι, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε όλους τους ιχνηθέτες μας, χωρίς να περάσετε από έναν επαγγελματία.