Στο Tinder, οι άνδρες και οι γυναίκες εξελίσσονται σε παράλληλους κόσμους, πώς να αποκτήσετε περισσότερους αγώνες στο Tinder το 2023? Ψητό

Πώς να πάρετε περισσότερους αγώνες στο Tinder το 2023

Για να πάρετε περισσότερους αγώνες στο Tinder, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό προφίλ Tinder. Αυτό το άρθρο διερευνά αρκετές λαμπρές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον Tonprofil πιο ελκυστικό και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να πάρετε περισσότερα παιχνίδια.

Στο Tinder, οι άνδρες και οι γυναίκες εξελίσσονται σε παράλληλους κόσμους

Εξετάστε μια ανάλυση των προφίλ της αίτησης συνάντησης δείχνει ότι το μέσο ποσοστό επιτυχίας για μια γυναίκα είναι 50 %και για έναν άνδρα … 2 %. Αυτή η διαφορά επιτρέπει στον Tinder να πωλεί επιλογές Juicy Paid.

Αυτό το άρθρο γράφτηκε αρχικά στα Αγγλικά τον Ιούνιο του 2019 από τον δημοσιογράφο Judith Duportail, συγγραφέα του βιβλίου Αγάπη στον αλγόριθμο (που διερευνά τους μηχανικούς της εφαρμογής Tinder), Με τη βοήθεια του Nicolas Kayser-Bril, DataJournalist. Η γραφή του έγινε επίσης δυνατή χάρη στην υποστήριξη του Ταμείου Δημοσιογραφίας της ΕΕ. Ο κόσμος στη δημοσίευση παρακάτω μια μετάφραση στην προεπισκόπηση.

“Έχουν περάσει μόνο δύο ώρες, και όμως δεν μπορώ πλέον να αντέξω παιδιά ! »» Χαλαρός Νικολά, ρίχνοντας το τηλέφωνό του στο τραπέζι. “Δεν έβαλα καν μια πραγματική φωτογραφία ! Έβαλα μια μαύρη οθόνη και είναι ακόμα εκεί για να φλερτάρουν μαζί μου ! Σοβαρά, παιδιά ? Μια μαύρη οθόνη ? »» Ο Νίκολας μόλις δημιούργησε έναν ψευδές απολογισμό μιας γυναίκας στο Tinder. ” Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου ! »», Απάντησα, γελώντας στα μισά του δρόμου.

Ο Nicolas Kayser-Bril είναι DataJournalist. Ξεκινήσαμε πρώτα την εμπειρία μας ως παιχνίδι. Είχαμε μόλις περάσει ένα βράδυ αναφέροντας τις διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών σε εφαρμογές online χρονολόγησης. Δεν συμφωνήσαμε με πολλά, αλλά κινούμενα με την ίδια πεποίθηση: “Από την πλευρά του άντρα, είναι το χειρότερο” ; “Όχι, είναι κορίτσι ! »» Για να προσπαθήσουμε να συμφωνήσουμε, αποφασίσαμε να εγγραφούμε στην εφαρμογή το καθένα με ένα προφίλ του αντίθετου είδους, πριν ξεκινήσουμε την έρευνα των ετεροφυλοφιλικών σχέσεων. “Έτσι, θα δείτε ! »»

Ανύπαρκτος από τη μία πλευρά, παρενοχλημένη από την άλλη

Δημιούργησα λοιπόν έναν ψευδές λογαριασμό στο Facebook για ένα φανταστικό αρσενικό άλμα εγώ, προκειμένου να το συνδέσω με το Tinder. Ρητά, το επέλεξα μάλλον ελκυστικό, αλλά όχι πάρα πολύ, έπρεπε να είναι ρεαλιστικό. Πρώτη σύνδεση: Όχι “αγώνα” (αυτή τη στιγμή που ο Tinder συνδέει δύο άτομα που ανέφεραν, το καθένα για την πλευρά τους, ότι τους αρέσει ο ένας τον άλλον, προκειμένου να είναι σε θέση να ξεκινήσουν μια συνομιλία). Ίσως έπρεπε να είναι καιρός η εφαρμογή να ξεκινήσει και να δείξει το προφίλ μου.

Δεύτερη και τρίτη σύνδεση, έπρεπε να αντιμετωπίσω τα γεγονότα: στο Tinder, το αρσενικό μου προφίλ δεν ήταν πολύ επιτυχής. Και στις σπάνιες περιπτώσεις όπου ένα άτομο “ταιριάζει” μαζί μου, δεν μου απάντησε. Εγώ που, στη ζωή μου ως γυναίκα, χρησιμοποιούσα συχνά τον Tinder σε αναζήτηση ενός “αγώνα” για να ενισχύσει το εγώ μου, εκεί, ήμουν ανύπαρκτος. Ο Νικολά, από την πλευρά του, απενεργοποίησε γρήγορα τον λογαριασμό του: ένιωθε παρενοχλημένος με μηνύματα.

Έχεις 85 αριστερά.Το 45% αυτού του άρθρου για ανάγνωση. Τα υπόλοιπα προορίζονται για συνδρομητές.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ Κόσμος Σε εξέλιξη σε άλλη συσκευή.

Μπορείς να διαβάσεις Ο κόσμος Σε μία συσκευή και οι δύο

Συνεχίστε να διαβάζετε εδώ

Αυτό το μήνυμα θα εμφανιστεί στην άλλη συσκευή.

  • Επειδή διαβάζετε ένα άλλο άτομο (ή εσείς) Ο κόσμος Με αυτόν τον λογαριασμό σε άλλη συσκευή. Δεν μπορείτε να διαβάσετε Ο κόσμος αυτό επάνω μία μόνο συσκευή Ταυτόχρονα (υπολογιστής, τηλέφωνο ή tablet).
  • Πώς να μην βλέπετε πλέον αυτό το μήνυμα ? Κάνοντας κλικ στο “Συνέχεια ανάγνωσης εδώ” και εξασφαλίζοντας ότι είστε το μόνο άτομο που πρέπει να συμβουλευτείτε Ο κόσμος με αυτόν τον λογαριασμό.
  • Τι θα συμβεί εάν συνεχίσετε να διαβάζετε εδώ ? Αυτό το μήνυμα θα εμφανιστεί στην άλλη συσκευή. Το τελευταίο θα παραμείνει συνδεδεμένο με αυτόν τον λογαριασμό.
  • Υπάρχουν άλλα όρια ? Οχι. Μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας σε όσες συσκευές επιθυμείτε, αλλά χρησιμοποιώντας τις σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.
  • Δεν ξέρετε ποιος είναι το άλλο άτομο ? Σας συμβουλεύουμε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Η συνδρομή σας δεν επιτρέπει την ανάγνωση αυτού του άρθρου

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων μας.

Τα υπόλοιπα προορίζονται για τους συνδρομητές μας. Ήδη εγγραφεί ? Για να συνδεθείς

Επωφεληθείτε από μια δωρεάν εβδομάδα
Και πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενά μας Προσφέρεται μια εβδομάδα
να ανακαλύψουν
Όλο το περιεχόμενό μας

Πώς να πάρετε περισσότερους αγώνες στο Tinder το 2023 ?

Η απόκτηση αγώνων Tinder είναι το όνειρο των περισσότερων εφαρμογών που χρονολογούνται και ιδιαίτερα του Tinder. Αυτό το άρθρο θα σας δώσει τα πρακτικά μέσα για να αποκτήσετε περισσότερα, ιδίως βελτιώνοντας το προφίλ σας ή σχεδιάζοντας το καλύτερο μέρος μιας συνδρομής.

Ο Tinder ταιριάζει με τον τρόπο να αποκτήσετε περισσότερους αγώνες στο Tinder το 2022

Με περισσότερους από 75 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, η Tinder είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές χρονολόγησης. Είναι φυσιολογικό να πιστεύουμε ότι με τόσους πιθανούς αγώνες, η εύρεση κάποιου πρέπει να είναι εύκολη. Ωστόσο, δεν είναι πάντα τόσο απλό όσο φαίνεται. Η απόκτηση περισσότερων αγώνων στο Tinder υπονοεί ένα να δείξει στρατηγική και Abor μια μικρή τύχη.

Για να πάρετε περισσότερους αγώνες στο Tinder, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό προφίλ Tinder. Αυτό το άρθρο διερευνά αρκετές λαμπρές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον Tonprofil πιο ελκυστικό και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να πάρετε περισσότερα παιχνίδια.

Θέλετε να πάρετε περισσότερα παιχνίδια ?

Κάντε αυτό το 2 λεπτό τεστ, βελτιστοποιήστε το προφίλ σας και το matche ������

Λίστες ελέγχου Tinder

256.862 Ικανοποιημένοι χρήστες Εμπιστοσύνη

Περιεχόμενα

Εδώ είναι το σχέδιο του άρθρου, μην διστάσετε να πηδήξετε στο τμήμα που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

  1. Είναι φυσιολογικό οι άνδρες να μην αντιστοιχούν στο Tinder το 2023 ?
  2. Γιατί δεν έχω καμία αντιστοιχία στο Tinder ?
  3. Πώς οι άνδρες μπορούν να πάρουν περισσότερους αγώνες στο Tinder: 8 συμβουλές για το προφίλ σας Tinder

Είναι φυσιολογικό οι άνδρες να μην αντιστοιχούν στο Tinder το 2023 ?

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους άνδρες, ακόμη και τα πιο ελκυστικά, δεν λαμβάνουν παιχνίδια σε δημοφιλείς εφαρμογές συνάντησης όπως το Tinder.

Πολλοί παράγοντες μπορούν να εξηγήσουν αυτό το χαμηλό ποσοστό ελκυστικότητας, όπως ο αριθμός των ενεργών χρηστών στην περιοχή σας, ο ανταγωνισμός για τους αγώνες και ο τρόπος με τον οποίο το προφίλ σας είναι απασχολημένος. Είναι επίσης πιθανό ότι το προφίλ σας δεν συμπίπτει με τις προτιμήσεις των χρηστών με τους οποίους ψάχνετε να κάνετε παιχνίδια.

Σε γενικές γραμμές, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι διαδικτυακές συναντήσεις μπορούν επίσης.

Δεδομένου ότι ο Tinder επικεντρώνεται κυρίως στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζετε τον εαυτό σας στην εφαρμογή, οι φωτογραφίες κάτω από το κακό φως και οι πολύ άσχημοι εγωιστές μπορούν να επηρεάσουν σαφώς τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε αγώνες στην εφαρμογή.

Ευτυχώς, μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να προσαρμόσετε το προφίλ σας, να επεκτείνετε τα κριτήρια αναζήτησης ή να κάνετε ένα διάλειμμα από την εφαρμογή χρονολόγησης και να επιστρέψετε αργότερα για να δείτε αν έχετε περισσότερα παιχνίδια.

Λίγο στην άκρη. Γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν να κάνετε το προφίλ σας πιο ελκυστικό σε 2 λεπτά και να λαμβάνετε περισσότερα παιχνίδια κάθε μέρα ?

Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη μας που εκπαιδεύτηκε σε περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες που αξιολογούνται από τις γυναίκες, μπορείτε να λάβετε ανατροφοδότηση και εξατομικευμένες συμβουλές για να ενισχύσετε το προφίλ σας για χρονολόγηση για πάντα.

Θα ξέρετε ακριβώς ποιες φωτογραφίες είναι καλές ή όχι, και ειδικά γιατί.

Λοιπόν, τι περιμένετε να αναλάβετε την αγάπη σας ?