Tinder ή Fruitz – ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή συνάντησης?, Το Bumble και το Fruitz Unite, για καλύτερα και για χειρότερα

Το Bumble και το Fruitz Unite, για καλύτερα και για χειρότερα

παρ ‘όλα αυτά, Ορισμένα χαρακτηριστικά βρίσκονται μόνο στο Tinder ή στο Fruitz. Έτσι στο Fruitz, μπορείτε επίσης να στείλετε ένα θραύση (δηλαδή, προσθέστε ένα ορατό μήνυμα από όλους στο προφίλ του ατόμου) ή χρησιμοποιήστε ένα ανακάλυψη (που σας επιτρέπει να αποκαλύψετε τις επιθυμίες του άλλου μέλους).

Tinder ή Fruitz – ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή συνάντησης ?

Επαληθευμένος ιστότοπος χρονολόγησης

Tinder ή Fruitz

Το Fruitz ή το Tinder είναι δύο γίγαντες της συνάντησης. Αυτές οι εφαρμογές καθιστούν δυνατή την πραγματοποίηση διαφόρων συναντήσεων: εραστές, φιλικές συναντήσεις ή ακόμη και επιπόλαιες. Ας ανακαλύψουμε μαζί που τους επιτρέπει να τα διαφοροποιήσουν και να κάνουν την επιλογή σας μεταξύ Tinder ή Fruitz.

Tinder – Η αγαπημένη εφαρμογή των νέων

Η εφαρμογή χωρίς χρονολόγηση Tinder ήταν Ξεκίνησε το 2012. Από τότε, συνέχισε να αναπτύσσεται και να προσελκύει Ένα πολύ νεαρό ακροατήριο. Εάν δεν είναι αδύνατο να εγγραφείτε, έχοντας τριάντα, Προορίζεται κυρίως για παιδιά ηλικίας 18-25 ετών.

Είναι από αλλού Η πιο γνωστή αίτηση συνάντησης στον κόσμο. Η απόδειξη είναι: έχει μεταφορτωθεί πάνω από 340 εκατομμύρια φορές. Επιπλέον, διατίθεται σε 190 χώρες, σε 40 διαφορετικές γλώσσες. Μια εγγραφή !

Η δημοτικότητά του μπορεί σίγουρα να εξηγηθεί από το γεγονός ότι ανήκει στην ισχυρή ομάδα αγώνα ομάδας.COM: Αυτή η ίδια ομάδα είναι ο ιδιοκτήτης του Meetic, του SayDemain ή ακόμα και του OkCupid.

>> Ανακαλύψτε τη γνώμη μας για το Tinder

Fruitz – η πιο δημοφιλής εφαρμογή της στιγμής

Fruitz - L

Όπως ο Tinder, ο Fruitz είναι Μια δωρεάν εφαρμογή χρονολόγησης. Στόχος είναι επίσης Ένα νεαρό κοινό. Είναι πολύ δημοφιλής Σε ηλικία 18-25 ετών, Όπως συμβαίνει και με το Tinder. Ωστόσο, ο Fruitz είναι καλός πιο πρόσφατος : Ξεκίνησε το 2017, οφείλει τη φήμη του είναι πολύ ιδιαίτερη έννοια. Πράγματι, αυτό το UFO της συνάντησης επιτρέπει Βρείτε προφίλ σύμφωνα με τις επιθυμίες σας επιλέγοντας φρούτο. Εξ ου και το όνομά του !

Έτσι, για μια σοβαρή συνάντηση, θα πρέπει να επιλέξετε το κεράσι. Για μια μάλλον φιλική συνάντηση, είναι καλύτερο να επιλέξετε τα σταφύλια. Για ένα κανονικό σχέδιο κώλο, θα πρέπει να επιλέξετε το καρπούζι. Τέλος, η αλιεία αντιπροσωπεύει μια απλή ιστορία μιας νύχτας.

>> Ανακαλύψτε τη γνώμη μας για το Fruitz

Τι διαφορές μεταξύ Fruitz ή Tinder ?

Τι διαφοροποιεί το Fruitz και το Tinder, Είναι πάνω απ ‘όλα την ιδέα τους. Εάν πρόκειται για δύο δωρεάν εφαρμογές χρονολόγησης για να κάνετε οποιοδήποτε είδος συνάντησης, Η έννοια του Tinder είναι πολύ πιο κλασική από το Fruitz. Ωστόσο, ο Tinder προσφέρει πολλά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από το Fruitz !

Επιπλέον, εάν το Fruitz ή το Tinder διατίθενται μέσω εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας, το Tinder είναι Η μόνη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να συνδεθείτε μέσω προγράμματος περιήγησης ιστού μέσω ενός υπολογιστή. Είναι μάλλον πρακτικό αν ξεχάσατε το τηλέφωνό σας ή δεν διαθέτει πλέον μπαταρία, για παράδειγμα.

Αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα στοιχεία για τη διαφοροποίηση του Tinder ή του Fruitz. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη Μια σύγκριση των χαρακτηριστικών, καθώς και προτεινόμενες τιμές.

Tinder ή Fruitz – Σύγκριση χαρακτηριστικών

Σύγκριση χαρακτηριστικών

Με το Fruitz, αυτή είναι η ιδέα που είναι πρωτότυπη, ενώ με τον Tinder, είναι μάλλον τα χαρακτηριστικά. Θα βρείτε Μερικά κοινά σημεία Στο Tinder ή στο Fruitz:

  • Να είστε σε θέση να δημιουργήσετε το προφίλ σας
  • Προσθέστε μία ή περισσότερες φωτογραφίες
  • Στείλτε μερικά συμπαθεί
  • Συνομιλία με ιδιωτικά μηνύματα

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Tinder ή ο Fruitz Εργαστείτε στο σύστημα του σουφρώνω : Σύρετε τη φωτογραφία με ένα προφίλ στα δεξιά ή αριστερά. Η διαχείριση έχει μεγάλη σημασία από αυτό Προσδιορίστε εάν το άτομο σας ενδιαφέρει Και αν θέλετε αγώνας μαζί της ή όχι.

Χαρακτηριστικά Fruitz

παρ ‘όλα αυτά, Ορισμένα χαρακτηριστικά βρίσκονται μόνο στο Tinder ή στο Fruitz. Έτσι στο Fruitz, μπορείτε επίσης να στείλετε ένα θραύση (δηλαδή, προσθέστε ένα ορατό μήνυμα από όλους στο προφίλ του ατόμου) ή χρησιμοποιήστε ένα ανακάλυψη (που σας επιτρέπει να αποκαλύψετε τις επιθυμίες του άλλου μέλους).

Είναι δυνατόν ενεργοποιήστε ένα γεωγραφικό και στοχοθετημένο γεγονός που ονομάζεται “Γύρη” : Το προφίλ σας επισημαίνεται στη συνέχεια για άτομα που έχουν επιλέξει το ίδιο φρούτο με εσάς και βρίσκεστε κοντά.

Χαρακτηριστικά Tinder

Τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται από τον Tinder είναι πολύ πιο ανεπτυγμένο και αφήστε το καθένα Κάντε συναντήσεις με πρωτότυπο τρόπο. Πράγματι, για αρκετούς μήνες ήδη, ο Tinder έχει ξεκινήσει “Explore”: είναι περίπουένα εικονικό μέρος όπου προσφέρουμε προφίλ σύμφωνα με διαφορετικές επιθυμίες. Για παράδειγμα, ανάλογα με τη διάθεσή σας ή σύμφωνα με τα πάθη σας. Επιλέγω “Χαλαρώστε: για να μοιραστείτε τον καφέ, ή περισσότερο” Και θα σας παρουσιάσουμε προφίλ που έχουν επίσης επιλέξει αυτήν την αλληλεπίδραση. Τι καθορίζει την έρευνά σας λίγο περισσότερο !

Εξερευνήστε, μπορείτε επίσης Παρακολουθήστε μια σειρά Tinder ονομάστηκε Νυχτερινή νύχτα. Και ανακαλύψτε τα singles που συμμετέχουν σε αυτήν την εκπομπή ταυτόχρονα με εσάς. Αυτό σας επιτρέπει αντιδρά Και να φύγουμε έτσι, σε ένα συναρπαστικό πρώτο μήνυμα !

Σύγκριση των τιμών

Εάν το Tinder ή το Fruitz είναι δωρεάν εφαρμογές χρονολόγησης, Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να βγάλετε την τραπεζική σας κάρτα. Πράγματι, είτε στο Fruitz είτε στο Tinder, είναι δυνατόν Εγγραφείτε σε συνδρομή premium Προκειμένου να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κάνετε σοβαρή επιτυχία.

Με το Fruitz, θα έχετε την επιλογή Μεταξύ της επιλογής ενός μπόνους με τη μορφή ενός πακέτου Ή απλά, εγγραφείτε σε μια συνδρομή premium. Όσον αφορά το Tinder, θα έχετε πρόσβαση μόνο Τρεις διαφορετικές συνδρομές Προκειμένου να επωφεληθείτε από πρόσθετα χαρακτηριστικά, αλλά κυρίως για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε χωρίς όρια.

Tinder ή Fruitz: Πώς να επιλέξετε ?

Πώς να επιλέξετε;

Το Tinder και το Fruitz είναι Δύο πολύ χρήσιμες εφαρμογές χρονολόγησης. Μπορείς Συνδεθείτε πολύ γρήγορα Και η ιδέα τους για σουφρώνω διαμονή πολύ αποτελεσματικό. Παρ ‘όλα αυτά, έχει αναβληθεί αρκετές φορές από χρήστες Fruitz σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως το TrustPilot απόΣυχνά συμβαίνει ότι ο αλγόριθμος είναι λάθος. Έτσι, μπορούμε να είμαστε ένα κεράσι και να αναζητήσουμε μια σοβαρή σχέση, αλλά συναντάμε ένα ψάρεμα που θέλει μόνο μια νύχτα. Μάλλον απογοητευτικό όχι ?

Όσο για τον Tinder, αυτό είναι προφανώς Δ«Μια σίγουρη τιμή. Εκτός από το Meetic, ο Tinder κατέστησε έτσι δυνατή “Βγάλτε την ομάδα παιχνιδιών” Όπως εξηγείται από ένα άρθρο κεφαλαίου. Ωστόσο, αυτή είναι μια εφαρμογή χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για να βρει μια σχέση χωρίς πονοκέφαλο, δεν προορίζεται απαραίτητα να διαρκέσει.

Για μια διαρκή σχέση, Σας συμβουλεύουμε να στραφείτε στο Meetic. Όπως το Tinder, μπορείτε να συναντήσετε singles με τα ίδια χόμπι και πάθη όπως εσείς, καθώς και να μοιραστείτε τις αξίες σας. Μετά από όλα, δεν είναι για τίποτα ότι το Meetic είναι Επί του παρόντος, ο καλύτερος σοβαρός χώρος χρονολόγησης στην αγορά !

Στόχος Τιμές
Το n ° 1 της ρομαντικής συνάντησης
20-45 χρόνια
Από 29,99 €
Για ένα μήνα δέσμευσης
► Δοκιμή
Ο υψηλότερος χώρος χρονολόγησης
35-55 χρόνια
Από 45 €/μήνας
Για 3 μήνες δέσμευσης
► Δοκιμή
Ο ιστότοπος χρονολόγησης για να βρείτε έναν σύντροφο ψυχής
25-45 χρόνια
Από 20 €/μήνας
Για 3 μήνες δέσμευσης
► Δοκιμή

Συντάχθηκε από την Cindy Lapaille
07/07/2022
Τροποποιήθηκε στις 08/18/2022

Αφήστε ένα σχόλιο Ακυρώστε την απάντηση

Οι καλύτερες προσφορές
Υψηλή συνάντηση ► Δοκιμή
Για να βρείτε έναν σύντροφο ψυχής ► Δοκιμή
Άτακτος συνάντηση ► Δοκιμή
Συνάντηση για τους νέους ► Δοκιμή
► Συγκρίνετε όλους τους ιστότοπους

Το Bumble και το Fruitz Unite, για καλύτερα και για χειρότερα

Σεισμός στο πλάι των εφαρμογών που χρονολογούνται: Το Bumble κάνει ένα πόδι-de-mose στο Tinder (και εταιρεία) και προσφέρει Fruitz, τον μικρό Γάλλο που είναι δημοφιλής.

Δημοσιεύτηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2022 στις 9:30 π.μ

Badoo, bumble, fruitz

Bumble Inc. χτυπήστε ένα χτύπημα αποκτώντας την εφαρμογή των συναντήσεων Tricolor Fruitz. Με αυτή την εξαγορά, η ομάδα ελπίζει μια μέρα να καλύψει την ομαδική αντιστοίχιση (Tinder, Meetic, Match.com), ο κύριος ανταγωνιστής του, με την παραγωγή παραγωγής z και τη διαφοροποίηση των προϊόντων του.

Το Bumbles προσφέρει φρούτα, μια επαναγορά που φέρει φρούτα ?

Για Bumble Inc., Ο Fruitz θα μπορούσε να είναι ένας σημαντικός σύμμαχος για να αντιμετωπίσει το Tinder και την εταιρεία. Η ομάδα που αποτελείται τώρα από Bumble, Badoo και Fruitz αντιστέκεται στην ομάδα γιγαντιαίων αγώνων ξανά και ξανά.

Δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017, η εφαρμογή Fruitz Dating ξεχωρίζει για την προσέγγισή του. Στο προφίλ σας, υποδεικνύετε άμεσα, χωρίς αναστάτωση, τον τύπο της σχέσης που σας ενδιαφέρει. Είτε ψάχνετε για τον σύντροφό σας, ένα απλό βράδυ είτε ένα ενδιάμεσο. Κάθε τύπος σχέσης αντιπροσωπεύεται από ένα φρούτο. Αυτό το εξηγεί αυτό. Και επιτρέπει στους χρήστες να μην χάνουν το χρόνο τους με ανθρώπους που δεν αναζητούν το ίδιο με αυτούς.

Για πέντε χρόνια, η διαφορετική προσέγγιση του Fruitz φαίνεται να αποφέρει καρπούς. Πράγματι, η γαλλική εφαρμογή έχει συνολικά 5,6 εκατομμύρια λήψεις. Και κάνει κυρίως ένα κουτί στο πλάι της Generation Z, ενός αυξανόμενου τμήματος των χρηστών εφαρμογών που χρονολογείται. Και όπως το Bumble ή το Badoo, το Fruitz λειτουργεί χάρη στο μοντέλο Freemium.

Ένα χρόνο μετά την IPO, Bumble Inc. αποτιμάται σε 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Εάν δεν είναι πολύ κακό, παραμένει μακριά από την ομάδα αποτίμησης 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά η μητρική εταιρεία του Bumble δεν χάνει την ελπίδα με τη δική του 2,9 εκατομμύρια χρήστες πληρωμένων Συνολικά κατά το τρίτο τρίμηνο του 2021.

Προσφέροντας Fruitz, Bumble Inc. θα ήθελα να επεκτείνει την προσφορά προϊόντων της και να επεκταθεί λίγο περισσότερο στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο στόχος του παραμένει ο ίδιος: για την ενίσχυση των σχέσεων. Εάν η λεπτομέρεια αυτής της απόκτησης εξακολουθεί να είναι ένα μυστήριο, γνωρίζουμε ότι οι ιδρυτές καθώς και η ομάδα Fruitz θα παραμείνουν στο αξίωμα από το Παρίσι. Καλα ΝΕΑ. Αυτή η εξαγορά θα πρέπει να επιτρέψει στον Fruitz να επωφεληθεί από τους πόρους άλλων πλατφορμών της ομάδας, όπως η τεχνολογία μηχανικής μάθησης. Ένας ευτυχισμένος γάμος ?