Η τίγρη – γιόγκα, γυμναστήριο στο App Store, The Yoga Play Tiger: Η εφαρμογή γιόγκα και διαλογισμού για λήψη επειγόντως! Περιοδικό Biba

The Yoga Play Tiger: Η εφαρμογή γιόγκα και διαλογισμού για λήψη επειγόντως

Το περιεχόμενο αποκλειστικό για την πλατφόρμα σας επιτρέπει να καθορίσετε το χρόνο, τη διάρκεια και τον τόπο της πρακτικής σας. Η πλατφόρμα απευθύνεται σε αρχάριους και επιβεβαιωμένους, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο.

Η τίγρη – Γιόγκα, γυμναστήριο 4+

Ιδανικό για εκκίνηση και πρόοδο. Με εκτεταμένα ερευνητικά πεδία που σας επιτρέπουν να βελτιώσετε τη διαθέσιμη επιλογή όπως απαιτείται, επιθυμίες ή στόχοι. Είμαι άντρας και βρίσκω πολλά να κάνω (και όχι μόνο γιόγκα)))). Ποιοτικοί δάσκαλοι. Έριξα το Abo Asana Rebel για αυτήν την εφαρμογή που βρίσκω πιο ζωντανό και λιγότερο επαναλαμβανόμενο. Εγγραφώ έτσι έχω πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο (και αυτό κάνει πολλά διαφορετικά μαθήματα.Ουσία. Πήρα αυτή τη συνδρομή εκτός από τη φυσική μου πρακτική.

Πραγματικά δροσερό

Μου αρέσει το BCP την ποιότητα των εκπαιδευτικών και την ποικιλομορφία των προτεινόμενων πρακτικών. Υπάρχει κάτι για κάθε γεύση ! Είτε είστε αρχάριοι είτε πολύ έμπειροι, θα βρείτε τα πάντα στο Yogaplay. Λείπουν μερικά χαρακτηριστικά, όπως η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής για παράδειγμα. Διαφορετικά, δεν υπάρχει τίποτα να πούμε: είναι πολύ πλήρες και πολύ σοβαρό.

Tripmata7594, 15/11/2021

Εξοχος

Εξαιρετική πλατφόρμα βίντεο και podcasts on lifestyle yoga! Για όλους με κατάλληλα μαθήματα ανάλογα με το επίπεδο τους, το στόχο τους: Μεγάλη επιλογή και ποιοτικό περιεχόμενο! Χάρη σε ολόκληρη την ομάδα !

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Ο προγραμματιστής Yogaplay έδειξε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής σε θέματα εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που χρησιμοποιούνται για να σας ακολουθήσουν

  • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
  • Διαγνωστικός

Δεδομένα που δημιουργούν έναν σύνδεσμο μαζί σας

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν και να συνδεθούν με την ταυτότητά σας:

Δεδομένα που δεν καθορίζουν κανένα σύνδεσμο μαζί σας

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν, αλλά δεν συνδέονται με την ταυτότητά σας:

  • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
  • Διαγνωστικός

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 13.0 ή αργότερα. Το iPad απαιτεί iPados 13.0 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 13.0 ή αργότερα. Το MAC απαιτεί MacOS 11.0 ή αργότερα και Mac με το τσιπ Apple M1 ή αργότερα έκδοση.

The Yoga Play Tiger: Η εφαρμογή γιόγκα και διαλογισμού για λήψη επειγόντως !

Περιοδικό Biba

Τονώστε το σώμα σας, βρείτε έναν ξεκούραστο ύπνο, μάθετε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε σε όλες τις περιστάσεις, να τονώσετε την ενέργειά σας, να δημιουργήσετε τη δημιουργικότητά σας και να ανακτήσετε το joie de vivre … και αν πάρετε (τελικά) χρόνο για να φυσήξετε ?

CEULINE_GHIRARDELLI_PHOTO_10 12

Το Yoga Play είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που προσφέρει βίντεο γιόγκα και διαλογισμού για όλα τα επίπεδα. Χάρη σε μηνιαία ή ετήσια συνδρομή, έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και απεριόριστα βίντεο.

Το περιεχόμενο αποκλειστικό για την πλατφόρμα σας επιτρέπει να καθορίσετε το χρόνο, τη διάρκεια και τον τόπο της πρακτικής σας. Η πλατφόρμα απευθύνεται σε αρχάριους και επιβεβαιωμένους, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο.

Με το παιχνίδι γιόγκα, μπορείτε να ανακαλύψετε και να ασκήσετε περίπου τριάντα διαφορετικούς κλάδους για όλα τα επίπεδα και τους στόχους: Ashtanga, Yin, Hatha, Vinyasa, πριν από τη Γιόγκα, θεραπευτική γιόγκα, jivamukti, γιόγκα για αθλητές, διαλογισμό, γιόγκα, sophrology κλπ. Αλλά και οι εκθέσεις για τον τρόπο ζωής της γιόγκα για να σας κάνουν να ανακαλύψετε διαφορετικές προσωπικότητες (διάσημες ή όχι).

Μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια του βίντεο (μεταξύ 5 και 90mn), το θέμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας (ύπνος, άγχος, αποτοξίνωση, πέψη, καλό χιούμορ …) και οι στόχοι σας (“Ξεκινήστε τη γιόγκα σε καλή βάση”, Βελτιώστε την ποιότητα του ύπνου σας “,” Το πρόγραμμα αδυνατίσεως “σας,” Προετοιμάστε τις εξετάσεις σας χάρη στη γιόγκα “…)

Για € 8 το μήνα ή € 78 ετησίως, χωρίς δέσμευση, το παιχνίδι γιόγκα σας δίνει πρόσβαση σε:

  • Εκατοντάδες ποικίλο περιεχόμενο (online μαθήματα, εκπομπές γιόγκα, κ.λπ.) για να παρακολουθήσετε απεριόριστο.
  • Περισσότεροι από 30 κλάδοι: Pilates, Vinyasa, διαλογισμός, φράγμα στο έδαφος, πρόσωπο γιόγκα, Hatha, Ashtanga, Sophrology…
  • Συνεδρίες 5 έως 90 λεπτών προσαρμοσμένες στους στόχους και στο επίπεδο του καθενός.
  • Ένας κατάλογος εμπλουτισμένος με νέα χαρακτηριστικά κάθε εβδομάδα και αποκλειστικά σχεδιασμένο από τους δασκάλους του Yoga Club Tigre.
  • Υψηλής ευκρίνειας ήχου και ποιότητας εικόνας που διατίθεται σε όλες τις οθόνες σας.
  • Προσβάσιμο μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας.

Ανακαλύψτε το κουτί Holissance Self Love
Βρείτε μια κάρτα συνδρομής 3 μηνών στο κουτί Holissance Self Love